Alle innlegg Sukkerforum

De som blir sure fordi...

Vis siste innlegg
(kvinne 35 år fra Østfold) sø. 24 jan. 15:36 Privat melding

De som blir sure for at de ikke får svar...fordi de har skrevet på sin profil at de ikke skal vises for matcher under 70. Jeg kan faktisk ikke svare dere!!!! Så ikke bli så himla sure.

Skjult ID med pseudonym mr wanker sø. 24 jan. 15:37

Oh noooo :)

Skjult ID med pseudonym BruceW sø. 24 jan. 15:42

Hvorfor skriver du ikke bare: "Alle dere som ikke får svar og blir sure og gir uttrykk for det; det er ikke en menneskerett å få svar uansett hvor mye eller lite jobb du har lagt i en melding! Move on!"

Skjult ID med pseudonym Creeper sø. 24 jan. 15:48

Dette er litt merkelig. Jeg trodde ikke at de kunne sende melding til deg heller. Hos meg er det slik at dersom jeg ikke vil vises for match under 70, får ikke jeg heller se den andres profil.

(mann 53 år fra Sogn og Fjordane ) sø. 24 jan. 15:54 Privat melding

Det er nok noen som feiltolker høflighet som invitasjon. Da har de feil antenner. Jeg svarer alle, men når det kommer sure oppgulp, avslutter jeg rimelig kjapt. Jeg vet det ligger mye usikkerhet og skuffelse i disse sure oppstøtene, men jeg har ikke som oppgave å hjelpe dem med det, jeg vil finne en partner som ikke innehar disse "kvalitetene". :P

(mann 39 år fra Østfold) sø. 24 jan. 15:56 Privat melding

Sutter ikke å forundre meg over de som blir sure over at man ikke får svar. Så klart er det koselig med svar på meldingene, men slik jeg ser det, hvorfor skal ei dame svare på en melding fra en villt fremmed mann på internett om hun ikke er interessert ?
Ser jeg at en melding er lest og jeg ikke har fått svar på et par dager så tar jeg hintet, fjerner evt. hjerte jeg har satt og fortsetter rypejakten.. :-) Det er nå meg da..

Skjult ID med pseudonym Creeper sø. 24 jan. 16:00

Jeg har heldigvis aldri opplevd å få disse sure oppgulpene. Faktisk får jeg ofte et svar tilbake, hvor det takkes for det hyggelige avslaget.
Det gjør dagen min litt bedre :)

(kvinne 35 år fra Østfold) sø. 24 jan. 16:01 Privat melding

De sender meg lange fine meldinger men jeg kan ikke svare på de. Så blir de sure og gir uttrykk for det. Og jeg blir sett på som ei hurpe som ikke svarer. DET liker jeg ikke

(mann 44 år fra Oslo) sø. 24 jan. 17:41 Privat melding

Det må vel skaffes litt "tykkere hud" på begge fronter :)

(kvinne 49 år fra Oppland) sø. 24 jan. 17:52 Privat melding

arise inne på noe der .På med termodress og vernesko :-)

Skjult ID med pseudonym Piapia sø. 24 jan. 17:56

Husk hjelm, for de dype fallene...

(mann 46 år fra Oslo) sø. 24 jan. 18:42 Privat melding

@SmileyLiz
Du er jo den dama da.. Du er en av de peneste jeg har sett her ute. Men du er ung, så jeg vil ikke være slibrig, men det er en helt ærlig mening i fra meg.

Jeg tenker sånn.. :
Du skal ikke tenke sånn at du tror at de andre ser på deg som en hurpe. Drit i det. Du har så mye mer å fare med. Det at du ikke kan svare på andres meldinger, skal du ikke unnskylde.

Jeg ønsker deg bare alt lykke til.. Og om jeg skal være litt frekk.. DU er den rypa, the greatest of them all…..

(kvinne 35 år fra Østfold) sø. 24 jan. 19:04 Privat melding

@paperGods Hehe...takker for fine ord :) Første gang jeg har blitt kalt rype her på sukker ;)
Og ja...jeg får la vær å bry meg. Det blir sikkert mer av det når jeg i neste måned går tilbake til å være "ikke-betalende". Da er mange som ikke kan få svar.

(kvinne 54 år fra Akershus) ma. 25 jan. 07:19 Privat melding

@SmileyLiz: Jeg har også vært ute for den, og jeg synes også den er uggen. Jeg liker å gi et høflig svar.