Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym hjerte on. 19 nov. 2008 21:45

Hva er poenget med å markere en person med et hjerte, når man så i neste steg ignorerer hjerte og melding tilbake?

Skjult ID med pseudonym Smily:o) on. 19 nov. 2008 21:47

Det er en av sukkers store mysterier og ingen som har funnet et godt svar på :o)

Skjult ID med pseudonym meg on. 19 nov. 2008 21:48

jepp, velkommen til sukkers verden. Ikke noe å bry seg om og bare fortsett til neste profil :)

Skjult ID med pseudonym /b/ on. 19 nov. 2008 23:14

Du har blitt arkivert hjerte... Ta det som et kompliment

Skjult ID med pseudonym Lilleulv on. 19 nov. 2008 23:18

Er det ikke lov å like noen uten på død og liv måtte bli likt tilbake, nå plutselig!!

*Lilleulv - i det ironiske hjørne i dag*

Skjult ID med pseudonym Xradon lø. 22 nov. 2008 15:53

Synes det er en fin metode jeg å bli satt pris på. Har fått noen slike jeg også som har endt med kontakt.

Skjult ID med pseudonym Xradon lø. 22 nov. 2008 16:11

Jeg har vært fraværende i en lengre periode. Logget meg inn og plutselig hadde noen lagt til et hjerte på meg. Gjett om jeg ble glad. Skulle vært flere. Men det sier litt om aktiviteten til jenter. Få opp lysta til mannfolk, sette pris på de så det blir lettere å finne dere.

Skjult ID med pseudonym musa on. 3 des. 2008 10:18

Jeg savner en liten melding ved siden av hjertet jeg mottar....
Hva er meningen med at jeg skal kontakte en som kan være interessert i meg?

Skjult ID med pseudonym jackslater to. 4 des. 2008 19:25

Om noen legger igjen et "interessert" betyr det bare at den personen har "gitt det første blikket"/"tatt det første steget". Jeg har gjort det flere ganger og det har skjedd med meg og. Ut ifra slik jeg har erfart det er det slik at når du ser ei jente i øynene og smiler til henne, blunker, uansett hva, og hun ikke gir respons har hun enten kjæreste eller er ikke interessert, i alle fall blir jeg lite interessert i å starte en samtale med henne.

Første bud for å bli kjent er likestilt interesse. Er verken utseende (profilbilde, album i dette tilfellet), eller førsteinntrykket (profilen) god nok vil man ikke få tilbakemelding på gitt interesse. Eller med andre ord, som ei jente sa så fint et sted på sukkerforumet: "det gjelder å ta et hint".

Noen driter i hele greia og sjekker opp uten et signal i forveien, mens andre, og det gjelder de aller fleste jeg kjenner, venter på et signal tilbake før de kaster seg inn i en samtale som "kan ende i skuffelse ved å bli avvist". Bedre å ta "et hint" i det tilfellet. Selve sjekkingen på sukker skiller seg, i min mening, derfor svært svært lite fra en tur på byen. Med et unntak, at det er vanskligere. De som matcher meg opp til 94 trenger ikke nødvendigvis være noe ållreite i det hele tatt, noe man også må ta hensyn til.

Min konklusjon:
Setter en ikke "interessert" på en person tilbake så er en rett og slett ikke det. Profilen sier ganske mye mer enn det et fjes på byen kan, og derfor kan dere som trenger mye pleie for å sette noen på interessert ta utgangspunkt i den. "Svært interessert" betyr tross alt ikke at dere er så godt som sammen, så legg ikke lista så høyt på hvor mye som må til før dere gir litt interesse fra dere.

Det er ikke snakk om usikkerhet heller, det er bare snakk om fremgangsmåte. Jeg er ikke usikker, men jeg kan ofte gjøre det på den måten, selvom jeg også bare kaster meg inn i en samtale om jeg får inntrykk av at det ikke er vits å spille "elsker elsker ikke" med personen.

Skjult ID med pseudonym mars to. 4 des. 2008 19:30

Jeg bruker gjerne å sette et hjerte for å lettere komme tilbake til personen senere. f.eks hvis jeg ikke er superbruker men planlegger å bli det snart, hvis jeg ser kjapt over hvem som er online men ikke har tid å skrive noen melding der og da.