Alle innlegg Sukkerforum

Dame/ mann

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym sør sø. 7 feb. 2016 17:03

Hvor normalt skal det være her inne på sukker at det skal være så sexfiksert allerede før en møtes selv om match og kjemi ser ut til å være der??

(kvinne 47 år fra Aust-Agder) sø. 7 feb. 2016 17:58 Privat melding

Noen menn mener vi er " løse" bare en nevner sex, mens andre mener enn er nonne for at en ikke vil vise bilder og snakke sex før første møte..
Vet ordet " normalt" er et veldig vidt begrep...

Skjult ID med pseudonym Rampegutt sø. 7 feb. 2016 18:09

Min mening er at sex er veldig aktuelt. Ser man på verdens befolkningsmengde på snart 8 milliarder er det opplagt ikke bare keg som tenker i de baner. Mye tyder på at sentrum for menneskers oppmerksom faktisk ligger mellom lårene på kvinner og litt foran et sted på menn. Videre mener mange at denne oppmerksomheten må rettes gradvis inn slik at man for eksempel her på forumet først gjør seg ferdig med de pliktskyldigste spørsmål om fjellturer og padling i kajakk etc. før katten slippes ut av sekken og man innrømmer at innestengt kåthet får oss til å klatre oppetter veggen og gnage hull i tapetet. Jeg tror det kalles for kultur. Fiffig oppfinnelse!

Skjult ID med pseudonym Rampegutt sø. 7 feb. 2016 18:26

Angående dette med kvinner og løssluppen seksualitet er det slik at de fleste kulturer til alle tider har hatt kvinnen som målestokk på samfunnets ære og moral. Det er bare i de siste par hundre år dette har endret seg, og da kun i vestlige land. Det er saktens svært beklagelig, men også vanskelig å endre.

Man kan si det slik at om mannen er et svin, er ikke nødvendigvis samfunnet en svinesti. Men om kvinner er svin er samfunnet totalt degenerert. Et samfunn har simpelthen den moral den kvinnelige befolkningen forvalter og besitter. Det er faktisk en slik grunnholdning i menneskets bevissthet fremdeles. Derfor blir kvinner som lever livet ansett som verre enn menn som gjør det samme. Kvinner og menn vurderes ikke etter samme målestokk.

Men som sagt, i vestlige land er denne holdningen delvis dekonstruert slik at også menn får kritiske spørsmål om sin seksuelle adferd, mens kvinner i mange tilfeller greier å leve et saftig liv uten å bli alt for sterkt fordømt.

(kvinne 47 år fra Aust-Agder) sø. 7 feb. 2016 18:41 Privat melding

Min mening er at er det greit så må vel damer som menn få gjøre som en føler for selv, vi lever i 2016. Men at noen får et litt vrengt syn på ting har jeg full tro på når det kommer til nettdating 😀

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 7 feb. 2016 18:47

Beste er å holde seg unna temaet sex. Da slipper du som regel de som ikke er interessert i noe mer enn sex. :P

Skjult ID med pseudonym sør sø. 7 feb. 2016 19:00

Så koselig Villrosa, tusen takk 😀

Skjult ID med pseudonym sør sø. 7 feb. 2016 19:01

Glemmer å sette pseudonym av og på..

Skjult ID med pseudonym sør sø. 7 feb. 2016 19:03

He he Villrosa, den var veldig beskrivende 😀😋

(kvinne 47 år fra Aust-Agder) sø. 7 feb. 2016 22:34 Privat melding

En som har skjønt det😀 Men kommer ikke inn på siden din jeg pga noe match styr 😀😀😀