Alle innlegg Sukkerforum

Hvor er de?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Anka sø. 7 feb. 2016 18:05

Hei, jeg leter som mange andre her inne etter en kjæreste og en jeg kan dele alt med. MEN.., hvor er de som ikke er i midtlivskrisa og som må drive med trening?! Misforstå meg rett, jeg synes at å holde seg i form er bra, men må de drive med bortoverski, sykling, slalåm, padling og styrketrening på en gang? Hvor er de som kan "bare" gå en tur i skogen, på fjellet osv? Aff, dagens grublings 😉😃

(mann 40 år fra Buskerud) sø. 7 feb. 2016 18:14 Privat melding

Jeg er her, og det er sikkert mange andre som meg her også :) så da er det bare å plukke fritt fra "øverste" hylle.

(mann 48 år fra Oslo) sø. 7 feb. 2016 18:18 Privat melding

Hva med oss som helst VIL være så fanatiske, men rett og slett er for late til å klare å gjennomføre det?

Skjult ID med pseudonym lillemor sø. 7 feb. 2016 18:21

Å ligge på sofaen med åpent vindu kan også kalles friluftsliv😜

(mann 48 år fra Oslo) sø. 7 feb. 2016 18:39 Privat melding

Faen, Kiara, det ER kjørt.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 7 feb. 2016 18:45

Det finnes mange av de, det er bare det at de ikke er interessante for deg. Sånn er det med den saken. :P

Skjult ID med pseudonym Sunny sø. 7 feb. 2016 18:48

"Når jeg blir gammel
håper jeg ikke at folk tenker
at jeg er en søt gammel dame.
Jeg håper de tenker:
Hjelpe meg
hva har den kjerringa
tenkt å finne på nå!"

Må derfor boooste litt med toppturer osv nå slik at de rundt meg er godt forberedt ;-

(mann 48 år fra Oslo) sø. 7 feb. 2016 19:02 Privat melding

Det verste er at den karakteristikken faktisk passer til meg, Kiara. Hat-trick i gubbefaktor.

(kvinne 43 år fra Akershus) sø. 7 feb. 2016 19:03 Privat melding

De som ikke trener, er vel på den daglige mc-turen Europa rundt, tenker jeg.

(mann 45 år fra Oslo) sø. 7 feb. 2016 19:09 Privat melding

Kanskje fordi de har lyst. Synes det blir en uheldig stereotyp å kalle aktivitet for en midtlivskrise. Det handler ofte om å gjøre alderdommen enklere for seg selv med å ikke entre den med dårlig muskulært grunnlag. Da ender man opp med en tung vei isteden for en litt lettere.
Det som blir feil er hvis dem absolutt krever at du gjør det samme. Jeg vil ha noen som er selvstendige til å gjøre hva dem vil og som respekterer at jeg holder på med mine ting. Hvis det er noen fellesnevnere der så er det såklart positivt men felles interesser trenger ikke nødvendigvis å sirkle kun rundt fysisk aktivitet.

(mann 48 år fra Oslo) sø. 7 feb. 2016 19:21 Privat melding

Men for å svare på tråden: Å bare ville gå en tur i ny og ne er ikke nok for meg, midtlivskrise eller ei. Jeg ønsker mer regelbundet og hard trening, og jeg hvis jeg skulle finne meg ei dame vil jeg helst at hun tenker i samme baner.

Skjult ID med pseudonym Rampegutt sø. 7 feb. 2016 19:34

Par tre-fire timer med sex fem dager i uka gjør susen. Fri for eksempel på onsdag og torsdag. Da kan vi sende tekstmeldinger. Allsidig seksuell aktivitet trener alle muskelgrupper inklusive lunge og hjerte, tungen munn, lepper og kjevemuskler, fingre ikke minst, pluss øyne og til og med nesa får noen ganger kjørt seg skikkelig. Enkelte ganger går det jo nesten på helsa løs.

(kvinne 48 år fra Vestfold) sø. 7 feb. 2016 19:38 Privat melding

Hmm @rampegutt..det var voldsomme greier..men enig med både deg og villrosa om at sex kan være god trening :)
Til TS..du finner nok de du søker også, men jeg tror det er mye mer fokus i befolkningen ( spes over 40), å trene mer enn tidligere. I hvert fall ser jeg det på min vennekrets og folk jeg kjenner. Jeg liker det, for selv er jeg rimelig aktiv.

Skjult ID med pseudonym Sunny sø. 7 feb. 2016 19:42

Flere av oss som er aktive alltid vært det. Jeg trenger ikke den hardtreninga som HerrFekt søker, men ønsker veldig gjerne å treffe en som har like stor glede av å være ute på tur som det jeg har.

En venninne av meg var kjempeglad da hun så at mannen hadde tatt på turbuksa da han stod opp i dag, men buksa ble bare tatt på fordi den var behagelig å ha på. Noe tur var det ikke snakk om...

(mann 48 år fra Oslo) sø. 7 feb. 2016 19:52 Privat melding

Sunny:
Jeg er absolutt ingen atlet eller idrettsfantom dersom noen skulle tro det (jeg vil heller beskrive meg selv som i overkant dårlig trent for alderen), men slik jeg ser det finnes det ganske mye mellom det å ville gå en tur i blant og det scenarioet som beskrives i åpningsinnlegget.

Skjult ID med pseudonym Sunny sø. 7 feb. 2016 19:55

@HerrFekt: da kunne jeg glatt gått en tur med deg :-)

Skjult ID med pseudonym Sunny sø. 7 feb. 2016 20:03

@Kiara: Som deg blir jeg utrolig GLAD når jeg er fysisk aktiv :-) Naturopplevelser gir gode vibber som jeg gleder meg over i øyeblikket og som jeg kan se tilbake på og fryde meg over at jeg fikk med meg!
Energi, energi, energi!

(mann 32 år fra Oslo) sø. 7 feb. 2016 21:09 Privat melding

..Ja, Godt mulig at mange overdriver en smule da, og det er, som det ble nevnt tidligere her, at det er på turer vi Menn som regel tar bilder av hverandre, Selfies står ikke så veldig høyt på listen blant mine venner vertfall.

Det jeg ikke forstår er det behovet for å angripe folk som er aktive i et stadig mer overvektig samfunn? Tenker at det er deres egen dårlige selvfølelse over å ikke ha driven til å gjøre noe med det som spiller inn, jeg. Og derfor lar dere dere provosere av at det tilsynelatende er så mange som er "bedre" og klarer å heve seg over latskap.

(..Forsto det visst likevel)

Skjult ID med pseudonym Rampegutt sø. 7 feb. 2016 21:22

Livsfarlig å gå tur på Oslos vestkant. Spesielt oppe på Bogstad. Ikke på gunn av suvene, men fordi du risikerer å bli løpt ned av folk i trange tights med selfiestang på huet. Man må bare kaste seg til side ellers blir man løpet RETT NED i asfalten. Men nå har jeg begynt å ta med meg spretterten min. Straks de er forbi bare lader jeg skytern'n og sender ei knallhard (ukokt) ert rett i skinka på'rem. Vanskelig å treffe de tynneste av dem så det er best med de litt utrente som er gode og breie. Men dem er det ikke så mange av på de kanter. Og de løper dessuten så sakte at de ikke utgjør noen fare. Det er de tynne som er problemet.

(kvinne 43 år fra Akershus) sø. 7 feb. 2016 21:29 Privat melding

Det er absolutt ikke feil å være sunn og aktiv og trene. Men jeg tenker noen ganger at det sier meg så lite om personen, når hele profilen handler om trening (og det gjelder mange profiler). Hva med samfunnsengasjementet, hva er det som gleder eller provoserer? Hva er det du lengter etter, hva drømmer du om? Hva berører deg?

Jeg trener, jeg også. Men på samme vis som at jeg tørker av kjøkkenbenken, fyller drivstoff og klipper plenen, føler jeg ikke at det sier så mye om MEG, og derfor er det heller ikke det jeg velger å skrive om i profilen min.

Problemet er ikke at mange skriver om trening. Problemet er vel heller at for mange av oss er det uinteressant å lese om akkurat dét, selv om det er topp at folk er aktive.

(mann 32 år fra Oslo) sø. 7 feb. 2016 21:32 Privat melding

..Altså... Villrosa..

Det at en person er aktiv og liker å gjøre ting trenger ikke å bety at de ønsker en kjæreste som er nøyaktig lik.

Synes dere har et litt merkelig syn på ting, bare kast dere inn i det og overse det om det er en liten ting i profilen som ikke stemmer overens med ditt synspunkt, I din alder vil han gjerne sitte alene med en kaffekopp på en tue et par timer før han kommer hjem igjen ;)

(mann 32 år fra Oslo) sø. 7 feb. 2016 21:34 Privat melding

...Jøssda, der skjøt besøkstallet raskt oppover...

(mann 48 år fra Oslo) sø. 7 feb. 2016 21:35 Privat melding

Lillah:
Det er en del av pakka, på samme måte som samfunnsengasjement, politisk ståsted, religion osv. Det betyr ikke nødvendigvis at det er det viktigste, men for mange ER det likevel viktig.

(kvinne 43 år fra Akershus) sø. 7 feb. 2016 21:38 Privat melding

HerrFekt, som en del av pakka er det helt greit. Men om det er hele pakka, blir det feil pakke for mange. :-) Og det er veldig mange som ikke skriver om særlig annet enn trening her inne.

(mann 48 år fra Oslo) sø. 7 feb. 2016 21:39 Privat melding

J-jeg har skrevet at jeg liker italienske 70-tallsskrekkfilmer også. DET må vel telle positivt?

(kvinne 43 år fra Akershus) sø. 7 feb. 2016 21:40 Privat melding

HerrFekt, DET teller! :-D

(kvinne 46 år fra Østfold) sø. 7 feb. 2016 21:43 Privat melding

Tidligere chattet jeg litt med en som tok kontakt å jeg fortalte at jeg ikke er noen treningsnarkoman Pga alle bildene han hadde var av en eller annen form for trening ! Da fortalte han meg at alle bildene ble tatt på samme helg i forbindelse med noe greier og han fortalte at han trener ikke så mye som det virker som på profilen ! Jeg spurte hvorfor har du bare slike bilder da og da svarte han Pga det som er inn Hehe :) jeg fortalte han at eneste grunnen til at jeg brukte tid på han var Pga han var ærlig og absolutt ingen treningsnarkoman Hehe så mange legger nok inn slike bilder Pga det er populært :)

(mann 32 år fra Oslo) sø. 7 feb. 2016 21:44 Privat melding

Hva, Kan de ikke sykle Birken uten at de mener at dama skal holde de i hånden? Da bør man kanskje justere virklighetssynet sitt.

(mann 48 år fra Oslo) sø. 7 feb. 2016 21:48 Privat melding

Hvis noen hadde klart å sykle hele Birken mens de holdt dama si i hånda hadde jeg faktisk blitt ganske imponert.

(mann 32 år fra Oslo) sø. 7 feb. 2016 22:02 Privat melding

@HerrFekt: Ser du er glad i ta det meste bokstavlig, hehe.

@Villrosa: Nå er ikke jeg noen Birken-entusiast eller noe særlig hypp på mange mil med ski (1 skulle jeg kunne vært med på), Men hadde jeg vært det så må jeg si at tankegangen din ikke er feil der. Er kaldt i snøen, ikke noe bedre enn å komme hjem til varmt måltid da.

(mann 48 år fra Oslo) sø. 7 feb. 2016 22:08 Privat melding

Ta nå ikke spøken min SÅ bokstavelig, da.

Skjult ID med pseudonym Creeper sø. 7 feb. 2016 22:20

Jeg tror man lett kan få inntrykk av at folk trener hele tiden om man bare vurderer utfra bildene i album. Da tilbringer mannfolk i 40-årene 18 timer i døgnet på sykkelsetet. Rett ut USEXY!

Folk har ofte en stillesittende jobb, de spiser, sover, sitter på do, leser, ser tv, surfer på nettet, skriver på sukker-forum etc. Men vil dere virkelig se bilder av dette a?? Er det kanskje morsommere å se bilder fra den ene fjellturen enn de mange turene på Rema1000. Det er definitivt flest av sistnevnte.

Skjult ID med pseudonym MsObvious sø. 7 feb. 2016 22:22

Synes aktivitetene som beskrives i hovedinnlegget virker ganske befriende jeg.. I "mine" profiler er det fallskjermhopping, basehopping, dykking, freestyleski, toppturer ala "toppene i Norge er for lave og for lett tilgjengelige" og ikke minst nærkontakt med tigere og alt for store slanger. Så jeg hadde tatt en som driver med bortoverski, sykling, slalåm, padling og styrketrening på en gang, med en gang.

(mann 48 år fra Oslo) sø. 7 feb. 2016 22:25 Privat melding

Æsj, jeg røyk på sykling, slalåm og padling, frøk...MsObvious. Og jeg som AKKURAT trodde jeg hadde kapra deg. Noe så utgjort.

Skjult ID med pseudonym MsObvious sø. 7 feb. 2016 22:26

Jeg har sykkel du kan låne. Hvis jeg tar den vanlige, og du tar raceren, så kanskje vi får en jevn tur.

(mann 32 år fra Oslo) sø. 7 feb. 2016 22:27 Privat melding

legger du til en skulderpress på det der så har du mitt inttrykk av Crossfit.

...Eller sirkus-klovn..

(mann 48 år fra Oslo) sø. 7 feb. 2016 22:29 Privat melding

Ikke så optimistisk på mine vegne, nu. Hvis du derimot tar den vanlige og jeg sitter i sidevogn, så kanskje vi får en jevn tur.

Skjult ID med pseudonym MsObvious sø. 7 feb. 2016 22:30

Det viktigste er at dere holder dere unna slanger og tigere, det er min versjon av ekstrem-sport. Eller.. tigere er faktisk greit, men folk med slanger blir sveipet til venstre, blokkert, ignorert, oversett, og aller helst kastet ut av hele internett.

(kvinne 46 år fra Oslo) ma. 8 feb. 2016 03:24 Privat melding

@ms obvious, jeg nevnte det med slanger flere ganger, hvordan kan de tenke at det er sjarmerende?Det må være det med hva Freud knyttet til slanger som gjør at de tror jo større jo bedre....:-)

(mann 32 år fra Oslo) ma. 8 feb. 2016 11:14 Privat melding

Nei, Hadde en slange rundt halsen når jeg var 13... Jeg var solbrent så det var ikke noe kult, har ikke hatt det store behovet for å ha en sånn over nakken siden.

Skjult ID med pseudonym MsObvious ma. 8 feb. 2016 17:09

Godt å høre, Vapor.

Jeg skjønner heller ikke hva som skal være tiltrekkende med det, tatiana. Hadde de enda vært en liten gjeng som prøvde å tiltrekke seg litt alternative damer, men det er jo så innmari mange menn med slangebilder der ute.

Skjult ID med pseudonym Rampegutt ma. 8 feb. 2016 17:19

Ganske sikker på at det handler om noe ubevisste freudianske greier, som nevnt over her.

Skjult ID med pseudonym MsObvious ma. 8 feb. 2016 17:21

Jaja, de får kose seg med den underbevisste Freud-en sin, så skal jeg finne på noe annet, eller noen andre, eller noe.