Alle innlegg Sukkerforum

Matchtall

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Balder to. 4 feb. 2016 16:16

Til dere som har vært på kjøttmarkedet en stund, (og alle andre som mener noe om det,) hvor mye kan man legge i matchtallet?

Jeg har ei med matchtall 99, og "Autotekst sier hun har svart annerledes og originalt, og hvis jeg har en god match så er vi kanskje skapt for hverandre :-p.
Problemet er det at hun virker ikke så veldig spennende når jeg studerer profilen. (Missforstå meg rett, alle mennesker er jo spennende på sin måte).
Og så har jeg et par andre på "shortlista" mi som har mye lavere match, men som jeg nesten (legg vekt på nesten) blir litt forelsket i bare av å lese profilen. (De bor dessverre ikke i min del av landet.)
Leker like barn best? Eller trenger vi litt motstand for å trives?

Skjult ID med pseudonym Pinklady to. 4 feb. 2016 16:46

Jeg trenger motstand. De jeg har datet med høye matchtall, opplever jeg lite spennende.
Men vi er forskjellige, og godt er det.

(kvinne 46 år fra Oslo) to. 4 feb. 2016 17:23 Privat melding

kan du ikke bare være litt spontan og spørre ut for en date ?vi kan ikke være så analytisk, vurder ukenvis hvis det er greit eller ikke å treffe noen...kan vi ikke bare være litt mer avslappet og tar det som det kommer ?
Vi blir tungvint og slitsom....

(mann 46 år fra Akershus) to. 4 feb. 2016 17:52 Privat melding

Wow, 99 i match, og i tillegg en litt original profil? Be ut dama på date tvert, og finn ut om det er noe å bygge videre på!

Hva du mener med "spennende" aner ikke jeg hva du legger i, men ofte er det de kortvarige ønskene som betyr mest da, og som kan funke ypperlig for en enkel flørt eller litt lidenskapelig og uforpliktende het lidenskap, men som gjerne kommer til kort i det lange løp, så da spørs det hva du er ute etter...

Skjult ID med pseudonym Skeptisk66 to. 4 feb. 2016 17:56

Jeg forsøkte å endre relasjonsprofilen ganske mye som f. eks fra 8 til 4 og motsatt på mange punkter, for jeg lurte også litt på disse matchtallene. På barn gikk jeg fra vil ha til vil ikke ha.

Etter å ha endret dette sjekket jeg "topplisten" og hun jeg hadde 97 i match med ble til 96, så jeg tror ikke matchtallene har så mye å si, men undrer fortsatt hvordan det blir beregnet siden den kun endret seg 1 poeng med mange endringer....

(mann 46 år fra Akershus) to. 4 feb. 2016 17:59 Privat melding

For å si det på en annen måte: For endel år siden gikk jeg "all in" for ei dame med 96% match, og vi hadde det bare helt utrolig herlig! Helt til hun ombestemte seg og likevel ville ha barn, "siden alle hennes venninner hadde det, og hun var den eneste uten"...

Skjult ID med pseudonym Hespetre to. 4 feb. 2016 19:15

Jeg har match på 99 med en. Men det betyr ikke at vi er "made for eachother"! Å det er vi ikke.
Det jeg leser i profilteksten tiltrekker meg ikke og da kaster jeg ikke bort tiden til hverken han eller meg selv med å pjatte bare for å pjatte.
Å det er for enkelt @Bjørnar å konkludere som du gjør, når du ikke vet! Å det får deg ikke til å føle deg bedre! Hvis du bare lar være å tro hva andre tenker og fokuserer på det positive(som så mange har sagt før meg) tror jeg du får det bedre med deg selv.

Skjult ID med pseudonym Sunny to. 4 feb. 2016 19:49

Jeg har 100% i match med en - utrolig stilig, men profilen er likevel ikke så interessant... Det skal ikke være lett😉

(kvinne 48 år fra Oslo) to. 4 feb. 2016 19:57 Privat melding

Sukker er basert på at like barn leker best, men virkeligheten trenger ikke være slik. Jeg kan ha høy match til noen som overhodet ikke frister meg, mens jeg kan ha match på 70 med en jeg har kjemi med og som jeg synes virker interessant.
Noen av bladene kan likevel fungere som en retningssnor til å sile ut noen, eller inkludere noen. Jeg legger ikke mye vekt på match prosenten siden den sier ganske lite om personligheten til vedkommende, eller relasjonen oss imellom.

(mann 46 år fra Oslo) to. 4 feb. 2016 22:11 Privat melding

Hei Metwo :-)

(mann 46 år fra Oslo) to. 4 feb. 2016 22:13 Privat melding

@TS

Matchtall er til god hjelp. Autotekst sier sjelden noe.

Men for å få det til å virke (for meg) er det nødvendig å sette 'Ikke viktig'/'Mindre viktig' på de aller fleste punktene.

Enkelte av de 8 jeg kaller 'Svært viktig' er så viktige at alt annet betyr tilnærmet ingenting i forhold. Hvis jeg putter på flere 'Svært viktig' svekkes kraften til de vesentlige punktene, og alt blir bare en usaklig suppe.

Alle de overkant 60 'Ikke viktig'-punkter overlates til henne å avgjøre angående match. Noen av dem kan bli verdifulle for meg - via henne. (At det er satt 'Ikke viktig' på dem betyr ikke at det automatisk er satt gjennomsnittlige 5-tall på dem.)

(mann 36 år fra Akershus) to. 4 feb. 2016 22:23 Privat melding

Hakuna matata... ingen bekymringer.. eller noe slikt som her-er-det-ingen-bekymringer på swahili, om jeg ikke husker feil.

Så spør du sikkert: "Hæ? Hva babler han dærre Cowborg om nå? er'n blitt helt skrullete?"

Både ja og nei... med Hakuna matata, og ingen bekymringer, så mener jeg egentlig at kanskje skal en ikke legg heile sjela i matchtallet... Har opplevd litt det samme som deg.. Lest profilen til en med veeeeldig høyt matchtall, og syntes ikke vi "klaffet" på noen særlige punkt i det hele tatt... men på en med mye lavere matchtall, ikke helt bånn, men godt under 90-tallet, for å si det slik, så følte jeg at vi hadde mye mer til felles. Nå kan jo det bety at jeg eller henne har en selvinnsikt som ikke ligner grisen, og dermed har svart helt riv ruskende galt på relasjonstesten, men kanskje nettopp derfor skal en ta det litt "hakuna matata", og bare kaste seg i det?
Du vet at noen gangær ær'e ille deilig å bare tælle på vollæne i bare pælæne;)

Skjult ID med pseudonym Olivia fr. 5 feb. 2016 00:51

Høyt matchtall er ingen garanti for at kjemien stemmer. Og omvendt, man kan ha god kjemi med en med lavere matchtall.
Selv har jeg ett kritisk punkt på matchtreet som jeg ser på.
Jeg har erfart å få veldig god kontakt på meldinger med noen som jeg synes hadde nokså kjedelig profil. Da var det riktignok de som kontaktet meg først. Så man kan absolutt bli positivt overrasket.

Så til TS, Jeg ville i hvert fall gitt damen med 99% en sjanse. Send en melding. Hva har du å tape?

(mann 45 år fra Oslo) fr. 5 feb. 2016 01:12 Privat melding

Har ikke helt skjønt det matchtallet. Leser på profiler med lav match i forhold til meg og tenker flere ganger "det var en fin profil. Hun virker for noe som kunne passe meg." Men så ser jeg igjen på matchtallet og scroller videre. Sukker vet best hva jeg vil han og sånn vil det alltid være.

Skjult ID med pseudonym Olivia fr. 5 feb. 2016 01:15

Krizstian, jeg synes heller du skal følge magefølelsen hvis du liker en profil, enn å la matchtallet styre. Jaja, med unntak av 0-matcher da... Svarte trær er så sørgelige.

(kvinne 48 år fra Oslo) fr. 5 feb. 2016 01:16 Privat melding

Hei Tresnitt 😊

(kvinne 56 år fra Akershus) fr. 5 feb. 2016 10:51 Privat melding

@Magefølelse er en undervurdert følelse - machtallet ville jeg hatt et avslappet forhold til :-) Hvis han er rolig kanskje han er akkurat det jeg som er såpass livlig trenger? Hvis han ønsker å bruke mer tid på enkelte sysler enn meg, kanskje han kan få meg til å få mer lyst til det også? Hvis kjemien stemmer, så vil lett mye av det andre falle på plass også.

Enkelte grunnleggende ting - barn, røyking m.m. må stemme, men ellers finner man utav det sammen.

(mann 45 år fra Oslo) fr. 5 feb. 2016 11:14 Privat melding

@Olivia: svarte trær er ikke sørgelige så lenge det er to som står sammen 😉

(kvinne 44 år fra Akershus) fr. 5 feb. 2016 23:10 Privat melding

Tror matchtallet er litt tilfeldig...Når jeg lagde meg profil her, så holdt jeg på å kjede meg ihjel på alt som skulle svares på...Så enkelte ting ble litt i hytt og gevær. Snakket med en venn av meg som har profil og han hadde kun svart på halvparten. Jeg lagde profil for venninna mi, så altså svarte jeg utifra hvordan jeg kjenner henne....Så hele den score greia tar jeg med en klypa salt...Hverfall fordi jeg ved en feil hadde klart å lage 2 profiler på meg selv, en hvor jeg søkte etter menn og en etter damer. Og jeg hadde 94 i score på meg selv😂😂😂😂😂

Skjult ID med pseudonym Fiktivia fr. 5 feb. 2016 23:50

Hahaha, @10neliten, good one! Men hvordan har det seg at du kun hadde 94 i match med deg selv? Ahh, det var det der med hytt og gevær. Kjenner meg igjen i det😄

Skjult ID med pseudonym - fr. 5 feb. 2016 23:50

Det du, TS, må forstå - er at slikt kan du ikke spørre om her inne!

Matchtall betyr like lite som hva du har skrevet i profilen din! Det betyr like lite som at alle disse chicksa/mennene her inne automagisk fornekter fysiske attributter som avgjørende ift noe-som-helst samtidig som en tråd om å ta vare på sin egen kropp fjases og fjåses til intet, uten at noen kobler dette til det mentale, som ettersigende er hva som betyr noe! Plutselig handler dette om viagra og agurker, og er noe du ikke må gjøre! Ingen bryr seg med at det å ta vare på sin egen kropp er avgjørende ift bla din egen mentale helse, ditt humør, og alt annet positivt "det å ta vare på sin egen kropp" bringer med seg...rent bortsett fra sprettrumpe og sixpack!

Du har kommet til dobbeltmoralens høyborg!

Skjult ID med pseudonym Fiktivia lø. 6 feb. 2016 00:39

Fokuserer veldig lite på matchtall. Ser på bilder, oppgitte faktaopplysninger og profiltekst, og danner meg en oppfatning ut ifra det. Videre derfra vil en eventuell dialog frem og tilbake avgjøre om jeg er klar for en date eller ikke. Daten vil igjen avgjøre om det blir ny date osv osv.
Det finnes mange her jeg kan ha en hyggelig og fin dialog med selv om matchtallet ikke er så høyt. Høyt matchtall i seg selv betyr heller ingenting dersom jeg ikke liker det jeg ser og leser.

(mann 32 år fra Oslo) lø. 6 feb. 2016 23:47 Privat melding

Merker at jeg legger overhodet ingenting i Matchtallet, Mange av spørsmålene har "ytterpunkter" som er så dårlig ordlagt at jeg strengtatt er helt med på både 0 og 10..