Alle innlegg Sukkerforum

Hva om...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Balder ma. 1 feb. 2016 22:31

Hva om sex ikke var så tabubelagt?
Kanskje denne linjen hadde vært stueren: "Unnskyld meg unge frøken, men jeg kunne ikke unngå å legge merke til deres velformede bakende, og det slo meg at jeg faktisk kunne tenke meg å ha samleie med deg. Kunne de tenke dem det?" "Ikke det nei, kanskje en annen gang da?" Eventuelt "De kunne det ja, så flott!"
Hva tror dere, legger vi for mye bånd på oss, eller hadde samfunnet gråt helt av hengslene hvis sex var avtabufisert? (er det et ord?)

Skjult ID med pseudonym Kiara ma. 1 feb. 2016 22:33

Sex er ikke tabu. Den linjen der drar hundrevis av menn med blikket hver dag, og det er vel for at damer skal kunne fungere normalt og leve fritt at det ikke er sosialt akseptert å gå bort å invitere seg på hver gang man får lyst.

Skjult ID med pseudonym MsObvious ma. 1 feb. 2016 22:35

Mener du helt seriøst at sex er et tabu i dagens samfunn?
Jeg har inntrykk av at noen bare sier de få ordene de trenger for å finne ut om det er nok kjemi for å få det til rent fysisk, før de hopper til sengs.

Skjult ID med pseudonym Balder ma. 1 feb. 2016 22:40

Det er jo en grunn til at samfunnet er slik det er. Det er det som har fungert. Jeg er uansett alt for blyg til å kunne si noe slikt.

(mann 47 år fra Oslo) ma. 1 feb. 2016 22:40 Privat melding

@Balder
Mulig det, om det hadde fungert i din drømme verden.. men sånn er ikke den virkelige verden i dag.

Verden er kulturbetinget. I gamle dager kunne man sikkert plukke etter eget velbefinnende.. men ikke nå lenger.. Kvinner vet hva de vil ha..

Skjult ID med pseudonym Balder ma. 1 feb. 2016 22:40

Jeg har levd under en stein de siste 25 årene.

(mann 45 år fra Akershus) ma. 1 feb. 2016 22:41 Privat melding

Sex er vel ikke et tabu som tema, men å kalle en spade en spade som i trådstarters eksempel er vel ikke helt "normalt" for Ola og Kari Nordmann ? :)

(mann 45 år fra Møre og Romsdal) ma. 1 feb. 2016 22:43 Privat melding

Du må for guds skyld ikke si frøken.
For det er nedlatende, og hvis du putter inn unge foran så blir du bare blokkert.

Skjult ID med pseudonym Balder ma. 1 feb. 2016 22:44

@Sgt.Pepper
Mente ikke at det var det jeg beskrev i første innlegg som fungerte, men slik verden faktisk er nå.

Skjult ID med pseudonym Balder ma. 1 feb. 2016 22:45

@Budda Du tokk'n

Skjult ID med pseudonym Kiara ma. 1 feb. 2016 22:47

Ba.. det var helt klart unge frøken som var problemet her. 😄 Der vest ødelegger vi ikke en fin invitasjon med slik pisspreik.

(mann 45 år fra Møre og Romsdal) ma. 1 feb. 2016 22:51 Privat melding

Her leser vi mellom linjene og overanalyserer.
Så laget vi oss noen tråder der vi prøver å overbevise oss selv om fortreffelighetene ved å være singel.

Velkommen ut på kjøttmarkedet Balder, en skrudd verden helt fri for logikk 😅😅😅

Skjult ID med pseudonym Balder ma. 1 feb. 2016 23:01

Takk for det Budda!

(mann 47 år fra Oslo) ma. 1 feb. 2016 23:07 Privat melding

Ok @Balder
Det har jeg gått glipp av.

Jeg våger i alle fall ikke å spørre en kvinne om hun vil ha sex med meg. Jeg kan sitte og snakke med en kvinne en hel aften, og om det byr seg, og det virker naturlig.. så finner vi på noe i sammen. Men ikke at jeg sier til en kvinne.. ”Hei, så fin rumpe du har, har du lyst til å ha sex? ”…. OSV

Mulig det er sånn i denne i denne verden i dag.. men jeg har ikke erfart det.. Jeg har ekstremt respekt for kvinner, men jeg hadde også en sterk mor… det er mulig det er det som gjør at jeg ikke spør en kvinne om sex. For meg er det noe vi finner ut av sammen etter noen timer – så gammeldags er jeg.. (kort forklart igjen)

(mann 47 år fra Oslo) ma. 1 feb. 2016 23:59 Privat melding

@Balder
ikke for å unnskylde meg.. Jeg har mistet brillene mine.. De ble faktisk slått i stykker av en pasient sist weekend.. Jeg jobber i et hardt miljø..

Jeg har dysleksi, så jeg må virkelig konsentrer meg. Som du sikkert ser, så har jeg mange skrivefeil også.

Jeg har litt problem med å forstå eksakt hva du mener. Men min helt klare oppfattelse, er at kvinner som menn liker oppmerksomhet og flørt. Men når vi kommer til berøring og spørsmål om samleie, så er vi i et helt andet land ganske omgående.

Dette har jo også vært noe som har vært tatt opp i de siste dager i nyhetene, hvor de yngste kvinner forteller om at de blir berørt av menn når de er ute på byen. De blir tatt på rumpa, puppen og sånt. Det liker de ikke.

Jeg tror uansett, at det min gamle mor har oppdratt meg til, nemlig å holde fingrende i fra fatet, og bruke andre metoder er den mest riktige. En annen ting, det er ikke alle kaker som der finest ut, som smaker best.

Det er jo ganske rart, visst en mann tror på at en dame legger seg flat og vil ha sex bare fordi man tar på rompa hennes, eller bare spør om hun vil ha sex, så henger det ikke i sammen med virkeligheten. I min verden er det ekstremt enkelt å tro på det.

Det er mulig jeg er litt dum, men jeg vet heller ikke om jeg forstod deg riktig heller @Balder.. Du må gjerne forklare meg.

Skjult ID med pseudonym Balder ti. 2 feb. 2016 00:23

@Sgt.Pepper
Hei. Min mening med tråden var ikke å si at det burde være slik eller at det er slik, det var ment som et tankeeksperiment.
Når jeg sa at det er som det er fordi det virker, så mente jeg ikke at det er slik at en mann (eller kvinne) kan gå bort å be om sex. Det jeg mente er at det IKKE er sånn, og det er fordi det er det som fungerer.
Jeg er plaget med en løpsk hjerne, og opplever ofte at jeg ikke klarer å få ut det som er inni på en forståelig måte (Kan relatere meg til det med dysleksi). Jeg mener at "alt" i menneskets natur kan forklares utifra evolusjon, så hadde et samfunn der alle var "fritt vilt" gitt sterkere og flere avkom, hadde det vært det samfunnet vi hadde hatt.

Jeg tror et par tråder der noen klagde på for mange sex-henvendelser, mens andre "klagde" på for få fikk meg til å tenke på dette. Og som sagt, jeg er alt for blyg til å fungere i et slikt samfunn.

(kvinne 44 år fra Oslo) ti. 2 feb. 2016 00:27 Privat melding

Unge frøken....<3 det var lenge siden sist.....

Skjult ID med pseudonym Dag ti. 2 feb. 2016 00:32

Kiara: Som om dere damer ikke drar den linjen der når dere smugtitter, f eks på trikken....? Nå tenker dere mer i bilder da, men like kåte er dere også.
Eneste er vel at mange menn skjønner ikke at man ikke skal verbalt spørre, men bare ta kontrollen og lede henne, og la henne SLIPPE kontrollen, slippe og bestemme, og samtidig føle seg helt trygg.

Skjult ID med pseudonym Hespetre ti. 2 feb. 2016 00:44

@Dag
Er nok mye rett i det du skriver:-)
Å mange aksepterer også å bli spurt om det, men få vil innrømme det! For sex er ikke tabu i dag, men å snakke med eller innrømme at man snakker med "fremmede" om det er mer tabu.

(mann 47 år fra Oslo) ti. 2 feb. 2016 00:48 Privat melding

@Balder
Da hadde du ikke selv overlevd i et samfunn hvor det var fritt vil, og den sterkeste rett ut i fra en steinalder mentaliteten. Ikke jeg heller. Jeg hadde død før jeg ble født.

Det å tenke seg inn i et samfunn vi ikke har, kan ikke jeg. Da vil det bli bare noe jeg tror, og det er fiksjon.

Det som er litt artig er at det er mange serier og filmer for tiden, som handler om å vrenge virkeligheten, mens for eksempel Mammon serien, er mer virkelig en de fiksjoner som blir flere og flere av.. og som er morsomme å se. (det er et stort tema)

Jeg mener at (det høres sikkert litt rart ut) at seksualdriften skal være styrene for hvordan man møter en kvinne. Visst man møter en kvinne hvor man virkelig føler en forelskelse, og om man tenker etter.. så er det ikke sex som er drivkraften.. det er noe andet. Og da finner man en vei.. garantert. (Nå snakker jeg ut i fra meg selv)

Det jeg skriver nå er subjektivt.. De ganger jeg har blitt forelsket, så fått henne.. men det har ikke vært tanken om sex som har drevet meg.. det er følelsen av kjærlighet.. Det har nesten vært sånn at jeg har i begynnelsen vært redd for å ha sex.. Jeg har utsatt det.. Men vi kom i mål..

Uff, det er vanskelig å snakke så enkelt om..

Men jeg tror at jeg forstår hva du mener @Balder.. Det er ok at du stiller hypotesen ut. Det jeg har skrevet nå er kun min erfaring.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 2 feb. 2016 01:11

Nei takk.. Alt for mye sex rundt omkring som det er allerede om ikke folk skulle gått rundt og spurt hverandre på gata om en skulle dra hjem til den ene eller andre.

Skjult ID med pseudonym texolog ti. 2 feb. 2016 05:49

Tror det er lettere for en jente å spør en gutt om sex enn omvendt. Har testa det en gang, å bare stoppe en på gata på vei hjem fra en tur på byen og fikk veldig positiv respons...... Veldig greit for det blir ingen misforståelser om hva som forventes ol.

Skjult ID med pseudonym my ti. 2 feb. 2016 06:20

Unnskyld meg asså unge Balder, men hvis atte du hadde følltme' litt bedre i timen, så hadde du kanskje fått merei at DET HETER IKKE FRØKEN FOR SVARTE H..TE!! Erre mulig?? Hvis vi ikke hadde hatt innovertiss fra føra, så hadde vi vaffal fått det med 'frøken-kortet' Noe mer usexy skarru lete lenge etter! Dekke dét at sex er tabubelagt vettu gutten min, men det er sånne tilnærminger som det der, som får oss til å velge kloster fremfor mannekropp.
Og slik forgår verden. Støønnnn!

Skjult ID med pseudonym Lykketreff ti. 2 feb. 2016 06:41

Egentlig veldig dumt å spre budskapet så tydelig, my. Tar selvkritikk på den. Hvis alle lærer like fort som @Budda, blir det snart helt umulig å sile her inne😂

Skjult ID med pseudonym SagMoon ti. 2 feb. 2016 07:02

Det handler vel ikke om tabu, men om antenner?
Synes forresten alt handler om sex i dag, men det kan jo være fordi det er så lenge siden sist, hehe.

Uansett, jeg er veldig glad for at menn ikke går rundt og forteller damer at de vil ligge med de, for etter hva jeg har hørt tenker de slikt relativt ofte, og mas er turn off. Jeg vil gjerne bli forført, ikke informert. :)

(kvinne 44 år fra Oslo) ti. 2 feb. 2016 07:53 Privat melding

Budda er smart !

Skjult ID med pseudonym Rampegutt ti. 2 feb. 2016 08:47

Flytt til Egypt eller et annen land i Midtøsten. Der kan du som mann gi enhver kvinne all den seksuelle oppmerksomheten du drømmer om. Riktignok har de fleste samfunn der nede gått av hengslene, (med litt hjelp fra vesten da) men hvorfor ikke adoptere kulturen likevel, bare for å få litt enklere tilgang til kvinnekroppen?

(mann 45 år fra Møre og Romsdal) ti. 2 feb. 2016 09:02 Privat melding

Kanskje Budda er smartere enn sitt eget beste.@Tatiana :-)
Jeg har hvertfall forberedt meg på shut down av profil.
Har pakket ned alt jeg vil ha med. Satt tingene inn i bilen, så det er bare å vri om nøkkelen på sukkerleiligheten og kaste den når medlemsskapet går ut om noen dager.

Det eneste som gjenstår er å fjase innom på forumet litt før jeg drar :-)

Skjult ID med pseudonym perla ti. 2 feb. 2016 09:14

...Og man må som kvinne for all del ikke ta for lett på dette med sex. Da er man nemlig både det ene og det andre. Jepp, sånn er det faktisk litt fortsatt. I forhold skal vi være ville, gale og umettelige, men om vi slår oss litt løs som single, da er vi plutselig annenrangs. Forstå det, den som kan.

Skjult ID med pseudonym Kiara ti. 2 feb. 2016 09:46

Er det fordi det har kommet noe spennende på veien, @Budda? 😊

(mann 45 år fra Møre og Romsdal) ti. 2 feb. 2016 10:23 Privat melding

Neida @Kiara.
Det er bare jeg som innser at jeg ikke har noe her inne å gjøre.
Hvis man er mann, ikke er flyttbar, og bor utenfor Ring 3 så må man være minst 185 høy, og ekstremt attraktiv for å lykkes med nettdating.

Jeg har sjekket ut De profilene som var interessant innenfor mitt nærområde. Det vil si ingen svar på mine høflige henvendelser. Ergo så har de ikke vært interessert.

Jeg beveger meg heller til verden utenfor, for der får man litt positiv respons innimellom :-)

Skjult ID med pseudonym Kiara ti. 2 feb. 2016 10:48

Ah. Den skjønner jeg, @Budda.😊 Jeg merker at 1,5-2 timer blir langt også.

(mann 60 år fra Akershus) ti. 2 feb. 2016 13:35 Privat melding

Likte formuleringen din Balder.... den var som den skulle være tatt rett ut av en 50-talls setting! Og ingen skal kunne pasta at formuleringen var uhøflig selv om innholdet sikkert ville blitt oppfattet sånn av de fleste. :-)

(mann 47 år fra Oslo) ti. 2 feb. 2016 13:59 Privat melding

@Balder
Jeg ser at jeg kan skriver litt uklart. Nå har jeg endelig fått nye og riktige briller på nesen igjen. I går så satt jeg med 2 par briller på meg, og selv da var alt litt omtåket på skjermen.. Det er som å lese gjennom damp… men nå er det bra.

Det du spør om, er om vi legger for mye bånd på oss, eller om samfunnet hadde gått helt av hengslene hvis sex var avtabufisert (er det en neologisme?)

Det du tenker på er vel at man kunne gå bort til en dama og spørre.: ” har du lyst til å bli med på litt sex? Jeg har mastergrad i dildo.. Jeg er en dildomodell, vil du prøve meg? ”

Det blir akkurat som Saga Norén i serien Broen…Hun skal forestille en etterforsker med Aspergers. I en scene i episode 4 i sesong 1, så går hun bort til en gutt på en musikk kafé og spør.: ”Skal vi knulle?” Den reaksjonen han får da, er å bli ganske overrasket.. Det ender opp med at de parrer seg, og når de er ferdig med det.. så ber hun ham å gå igjen.. Hun vil bare ha sex.

Hadde ikke det vært en rar verden å leve i?

Men det er jo faktisk et sånn samfunnet og verden allerede er, det er bare det at det er ikke så synlig.

Selv når man går tilbake i tid, for eksempel i Christiania på 1890 tallet, så var det om lag 200.000 innbyggere, og det var registrert 1250 prostituerte av politiet. Man må ta høyde for at antallet var betydelig større.

Ser man på Oslo i dag.. så er forholdet mellom innbyggere og prostituerte akkurat det samme som det var på 1890 tallet, dette til tross for at seksualitet var langt mer forbudt område å snakke om, eller vedkjenne seg, enn det er i dag. I dag masturberer nesten en hel befolkning etter gratis pornofilmer på nettet, men dog synes en del folk at vi lever i et aseksuelt samfunn.. men det gjør vi altså ikke.

Vi puler som aldri før, og det er vi ikke skapt for. Hadde det vært naturlig, så hadde vi ikke hat alle disse seksuelt overførbare sykdommer, til og med underlivskreft hos kvinner.

Man kan derfor trykt si at det er for mye sex, og for lite kjærlighet.. Nå må kjærligheten komme på banen, ikke bare sex.

Eller tar jeg feil?

Skjult ID med pseudonym Balder ti. 2 feb. 2016 14:05

@Monkberry
Du har nok helt rett!
Jeg har levd hele mitt voksne liv i et stabilt forhold, og har bare hatt en eneste sexpartner, så for meg er det en skremmende verden vi lever i.
Og, for ordens skyld, ja jeg liker å sette ting på spissen. (jf orginaltråden)

(mann 47 år fra Oslo) ti. 2 feb. 2016 14:17 Privat melding

@Balder
ja, det gjør jeg også…

Men jeg er usikker på om jeg har rett. Men min overbevisning er at sex uten kjærlighet ikke funker for meg. Det kan hende at det funker for andre.

Jeg snakket med en psykolog på jobben om sex, og da sa han.. ”Hadde du visst hvor mange rare seksuelle fantasier det finnes i den normale befolkning, så hadde du faen meg blitt forbløffet”

Så verden er nyansert.

Skjult ID med pseudonym Balder ti. 2 feb. 2016 14:22

I min første jobb hadde jeg en kollega som var gammel sjømann. Han fortalte om en tidligere skipskamerat som bare tente på prostituerte over 60 år. Så sa han noe som jeg har husket siden: det finnes nok like mange rare lyster som det finnes mennesker.

(mann 47 år fra Oslo) ti. 2 feb. 2016 14:27 Privat melding

Det hadde han helt rett i.. Det er vel sånn det er..