Alle innlegg Sukkerforum

Konkurransedamer

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Kiara sø. 7 feb. 2016 00:04

Jeg har opplevd dette tre ganger det siste året. Damer som jeg tror er fair og som er nær nok til at jeg forteller dem hvem jeg liker, tar helt av og begynner å råflørte med vedkommende. Selv om jeg vet at det i utgangspunktet ikke er en person de ellers ville være interessert i. Det handler om konkurranse og å vise hvem som er mest attraktiv, og ene gangen var det rett og slett ei som gjorde det for å være slem tror jeg. Hun ene testet jeg bevisst, ved å følge med hva som skjedde når jeg flørtet med noen. Schmack, hun tok helt av og flørtet med vedkommende. Tre fester opplevde jeg at menn som jeg trodde viste meg interesse, plutselig endte med å kline med henne.

Jeg blir utrolig skuffet når jeg opplever dette! Det er liksom brudd på en æreskodeks. Noen andre som opplever at det er nødvendig å skjule hvem de liker for "venninner"/bekjente, og som opplever disse damene som bare MÅ bli interessert i den du flørter med når du begynner å flørte med han?

Jeg reagerer innmari sterkt på det, og blir skikkelig lei meg. Ville det blir oppfattet som sjalusi av dere menn? Sannsynligheten for at dere ikke fanger det spillet, og dermed ikke kan forstå reaksjonen er jo stor. Den sterke følelsesreaksjonen kommer ikke da av sjalusi og tro på at kjæresten liker den andre bedre, men av dette spillet og sviket av henne. Ville det vært forståelig om jeg forklarte?

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) sø. 7 feb. 2016 00:07 Privat melding

Ahh.. hønekamp.. henter popkorn. :P

(kvinne 47 år fra Oslo) sø. 7 feb. 2016 00:10 Privat melding

Har vært borti noen sånne, men det er vel 20 år siden sist sikkert.

Skjult ID med pseudonym Kiara sø. 7 feb. 2016 00:12

Nei, dette er damer i førtiårene @my. Ikke nære venninner, men bekjente i et miljø med veldig mange single. Først skjønte jeg ikke hva som skjedde, men jo... det var slik det var. Det finnes slike damer, og de er egentlig både flotte og sprudlende.

Skjult ID med pseudonym Hespetre sø. 7 feb. 2016 00:13

@nigma. Velg noe annet en popcorn er du snill....backflash så det holder her!!!!
@my - voksne damer kan være værre enn de værste 16 åringene. Tro meg!

Skjult ID med pseudonym Kiara sø. 7 feb. 2016 00:14

Det var litt mer naturlig for tyve år siden, Metwo.:-) Jeg trodde ikke så voksne damer fortsatt var slik. Jeg antar at de har vært slik før også.

(mann 50 år fra Finnmark) sø. 7 feb. 2016 00:15 Privat melding

Om det var jeg som fikk kline med venninna di, er faren stor for at jeg hadde oppfatta deg som sær om du kom etterpå og sa at jeg fikk det kun fordi du hadde fortalt at du var keen på meg ;)

Skjult ID med pseudonym Kiara sø. 7 feb. 2016 00:15

Ha ha, @Hespetre... Popcornforbud vil vi ha. :-D

Skjult ID med pseudonym Kravstor sø. 7 feb. 2016 00:16

@TS
Fra en manns ståsted kan jeg si at jeg har opplevd at om først får oppmerksomhet fra en dame, vil det ofte komme fler. Jeg har tolket det som en slags massesuggesjon. En mann som har draget blir sett på som attraktiv.

Skjult ID med pseudonym Kiara sø. 7 feb. 2016 00:16

@nordogopp
Hvis du var kjæresten min, håper jeg da virkelig du ikke klinet med venninnen min. ;-) Det tok litt tid før jeg så sammenhengen, og det var først da ei annen fortalte meg at hun hadde opplevd det samme at brikkene falt på plass.

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) sø. 7 feb. 2016 00:17 Privat melding

@hespetre @Kiara: Da blir det Tortillachips med ost, eneste annet jeg har i skapet. :P

Skjult ID med pseudonym Hespetre sø. 7 feb. 2016 00:18

Jepp det vil vi @kiara.
Skal på kino med datteren i morgen og jobber nå hardt for å finne en plausibel unnskyldning for at hun må velge noe annet enn popcorn:-D

Skjult ID med pseudonym Lilly sø. 7 feb. 2016 00:18

Har opplevd det samme flere ganger. Så en episode av programmet "typisk deg" for en stund siden og der sa de at det fantes forskning som beviste at kvinner syntes at menn ble mer attraktive med en gang de lå merke til at andre kvinner var interessert. "Venninnene" dine er med andre ord primitive urkvinner som vil parre seg med han du er interessert i, fordi de tror at han har bra kvaliteter de selv ikke har fanget opp. Flaut for dem.

Skjult ID med pseudonym Hespetre sø. 7 feb. 2016 00:19

Innafor @nigma - Kjør på!

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) sø. 7 feb. 2016 00:21 Privat melding

@Lilly: Tror dem bare er late, gidder ikke finne på noe sjæl. :P

Skjult ID med pseudonym Creeper sø. 7 feb. 2016 00:22

Aldri opplevd og tror neppe det skjer. Faktisk har jeg fryktet at jeg og venninner skal ha kontakt med samme mann på sukker uten å vite om hverandre. Derfor jeg iblant går gjennom matchene våre og jeg får vite hvem hun har datet. Jeg vil aldri date samme fyr selv om det ikke ble noe mellom dem

Skjult ID med pseudonym Kiara sø. 7 feb. 2016 00:22

Ja, det er det jeg har inntrykk av også Kravstor! Med en gang noen er interessert i en, så tyter de frem. Det er faktisk litt slitsomt da, om man er sammen med menn som ikke er vant til oppmerksomhet og blir utrolig smigret og tar helt av. Trikset er egentlig å få ei venninne til å flørte med deg på byen...

(mann 50 år fra Finnmark) sø. 7 feb. 2016 00:23 Privat melding

@Kiara Ah! Var det kjæreste! Trodde det "bare" var en du var interessert i. Nei, da hadde klininga vært forbeholdt deg, selvsagt, og venninna havna i unåde. Får da være grenser til freidighet.

Skjult ID med pseudonym Kiara sø. 7 feb. 2016 00:29

Det er faktisk det det ser ut som, @Lilly. Sist jeg opplevde det, skjønte hun det selv. Antar hun har blitt konfrontert med det før. Det er noe i det du sier om at det forteller noe om mennene også, @mjau. Det er vel også en del av skuffelsen jeg føler på i slike situasjoner. Man MÅ ikke flørte med alle som flørter med en. @Creeper, det var egentlig litt i forbindelse med den type avklaring jeg fortalte den gangen. Jeg vil også holde meg langt unna de venninnene mine dater, har datet eller er interessert i.

@Nigma
Tortillachips er foreløpig ikke besudlet. :-D

Skjult ID med pseudonym Kiara sø. 7 feb. 2016 00:31

@My
Der er jeg helt ukritisk :-D Hvis jeg liker en og går på et nederlag, tar jeg det som en helt normal del. Eller det er faktisk normalen uten unntak. :-) Derfor bekymrer jeg meg ikke for å fortelle. Jeg kommer jo til å gå inn i identitetskrise de luxe dersom jeg ikke går på nederlag.

Skjult ID med pseudonym Creeper sø. 7 feb. 2016 00:35

Blir kanskje som med pynteputer.
Du får ikke øynene opp for dem før du ser dem i sofaen hos en god venninne. I butikken er de blant mange og uinteressant

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) sø. 7 feb. 2016 00:36 Privat melding

@kiara: ombestemte meg, ble tricolor is, ble så varmt her plutselig av denne ganningen. :P

Skjult ID med pseudonym Orokjeks sø. 7 feb. 2016 00:36

Det er vel en grunn til at Dolly Parton skrev låta "Jolie" :)
Damer kan være 100 ganger mer råtne enn menn og ikke nødvendigvis være 16 år, men like godt 60.

Skjult ID med pseudonym Kiara sø. 7 feb. 2016 00:37

Jeg har faktisk opplevd det med en kjæreste en gang, Nordogopp. Jeg så det ikke, men han fortalte det selv. Virket litt utenfor faktisk. Det var med ei jeg hadde reagert på, men avfeide det med at jeg var sjalu.

Nå var det ikke kjæreste, men jeg ville ikke fortalt det til deg om du ikke var det. Slik jeg mente. Disse mennene vet ikke noe om det, for de er jo helt uinteressante for meg etter noe sånn. Menn som kliner med ei venninne foran meg, detter jo mildt sagt ut av søkeområdet. :-D

Skjult ID med pseudonym Fiktivia sø. 7 feb. 2016 00:39

@Mjau: Tror du er inne på noe ja.
Ellers er nok dette noe jeg husker godt fra ungdomsårene. I senere år har det imidlertid i min krets vært om å gjøre å holde seg unna de som venninner og/eller bekjente har hatt en fling med. Derfor må man ty til Sukker :-)

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) sø. 7 feb. 2016 00:40 Privat melding

Lurer på en ting, om damer får hakeslepp, er det liksom "åpent hus" da eller? *spent* :P

Skjult ID med pseudonym Kiara sø. 7 feb. 2016 00:40

Det er kanskje den effekten creeper, med det litt primitivt.
Jolene er het klart en veldig bra beskrivelse av hvordan det kan være ja, orokjeks. :-)

Skjult ID med pseudonym Kiara sø. 7 feb. 2016 00:41

Nigma, Det tror jeg ikke...

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) sø. 7 feb. 2016 00:43 Privat melding

@kiara: æsj, da må jeg falle tilbake til sjarm og kløkt.. filler'n.. :P

(mann 50 år fra Finnmark) sø. 7 feb. 2016 00:44 Privat melding

@Kiara Høres underlig ut. Jeg mener, enten er man kjærester, eller så er man det ikke :)

Skjult ID med pseudonym Hespetre sø. 7 feb. 2016 00:47

@nigma, spis isen din og trøst deg med den:-D

Skjult ID med pseudonym Kiara sø. 7 feb. 2016 00:49

Nå var litt uklar tror jeg, @nordogopp.
Er i enig i enten eller. Disse jeg fortalte om var ikke kjærester av meg. Som svar til kommentaren din om at du hadde reagert hvis jeg fortalte at de klinet med det på grunn av meg, var det jeg mente at det ville jeg aldri fortalt eller sagt noe om med mindre vi var i et forhold. Det som skjedde med eksen min, var at hun plutselig hadde satt seg på fanget hans og begynt å kysse han. Han så den ikke komme, og jeg tror ikke akkurat at han satt og klinet med henne der. :-D Vi var ganske ferske, så det var ikke tvil om hvem han var interesssert i.

Skjult ID med pseudonym Kiara sø. 7 feb. 2016 00:51

Det er sant, @my. Jeg har begynt å lære det.

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) sø. 7 feb. 2016 00:51 Privat melding

@hespetre: takk for det, var bedre enn jeg trodde, har 3 liter, kanskje en porsjon til? Kanskje jeg får en kald skulder? :P

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) sø. 7 feb. 2016 00:55 Privat melding

Tror uansett at det er best å ikke si noe, før man er godt inne i relasjonen og er mer trygge på hverandre. :)

(mann 50 år fra Finnmark) sø. 7 feb. 2016 00:58 Privat melding

@Kiara Vel, jeg tror jeg hadde veltet henne ned på gulvet rimelig kjapt ;)
A-ha, så jeg hadde fått kline i fred, men aldri med deg. De setter med andre ord effektivt stopper for deg da, slik at du må gå og falle for noen andre. Kjedelige venninner :/

Skjult ID med pseudonym Creeper sø. 7 feb. 2016 00:58

Kiara, kan du ikke lure dem litt?
Late som om du er interessert i et troll, og så ler du når trollet fanger dem

Skjult ID med pseudonym Hespetre sø. 7 feb. 2016 01:00

Du kan vel bare spise opp hele, tenker jeg @nigma. Trodde du var vant med kalde skuldere:-D

Skjult ID med pseudonym Kiara sø. 7 feb. 2016 01:00

Hmm... Holde det hemmelig så lenge altså?😊 Det kommer jeg aldri til å greie.😄 Flaske det på facebook og sette at man er I et forhold der( les; gjøre det offentlig for gid og hvermann) ville jeg ventet med ja. Det er jo litt lite overbevisende med folk som "er I et forhold" med stadig nye.

Skjult ID med pseudonym Hespetre sø. 7 feb. 2016 01:02

Hahaha @Creeper. Gjorde noe liknende for 20 år siden. Men det var et plott sammen med en kompis. Dog uvillig fra hans side, for han var ikke lysten på å kline med henne, men han gjorde det for meg! Å hun gikk rett på. Det var en venninne før hun klinte med han, men ikke etterpå!

Skjult ID med pseudonym Cllou sø. 7 feb. 2016 01:02

Kline rned påpknorn €r br4 idlan7

Skjult ID med pseudonym Kiara sø. 7 feb. 2016 01:09

Creeper, med hun ene prøvde jeg på det.😂 og det virker, bortsett fra at hun mister interessen med en gang hun har fått litt kroppskontakt. Hun er fortsatt interessert i han som tilfeldigvis får oppmerksomhet, som kan tolkes til flørt. Det skjedde faktisk sist nå på nyttårsaften, at hun satt klistret I drøvelen en som var I den kategorien. De to andre er litt annerledes med. Ei har jeg kuttet all kontakt med, og ei er gradert til bekjent som ikke får vite.

@nordogopp
For å si det slik; jeg hadde og har fortsatt et kjølig forhold til henne.😄 han organisetre rideturer, og det var vanlig at han var til skogs I timevis med damer uten at det plaget meg. Denne ble derimot et sånn enten eller valg, at han ikke dro med henne alene. Når det gjelder det du skriver om makten det gir for at de kan ødelegge, har du et godt poeng. Der vil det være gråsoner, for er det noen man vil ha kan man ikke la andre ødelegge så lett.

(mann 50 år fra Finnmark) sø. 7 feb. 2016 01:15 Privat melding

@Kiara Hun gikk med andre ord på tilliten løs. Han burde nok veltet henne, han også ;)
Ja, du lar jo på sett og vis disse bestemme over dine valg her, men jeg skjønner det likevel, altså. Jeg ville heller ikke hatt samme gløden om jeg følte meg som et andrevalg som kom inn og plukket opp restene etter en kompis :)

Skjult ID med pseudonym Kiara sø. 7 feb. 2016 01:22

På en måte er det jo han som velger bort meg da. Dersom han opplever å få liten respons hos meg og derfor foretrekker ei annen for kvelden, har han EGENTLIG vist ei side som diskvalifiserer. Sånn sett er kanskje disse damene en lakmustest å utsette han for.😄

Ja, eksen min kunne nok med fordel ha veltet henne. Hun ble en ganske stor ufordring en periode. Jeg mener man skal markere tydelig om noen flørter med en foran kjæresten din. Det forskjell på sånn type fleip og vennskapelig tone somø kan oppfattes som flørt utenpå være det, og der det faktisk kommer en som legger an og tråkker over grenser. Da må man markere at man ikke er interessert, synes jeg da.

(mann 50 år fra Finnmark) sø. 7 feb. 2016 01:27 Privat melding

@Kiara Helt enig. Man må være tydelig i slike situasjoner :)

Skjult ID med pseudonym Kiara sø. 7 feb. 2016 02:06

Det svaret var helt fint, mr Marvin. Det handlet om saken. Bra du greide å holde fingrene av fatet.😊

Skjult ID med pseudonym Kiara sø. 7 feb. 2016 02:08

Nei, egentlig ikke. Ikke når du spør på den måten.😄

Skjult ID med pseudonym Lisa sø. 7 feb. 2016 02:30

Høres ut som du gjorde rett i å kvitte deg med disse "venninnene", kiara. Er enig med deg i at det er noe som heter æreskodeks. Man legger seg ikke etter venninners kjærester eller menn. Mulig jeg er litt gammeldags, men for meg er det absolutt utenkelig.
Jeg har hørt om de som har innledet forhold til sine venninners ekser, men da har dette vært avklart med vedkommende venninne i forkant, det blir noe annet. Ingen blir såret osv...
Men hva kan poenget være med å legge seg etter noen man vet at ens venninne er interessert i? Trøst deg med at det er de som har et problem, kiara, ikke du.

(kvinne 45 år fra Oslo) sø. 7 feb. 2016 02:41 Privat melding

@Kiara Jeg har opplevd akkurat det samme, ikke noe gøy i det hele talt, jeg følte meg virkelit såret....

Skjult ID med pseudonym Tinka sø. 7 feb. 2016 05:13

Hmmm, skjønner ingenting, jeg. ALDRI opplevd noe sånt, ikke noe i nærheten en gang!? Tror kanskje jeg ville vurdert å bytte venninner, om noe i nærheten av dette hadde skjedd. Mamma mia, æremuli?

Men vel (ettertanke), så er jeg femtifire. Kanskje dette er noe nytt jeg ikke har fått med meg? ;-)

Uansett, jeg har vært på fest i kveld. Og en som står meg veldig nær mistet sin pappa i kveld. Og håret mitt stinker fondue. Og livet er fint men skjørt. Sukk.

(kvinne 45 år fra Oslo) sø. 7 feb. 2016 05:46 Privat melding

Det var ikke en veninne i min tilfelle , kanskje derfor ....jeg forstår ikke helt det me livet er fint men skjørt :-)

Skjult ID med pseudonym Lykketreff sø. 7 feb. 2016 06:31

Skjørt som i sårbart, Tatiana, kan lett gå i stykker. Ikke skjørt som i klesplagg i dette tilfellet:)

Klassiske scenarioer som beskrives her, Kiara, men heldigvis mange år siden sist jeg opplevde noe sånt. Kanskje fordi jeg sjelden er i settinger med mange single. Nå er jeg i stedet den single mange føler seg truet av, så jeg kan aldri prate lenge med en barndomskompis på en fest f.eks. før kona kommer bort for å delta i praten. Gjelder heldigvis ikke de nærmeste, men kvinners komplekser og usikkerhet får slitsomme utfall iblant. Tror ikke mange menn fanger opp noe særlig av dette kvinne-spillet, og de som gjør det orker vel ikke bry seg:)

(kvinne 56 år fra Akershus) sø. 7 feb. 2016 08:19 Privat melding

@Kiara: Her er jeg 100% med deg. Dårlig og skuffende oppførsel. Hvis du kan, så kvitt deg med dem som venninner, subsidiært begrens informasjonen så mye at de ikke kan såre deg. I sånne tilfeller er søstersolidaritet alfa og omega. Jeg har flere ganger vært i den situasjonen at jeg var tiltrukket av menn som venninner var interessert i eller til og med kjærester med, eller at de var interessert i meg, og jeg har trukket meg unna hver gang. Uten unntak. I et tilfelle hvor tiltrekningen var såpass sterk for oss begge at det var vanskelig å håndtere ble jeg kjæreste med bestekameraten hans, (som jeg heldigvis også var tiltrukket av) for å avskjære enhver mulighet.

Og jeg har heldigvis ingen venninner som oppfører seg sånn, jeg ville også ha trukket meg vekk fra dem hvis jeg hadde kunnet. En venn av meg ble nylig skilt, og han er en aldeles fantastisk mann, men jeg er like mye venninne med hans kone som med ham - så han er totalt off limit.

(mann 52 år fra Oppland) sø. 7 feb. 2016 08:59 Privat melding

Det er nok slik som ts skriver, når en eller flere viser interesse for en mann kan det føre at flere hiver seg på.

Oppskriften for en mann som vil ha damer er altså følgende:

Allier deg om mulig med din søster eller noen venninner og få dem til å late som de er interessert i deg på et utested, da får du sjans på de andre damene..)))...ikke rette metode, men det funker sikkrert..)

Skjult ID med pseudonym Lykketreff sø. 7 feb. 2016 09:10

Det funker veldig bra, Apollon😄 Har ofte vært wing woman for kompiser jeg, har et par som kjenner kvinners psykologi godt og elsker det spillet. Morsomme byturer det når leken/eksperimentet er selve underholdningen. Bare synd at menns psyke fungerer helt annerledes, så de skygger banen når de oppfatter at de har en konkurrent. Ikke akkurat en vinn-vinn for meg de kveldene der😂

Skjult ID med pseudonym the dater sø. 7 feb. 2016 09:42

@kiara

Det der er helt elementært, dessverre :(
Det er nok snarere regelen, heller enn unntaket. Jeg ser det er mange kvinner her som ikke kjenner seg igjen, men jeg opplever dette nesten uten unntak. Om jeg har en rolig kveld, og driter i damer..... bare sitter i en krok sammen med en kompis og drikker øl, så er det ingen interesse fra noen heller. I det øyeblikket det f.eks kommer en venninne, og vi tar turen på dansegulvet (ja, vi danser intimt og sexy), så starter konkurransen. Flere damer kaster seg på, og skal ha min oppmerksomhet. Og de er veldig klar over at de er flere, så konkurransen øker hele veien. Det skal sies at jeg opplever dette lite på såkalte privatfester, for der er det nesten bare venner. Og jeg antar det er fordi jeg har ordentlige og ekte venner, som har respekt for hverandre.

(kvinne 56 år fra Akershus) sø. 7 feb. 2016 09:49 Privat melding

Jeg kom forresten på at jeg faktisk har vært utsatt for dette en gang, men det er så lenge siden at jeg hadde glemt det. Jeg er delvis oppvokst i Spania, i to spanske familier, hvorav den ene var en søskenflokk på seks. Min spanske lillesøster var superpopulær, og trengte tydeligvis den bekreftelsen, for hun sørget alltid for at om vi var tre gutter og tre jenter, så flørtet og tøyset hun så mye med alle tre guttene at de kun hadde øye for henne. Det var ikke noe problem for meg, for det var ikke så ofte at jeg interesserte meg for noen uansett, men en dag ble jeg kjæreste med en gutt fra hjemlandsbyen min, og presenterte ham for familien min. Jeg hadde jo da gått ut i fra at hun ville roe det spillet litt i forhold til ham, siden hun visste at vi var kjærester, men tvert i mot. Hun doblet intensiteten, og han ble smigret over en så åpenlys interesse. Jeg er ikke sjalu, men jeg kjente at det var ikke spesielt hyggelig at hun tok all oppmerksomheten, så på et visst tidspunkt dro jeg henne til side, og sa at han var viktig for meg, og spurte om hun kunne roe ned flørtingen litt. En halv time senere kom han til meg og spurte hvorfor jeg hadde forbudt henne å snakke med ham. Jeg spurte hvor han hadde det fra, og han svarte at hun hadde sagt at jeg hadde gitt henne beskjed om ikke å snakke med ham. Og å fremstå som en sjalu bitch i forhold til den gutten du har vært kjæreste med i to uker er jo drømmescenariet.

Et par uker senere ble det slutt mellom oss, hvilket sikkert var like greit, men jeg glemte aldri oppførselen hennes, og sørget for å holde fremtidige kjærester borte fra henne, helt til jeg kom dit med min norske mann som var totalt immun mot spillet hennes.

Alle hadde regnet med at jeg av søstrene i søskenflokken ville velge henne som min nærmeste, for hun var den superpopulære som alle likte, men min bestevenninne ble hun som var fire år eldre, for hun kunne jeg stole på i tykt og tynt. Vi endte riktignok til slutt med å date to av de samme guttene etter hvert, men det var etter avtale, så det var greit :-)

(mann 46 år fra Oslo) sø. 7 feb. 2016 11:06 Privat melding

En venn la ut i det vide og brede for meg om dette fenomenet forrige uke. Ikke fra den kyniske vinkelen som her omtales, men det at hvis én kvinne blir interessert i en mann så blir plutselig flere også interessert. Rare greier...

(mann 52 år fra Oppland) sø. 7 feb. 2016 11:14 Privat melding

Det er vel noe med at en mann som er omsvermet sender sterke signaliserer om at han er sterk, vellykket og at han har gode gener.

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) sø. 7 feb. 2016 11:23 Privat melding

Jeg har faktisk en annen opplevelse. Selvsagt går det bra å ta med seg en kvinnelig wingman, og flørte uhemmet osv. Men det du da tildrar deg, er de samme som vil bli tildratt andre når gravitasjonen skifter. Og de er verdt null og ingenting.

De gangene jeg har gått ut med en dame i tankene, har det enten vært crash&burn, eller så har det funket veldig bra. Sannheten er vel at jeg ikke liker å spille spill, er vel for ærlig til det. Vinner jeg et hjerte, er det en sååå mye bedre følelse å vite at jeg klarte det selv, og graviterer det kvinnfolk rundt denne situasjonen, er det som fluer på møkk, og jeg behandler dem deretter.

Skjult ID med pseudonym Kiara sø. 7 feb. 2016 11:59

Et nok noe i det du sier, Apollon. Det er et underlig fenomen det her. Jeg tenker som Nigma, at de damene som dukker opp gjennom en slik mekanisme lett kan forsvinne videre. Risikoen er vel også stor for at se mister interessen når noe blir så etablert at andre damer trekker seg unna. Selv har jeg det som hellig regel at jeg ikke tråkker i andres bed, og jeg opplever mye den revirmarkeringen dra damer i forhold som lykketreff beskriver.

De damene jeg har erfart dette med siste året, har vært begynnende vennskap fordi jeg har utvidet nettverket og møtt mange nye mennesker. De har jo noen positive egenskaper også, så jeg har tenkt på om jeg kan ha slike venninner. Endrer de seg i et forhold, eller vil de alltid ha dette behovet foe å søke bekreftelse av andre at de er seksuelt attraktove. Kunne man stolt på dem? Ville de gått over streken dersom de ble presentert for en som var kjæreste? Jeg har konkludert med at de ikke er verdt å samle på, eller utvikle et nært vennskap til. Samtidig synes jeg litt synd på dem. Det de har felles, er at de har mye komplekser og deg virker som om de ikke har "oppdaget" at de er attraktive før de har vært veldig voksen. Sånn sett er det vel naturlig å konkludere med at det nok er noe dårlig med selvbildet som trigger dem.

Skjult ID med pseudonym Kiara sø. 7 feb. 2016 12:01

@Tinka
Dette er uten unntak damer rundt og over førti. Tilsynelatende velfungerende og velutdannede.😄 Jeg mistenker at de fortsetter slike så lenge de lever.

(kvinne 45 år fra Østfold) sø. 7 feb. 2016 12:06 Privat melding

Derfor er det bedre meg 3-4 gode venninner enn 20 overfladiske :) de er der som støtte uansett å kunne aldri ha gjort noe slik ;) å min aller beste venninne er jeg forlover for og vi har holdt sammens i 39 år siden barnehagen :) gikk barne ungdomsskolen og videregående sammens :) gull verdt :)

(mann 52 år fra Oppland) sø. 7 feb. 2016 12:23 Privat melding

Finner man den rette ved et slikt "spill" ?, svært lite sannsynlig..)

Skjult ID med pseudonym Kiara sø. 7 feb. 2016 12:49

Takk til alle som kommer med støtte i tråden!😊

@thelady
Jeg har også bare noen få nære venner, og har aldri vært sånn som er en del av jentegjenger. Derfor jeg har blitt noe sjokkert over det som skjedde. Det som er nå når barna mine er blitt store, er at jeg må ha et større nettverk og en del overfladiske relasjoner fordi venninnene mine lever andre liv enn meg. Jeg er ikke så velkommen i parmiljø, men det kan ikke forklares med at jeg prøver meg på mennene deres. Jeg blir bare invitert med når de vil gjøre ting uten mann, og det blir litt sjeldent. 😃

(kvinne 45 år fra Østfold) sø. 7 feb. 2016 12:58 Privat melding

Lik meg du @kiara jeg heller menger meg ikke med jentegjenger osv har erfart intriger osv av slik å fikser ikke sånne ting :) jeg kjenner meg også igjen i din setting :) alle mine nære venninner er fortsatt trygt og godt gift med sine kjære bare jeg som er singel av oss og det merkes :) men mine venninner syns det er deilig å gjøre noe uten mannen sin så heldig sånn sett :) de blir med på kino eller jente kveld på byen eller en lang weekendtur med bare jentene :) så jeg er heldig de inviterer meg ofte selvom de er par de tar vare på meg fordet 😂😃 blir ofte bedt på middag osv :) så opplever heldigvis begge deler :)

Skjult ID med pseudonym Kiara sø. 7 feb. 2016 13:12

Høres bra ut, Thelady!😊

(kvinne 45 år fra Østfold) sø. 7 feb. 2016 13:25 Privat melding

Ja vennskap betyr så mye for meg så skjønner ikke de som liksom skal være venner meg alle klarer det Pga man kan jo ikke klare å gi 100% av selv hvis man hat så mange derfor er jeg fornøyd med mine 3-4 gode venninner Pga lett å ha fokus å stille opp for de :) å jeg vet at hvis jeg åpnet hjerte mitt så blir det der :) så jeg er ikke på sukker for å få venninner men er her Pga vil finne en mann jeg kan elske og ta han med i mitt miljø det gode og trygge 😂😂 men flott dag @kiara kos deg masse , skal spille Ludo med jentungen :)

(kvinne 45 år fra Østfold) sø. 7 feb. 2016 13:26 Privat melding

Ahh mye skrivefeil grrt ordboka på tlf Hehe men ""gone""

Skjult ID med pseudonym Kiara sø. 7 feb. 2016 13:36

Takk, Thelady.😊 Det er fullt mulig å få gode venner i voksen alder også, og for oss som har flyttet litt blir det helt nødvendig å bygge nye nettverk og vennskap. Jeg har også fått nye venner gjennom gjennom både sukker og andre singelarenaer. Noen bare på besøk i livet mitt så jeg lærer mer om både meg selv og andre, og noen jeg håper vil være der resten av livet. 😊

(kvinne 45 år fra Østfold) sø. 7 feb. 2016 13:45 Privat melding

Ser den @ kiara har selv bodd i Østfold bare 1.5 år nå er jo jeg heldig Pga en av mine beste venninner bor i denne byen men var derfor jeg meldte meg inn i røde kors her Pga jeg møter mennesker som er lik meg selv som gir av seg selv så det var min måte å komme inn i et miljø ute i rlf :) vi velger så forskjellig på grunnlag av livserfaringer :) men nå seriøst borte :)

(mann 52 år fra Oppland) sø. 7 feb. 2016 14:00 Privat melding

Hva er det som skjer sier jeg bare...