Alle innlegg Sukkerforum

Hva om...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Balder ma. 1 feb. 2016 22:31

Hva om sex ikke var så tabubelagt?
Kanskje denne linjen hadde vært stueren: "Unnskyld meg unge frøken, men jeg kunne ikke unngå å legge merke til deres velformede bakende, og det slo meg at jeg faktisk kunne tenke meg å ha samleie med deg. Kunne de tenke dem det?" "Ikke det nei, kanskje en annen gang da?" Eventuelt "De kunne det ja, så flott!"
Hva tror dere, legger vi for mye bånd på oss, eller hadde samfunnet gråt helt av hengslene hvis sex var avtabufisert? (er det et ord?)

Skjult ID med pseudonym MsObvious ma. 1 feb. 2016 22:35

Mener du helt seriøst at sex er et tabu i dagens samfunn?
Jeg har inntrykk av at noen bare sier de få ordene de trenger for å finne ut om det er nok kjemi for å få det til rent fysisk, før de hopper til sengs.

Skjult ID med pseudonym Balder ma. 1 feb. 2016 22:40

Det er jo en grunn til at samfunnet er slik det er. Det er det som har fungert. Jeg er uansett alt for blyg til å kunne si noe slikt.

Skjult ID med pseudonym Balder ma. 1 feb. 2016 22:40

Jeg har levd under en stein de siste 25 årene.

(mann 47 år fra Møre og Romsdal) ma. 1 feb. 2016 22:43 Privat melding

Du må for guds skyld ikke si frøken.
For det er nedlatende, og hvis du putter inn unge foran så blir du bare blokkert.

Skjult ID med pseudonym Balder ma. 1 feb. 2016 22:44

@Sgt.Pepper
Mente ikke at det var det jeg beskrev i første innlegg som fungerte, men slik verden faktisk er nå.

Skjult ID med pseudonym Balder ma. 1 feb. 2016 22:45

@Budda Du tokk'n

(mann 47 år fra Møre og Romsdal) ma. 1 feb. 2016 22:51 Privat melding

Her leser vi mellom linjene og overanalyserer.
Så laget vi oss noen tråder der vi prøver å overbevise oss selv om fortreffelighetene ved å være singel.

Velkommen ut på kjøttmarkedet Balder, en skrudd verden helt fri for logikk 😅😅😅

Skjult ID med pseudonym Balder ma. 1 feb. 2016 23:01

Takk for det Budda!

Skjult ID med pseudonym Balder ti. 2 feb. 2016 00:23

@Sgt.Pepper
Hei. Min mening med tråden var ikke å si at det burde være slik eller at det er slik, det var ment som et tankeeksperiment.
Når jeg sa at det er som det er fordi det virker, så mente jeg ikke at det er slik at en mann (eller kvinne) kan gå bort å be om sex. Det jeg mente er at det IKKE er sånn, og det er fordi det er det som fungerer.
Jeg er plaget med en løpsk hjerne, og opplever ofte at jeg ikke klarer å få ut det som er inni på en forståelig måte (Kan relatere meg til det med dysleksi). Jeg mener at "alt" i menneskets natur kan forklares utifra evolusjon, så hadde et samfunn der alle var "fritt vilt" gitt sterkere og flere avkom, hadde det vært det samfunnet vi hadde hatt.

Jeg tror et par tråder der noen klagde på for mange sex-henvendelser, mens andre "klagde" på for få fikk meg til å tenke på dette. Og som sagt, jeg er alt for blyg til å fungere i et slikt samfunn.

(kvinne 46 år fra Oslo) ti. 2 feb. 2016 00:27 Privat melding

Unge frøken....<3 det var lenge siden sist.....

Skjult ID med pseudonym Dag ti. 2 feb. 2016 00:32

Kiara: Som om dere damer ikke drar den linjen der når dere smugtitter, f eks på trikken....? Nå tenker dere mer i bilder da, men like kåte er dere også.
Eneste er vel at mange menn skjønner ikke at man ikke skal verbalt spørre, men bare ta kontrollen og lede henne, og la henne SLIPPE kontrollen, slippe og bestemme, og samtidig føle seg helt trygg.

Skjult ID med pseudonym Hespetre ti. 2 feb. 2016 00:44

@Dag
Er nok mye rett i det du skriver:-)
Å mange aksepterer også å bli spurt om det, men få vil innrømme det! For sex er ikke tabu i dag, men å snakke med eller innrømme at man snakker med "fremmede" om det er mer tabu.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 2 feb. 2016 01:11

Nei takk.. Alt for mye sex rundt omkring som det er allerede om ikke folk skulle gått rundt og spurt hverandre på gata om en skulle dra hjem til den ene eller andre.

Skjult ID med pseudonym texolog ti. 2 feb. 2016 05:49

Tror det er lettere for en jente å spør en gutt om sex enn omvendt. Har testa det en gang, å bare stoppe en på gata på vei hjem fra en tur på byen og fikk veldig positiv respons...... Veldig greit for det blir ingen misforståelser om hva som forventes ol.

Skjult ID med pseudonym Lykketreff ti. 2 feb. 2016 06:41

Egentlig veldig dumt å spre budskapet så tydelig, my. Tar selvkritikk på den. Hvis alle lærer like fort som @Budda, blir det snart helt umulig å sile her inne😂

Skjult ID med pseudonym SagMoon ti. 2 feb. 2016 07:02

Det handler vel ikke om tabu, men om antenner?
Synes forresten alt handler om sex i dag, men det kan jo være fordi det er så lenge siden sist, hehe.

Uansett, jeg er veldig glad for at menn ikke går rundt og forteller damer at de vil ligge med de, for etter hva jeg har hørt tenker de slikt relativt ofte, og mas er turn off. Jeg vil gjerne bli forført, ikke informert. :)

(kvinne 46 år fra Oslo) ti. 2 feb. 2016 07:53 Privat melding

Budda er smart !

Skjult ID med pseudonym Rampegutt ti. 2 feb. 2016 08:47

Flytt til Egypt eller et annen land i Midtøsten. Der kan du som mann gi enhver kvinne all den seksuelle oppmerksomheten du drømmer om. Riktignok har de fleste samfunn der nede gått av hengslene, (med litt hjelp fra vesten da) men hvorfor ikke adoptere kulturen likevel, bare for å få litt enklere tilgang til kvinnekroppen?

(mann 47 år fra Møre og Romsdal) ti. 2 feb. 2016 09:02 Privat melding

Kanskje Budda er smartere enn sitt eget beste.@Tatiana :-)
Jeg har hvertfall forberedt meg på shut down av profil.
Har pakket ned alt jeg vil ha med. Satt tingene inn i bilen, så det er bare å vri om nøkkelen på sukkerleiligheten og kaste den når medlemsskapet går ut om noen dager.

Det eneste som gjenstår er å fjase innom på forumet litt før jeg drar :-)

(mann 47 år fra Møre og Romsdal) ti. 2 feb. 2016 10:23 Privat melding

Neida @Kiara.
Det er bare jeg som innser at jeg ikke har noe her inne å gjøre.
Hvis man er mann, ikke er flyttbar, og bor utenfor Ring 3 så må man være minst 185 høy, og ekstremt attraktiv for å lykkes med nettdating.

Jeg har sjekket ut De profilene som var interessant innenfor mitt nærområde. Det vil si ingen svar på mine høflige henvendelser. Ergo så har de ikke vært interessert.

Jeg beveger meg heller til verden utenfor, for der får man litt positiv respons innimellom :-)

(mann 62 år fra Akershus) ti. 2 feb. 2016 13:35 Privat melding

Likte formuleringen din Balder.... den var som den skulle være tatt rett ut av en 50-talls setting! Og ingen skal kunne pasta at formuleringen var uhøflig selv om innholdet sikkert ville blitt oppfattet sånn av de fleste. :-)

Skjult ID med pseudonym Balder ti. 2 feb. 2016 14:05

@Monkberry
Du har nok helt rett!
Jeg har levd hele mitt voksne liv i et stabilt forhold, og har bare hatt en eneste sexpartner, så for meg er det en skremmende verden vi lever i.
Og, for ordens skyld, ja jeg liker å sette ting på spissen. (jf orginaltråden)

Skjult ID med pseudonym Balder ti. 2 feb. 2016 14:22

I min første jobb hadde jeg en kollega som var gammel sjømann. Han fortalte om en tidligere skipskamerat som bare tente på prostituerte over 60 år. Så sa han noe som jeg har husket siden: det finnes nok like mange rare lyster som det finnes mennesker.