Alle innlegg Sukkerforum

Høye krav...

Vis siste innlegg
(kvinne 37 år fra Buskerud) ti. 2 feb. 2016 15:30 Privat melding

Det skrives mange tråder om hva man ikke skal skrive når man henvender seg til noen, hvilke bilder man ikke skal ha, hvor mange bilder av ulik type, om hvordan man skal ordlegge seg, samtaleemner og så videre.

Når jeg leser alle disse trådene, sitter jeg igjen å tenker en ting: har vi for høye krav? Dukker ikke som regel kjærligheten opp når vi minst aner det, og ofte uavhengig av alle de forhåndsdefinerte kravene. Eller er vi nå blitt så kyniske, at det ikke lenger handler om følelser men om praktiske hensyn og en liten smule lidenskap??

Å flørte / gi komplimenter på meldinger kan være en lite takknemlig oppgave... Det kan nemlig fremstå som så mangt. Mange damer ønsker seg et snev av romantikk i hverdagen, men når menn prøver seg på dette på meldinger blir det for intimt, for mye, for fort og en rekke andre motargumenter. Hvordan skal noen klare å manøvrer seg i denne verden når det meste er galt? Vil vi egentlig at menn / damer skal skrive slik de er opplært til? Eller vil vi at de skal være seg selv?

Jeg vil ha en mann som tar meg akkurat som jeg er, og jeg vil ha han akkurat som han er. Glansbilder falmer fryktelig fort, og til slutt ser man alt som er bak glansen....

Har vi for mange / høye krav???

Skjult ID med pseudonym Balder ti. 2 feb. 2016 15:37

Jeg har tenkt på å starte akkurat denne tråden, kunne ikke være mer enig.

En annen ting er alle som stiller høye krav i profilen sin.
Det minner meg om sangen av "Unge frustrerte menn" - "Jeg vil bare ha en mann".

Skjult ID med pseudonym Hmmmm ti. 2 feb. 2016 15:51

Innsatsen som forventes av en mann står ikke i forhold til "premien"

(kvinne 45 år fra Aust-Agder) ti. 2 feb. 2016 15:59 Privat melding

Kjempe innlegg, i dagens samfunn er kravene for store. Og har inntrykk av kast og bruk mentalitet..

Skjult ID med pseudonym Hespetre ti. 2 feb. 2016 16:03

@ts
Ja jeg tror veldig mange har både for mange og for høye krav til en ny partner!
Å jeg mener vi lurer oss selv fullstendig med å tro at vi skal finne akkurat den partneren vi TROR vi ønsker oss. Mange av oss her inne har levd noen år, truffet forskjellige menn oppgjennom årene og med den erfaringen som ballast setter vi oss ned å skriver en kravspesifikasjon på hva vi vil ha evt. ikke vil ha.
Å da går vi litt i vår egen felle når vi sitter å scroller på egne søk her inne å blir litt småfrustrerte over alle de kravene som stilles til oss.

Men jeg har vært en tid i dette gamet, både har og på andre nettsteder å erfaringen er følgende: Jeg sender en melding til en kar. Han svarer enten høflig tilbake at han er litt opptatt for øyeblikket(hører sjeldenheten til) eller han svarer ikke i det heletatt. Han er pålogget hver dag over lang tid. Så, etter kanskje uker er det flere av de som kommer med svar. Å mitt inntrykk er da at de har lett gjennom sine lister og når de ikke kommer noen vei senker de kravene.
Mulig jeg har helt feil, men det er mitt inntrykk.

(kvinne 38 år fra Akershus) ti. 2 feb. 2016 16:04 Privat melding

Hehehe,
jeg har ikke spesielt høye krav selv, og jeg har ihvertfall ikke satt høye krav i profilen min. Jeg vil rett og slett bare finne en fyr jeg faller for, så enkelt (og så vanskelig).

Jeg tror at enkelte "krav" som f.eks til måten man ordlegger seg på kan komme av tidligere erfaringer. Jeg har for eksempel lært etter å ha vært litt av og på her inne over en (dessverre) lengre periode at menn som åpner med "hei søta", "oi, du var deilig", "hei fina", "halla sexy" osv ikke er spesielt interessert i mer enn kroppen min. Hvorfor skal jeg da kaste bort tid på høflighets-/grisepjatt med noen som ikke vil det samme som meg?

Når det gjelder "for rask intimitet", så har også dette med kompatibilitet å gjøre. Jeg har erfart at menn som umiddelbart behandler meg som det største og viktigste i livet sitt, og helst vil se meg hele tiden 24/7 og skal vite hva jeg gjør på og hva jeg tenker på og hva jeg vil etter én eller to dater ikke funker for meg. Eventuelt begynner å kalle meg kjælenavn etter ti meldinger, de blir for eiesyke, og får så fort følelser (ihvertfall tilsynelatende) at jeg trekker meg unna, og ender med å såre dem. Og det vil jeg jo ikke, da er det bedre å ikke innlede noe som ikke kommer til å føre til noe, er det ikke?

Jeg skjønner ikke klagingen på jentenes krav forresten, gutta har vel litt krav de også? ;) Jeg har sendt MANGE førstemeldinger nå i januar (kall det et nyttårsforsett om du vil). Alle har lest, et fåtall (to) har svart - fair enough at resten gir faen, men det hadde vært greit å få et "takk, men nei takk" - svar allikevel :)

(I håp om litt mer trafikk på profilen så poster jeg med åpen profil, dette får bære eller briste kjenner jeg ;))

Skjult ID med pseudonym the dater ti. 2 feb. 2016 16:04

Ask not who your partner is or may be. Ask yourself if you are truly ready to love. Dare, challenge, and embrace.

<3

Skjult ID med pseudonym perla ti. 2 feb. 2016 16:11

Jeg tror ikke jeg har for høye krav, men jeg innser at jeg kanskje burde gi den enkelte mer tid. Ikke "haste videre" så fort. :)

Skjult ID med pseudonym Hespetre ti. 2 feb. 2016 16:15

@Petter, du har nok rett i det.
Jeg svarer relativt raskt på meldingene jeg også, å jeg har ikke mange høye krav. Har noen spesielle ønsker, men de kan være litt vage for de det ikke gjelder:-)

Skjult ID med pseudonym Hespetre ti. 2 feb. 2016 16:25

@Petter, sier ikke at vi skal pjatte med de som tar kontakt bare for å gjøre det, for det blir bare å kaste bort begges tid.
Å det er nok naturlig for begge kjønn å søke etter den "perfekte" match(tenker ikke matchtreet). Men jeg tror ikke den teoretiske perfekte match finnes. Den perfekte match blir til når man går opp løypa sammen:)

Skjult ID med pseudonym the dater ti. 2 feb. 2016 16:28

@Hespetre

WORD!

Skjult ID med pseudonym Hespetre ti. 2 feb. 2016 16:33

@the dater
?

Skjult ID med pseudonym Tinka ti. 2 feb. 2016 16:34

I teorien har jeg (også) mange og skyhøye ønsker og forventninger. Det kalles vel kresen, veldig kresen.

I praksis har all erfaring vist at jeg firer på ganske mye og kaster ønskelisten over bord hvis tiltrekning oppstår. Attraksjon "outshiner" krav, og det synes jeg er deilig :-)

Skjult ID med pseudonym the dater ti. 2 feb. 2016 16:40

@Hespetre

Sitat deg.... "Å det er nok naturlig for begge kjønn å søke etter den "perfekte" match(tenker ikke matchtreet). Men jeg tror ikke den teoretiske perfekte match finnes. Den perfekte match blir til når man går opp løypa sammen:)"

WORD! = Veldig godt sagt :)

Skjult ID med pseudonym Hespetre ti. 2 feb. 2016 16:42

Men det skal nå sies at noen krav må man ha. Det å finne seg en ny kjæreste skal ikke gå på bekostning av ens egne verdier og overbevisninger. Man skal ikke ta til takke med "hva som helst" bare fordi man ikke finner det man helst vil ha!
Jeg hadde selvfølgelig mange krav og altfor høye forventninger nå jeg gikk inn i denne datingverdenen, som helt sikkert de fleste andre. Det var her drømmen skulle oppfylles. Men man lærer å bli realist etterhvert som tiden går:-)

Skjult ID med pseudonym Hespetre ti. 2 feb. 2016 16:44

Hehe....takk @the dater:-)
Går litt i slow motion av og til:-)

Skjult ID med pseudonym Fiktivia ti. 2 feb. 2016 16:45

Dette handler vel også en god del om at de fleste av oss vet og har erfart at forskjellige individer har forskjellige behov, ønsker og preferanser. Vi har vel derfor et ønske om å formidle våre egne i håp om å treffe riktig målgruppe ute i den store jungelen slik at vi kan snevre inn "søket" og konsentrere oss om færre aktuelle kandidater. Ellers blir det jo vanskelig å se skogen for bare trær, gjør det ikke? Vi ønsker oss vel også noen med en viss kompabilitet. Siden kan man vel diskutere hva som er absolutte krav og hva som kun er ønsker (bonus).

(kvinne 37 år fra Buskerud) ti. 2 feb. 2016 16:58 Privat melding

@Balder: jeg tror noen ganger man kanskje heller bør definere hva slags følelser man ønsker å oppleve. Og den som fremkaller disse følelsene kan være den du minst venter :-) Godt å høre at flere enn meg deler samme tanker :-)

@ hmmmm: hvis innsatsen er vår personlighet og vårt hjerte og den andre parter går inn med samme innsats - og man treffer noen som gjør at man føler seg som en bedre utgave av seg selv finnes det vel ingen bedre premie i hele verden - og det beste av alt man deler premien!

@Sør72: Tusen takk:-) la oss håpe vi finner den ekte kjærligheten, som varer evig!

@Petter1980: Hjertelig takk 😀 hun dukker nok opp når du minst venter det!

@Hespetre: den rette svarer, og han tar seg tid til å snakke med nettopp deg - fordi du er deg! Jeg lever i den drøm om at når han er der, så er det verdt ventingen ;-)

@smylfz: menn og damer har nok like mye krav, muligens dog litt ulike. Å fremstå med profil kan nok hjelpe på. Plutselig ser Han deg ❤️

@the dater: I min verden er det bedre å elske å bli knust noen ganger, enn å ha gått glipp av kjærlighet! Å slippe noen inn, er å våge, omfavne og elske.

@ Perla: tenk om han glapp, fordi du hadde det for travelt??

@Tinka: når noen treffer oss midt i hjerte forkaster vi ofte mange av kravene til fordel for andre egenskaper som viser seg å være bedre eller vel så bra ;-) få ting føles bedre!

@BanJohan: hva er egentlig perfekt?? Er ikke noen ganger det litt uperfekte akkurat helt perfekt der pg da???

Jeg for midt vedkommende nekter å gi opp de romantiske forestillingene om ekte kjærlighet! Jeg sitter på flyet hjem fra Spania etter noen dager på besøk hos mine beste foreldre på over 80 år. De holder hverandre i hendene når de går tur, stryker hverandre ømt over kinnet, han kaller henne jenta mi, og de tar vare på hverandre hver dag. Tenk etter over 40 års ekteskap å oppleve en sånn hengivenhet og kjærlighet. Jeg gleder meg til å gå hånd i hånd når jeg blir pensjonist med mannen i mitt liv, hjerte og sjel!!

Skjult ID med pseudonym Hespetre ti. 2 feb. 2016 17:02

@ts
Vil også si noe om det å gi komplimenter, være seg selv når man skriver.
En ting er å begynne med intime spm i melding nr 2. Det er litt drøyt.
Ja den intime delen i et forhold er viktig og jeg synes det er viktig å få kartlagt i allefall det grunnleggende, men det kan gjøres etterhvert. Jeg synes det kan være litt spennende å fløte litt før man treffes, men vil ikke gå for langt. Å det kan gjerne være jeg som starter "flørten" hvis jeg føler det er riktig. Er absolutt for likestilling der:-)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 2 feb. 2016 17:09

Jeg er nok ikke enig i at folk har for mange/for høye krav.
De fleste her inne har hatt ihvertfall 1 kjæreste/partner tidligere og sikkert datet noen flere.
Disse erfaringene gjør at en vet hva slags personer en fungerer sammen med og hva slags personer en ikke fungerer sammen med.
Så da er kravlista i gang, basert på tidligere erfaringer.

Og jeg vil tro at jo flere du har vært i en relasjon med, jo mer vet du hva som passer eller ikke og jo lenger blir kravlista.
Det er ikke til å unngå.

De som som regel har færrest krav er de unge uten tidligere forhold bak seg. :P

Dette med at attraksjon og at det "outshiner" krav er en vanskelig sak.
Hvilke krav? Hva slags attraksjon?
Hvis en er fysisk tiltrukket til en person og vedkommende er en slik personlighet som du liker, så hjelper vel det lite om han bryter med kravet ditt om f.eks ingen flere barn eller å få barn?

Ja, attraksjon kan "outshine" ting, men det er sjeldent relevante, seriøse krav, men snarere mindre og ikke fullt så relasjonsviktige ønsker.

Skjult ID med pseudonym Kiara ti. 2 feb. 2016 17:15

Jeg kan ikke snakke for hvilke krav andre setter, men jeg har ikke for høye eller for mange krav. Det er bare noe som må stemme for at jeg skal bli interessert og tiltrukket av en person, og deretter er det en mengde forhold som må klaffe for at det skal utvikle seg. Det handler om at jeg har en del behov som jeg trenger å ivareta for at noe skal skje, og at det er en del egenskaper og verdier som er viktige for meg. Jeg tenker ikke at jeg er kresen, men at jeg begynner å bli bevisst grensene mine. Det at få passer til alle disse behovene jeg har, skulle vel egentlig bare mangle. Jeg trenger jo bare en match. 😊

(kvinne 45 år fra Akershus) ti. 2 feb. 2016 17:22 Privat melding

@ts
Veldig fin tråd, veldig mange gode poeng her:)
Hva ville vi gjort i "den virkelige verden"? Ja vi kunne kopiert opp en kravliste med avkryssing å lagt fram på første date. Den ville lagt grunnlaget for videre framdrift!
Er du høy og mørk? Ja Nei
Er du handy? Ja Nei
Spiller du golf? Ja Nei
Er du ryddig? Ja Nei

Rett svar gir ett poeng, feil svar gir ett minus poeng. I forkant har man selvfølgelig laget en tabell hvor resultatet legges inn. Enten er han aktuell, tja kanskje eller uaktuell.
Kjemi og følelser blir underordnet så lenge resultatet ikke i tabellen ikke er akseptabelt.
Om dette skulle være alternativet holder jeg meg heller her jeg er og tenker at jeg får holde meg til mine ønsker, for de kan endres:-)

(kvinne 37 år fra Buskerud) ti. 2 feb. 2016 17:27 Privat melding

Dere får overse alle skrivefeilene over... Iphone og flynett gjør det vist litt vanskelig å få full oversikt her...

@Hespetre: komplimenter og intime spørsmål trenger jo ikke henge sammen. Hvor fort noe blir intimt avhenger jo av skrivekjemi blandt annet og er i min verden veldig ulik avhengig av hvem man snakker med, hvor mye man har snakket osv. De det er verdt å bruke tid på respekterer at man syntes det er for tidlig! Min opplevelse, og jeg generaliserer ikke men snakker av erfaring, er at mange menn (ikke alle) kommer fra ganske sexløse forhold. Derfor er dette blitt noe som er viktig i et fremtidig forhold. Mens mange damer kanskje ikke har følt seg nok "sett" - noe som derfor har følt til minsket sexlyst! Jeg tror (nok en gang min mening) at det derfor er sånn at Menn og damer ofte fokuserer på ulike ting!

Skjult ID med pseudonym Kiara ti. 2 feb. 2016 17:29

@ts
Akkurat i forhold til eksempelet du bruker om flørting i meldinger og at jeg er opptatt av hvordan han skriver, handler det ikke om noe overfladisk krav jeg har konstruert. Det handler om kommunikasjonsstil og hvilket forhold vi har til personlige grenser. Jeg tror mange av de som er veldig kos og klemz på meldinger, har lært nettopp at det gir fordeler fordi det skaper en personlig følelse og mange damer liker det. Jeg opplever det som kunstig og falsk, og all erfaring så langt tilsier at det for meg er rikrig å lytte til min magefølelse. Akkurat dette handler om alt annet enn krav. Det er mange mennesker man ikke får god kjemi med, uten at det er noe feil med noen parter.

Skjult ID med pseudonym Hespetre ti. 2 feb. 2016 17:39

@Blinkelill
Ja vi er helt på bølgelengde der!
Det er stor forskjell begge veier.
Å jeg sammenlikner ikke komplimenter og intime spørsmål. To helt forskjellige ting.
Men jeg tror mange damer ikke tør begi seg utpå det intime, i frykt for å bli sett på som useriøse.
Å jeg har vært borti menn som synes det er upassende å snakke om, noe jeg personlig finner merkelig, men respekterer.
For meg er det naturlig å snakke om da det er en viktig del i et forhold.

(kvinne 48 år fra Oslo) ti. 2 feb. 2016 17:40 Privat melding

Jeg tror nok at man lett får litt for høye krav her inne.
Det er fort gjort å droppe videre dialog med noen pga småting som ikke er helt slik man skulle ønske.
For å lykkes med dette må man nok tørre å møte litt fler og sikkert en del som ikke matcher det man opprinnelig trodde var kravet.
Det blir litt som å ha en ønskeliste. Noen ønsker er viktig andre ikke.
Dialogen i forkan av et møte er viktig, men tror det er enda viktigere å møtes ganske kjapt:) Selv mister jeg interessen om det blir skriving i månedsvis. Ser ikke etter en brevvenn.

(kvinne 37 år fra Buskerud) ti. 2 feb. 2016 17:45 Privat melding

Noen krav og meninger må vi nok alle ha... Men poenget mitt er nok mer at det er så mange tråder som trekker frem småting som muligens ikke sier så alt for mye om personen ... I dagens samfunn er å avslutte en melding med klem ganske vanlig. Og jeg forstår at for noen fremstår det som kunstig elller som et forsøk på å skape en intimitet som er prematur. Men dette kan også være en innlært "fakt" som ikke er ment som den oppfattes. Vi er alle forskjellige med ulike ønsker, lidenskaper,drømmer og behov - jeg er bare så redd vi er på vei inn i et samfunn og en livsstil der vi henger oss opp i de små mindre betydelige detaljene enn helheten. I løpet av mitt 35 år lange / korte liv har jeg lært en ting - og det er at når jeg har våget mest har jeg også vunnet mest!!

Skjult ID med pseudonym lillemor ti. 2 feb. 2016 17:49

Jeg synes altfor mange har for høye krav, og de har også lett for å lage sutretråder om det her på forumet. Det er så mye av det at folk tør snart ikke sende den berømte førstemeldingen lengre. Synes man skal gjøre som man best føler for det og ikke hva alle andre her på forumet måtte mene hva som er rett eller galt. Det handler om å være seg selv og håpe at mottakeren liker det h*n ser og leser. Det er jo en grunn til at mange henger her inne år etter år. De har blitt for kresne. Drar ikke alle under en kam her, men det er mange likevel. Det er ingen fasit på hva du kan skrive eller ikke, det handler om å treffe den rette personen som liker deg og den du er, ikke hvilke erfaringer andre har gjort seg. Smaken er som baken - den er delt...

(kvinne 37 år fra Buskerud) ti. 2 feb. 2016 17:50 Privat melding

@Mira2000: Jeg kunne inne vært mer enig!!!!!!

(kvinne 37 år fra Buskerud) ti. 2 feb. 2016 17:50 Privat melding

*ikke....

Skjult ID med pseudonym my ti. 2 feb. 2016 17:55

..men er det _krav_ det er snakk om her, eller bare hva vi liker og ikke liker? Gad se den som finner en som ikke har noen egenskaper eller vaner h*n ikke liker. Jeg tror ikke noe på at det finnes par som elsker hverandre, hvor ikke begge vet om noe de ikke liker ved sin partner, men hvor dette blir helt ubetydelig i det store hele.
Jeg er derimot redd at nettdatingsider kan få enkelte til å tro at tjenesten er en måte å fra starten skrelle vekk alle med "ting" de ikke liker. Og der starter ørkenvandringen.
Trist.

(mann 46 år fra Møre og Romsdal) ti. 2 feb. 2016 17:58 Privat melding

Ditt spørsmål om vi har for mange krav........ definitivt.
Men det er fordi vi leter etter kjærligheten på akkurat samme formatet som vi kjøper en mobil eller en bukse.
Vi sitter foran en skjerm og analyserer sammenligner og tolker og prøver å få dette oversatt til følelser inne i våre hoder.
Alt dette spiller ingen rolle hvis du møter noen i virkeligheten.

Blir du truffet av de riktige feromoner så har din sunne fornuft og analytiske evne blitt paralysert.
Det spiller ingen rolle hvor mange ganger han trener eller om han liker junkfood.

(kvinne 37 år fra Buskerud) ti. 2 feb. 2016 18:05 Privat melding

Du treffer spiikeren rett på hodet @my... Jeg oppfatter det litt sånn , at man gjennom nettdating tror eller ønsker å finne en som er perfekt på alle områder. Jeg tror at for de aller aller fleste er det en umulighet! Forhold handler jo om å tilpasse seg hverandre, om å glede hverandre. Jeg tenker at går Han på shopping med meg, går jeg med glede på fotballkamp med Han. Ryddet Han bort middagen, serverer jeg en øl i undertøyet til dessert ... Hihi... Lar Han meg få litt rom når jeg trenger det og litt støtte når jeg trenger det - så får Han det i retur!!

(kvinne 45 år fra Akershus) ti. 2 feb. 2016 18:06 Privat melding

Veldig enig med du @Budda
La oss gjøre om de fleste kravene(ikke alle) til ønsker, for de er ikke så bastante som krav.

(kvinne 37 år fra Buskerud) ti. 2 feb. 2016 18:11 Privat melding

@budda og @happytime jeg er så enig.. Kanskje vi skulle være litt mer der ute i virkeligheten og litt mindre forran pcen? :-)

(kvinne 37 år fra Buskerud) ti. 2 feb. 2016 18:13 Privat melding

@lillemor: så mange sanne og kloke ord!

Skjult ID med pseudonym Kiara ti. 2 feb. 2016 18:18

Jeg synes det er interassant å se at så mange vet noe om at ANDRE setter for høye krav. Det å mene at det andre ikke liker og synes er virkelig turn off og dealbreaker, er "feil" og gir grobunn for å trekke en rekke konklusjoner om disse andre er ikke særlig bra. Jeg har lært veldig mye på forum fordi folk forteller hva de liker og ikke liker, og fordi de lufter bekymringer og frustrasjoner. Hvorfor folk er innom her år etter år, kan ha mange andre forklaringer en kresenhet. Hva som er viktig for meg, kan også være helt ubetydelig og irrelevant for andre fordi de ikke bryr seg om det. Det gjør det ikke mindre viktig at JEG tar hensyn til hva jeg trenger. Jeg kan tilgi en kjærest at han glemmer bursdagen min, men det er andre ting jeg ganske enkelt aldri kommer til å glemme. Ting jeg vet venninner heiser på skuldrene av. Det passer IKKE for meg at en godt voksen mann som ikke ville kjent meg igjen på butikken, sender mange klem og nattameldinger eller kaller meg pus, vennen og søta osv osv. Det jeg likevel holder meg for god til, er å anse dere som liker den slags til å være personer med lave krav og lite kresne. Dere har bare andre preferanser. Forresten ligger det i nettdatingens natur at vi analyserer før vi tar stilling til om vi vil møte noen. Noe annet er umulig.

(kvinne 37 år fra Buskerud) ti. 2 feb. 2016 18:19 Privat melding

@Hespetre: jeg tenker at den intime delen er en viktig del av en samtale... Det er jo ofte den delen som skiller et forhold fra et vennskap. Like preferanser på det området er viktig! Ulempen med å være "litt frempå" på det området , er at det kan være vanskelig å spore tilbake på andre temaer. Jeg sier ja takk begge deler jeg ;-)

(mann 46 år fra Møre og Romsdal) ti. 2 feb. 2016 18:22 Privat melding

Det er det som funker best for meg @Blinkelill.
Du skjønner jeg har et uimotståelig smil og en lun og varm humor fremført av en usedvanlig sjarmerende stemme......... men det kommer ikke så godt frem her 😅😅😅

Skjult ID med pseudonym Hespetre ti. 2 feb. 2016 18:26

@Blinkelill
Ja takk begge deler er ofte det beste:-)
Å snakker man om det intime på en "saklig" måte, som å kartlegge ønsker og behov, synes i allefall jeg det er enkelt å pense tilbake på andre temaer:-)

Skjult ID med pseudonym my ti. 2 feb. 2016 18:28

Kiara
"Forresten ligger det i nettdatingens natur at vi analyserer før vi tar stilling til om vi vil møte noen. Noe annet er umulig"
Den skjønte jeg ikke helt, med mindre du mener at vi analyserer alt vi skal til å gjøre. Og det er jo vanlig, men gjelder vel ikke spesielt for nettdatingens innretning?

(kvinne 37 år fra Buskerud) ti. 2 feb. 2016 18:30 Privat melding

@Kiara: nå er det vel ingen som ser ned på noen her for noe som helst. Tråden er vel stilt som et spørsmål fra min side, basert på mange av de trådene som ligger her på forumer - det er på ingen måte ment som noen angrep på noen som helst eller som kritikk av noen. Vi er alle forskjellige, og det som er viktig for meg er ikke nødvendigvis viktig for deg og omvendt! Spørsmålet er mer om vi etterhvert får fryktelig mange slike turn off og dealbreakere??? Når jeg får inntrykk av at veldig små ting endrer en veldig aktuell mann / dame til uaktuell uten at man har møtt vedkommende. Det er ingen feil i dating verden slik jeg ser det (med unntak av overgrep osv. der det forekommer ) Men det betyr ikke at man innimellom bør stille seg noen kontroll spørsmål. Jeg må også stille de til meg selv innimellom. Spørsmålet er vel mer om vi går glipp av den store kjærligheten fordi Noen ikke fremstår som "perfekte". Hvorvidt svarer på det spørsmålet er ja eller nei er det opp til hver enkelt å vurdere !

Skjult ID med pseudonym Kiara ti. 2 feb. 2016 18:39

@my
Det jeg mener er: Dersom du møter en person i virkelighteren, vil inntrykket ditt bli styrt av mange nonverbale signaler og feromoner og gudene vet hva som gjør at du får en mening om en person. På nett er det bare intellektuell analyse av de opplysningene vi utveksler, som gir grunnlaget for det inntrykket du danner deg av den andre. Vi må sile ut og velg noen, og da er det en analyse ut fra det vi synes er viktig som blir avgjørende. I virkeligheten kan jeg falle for og forelske meg i en med små barn, og det vil da bli helt uproblematisk at han har det dersom jeg synes han er noe å satse på. På nett skriver jeg ikke med og avtaler date med de med små barn, fordi jeg primært ikke ønsker å møte en med det. Kan hende jeg går glipp av mange fine menn, men det handler om at jeg lytter til hva som er viktig for meg. Hvorfor oppsøke noe annet enn det jeg vil, når matchlistene byr på tusen alternativer?

Skjult ID med pseudonym Wille ti. 2 feb. 2016 18:41

Det å ha for lave forventninger og krav er heller ikke ok for min del. For meg handler det om å vite hva jeg trenger for å trives i en intim relasjon.

Men sånn i første omgang når jeg treffer noen er jo det greit å skru ned forventningene. Heller prøve å holde det åpent og se hva som skjer, uten å presse og kave for mye.

Skjult ID med pseudonym Hespetre ti. 2 feb. 2016 18:46

@Wille
Tror ikke det her er snakk om at man skal la alle krav og forventninger seile sin egen sjø kun fordi man vil finne en partner.
Men det er greit for en selv at man er litt realist og firer litt på kravene.
Krav som har med grunnleggende verdier å gjøre skal man nødvendigvis ikke fire på. Hverken når det gjelder intimitet eller andre ting.

(kvinne 37 år fra Buskerud) ti. 2 feb. 2016 18:49 Privat melding

@Kiara : jeg tenker at det er stor forskjell på type krav jeg. Om jeg hadde begynt å skrive masse med en mann som sårt ønsker seg barn, når jeg føler at jeg får fått de jeg ønsker meg - og så sluppet bomben på date nr . 25 ville jo det vært både ondskapsfult og fryktelig unødvendig for begge parter. Men alle ønsker, tanker , og "krav" er jo ikke sånn. Hvis en mann i et klønete forsøk på et kompliment kaller en dame for "søta" og derfor ekskluderes er jo dette to ulike ting tenker jeg. Grunnlegende tanker, krav og preferanser har alle og dette danner jo grunnlaget for hvem vi ønsker å møte. Nå er det nok også stor forskjell på hvor mange de ulike kan velge mellom. Jo flere valgmuligheter, jo flere krav vil jeg tro...

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) ti. 2 feb. 2016 18:50 Privat melding

@ts: Hvis du setter krav, må du regne med at det ikke blir et renn i innboksen, er det enda mer krav, blir det liksom en selvoppfyllende profeti: du blir alene. Lurer på om noen har krav til kjærligheten også, må den komme på mandag og vare til fradag så ikke helgen blir ødelagt? Jeg har bare to krav, det ene er at hun må ha puls (være i live) og helst fra fylket. :)

Skjult ID med pseudonym Wille ti. 2 feb. 2016 18:53

Enig @Hespetre (gjør nesten litt vondt å skrive profilnavnet ditt)
Tror heller ikke jeg finner kjærligheten med skyhøye krav. Men å være litt kresen er bare sunt og naturlig, for meg i alle fall.

(kvinne 37 år fra Buskerud) ti. 2 feb. 2016 18:54 Privat melding

@Wille: deg er vel heller snakk om en gylden middelvei her. I offentlige anbud er det en rekke SKAL krav og endel bør krav. Det er vel en god evalueringmetodikk i virkeligheten også :-) noen ting er helt grunnleggende for oss, noen ting er ønsker. Og vi vet alle hva som er hva for akkurat enselv!

Skjult ID med pseudonym Wille ti. 2 feb. 2016 18:55

@nigma
Har du virkelig ingen andre forventninger til en ny partner? Noen preferanser har du sikkert? Men det er ikke krav, selvfølgelig.

Skjult ID med pseudonym my ti. 2 feb. 2016 18:56

er dårlig på sånne analyser, skjønner jeg. liker sommerfugleffekten bedre (ikke den som lager storm, altså). holder likevel en knapp på matchtall, selv om den analysen ikke er min.

(kvinne 37 år fra Buskerud) ti. 2 feb. 2016 18:56 Privat melding

Takk for en hyggelig tråd med mange gode innspill alle sammen 😀 Flytet mitt går nå inn for landing og kulde og snø er igjen en realitet for ei bortskjemt dame som har tilbrakt de siste dagene med 20 grader, sol, vin og shopping ;-)

Skjult ID med pseudonym Kiara ti. 2 feb. 2016 19:01

@blinkelill
Jeg har ikke beskyldt noen for å se ned på andre. Jeg bare påpeker at jeg ikke synes noe særlig om at man tillegger andre å være kresen, i denne tråden er kresen vist til som noe negativt, og både vet og synser mye rundt det fordi andre vektlegger det man anser for å være filleting. Eksempelet du bruker er tatt fra en tråd jeg har vært aktiv i og som handler om noe som viktig for meg, derfor tar jeg det en smule personlig når de som synes slikt er viktig blir tillagt en del egenskaper.

Forøvrig tror jeg det er mennesker langs hele spekteret av kresen til mindre kresen på nett. Uansett hvor på skalaen man er, må man bare følge det som er viktig for en selv der og da. Noe annet vil aldri bli bra.

Skjult ID med pseudonym Wille ti. 2 feb. 2016 19:02

@Blinkelill.
Ja noen ting er grunnleggende. Jeg har tre grunnleggende krav, - at han er varm, snill og klok. Gnist. Og at vi vil hverandre. Og kan snakke sammen. Neppe skyhøye krav, men likevel ikke hverdagskost for meg i alle fall.

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) ti. 2 feb. 2016 19:03 Privat melding

@Wille: Nope, det er det jeg har som utganspunkt, og resten finner man ut av med interesser, tiltrekning og slikt. Mulig det blir en stim i innboksen nå, men la gå.. haha.. :P

Skjult ID med pseudonym Wille ti. 2 feb. 2016 19:05

Jeg er visst dårlig på å telle...

Oj, kommer du fra varme og sol og boms tilbake til vinter Norge @Blinkelill? Det kan kjennes brått. Men så deilig å ha sol innabords. :-)

Skjult ID med pseudonym Wille ti. 2 feb. 2016 19:06

@nigma, så du holder det virkelig åpent... så bra. :-)

Skjult ID med pseudonym Kiara ti. 2 feb. 2016 19:09

@my
Jeg har ikke lykkes med analysebiten, og er også tilhenger av sommerfuglene. Jeg blir like overrasket hver gang de dukker opp, men det er likevel noen kvaliteter som er viktig for meg at mannen har dersom de livner til. Hadde jeg bodd I sentrale strøk, hadde jeg nok drevet mye mer med lavterskeldating. Dvs, møte han å se hva som skjer.

@blinkelill
Helt enig med deg i at barn et litt annet segment en Hei søta, like fullt er jeg interessert en type mann som ikke går rundt og sier/skriver Hei søta til fremmede. Det er ikke noe for meg når voksne menn i førtiårene gjøre det.

Skjult ID med pseudonym Kiara ti. 2 feb. 2016 19:12

Misunner deg forresten å være oppladet på sol og varme.😄

Skjult ID med pseudonym Lisa ti. 2 feb. 2016 19:12

De følelsene en mann gir meg, er det som teller - for meg. Han som får frem det beste i meg, som gir meg en følelse av å ønske å være snill, han som gir meg en følelse av savn når vi ikke er sammen. Han som får meg til å le, og føle meg som verdens heldigste. Han som elsker meg, med mine feil og mangler, og som jeg kan elske tilbake på de samme premissene. Det er han jeg vil ha.

Skjult ID med pseudonym Kiara ti. 2 feb. 2016 19:17

Akkurat det vil jeg også ha, @Lisa.😄 Han må bare ha feil og mangler og unoter som jeg synes er greie å forholde meg til og irritere meg over.😃 Og det er MANGE! 😂

(mann 46 år fra Møre og Romsdal) ti. 2 feb. 2016 19:17 Privat melding

Klarer du å peke ut den mannen du beskriver her på en matchliste eller via en profil @ Lisa

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) ti. 2 feb. 2016 19:18 Privat melding

@Wille: Alle har en fortid og en framtid, spørsmålet er hvor de ønsker å fokusere mest. Så ja, her er det helt åpent. :)

Skjult ID med pseudonym Wille ti. 2 feb. 2016 19:25

Jeg har faktisk blitt mer jordnær av å surre her inne. Det er noe befriende med å sikte lavere enn før. Da kan jeg slakke mer av på kravene til meg selv også.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 2 feb. 2016 19:25

Ah.. det evige problemet med intimsnakk.
Bør en avklare på forhånd før en treffes så en sparer seg for tid og eventuelt irritasjon over at en flott person du har knall kjemi med ikke liker det samme som deg?

Eller at en som liker det samme som deg har 0 kjemi med deg og derfor også var bortkastet tid?

Vanskelig greier.. :P

Skjult ID med pseudonym Kiara ti. 2 feb. 2016 19:30

He he @powpowgutt.😄 Uløselig dilemma.😃 Jeg vil vite om det er spesielle fetisjer eller behov i ytterpunkter som jeg ikke vil leve opp til, utover det stemmer jeg for å finne ut om det er kjemi før jeg må forholde meg til noens seksualitet.😄

Skjult ID med pseudonym Lisa ti. 2 feb. 2016 19:32

Hvis jeg greide det, Budda, hadde jeg ikke vært her enda. ;-)
Poenget mitt er at jeg ønsker å være forsiktig med å sette for mange kriterier, for den som kan gi meg de rette følelsene er kanskje helt annerledes enn de forestillingene jeg har dannet meg i hodet. Og er jeg ikke åpen for det, så vil jeg kanskje aldri finne ham.

Skjult ID med pseudonym Hespetre ti. 2 feb. 2016 19:39

@Wille
Hespetre var selvvalgt så det skal du ikke tenke på:-)

Ja @Kiara, er greit å vite at man i allefall er på bølgelengde seksuelt eller står på hver vår kant uten mulighet til annet enn "pliktsex" fordi hverken den ene eller den andre er villig til å utdøve det man aller helst vil ha.
Så @Powpowgutt, det er ikke nettsex det er snakk om her, det kartlegging av ønsker og behov:-)

(mann 46 år fra Møre og Romsdal) ti. 2 feb. 2016 19:42 Privat melding

Jeg er også ute etter akkurat det du beskrev @Lisa
Men jeg innser at jeg aldri kommer til å evne å se det på hverken min matchliste eller ved å bla gjennom en haug med profiler.
Musikk og damer er best live.
Det er helheten som gir den totale opplevelsen, og da bryr man seg ikke om en og annen sur akkord eller om teksten er riktig.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 2 feb. 2016 20:29

@Hespetre

Ehh.. ja? Det er jo ønsker, behov og preferanser jeg snakket om da og ikke nettsex. :P

Jeg tilhører nok den kategorien at det ville vært kjedelig å treffe meg for så og finne ut at det er seksuell mismatch.
For sjansen for seksuell mismatch er veldig, veldig stor.
Ikke fordi jeg har fetisjer eller slikt, men snarere på grunn av mangelen på nettopp det. :P

Skjult ID med pseudonym Kiara ti. 2 feb. 2016 20:34

Men, det kan kalles å være I en ytterkant å bare gidde sex bursdag og julaften da, powpowgutt. Derfor er jeg glad om du avslører akkurat det, før du inviterer meg på date.😂 (eller det er ikke så nøye. Jeg er bare glad om jeg får hilse på.😄)

Skjult ID med pseudonym Hespetre ti. 2 feb. 2016 20:39

Det er akkurat som @Kiara sier @Powpowgutt.
Hvis min fremtidige kjæreste kun vil tilfredstille meg seksuelt 4 ganger i året klarer jeg meg helt fint på egen hand!
Ja det er så mange andre kvaliteter som også spiller inn, men jeg kan ikke går rundt i et forholde å være seksuelt frustrert fordi HAN ikke har lyst.

Skjult ID med pseudonym Piapia ti. 2 feb. 2016 21:21

Snakker dere virkelig om seksuelle preferanser før dere treffer noen? Tolker flere av dere dit hen at slikt må avklares før en evt kaffekopp? Er veldig nysgjerrig her jeg sitter, fordi det er noe som ikke kunne falt meg inn. Er jeg helt på bær-tur?

Skjult ID med pseudonym Piapia ti. 2 feb. 2016 21:23

Og hvor ærlige og sannferdige svar får man om man spør: Hvor ofte kan jeg forvente å bli seksuelt tilfredstilt av deg da?

Skjult ID med pseudonym Balder ti. 2 feb. 2016 21:28

@Piapia
Spør du meg blir svaret "Hver gang" :-P

(egentlig hadde jeg løpt så fort jeg kunne bort fordi jeg er så blyg...)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 2 feb. 2016 21:32

@Kiara

Må jo ikke ta alt jeg sier så seriøst da. :P
Er jo ikke så ille, men poenget er vel mer at jeg er ganske så kjedelig.
Selv kjedelig for andre med mye mildere seksuelle preferanser enn det @Hespetre har, ut i fra tidligere poster.

Og av den grunn så er jeg nok ganske tilbakeholden med å snakke om temaet. Ihvertfall om egne preferanser.

Jeg er ærlig talt redd for å "miste" ei jente jeg liker godt ved å komme inn på temaet. :/

@Hespetre

Det skjønner jeg jo. Og jeg må nok si at det er alt for mange som er for lenge i et forhold.
Er en misfornøyd med sexen, så forlat fyren/dama da. Er ikke verre enn det.
Ikke gjør ting verre med å bedra partneren.

Skjult ID med pseudonym Kiara ti. 2 feb. 2016 21:36

Hi hi... Tar alt bokstavelg jeg.😂 Utover det tror jeg ikke vi normalt kjedelige, trenger å avklare slikt. Det er de med spesielle behov som bør det, tenker jeg.

Skjult ID med pseudonym Piapia ti. 2 feb. 2016 21:40

Trodde sex var noe man fant ut av sammen jeg. Når man treffer noen som får blodet til å bruse...

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 2 feb. 2016 21:44

@Kiara

Jo, det er jo sant at de med mer spesielle behov har større behov for å avklare slikt.

Men det vet en jo ikke gjør en vel? Når du kontakter noen eller blir kontaktet så aner en jo ikke om vedkommende liker å bli dominert og dasket.

Jeg har faktisk mistet tellingen på jenter som har tatt kontakt og som det har vært fullstendig mismatch når hun har spurt om temaet. :P

Skjult ID med pseudonym Kiara ti. 2 feb. 2016 21:44

@Piapia
Jeg har aldri diskutert det før date. Tenker også at det er noe man finner ut. Likevel har jeg skjønt at det er en del med spesielle preferanser som det er viktig at den andre kan imøtekomme. Da er det sikkert lurt å avklare.

Skjult ID med pseudonym Kiara ti. 2 feb. 2016 21:46

@Powpowgutt
Den som vil dominere eller daskes får jo ta det opp, så de kan sjekke meg ut av saken. Jeg spør ikke, og får hetta om de begynner å hinte om hvor yre og virile de er.😂

Skjult ID med pseudonym Balder ti. 2 feb. 2016 21:49

@Kiara
Som i: "Forresten, før vi møtes, du er vel ikke allergisk mot latex?"?
eller "Hva er dit syn på tortur?"
Sikkert greit å avklare slikt. Kjedelige streitinger som oss trenger ikke det.

Skjult ID med pseudonym Kiara ti. 2 feb. 2016 21:51

Ja.. Noe sånn, Balder.

Skjult ID med pseudonym Kiara ti. 2 feb. 2016 21:55

Men; jeg tror de som har noe er mer direkte enn det.😊

Skjult ID med pseudonym Piapia ti. 2 feb. 2016 21:56

Kiara: Enig i at de med spesielle preferanser bør avklare slikt og det tror jeg de gjør fordi det er viktig for dem. Men jeg tror ikke en mann på forhånd vil fortelle deg at : hei du, jeg kommer bare til å ha sex med deg på bursdagen din...og om man bare har sex på bursdag og julaften, vil jeg tro at det er forholdet det er noe feil med og ikke mannens prestasjonsvilje

Skjult ID med pseudonym Balder ti. 2 feb. 2016 21:57

@Kiara
Sikkert, hva vet vel jeg, som har levd under en stein i 20 år.

Skjult ID med pseudonym Kiara ti. 2 feb. 2016 22:09

20 år under en stein, kan kanskje passere som fetisj?😄

@piapia
Nei, det tror ikke jeg heller og er enig med deg. Akkurat det eksempelet er noe som er plukker opp fra en annen spøk. Det er jo uansett noe som vil variere I et forhold. Og mellom forhold. Derfor tror jeg man må finne ut av slikt. Duracellkaniner med vehiv flere ganger for dag, kan godt si fra da. 😂

Skjult ID med pseudonym Kiara ti. 2 feb. 2016 22:13

Hva gjorde du under den steinen?😊

Skjult ID med pseudonym Balder ti. 2 feb. 2016 22:18

@Kiara
Dagene gikk stort sett med til å tilfredsstille et troll av en kjerring, når jeg ikke ble jaget ut for å skaffe penger da. Neida...eller joda...eller neida.

Skjult ID med pseudonym Hespetre ti. 2 feb. 2016 22:21

@Balder, det hørtes ikke bra ut.
Godt du har fått kastet vekk den stenen da:-)

Skjult ID med pseudonym Kiara ti. 2 feb. 2016 22:22

Da er det bra du er kommet deg videre da.😃 Blir lettere på en agurk farm med tre engleaktige damer.😊

Skjult ID med pseudonym Balder ti. 2 feb. 2016 22:24

@Hespetre Takk for det. Jeg er fortsatt litt nedtrykt, men kommer meg for hver dag. :-)

Skjult ID med pseudonym Hespetre ti. 2 feb. 2016 22:37

Det er bra!! Fortsett å se det positive i alt du gjør.
Å som @Kiara her nevner, du er hjertelig velkommen til hennes agrukfarm på Hedmarken å der er det bare moro!

Skjult ID med pseudonym Piapia ti. 2 feb. 2016 22:47

Kiara: Da skjønner jeg deg litt bedre:) Og om en duracellkanin kommer min vei, vil jeg ønske han velkommen om han greier å vekke villdyret i meg...

Skjult ID med pseudonym Kiara ti. 2 feb. 2016 22:50

Jeg er for makelig anlagt, til at den type villdyr kan dukke frem.😂

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) ti. 2 feb. 2016 23:13 Privat melding

@Monkberry: Få deg en dame som er vegetar, om de fiser, så lukter det sommereng.. haha.. :P

Skjult ID med pseudonym Piapia on. 3 feb. 2016 06:45

Lukter ikke sommereng av de som bare spiser kål og bønner. Just saing...

(kvinne 45 år fra Oslo) on. 3 feb. 2016 09:18 Privat melding

@Nigma ...damene fiser ikke, de later som...☺️?

(mann 45 år fra Oslo) on. 3 feb. 2016 09:23 Privat melding

@nigma
Er det sant at det lukter blomstereng? Brunveis?

(kvinne 37 år fra Buskerud) on. 3 feb. 2016 09:34 Privat melding

Ler ....dere er søte alle sammen... Morsomt hvordan tråder noen ganger hopper hit og dit.... denne har vandret fra krav, til sex og videre til promp... Har lest alle de siste kommentarene , men etter noen dager i varmen er det vist litt å henge fingrene i på jobb. Må vel si at det strengt tatt er litt nedtur å komme hjem fra varmen. Så lurer på hvor vinglasset mitt er , og syntes vel strengt tatt noen kunne bydd på en varm armkrok for å kompensere for de 20 varme gradene som mangler i dette landet.... ;-) Ha en super dag fine mennesker !

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) on. 3 feb. 2016 09:39 Privat melding

@piapia: Kål er vel en del av unntaket tror jeg. Her må man være nøye med å spørre hva vegetarkosten består av. :P

@tresnitt: Ja, finnes ikke det?? :P

(mann 45 år fra Oslo) on. 3 feb. 2016 09:51 Privat melding

Er det Brunvinge-sommerfuglen som henter kraft fra dem?

Skjult ID med pseudonym Kiara on. 3 feb. 2016 09:59

Sørg for at hun kun spiser velduftende roser...

(mann 45 år fra Oslo) on. 3 feb. 2016 10:03 Privat melding

Røde roser lukter kjærlighetsblod
Gule roser lukter solstråler
Rosa roser lukter barbiedukker
Blå roser lukter nordisk himmellys
Lilla roser lukter dunkle kvinner

(mann 45 år fra Oslo) on. 3 feb. 2016 10:06 Privat melding

Glemte orange.
De lukter humlens fred

Skjult ID med pseudonym Lisa on. 3 feb. 2016 10:09

Eller kun agurker, Kiara. Har sittet og lest agurktråden og ledd meg halvt ihjæl. :-) Når jeg egentlig burde gått og lagt meg.

Skjult ID med pseudonym Kiara on. 3 feb. 2016 10:33

Ha ha, @Lisa.😂 Jeg tror ikke jeg tør lese den.☺️ Men lo meg halvt i hjel i går.😂

Skjult ID med pseudonym Haakon on. 3 feb. 2016 10:36

Er ikke bare bare med damer som ikke promper heller, skal man tro på dette sitatet:

"I'm honestly convinced women don't fart. They just hold it in and it comes out as drama."

;)

(mann 45 år fra Oslo) on. 3 feb. 2016 10:42 Privat melding

Propellant?

Skjult ID med pseudonym Lisa on. 3 feb. 2016 10:49

Veldig god underholdning på morgenkvisten, Kiara! :-) Hadde jeg hatt bare halvparten med fantasi, så ville jeg blitt forfatter tvert. ;-)
Kanskje dere burde gi ut bok? :-) :-) :-)

(kvinne 37 år fra Buskerud) on. 3 feb. 2016 12:16 Privat melding

Så hyggelig @Petter1980 kommer løpende å låner den :-)

(kvinne 37 år fra Buskerud) on. 3 feb. 2016 13:00 Privat melding

Hørestes grotesk ut... Og mildt sagt ukoselig...

(kvinne 55 år fra Akershus) on. 3 feb. 2016 17:34 Privat melding

Blå roser finnes dessverre ikke, og det er ingen åpenbar forskjell mellom duften på roser av ulike farger. Det går på type rose /individuell rose og ikke på fargen. Beklager å være upoetisk her. :-)

(mann 46 år fra Møre og Romsdal) on. 3 feb. 2016 17:48 Privat melding

@Petter......
Du må aldri tilby å sende hånden/armkroken i posten.
Det kan virke som en praktisk, og gjerne en fin ting å gjøre.
Men vi bør være litt forsiktig med denslags, for vi vet ikke hvem som har blitt traumatisert med å våkne opp ved siden av en avgnagd arm......
😅😅😅

Skjult ID med pseudonym Kiara on. 3 feb. 2016 17:54

Nå blander du armkroken med penisen, Budda.

(mann 46 år fra Møre og Romsdal) on. 3 feb. 2016 17:59 Privat melding

Wtf @Kiara
Har du våknet opp ved siden av en avrevet kuk???????
Nå ble jeg nysgjerrig...... litt usikker på om jeg vil vite, men kjør på.....

Skjult ID med pseudonym Hespetre on. 3 feb. 2016 18:01

Mulig @kiara har drømt akkruat det I natt......kan jo være agruken så lå vedsiden av:-))))

Skjult ID med pseudonym my on. 3 feb. 2016 18:06

.. og etter 126 innlegg har de fleste lært å fire på kravene.

(kvinne 37 år fra Buskerud) on. 3 feb. 2016 18:12 Privat melding

Mye rare bilder i dette hodet nå altså !! 😂😂😂

Skjult ID med pseudonym Hespetre on. 3 feb. 2016 18:13

Ja @my, å skal vi se det kommer inn mange meldinger når vi bare endrer profilene våre iht krav....hehe:-)

(mann 46 år fra Møre og Romsdal) on. 3 feb. 2016 18:15 Privat melding

Nope @my..... de byttet dating side.
Det er visst laget en for eliten blant de single.
Så en reklame for det her om dagen.

Ikke drei over til agurk her nå da hespetre.
Jeg vil ha en god forklaring fra Kiara på den der penistraumen 😆

Skjult ID med pseudonym Hespetre on. 3 feb. 2016 18:17

Hehe...neida @Budda. Har så vondt I magen I dag, fikk skikkelig magemuskeltrening I går. Det får holde for et par dager:-)))

Skjult ID med pseudonym my on. 3 feb. 2016 18:39

men hvis jeg skriver om agurker, bananer, maiskolber, squash eller de derre store lilla.. auberginer, på profilen min. Får jeg da ikke bare meldinger fra gartnere? Vil jo ikke skremme vekk de andre som ikke bor i frukt- og grønnsaksdisken?!

(mann 46 år fra Møre og Romsdal) on. 3 feb. 2016 18:42 Privat melding

KIARA!!!!!!!
Kom med en god historie nå...... en uten grønnsaker.
På forhånd takk.....

Skjult ID med pseudonym my on. 3 feb. 2016 18:47

Kiara has left the building, it seems.
Men hun er åpenbart mafia. Det ble for mye pes å legge avrevne hestehoder i sengen, så nå er det bare peniser til sånne hun liker .. eller har likt, blir det vel.

Skjult ID med pseudonym Kiara on. 3 feb. 2016 18:52

Ho ho... Måtte sove litt... Traumatisert nei. Det ble jeg ikke.😍 Tørker dem og har laget slik uro. Drømmefanger, kalles det vel. Lettere å lage det med peniser, enn med hestehoder.😁 Hade er hode lizzm 😄

Skjult ID med pseudonym Kiara on. 3 feb. 2016 18:53

*hode er hode

(mann 46 år fra Møre og Romsdal) on. 3 feb. 2016 18:59 Privat melding

@Kiara...... jeg angrer jeg spurte.
Kan vi snakke om grønnsaker likevel?

Skjult ID med pseudonym Kiara on. 3 feb. 2016 19:04

Tenkte jeg ikke skulle være så mye på forum i kveld.😜 Grønnsaker er så 2.2... I dag er det andre boller som gjelder. Boller og brød.☺️

Skjult ID med pseudonym my on. 3 feb. 2016 19:05

Hahahahaha!
*de rasler så fint i vinden*

Skjult ID med pseudonym Hespetre on. 3 feb. 2016 19:10

Nå synes jeg litt synd på @Budda:-( Han fikk den oppturen i går og i dag legges han i grus.....pga boller og brød!

Skjult ID med pseudonym Kiara on. 3 feb. 2016 19:13

Trodde han ville ha glede av å visualisere boller jeg.😇

(mann 46 år fra Møre og Romsdal) on. 3 feb. 2016 19:15 Privat melding

Det kan jeg leve med Hespetre...... men jeg er redd det tar litt tid å bli kvitt angsten for at kuken min blir brukt i en drømmefanger.

Skjult ID med pseudonym Kiara on. 3 feb. 2016 19:22

Er'ru traumatisert?😂

(mann 46 år fra Møre og Romsdal) on. 3 feb. 2016 19:30 Privat melding

Hakke tid å prate @Kiara
Må på sporten og kjøpe meg susp
😅😅😅

Skjult ID med pseudonym my on. 3 feb. 2016 19:34

som om det skulle hjelpe. dama har jo skarp kniv, jf forummanuset i en tråd litt tidligere her..

Skjult ID med pseudonym Kiara on. 3 feb. 2016 19:37

He he...😂 Noe sier meg at jeg har lagt mange aksjer I potten for å fremstå litt utenom normalen her.😂 Lever ut det indre trykket som bygger seg opp i den kjedelige hverdagen min.😊

(kvinne 37 år fra Buskerud) on. 3 feb. 2016 20:07 Privat melding

altså .... fokus problemer her.... gikk på kjøkkenet for å tømme oppvaskmaskinen mens jeg leste tråden på forumet... og i penisdrømmefangertåken, endte jeg opp med en bolledeig!!! Så om halvannen time popper det en liten gjeng med nybakte deilige faste små..... boller opp her ...! Du vet forresten Kiara, at det finnes vesentlig mindre kriminelle og blodige måter å få seg kremt ... slike bestanddeler på ....

(mann 45 år fra Oslo) on. 3 feb. 2016 21:06 Privat melding

@SolCristin
Kan du forklare hvor sauene får fargen fra hvis ikke fra den nordiske himmelfuktigheten?? (Grunnet de blå rosene.)

https://www.youtube.com/watch?v=fmGdDBsiJIc

Skjult ID med pseudonym Kiara on. 3 feb. 2016 21:11

Ha ha, så bra @blinkelill😂Håper de smakte.
Får man kjøpt ferdigtørkede slike?😱 Jeg har ikke gjort noe kriminelt. Jeg har bare tatt i mot og tørket jeg.😄

(kvinne 37 år fra Buskerud) on. 3 feb. 2016 21:24 Privat melding

Boller bakt på impuls uten oppskrift = ikke videre vellykket ... så har prøvd å redde bakverket med å lage sånne stenger med vaniljekrem og melis .... vi får vi se.... Er jo ikke akkurat noen her som vil smake, så det beste er vel å putte dem i søpla !

De kommer i mange former og fasonger - og med uendelige funksjoner Kiara... Skal jeg ta deg med på shopping ???

Skjult ID med pseudonym Kiara on. 3 feb. 2016 21:25

Ha ha... DE har en annen funksjon.😄

(mann 44 år fra Oslo) to. 4 feb. 2016 23:13 Privat melding

Jeg har alt for høye krav men klamrer meg til håpet om at det er noen der ute som har dårlig smak og latterlig lav standard. Og kanskje en dag, vips, så er jeg innafor! 😀