Alle innlegg Sukkerforum

S.Valentin

Vis siste innlegg
(kvinne 45 år fra Oslo) to. 4 feb. 2016 04:06 Privat melding

Ahahah...
Skal vi snakke om det eller ignorerer vi den dato?
😳 😁

(mann 47 år fra Akershus) to. 4 feb. 2016 05:40 Privat melding

Hva er det for en dato?

(kvinne 45 år fra Oslo) to. 4 feb. 2016 05:56 Privat melding

St. Valentinsdagen, på norsk også kalt alle hjerters dag, markeres 14. februar som en feiring av kjærlighet og romantikk. Dagen var først og fremst viktig i engelskspråklige land, men markeringen og markedsføringen av dagen har spredt seg til en rekke andre land - også Norge, hvor det i 2015 omsettes valentinsprodukter for anslagsvis 255 mill. kr. Dagen har således fått et kommersielt preg og markeres ved kjøp av gaver og sending av kjærlighetsbrev eller -kort, ofte anonymt.

Skjult ID med pseudonym the dater to. 4 feb. 2016 06:19

"St. Valentinsdagen, på norsk også kalt alle hjerters dag, markeres 14. februar som en feiring av kjærlighet og romantikk."

Jeg måtte nesten dele opp avsnittet ditt der @Tatiana. Jeg synes det er fint og flott om vi kan stoppe her, og ikke bry oss om det som står under. Synes det er en uting med kommersialiseringen :(

"Dagen var først og fremst viktig i engelskspråklige land, men markeringen og markedsføringen av dagen har spredt seg til en rekke andre land - også Norge, hvor det i 2015 omsettes valentinsprodukter for anslagsvis 255 mill. kr. Dagen har således fått et kommersielt preg og markeres ved kjøp av gaver og sending av kjærlighetsbrev eller -kort, ofte anonymt."

(mann 47 år fra Akershus) to. 4 feb. 2016 06:39 Privat melding

Tenker ikke så mye på den dagen da det handler om å kjøpe den dyreste gaven og si at jeg elsker deg masse den ene dagen som du ikke klarer å si resten av året :(

(kvinne 47 år fra Oslo) to. 4 feb. 2016 06:53 Privat melding

Jeg synes vi kan droppe hele den kommersielle delen av det med gaver og slikt.

Ellers kan vi snu det på hodet. Vi kan bruke den dagen til å ikke bry oss om kjærligheten og det å fortelle folk rundt oss hva de betyr for oss. Så kan vi vise at vi bryr oss alle de andre dagene i året. 😉

Skjult ID med pseudonym arneand to. 4 feb. 2016 07:21

@ts
eh, who cares
*shrugs*

(kvinne 45 år fra Oslo) to. 4 feb. 2016 07:26 Privat melding

@arneand ...😷 I'm allergic...

(kvinne 56 år fra Akershus) to. 4 feb. 2016 07:42 Privat melding

Hva er det med oss nordmenn at vi må være så anti alt? Jeg kommer til å bruke den dagen til å sende koselige meldinger til alle jeg setter pris på - unge som gamle, menn som kvinner. Vi får aldri nok kjærlighet og glede i livene våre - og jeg betrakter den dagen som den perfekte dagen til å minne meg selv på hvor mange mennesker jeg er glad i. Og jeg håper at det en gang er en mann som vil ta meg med på en koselig date på den dagen, gi meg en rød rose, se meg dypt inn i øynene og fortelle meg hvor mye jeg betyr for ham. I påvente av det vurderer jeg å invitere ut en mann på den dagen i år, ta ham med på min yndlingsrestaurant og kjøpe en rød rose til ham og fortelle ham hvor mye han betyr for meg.

Og så får jeg se hva som skjer :-)

(kvinne 45 år fra Oslo) to. 4 feb. 2016 08:27 Privat melding

Det trenger ikke å bli date men i hvert fall den dag , gutter, kan dere vare så snille å svare på meldninger dere finner i postkassa?det er frustrerende ellers😁😚...takk!

(kvinne 37 år fra Buskerud) to. 4 feb. 2016 08:44 Privat melding

@SolCristin jeg holder med deg jeg :-)

Skjult ID med pseudonym my to. 4 feb. 2016 08:45

Jeg tar gjerne imot den dyreste gaven den dagen! Én fra hver, det går helt fint. Jeg liker diamanter, pelskåper og bil med sjåfør. Åsså liker jeg veddeløpshester og dyre sko. Og russisk kaviar og champagne. Så her er det bare å gi. Det er plass til alle.

(kvinne 47 år fra Sør-Trøndelag) to. 4 feb. 2016 08:54 Privat melding

Valentinsdagen har jeg fine minner fra som barn. Da pleide vi å lage kort med fine tegninger på som foreldre eller venner fikk, og etterhvert ble det også en måte å gi hemmelig beundring til en søt medelev. Det siste var fryktelig spennende 😊
Da jeg flyttet til Norge forsto jeg at det ikke var noen tradisjon for dette, og når dagen fikk sin innpass ble det med salg av effekter i fokus. Det hele døde litt for meg da, men jeg har i hvert fall gode minner 💕 😊

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) to. 4 feb. 2016 08:54 Privat melding

Valentindagen er ikke så viktig, det som er viktig er å ta vare på forholdet hver dag, med de små gavene og opplevelsene det innebærer. Hvis du må ta et krafttak på valentindagen, er det kanskje noe man burde se på resten av året også. :)

Skjult ID med pseudonym perla to. 4 feb. 2016 09:05

Enig med Nigma.

Skjult ID med pseudonym Lisa to. 4 feb. 2016 09:09

Veldig enig med Metwo og Nigma. Jeg ville satt mye mer pris på å få vite at jeg er verdsatt ellers i året. Da hadde jeg visst at det var ekte, og ikke kom som et resultat av press.
Ikke at det er noe galt i å vise omtanke for andre, uansett hvilken dag eller tid det er på året, men vi trenger vel ikke en spesiell dag for at vi skal kunne fortelle noen at vi bryr oss...

(kvinne 56 år fra Akershus) to. 4 feb. 2016 09:20 Privat melding

Jeg var gift med en som nektet å forholde seg til morsdager og St. Valentinsdag med omtrent de samme argumentene. 'Det er handelstandens dag, det er kunstig, ingen skal fortelle meg når det skal gis oppmerksomhet'. Og hvis det hadde vært en rose i ny og ne, eller små søte lapper med godord ellers i året så hadde jo det vært et greit ståsted. Men generelt er vi fryktelig dårlig på å fortelle hverandre at vi setter pris på hverandre. 'Det vet de jo', sier folk når jeg spør om de har sagt til mann/kone og barn at de er glad i dem. Kanskje. Men det skader ikke å si det en ekstra gang, og en ekstra anledning til å si noen gode ord blir aldri galt.

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) to. 4 feb. 2016 09:26 Privat melding

@SolCristin: Veldig bra. Fint med "unnskyldninger" som at det er handelstanden sin skyld osv, men når dette ikke veies opp med ekstraservice i forholdet eller de man er glad i, blir dette veldig teit. Da velger jeg å tro at han ikke er interessert. Jeg ser stor forskjell på forhold jeg har hatt, og forhold hvor begge to bryr seg om hverandre.

Skjult ID med pseudonym Lisa to. 4 feb. 2016 09:33

Tror jeg forstår hvordan du tenker, SolCristin. Det skader ikke å si at man bryr seg en ekstra gang. Men det er når man må ha en spesiell unnskyldning, eller dag, for å si det at det skurrer.
Jeg kunne lett tilgitt at fødselsdagen min ble glemt av kjæresten, eller at jeg ikke fikk oppmerksomhet på Valentinsdagen, dersom han ellers i året viste at han satte pris på meg. Det er helheten som teller, ikke enkeltdager.

Skjult ID med pseudonym Hespetre to. 4 feb. 2016 11:33

Det er helt klart handelstandens dag! Akkurat som de andre dagene vi har adoptert fra f.eks USA.
Men hvorfor ikke vie dagen til hverandre:-) Vise hverandre litt ekstra oppmerksomhet, plassere bort barna(vi som har det) å lage en helaften hjemme?
Ja man kan gjøre det ellers i året også, men kanskje spesielt denne dagen. Ville satt mer pris på et sånt opplegg enn en diamantring til flere tusen:-) Dyre gaver blir nesten som å kjøpe seg god samvittighet.
Men dette eksempelet forutsetter jo at man har noen å gjøre dette med! Å det er det vel ikke mange av oss her inne som har i år!
Men til neste år folkens, til neste år gjør vi det på denne måten, gjør vi ikke!:-)

(kvinne 37 år fra Buskerud) to. 4 feb. 2016 11:38 Privat melding

Vi får lage sånn felles valentinestavarepåhverandreforumstreff! Jeg lager middag, hvem kommer?? hehe...
Fikk for øvrig en mail i dag om at jeg måtte nye min siste valentinesday som singel... ler... Setter pris på at noen har den glasskula jeg ikke har :-)

(kvinne 37 år fra Buskerud) to. 4 feb. 2016 11:38 Privat melding

nye = nyte ...grrr....

(kvinne 47 år fra Sør-Trøndelag) to. 4 feb. 2016 11:48 Privat melding

Ja for kjærleik - anyday! :-D

Jeg ønsker oppmerksomheter velkomne, så være en hyggelig lapp på kjøkkenbordet, tulipaner på en gråværsdag, at han foreslår seriemaraton og popkorn når jeg er litt pjusk..sånne ting, bare det kommer når han har selv har lyst. Det kan han jo forsåvidt ha også på Valentinedagen.

(kvinne 44 år fra Oslo) to. 4 feb. 2016 12:05 Privat melding

Jeg trodde jeg var sånn... likegyldig.
Helt til jeg ett år fikk "the whole deal with sugar on top". Da likte jeg det veldig.

Og skjønner ikke at det må være enten/ eller. Ja til både hverdag og fest!

(kvinne 56 år fra Akershus) to. 4 feb. 2016 12:41 Privat melding

@May73 : Enig :-)

Skjult ID med pseudonym Mjau to. 4 feb. 2016 12:59

En dag viet til kjærligheten. Hva er det å irritere seg over? At handelstanden går amok? At "alle andre" ser ut til å ha kjæreste på denne dagen, men ikke jeg? Selvfølgelig bør man vise oppmerksomhet til sin kjære gjennom hele året. Og jeg snakker ikke utelukkende i form av gaver/opplevelser her, selv om det kan være hyggelig en gang i blant (for noen er det viktig, for andre ikke). Men at det er en dag i året som påminner oss om den vakre og universale kraften, ser jeg ikke på som et problem i det hele tatt. Det er opp til meg hvordan jeg vil forholde meg til denne dagen, ingen tvinger meg til noe som helst. ;-)

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) to. 4 feb. 2016 13:08 Privat melding

Nå må jeg presisere hva jeg mener med gaver, ser det er en del som mener dette skal være gjenstander, osv. Kjærlighet er å få og gi gaver, som er en glede å pakke opp, det kan være en sms, en god klem, en lapp i matpakka, en uoppfordret tjeneste, whatever. Jeg bryr meg hundre ganger mer om en varm klem, enn en ny klokke, mobil eller et hjerte med sjokolade i.

(kvinne 50 år fra Sør-Trøndelag) to. 4 feb. 2016 13:24 Privat melding

Kunne tenkt meg en ny klokke altså- står litt over klem på ønskelista mi- gjerne Omega el Tag Heuer

(kvinne 44 år fra Oslo) to. 4 feb. 2016 13:45 Privat melding

Materielle ting er fint. Punktum.

Skjult ID med pseudonym BruceW to. 4 feb. 2016 13:52

Ladies. Selvsagt får dere en gledelig overraskelse på dagen. Skulle bare mangle. Vi er vel gentlemen, mine herrer?

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) to. 4 feb. 2016 14:16 Privat melding

@Hekrisol: Vi har samme smak, Har Tag Heuer, selvtrekkende. Konge! :)

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) to. 4 feb. 2016 14:21 Privat melding

@hekrisol: fant bilde av den også: http://www.precisiontime.co.uk/media/catalog/product/cache/1/image/650x/040ec09b1e35df139433887a97daa66f/c/a/caf2011ba0815_wrist.jpg

(kvinne 50 år fra Sør-Trøndelag) to. 4 feb. 2016 14:26 Privat melding

@nigma
You are my man. Jeg visste det hele tiden jeg

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) to. 4 feb. 2016 14:31 Privat melding

@Hekrisol: haha.. Knall! :)

(mann 34 år fra Oslo) to. 4 feb. 2016 15:33 Privat melding

/ignore

(kvinne 45 år fra Oslo) to. 4 feb. 2016 18:34 Privat melding

Ok, vi glemmer det med gaver, det er ikke viktig...hva med en koselig middag da? 😍

(mann 45 år fra Akershus) to. 4 feb. 2016 18:42 Privat melding

Hmm, hva med å sette pris på sin kjære de andre 364 dagene i året? Jeg har Valentines day langt oppi halsen, i likhet med Halloween og alle andre "Hallmark moments" som har blitt tredd nedover hodet på oss stakkars nisseluekledde nordmenn som ikke vet bedre, og som tror alt fra USA er helt toppers og utenfor enhver kritikk.

Skjult ID med pseudonym Kiara to. 4 feb. 2016 18:43

Et kyss holder 😄 I fjor syntes jeg Valentinsdagen, eller kvelden, var fæl. I år er jeg på fjelltur, og der er det med mange hyggelige menn. Selv om ingen av dem er aktuelle som Valentinsdate da.😃

(kvinne 45 år fra Oslo) to. 4 feb. 2016 18:49 Privat melding

Ikke noe problem for meg å sette pris på min kjære de andre 364 dagene i året...så lenge jeg finner en kjæreste 😁...dette er en luksus problem 😭

Skjult ID med pseudonym my to. 4 feb. 2016 18:54

Å men Brumlen! Tenk å gå opp hovedgaten hånd i hånd med en glad dame som har en kjempestor hjerteformet heliumballong i den andre, og når du slipper taket, farer hun til værs med alle dollarstegnene fortsatt glitrende i øya.

(mann 45 år fra Akershus) to. 4 feb. 2016 18:54 Privat melding

Det er bare et problem hvis man velger å henge seg opp i det Tatiana, og jeg håper virkelig ikke at du leter etter en kjæreste kun for å ha noen å være sammen med 14. februar..!

(mann 45 år fra Akershus) to. 4 feb. 2016 18:56 Privat melding

Hjelpe og trøste My, nå ga du meg en skikkelig magekrampe her! Dæven for et bilde i hue mitt nå:-D

Skjult ID med pseudonym Kiara to. 4 feb. 2016 19:05

Ha ha, godt poeng Tatiana.😄

(kvinne 45 år fra Oslo) to. 4 feb. 2016 19:18 Privat melding

Det er tydelig at du ikke forstår at jeg tuller...det kalles ironi...😳

(mann 45 år fra Akershus) to. 4 feb. 2016 19:20 Privat melding

Det er tydelig at du heller ikke ser ironien i svaret mitt, kanskje det er fordi jeg ikke hadde en smiley til slutt som nevnt i en annen tråd her inne..?:-)

(kvinne 45 år fra Oslo) to. 4 feb. 2016 19:40 Privat melding

BEKLAGER.....ja, det må ha vært det :-)

(mann 45 år fra Akershus) to. 4 feb. 2016 20:01 Privat melding

Humor er en vanskelig greie å bli klok på, spesielt når ironi og sarkasme er involvert. Vanskelig å lese seg til hvorvidt noe er ment humoristisk eller ikke når man ikke kan se avsenderens ansiktsuttrykk, men det er jo en sjanse man må ta innimellom:-)

(kvinne 45 år fra Oslo) to. 4 feb. 2016 20:03 Privat melding

men vi er venner uansett, ikke sant Brumlen ? :-)

(mann 45 år fra Akershus) to. 4 feb. 2016 20:09 Privat melding

Jada, klart det!:-)

Skjult ID med pseudonym my to. 4 feb. 2016 20:44

Sånn som Donald, for eksempel.

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) to. 4 feb. 2016 20:45 Privat melding

Ikke glem batman. :)

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) to. 4 feb. 2016 20:58 Privat melding

..og Tarzan. :P

Skjult ID med pseudonym Trallala to. 4 feb. 2016 21:08

du mente Donald Trump, ikke sant?;-)

Skjult ID med pseudonym my to. 4 feb. 2016 21:15

Trallala
Ooohhjaaa! Tenk om vi hadde hatt flere sånne på Sukker. Da tenker jeg det var blitt vei i vellinga. Tenk å få stryke hånden mothårs på den deilige panneluggen! Trenger ikke Valentines day da veittu. Heller D-day!

Skjult ID med pseudonym Trallala to. 4 feb. 2016 21:19

Hahaha 😂😂
Jeg hadde ikke stolt på en mann med en sånn sveis.. 😂

Skjult ID med pseudonym my to. 4 feb. 2016 21:24

Nei, trallala, plutselig sitter du med hele dotten fast i fingrene. Ikke lekkert.

Skjult ID med pseudonym Trallala to. 4 feb. 2016 21:35

Valentines med Trump.. ? Hmm.. Det hadde kanskje blitt både champagne og diamanter.. Men med den sveisen? Nei takk 😂