Alle innlegg Sukkerforum

Dagens opplevelser.

Vis siste innlegg
(mann 50 år fra Møre og Romsdal) on. 3 feb. 2016 20:57 Privat melding

Hei Idag kjørte vi ett arbeidssted team fra Molde til Åndalsnes. Småjobber avdeling firma. Oppussing av ett bygg i Åndalsnes. Sparkling og oppskruing av gipsplater, . Ved sparkling gipsplater gjelder det å få god finish, slett og fint. Det er ett eget fag å sparkling, øyne og praktisk, skape noe. Bruker hender. Lærer noe nytt hele tiden . Kjørte hjem til Molde. Sliten etter arbeid. Snør mye i Molde. Innom kiwi, ei lita jente som leier bestemoren, ho snudde seg å såg på meg, smilte til meg. Dem skulle kjøpe fiske kaker de og lapskaus blanding, grønnsaker, vi møtes i kassa. Ho jenta fikk is av mormor og mistet rosa lua på gulvet, jeg tok ho opp. Og tredde den på ho. Nydelig brune øyne og søt og morsom. Bestemor smilte og takk, . Ho vinket til meg.😊 Han var snill tenkte ho. Sitter nå her å slappe av foran Tv. Tenker på livet relasjoner. Snart helg, skal bli godt.

(kvinne 45 år fra Østfold) on. 3 feb. 2016 21:04 Privat melding

Min dagens opplevelse var at jeg knakk halve tanna mi i dag 😂😢😢😢 heldigvis en jeksel men allikevel , bestilt time til tannlegen i dag å ser for meg tusenlappene flyr i morgen Hehe helvete altså skal aldri spise hard og sprø svor igjen 😂😂

(kvinne 45 år fra Østfold) on. 3 feb. 2016 21:18 Privat melding

Da er vi to@kiara Hehe men smiler læll 😃 selvom jeg har tannpine grr

(kvinne 45 år fra Østfold) on. 3 feb. 2016 21:25 Privat melding

Ja jeg vet så allerede puttet i meg :)

Skjult ID med pseudonym Balder on. 3 feb. 2016 22:32

Jeg vurderte sterkt å begynne å rydde i garasjen i dag.

(mann 38 år fra Vest-Agder) on. 3 feb. 2016 22:35 Privat melding

Jeg har fått gleden av å leke rørlegger i dag, bare for å til slutt få kartlagt problemet godt nok til å se at det må en faktisk rørlegger til for å løse det. I det minste klarte jeg å få til en nødløsning, så jeg slipper å legge ned kjøkkenet fram til rørleggeren får kommet innom.

I morgen planlegger jeg å stjele opplevelsene til fjellper. De virker mye bedre enn mine egne.

(kvinne 56 år fra Akershus) to. 4 feb. 2016 01:27 Privat melding

Jeg hadde først en rotfylling og så en vanlig tannlegetime i dag. 'Skal du ha bedøvelse', spurte tannlegen min. 'Nei takk, sa jeg. 'Jeg datet en BDSMer i julen, så nå tåler jeg mer smerte.' Han bare knakk sammen i latter. Jeg har verdens kuleste tannlege. En gang fikk han det for seg å teste russiskkunnskapene mine mens jeg satt i tannlegestolen, og ropte på en kvinnelig medarbeider som snakket russisk. Jeg ble jo litt satt ut av å skulle snakke russisk akkurat der, men vi hadde nå en kort samtale, hvorpå hun snudde seg til tannlegen og sa at hun kunne tolke det jeg sa til norsk. Jeg vet ikke hvem som var mest overrasket, jeg eller tannlegen, over at hun trodde jeg var russisk, men han var råimponert.

Hadde jeg hatt noe vett, hadde jeg selvsagt latt ham tro at jeg kunne passere for innfødt, men siden jeg er en ærlig liten sjel, så forklarte jeg at det var nok en kombinasjon av en ekstremt kort og enkel samtale, og at hun bare tok det som en selvfølge at hun var tilkalt for å tolke. Hvor ofte blir man språktestet i tannlegestolen, liksom :-)

Note to self: Bli mindre ærlig.

(kvinne 46 år fra Oslo) to. 4 feb. 2016 02:09 Privat melding

De gode opplevelse i dag kom nesten på slutt, når jeh begynnte på jobb i kveld en kollega sa til meg : så fint du er på håret, så god parfume bruker du ....ikke vanlig og koselig..:-)

(mann 46 år fra Akershus) to. 4 feb. 2016 17:15 Privat melding

Koselig liten hverdagsanektode, Fjellper, likte den! Jeg hadde en liten klassiker selv i dag, men av den litt mer negative typen:

Kjørte hjem fra jobb, hadde cruisecontrollen på 88 (tilsvarer ca 82-83 ifølge GPSen) i 80-sonen og nådde igjen en bil ganske kjapt, hvilket tilsier at den kjørte godt under fartsgrensen. På en lang rettstrekke kjører jeg forbi, og da bestemmer føreren seg plutselig for å gi full gass mens vi ligger side om side! Jeg kom meg forbi til slutt (måtte gi full gass jeg også), men etterpå ble den andre bilen liggende helt oppå støtfangeren min i over en mil før den til slutt sakket ned.

Jeg hadde så jævla lyst til å hogge i bremsen flere ganger, men da hadde jo jeg fått skylden for at han rævkjørte meg. Hva faen er det folk tenker på når de oppfører seg på den måten..!?

Nå er det helt sikkert noen som vil si "Dersom du må bryte fartsgrensen for å kjøre forbi så la vær", og det er helt greit, men det er ikke det det handler om. For det første kunne jeg fint kjørt forbi bare ved å holde farten min med cruisecontrollen, og for det andre er det forbudt å øke farten når andre er i ferd med å kjøre forbi, så det må jo bare være på pur f... når folk oppfører seg som idiotiske drittsekker på den måten der.

Sånn, da har jeg fått lettet litt på trykket, har dere ellers hatt en fin dag da?:-)

(mann 46 år fra Akershus) to. 4 feb. 2016 17:24 Privat melding

Hehe, den der er jo dritbra da, bortsett fra at slutten ikke passet inn!:-D