Alle innlegg Sukkerforum

Når slutter vi å være jente/gutt?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Hespetre lø. 6 feb. 2016 11:07

Finnes det noe som helst fasit på det?
En ting er å føle seg "young by heart", føle seg yngre enn fysisk alder, men å kalle seg jente/gutt når man har passert 40 er for meg turn off! Når en mann på 50 kaller seg gutt å søker jente mellom 40-50 er det noe som skurrer i min tankeboks😳
Jeg vil ha en MANN mellom 40 og 50, ikke gutt😉
Er det noen andre som har gjort seg tanker rundt dette?

Skjult ID med pseudonym Ointah lø. 6 feb. 2016 11:10

Føle seg yngre enn man er = umoden eller ligget i koma.

Ellers er det litt ekkelt ja.

Hilsen kozegutt 42

Skjult ID med pseudonym Rita lø. 6 feb. 2016 11:24

@mr. Marvin. Enig med deg her. Heller en mann med litt gutt/lekenhet i seg enn en med høy gubbefaktor.
Selv ser jeg ingen motsetning i å være jente/kvinne. Man bærer alltid med seg sine tidligere alderstrinn. Alle har det barnet de engang var inni seg.

(mann 48 år fra Akershus) lø. 6 feb. 2016 11:24 Privat melding

Jeg blir 45 år i morgen men føler meg ikke så gammel og vennene mine synes jeg ikke er det heller og det synes jeg er positivt

(mann 51 år fra Østfold) lø. 6 feb. 2016 11:25 Privat melding

Jeg stusser litt når damer i nær overgangsalder sier de skal på jentetur, men kvinnetur hadde vært litt for kofteaktig med diktkveld, fotformsko og plastsmykker i tankene. Så jentetur er allikevel helt innafor. Kan man si guttetur i en alder av 47? Blir så ekkelt nevne at jeg skal på mannetur. Det blir litt for Thailand. Og herretur må jo innebære elementer av sigar, røykejakke, red light district, golfbag eller vinsmaking. Og bare en av de greiene er jeg med på. Så da blir det sært.

Kall dere gjerne jenter, tror det blir litt for stivt og uvant for meg å kalle dere kvinner, siden jeg ikke er ansatt i NRK... Dame går bra. Helt klart.

Hilsen Mann

(kvinne 37 år fra Akershus) lø. 6 feb. 2016 11:27 Privat melding

Jeg føler meg av en eller annen grunn veldig gammel hvis jeg eller andre kaller meg kvinne 😊

(mann 45 år fra Oslo) lø. 6 feb. 2016 11:40 Privat melding

Jeg er mann/type/kar osv. Men innerst inne er jeg en redd liten gutt. Det må da være innafor?

Skjult ID med pseudonym oslomann lø. 6 feb. 2016 11:40

Har ikke kalt meg selv gutt siden... tja, mange år. For meg høres det helt feil ut når jeg jo er i 30-årene. Jeg føler meg riktignok, som rundt 70-80 prosent av den øvrige befolkningen, yngre enn det jeg er. Blir som regel tatt for å være minst 5-6 år yngre også, skjønt ikke under 30 (jeg er jo 38, så det er uansett helt greit). Men å omtale meg selv som gutt - eller bli omtalt som det av andre - det høres bare rart ut.

Skjult ID med pseudonym rådgiver lø. 6 feb. 2016 11:43

Definisjon på jente er en ennå ikke voksen kvinne. Jeg ser derfor ikke helt poenget med hvorfor kvinner mener det er noe positivt ved dette.

Skjult ID med pseudonym Creeper lø. 6 feb. 2016 12:01

Når jeg tar barna med til Syden, så står min sønn (6) oppført som MANN og min datter som KVINNE. Jeg ser liksom ikke noe grunnlag for drama her, verken ene eller andre veien.

Derimot blir jeg veldig skeptisk når folk skal fortelle at de er sååå ung hele tiden. "Har fått høre at jeg holder meg godt..., blir tatt for å være yngre,... Venner synes jeg er ung...Føler med 10 år yngre..."

Det kommer an på øyet som ser. La meg avgjøre selv, for det er veldig uinteressant hva alle andre sier akkurat her.

(kvinne 37 år fra Akershus) lø. 6 feb. 2016 12:16 Privat melding

Vil bare legge til at når jeg sier gammel, så er ikke dette negativt.
Men med kvinne så tenker jeg på min mamma og min bestemor. De er/var kvinner og jeg beundrer de. Kvinner er flotte mennesker 😊
Hmm. Forklaringen hørtes bedre ut i hodet. Kanskje derfor jeg ser på meg selv som en jente fortsatt 😉

Skjult ID med pseudonym Kravstor lø. 6 feb. 2016 12:24

Det komiske er at jeg sjelden ser noen som ser yngre ut enn alderen. Veldig mange får nok høre at de ser unge ut. Når jeg forteller at jeg er 50 får jeg som oftest høre "det hadde jeg aldri gjettet, eller jeg hadde tippet deg mye yngre". Sånn er det nok for veldig mange. Det er nok mer et utrykk for at man holder seg godt for alderen. Om man lever sunnere enn snittet vil man som regel se ut som man holder seg godt. Det er ikke det samme som å være ung. Mesteparten av aldringsprosessen kan man faktisk ikke stanse. Jeg synes det er patetisk at så mange holder fast på denne livsløgnen når de passerer 40.

(kvinne 57 år fra Akershus) lø. 6 feb. 2016 12:24 Privat melding

Jeg er 53. Mange av mine venninner er i samme alder. Tenker både på meg og dem som jenter.

Når det er sagt lo jeg meg ihjel av annonser av typen 'Gutt, 50 år, søker...' da jeg var i 20-årene. Men jeg tenker jo på de samme gutta som gutter når mine venner nå er blitt noen-og-femti. :-)

Det er mange ting som jeg synes er turn-offs, men å kalle seg selv gutt eller kalle meg pus er ikke en av dem. Eksplisitte folkelige uttrykk på anaromien vår derimot, det får meg til å løpe en mil i motsatt retning.

(kvinne 57 år fra Akershus) lø. 6 feb. 2016 12:25 Privat melding

*anatomien

Skjult ID med pseudonym Creeper lø. 6 feb. 2016 12:29

Enig med Kravstor. På sukker ser jeg oftere det motsatte tilfellet. Jeg synes at mange ser en del eldre ut enn de oppgir i profilen sin. Spesielt menn som mister håret samtidig som at de eser ut i alle retninger.

Jeg mener selv at det er mye flottere å bære sin alder med verdighet, være voksen og reflektert på innsiden, og sunn på utsiden. Da blir man flott!

Skjult ID med pseudonym Kravstor lø. 6 feb. 2016 12:29

@Skm82
Er jo ikke lenge siden du var tenåring så forstår godt at du tenker på deg selv som jente. Tror ikke du skal være bekymret for å bruke det i profilteksten.

(kvinne 48 år fra Akershus) lø. 6 feb. 2016 12:31 Privat melding

Teksten for kravstore kvinner og frustrerte menn...

Unge Frustrerte Menn med Doddo.

Jeg vil bare ha en mann
Som forstår
Og aksepterer
At jeg må bli i India et år

Jeg vil bare ha en mann
Som alltid stiller opp
Som alltid er der
Når jeg trenger han og hans kropp

Jeg vil bare ha en mann
Som tjener bra
Og er omtenksom
Og vet hva en kvinne vil ha

Jeg vil bare ha en mann
Som setter blodet mitt i brann
Som skaper vin av vann
Jeg vil bare ha en mann

Jeg vil bare ha en mann
Som setter pris på min mor
Og bor
Like ved der jeg bor

Jeg vil bare ha en mann
Ikke en gutt
Og ikke en hund
Som gråter
Når jeg gjør det slutt

Skjult ID med pseudonym Piapia lø. 6 feb. 2016 12:44

Man kan irritere seg grønn på alt mulig! Bare man prøver hardt nok....

Skjult ID med pseudonym MsObvious lø. 6 feb. 2016 13:35

Artig å prøve å dømme voksne damer fordi de vil ha en "mann" fremfor en "gutt", når akkurat det samme gjelder damer/jenter langt ned i tjueårene..
Man kan være både leken, umoden og se ung ut, uten at det betyr at man er 50 år gammel gutt.

Skjult ID med pseudonym rådgiver lø. 6 feb. 2016 13:38

Hva er egentlig forskjell på kvinne og dame. Har opplevd at sistnevnte heller ikke er så populær.

Skjult ID med pseudonym MsObvious lø. 6 feb. 2016 13:48

Du har ofte en rar måte å presentere spørsmålene dine på, det virker som harselering fremfor noe som oppmuntrer til konstruktiv debatt.

Tror ingen har prøvd å snakke ned menn med gutteaktige egenskaper, kun det å se på seg selv som "gutt" i en alder der alle andre ser på vedkommende som en mann. Om man kaller seg "gutt" gir det assosiasjoner til å være mer barn enn voksen, og at voksne kvinner ikke synes det er attraktivt er ikke så rart. For min del handler det om hva jeg tenker man er mest av, og når man er 40-50 år så bør man være _mer_ mann enn gutt, selv om det selvfølgelig er rom for å være både "spretten, leken og lysten".

Skjult ID med pseudonym MsObvious lø. 6 feb. 2016 13:49

..og å ha andre gutteaktige egenskaper, bare for å være tydelig på det.

(mann 46 år fra Akershus) lø. 6 feb. 2016 14:18 Privat melding

Var det ikke en diskusjon i media for noen år siden rundt dette med gutt/mann, og hva en jente/dame ville ha? Tror det var delt opp i fire kategorier; guttegutt, guttemann, mannegutt og mannemann, litt etter hvordan man oppførte seg og hvor moden man virket om jeg husker riktig. Mener at mannemann absolutt var det barskeste og mest å trakte etter, mens guttemann bare var en jypling i forhold. Mannegutt var vel heller ikke særlig positivt mener jeg å huske, men dere som husker bedre enn meg får bare komme med korreksjoner!:-)

Når det er sagt syns jeg virker litt kleint å kalle seg gutt når man har passert 40, som om man ikke er tørr nok bak øra til å innse realitetene, hårfeste på vikende front eller ei. På samme måte skiller jeg mellom guttetur (flatfyll på et eller annet fjortisdiskotek med påfølgende overnatting på en leid hytte eller et hotellrom) og mannetur (les: Deliverance)... ;-)

(mann 49 år fra Vestfold) lø. 6 feb. 2016 14:19 Privat melding

Grunnen til at gutt og jente i stadig større grad har erstattet mann og kvinne som definering av kjønn tror jeg henger sammen med en slags infantilisering av samfunnet. Vi blir rett og slett ikke voksne lenger, men surrer rundt i et følelsesliv som før kun var forbeholdt tenåringer. Det det går ut på er modernitetens selvsentrerte vesen. Det (post)moderne mennesket tenker først og fremst på hvordan det skal oppnå egenlykke. Omtrent som et barn, som bare er opptatt av seg selv og sine egne behov. I et slikt perspektiv blir det nærmest umulig å være en ansvarlig voksen mann og kvinne. Tenk bare på begrepet "nød lærer naken kvinne å spinne". Fattigdom gjør mennesket voksent. Krig gjør oss voksne. Når vi har kniven på strupen tvinges vi til å ta ansvar og være menn og kvinner. En tilværelse av uutholdelig letthet derimot, gjør oss til sutrete småunger som tramper i gulvet fordi vi ikke får brus og sjokolade. Det er kort og godt et velstandsfenomen når en mann eller kvinne på femti år kaller seg for gutt eller jente.

Skjult ID med pseudonym MsObvious lø. 6 feb. 2016 14:22

"Jeg føler meg som et kålhode som egentlig er en pølse."
- Hva skal dette bidra med? Annet enn å illustrere ett eller annet eksempel som er helt utenfor diskusjonens tema, og å legge nivået kunstig lavt.

"Hvordan klarer du å være så konform egentlig.. er du en kjæring?"
- På hvilken måte er dette konstruktivt eller debattfremmende, annet enn å tilsynelatende snakke ned den du snakker til?

"Har du lyst på lumpe i pølse med sennep og ketchup, du er vel for gammel til det.."
- Igjen, utenfor sakens tema, og fremstår som et spark til den du svarer. Alle skjønner at pølser ikke har noe som helst med dette temaet å gjøre, igjen: lite konstruktivt.

"Hvorfor fyller dette så mye for deg, hva andre føler seg som?"
- Et spørsmål som kan bidra til en interessant debatt, men som du selv undergraver med måten du innleder til det på.

Dette er sånn JEG leser det, og andre leser det sikkert annerledes, men det er en gjentakende greie her at det du oppfatter som humor og "smilefjes" ikke leses slik av andre. Jeg skjønner at du antagelig har andre intensjoner enn hva jeg klarer å oppfatte, men det kommer dårlig frem i det du faktisk velger å skrive. Jeg tror du har mye å bidra med i en debatt, men det går meg, og antageligvis flere, hus forbi når du pakker det inn på måten du gjør.

Jeg har ikke sagt at noe med dine spørsmål er ubekvemme, jeg synes heller de er malplasserte. Gi det du faktisk lurer på en bedre kontekst enn pølser, lomper og å spørre om andre er kjerring, så kanskje det blir en debatt der uenighetene kan brukes til refleksjon isteden. Fjas og tøys er lov, grunnen til at jeg reagerer på ditt bidrag spesielt er at du tar Kiaras seriøse innspill, og lager et svar som virker i overkant sarkastisk og flåsete. Men jeg har ikke til hensikt å gå til angrep på deg, for jeg skjønner at vi leser dine innlegg helt ulikt.

Skjult ID med pseudonym Hespetre lø. 6 feb. 2016 14:40

Ja her var det mange forskjellige meninger. Skal ikke ta for meg hver og ett, men jeg er at det er mange som tenker som meg.
Å jeg skal være så ydmyk å innrømme at å bruke ordene "turn off" i sammenheng med dette ble litt feil.
Når jeg leser en profiltekst hvor han over 40 kaller seg gutt ser jeg gjerne en sammenheng med resten av det han skriver. Å i de fleste tilfeller, med fare for å virkelig skyte meg selv i leggen, synes jeg de virker litt desperate, de er redd for å eldes. Redd for å bli sett på som mann fordi de mentalt fremdeles føler seg så mye yngre enn de er.

Å for all del, det er lov for en mann å føle seg leken og fjasete. Elsker menn som kan ta fram "gutten" i seg, men fremdeles var mann!
Å ja, jeg reiser på jentetur jeg også selv om jeg er dame. Jentetur er for meg et begrep, ikke en beskrivelse.

(mann 46 år fra Akershus) lø. 6 feb. 2016 14:43 Privat melding

@Villrosa: Si det til deg selv den dagen du kaller din bedre halvdel for "gubben din"... ;-)

(mann 46 år fra Akershus) lø. 6 feb. 2016 14:53 Privat melding

Hehe, deg om det:-D Men jeg tør påstå at det kanskje er en liten kjønnsforskjell når det kommer til akkurat gubbe/kjerring. Tror nok de fleste menn ikke bryr seg om å bli kalt gubbe, men damer flest vil muligens (etter mitt inntrykk hvertfall) bli rimelig snurt hvis de blir kalt kjerring. Jeg har forøvrig blitt kalt "gubben" mange ganger uten å tenke noe mer over det, men det kunne aldri falt meg inn å kalle min partner for "kjerringa", det har gått i enten samboeren eller madammen.

Skjult ID med pseudonym Hespetre lø. 6 feb. 2016 15:06

Å ikke bare gubbe og kjerring @Kiara. Har en kompis, og hans mor spør alltid hvordan det går med tøsen hans😱
Å "tøsen" blir alltid like gretten😂😂😂

Skjult ID med pseudonym Hespetre lø. 6 feb. 2016 15:19

Kan love deg @Kiara at det ikke blir godt mottatt der i heimen heller😂😂😂

Skjult ID med pseudonym Piapia lø. 6 feb. 2016 15:29

Jeg kan godt bli kalt: jenta mi, tøsen min, kjerringa mi etc. Det er ikke alltid hva som blir sakt, men hvordan! Noe er dialekt, kulturelt og noe er situasjonsbetinget.

Skjult ID med pseudonym Hudz lø. 6 feb. 2016 15:30

#den følelsen#når man ser folk på sukker man har lyst å sende melding til#men oppdager at jeg for lenge siden har sendt ei melding som ikke ble besvart# :-(

Skjult ID med pseudonym Piapia lø. 6 feb. 2016 15:33

Det jeg mener er at vi ikke vet hva en person legger i det å kalle seg jente eller gutt. Man kan da ikke gå glipp av drømmemannen fordi han var så uheldig å kalle seg gutt? Bagatell!

(mann 48 år fra Oslo) lø. 6 feb. 2016 15:57 Privat melding

Gutteklubben Grei er vel relativt tilårskomne karer så kanskje den bør døpes om til Gubbeklubben Grei.

Skjult ID med pseudonym Hespetre lø. 6 feb. 2016 15:58

@Piapia
Ofte er det sammenheng med resten av profilteksten, det at de kaller seg gutt. Det er min erfaring ut fra de jeg har lest. Å jeg kan med 100% sikkerhet si at ingen av de profilene jeg har lest hvor de betegner seg som gutt, på noen som helst måte kan være min drømmemann.

Skjult ID med pseudonym Hespetre lø. 6 feb. 2016 16:00

@Pirre
Gutteklubben Grei er et begrep, på samme måte som Jentetur. Her har alder ingen betydning. Å med fare for å fastslå fakta er det vel på sin plass å si at det er min mening.

(mann 46 år fra Akershus) lø. 6 feb. 2016 16:07 Privat melding

@Hespetre: Det er vel nettopp det denne tråden handler om, var det ikke derfor du startet den? Vi kan vel fastslå ganske klart at det ikke er absolutte konstanter det handler om her, men heller tolkning av diverse uklare begrep som betyr litt forskjellig avhengig av hvor vi befinner oss i det ganske land. I så måte finnes det ingen fakta å støtte seg til, men vi er derimot avhengige av en annen ting, nemlig kommunikasjon. Et veldig flott ord, og en formidabel ressurs om man klarer å bruke den... ;-)

Skjult ID med pseudonym Piapia lø. 6 feb. 2016 16:16

Hespetre: om det ikke er din drømmemann, så bla videre! Jeg mener at det er bortkastet energi å irritere seg over bagateller.

(mann 46 år fra Akershus) lø. 6 feb. 2016 16:19 Privat melding

Det er vel litt av problemet vi generelt sliter med i vårt samfunn i dag Piapia, vi er veldig flinke til å irritere oss over bagateller:-)

Skjult ID med pseudonym Hespetre lø. 6 feb. 2016 16:23

Selvfølgelig blar jeg videre @Piapia:-) Å jeg irriterer meg ikke over dette for det er bortkastet energi! Irriterer meg aldri over noe jeg ikke kan gjøre noe med.

Skjult ID med pseudonym Trallala lø. 6 feb. 2016 16:38

Ofte flytter nok grensene seg for når man synes det er OK å omtale seg selv og andre som gutt eller jente i takt med at man selv blir eldre. . Man føler seg jo ikke så annerledes selv om man blir eldre. Jeg bryr meg uansett ikke hva folk kaller seg.. Blir ikke lett om man skal henge seg opp i sånt, mener nå jeg 😊

(mann 46 år fra Akershus) lø. 6 feb. 2016 16:42 Privat melding

@Kiara: Det er slik det blir når alle skal være senter i eget univers og er alt for navlebeskuende til å fjerne skylappene et lite øyeblikk. Dæven, nå fikk jeg brukt tre floskler på en gang, det må være rekord for min egen del..!:-D

Skjult ID med pseudonym Piapia lø. 6 feb. 2016 16:44

Hespetre: Da skjønner jeg ikke hvorfor du har laget denne tråden hvor du peker finger til de som kaller seg gutt/ jente

Skjult ID med pseudonym Hespetre lø. 6 feb. 2016 16:56

@Piapia, leste innlegget mitt flere ganger, men greide ikke helt finne en finger som peker......
Det jeg derimot greide å finne var de tankene jeg har gjort rundt dette med at noen over 40 kaller seg jente/gutt:-)

@nigma, jeg forhåndsdømmer ingen KUN for at de kaller seg gutt(som er det aktuelle i for mitt vedkommende) Som jeg har skrevet tidligere leser jeg profilen og "dømmer"(om du vil) ut fra helheten. Som jeg også skrev tidligere virker de litt desperate for å eldes og det er gjennomsyret gjennom hele profilteksten.

Skjult ID med pseudonym Hespetre lø. 6 feb. 2016 17:01

@Kiara. Du minner meg veldig om en av mine beste venninner!
Sprudlende, full av humor, reflektert, inkludernede, fjasete og dønn seriøs. Med andre ord: Et fantastisk menneske:-)

(mann 46 år fra Akershus) lø. 6 feb. 2016 17:05 Privat melding

Wow Kiara, du har virkelig ikke forstått et eneste ord av det jeg skriver! Vel uansett, takk for at du bekrefter poenget mitt, og jeg ønsker deg alt godt i fremtiden:-)

Skjult ID med pseudonym Piapia lø. 6 feb. 2016 17:19

Hespetre: Tankene dine rundt dette er at det skurrer i din tenkeboks, at de virker desperate og redd for å eldes ( du trakk tilbake turnoff ) Jeg føler at du peker finger på, men kanskje misforstår jeg deg.

Skjult ID med pseudonym Hespetre lø. 6 feb. 2016 17:35

Det skurrer i min tankeboks ja @Piapia. Å hvis jeg skulle peke finger hver gang det skurrer der kunne jeg like godt stivet av både fingeren og albuen:-)
Spørsmålet var om andre hadde gjort seg noen tanker om dette og det var det!
At du føler at jeg peker finger kan jeg ikke gjøre noe med for det er din følelse. Jeg prøver bare å forklare hva jeg tenker.
Å det er godt vi er uenige! Hadde vært en kjedelig verden ellers:-)

Skjult ID med pseudonym Piapia lø. 6 feb. 2016 17:41

Ja, det hadde blitt kjedelig :)

(mann 48 år fra Oslo) lø. 6 feb. 2016 17:49 Privat melding

Og jeg som AKKURAT skulle til å skifte nick til Duttebass1 for å vise at jeg fortsatt er ungdommelig og leken. Takk skal dere faen meg ha, sære damer.

Skjult ID med pseudonym Hespetre lø. 6 feb. 2016 17:57

Med det profilbilde og profilteksten din ellers @HerrFekt er det vel ingen tvil om at du fremstår som en ungdommelig og leken MANN:-)
Men Duttebass1 hadde forøvrig kledd profilbilde:-)))))

Skjult ID med pseudonym Piapia lø. 6 feb. 2016 17:58

Haha Villrosa:) Det er jo også litt av poenget. Vi har mange nyanser: jente, kvinne, mamma, sjef ,hore, madonna, kjærring, dancing queen. Alt til sin tid.....:) Men alltid nedtur å sovne som ung og vakker og våkne som rynkete og sliten....

(mann 48 år fra Oslo) lø. 6 feb. 2016 17:59 Privat melding

"Ung & lek1" er nok også et nick de på 40+ burde prøve seg på for å imponere damene.

Skjult ID med pseudonym Hespetre lø. 6 feb. 2016 18:04

Ja jøss @HerrFekt! Det første vi tenker på da er leker som "Ta den ring og la den vandre", "Bro bro brille", "Boksen går".....hehe:-)
Men tror nok ikke det vil imponere, for mange av oss er litt for voksen for de lekene:-)))

Skjult ID med pseudonym Piapia lø. 6 feb. 2016 18:07

Ørkentunge ja. Haha. Og mente selvfølgelig ikke at du var rynkete Villrosa. Snakket bare av egen erfaring. Du vet, det sjokket når man ser seg selv i speilet etter en fuktig natt som gradvis vakrere...

Skjult ID med pseudonym Hespetre lø. 6 feb. 2016 18:12

Å der @Piapia kom du med et godt eksempel selv i forholde til hvordan det som skrives oppfattes av andre når det leses(ref. peke finger)

"Men alltid nedtur å sovne som ung og vakker og våkne som rynkete og sliten....".......skreve du til Villrosa. Hadde du skrevet gammel og sliten i stede for rynkete og sliten hadde det ikke vært noe eksempel å dra opp. Men at du bruker rynkete som motsetning til ung gjør at det ble sarkastisk i min tankeboks....et bittelite øyeblikk.
Men jeg har allikevel valg å tro at det ikke var sånn ment:-)
For så lett er det å tolke, spesielt når man ikke kjenner avsenderen.

Skjult ID med pseudonym Hespetre lø. 6 feb. 2016 18:12

Å der bekreftet du @Piapia selvfølgelig min mistanke om hva du mente:-)
Rakk ikke å lese det før jeg postet.

Skjult ID med pseudonym Hespetre lø. 6 feb. 2016 18:17

@Villrosa, det kunne vel ikke slå meg at du tok det ille opp nei. Var mer som et eksempel hvor lett det er å misforstå det som blir skrevet:-)

(mann 48 år fra Oslo) lø. 6 feb. 2016 18:26 Privat melding

Jeg skjønte heller ikke poenget ditt, brumlen. Eller snarere: Hvorfor Kiara ikke forsto det. Svaret var da HELT relevant i forhold til det du skrev?

(mann 46 år fra Akershus) lø. 6 feb. 2016 18:37 Privat melding

Godt å høre, da vet jeg hvordan ståa er:-)

(mann 46 år fra Akershus) lø. 6 feb. 2016 18:43 Privat melding

Det er jo opp til hver enkelt å tolke, er det så vanskelig da?

Skjult ID med pseudonym Hespetre lø. 6 feb. 2016 18:44

Ja dette var kommunikasjon på høyt nivå @Brumlen!

(mann 46 år fra Akershus) lø. 6 feb. 2016 18:45 Privat melding

..og det var..?

(mann 46 år fra Akershus) lø. 6 feb. 2016 18:48 Privat melding

Jeg kan kanskje ta deg på alvor når du svarer med ditt eget nick.

(kvinne 46 år fra Akershus) lø. 6 feb. 2016 19:00 Privat melding

Kommer inn litt fra sidelinja her.
Personene som skriver her er vel like ukjente om de skriver under pseudonym eller nick?
Gjentar meg selv fra annen tråd: eneste forskjellen er at man ikke kan luske på profilene til de med pseudonym!

Skjult ID med pseudonym Hespetre lø. 6 feb. 2016 19:14

@Paper_Gods, da har du ikke sett godt nok etter, dessverre.
Ja, mange her står tett sammen forde vi har mange av de samme meningene og oppfatninger! Å du er da jammen meg en av de som "står tett sammen". Vi står bare ikke tett sammen om det samme:-)

Skjult ID med pseudonym MsObvious lø. 6 feb. 2016 19:20

Hvis du bare holder ut litt til, så samler vi dem rundt et bord og kaller det for "Hver gang vi møtes", Villrosa ;D

(kvinne 46 år fra Akershus) lø. 6 feb. 2016 19:30 Privat melding

Hahaha @nigma. Om det ikke løses er vel alt glemt dagen derpå uansett:):):):)

Skjult ID med pseudonym Trallala lø. 6 feb. 2016 19:33

Ikke rart enkelte er her nærmest 24-7...En tur ut i verden for å øve litt på r l snart, kanskje? Der man ikke kan slenge på et smilefjes når man egentlig er forurettet og fornærmet ..?

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt lø. 6 feb. 2016 19:33

En slutter å være gutt når en blir 15 år.
Når en konfirmeres så blir en en ung mann. Så blir en mann rundt 30-årene og gammel mann rundt 60 årene.

Noe mer dere lurer på? :P

Skjult ID med pseudonym MsObvious lø. 6 feb. 2016 19:35

@Villrosa Vet ikke noe mer enn det som skjedde i den ene tråden her, og det var vel at han erklærte pause eller stopp, sa han skulle komme tilbake med åpen profil om han kommer tilbake, slettet tråden sin, og siden har ingen sett'n.

(kvinne 37 år fra Akershus) lø. 6 feb. 2016 19:40 Privat melding

Men du da @Villrosa?
Hva skjedde med din pause? 😊
Hyggelig at du er tilbake, ikke derfor jeg spør.

Skjult ID med pseudonym MsObvious lø. 6 feb. 2016 19:44

Tja, skjønner godt at folk tar seg litt pause, jeg. Som jeg skrev i en annen tråd som også ble vekk, så venter jeg bare på at medlemskapet mitt skal gå ut selv nå, og er her lite. Men akkurat nå som jeg har feber og leker sofadronning, synes jeg det er flaks at det ikke har gått ut enda ;D

Skjult ID med pseudonym Hespetre lø. 6 feb. 2016 19:46

For de som leste tråden tror jeg det virket åpenbart hvorfor han ble borte.....

Skjult ID med pseudonym EiKvinne lø. 6 feb. 2016 19:47

Når slutter man å være jente/gutt, altså?

Når man passerer tenårene og begynner å bli ung-kvinne/mann!

Skjult ID med pseudonym Hespetre lø. 6 feb. 2016 19:49

Ser ut som vi har lest det samme @Kiara:-)

@Powpowgutt: en enkel og greit forklaring, å jeg er helt enig:-)
Gjelder det samme til deg @EiKvinne:-)

Skjult ID med pseudonym MsObvious lø. 6 feb. 2016 19:57

Nå føler jeg at jeg har gått glipp av ett eller annet, for jeg aner ikke, selv om jeg også har lest trådene. Så du får prate med ekspertene hvis du er veldig nysgjerrig, Villrosa.

Jeg synes "gammel" flytter seg oppover jo eldre man blir, jeg. Føler fremdeles at mamma og venninnene er like gamle som da jeg begynte på barneskolen. Så jeg tror ikke dere skal ta det så tungt at vi setter "gammel" tidligere enn dere selv gjør, vi har forandret syn på det lenge før vi kommer dit selv. Akkurat nå holder jeg en knapp på 70 :p

(kvinne 46 år fra Akershus) lø. 6 feb. 2016 20:08 Privat melding

Nå synes jeg noen var litt drøye @Villrosa, når de sier 60 er gammel:)
Voksen dame vil jeg heller si:)

Å det er flere enn @Kiara og @Hespetre som har lest den tråden. Å enig i at det var åpenbart hvorfor.

Skjult ID med pseudonym MsObvious lø. 6 feb. 2016 20:14

Jaja, jeg har åpenbart oversett ett eller annet, men det er ikke noe nytt.

Til temaet i tråden så kan man jo tenke seg selv, om man står et sted, er omgitt av mennesker, og noen sier "se på den gutten" eller "se på den jenta". Hva er det blikket vil søke etter da? For meg er det i alle fall ikke folk på 30-40-50.

(mann 32 år fra Oslo) lø. 6 feb. 2016 20:26 Privat melding

...Det var en gang da man var Mann / Kvinne når man klarte seg selv og hadde forlatt "redet", Skal innrømme at jeg har ingen forklaring på hvorfor enkelte som har krysset 23 velger å kalle seg gutt, Kanskje de fremdeles sitter på gutterommet?

Er strengtatt ikke så ulikt dyreriket, en fugl er ikke en fuglunge med en gang den kan fly.

(mann 51 år fra Finnmark) lø. 6 feb. 2016 20:36 Privat melding

@ts Fasit: jente; opp til ca.20-ish. Ung kvinne; ca.20-25 Kvinne; over 25. Jenta mi; alle aldre (på hjemmebane)
Kone/mann; gift. Kjæresten/Dama/typen; sammen
Kjærring/gubbe; eldre kvinne/mann (dialekt)

(mann 47 år fra Oslo) lø. 6 feb. 2016 20:44 Privat melding

Hvis man ikke forstår forskjellen på barnslig og barnlig så er man et barn. Feks dem med Downs syndrom er i en viss forstand barn livet ut :-)

Men hvorfor 'normale' 40+åringer kaller seg gutter/jenter er en annen sak. Jeg forstår ikke hvorfor, men kanskje de er redde for å miste ungdommeligheten. Jeg tipper at en veldig høy % av dem som tar plastiske operasjoner kaller seg gutter og jenter.

Noen er nok redde for å dø, og kanskje det på overflaten føles godt å kalle seg gutter og jenter.

Også er det dem som kaller hverandre gutter og jenter fordi vennene også gjør det :-)

Men det er veldig merkelig.

(mann 47 år fra Oslo) lø. 6 feb. 2016 20:52 Privat melding

Dem som tar plastiske operasjoner er en gruppe for seg altså. Jeg mente ikke å si at fleste som bruker kaller seg gutter/jenter har tatt plastiske operasjoner :P

Skjult ID med pseudonym Hespetre lø. 6 feb. 2016 23:12

Har vært heldig han da @Mjau:-)

Skjult ID med pseudonym Hespetre lø. 6 feb. 2016 23:23

Fikk et mindre delikat bilde i hode når jeg leste knagg i pelsen😳 Pels på knaggen ville vært å foretrekke vil jeg tro😂😂😂

Skjult ID med pseudonym Lisa lø. 6 feb. 2016 23:24

Jeg føler meg som ei jente - helt til jeg ser meg selv i speilet. Eller blir minnet på hvor gamle barna mine er. ;-) Hva andre måtte kalle meg, bryr jeg meg lite om.

(mann 51 år fra Finnmark) sø. 7 feb. 2016 00:08 Privat melding

Jeg vil selvsagt ha en kvinne som selv definerer seg som kvinne og ikke noen jente.

(mann 51 år fra Finnmark) sø. 7 feb. 2016 01:03 Privat melding

@my Sorry, my bad. Jeg vil selvsagt ha en kvinne som oppfører seg som en kvinne og ikke en som oppfører seg som ei jente.

(mann 51 år fra Finnmark) sø. 7 feb. 2016 01:20 Privat melding

@my Rart, men det får stå for deres regning da. Jeg ble ferdig med jenter når jeg selv ble ferdig med å være gutt :)

(mann 51 år fra Finnmark) sø. 7 feb. 2016 01:32 Privat melding

@my Er ikke synd på kvinner som er kvinner. Verre med de som prøver å "holde seg unge" i krampaktige valg av antrekk, væremåte og aktiviteter.
Hvem sier at en kvinne ikke kan være leken uten dermed å være barnslig?

(mann 51 år fra Finnmark) sø. 7 feb. 2016 01:35 Privat melding

@my Ja, jevnt over, men de modner jo og blir til kvinner etter hvert. Det er livets gang :)

(mann 36 år fra Finnmark) sø. 7 feb. 2016 01:36 Privat melding

Alt er greit så lenge man ikke blir kalt for gubbe.

Skjult ID med pseudonym Cllou sø. 7 feb. 2016 01:38

Hubba-bubbe eller hubba-gubbe?

Skjult ID med pseudonym Cllou sø. 7 feb. 2016 01:39

@my
Jojojojo jeg vil være mann jeg vil være mann #>:-!

Skjult ID med pseudonym Cllou sø. 7 feb. 2016 01:42

Hvis jeg er snuppegubbe er du bluppe-gubbine #>:)

(mann 36 år fra Finnmark) sø. 7 feb. 2016 01:49 Privat melding

Når gamle damer sier du er en knupp, d synes jeg er ille å bli kalt for.

(mann 47 år fra Oslo) sø. 7 feb. 2016 01:51 Privat melding

@qllou & my

Fna s€rlqst til alvår:
De ar best å tro at rnan ikke ar voksnenerere en andre sell om rn4n €r det

Skjult ID med pseudonym Cllou sø. 7 feb. 2016 01:59

@xzyander
my har kalt meg en knupp men jeg er jo en knupp like. mye som my aer en ikke-gamrnel dam
e

%
¨¨¨¨

(kvinne 47 år fra Oslo) sø. 7 feb. 2016 02:11 Privat melding

Tror ikke jeg tenker så mye over hva man skriver.. Evt du er en fin jente.
for meg så er jeg en jente, kvinne El dame. Samme for meg.
Jeg er bare meg. :-)