Alle innlegg Sukkerforum

Den rare dagen

Vis siste innlegg
(kvinne 57 år fra Akershus) ti. 9 feb. 2016 17:35 Privat melding

Jeg la inn noen bilder i albumet mitt i går, og nytt profilbilde, og plutselig rauset det inn med førstemeldinger. 7 på under 24 timer, og borti 50 har sett på profilen min. Å legge inn nye bilder en gang i blant er åpenbart smart hvis man ønsker synlighet. Tipset er hermed gitt videre til mine medsøstre. :-)

Men to av henvendelsene var underlige. Dvs. den første virket helt grei helt til jeg skulle svare siste gang, da sto det at den var fjernet/blokkert av sukker. Og den virket absolutt normal i forhold til en del andre meldinger jeg har sett i min tid. Han tilbød riktignok champagne og jordbær, men jeg er absolutt i champagne- og jordbærmodus akkurat nå, så det passet perfekt.

Den neste førstemeldingen kom fra en bildeløs, som hadde valgt å bruke en standardmelding fra sukker om at meldingen min var for sexfiksert, og at han derfor ikke ville svare meg. 8 minutter senere kom det en melding til hvor det sto 'Allergisk'? Jeg tenkte han hadde en særdeles spesiell form for humor, for jeg hadde ikke sendt ham noen melding, og sender aldri ut meldinger med den type innhold, så jeg svarte 'Ja - mot katt, kodein, røyk og gale menn'. Svaret var samme standardmelding om at meldingen min var for sex-fiksert.

De andre henvendelsene var heldigvis helt normale. Er det noen andre som har fått rare meldinger?

(mann 48 år fra Oslo) ti. 9 feb. 2016 17:51 Privat melding

Jeg har funnet ut at han silhuettbildet er mer veltrent enn meg, så jeg bruker ham framfor bilde av meg sjøl. Men ikke fanken om det hjelper. 😡

(kvinne 57 år fra Akershus) ti. 9 feb. 2016 18:03 Privat melding

@Paper_Gods: Du skal ikke få noen klage fra meg, men jeg skjønner ikke hvordan champagne- og jordbær-modus blir til det det blir til oppe i ditt hode, eller hvordan et menneske jeg aldri har kommunisert med skal ha noen oppfatning om noe som helst når det gjelder meg.

Akkurat i dag er jeg glad for at jeg befinner meg i Paris, hvor menn åpner bildører og er superhøflige, noe som gjør sjelen min godt akkurat nå. Jeg befinner meg riktignok på et hotellrom, hvor det er et absolutt og totalt fravær av menn, men jeg prøver å samle mot til å gå ut og spise middag, så jeg i det minste får en beleven kelner :-)

Skjult ID med pseudonym Creeper ti. 9 feb. 2016 18:06

SolCristin, skjønner godt at du får oppmerksomhet.
Bildet ditt er veldig flott! :)

Som en liten digresjon, så blir det ikke samme rennet de gangene jeg skifter bilde eller legger inn i album. Egentlig er det helt ok. Nå har jeg jo innrømmet hvorfor jeg egentlig er her inne. Og jeg tror også at jeg har svaret på hvorfor noen er mer populære enn andre. Jeg kan neppe skryte på meg "Synnøve Solbakken"-syndromet...hehe.

Kos deg med positiv oppmerksomhet. Kan aldri få nok av det ;)

(mann 48 år fra Oslo) ti. 9 feb. 2016 18:13 Privat melding

Jordbær-m(od)us, SolCristin. Hvis ikke den formelig OSER av eksplisitt, grovkorna seksualitet, så veit ikke jeg. Skam deg.

(kvinne 57 år fra Akershus) ti. 9 feb. 2016 18:16 Privat melding

@Creeper: Tusen takk! Jeg synes ikke det ligner det spor på meg, så det har sittet langt inne å bruke det. Jeg har lagt ut bilder som faktisk ligner på meg i albumet, men hvis det gjør at folk ser meg så er jo det fint.

Og du er så nydelig at med den samme fotografen jeg brukte, så vil du ha kø i døren ved hvert bildebytte. Blondiner blir for kjedelig for enkelte, vet du :-)

@BanJohan: Takk. Det varmet :-)

@Nigma: Jeg regner med at det virker for alle, men siden verden nå er slik skrudd sammen at menn stort sett foretrekker å ta initiativet selv, så er det viktigere for jenter å bli lagt merke til.

(kvinne 57 år fra Akershus) ti. 9 feb. 2016 18:24 Privat melding

@Paper-Gods: Jeg skal gjøre mitt beste fr å hygge meg, takk for de gode ønsker.

@HerrFekt: Jeg skal liste meg skamfull og slukøret inn i kroken over mine eksplisitte referanser på forumet. Skjønner det var i overkant! (Smiley med tungen ute av munnen)

@Creeper: Jeg har et så til de grader Synnøve Solbakken image, at heg faktisk innimellom opplever at folk kaller meg Synnøve. Det kan bli litt for mye av det gode. Jeg prøvde en litt røffere stil da jeg var yngre, og gikk på skolen med sort miniskjørt, nettingstrømper, hasjbladøredobber og naglebelte. Selv det hjalp ikke. Jeg hadde riktignok mine mannlige elevers fulle oppmerksomhet, så fra et pedagogisk ståsted var det meget vellykket, men det endret ikke en tøddel på mitt image.

Jeg tror jeg måtte ha gått til drastiske tiltak for å få gjort noe med det.

Skjult ID med pseudonym lillemor ti. 9 feb. 2016 18:37

@SolCristin må si at dine henvendelser er veldig likt med de som har kontaktet meg i dag. Mulig det er samme personene ikke vet jeg..men spesielt er det.

(kvinne 57 år fra Akershus) ti. 9 feb. 2016 18:38 Privat melding

@Paper_Gods: Du får invitere til foto-shoot for flere, da vet du. Jeg har lurt på det selv, men da bare som en spasertur hvor vi knipset vilt bilder av hverandre. Hvis du faktisk er god på å fotografere kunne du jo invitere til et kult forums-arrangement :-)

(kvinne 57 år fra Akershus) ti. 9 feb. 2016 18:41 Privat melding

@Lillemor: Godt å høre at det er flere som har opplevd det samme. Jeg pleier å få ganske normale henvendelser, så jeg ble litt overrasket over de to.

Og så sitter jeg forøvrig og ser utover et flombelyst Eiffel-tårn akkurat nå :-)

(kvinne 48 år fra Akershus) ti. 9 feb. 2016 18:48 Privat melding

Paris er nydelig Solcristin. Skulle gjerne gått ned Champs Elysees igjen. Kos deg masse.

Profilbildet ditt er nydelig. Du ligner på deg selv på det bildet selv om det er en pyntet versjon av deg. Nydelig er du. :-)

(kvinne 48 år fra Akershus) ti. 9 feb. 2016 18:52 Privat melding

Fotoshoot er alltid artig. Jeg og ei venninne bruker å gjøre det innimellom og det er hun som har tatt mange av mine bilder her inne, også profilbilde. Hun er flink da.

(kvinne 48 år fra Akershus) ti. 9 feb. 2016 19:10 Privat melding

P_G
Tar du utfordringen? Hun har i alle fall lokket frem min lekne side på flere av albumbildene. Jeg synes uansett at hun er flink. Jeg vet jo ikke hvor flink du er, for jeg har ikke sett bildene dine.

(kvinne 57 år fra Akershus) ti. 9 feb. 2016 19:56 Privat melding

@Nigma: Godt å høre!

@Paper_Gods: Jeg smiler litt i det sjegget jeg ikke har ved tanken på at du skal ha all makt med klær og sminke, men jeg er sikker på at du kan gjøre en fantastisk jobb, og det ville blitt et veldig anderledes og artig forumtreff. Er det noen som kan stille opp som sminkør/frisør? Da jeg tok disse bildene var jeg i et studio hvis jeg ble stylet før bildene ble tatt, og jeg følte meg som Claudia Schiffer.

@ Metwo: Tusen takk! Jeg ser en fremmed kvinne på det bildet, men hvis du kjenner meg igjen så er det strålende :-)

Og jeg synes enkelte av bildene dine er veldig fine - jeg er særlig svak for det der du blåser mot blomsten, og der hvor du står med hodet lent mot muren. Men jeg er samtidig enig med PG at du er så vakker at man kunne fått enda finere bilder av deg :-)

(kvinne 57 år fra Akershus) ti. 9 feb. 2016 20:11 Privat melding

@PG: Da melder jeg meg på som førstemann. De forrige bildene mine er fra 2014, så det hadde vært godt med noen nye.

Dessuten er jeg konsekvent med på alt som er gærent. :-) Særlig hvis det er i forumsammenheng.

(kvinne 54 år fra Østfold) ti. 9 feb. 2016 20:16 Privat melding

jeg fikk iallefall en litt spesiell melding i går, fra en mann som lurte på om jeg ville være med på trekant med han og kompisen hans.
Skulle spandere viken utenlands på meg å greier.... ha ha

(kvinne 48 år fra Akershus) ti. 9 feb. 2016 20:17 Privat melding

Oj Oven, det må du jaggu slå til på. 😂

(kvinne 54 år fra Østfold) ti. 9 feb. 2016 20:28 Privat melding

Ha ha er ikke så sikker på det nei.

Skjult ID med pseudonym Creeper ti. 9 feb. 2016 20:50

Hehe...synes jeg ser det :-o
Miniskjørt og nettingstrømper kunne nok funket fremdeles, men hadde neppe gitt deg mindre oppmerksomhet... En litt mer kinky Synnøve da... ;)

(kvinne 57 år fra Akershus) ti. 9 feb. 2016 20:50 Privat melding

@Paper_Gods: Som vanlig har jeg null peiling på hvordan du kommer fra a til b i tolkningene dine.

Jeg er ikke redd for noe som helst. Heller ikke for å ligge ved din side en hel natt. Jeg regner med at det verste som ville ha skjedd ville være at vi hadde skravlet høl i huet på hverandre. :-)

Og nå får jeg begi meg ut i verden og få meg litt mat.

(kvinne 57 år fra Akershus) ti. 9 feb. 2016 20:52 Privat melding

@Creeper: I en alder av 53 tror jeg at jeg skal skåne verden for meg i miniskjørt og nettingstrømper. Barna mine krymper seg allerede når jeg drar på meg kort skinnskjørt, nettingstrømper i tillegg ville nok vært for heftig for dem. :-)

Skjult ID med pseudonym Creeper ti. 9 feb. 2016 20:53

Og du, kos deg masse i Paris! :)
Ikke sitt på forumet hele kvelden. Kom deg heller ut og flørt med en kjekk franskmann eller to.

(mann 32 år fra Østfold) ti. 9 feb. 2016 21:29 Privat melding

Liker du blomster?

(kvinne 57 år fra Akershus) ti. 9 feb. 2016 21:29 Privat melding

Sitter på cafe nå, og har flørtet med to veldig søte italienske kelnere. På italiensk :-)

(kvinne 57 år fra Akershus) ti. 9 feb. 2016 21:41 Privat melding

@Winther87: Du må si hvem du skriver til hvis du vil ha svar fra dem :-)

(kvinne 57 år fra Akershus) ti. 9 feb. 2016 22:51 Privat melding

@Kiara: Det er helt innafor. Har mistanke om at du kommer til å få dramatisk mye mer besøk om du skriver at du bor I Oslo. Og når de er hekta er det jo bare å fortelle at du kommer til å flytte til Oslo etterhvert, og at de bare rent midlertidig må kaste seg i bilen og besøke deg :-)

Skjult ID med pseudonym Creeper ti. 9 feb. 2016 22:53

Forresten merkelig det med geografiske forskjeller.

Jeg brukte Tinder en gang jeg var i Finland i et par dager. Og det haglet inn med Superlikes. Det skjer aldri her hjemme... komisk.

(mann 47 år fra Oslo) ti. 9 feb. 2016 23:00 Privat melding

Du må da skjønne at den aktive 'Champagne og jordbær'-melderen den siste uke er en blond kvinne! :P Selveste @julinessen :E

Jeg svarte: "Altså... jeg har sett diverse forskjellige typer nisser. Den amerikanske colanissen er en variant og de norske julegrøtnissene noen helt andre. Du så litt ut som en feminin variant? :D Hva tenker du selv?"

Hyggelig som hun er svarte hun: "Hallo Woodcut, Takk for meldingen. Ja jeg er enig med deg. Takk for komplimanget. Fint å se at du har interesse for meg. Jeg så på profilen din, og det er veldig hyggelig. Jeg er også interessert i deg. Jeg vil at vi skal bli kjent med hverandre mer og møtes i person snart. Jeg vil gjerne at du sender meg E-POSTADRESSEN din slik at vi kan kommunisere med hverandre og møtes snart. Jeg ser frem til å høre fra deg. Ta vare, kyss og klemmer. Juliet"

I profilen hennes sto det masse om bifil-partys. @Julinessen er blokkert.

Skjult ID med pseudonym Creeper ti. 9 feb. 2016 23:03

Morsom du, tresnitt.

Mon tro om det finnes falske manneprofiler her inne også? Jeg vil gjerne skrive med en sånn fake gubbe.

(mann 47 år fra Oslo) ti. 9 feb. 2016 23:06 Privat melding

Bifile soldater?

Skjult ID med pseudonym Creeper ti. 9 feb. 2016 23:08

Kiara, en sånn har jeg lest om en gang. Men aldri sett ved selvsyn.
Stod en artikkel om en dame som var blitt lurt, og hadde betalt ut store summer for å hjelpe ham ut av kontrakten med US Army el.

Har du funnet noen slike på Sukker?

Skjult ID med pseudonym Creeper ti. 9 feb. 2016 23:12

Jeg tror det hadde vært moro å skrive med en slik. Gi oss et hint om dere finner en da. Det er nysgjerrigheten som våkner. Og tanken på å ta opp tiden deres, samt gjerne lure dem tilbake. Kunne blitt litt av en story!

http://www.dinside.no/924585/nordmenn-lures-for-millioner-ved-datingsvindel

(kvinne 57 år fra Akershus) ti. 9 feb. 2016 23:18 Privat melding

@Creeper: En arbeidskollega ble utsatt for en sånn. Hun var i dyp krise etter at hun ved sin manns død oppdaget at han hadde bedratt henne i årevis, så hun var et lett bytte.

Hun kom unna med bare å ha brukt 30.000. Så som hun sa: Det var billigere enn en psykiater og mye morsommere. Tror ikke jeg hadde klart å se så lyst på det.

Skjult ID med pseudonym Creeper ti. 9 feb. 2016 23:22

Jeg klarer bare ikke å forstå hvordan folk kan bli så lettlurte.

Jeg lot meg "overtale" til å bli med inn til scientologene i Oslo en gang. Hadde lenge drømt om at noen skulle stoppe meg på gaten, og starte med sin hjernevask. Det var egentlig veldig festlig. Jeg klarte å irritere dem grønn under den testen de kjører, så de var nok glad da jeg dro...haha.
Da jeg var student tullet jeg så fælt med en mann som kom på døren (fra Jehovas vitner) at han lette febrilsk etter en unnskyldning for å kunne gå videre.

(mann 47 år fra Oslo) ti. 9 feb. 2016 23:24 Privat melding

Oh-yeah, my :p

@Creeper
OK, skal si ifra og gi deg adressen til neste variant julinissine (hvis jeg får melding fra deg (hvem du er).
- - - -
Jeg kjenner en raring som lot seg lure og ga MANGE tusen til en eller annen fremmed 'kvinne' :P (Ikke på sukker)

Skjult ID med pseudonym Creeper ti. 9 feb. 2016 23:27

Hmm...kanskje dette kan bli en kjærkommen biinntekt. Jeg har et stort oppussingsprosjekt gående, og kunne trengt å spe på finansene.

(kvinne 57 år fra Akershus) on. 10 feb. 2016 08:22 Privat melding

@Creeper: Jeg klarer heller ikke å forstå hvordan folk kan være så lettlurte. At en fremmed faller helt og fullstendig for deg uten å ha truffet deg, er selvsagt mulig.

At de i brev nummer to forteller om sin lidenskap, sine lengsler og hvordan de ved å ha sett smilet ditt øyner nytt håp og føler at de er klare til å leve igjen etter sin kones tragiske bilulykke er - fortsatt mulig, men usannsynlig.

Når de pøser på med at de er lege, og bor i et stort, vakkert hus på toppen av en klippe, og de føler at de aldri har 'møtt' noen som har gitt slik gjenklang i deres sjel, når det eneste du har svart er at du takker for brevet, men at du ikke korresponderer med ukjente menn (dette var for et år siden, lenge før jeg begynte å tenke på sukker) da bør alle alarmbjeller kime samtidig.

På engelsk kalles dette for en 'catfish'. Jeg har opplevd det noen ganger, og hver gang tenker jeg a) Finnes det virkelig mennesker som er så lettlurte? b) Å utnytte sårbare, kjærlighetshungrende mennesker må være en av de nedrigste formene for forbrytelser.

Jeg har alltid avsluttet så fort jeg har kjent lusa på gangen - som regel høyden to eller tre meldinger, jeg fikk ett i begynnelsen her også.

Om ikke den overdrevne kommunikasjonen får alarmbjellene til å gå, så bør pengekravet gjøre det. Jeg har aldri kommet så langt, men det var en fyr som ikke ga seg en gang, så da vurderte jeg og min kreative 15-åring om vi skulle 'turn the tables' og gi ham et støkk ved å legge ut om min syke datter som trengte operasjon på et privat sykehus, og om han hadde lyst til å bidra økonomisk? Vi regnet med at det ville få ham og hans overdrevne kjærlighetserklæringer til å forsvinne litt fortere enn fy.

Jeg endte opp med bare å gjenta at jeg ikke var interessert, til han omsider ga seg. Men som en generell regel, hvis noe virker for godt til å være sant, så er det som regel ikke det.

Jeg har alltid fått gode tilbakemeldinger på smilet mitt - og jeg bruker det mye og ofte, men at folk i et land langt unna fullstendig skulle bli bergtatt - da bør nok realismen sette inn. Jeg kan nok for en kort stund føle meg som Claudia Schiffer under en fotoshoot. Jeg er ikke så 'delusional' at jeg tror jeg er det :-)

(kvinne 57 år fra Akershus) on. 10 feb. 2016 18:35 Privat melding

@Rufsetufsa: Ja du har rett i det. Men noen ganger er det vanskelig å la være. Det blir som folk som sender fra seg alle kontoopplysninger fordi de får en melding fra 'Skatteetaten' med en masse stygge skrivefeil og dårlig norsk, som sier at de skal få igjen på skatten. Personlig har jeg vondt av dem, men de må likefullt betale egenandel på 12.000 kr pga grov uaktsomhet.

Ellers avsluttet jeg kvelden min igår i hotellets bar, da jeg hadde fått en kupong for en gratis drink som jeg tenkte jeg skulle benytte meg av. Det satt bare en mann der, og jeg tenkte jeg måtte ha mistet draget da han ikke engang gadd å snakke til meg. Imidlertid dukket det etter ca 10 min opp en smellvakker brunette på ca 30, og han gadd ikke snakke til henne heller, så da trakk jeg den konklusjonen at han enten ikke følte seg i det sosiale hjørnet, eller at kvinner ikke var hans greie. Og det hjalp betydelig på selvfølelsen min :-)

Skjult ID med pseudonym Creeper on. 10 feb. 2016 18:39

Morsomt med disse små historiene fra turen din :) Du burde jo skrive reiseblogg, så mye artig som du opplever.

(kvinne 57 år fra Akershus) on. 10 feb. 2016 18:42 Privat melding

@Creeper: Jeg skriver reiseblogg.:-) Men den er såpass personlig at den ville jeg ikke ha linket til her. Den ligger på en språkside og inneholder alt fra pisking i russisk sauna, til bading i Baikalsjøen til Chechov-forestilling ved et teater i Moskva.

Skjult ID med pseudonym Creeper on. 10 feb. 2016 18:50

Skjønner. Viktigste er å ta vare på minnene, oppleve mennesker underveis og gjerne dele en morsom historie eller to :)

(mann 47 år fra Møre og Romsdal) on. 10 feb. 2016 19:42 Privat melding

@SolCristin

Når du beskrev den mannen i baren så fikk det meg til å tenke litt.

Jeg reiser mye rundt i jobben, og jeg har mang en gang vært denne mannen du her beskriver.
Det er mange grunner til at vi velger å overse en dame i hotellbaren, og den vanligste grunnen er nok at vi velger å ikke sosialisere oss.
Vi ser dere, men av og til så er det bare helt fantastisk deilig å ta seg en drink i ro og fred, og la dagens møter sige sakte ut av kroppen.

Men jeg ser nå at jeg bør gi et nikk eller et smil uansett om jeg er i humør for en samtale eller ei, og heller si fra om at jeg ikke har behov for selskap hvis hun tar initiativ til det.
Jeg vil nødig ødelegge noens selvfølelse :-)

(mann 47 år fra Møre og Romsdal) on. 10 feb. 2016 20:12 Privat melding

Hadde jeg sett deg i en bar @Kiara, så hadde jeg hvertfall ikke oversett deg :-)

(mann 47 år fra Møre og Romsdal) on. 10 feb. 2016 21:01 Privat melding

Vær du trygg @Kiara.☺️

(kvinne 57 år fra Akershus) to. 11 feb. 2016 00:54 Privat melding

Det var ment som en spøk :-) Selvfølelsen min er ikke knyttet til om en tilfeldig mann snakker til meg eller ikke. Det er bare det at jeg uhyre sjelden er på bar, men de få gangene jeg har vært det, har som regel noen snakket til meg, og når det det bare var oss to i lokalet ble det litt underlig. Men, jeg satt og tittet ned i telefonen min, og han tittet ned i telefonen sin, så jeg gjorde strengt tatt ingenting for at han skulle ta kontakt heller. :-)