Alle innlegg Sukkerforum

Pusesnakk

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym perla ti. 2 feb. 2016 09:21

Jeg orker ikke høre på mannfolk som etter en halv dag omtaler meg som "vennen", "my angel" og som skriver i termer som minner mest om babysnakk. Er du sånn, så gir jeg deg opp med en gang, rett og slett. Klarer ikke ta det seriøst.

Er det flere som syntes dette er en uting, eller er det bare jeg som er steinhard og lite mottagelig for mannlig sjarm?

Skjult ID med pseudonym Kiara ti. 2 feb. 2016 09:24

Jeg er helt på linje med deg.😄 I tillegg får jeg noia av menn som signerer med klem i hytt og pine. Gjerne før jeg har møtt dem!😳

Skjult ID med pseudonym perla ti. 2 feb. 2016 09:28

Ja, jeg er ikke noe for kosenavn og "klemming" med folk jeg overhodet ikke kjenner. Det virker veldig kunstig for meg, men jeg føler meg virkelig presset til å skrive "klem" tilbake til tider. Vil jo ikke være isdronning heller. :P

Skjult ID med pseudonym Kiara ti. 2 feb. 2016 09:45

Jeg har også gjort det før, men nå gjør jeg det ikke lenger. Fungerer helt godt som isdronning, jeg. 😄 Greit å være høflig, men de skriver seg rett og slett ut av mitt fokus. De er en fremmed, og nå de flørter og tiltaler meg som om vi har noe skikkelig på gang, føler jeg de like gjerne kunne skrevet til hvem som helst. Når de ikke kjenner meg, er det ikke MEG de flørter med. Har akkurat nå en som kunne virke som reell kandidat å møte, men som elegant skrev seg til at en sånn normal tvil rundt saken ble til avskjed på grått papir. Kjenner fysisk grøsninger langs ryggraden. 😜

(mann 34 år fra Oslo) ti. 2 feb. 2016 09:47 Privat melding

Hel enig, pus.

Skjult ID med pseudonym Rampegutt ti. 2 feb. 2016 10:17

Klemmekulturen kan dra tilbake dit den kom fra. Hva er galt med hei, god dag og håndhilsing når man møtes? Det er et slags intimitetstyranni pågående. Alt skal være så forbannet nært og koselig. Falskhet satt i system, kaller jeg det.

Kallenavn på kvinner, er som regel hersketeknikker. Noen ganger sikkert ubevisst, mange ganger bevisst. Det er gamle kulturtradisjoner i sving der. Beklageligvis er i tillegg pop/rapkulturen så sexistisk at den bryter ned tiår med uvurderlig likestillingsarbeid.

(mann 46 år fra Møre og Romsdal) ti. 2 feb. 2016 10:28 Privat melding

Helt enig vennen....... Klemzzzzzz

(kvinne 48 år fra Møre og Romsdal) ti. 2 feb. 2016 10:28 Privat melding

Slikt får meg til å ville spy 😝

Skjult ID med pseudonym Balder ti. 2 feb. 2016 10:34

Næmmen, dere er jo så søte når dere er sinte.

(kvinne 38 år fra Akershus) ti. 2 feb. 2016 10:38 Privat melding

Jeg trodde jeg var "unormal" som får fullstendig spader av at folk som ikke kjenner meg skal susse meg, og kose på meg og kaller meg kjælenavn og jeg vet ikke hva etter at man har skrevet tre meldinger (kjekt å høre at det ikke bare er meg ;) )

Forsøkte å tvinge meg selv til å "henge meg med på bølgen" tidlig i høst, men det endte jo bare i katastrofe og jeg har lært at sånne menn skal jeg holde meg langt unna.. De får ALT for mye følelser ALT for fort, og det er foruroligende spør du meg...

(kvinne 41 år fra Hordaland) ti. 2 feb. 2016 10:40 Privat melding

Kommer helt an på hvem mannen er. Jeg kan glatt være pusen til enkelte menn nesten med en gang, der andre får meg til å vri meg i vemmelse når de kaller meg det.

(mann 46 år fra Møre og Romsdal) ti. 2 feb. 2016 10:43 Privat melding

God bedring @Exangel vennen, my angel, Klemzzzzzz

(kvinne 48 år fra Møre og Romsdal) ti. 2 feb. 2016 10:48 Privat melding

@budda. Det der kledde du ikke 😂

Skjult ID med pseudonym Kiara ti. 2 feb. 2016 10:49

He he, @smylfz. 😊 For meg har det også vært ren katastrofe når jeg har prøvd å overse.

(mann 46 år fra Møre og Romsdal) ti. 2 feb. 2016 10:51 Privat melding

Å faen........:-)

(kvinne 47 år fra Sør-Trøndelag) ti. 2 feb. 2016 10:52 Privat melding

Det skal en god stund med bekjentskap før slikt blir naturlig og komfortabelt. Og til og med da kan det fort bli too much. Alt med måte er fint.

En gang var det en mann som konsekvent amputerte navnet mitt med flere bokstaver, selv om jeg ba ham om å kalle meg ved mitt rette navn. Det inviterte ikke til at vi ble bedre kjent, for å si det sånn.
Prinsesse får jeg forresten helt fnatt av 😑

(kvinne 38 år fra Akershus) ti. 2 feb. 2016 10:53 Privat melding

Å gå på kompromiss med seg selv er aldri smart @Kiara, det er ikke meg å sende klissemeldinger altså... Ihvertfall ikke før jeg føler at jeg er i et forhold ;) Det begynner å ane meg at jeg "bare er for et fåtall av mennene", men plutselig dukker det vel opp en mann som jeg er perfekt for også.. :)

(kvinne 56 år fra Akershus) ti. 2 feb. 2016 10:59 Privat melding

Hm. Det viser jo bare at vi er forskjellige. Jeg ville nok blitt litt betenkt hvis han kallte meg 'pus' i en av de første meldingene, men ellers elsker jeg menn som kan ta ut den myke siden sv seg. Jeg blir helt myk når en mann kaller meg vennen eller lille venn, og kan ikke få nok klemmer, men til gjengjeld blir jeg helt stiv hvis de går over på snuppa, søta eller lignende.

Men det kommer jo helt an på hvor nære dere er. Jeg har en kamerat som jobber som EU-byråkrat, 56 år, seriøs og meget dyktig i jobben sin. Jeg sa 'Hi, pumpkin' som jeg pleier, og så at han frøs til - og oppdaget først da at sjefen hans sto rett bak ham. Vi har kjent hverandre siden vi var i 20-årene og juniorer innenfor bransjen, og da blir man gjerne mer uformell i tonen :-)

Men jeg pleide jo å signere mailer til hele ledergruppen i firmaet mitt (som dengang bare var middelaldrende, alvorlige menn) med 'Klem, Sol', så jeg er antagelig ikke helt typisk.

Skjult ID med pseudonym Anka ti. 2 feb. 2016 11:02

Kjenner at jeg får litt "hetta" av sånt😕

(kvinne 46 år fra Oslo) ti. 2 feb. 2016 11:09 Privat melding

Er hvis unormalt jeg.
Jeg har ikke noe i mot klem i mld, og kaldenavn det har jeg jo allerede .. Og jeg kan fint skrive klem i 4 mld.. Og hopper ikke i taket om han skriver det til meg.
Er det fordi jeg er dansk..hmm

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) ti. 2 feb. 2016 11:11 Privat melding

@ts: Det er bare deg. jeg pleier å kalle henne for dragen, hysa, hun jeg deler postkasse med, sengevarmer, tøyvasker, osv. helt normalt. :P

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) ti. 2 feb. 2016 11:18 Privat melding

Hørt om framsnakking? Kjør på! Sukkerklump, Lille berlinerbolle, søtsak, søta, vakre, deilige, sussebass og hele ruklet. :P

(kvinne 38 år fra Akershus) ti. 2 feb. 2016 11:20 Privat melding

Jeg må nesten presisere at for meg handler det om nærhet når det gjelder sånne uttrykk, det er jo ikke sånn at jeg halshugger kjærester som kaller meg fine ting, og jeg sier jo søte, fine ting til de jeg er glad i også.

Jeg har én kompis som konsekvent kaller meg "søta" - helt innafor, jeg kaller ham "kjekken",enn annen kaller meg "kjære", også helt innafor.. Det hender at de smeller til med pus, og "holy hotness" (i wish :P) også og det er helt greit, men dette er folk jeg kjenner og har et forhold til (altså venneforhold, ikke kjæresteforhold, da hadde jeg ikke vært her), og da blir det noe helt annet :)

Skjult ID med pseudonym my ti. 2 feb. 2016 12:12

Kølla mi. Er det søtt gutter?

Skjult ID med pseudonym Kravstor ti. 2 feb. 2016 12:41

Jeg bruker ALDRI klem i meldinger. Heller ikke til kjærester. Helt OK at damer bruker det i meldinger til meg, men for meg virker det feminint om en mann bruker det.

Å strekke frem hånden på date som om det skulle være et forretningsmøte er også unaturlig for meg. Da er det en kort klem som gjelder!

(kvinne 45 år fra Østfold) ti. 2 feb. 2016 12:42 Privat melding

hmmm føler meg plutselig unormal hehe hvis jeg har skrevet en del mld frem og tilbake med en person så skriver jeg selv klem tilbake eller god natt goingen eller vennen osv trudde det var en måte å flørte på jeg hehe at man kalte hverandre søte fine ting hehe jeg syns ihvertfall det er kos når en mann skriver etter noen mld frem og tilbake f.eks god morgen vennen håper dagen din blir super,det får meg til å smile hehe så jeg er motsatt av dere hehe syns det bare er kos uansett om vi ikke har møtt hverandre i rlf pga det viser at de har en godside i seg hehe ;)

Skjult ID med pseudonym Tinka ti. 2 feb. 2016 12:44

Ønsker ikke ta del i dialog mellom par hvor de kaller hverandre pus, skatt, kjære osv i hver setning.

Kallenavn kan være fint om det kommer naturlig, men for meg er det privat. Og ikke en del av et nytt forhold. Jeg tror ikke på det, fra en som ikke kjenner meg. Og det tar tid å bli godt nok kjent til å være noens pus e.l. :-)

En venn kaller meg pus. Han kaller alle damer pus. Det er helt ok og bare tull.

(kvinne 45 år fra Østfold) ti. 2 feb. 2016 12:45 Privat melding

slik er jeg også @kravstor hilser med en klem ikke hånden,å de datene jeg har vært på har gjort det samme selv,gitt meg en klem ;)

(kvinne 45 år fra Akershus) ti. 2 feb. 2016 12:51 Privat melding

@thelady
Om du er unormal er jeg også det:) Men jeg tror i grunnen at vi er like normale som de andre, som mener det motsatte som oss:)
Tror mye har med tonen generelt å gjøre. Men klem i første melding er jeg ikke for.
Og som @Kravstor, klem når man møtes på date er også helt innafor:) Man har gjerne skrevet litt før man møtes og kjenner hverandre i allefall litt:)

(kvinne 45 år fra Østfold) ti. 2 feb. 2016 12:56 Privat melding

ja @happy det jeg mener etter noen mld frem og tilbake syns jeg det bare er kos,men jeg er klemme menneske i rlf også og jeg bruker ordet vennen mye i rlf også hehe f.eks når jeg skriver til en venninne så skriver jeg ofte f,eks heia vennen min ,møtes i dag? hehe så det ligger liksom i meg den væremåten ;)

(kvinne 45 år fra Akershus) ti. 2 feb. 2016 13:02 Privat melding

Er vel nok sånn jeg også @thelady. Klemmer når jeg både går på besøk og får besøk, ja til og med på jobben når det kommer forbindelser utenfra på møter, hvis det er noen jeg har jevnlig kontakt med vel og merke.
Å det skal sies at jeg signerer ikke jobbmail med klemz og koz. Signerer vel I grunnen aldri noe med klemz og koz.....men klem på mail og meldinger til venner er helt naturlig:-)

(kvinne 45 år fra Østfold) ti. 2 feb. 2016 13:12 Privat melding

på jobben håndhilser jeg pga hadde ikke tatt seg ut å gitt de som kommer til meg på konferanse en klem hehe pga det er forskjellige mennesker hverdag,så der ønsker jeg de velkommen med et håndtrykk hehe ;) hadde tatt seg ut at vertinnen dems hadde klemt disse dressmennene haha eller damene som holder konferanse hehe litt for stivt til det,men privat er jeg en klemmer ;) å når jeg sender bekreftelser så bruker jeg mvh ;) ikke klem hehe ;)

(kvinne 47 år fra Oslo) ti. 2 feb. 2016 13:38 Privat melding

@Perla
Enig med deg, ser eller ikke sjarmen med å bli kalt pus og diverse andre pludre babysnakk greier, usjarmerende og ja i noen tilfeller har akkurat dette fremkalt en breknings følelse hos meg også😩 Ok/greit å få et eller annet kompliment, men overdrevent... blir bare kleint og teit. Hmm, kan heller ikke huske at jeg noen gang har kalt en kjæreste pus, sukkerklump osv. ligger ikke helt for meg det greiene der...kald nei, finnes andre måter å vise varme/at en bryr seg på😜

(kvinne 46 år fra Oslo) ti. 2 feb. 2016 13:48 Privat melding

@thelady
Har det litt som du jeg :-)

Skjult ID med pseudonym Kiara ti. 2 feb. 2016 13:59

Egentlig er det supert at vi er forskjellige, og faller for ulike typer.😄

Skjult ID med pseudonym Balder ti. 2 feb. 2016 14:00

Er det rart det er vanskelig?

Skjult ID med pseudonym Kiara ti. 2 feb. 2016 14:08

Nei, men det skulle jo bare mangle.😄

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 2 feb. 2016 14:12

Jeg syns på generelt grunnlag at sånt er utrolig kleint.
Så jeg sender aldri noen slike meldinger eller andre type kosemeldinger.
Sender heller ikke sexmeldinger.

Foretrekker helt vanlig normale meldinger uten noen form for kliss eller sex. :P

Du kan få en klem når vi treffes, men that's it også.. :P

(kvinne 47 år fra Sør-Trøndelag) ti. 2 feb. 2016 16:42 Privat melding

Jeg må tilføye noe til det jeg skrev tidligere i dag:
I et etablert forhold blir det ganske annerledes, syns jeg. Da er det hyggelig å bruke kjælenavn, begge veier altså.
Jeg har blitt kalt mye rart/fint, og de rare navnene er de jeg husker best. De som det bor mye kjærlighet og humor i, og som gjerne henspeiler til en kvalitet eller en uforglemmelig episode.
Jeg bruker også feks 'vennen' langt utover vennskap. Barna mine blir ofte kalt det, og en fremtidig kjæreste kan også være i fare for det.

Jeg etterlever nok "kjært barn har mange navn", men det brukes kun der det mottas med glede.
Og altså gjelder dette utover tilfeldige nettbekjentskaper.

Minst mulig kliss i meldingsform, takk 😜

(kvinne 47 år fra Sør-Trøndelag) ti. 2 feb. 2016 16:44 Privat melding

PS. Jeg sier ikke 'vennen', men 'vænnen' 😉

Skjult ID med pseudonym Kiara ti. 2 feb. 2016 17:11

Jeg må signere de som påpeker at det er forskjell på kallenavn i nære relasjoner og på meldinger her. For meg handler det om to helt forskjellig mekanismer.

Skjult ID med pseudonym Fiktivia ti. 2 feb. 2016 17:22

Nei til påtatt smiskekliss fra ukjente og perifere bekjente. Ja til kjælenavn i nære relasjoner.

(kvinne 47 år fra Oslo) ti. 2 feb. 2016 18:51 Privat melding

Å bli kalt pus og søta osv. tidlig blir ikke naturlig for meg. Det føles ikke ekte, men heller en måte for å få meg på kroken. Da bommer de litt.

Derimot hvis vi har tastet en stund og begynner å bli flørtete i tonen, tar jeg gjerne imot en klem eller komplimenter. Stikkordet her er vel om det føles ekte.

(kvinne 51 år fra Oslo) ti. 2 feb. 2016 20:14 Privat melding

Det var godt å lese dette.
Jeg trodde jeg var unormal som syns at kjælenavn, kyss og klemmer var kleint før man i det hele tatt møtes.
Har til tider følt at jeg bør skrive klem tilbake, og det faller meg ikke naturlig.
Var på date med en fyr som kalte meg "vennen min" fra første date. Det ble bare to for å si det sånn ;)
For min del er dette helt greit i et forhold, uansett art, men ikke til en hver tid.

(kvinne 47 år fra Oslo) ti. 2 feb. 2016 21:00 Privat melding

Hmm, nå virker det som mange er litt opptatt av å fortelle at ..." i et forhold er det helt greit å bli kalt ..." Og selvfølgelig er det også for meg anderledes i et forhold, skulle vel bare mangle, men babysnakk og pusesnakk byr meg også imot i et forhold...

Skjult ID med pseudonym Kiara ti. 2 feb. 2016 21:01

Hi hi... Jeg tror aldri mine kjærester har tenkt på at de skal snakke pysete til meg😱 Men de har kalt meg kjære og elskling og slikt. 😄

Skjult ID med pseudonym Kiara ti. 2 feb. 2016 21:07

*pusete ( type snuppa, søta og lille venn)

(kvinne 47 år fra Oslo) ti. 2 feb. 2016 21:10 Privat melding

Ja, kjære og elskelig blir litt annerledes enn det "pusesnakk" greiene Kiara, men så er jeg heller ingen "pus" mere en "hund" haha😜

Skjult ID med pseudonym Kiara ti. 2 feb. 2016 21:13

He he, Kristin112.😃 Litt doggy er sikkert innafor.😄 Jeg er mer hestete. Skvetten og med sterkt fluktbehov, men stas å ha når jeg bare forstår kommunikasjonen 😄

(kvinne 47 år fra Oslo) ti. 2 feb. 2016 21:22 Privat melding

@Kiara
Haha nå tenkte ikke jeg på "doggy", som i doggy stil🙈🙊🙉 Hmm, hvilket dyr er jeg? Litt småredd hester😩 Men beskrivelsen din passet bra også for meg😁

Skjult ID med pseudonym Kiara ti. 2 feb. 2016 21:23

Må'kke tenke slik.🙈🙊 😂

(kvinne 47 år fra Oslo) ti. 2 feb. 2016 21:25 Privat melding

😂😂😂

Skjult ID med pseudonym Tinka ti. 2 feb. 2016 21:33

Måtte tenke gjennom mine forhold gjennom tidene. Og nei, jeg kommer faktisk ikke på at jeg har pådratt meg et eneste kallenavn noen gang i noe forhold.

Kanskje jeg rett og slett ikke er pusete, baby-aktig, søta, søtnos eller skatt nok? Hmmm, er det dumt, eller? :-)

Skjult ID med pseudonym Kiara ti. 2 feb. 2016 21:47

Synes det høres ut som et bra tegn jeg, Tinka.😄

Skjult ID med pseudonym Tinka ti. 2 feb. 2016 21:58

Kiara
Puh. Takk. Lettet :-)

Monkberry
Hi hi, betraktende... ja ja - bak en brunost da gitt. Det hadde vært no, jeg elsker G35 faktisk.

(kvinne 47 år fra Oslo) ti. 2 feb. 2016 22:23 Privat melding

Brått nysgjerrig, hvor "langt ned" går Tinka? Og hva betyr "å betrakte stramt"?

(kvinne 47 år fra Oslo) ti. 2 feb. 2016 22:23 Privat melding

Haha greia var vel heller, hva er for langt ned å gå...

Skjult ID med pseudonym Tinka ti. 2 feb. 2016 22:24

Knis, Monk
Du har rett. Jeg er så glad i G35 at jeg ikke kan ha det i kjøleskapet, da ville jeg forspist på meg bukfett og vokst ut av garderoben min. Og du har rett, vi må leve livet og se litt raust på det. Heia her og nå ;-)

Skjult ID med pseudonym Tinka ti. 2 feb. 2016 22:24

Altså, visse hemmeligheter må man vel kunne ha?
Ikke sant Monkberry?

:-)

(kvinne 47 år fra Oslo) ti. 2 feb. 2016 22:26 Privat melding

Hemmelig nok med pseudonym vel😆

Skjult ID med pseudonym Tinka ti. 2 feb. 2016 22:28

Kristin
Jeg er ikke særlig hemmelig for så mange på forum lenger. Men jeg liker å fortelle selv, det som har med meg selv å gjøre. Eller ikke fortelle, alt ettersom. Mumle gåsegg kom nettopp inn døra, må lage te ;-)

(kvinne 47 år fra Oslo) ti. 2 feb. 2016 22:31 Privat melding

Fint for deg da Tinka at du da har en herremann, som plaprer litt halveis om deg her🙊🙉😂

(kvinne 47 år fra Oslo) ti. 2 feb. 2016 22:32 Privat melding

"fint" som i småteit 🙊

(mann 46 år fra Oslo) ti. 2 feb. 2016 23:58 Privat melding

Puser er søte
Pnutter er blå
Snuter er bløte
Og du likeså :D

(kvinne 56 år fra Akershus) on. 3 feb. 2016 11:35 Privat melding

Hm. Jeg tror ikke i farten det er noe kosenavn eller virtuell klemmemåte som ville skremt meg helt unna, men jeg husker min første uke her. Da var det en fyr som virket hyggelig, men siden det var 10 års forskjell i utdannelsesnivå så spurte jeg om han trodde det ville kunne bli et problem? Han svarte at det var det ikke, bare vi hadde det fint i senga. Da svarte jeg :'For intimt, for fort, lykke til videre.'! Jeg kan ikke forestille meg at vi ville blitt noen god match.

Skjult ID med pseudonym Haakon on. 3 feb. 2016 11:44

Droppa han ut midt i ungdomsskolen da? :) Eller hvilken utdanning tar 10+ år egentlig? Sånn for nysgjerrighetens skyld :)

Skjult ID med pseudonym Sunny on. 3 feb. 2016 11:53

De fleste i min vennekrets har 10 år utdanning etter ungdomsskolen - det har jeg også. Mao helt normalt hos flere😊

Skjult ID med pseudonym my on. 3 feb. 2016 18:58

Problemet med pusesnakk er at du legger jævlig godt merke til når puseordene uteblir. Eller erstattes av andre.
*Hjernen jobber på høygir: "Er dette et bedre eller dårligere puseord? Synker jeg i verdi nå, mon tro??"*
Er det rart det kan føles best å forbli singel?

(kvinne 47 år fra Oslo) on. 3 feb. 2016 19:27 Privat melding

Inne på noe der @my, forde om jeg generelt ikke liker puse-ord.

X min hadde en greie at han ga meg ett kyss på munnen hver gang han kom hjem, hyggelig det altså😘 Men når kysset etter mange år blir gitt med øynene halveis sidelengs ser på tv"en haha Så ... og når det blir kommenterer av meg, ble han så sykt fornærmet og det ble ikke flere "hei-kyss" på meg på en stund, for å si det sånn haha Men greit det, vil ha kyss med mening😌

Så det er vel til tider både ordene og "hei-kyssene" etterhvert bare blir en vane og ikke..

Så hva er moralen i akkurat dette... Ikke la ting bli en vane og ikke ta hverandre som en selvfølgelighet "kyss" "kyss" 😘😘

Skjult ID med pseudonym my on. 3 feb. 2016 19:32

oookei! går nå inn for å variere pusesnakket så ingenting blir tatt for gitt. må vel lage en ordliste hvor jeg krysser ut brukte pusenavn. og så gjenbruke i random rekkefølge etter et par måneder. det skulle holde :-)

(mann 46 år fra Møre og Romsdal) on. 3 feb. 2016 19:41 Privat melding

Vi hadde en pus når jeg var liten budda. Den het Bjarne helt til den fikk kattunger. Etter det så fikk den navnet pus.
Fattern kallte den for kattehelvete, kattekreket, eller komdegvekk......
Alle var veldig glad i den katten.
😆

(kvinne 47 år fra Oslo) on. 3 feb. 2016 19:42 Privat melding

Haha God plan @my

Får vel også gi kyss når de minst aner det også da😁

Skjult ID med pseudonym my on. 3 feb. 2016 19:46

Sånn har jeg åsså. Da den dreit på det fine håndknyttede (av barnehender så klart) teppet i gangen, var den mye mer enn katthællvette. Men den slipper fortsatt inn i huset. Av og til. Pus.

Skjult ID med pseudonym Kiara on. 3 feb. 2016 19:46

Ha ha, enig med deg @my. Kallenavn bygger opp under paranoid beredskap. Samme effekt har veldig detaljerte redegjørelser for hva de gjør med hvem, med tidsanvgivelser.... Når de plutselig slutter med det da. 😜

Skjult ID med pseudonym my on. 3 feb. 2016 19:59

Neste mann skal snakke et språk jeg overhodet ikke forstår. Så slipper jeg å lure.

Skjult ID med pseudonym Kiara on. 3 feb. 2016 20:01

Smart😂

(mann 46 år fra Møre og Romsdal) on. 3 feb. 2016 20:08 Privat melding

Jeg har en kompis som vurderte å forlate kona si.
Hun hadde visst ikke sagt noe til han på over tre uker.

Jeg rådet han til å tenke seg om en gang til.
Sånne damer er ikke enkle å finne
😅😅😅

(kvinne 47 år fra Oslo) on. 3 feb. 2016 20:10 Privat melding

Haha @Budda

Skjult ID med pseudonym my on. 3 feb. 2016 20:20

Ja hahaha, du er en ornt'li pus du Budda!

(mann 46 år fra Møre og Romsdal) on. 3 feb. 2016 21:00 Privat melding

Hahaha@ Mr. Marvin.

Du tenker for mye. Altfor mye egentlig.

Skjult ID med pseudonym Kiara on. 3 feb. 2016 21:26

Tror det bare er en vits, mr.marvin

Skjult ID med pseudonym Kiara on. 3 feb. 2016 21:29

Men prinsippet er jeg enig I. 😊

(mann 50 år fra Østfold) on. 3 feb. 2016 21:54 Privat melding

Man titulerer da kvinner med tittel og etternavn inntil man er dus. Ærlig talt.

Skjult ID med pseudonym perla on. 3 feb. 2016 21:56

Viktig å si frøken og ikke frk.

Skjult ID med pseudonym my on. 3 feb. 2016 21:58

Bruce
Bukker du også?
Da er jeg evig din!

(kvinne 38 år fra Akershus) on. 3 feb. 2016 22:05 Privat melding

Da forventer jeg at min korrekte tittel brukes @Bruce, så da blir det dr. Smylfz fra nå av om jeg må be ;)

Skjult ID med pseudonym my on. 3 feb. 2016 22:10

Pussig etternavn. Hvor kommer du fra? Eller navnet ditt?

(kvinne 38 år fra Akershus) on. 3 feb. 2016 22:14 Privat melding

Hahaha, Smylfz? Husker ikke, er en blanding av smyger, luftfis og zebra tror jeg ;)

Skjult ID med pseudonym BruceW on. 3 feb. 2016 22:28

Hyggelig å treffe Dem, Dr. smylfz. Og De, frøken Perla. Gleder meg, frøken My.

Skjult ID med pseudonym my on. 3 feb. 2016 22:33

Han bukket!! Så dere??! Han er miiiin!

Skjult ID med pseudonym Cllou on. 3 feb. 2016 22:50

ike tr€ l-er- i rnin

Skjult ID med pseudonym Cllou on. 3 feb. 2016 22:51

for€ten er hai ique dln

Skjult ID med pseudonym my to. 4 feb. 2016 03:27

10-4 da- m1n Qnn-€ wÆrtt

Skjult ID med pseudonym Cllou to. 4 feb. 2016 03:52

D 2i€r bu bar9 a fjaert€ rnei

(kvinne 45 år fra Oslo) to. 4 feb. 2016 03:55 Privat melding

våknet dere bare for å tulle ? :-)

Skjult ID med pseudonym Cllou to. 4 feb. 2016 03:56

Hvem tuller???

Skjult ID med pseudonym Cllou to. 4 feb. 2016 03:57

Busesnakk er iqe tuL

(kvinne 45 år fra Oslo) to. 4 feb. 2016 03:58 Privat melding

Det er en kode ikke sant😳 jeg prøvde å oversette med google translate men det går ikke ...😢

(kvinne 45 år fra Oslo) to. 4 feb. 2016 03:59 Privat melding

Busesnakk😰

Skjult ID med pseudonym Cllou to. 4 feb. 2016 04:01

9%GLe er bra får kr4p & 5je!

(kvinne 45 år fra Oslo) to. 4 feb. 2016 04:03 Privat melding

Det stemmer...☺️?

(mann 44 år fra Oslo) to. 4 feb. 2016 20:05 Privat melding

Ville sett på det som vennligsinnet flørt og ikke hengt meg opp i sånne småting. Hvis man ikke liker det så er det noe man kan ymte frempå når man har blitt bedre kjent. Det er ingen god grunn til å avskrive noen. Ikke ta flørt så himla alvorlig - det er en del av gamet.
Lykke til, du der 😏

Skjult ID med pseudonym Kiara to. 4 feb. 2016 20:07

Jeg flørter faktisk gjerne, men det er ikke min form for flørt.😃

(mann 46 år fra Møre og Romsdal) to. 4 feb. 2016 20:31 Privat melding

Av et forum fullt av pisspreik så dukker det opp noe fornuftig innimellom.
Takk rufsetufsa sånn skal det sies 😆

Skjult ID med pseudonym my to. 4 feb. 2016 20:40

Død over bagatellene!
men vi jo her like forbanna

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) to. 4 feb. 2016 20:52 Privat melding

Hvis noen hadde vært flinke til å inkludere, istedenfor å ekskludere, hadde verden vært et bedre sted å leve. Vi frykter det vi ikke kjenner, og føler oss krenket for den minste ting. Kanskje vi kunne vært litt mer åpne og godta at ikke alle er som deg eller meg, men likevel være med å leke, slik som barn gjør. Bare et lite hjertesukk. :)

(mann 46 år fra Møre og Romsdal) to. 4 feb. 2016 21:08 Privat melding

Vet du rufsetufsa, jeg tror du er inne på noe.
Når fjellrype 38 er blitt 43 år og søta29 er blitt 36 år så er det kanskje et signal om tingenes tilstand.
Jeg har tatt en pause og fjernet alt i profilen, men om jeg en eller annen gang skal aktivere den igjen, så gidder jeg ikke sende ut førstemeldinger.
Og jeg er nok ikke den eneste mannen som tenker slik.

Skjult ID med pseudonym Kiara to. 4 feb. 2016 21:17

Da blir vi sittende på hver våre tuer.😊
Men; jeg er ikke uenig i at det er mye negativt her og stramme krav, samtidig tenker jeg det er mye nyttig læring I det også.

Skjult ID med pseudonym my to. 4 feb. 2016 21:22

Ånei, så mye negativitet! Skal alle ende opp med å stirre på dårlige bilder av ukjente mennesker, -men jeg skal faen ikke sende førstemelding! Nei nei nei! Tvert om. Send enda fler meldinger, i øst og vest, til kreti og pleti! Plutselig dukker noe morsomt opp.

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) to. 4 feb. 2016 21:23 Privat melding

@my: Sånn som Donald Trump? :P

(mann 46 år fra Møre og Romsdal) to. 4 feb. 2016 21:33 Privat melding

Vet du @Kiara det er mulig du har rett i det.
Men det er hvertfall ikke rart om en mann med ærlige hensikter kaster inn håndkleet med alle krav og overanalysering av alt fra gule gummistøvler til rar hatt. Og klønete formulert beskrivelse av hva som helst i profilen.

De eneste som ikke bryr seg om sånne greier er playere og psykos.

Skjult ID med pseudonym Kiara to. 4 feb. 2016 21:35

Ja... Jeg kan se den, Budda 😊

(mann 46 år fra Møre og Romsdal) to. 4 feb. 2016 21:42 Privat melding

Det funker sikkert 10 ganger bedre for deg @my som er dane og bor på østlandet enn hva det gjør for meg og andre menn som bor ute i provinsen.

Skjult ID med pseudonym BruceW to. 4 feb. 2016 21:49

psss psss psss. komme da. Åååå sååå fin! Det er vel sjarmerende.

(kvinne 47 år fra Oslo) to. 4 feb. 2016 21:57 Privat melding

Tja, syntes det faktisk er helt greit jeg at folk får ut litt småfrustrasjon til tider og som @Kira sier, det blir jo litt læring ut av det også :)
- så vi får lese og lære :)

Og alle står jo ikke for alt heller da, er jo noen som også faktisk liker gule gummistøvler og rare hatter, t.o.m. klønete formulerte profiltekster @Buda, akkurat det kan jo også være sjarmerende til tider og for noen ;)

Men jeg sitter da heller på "tua" mi enn å bli kalt "pus" jeg da....og vil vel heller ikke ha brev fra folk som blir skremt bort pga. noen forums diskusjoner der en eller annen har sagt noe negativt om et eller annet... så for meg blir akkurat det litt vinn - vinn situasjon ;)

Skjult ID med pseudonym my to. 4 feb. 2016 22:00

Den går rett hjem Bruce. Katta mi kastet seg over over tastaturet her
fjiog fiåv doqng3qoøe86740g fvid9ejvdngenjøhvif

*katthællvette*

(mann 46 år fra Møre og Romsdal) to. 4 feb. 2016 22:13 Privat melding

@Kristin112
Det er ikke bare De som blir skremt bort av forumsdiskusjonene du i?ke får brev fra.
Du får ikke brev fra De som er lei av å sende førstemelding på førstemelding uten å få respons.

Men det er vel vinn vinn det også sikkert.

(kvinne 47 år fra Oslo) to. 4 feb. 2016 22:48 Privat melding

@Budda
Skal innrømme, noe jeg har gjort før her inne, at jeg er en av de som ikke alltid/ofte ikke svarer på førstemeldinger. Har vært en diskusjon tråd om det her inne tidligere og der kom det jo inn faktisk ganske så mange gode tips, som alle og enhver kunne lære litt av :)

Føler ofte jeg får brev av folk som ikke står iht. hva jeg søker, samt mange opplever her inne at folk tar seg nær av både ikke svar og et pent avslag til svar... så det er jo ikke lett det heller da.... dermed har jo mange sluttet å svare da det er "lettere" enn å få kjeft for at de gir et høflig avslagsbrev...

Så ja, det er en vinn- vinn situasjon det også, hvis en mann stoppes av å sende melding til meg pga. han ikke har fått svar av ørten stykker som de åpenbart ikke passer sammen med (ellers hadde de sikkert fått svar) så.... ja, da er han ikke noe for meg, jeg ønsker ikke en mann som har sendt vilt mange meldinger til "hvem som helst", en som blir sur for et avslag, en som ikke tåler å lese at noen ikke liker ditt og datt... osv. osv. Så Ja, en vinn- vinn situasjon ;)

(kvinne 47 år fra Oslo) to. 4 feb. 2016 22:50 Privat melding

@Rufsetufa
Det er jeg enig i, det er ikke noe hyggelig!!!

(mann 46 år fra Møre og Romsdal) to. 4 feb. 2016 23:02 Privat melding

Wow.
@Kristin112
Det høres ut som om du har mange å velge i hvis du helst ikke vil ha melding fra en mann som har sendt melding til ørten stykker uten å få svar.
Seriøst. Den luksusen der er det ikke mange som kan unne seg.
Men bra for deg........

(kvinne 47 år fra Oslo) to. 4 feb. 2016 23:13 Privat melding

@Budda
Se for deg selv på by'n, ei dame kommer bort til deg og prøver å sjekke deg opp, men før hun kommer til deg, har hun prøvd seg på 1/3 av alle mennene der inne og ikke fått kjangs... vil du ha henne?

Ovenfor er satt litt på spissen, men poenget mitt var det at jeg syntes folk bør selektere litt mer hvem de faktisk sender melding til og ikke bare sende for å sende.....

(kvinne 47 år fra Oslo) to. 4 feb. 2016 23:19 Privat melding

@Rufsetufa
Tja, en mellomting mellom det å være "jomfru" på meldinger og ha sende vilt meldinger til "alle og enhver" er å foretrekke for meg. Og det kan til tider virke som flere av meldingene jeg har fått er sendt vilt til mange....

(kvinne 45 år fra Akershus) to. 4 feb. 2016 23:36 Privat melding

@Kristin112
Uten å ha lest hele tråden er jeg i grunnen enig med deg!
En av måtene man merker det på, at de sender samme melding til mange, er at når du får samme melding fra samme mann som, en gang til.....kun med to-tre ukers mellomrom...hahaha. Da kan man med trygghet si at det er masseproduserte meldinger hvor de sliter med å få napp!

(mann 46 år fra Møre og Romsdal) to. 4 feb. 2016 23:42 Privat melding

@Kristin112
Jeg aner jo ikke hvor mange vedkommende har meldt med, og ikke vil jeg begynne å tenke på det heller.
Som jeg prøver å fortelle deg.
Vi menn kan ikke unne oss den luksusen at vi sitter og selekterer på sånne kriterier på et så tidlig stadium.

Og som jeg prøvde å si i sted.
Hvis du kan tillate deg å selektere på denne måten, så er det fint for deg.
For det er en luksus en mann ikke kan tillate seg.

Men for all del jeg unner deg å lykkes, og jeg håper du finner deg en som ikke har sendt ørten meldinger, eller som blir skremt bort av forumsdiskusjonene.

(mann 46 år fra Møre og Romsdal) to. 4 feb. 2016 23:45 Privat melding

@@Happytime
Det er jo bare de som sitter og sender ut masseproduserte meldinger som gidder å sende ut noe når de med seriøse henvendelser blir møtt med stillhet.
Eller?

(kvinne 45 år fra Akershus) to. 4 feb. 2016 23:51 Privat melding

Nå er du dessverre ikke i mitt nedslagsfelt @Budda.....eller det ble litt feil. Jeg er ikke i ditt nedslagsfelt:) Men hadde du sendt meg en hyggelig melding hadde du fått svar. Jeg kan ikke erindre at jeg ikke har svart på alle hyggelige meldinger jeg har fått.
Men nå skal det sies at det har ikke vært overflod med meldinger heller da.....når jeg tenker meg om.....hmmmm....tre, kanskje fire:):):):):)

(mann 46 år fra Møre og Romsdal) fr. 5 feb. 2016 00:04 Privat melding

@Happytime
Jeg skulle sikkert hatt meg et større revir :-)
Men for all del, 3-4 meldinger er bedre enn 0.

(kvinne 47 år fra Oslo) fr. 5 feb. 2016 00:06 Privat melding

@Budda
Syntes oppriktig du skal begynne å selektere på en slik måte, da er det også mye større kjangser for at du får svar...

@Happytime
Ha, ha Ja, slike meldinger har jeg også fått. Og det har da vært noen som har sendt lange avhandlinger om ditt og datt... også to-tre uker kommer akkurat samme melding. Ordrett til punkt og prikke den samme meldingen...

(mann 46 år fra Møre og Romsdal) fr. 5 feb. 2016 00:12 Privat melding

@Kristin112
Synes du oppriktig at jeg skal begynne å selektere???????
For å kunne velge bort på innkommende meldinger, så må man få meldinger.

(kvinne 47 år fra Oslo) fr. 5 feb. 2016 00:14 Privat melding

@Budda
Nå må du lese hva jeg skrev da, Selektere hvem du skriver til, da er det større kjangser for at du får et svar!

(kvinne 45 år fra Akershus) fr. 5 feb. 2016 00:15 Privat melding

Har du vært for dårlig å markere @Budda??....hahaha:):):)
Ja jeg har et større nedslagsfeil enn det du har, MEN det er da også flere å velge i for det andre kjønn her. Så det er ikke nødvendigvis så veldig mye bedre, men sikkert noe:):):)
Nja, ikke alltid noe er bedre enn 0....men det er helt ok:)
Sitter ikke på gjerdet å dingler med beina, så jeg har klagerett om jeg ønsker å benytte meg av den!

@Kristin112
En smule smådesperat eller....hahahah:):):)