Alle innlegg Sukkerforum

Jeg undrer over følgende:

Vis siste innlegg
(mann 40 år fra Buskerud) sø. 7 feb. 2016 09:11 Privat melding

Jeg ser i diverse tråder at folk oppfordrer til å pøse på med førstemeldinger.
Og ofte er dette fra de av oss som har litt fartstid her inne.
Gjør dere det selv? Pøser på med meldinger altså?

Jeg gjorde det i startet ja, men jeg vil jo ikke ha "noen" jeg vil ha "henne".
Så nå går det gjerne uker, ja til og med mnd mellom hver gang jeg sender meldinger til noen.

Klart at sjansene for å få svar/treffe noen minsker jo betraktelig, men det får nå så være.

Bare så det er sagt, så hender det at jeg sender flere meldinger ila en uke også, men samme kriterier gjelder. Går jo også på aktivitetsnivået mitt.

Tanker?

(mann 40 år fra Buskerud) sø. 7 feb. 2016 09:16 Privat melding

@banjohan, ja en av mine tanker rundt dette også. :)

(mann 40 år fra Buskerud) sø. 7 feb. 2016 09:29 Privat melding

Foretrekker fluestang selv... (Når det først biter så er det en skikkelig kamp å få den inn)

Skjult ID med pseudonym the dater sø. 7 feb. 2016 09:44

@mjau
Jeg fisker ikke. Jeg bare sitter i båten jeg, og de hopper oppi :P

(kvinne 57 år fra Akershus) sø. 7 feb. 2016 10:01 Privat melding

Å pøse på med førstemeldinger forutsetter at så mange er av interesse for deg, og at du har stor kapasitet i tilfelle flere skulle si ja samtidig. Det skal jo litt til.

Hva med å ta opp status en gang i uken for eksempel?

Er det noen kvinne jeg skriver med her nå? Nei. Da velger jeg ut akkurat den jeg har aller mest lyst til å være sammen med, og sender en melding. Sier hun nei? Da er det mulig å skrive til en ny med en gang. Sier hun ja til å holde kontakten er det jo bare å se hvor det bærer.

(mann 40 år fra Buskerud) sø. 7 feb. 2016 10:55 Privat melding

@my, et godt poeng!

(kvinne 48 år fra Sør-Trøndelag) sø. 7 feb. 2016 11:17 Privat melding

Sender jeg én førstemelding i uka driver jeg med utpøsing 😜

(mann 40 år fra Buskerud) sø. 7 feb. 2016 11:37 Privat melding

@nigma, altså dette var absolutt ikke en tråd der jeg klager over respons. Om du antok det må du lese tråden en gang til :)
Det var en undring :)

Skjult ID med pseudonym Hespetre sø. 7 feb. 2016 11:47

Det er som ellers i livet, det går i bølgedaler. Det kan gå en uke uten at mer enn et par stykker har vært inne å kikket på profilen engang. Å jeg har vært like deffensiv. Så en kveld bestemmer jeg meg for å pøse ut. Å hva skjer da? Jo, flere svarer i tillegg til at jeg får førstemeldinger. Det er liksom ingen mellomting! Men nå skal det også tilføyes at det er ikke ofte jeg treffer på de jeg sender ut. Ofte svaret er av den seksuelle arten. Det samme gjelder de som kommer inn:-D Er ikke de jeg vil ha, men for all del. det hjelper på bare det å få meldinger, samme hva de inneholder. Er jo bare å slette de:-D

(mann 40 år fra Buskerud) sø. 7 feb. 2016 11:58 Privat melding

@nigma, bøyer meg i støvet :)

(kvinne 48 år fra Oslo) sø. 7 feb. 2016 12:41 Privat melding

@santonse
Enig med deg, har prøvd å skrive/svare noe om det tidligere her inne, men ble da litt nedstemt av noen... jeg mener folk "bør" velge litt mer med omhu hvem en sender førstemeldinger til og ikke bare pøse på med førstemeldinger til hvem som helst... Jeg vil også kun ha Ham og ikke hvem som helst og vil heller ikke ha ham som vil ha hvem som helst... Ble da motargumentert med "en må jo sende mange første meldinger, for da er det jo større kjangse for å få svar" og "jeg er ikke så priviligert og kan derfor ikke velge og vrake" Greit nok det, men er det om og gjøre å få flest svar? Og jeg vil faktisk ikke ha svar fra hvem som helst/melding fra hvem som helst. Kun Ham! eller muligens Ham😜

Skjult ID med pseudonym Rampegutt sø. 7 feb. 2016 13:28

Ser at det trengs råd her!

Det beste er nok å deaktivere profilen. Da får man ikke meldinger og slipper strevet med å blokkere, eller eventuellt den ubehagelige følelsen av selv å bli blokkert. I tillegg slipper man arbeidet med å skrive meldinger. Så klart er det en litt tungvint sjekkemetode, det å gjøre seg utilgjengelig på markedet, men man må hele tiden veie ulempene opp i mot fordelene. Sånn er det med alt her i livet. Ikke noe er gratis.

Hilsen den vise ugle.

Skjult ID med pseudonym MsObvious sø. 7 feb. 2016 13:39

Haha. Jeg har fulgt rådet ditt, Rampegutt, og kan bekrefte at det funker. Ikke avvist noen eller blitt avvist på snart to uker, ikke har jeg blokkert noen eller slitt meg ut med å få bokstavene i meldingene til å stå i riktig rekkefølge heller ;)

Tror ikke det Kristin sier egentlig står i motsetning til det du skriver, Villrosa. Det går an å være selektiv selv om man velger seg ut flere, men det er også en fordel å ha en viss spredning på det. En del førstemeldinger bærer jo preg av å ha blitt sendt til hvem som helst, og man skjønner av dialogen at det er tilfelle også. Jeg har ingenting imot å være en av 50 interessante profiler, men jeg gidder ikke bruke tid på de som bare valgte seg 50 tilfeldige å sende til i håp om å få svar fra en eller annen. Jeg blir i alle fall litt satt ut når folk sender meg melding uten å ha lest et ord av det som står i profilen, de hadde ofte sett selv at vi ikke var noen match om de bare hadde tatt seg bryet med å lese et par setninger..

(mann 52 år fra Hordaland) sø. 7 feb. 2016 14:08 Privat melding

Lite sending av meldinger her ja, så da tenk eg at eg ikke gidd å forny mitt VIP som går ut i dag

Skjult ID med pseudonym Ointah sø. 7 feb. 2016 14:13

Jeg sender endel mld fordi jeg er nysgjerrig på dem jeg ser på. Ikke noe ork eller pes med det. Det er så mange flotte damer her inne at jeg ikke føler at jeg "venter på den rette" før jeg spør. Hva om den rette ikke ser helt ut som du tenkte men at valgte å ikke spørre fordi det "kanskje er noen bedre rundt hjørnet". Nei, skriv heller til for mange enn for få. En god chat har egenverdi i seg selv ????

Skjult ID med pseudonym Ointah sø. 7 feb. 2016 14:14

Jævla spørsmålstegn

(mann 36 år fra Finnmark) sø. 7 feb. 2016 14:33 Privat melding

Har akkurat skaffet mæ VIP+. Men har nu ikke akkurat sendt noen mld her inne.

(mann 52 år fra Hordaland) sø. 7 feb. 2016 14:49 Privat melding

Takk takk du ville rose 😊

(mann 39 år fra Nordland) sø. 7 feb. 2016 15:21 Privat melding

Sender også en del førstemeldinger. Og skriver med alle som svarer. Det blir åpenbart fort mye "svinn" uansett, da folk kanskje bryter av takket være omstendigheter man selv ikke rår over. De finner noen andre, eller ønsker å være mindre aktive her inne etc.

Jeg så et gullkorn på engelsk her om dagen, ikke så dumt å leve etter det. Om jeg skal oversette det til norsk blir det ca slik: Aldri tving noe gjennom. Gjør ditt beste, og la det deretter være. Hvis det er ment å skje, så skjer det. Ikke la deg tynge ned av ting du ikke kan styre.

(mann 48 år fra Oslo) sø. 7 feb. 2016 16:04 Privat melding

Hei alle. Bra tråd @TS. Jeg synes det er såpass spennende med språk og chat at jeg skreddersyr meldinger til hver enkelt. Da blir det feil for meg å masseprodusere. Men noen ganger er jeg så fornøyd med en førstemelding at jeg får lyst til å bruke den om igjen, men foreløpig har jeg motstått fristelsen... Hvis jeg skriver noe som ikke baserer seg på profilteksten, så frykter jeg litt at det skal bli oppfattet som en masseutsendelse, men noen sjanser må man jo ta. Det hadde jo vært interessant å se hva som hadde skjedd om jeg sendte ut samme melding til mange samtidig, men så er det kanskje ikke så mange jeg egentlig vil ha kontakt med og masseutsendelse til 2-3 stykker kan man like godt skreddersy😅

(mann 48 år fra Oslo) sø. 7 feb. 2016 16:23 Privat melding

Ha ha @Villrosa, jeg mente ikke hvert enkelt Sukkermedlem😁, dessuten har vi hatt en ørkort chat før så førstemelding ville det ikke blitt nå😅

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 7 feb. 2016 16:30

Jeg var skikkelig aktiv før. Nå har jeg egentlig sluttet å bry meg og det er ikke lenger noen interessante profiler igjen å kontakte her inne.
Ikke kommer det noen nye interessante profiler veldig ofte heller, så jeg sender kanskje et par, tre førstemeldinger i året.

Hvis målet mitt var å bare få svar eller chatte så kunne jeg selvsagt pøst på med meldinger.
Men i jakten på en kjæreste så er det relativt lite hensiktsmessig for folk å pøse på med meldinger.

Oppfordringen bør nok heller være å sende en melding om du kommer over noen du syns er interessante. :)

Skjult ID med pseudonym Sunny sø. 7 feb. 2016 16:35

Trenger bare EN - fisker altså med stang ;-)

(kvinne 36 år fra Akershus) sø. 7 feb. 2016 16:41 Privat melding

Siste avsnitt er jeg helt enig i @powpow 😊

Skjult ID med pseudonym Sunny sø. 7 feb. 2016 18:11

@Villrosa: Det er ikke alltid stanga som er viktig, men det den kan by på ;-)

Skjult ID med pseudonym Sunny sø. 7 feb. 2016 18:43

@Villrosa: er dame ;-) ;-) ;-)

(kvinne 48 år fra Oslo) sø. 7 feb. 2016 18:56 Privat melding

Det er nok ikke ofte jeg sender førstemelding til noen. Jeg tar noen krafttak av og til, så det blir kanskje en gang i måneden. Jeg har derimot blitt flinkere til å svare på og følge opp førstemeldinger jeg får selv, og det er da noe.

Skjult ID med pseudonym Rampegutt sø. 7 feb. 2016 18:59

Ja til arrangerte ekteskap så hadde det blitt litt vei i vellinga her.

Skjult ID med pseudonym Sunny sø. 7 feb. 2016 19:45

@Villrosa: en kan ordne på så mye i dag, men er temmelig sikker på at jeg vil fortsette å være dame (uten påmontert stang) ;-)

(kvinne 48 år fra Oslo) sø. 7 feb. 2016 21:09 Privat melding

@Villrosa
Ser du har henvendt deg til meg men allerede gått åtte timer siden jeg var her sist...men svarer nå.

Hvor i hel... , har jeg skrevet at en kun skal skrive til EN person?? Eller at det KUN er en person som skal se og skrive til deg eller meg? Jeg har vel heller ikke for søren skrevet at jeg tror jeg ev. er den eneste "noen" har skrevet til.

Jeg skriver KUN at jeg syntes at folk skal velge mer med omhu hvem en sender førstemelding til og ikke bare sende ut til hvem som helst. Som det faktisk virker som enkelte folk gjør her inne.... Ihvertfall mye miss match som kommer i min innboks...

Skrev også med blunkesmily, at jeg kun ville ha melding fra Ham og ikke fra hvem som helst.

Jepp, småsint svar fra meg, men blir irritert når folk ikke klarer å lese det jeg har skrevet og kommer med et så tåpelig svar iht hva jeg har skrevet og t.o.m. skriver "...om man tror man er den eneste noen har skrevet til er litt søkt". Nei, jeg tror ikke det, hallooo

(mann 32 år fra Oslo) sø. 7 feb. 2016 21:27 Privat melding

Vil vel si at jeg har fartstid her inne, traff ei frøken jeg var sammen med i 1.5 år, og etter det ble slutt så har jeg vært her inne veldig i ny og ne de siste halvannet årene. (Jeg har et liv, sue me)

Jeg vil si av at de jeg har snakket med så er det et ytterst fåtall som ikke har svart, og jeg tror ganske hardt på at det hjelper veldig om dere sikter dere inn på noen som dere genuint får litt interresse for å snakke med, Det å fyre "Hei" i hytt og gevær for så å klage på svarresponsen er litt "god dag mann / økseskaft"

og la meg legge til:
Herregud, dere er jo de samme 3 - 4 personene som får hver eneste tråd til å se ut som nøyaktig de samme med bullshit-fjas? Kan ikke dere lage en egen tråd til det?

Skjult ID med pseudonym Hespetre sø. 7 feb. 2016 22:12

Hahaha @my. Godt svart!:-D

(mann 32 år fra Oslo) sø. 7 feb. 2016 22:32 Privat melding

heh! Lock, stock, og skal villrosa få være barrel da?

"Haven't you heard of peace on earth and good will towards man?"

"NO! ehehehehe!"

Nei, ok da, da skal jeg trekke meg stille og forsiktig ut fra forumet, jeg har tydligvis inget at fortulle her.

Skjult ID med pseudonym Hespetre sø. 7 feb. 2016 22:38

Er plass til alle her:-D
Er en fordel at man tåler ærlige tilbakemeldinger da:-)))))

Skjult ID med pseudonym MsObvious sø. 7 feb. 2016 22:40

Jeg synes at menn under det magiske 30 er veldig velkommen, sånn for the record.

(mann 32 år fra Oslo) sø. 7 feb. 2016 22:43 Privat melding

Hehe, Er generelt sett ikke en "krangle på internettet"-person, og det er bare søndagskvelder jeg har tid til å krangle på nett med andre menneskers oppfattning av fornuft uansett, så jeg skal ikke rote for mye i virklighetsoppfattningen deres ;)

..en og annen gang i ny og ne dog.

Skjult ID med pseudonym MsObvious sø. 7 feb. 2016 22:46

Ja, er det rart? Å henge her får meg jo nesten til å føle meg som jeg er 40 selv, bare fordi jeg går overens med (noen av) dere :P
Ellers så må jeg jo gjøre en innsats for å sikre dere en ny ungdom i gjengen, sånn at dere har noen andre å diskutere alder med.

Skjult ID med pseudonym MsObvious sø. 7 feb. 2016 22:50

Jeg tror du har rett, Kiara, men jeg har egentlig ikke peiling. Så jeg skal bruke tiden frem til august på kvantitativ forskning på området ;D

Skjult ID med pseudonym Hespetre sø. 7 feb. 2016 22:52

Er du redd vår, til tiden, spesielle humor skal få dem til å himle med øynene @Kiara....hahaha:-D

Skjult ID med pseudonym MsObvious sø. 7 feb. 2016 22:53

Tja, jeg er godt kjent som en kombinasjon av kresen og kylling, så jeg kommer sjeldent helt dit. Men om jeg skal prøve å leve som om jeg skulle tilbake hit for å fortelle dere hva jeg har funnet ut, det kan jo hende det kan gi uventede resultater!

Skjult ID med pseudonym Hespetre sø. 7 feb. 2016 22:56

Hahahaha @Kiara:-D
Hadde dette vært da vi var ung er det mulig det kunne skjedd, men dagens "ungdom" tåler nok litt mer, vil jeg tro....når man ser på de meldingen man til tider får fra guttunger:-D

Skjult ID med pseudonym MsObvious sø. 7 feb. 2016 22:56

Ja, som jeg nevnte i tråden under her så har jeg 15 billetter til ting og tang som burde bli gøy, så jeg har i alle fall lagt til rette for at det skal gå an å finne ut av påstanden din!

Skjult ID med pseudonym MsObvious sø. 7 feb. 2016 23:02

Takk! Som jeg har sagt en gang tidligere her, noen av dere føles som en gjeng kule tanter for meg, så jeg heier på dere og ;D

Sånn ellers så føler jeg hverken at jeg har himlet veldig mye med øynene (av akkurat dere), er porno-ødelagt eller har fått svekkede sjelsevner, så dere kan ta akkurat det med ro.

Skjult ID med pseudonym Hespetre sø. 7 feb. 2016 23:02

Jeg dauer av latter @Kiara:-D
Lite beskjedne er de også:-D

Skjult ID med pseudonym Hespetre sø. 7 feb. 2016 23:11

Hahaha:-D Min har ikke begynt å gå på massassjeinstitutt ennå, men han henger utenfor lokale fester. Å når han kommer hjem får jeg alltid vite hvem som var der, hvem som drakk, røykte, klinte og med hvem....ja det meste. Synes det er helt fantastisk at ungdommen er så åpen i dag:-D

Skjult ID med pseudonym Hespetre sø. 7 feb. 2016 23:16

Hahaha @Odd_job....elller hva i alle dager vi skal kalle deg nå etterhvert:-D
Vil du ha en på tryne? Vil du ha klage?

Skjult ID med pseudonym Hespetre sø. 7 feb. 2016 23:23

Hahaha....latteren er ikke like enkel å styre til tider nei:-D
Må prøve å passe på at jeg ikke mister tillitten jeg da:-D

Skjult ID med pseudonym Hespetre sø. 7 feb. 2016 23:26

Pseudonymet mitt @Odd_job, passer perfekt til meg:-D
Å "vi" er nok ikke mer normale enn det du er. Like gærne hele gjengen!
Er helt nydelig jeg:-D Både utenpå og inne....du vet, krig og fred og sånn:-D

(mann 47 år fra Oslo) sø. 7 feb. 2016 23:30 Privat melding

Det et nødvendig med litt krangling innimellom. I positiv betydning av ordet. Ikke tretting og hersing men rett fram-uenigheter, diskusjon og selvstendighet innimellom trallalla-smaskene ;-)

Skjult ID med pseudonym Hespetre sø. 7 feb. 2016 23:34

Er mulig du har sett meg @Odd_job..... Jeg har sett deg:-D

Skjult ID med pseudonym Hespetre sø. 7 feb. 2016 23:38

Ja da, Hespetre har sett profilen din....Hva Hespiss har, vet jeg ikke:-D

Skjult ID med pseudonym Hespetre sø. 7 feb. 2016 23:46

Må skuffe deg @Odd_job. Vært på date i dag og det sa PANG!

Skjult ID med pseudonym Hespetre sø. 7 feb. 2016 23:50

Hehe...nei PANG. Ble skutt i hjertet, av Amors pil:-D
Takk:-D

Skjult ID med pseudonym Hespetre ma. 8 feb. 2016 00:07

Hahaha, du finnes ikke blærete @Odd_job:-D
Å det er vel når man minst venter det at det skjer! Overbevisende eller ikke.
Å nå roter jeg litt rundt her for gøy. Å skulle det nå ikke fungere så melder jeg meg på forumfest, hehe. Da skal jeg si hei:-D

Skjult ID med pseudonym Hespetre ma. 8 feb. 2016 00:23

Hahaha....sa HVIS dette ikke fungerer melder meg meg på. Men jeg har troa på at det vil fungerere, jeg.
Å hvis det mot formodning ikke gjør det kan du spander en irish på meg. For hullmeg skal det litt til før skjer, ikke bare litt egentlig, mye:-D