Alle innlegg Sukkerforum

En hjelp til mannen…? ;o))

Vis siste innlegg
(kvinne 59 år fra Oslo) fr. 2 juni 2006 14:17 Privat melding

En grundig analyse av kvinnen:

Element: Kvinne
Symbol: Kv
Atomvekt: Godkjent som 59, men kjent for å variere mellom 52 og 90.
Oppdager: Adam

Forefinnes: Rikelige mengder i alle bymessige strøk, med noe lavere konsentrasjoner i utkant og øde områder. Gjenstand for sesongbetonte variasjoner.

Fysiske egenskaper: Overflaten er vanligvis dekket med et lag maling. Koker for ingenting, fryser uten grunn. Smelter, dersom spesialbehandling blir gitt. Sur dersom ukorrekt brukt. Kan forårsake hodepine. Behandles forsiktig. Bøyer seg for press dersom dette blir korrekt benyttet.

Kjemiske egenskaper: Har stor tiltrekning til gull, sølv, platina og mange edelstener.
Absorberer store mengder dyre substanser. Kan eksplodere spontant dersom sviktet. Uoppløselig i væsker, men viser økende aktivitet ved bløtlegging i alkohol. Avviser billig materiell. Upåvirkelig av sunn fornuft. Den kraftigste pengeforbruksmaskinen menneskeheten kjenner.

Bruk: Svært dekorativ, spesielt i sportsbiler. Kan i høy grad forbedre avspenningsnivået. Kan varme og trøste under enkelte omstendigheter.

Tester: Ren rase, blir blussende rød når oppdaget in natura. Blir grønn, når plassert ved et bedre eksemplar.

Advarsel: Svært farlig unntatt for erfarne fagfolk. Vær ytterst varsom ved bruk. Ulovlig å inneha mer enn en.

(Personlig lurer jeg på om rasen burde vært gjenstand for ny forskning..? Jeg har nemlig mistanke om at den har utviklet seg i flere, uutforskede retninger.. ;o) Samtidig har jeg inntrykk av at studier for så vidt er innledet i mange miljøer og aldersgrupper, men at det foreløpig råder til dels stor forvirring… ;o))))

Ha en toppers pinsehelg – kanskje du starter et aldri så lite forskningsprosjekt…? ;o))))))

(mann 40 år fra Buskerud) fr. 2 juni 2006 19:31 Privat melding

hehe, nå venter jeg egentlig på Haimats analyse av mannen....

(kvinne 59 år fra Oslo) fr. 2 juni 2006 21:03 Privat melding

Jaaa…det er nesten så jeg regner med – og håper på – at det kommer noe om mannen, ja…*ler*

For øvrig syntes jeg det var litt fascinerende, dette her med fargene på arten! (Lurer på om de skifter spontant til grønt…?)

Det som er det fantastiske ved at de enten blir blussende rød eller grønn er at det gir oss en utrolig fargerik sammensetning av arten! Det sies nemlig at de også kan bli blå – dette relateres vanligvis til frysing. Ellers forefinnes de både i gule, svarte, brune, og hvite utgaver.

Den hvite utgaven kan for øvrig være ganske spesiell! Noen er hvite ifra naturens side – disse kalles ”albinoer”. Hos andre kan faktisk den hvite fargen oppstå som et midlertidig fenomen, forårsaket av f.eks sjokk. Det anbefales imidlertid ikke å teste ut denne spesielle hvitfargen da konsekvensene kan være varierende… I tillegg finnes det de som kun har en hvit krans på toppen – dette kommer vanligvis når arten begynner å eldes, men det sies at den hvite kransen også kan oppstå tidligere. Den kan forresten også være i varierende gråfarger… :o)))

Skjult ID med pseudonym Go for it! fr. 2 juni 2006 22:50

Jeg venter også i spenning på Haimats analyse av mannen!!!!Og jeg har skyhøye forventninger! :-)