Alle innlegg Sukkerforum

Godisdiskriminering...

Vis siste innlegg
(kvinne 39 år fra Akershus) on. 3 feb. 2016 00:08 Privat melding

Sukker mener tydeligvis at en fyr på 26 er alt for ung for meg (vissen blomst på alder), men jeg kan tydeligvis fint finne meg en på 60 (blomsten står som bare det) ;)

Har sukker noen forklaringer på at vi damer får den gamle sjokoladen som er på vei til å gå ut på dato, mens gutta kan boltre seg i så mye ferskt smågodt som de bare vil.. ?

Bill. Mrk. Jeg vil også ha smågodt

(mann 46 år fra Oslo) on. 3 feb. 2016 00:11 Privat melding

En stor hvit toblerone er vel like god som en liten grønn haribo-plastikk?

(mann 38 år fra Vest-Agder) on. 3 feb. 2016 00:23 Privat melding

Såvidt jeg har forstått det, så blir blomstens utseende påvirket av hva den som har laget profilen har satt som akseptabelt aldersspekter og hvor viktig dette kriteriet er.

Så det opplevelsen din egentlig betyr, er at eldre menn sjeldent har noe motforestillinger mot å date noen som er veldig mye yngre enn seg, mens en del unge gutter har motforestillinger mot å gå noe særlig oppover i alder.

Dette er vel ikke et helt ukjent fenomen allerede ;)

(kvinne 48 år fra Oslo) on. 3 feb. 2016 01:36 Privat melding

@smylfz
Merket meg akkurat det samme som deg, sukker må virkelig oppdatere seg på akkurat det området! Ikke greit i det hele tatt. Ha, ha nå hørtes jeg morsk ut ;)

Og nei @Sharpe utfra henvendelsen jeg og mange med meg får her inne, så stemmer nok ikke helt din teori om at de fleste unge gutter har motforestillinger mot å gå noe særlig oppover i alder heller tvert imot virket det som til tider... er nok sukker som har et veldig gammeldags syn på akkurat det greiene der...

PS; Jeg har markert "ikke viktig" på spørsmålet "Hvor viktig er det at partner matcher deg aldersmessig?"

(mann 29 år fra Hordaland) on. 3 feb. 2016 03:21 Privat melding

Heh, litt morsomt for jeg snakker med en dame på 36 nå. Treet er jo ikke en fasit på hva du har lov og ikke lov til å gjøre, heller en indikasjon på hva som er vanlig innen dating. Det er nå bare slik at kvinner flest går for eldre menn og menn flest går for yngre damer, og det er vel det treet går på. Det kan derimot godt hende at det går ganske hard overbord, for 36 med en 60-åring er nå langt mer ekstremt enn 26 med en -36 åring syns nå jeg. Men så trenger du jo heller ikke bry deg om det.

(kvinne 39 år fra Akershus) on. 3 feb. 2016 07:22 Privat melding

Hahaha @tresnitt, hvis vi skal snakke om Tobleroner så foretrekker jeg originalen, men det er en helt annen tråd ;)

@munkberry: jeg hadde "mindre viktig" på alder og hadde situasjon i trådstart, nå har jeg endret til "ikke viktig" og da fikk jeg både matchtall og ståblomst gitt med eksempelfyr. "Problemet" mitt er ikke ikke-kontakt med yngre menn(gutter), det er de som tar mest kontakt, men at sukker mener at et forhold hvor han er ti år yngre er "problematisk", mens det er helt greit at han er 40 år eldre (der sto blomsten godt uavhengig av mitt valg)

Personlig har jeg ikke problemer med noen av delene, jeg gir fullstendig blaffen i alder bare jeg liker fyren, men det er litt merkelig at sukker ikke har en åpen og fordomsfri innstilling til dette ;)

Føler du deg litt forbigått av "likestilling" munkberry, du virker litt bitter ;)

(kvinne 39 år fra Akershus) on. 3 feb. 2016 07:29 Privat melding

Woops, sorry MOnkberry, jeg blingset på navnet ditt, unnskyld! :)

(mann 46 år fra Oslo) on. 3 feb. 2016 07:55 Privat melding

@Smyth
Du foretrekker mørkhudede fremfor hvite eller svarte menn? :P

(kvinne 39 år fra Akershus) on. 3 feb. 2016 08:26 Privat melding

@tresnitt: Hahaha, jeg liker det meste jeg ;) Neida, det ble litt flåsete sagt, men jeg må innrømme at det beste forholdet jeg noen gang har vært i var med en afrikaner ja, uten at det hadde noe med Tobleronen å gjøre :)

(mann 46 år fra Oslo) on. 3 feb. 2016 08:36 Privat melding

Nei det ville vært litt usaklig å si for det finnes ikke svart toblerone trur jeg.

(kvinne 39 år fra Akershus) on. 3 feb. 2016 08:40 Privat melding

*flirer*
Det finnes faktisk lysebrun (original), hvit og veldig mørk Toblerone, noe for enhver smak der altså ;)

Over til smågodt igjen, jeg er egentlig ikke så glad i sjokolade skjønner du, jeg foretrekker vingummi, alder på godteriet er uvesentlig :)

(mann 46 år fra Oslo) on. 3 feb. 2016 08:42 Privat melding

Grønne menn???

:O

(kvinne 39 år fra Akershus) on. 3 feb. 2016 08:45 Privat melding

Røde fisker ;)

(mann 46 år fra Oslo) on. 3 feb. 2016 08:54 Privat melding

Sånne rødorange bløte ferskendrops som kjøpes i løsvekt er veldig godt. Jeg er ikke vegetarianer men iblant går det endel av dem ;)

Skjult ID med pseudonym Rampegutt on. 3 feb. 2016 09:22

@Bjørn89 Jeg tror faktisk ikke de fleste kvinner søker menn som er eldre enn dem selv, og menn etter kvinner som er yngre. Etter å ha vært på sukker en stund ser det for meg ut som kvinner i ganske stor grad søker jevnaldrende eller yngre menn. Det er slett ikke uvanlig at kvinner går to eller tre år opp, og ti år eller mer nedover i alder. Kvinner har tatt etter menn, ser det ut som.

(kvinne 48 år fra Sør-Trøndelag) on. 3 feb. 2016 11:28 Privat melding

@tresnitt
Godt du ikke er vegetarianer, for de ferskenene har en god del animalsk gelatin i seg 😜

Ellers må vi nok innimellom bare se forbi hva blomster og trær prøver å fortelle her oss her inne, og gjøre det vi føler for :-)

(mann 46 år fra Oslo) on. 3 feb. 2016 12:03 Privat melding

Bedre med animalsk gelatin enn haribo-silikon :P

(mann 33 år fra Oslo) on. 3 feb. 2016 14:21 Privat melding

@Smylfz: Kjapp forklaring på det er at den av dere som har satt høyest viktighet trumfer, det vil altså si at hvis 26-åringen har satt høy viktighet på alder og du har satt lav, er det hans valg som definerer hvordan treet og blomstene blir. Hvis begge hadde satt lav viktighet ville nok blomsten stått.

Skjult ID med pseudonym Sukker.no on. 3 feb. 2016 14:22

@Smylfz grunnen til dette har med hva man har valgt som viktighet på alder. Siden du har valgt "ikke viktig" på aldermatch så vil aldere telle lite når du matcher med andre som har satt "ikke viktig" på alder. Mens hvis du matcher med noen som har satt "viktig" eller "svært viktig" på aldermatch så blir trekket mye større. Det er tilfeldig at personen på 26 har satt viktig på alder og den på 60 har satt ikke viktig.

Skjult ID med pseudonym Hmmmm on. 3 feb. 2016 16:07

Når menn søker eldre kvinner, så er det for sex.
For langvarige forhold så finner han noen på sin egen alder eller yngre.

(kvinne 39 år fra Akershus) on. 3 feb. 2016 17:32 Privat melding

@Monkberry: ikke bitter i det hele tatt, litt usikker på om du så blunkesmileyen min i kommentaren, den indikerer at jeg sa det med et glimt i øyet :-D <-- kjempestor smiley for å vise at jeg har bare blide og positive hensikter :-)

Jeg skjønner poenget ditt alt for godt når det gjelder hvordan man omtaler andre, og "smågodt" er skikkelig på kanten egentlig, men humor er vanskelig på trykk... Jeg ante at noen kom til å mene at jeg var sutrete og bitter i tråden, noe jeg absolutt ikke er, derfor forsøkte jeg å "myke det hele opp" ved å bruke godteri-metafor. Funket tydeligvis dårlig, siden folk nå tror jeg bare vil ha sex grunnet metaforbruk kommunikasjon er dritvanskelig(!!)
Beklager hvis du følte deg angrepet, det var ikke intensjonen min. Ha en strålende ettermiddag/kveld! :-D

@sukkermenneskene, takk for forklaring! :)

@hmmmmm, betyr det at jeg er MILF? *gliser*

(kvinne 39 år fra Akershus) on. 3 feb. 2016 17:36 Privat melding

Hahaha Nigma :)