Alle innlegg Sukkerforum

Hva er hensikten med sukker ?

Vis siste innlegg
(mann 47 år fra Rogaland) to. 30 aug. 2007 23:11 Privat melding

Hei

Jeg leser litt i trådene her og finner at noen er irriterte fordi at de får hjerter fra noen som bor laangt unna osv ...

Men pokker, er vel ikke slik denne siden funker at alle skal gifte seg å få barn innen 2uker ??

Går det ikke an å få en venn her inne feks ? Er vel mange som er på jakt etter det i første omgang og så får tiden vise liksom ..

kan vel bo i Kautokeino og gi hjerter til en i Oslo og motsatt ... skjønner ikke greia der jeg ....

Betyr liksom det hjertet at den personen som gir d da er gifteklar nesten ?

For da har jeg missforstått ideen med hele sukkersiden ;()

Skjult ID to. 30 aug. 2007 23:57

Jeg er her fordi jeg har lyst til å se om jeg kan møte noen jeg liker så godt at vi kan bli et par. Ser definitivt ikke etter nye venner på en dateside...-men mulig det er jeg som har misforstått:)

Skjult ID med pseudonym Oslokar fr. 31 aug. 2007 10:30

Hele denne siden er vel lagt opp til at to av det motsatte kjønn skal finne hverandre. At man er gifteklar etter 2 uker aner jeg ikke om noen er (ikke meg ihvertfall) men det er sikkert et par desperate her inne som er det :-).

Hvis du refererer til mitt inlegg så var det snakk om det praktiske med og finne en som man muligens vil utvikle et forhold med.

Har hatt et par dater som ikke har gått bra, men vi er faktisk de beste venner nå så joda man finner venner her inne og som jeg har lest så er det mange som har funnet venner på disse festene. Veldig hyggelig det men jeg er nok sikker på at nesten alle her inne er her for og finne en makker.

Jeg er ihvertfall det men ting skjer nok på langt lengre sikt enn de 2 ukene. Ihvertfall og få barn. Såpass vet jeg :-)

(mann 47 år fra Rogaland) fr. 31 aug. 2007 23:39 Privat melding

haha var da enda bra d du sa ang barn hvertfall :p

(kvinne 47 år fra Buskerud) lø. 1 sep. 2007 00:06 Privat melding

Jeg har nok venner, Nemo, så det er jeg IKKE på jakt etter.
Jeg er ikke flyttbar, så hvorfor skal jeg lage mye krøll i livet til barna mine ved å oppfordre til kontakt med en fra Kautokeino eller Stavanger?

Skjult ID med pseudonym Oslomann lø. 1 sep. 2007 00:41

Bare et spørsmål Nemo. Dette er absolutt ikke noe negativt ment men du starter flere inlegg men det virker ikke på de kommentarene dine at du egentlig er interessert i noe svar eller eventuelt diskutere det som andre har svart her. Skjønner da ikke helt vitsen med inlegg.

Bare lurer jeg.

(mann 47 år fra Rogaland) lø. 1 sep. 2007 02:12 Privat melding

Når du sier du IKKE er flyttbar så mister du også muligheten for å bli kjent med veldig mange "kandidater" spør du meg ...
Hvorfor tror du feks at det går til helvete med ca 60%+ av de som gifter seg i dag ? Tallet for samboere er enda høyere mener jeg ... DA er det faktisk NOE vi gjør som er riv ruskende galt.
Noe av svaret på akkurat det tror jeg ligger i at vi ikke ser muligheter men veldig ofte mest problemer på ting vi foretar oss på alt for mange ting`(?)
Det er jo den dagen forholdet er over en først lærer motparten og kjenne 100% hevder mange så og forhaste seg i tillegg er bare gambling.
Hvorfor kan en ikke bare ta det litt mer som det kommer da ? Om du traff en du ble MAX forelsket i og brøt av det hele kun fordi du "ikke er flyttbar" høres litt merkelig ut for meg ....
Da forlanger du at HAN MÅ flytte dit du bor om du da ikke møter en fra ditt eget hjemsted liksom .. hmmm
Har selv bodd mange steder som feks New York, Gøteborg, Oslo og Stavanger for å nevne noen. Sier ikke at du gjør noe galt, men tror at om noen av oss her inne skal klare og finne noen som "varer evig" MÅ vi bruke LAANG tid,og da risikerer vi og få flere venner liksom :p
Poenget med "vennegreia" var at jeg mener det verste som kan skje hva sjekking/date angår er å
være for desp etter og få seg en partner at en ikke tenker på NOE annet liksom, DET vil igjen påvirke MYE på hvem som blir sammen med hvem, som igjen betyr at visst en ikke tar seg nok tid til å lære folk og kjenne ved feks å bli "venner" eller kall det hva du vil så er også kjangsene for å misslykkes i et forhold mye større.
Jeg har selv hatt 3 forhold i mitt liv og syns det er utrolig uvirkelig at det faktisk er blitt slik ... trodde jo at det skulle bli "oss" hver gang... Noe det altså ikke ble ...
Jeg var feks sammen med X i 5-6 mnd FØR vi hadde sex første gang ... Noe som for oss var HELT fantastisk fordi vi da hadde noe og se frem til på en måte ... Kan gjøre MYE før en trenger å ha samleie liksom .. :p
Vet at mange ikke er slik, men for meg funker det bra fordi "hendelsen" blir mere satt pris på og kanskje husket som noe mer spes enn om man gjorde ALT på en gang.
Samme med folk som gifter seg etter kanskje par år også, ikke rart forhold ryker liksom...
Men håper du vil lykkes med opplegget ditt og ønsker deg selvsagt lykke til :p

Pst !! Og som du ser så SVARER jeg, men velger å ikke bruke alt for mye tid online, tror ikke det er så lurt for noen av oss :p

(kvinne 47 år fra Buskerud) lø. 1 sep. 2007 07:23 Privat melding

Da har du funnet u hvordan DU vil ha det, Nemo, også ber jeg deg åpne øynene, fjerne skylappene og RESPEKTERE at andre ønsker å gjøre ting på sin måte.
Jeg tror du er en av de mest fordomsfulle jeg har sett skrive innlegg her inne, men det står respekt av at du gjør det med "åpen" profil.

Skjult ID med pseudonym Oslomann lø. 1 sep. 2007 09:22

Hei Nemo og takk for langt svar. Jeg ærbødigst trekker tilbake det jeg sa over.

Men hør nå her så kanskje du forstår: Jeg med mange andre her inne har barn. Ca 40% av de som er her inne. Det er vel en av de viktigste kriteriene man må ta med seg når man ser på en annens profil.
Har barn 50% men det gjelder vel for alle som har barn uansett deling. I respekt for barnet så kan man bare ikke flytte på seg. Det barnet har også en annen forelder som man også må ta med i bildet, derfor er man rett og slett stucked på en plass. Og hvis man da vil gjerne finne noen og dele livet sammen med så må det jo bli med noen i nærheten. Dette gjelder også for mange mennesker som ikke har barn. Mennesker under lang utdanning, med jobber man ikke får så mange andre plasser, eller en karriere man forholder seg til og rett og slett fordi man har sitt nettverk der man bor og vil ha det sånn. For min del jobbmessig så har jeg eget firma og det er ikke flyttbart.

Du skriver ang brutte samboerskap er at man ikke ser mulighetene men kun problemene. Veldig kloke ord og det ligger mye sannhet i det ja. Og jeg er enig at mange mennesker forhaster seg. Men sånn har nå desverre samfunnet blitt. Ting skal skje litt for fort.

Jeg som ikke er flyttbar velger da bort og kontakte her på nettet mennesker utenom min "sone" så og bli forelsket i noen langt unna er nok ikke til stede.

Og jeg er enig i det du sier om venner. Et par av mine beste venner er faktisk noen jeg har gått på date med men skjønte med en gang at det ikke var noe kjærlighetstema mellom oss men fikk et veldig godt venneforhold. Så det går ann det.

At DU ikke vil ha sex før etter 5 - 6 måneder er din greie. Vi mennesker er jo alle forskjellige og hver og en har sine behov, lyster, ønsker, etc.

Støtter meg helt og holdent til hva frk. Morisette over skriver. Du må skjønne at andre vil ha det anderledes enn deg,
men jeg er veldig enig i at alt skal gå så alt for fort nå for tiden, men det er opp til den enkelte og kunne prøve og styre tempoet.


(mann 47 år fra Rogaland) lø. 1 sep. 2007 14:36 Privat melding

Fint at du tenker slik for barnet sin del selvsagt, men spørs jo også hvor gammel hun/han er liksom ...

Ha en fin dag videre :p

(mann 67 år fra Oslo) lø. 1 sep. 2007 15:24 Privat melding

Veldig enig med Nemo66 ! Fatter ikke hva som er fordomsfullt i det han sier,slik Alanis påstår. Geografisk avstand bør ikke
være avgjørende for den første kontakten og etablering av et mulig vennskap/forhold. For det kan da ikke herske uenighet om at
et forhold/ekteskap fungerer best om man er venner. Etter å ha loddet stemningen kan man så diskutere mulighet for flytting av en av partene eller evt. møtes når man kan og bo med avstand en tid. Blir det den store kjærligheten finnes det alltid en løsning!
Har delt ut en håndfull hjerter,mest gule et par røde,til profiler som har en god match og som har et ansiktsuttrykk som ikke er
skremmende. Det har sålangt ikke gitt resultater til tross for at ingen av dem bor i Kautokeino. (bor selv i Oslo.) Noen av dem bor dog noen mil unna. Må vel tolke det som at jeg er utgått på dato og/eller at mange av damene som er på Sukker venter på den
unge,bolde ridderen på hvit hest som skal gjøre livet lysere. Det var fordomsfullt,Alanis! Lykke til Nemo66!

Skjult ID med pseudonym tålmodig38 lø. 1 sep. 2007 15:38

Slikkepott: Min erfaring er at det hjelper ikke hvor stor kjærligheten enn er, så lenge ingen av partene kan flytte på seg hvis begge to har barn på halvtid (annenhver uke). Jeg har i hvert fall ikke funnet løsningen som du sier alltid finnes. Og tro meg når jeg sier jeg har forsøkt....

(mann 67 år fra Oslo) lø. 1 sep. 2007 16:14 Privat melding

Tålmodig38 : Var kanskje sterkt å bruke ordet ALLTID,men det jeg mener er at man prøver på alle mulige måter å finne en
løsning. Kanskje lettere når man har store barn som har fløyet ut av reiret. Gi ikke opp! Lykke til!

(mann 47 år fra Rogaland) sø. 2 sep. 2007 08:30 Privat melding

Oslomann : Meget kloke ord syns jeg ... skjønner hva du mener.

Slikkepott : Takk for den og lykke til selv, kjekt at noen ser likt på en del ting, men helt greit at ikke alle gjør,
ellers hadde det vel ikke blitt noen diskusjon i hele tatt :p
Men da må de også grunnlegge hvorfor en mener akkurat det som den enkelte står for syns jeg. Grunnlaget for litt egoisme råder nok hos en del av oss som feks har slått seg ned på et sted og vært der x antall år osv ...
MEN som tidligere sagt tror jeg det kan lønne seg og tenke litt annerledes, ta kjangsen om den kommer og GÅ for det liksom...

Husker en tante av meg sa en gang : Hun jobbet på sykehus i Oslo, en dag kom det inn en flott ung mann på 24år som var blitt lam fra halsen og ned i en bilulykke, hun bet seg merke i noe av det han ofte sa :

"nemlig at det verste med ulykken var at han var blitt lam i armene åsså for da klarte han ikke å ta sitt eget liv."

Et tankekors for oss andre som tar ting for gitt og klager over det meste (?) En vet heldigvis ikke mye om fremtiden så derfor sier jeg : Ikke vær redd for å gjøre en forandring på tilværelsen, kan virke litt rart der og da MEN du verden så godt det blir om du treffer den rette pga at du gjorde noe du aldri hadde trodd du ville gjort på forhånd :P

Nå går jeg i senga, har jobbet Pc helt til nå, hehe bygger/fikser pc`r på fritiden og ble sittende til nå .. ikke bra.

Ha en fin dag i dag dere andre da :p