Alle innlegg Sukkerforum

Til dere jenter her inne

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Oslokar fr. 31 aug. 2007 00:07

En ting jeg lurer på ang. kvinner her inne. Har dere det så utrolig bra her inne og kan velge det dere måtte ønske at dere har blitt så enøyde at det går kun på utseende? Leser dere en profil grundig eller er det kun bildet som teller?

For og si det først som sist så er jeg en som ikke har det verste utseende (har jeg hørt) , men har et lite stykke til Brad Pitt. Profilen min sier mye om meg og jeg tror absolutt ikke at den er noe av den verste. Problemet er jo at de øverste 50 er på min machingliste er kvinner med et godt utseende. Har kun fått ett svar fra denne gjengen. Har gått igjennom de fleste andre profiler, men svar får man aldri. Synes det i tillegg er ganske uhøflig når man sender en hyggelig mail og ihvertfall få et beklager tilbake. Så utrolig liten tid har man jo ikke, men hvis man har så kan man jo bare lage et malsvar og kopiere dette for høflighetens skyld. Høflighet og dannelse kommer man faktisk langt med her i livet :-)

Gjorde en litt morsom test på dette på en annen datingside for litt siden og det var at jeg kopierte min profil til en ny, stokket litt om på setningene men ellers helt likt og satt inn et bilde av en mr. Pitt lookalike. Normalt så fikk jeg vel inn ca 8 mail i måneden men med den nye profilen med kjekkassbilde kom det inn 153 mail og 287 blunk (samme som hjerter her inne) og det på 6 dager.
Det viser vel at dere jenter ser litt for mye på bilde og ikke går litt mer inn i personen bak det, men hvis dere kun er etter a pritty face, so be it :-)

Jeg er absolutt ikke sur eller lei meg eller forbanna her jeg sitter, men synes vel bare at det er synd at det er sånn for til dere jenter så kan det faktisk være personen i deres liv som er rett foran dere, men ikke ligner helt på han derre :-)


Noen kommentarer?


Og et par ting til og det gjelder vel for begge kjønn: Vær så snill og vær ærlige i deres profil da. Bilder som er 10 år gamle og overpyntede profiler er vel bare og lure seg selv når det kommer til stykket :-)

(mann 47 år fra Rogaland) fr. 31 aug. 2007 15:12 Privat melding

Hvorfor har du skjult id når du skriver et slikt innlegg ??? Da kan jo faktisk folk tro du e støgg som nøkken ikke sant ...

yheha bare et hint ;)

Skjult ID med pseudonym Oslomann fr. 31 aug. 2007 15:22

Det var på grunn av at jeg har gjort noe som man ikke skal gjøre, og det er og lage falske profiler. Derfor. Men den slettet jeg etter de 6 dagene, så det var ingen som var skadelidende.

Men dette inlegget handler jo ikke om og være stygg eller ikke, så jeg skjønner ikke helt hvor du vil hen.

yheha back

(kvinne 47 år fra Buskerud) fr. 31 aug. 2007 20:01 Privat melding

Det KAN jo hende at du har en profiltekst som ikke faller i smak på jentene på sukker da. Har du spurt noen av de DU ønsker kontakt med om teksten din ser OK ut?

Skjult ID med pseudonym Oslomann fr. 31 aug. 2007 20:31

Har aldri spurt men fått en god del positiv tilbakemelding på teksten.

Men som jeg skriver øverst ang den testen jeg gjorde så er det jo rart når man bruker den nøyaktig samme profilteksten på to profiler med to forskjellige bilder at det skal være så utrolig forskjell. Det sier jo bare at bildet teller 100 ganger mer enn en profil og det er jo synd.

Høres ut som jeg er "the lonley rider" her inne men det er jeg absolutt ikke. Får meldinger og prater i vei med mange. Noe av det jeg spør om og jeg spør også deg Alanis er: Har dere kvinner det så utrolig bra med så mye oppslutning at dere glemmer litt profilen og går stort sett etter bildene?

(kvinne 67 år fra Oslo) fr. 31 aug. 2007 21:08 Privat melding

Hei Brad?
Hvor ble det av deg?

(kvinne 47 år fra Buskerud) fr. 31 aug. 2007 21:23 Privat melding

Oslokar/Oslomann; for å snakke for min del, nei jeg har ikke mye oppslutning om min egen profil. Hverken av aktuelle eller uaktuelle "kandidater". Med uaktuelle mener jeg de som bor for langt unna (jeg er en av de som ikke ønsker å innvolvere meg med noen som bor langt unna fordi jeg har barn) og de som har intetsigende profiler (jeg synes man burde gjøre en innsats for å beskrive seg selv på en måte som representerer en selv i profilen).
Årsaken til at jeg ikke får så mye oppslutning tror jeg er todelt;
1) Hard konkurranse i mott geografiske område
2) Jeg appellerer ikke til "den gemene hop" hverken med utseende eller profiltekst og må derfor vente til den rette dukker opp :-)

Skjult ID med pseudonym Oslomann fr. 31 aug. 2007 21:23

Han er visst opptatt sier de i seoghør

(mann 47 år fra Rogaland) fr. 31 aug. 2007 23:36 Privat melding

jaja thats life ... falsk profil sier du ? skjønner ikke helt greia,

var du jente da eller ? :p

Skjult ID med pseudonym Oslomann lø. 1 sep. 2007 00:21

Til Alanis.
Skjønner godt hva du skriver. Og jeg vil vel hedre deg som en av de som jeg vil kalle normale her inne. Håper du finner den personen som fortjener deg:) Jeg skjønner da at det kan være forskjell her inne f.eks. med kvinner i Oslo kontra der du hører hjemme.

Til Nemo66
Hvis du leser det som står øverst så skjønner du det sikkert. Du har jo 5 år på Uni.!

(kvinne 47 år fra Vestfold) lø. 1 sep. 2007 11:54 Privat melding

Hei Oslokar..

Synes det var litt morsomt med den lille testen du hadde gjort.. Og det stemmer nok det at det første man ser på er bilde.. Og kanskje litt høyde, kroppsform..etc.. Man sier jo så fint at det er det " indre " som teller mest, men i første omgang er det nok bildene som fenger mest..
Men uansett jeg synes vel av høflighet at man kan svare kort på en melding.. Jeg prøver i hvert fall det.. En kan svare på en sånn måte at man ikke legger opp til noe mer..
Lykke til.. håper du finner det du søker..

(kvinne 41 år fra Hordaland) lø. 1 sep. 2007 14:25 Privat melding

Tror nok det er en del som ser mest på bilet. For min egen del leser jeg gjennom teksten også - i hvertfall når det er en som har tatt kontakt med meg!!

Jeg er forøvrig enig med deg om at det er høflig å takke nei om en får e-post fra en som ikke virker interessant. Det tar jo tross alt ikke så lang tid!!! Det gjelder forøvrig dere gutter også!!! Jeg har skrevet en god del e-poster som jeg aldri har fått svar på (og her på sukker kan alle svare - ingen unskyldninger...)

(mann 61 år fra Buskerud) lø. 1 sep. 2007 21:39 Privat melding

Tips .......beklager det stemmer ikke helt for meg ,får alltid positiv respons på den ..synes det er normalt å se bilde først også kommer det viktigste ,lese mellom linjene der er det mange som faller i fra når det gjelder inhold,det er også mange som er veldig flinke til å avsløre seg selv .......og da hjelper det ikke med en flott utseende men må inrømme at jeg vil gjerne finne et
godt utseende med god inhold og det er ikke lett ........