Alle innlegg Sukkerforum

Profiler utenfor eget fylke

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Sunny ti. 26 jan. 2016 14:10

Hvor mange av dere er oppriktig interessert i profiler utenom eget fylke? Viss en profil utenom eget fylke fanger oppmerksomheten er det da matchtall eller bilde som blir vektlagt mest for at dere skal kikke innom profilen?

Skjult ID med pseudonym Balder ti. 26 jan. 2016 14:13

Ser vell på Matchtall - alder - bilde i den rekkefølgen

(kvinne 38 år fra Østfold) ti. 26 jan. 2016 14:17 Privat melding

Matchtall har ingen betydning for meg. Bilde og tekst er mye viktigere. En god profiltekst er superviktig. Om en ikke gidder å ta seg bryet med det, så tolker jeg det fort som en useriøs person som bare er inne for å se etter noe spennende. Om det er interresant, så er neste steg å se på om personen er flyttbar eller ikke. Om han ikke er det, så er det ikke noe vits å legge igjen noen melding, da jeg selv må bli her jeg er.

(kvinne 42 år fra Hordaland) ti. 26 jan. 2016 14:24 Privat melding

Enig med @SmileyLiz, bilde og tekst har (nesten) alt å si. Alder betyr også noe om det blir stort nok gap, samt at jeg ikke er flyttbar (utenfor Byen), så om han er stuck så beveger jeg meg fort videre. Er han åpen for å flytte og virker aktuell, så sender jeg en melding.

Matchtall bryr jeg meg ikke om.

Skjult ID med pseudonym Pinklady ti. 26 jan. 2016 14:26

Jeg bryr meg mest om matchtall. Deretter tekst.

(kvinne 46 år fra Akershus) ti. 26 jan. 2016 14:32 Privat melding

Er så heldig å bo nærme flere fylker så det er absolutt aktuelt.
Tekst, bilde og ser på matchtreet, men ikke avgjørende.
Selv om jeg ikke er flyttbar på en stund kan andre være det.
Eller man kan pendle en periode så lenge avstanden er innafor.

(kvinne 48 år fra Møre og Romsdal) ti. 26 jan. 2016 14:35 Privat melding

Bryr meg lite om matchtall, at de bor i samme fylke er viktigere. og at utseende er tiltalende 😃

(kvinne 48 år fra Møre og Romsdal) ti. 26 jan. 2016 14:38 Privat melding

Tekst og dialog er selvfølgelig også viktig 😉

(mann 38 år fra Vestfold) ti. 26 jan. 2016 14:39 Privat melding

Å kun se på eget fylke er jo rimelig begrensende men det har vel mye å si i hvilket fylke man bor i. Vestfold er ikke så stort akkurat. Så jeg er åpen for de fleste fylker rundt Oslo fjorden... Sitter kanskje litt langt inne å flytte over på den andre siden til @smileyliz men for den rette så bør man kunne ofre litt...

(kvinne 57 år fra Akershus) ti. 26 jan. 2016 14:45 Privat melding

Jeg er i utgangspunktet ikke interessert i profiler utenfor de par nærmeste fylkene, men hvis ikke det er helt umulig - Tromsø - så tar jeg jo i hvert fall en titt på profilen før jeg sender en høflig nei-takk-mail.

Men jeg har gjort et unntak to ganger, da noe traff meg 100%. Det er jo mulig å komme forbi et langdistanseforhold - det blir bare litt mere krøkkete :-)

(mann 55 år fra Oppland) ti. 26 jan. 2016 15:15 Privat melding

Profil txt, bilde, match score, område. Filosofi; kjærlighet har ingen grenser😉

(kvinne 46 år fra Oslo) ti. 26 jan. 2016 15:51 Privat melding

For meg er faktisk fylke viktig, livet mit går nå rundt jobben , det hadde vært fantastisk å finne en man i Finmark eller i Sogn og Fjordane som matcher ...men uten jobb der oppe hva gjør jeg...?Litt vanskelig for meg å tenke: ja ja, jeg flytter og vi får se hva som skjer...
Jeg tenker at matchtall er ikke så viktig, som Petter sier, det er bare et par blader som er absolutt krav for meg, resten finner man ut...
Det som er viktig er profil og bilde,

(kvinne 46 år fra Oslo) ti. 26 jan. 2016 15:56 Privat melding

når jeg sier at livet mit går rundt jobben det er fordi det er vært så vanskelig å finne en... jeg blir så stressa bare å tenke å begynne med en søke prosess på nytt etter kort tid...hadde jeg funnet en fin fyr som i tillegg sier : ta det med ro, jeg jobber i en bedrift som trenger personal, da hadde det ikke vært et problem...

(mann 47 år fra Møre og Romsdal) ti. 26 jan. 2016 16:24 Privat melding

Hovedkriteriet mitt er bosted.
Avstandsforhold har jeg forsøkt, og det frister ikke til gjentakelse.
Matchtall er ikke så viktig for det sier ingenting om kjemi.
Dernest så prøver jeg å finne ut av teksten om hun er noenlunde på mitt stadium i livet og om det er sammenfallende interesser.
Jeg velger bort de med småbarn og en profil som er fullspekket med fjellbilder.

(mann 53 år fra Sogn og Fjordane) ti. 26 jan. 2016 17:13 Privat melding

Som grenseboer ser jeg helst i nabofylket - vesentlig flere å lete i og på flere vis ellers og å foretrekke. Får vi til det vi skal og må her i bergsprekken så bytter vi fylke om noen år (skriver flyttemelding for en kanskje to kommuner :)

Matchtall over 90 er erfart lurt, samt unngå for røde blad..

Skjult ID med pseudonym Sunny ti. 26 jan. 2016 17:21

Av erfaring ser jeg at matchtallet ofte har sammenheng med en god dialog. Noen ganger er det virkelig leit at Norge er så vidstrakt...

(kvinne 49 år fra Oslo) ti. 26 jan. 2016 18:04 Privat melding

Dersom profilen er flyttbar kan det være av interesse, men i utgangspunktet tenker jeg at det er enklest med eget fylke.
Rangering er tekst, dialog og bilder. Matchtall ser jeg meget sjelden på siden det ikke hensyntar blant annet aldersønske, men noen av bladene er viktige.

(kvinne 39 år fra Akershus) ti. 26 jan. 2016 19:07 Privat melding

Førstetanke/tiltrekning er bilde uansett, jeg må like det jeg ser uavhengig av hvor de befinner seg, deretter ser jeg på matchtall og så fylke. Hvis fylket f.eks er Hordaland (damn, det er mange kjekke der!) og fyren i tillegg ikke er flyttbar så tenker jeg *pokker* før jeg lister jeg meg stille som en mus ut igjen..

Det samme gjør jeg hvis de har bilder av ungene (nedtur), eller hvis profilteksten/formuleringsevnen ikke står i stil til resten, eller hvis de har kom-og-ta-meg-bilder liggende på ryggen i bar overkropp, litt trutmunn og gjerne halskjede.. Da stikker jeg fortere enn du kan si Smylfz ;)

(mann 53 år fra Oppland) ti. 26 jan. 2016 19:42 Privat melding

Kjærlighet på tvers av fylkesgrensene ??? Så absurd, nei, det går jo ikke...

(kvinne 48 år fra Møre og Romsdal) ti. 26 jan. 2016 22:19 Privat melding

Egentlig så er det greit med litt avstand, så slipper jeg å holde fyren i hånden 24/7.... Heeeelt ok :o)))

Skjult ID med pseudonym MsObvious ti. 26 jan. 2016 22:26

Ska ha'rem i samme gata, ellers funker'e ikke!

Neida, men han bør bo i relativt nærme. Jeg ønsker at begges familie skal bo i nærheten den dagen vi evt. får barn, ønsker å at vi skal ha et godt forhold og kontakt med familie på begge sider, og helst at vi begge skal ha venner i nærheten, for det trenger man også. Er også så så pessimist/realist at jeg vil at begge foreldre skal kunne ha mye kontakt med både barn og eget nettverk om det skulle bli slutt, da er det praktisk med avstand som ikke er alt for lang. I tillegg har jeg ikke lyst til å ofre karrieren, noe som er veldig sannsynlig om jeg flytter for langt.

Skjult ID med pseudonym MsObvious ti. 26 jan. 2016 22:35

Satse kan jeg gjøre når det dukker opp en mann som frister.
Akkurat nå ser det ut til at det blir med en måned her inne, for så å leve livet et halvt års tid. Kjenner, og observerer, at jeg må ut å treffe folk, fremfor å henge her inne.

Skjult ID med pseudonym MsObvious ti. 26 jan. 2016 22:39

Haha, sukker-tour? Tror jeg satser på helt andre ting. Litteraturkvelder, konserter, dra på byen, dra på meningsløse foredrag og artige museer. Jeg må leve litt mer, rett og slett.