Alle innlegg Sukkerforum

De klarer ikke å bestemme seg!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym jaja.. on. 3 feb. 2016 22:20

Vært her inne kort tid. Etter hyggelig samtale med kvinne1, ble det avtalt å møtes. Så endret hun uke, dernest vinglet hun mellom 3 dager, hvorpå siste endring skjedde noe timer før møtet. Skrev så tilbake at hun kanskje ikke var klar for dating, og at viljen hennes til å faktisk møtes var lav, og med forståelse for det fordi dating kan være slitsomt, og jeg vil ikke å mase meg til en date, men jeg krever at man må klare å avtale tid. Da ble hun snurt, og mente jeg var dårlig match, og dermed blokkert! Jaja.
Etter hyggelig samtale med kvinne2, avtalte jeg å møtes i dagslys like utenfor en cafe. (ja, fordi jeg vil at de skal føle seg trygge). Hun ville plutselig ha mobilnummeret mitt. Jeg skrev at jeg ikke deler ut mobilnummeret til fremmede. Jeg ble blokkert! Jaja.

Hva er det med disse kvinnelige 40åringene? Tror de at andres tid ikke er viktig, og at alle menn er potensielle gærninger?

Skjult ID med pseudonym Balder on. 3 feb. 2016 22:28

Ja.

(kvinne 45 år fra Østfold) on. 3 feb. 2016 22:32 Privat melding

Enig med @perla her ang mobil nr :) Men aldri opplevd en mann som nekter å gi det :)

(kvinne 45 år fra Østfold) on. 3 feb. 2016 22:33 Privat melding

Nei @marvin 😂😂😂

(kvinne 45 år fra Østfold) on. 3 feb. 2016 22:36 Privat melding

Absolutt ikke @marvin der har jeg sagt til deg før også :)

(mann 51 år fra Østfold) on. 3 feb. 2016 22:37 Privat melding

Du kan ta utgangspunkt i at damene er varierende nevrotiske, en smule defensive og alltid har forkjørsrett og så jobbe ut i fra det. Så roer de seg etterhvert, legger fra seg peppersprayen og blir myke som smør når de skjønner at du er en helt ålreit kar. Med mindre det ikke er sånn i det hele tatt.

(kvinne 45 år fra Østfold) on. 3 feb. 2016 22:40 Privat melding

Du får finne deg en du kan strippe for @marvin 😂😂😂 kos deg i såtifelle Hehe :) nå natta her :)

Skjult ID med pseudonym Hespetre on. 3 feb. 2016 22:42

Jeg har alltid "byttet" tlf.nr med min date. Dette for at man skal kunne nå hverandre om noe oppstår i forkant.
Er du redd noen skal sjekke hvem du er å du ikke har vært ærlig, ja skjønner jeg at du ikke vil gi det ut. Men reserver deg da i alle register!
Å vær nå litt forsiktig med å dra alle kvinner i 40 årene over en kam....!
Vi er mange som hadde gitt hva som helst for en date!:-)

Skjult ID med pseudonym Tinka on. 3 feb. 2016 23:35

Jaja,
Det er dumt at de er for feige til å fortelle deg grunnen på en vennlig måte.

Hvis ovennevnte kvinner tenker som ganske mange kvinner faktisk gjør, så blir de skeptiske til en som ikke vil oppgi sin identitet før møtet, en de ikke får telefonnummeret til, en de ikke kan snakke med og høre stemmen til, og dermed en de ikke kan google for å få en slags bekreftelse på at vedkommende ser ut som på profilen, og ikke ti år eldre og tjue kilo tjukkere i virkeligheten:-)

Mange liker å filtrere først og gidder ikke å bruke tid på å ta sjanser. Men dette går det jo fint an å være vennlig ærlig om...

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt to. 4 feb. 2016 00:08

Hva skal en med mobilnummeret? Jeg gir ihvertfall ikke ut mobilnummeret mitt til noen jeg ikke en gang har truffet.

Hvis en ikke klarer å kommunisere gjennom andre arenaer i dagens smarttelefon-samfunn frem til etter første daten så kan det være det samme.

Det hjelper ikke noe å se om jeg spiller med åpne kort heller. Jeg er en av de mange som ikke har telefonen i mitt eget navn. For jeg regner med at jeg ikke er alene om å ha telefon gjennom jobb.

I tillegg hater jeg å snakke i telefon. Jeg kan til nød snakke med de jeg faktisk kjenner, men ikke kleine telefonsamtaler med noen jeg ikke en gang kjenner. :P

(kvinne 48 år fra Vestfold) to. 4 feb. 2016 00:14 Privat melding

@jaja..du har vel kanskje vært litt uheldig med disse damene du skulle møte. Skjønner godt at du mister trua da????
Kan jo bare snakke for meg selv, men jeg tror absolutt ikke at alle menn er potensielle gærninger. Det er ganske naturlig for meg å gi ut tlf nr om det har vært endel kontakt i forkant. Alltid hyggelig å høre en stemme før en date ????

(kvinne 46 år fra Oslo) to. 4 feb. 2016 00:23 Privat melding

jeg syns det er i hvert fall greit å gi tel. nr. i tilfelle noe kommer i veien og du klarer ikke å dukke opp...ikkke mere farlig enn det...

Skjult ID med pseudonym the dater to. 4 feb. 2016 06:14

Husk at i en date-fase så blir du som mann testet etter alle kunstens regler ;) Deal with it :D

(kvinne 45 år fra Oslo) to. 4 feb. 2016 07:34 Privat melding

Hvis man først avtaler å møtes er det logisk for meg at man er klar for å fjerne anonymitet. Bla ved å gi ut nr og navn.
Hvis man feks kjører bil er det farlig å skulle inn på nett, skrive en melding at det er kø og man blir litt forsinket. Feks.

Jeg ville også reagert negativt om jeg ikke fikk tlfnr.

Så buhu til TS.

(kvinne 56 år fra Akershus) to. 4 feb. 2016 08:09 Privat melding

Jeg ville heller ikke møtt en mann som ikke var villig til å gi meg telefonnummeret sitt. Jeg opplevde en gang at det var en som var veldig forsiktig med å gi opplysninger om seg selv, av bestemte årsaker trengte han å være litt anonym. Siden jeg stolte på ham, svarte jeg med å sende ham mitt fulle navn og adresse, samt arbeidssted. Så han i hvert fall kunne se at han kunne stole på meg. Det ble en date. En uforglemmelig en 😊

Skjult ID med pseudonym Rampegutt to. 4 feb. 2016 10:00

Det er jo litt underlig, det at man er redd for å vise sin identitet når man faktisk skal på en date. Spesielt ettersom den digitale virkeligheten nå er av en slik art at privatlivet i praksis er opphevet. Men kanskje trådstarter var redd for at at damen var en morderisk psykopat som ville droppe ham straks hun fikk nummeret, for deretter å oppsøke ham natterstider med en stor kjøkkenkniv? Eller at hun ville poste telefonnummeret hans på forumet her? Slikt skjer jo relativ ofte. Jeg er også skeptisk til kvinner. De er skumle og man vet aldri.

Skjult ID med pseudonym Rampegutt to. 4 feb. 2016 10:22

Deg med flere, @perla. Bare nikcet ditt "perla" er jo grunn til å vise forsiktighet. Lite rundt og uskyldig, javisst, men får man en perle i halsen kan man fort lide kvelningsdøden. Det er viktig å holde utkikk etter de doble bunnene her inne. Være på vakt. Særlig for slike som meg, som har mange streker på samvittigheten og raskt kan havne i trøbbel.

Skjult ID med pseudonym Lisa to. 4 feb. 2016 10:36

Jeg har aldri datet noen jeg ikke først har pratet med på telefonen. Det er mye som kan komme klarere frem da, enn om man bare skriver. Jeg har spart meg selv for noen mislykkede dater på den måten. Så hadde utveksling av telefonnummer i forkant vært uaktuelt, så hadde også daten vært det.

(kvinne 48 år fra Sør-Trøndelag) to. 4 feb. 2016 11:36 Privat melding

Å oppgi telefonnummer før et møte er jo først og fremst praktisk.

@jaja..
Jeg ser ikke at prinsippet ditt om ikke å gi telefonnummeret ditt til fremmede skal kunne være til hjelp på datingfronten, men det er jo selvsagt ditt valg.
Er du litt mer raus så kan det hende de føler seg trygge, noe det virker jo som du gjerne vil.

:-)

(kvinne 48 år fra Sør-Trøndelag) to. 4 feb. 2016 11:37 Privat melding

-jo ;-p

(kvinne 52 år fra Oslo) to. 4 feb. 2016 13:38 Privat melding

Tidligere var jeg mer forsiktig med å gi ut mobilnummeret, men det var pga noen uheldige situasjoner, hvor disse mannfolka fortsatte å plage meg på forskjellige måter.
Nå kan man som sagt tildligere her blokkere :)
Men jeg opplever stadig vekk at noen har valgt å ta vare på mobilnummeret mitt, og prøver å sjekke meg opp på nytt, ha ha ha.

Tenker uansett at mobilnr kan være praktisk. Og man kan ikke starte en date med å mistro noen, men være naiv er heller ikke smart :)

(kvinne 52 år fra Oslo) to. 4 feb. 2016 13:40 Privat melding

Men til TS!
Her har du vært uheldig.
Ikke tenk at vi alle er sånn :)

Skjult ID med pseudonym Orange to. 4 feb. 2016 16:03

Hva gjelder den andre daten: her mistenker jeg at ordlyden du brukte har hatt noe å si. For min del er det helt uproblematisk å uveksle nummer med den jeg skal treffe, men jeg hadde hatt forståelse for om den andre ville ventet med det. Det som riktignok kunne redusert min lyst til å møte personen, ville vært om hun sa det med en ordlyd som jeg oppfatte som i overkant direkte. Typ "jeg gir ikke mobilnummeret før et treff". Nå aner ikke jeg hvordan du formulerte deg, men det kan være nyttig med selvransakelse når det skjer. Poenget mitt er: det handler kanskje vel så mye om hvordan du fremstår som person - herunder din måte å kommunisere på - som det at du ikke ville dele mobilnummer.

Skjult ID med pseudonym Rich to. 4 feb. 2016 16:09

TS har veldig rett i sin oppfatning. Kvinner her inne, har i det store og hele, liten respekt for menns tid, ja....! Dessuten er de fleste her av den oppfatning av at man stort sett er opptatt av sex, og at det er unntaksvis at det går an å stole på menn. Sånn er det, og derfor opplever du (vi) slik behandling fra kvinner!

Skjult ID med pseudonym Balder to. 4 feb. 2016 16:18

Date? Er det noe nytt kidsa har begynt med?

Skjult ID med pseudonym Wille to. 4 feb. 2016 16:29

Jeg ville aldri bedt om mobilnummeret fordi jeg selv ikke gir ut mitt. Det er ikke nødvendig i første omgang tenker nå jeg. Forstår trådstarter. En annen sak er jo hvordan han formidlet det standpunktet, jfr Orange sitt innspill. "Deler det ikke ut til fremmede" ble nok litt hardt i mine ører.

Skjult ID med pseudonym Sunny to. 4 feb. 2016 17:19

@Balder: date og mobilnummer er helt sikkert noe ungdommene driver med😉

Når jeg skal møte en jeg har fått kontakt med på Sukker så får han navn og tlfnummer før vi skal treffest. Er så voksen at jeg ikkje syns det er naivt, men helt naturlig!

Jeg treffer ikke noen uten å vite hvem de er - må ikke nødvendigvis Google, men er bevisst på hvem jeg vil bruke tiden min på.

Skjult ID med pseudonym Wille to. 4 feb. 2016 17:47

Jeg reagerer litt på hvordan du @jaja møtte den første situasjonen. Hun vingler, bestemmer seg og ombestemmer seg, avtaler og avlyser. Helt klart irriterende og egnet til å gjøre folk usikker.

Men slik jeg leser det, møtte du vinglinga hennes med påstander om henne, hun er kanskje ikke klar for dating, har lav vilje til å møtes. Det er bra definerende, anklagende og lite spørrende kjenner jeg. Forstår egentlig godt hun blokkerte. Det er noe med hvordan ting formidles. Jeg formen er som regel å foretrekke, framfor du - formen.

Skjult ID med pseudonym Wille to. 4 feb. 2016 17:56

Men du har tydeligvis et godt utgangspunkt @Jaja. Du er da i siget med avtaler. Ikke så verst bare det, etter kort tid her inne. Selv om de første to falt i vask riktignok. Men det retter seg sikker opp igjen. Synes egentlig det høres litt lovende ut for deg. Lykke til.

Skjult ID med pseudonym rådgiver to. 4 feb. 2016 18:01

Det som irriterer meg mest at dette ofte går bare en vei, dvs. kan jeg få bildet, kan jeg ha nummeret, skriv morsomt og originelt - og så kommer ingenting tilbake. I beste fall en blokkering :)

(kvinne 46 år fra Akershus) fr. 5 feb. 2016 23:44 Privat melding

Vi trenger ikke å bekymre oss for gi mobilnummeret med en som skal treffes. Selv om det er ikke lenge siden at jeg er medlem her, men jeg opplever at noen mann er ikke klar eller kanskje useriøse. Det er slitsomt 😕

(kvinne 30 år fra Rogaland) lø. 6 feb. 2016 00:36 Privat melding

Viss det er ei trøst, så opplevde jeg (jente27 år) nesten det samme, bare med en mann. Han viste interesse, og sa han var interresert. Vi snappet i 2 uker etter festen vi møttes på. Når tirsdagen kom skulle vi etter litt om og men endelig møtes. På formiddagen fikk jeg snap om "jeg er hjemme med feber, må utsette daten". Så var det neste "go natt" på onsdagskveld. På tross av at jeg sendte en to-tre stk etterpå, hørte jeg aldri noe mer

(kvinne 48 år fra Oslo) lø. 6 feb. 2016 10:55 Privat melding

Jeg har også opplevd det. Skulle på date med en mann, men samme dag avlyste han pga sykt barn. Så skulle vi møtes igjen en dag, men hadde ikke bestemt tid og sted. Jeg hørte ikke noe mer før etter denne dagen. Da var det lykke til og blokkering fra meg.

Skjult ID med pseudonym rådgiver lø. 6 feb. 2016 11:04

Hvor mye bør man egentlig sjekke ut før første date? Bilde, stemme, dit og dat. Det mangler bare at man også skal sende CVen. Jeg har opplevd en gang at vi har skrevet så lenge at jeg fikk følelsen av at jeg møter en gammel kjenning. Vi klarte nesten ikke å finne samtaleemne siden vi visste så mye fra før. Hva er vitsen? Hvor blir spenningen / kribblingen? Alle her inne snakker om kjemien. Men den finner man bare ut av når man møtes real. Imidlertid blir det ingen treff på grunn av denne grundige forhåndsundersøkelsen. Helt håpløst.