Alle innlegg Sukkerforum

Og igjen....

Vis siste innlegg
(kvinne 46 år fra Oslo) to. 11 feb. 2016 00:20 Privat melding

http://www.nrk.no/trondelag/anbefaler-asiatiske-koner-1.2953972
Er det en trend?

(mann 34 år fra Rogaland) to. 11 feb. 2016 01:18 Privat melding

Jeg vokste opp med en stort sett hjemmeværende mor og er ikke fremmed for at det har visse fordeler, men nei, jeg er ikke direkte begeistret for fyrens uttalelse. Å gå bevisst inn for å hente noen ut av sitt hjemland og plassere dem i et fremmed land uten nettverk fordi man selv er misfornøyd med norske damers selvstendighet blir for rart.

Skjult ID med pseudonym Antonyma to. 11 feb. 2016 02:09

@tatiana, gammel artikkel fra 2007.. OG haha, tenkte eg det ikke..fyren ser rimelig singel ut på fb nå forøvrig.... og det gjør kona også!

hahaha. .måtte bare sjekke om det stadig var fryd og gammen ;D

mulig løsningen er å stadig hente nye koner (hushjelper/husmødre) etterhvert som de blir "for norske" for slike menn? :)

det er nok vinn vinn vinn for alle parter, mannen får det han ønsker, dama får det sannsynlig/forhåpentligvis bedre enn i hjemlandet på mange måter og norske damer slipper å havne i forhold med slike ;-)

men aller, aller best er det nok om han og hans likesinnede emigrerer til Asia og slår seg ned der sammen med sine utkårede husmødre for da forblir hun jo "asiatisk" og forkvakles ikke i dette fæle landet til å også tenke på seg selv og sin egen selvrealisering, fysjom! ;D

(mann 53 år fra Oppland) to. 11 feb. 2016 07:26 Privat melding

Tror dere forenkler dette en smule.
Mange av de mennene som finner seg en partner i utlandet gjør det fordi de føler at norske damer ikke vil ha dem. Hva som er grunnene til det kan sikkert diskuteres videre.
En av grunnene er kanskje at mange norske kvinner med høye tanker om seg selv ser ned på "mindre attraktive" menn som våger å "prøve seg på dem" ?

Skjult ID med pseudonym Hmmmm to. 11 feb. 2016 08:49

Antonymus.
Og her konkluderer vi litt fort og dømmer i vei.
Dette paret er fortsatt gift.
Jeg vet.......

Og ja Apollen, det er mer enn nok selvopptatte norske damer som ser ned på "mindre attraktive menn som er frekk nok til å prøve seg på dem".

Jeg vil heller ha en flott arbeidssom dame fra utlandet enn en lat norsk kjerring med pølse rundt magen og 3-4 unger på slep.

(kvinne 45 år fra Østfold) to. 11 feb. 2016 10:02 Privat melding

er en flott norsk kvinne som er arbeidsom ingen pølse rundt magen og bare 1 barn som bor hjemme siden de andre 2 er så store, så etter @hmm sitt innlegg anser jeg fortsatt et håp selv om jeg er norsk **flirer*';)

(kvinne 45 år fra Østfold) to. 11 feb. 2016 10:25 Privat melding

sorry egentlig ikke helt norsk fikk plutselig vite for noen mnd siden at jeg er 3/4 amerikansk hehe mine beste foreldre som jeg aldri har møtt er amerikanere hehe ;) så utrolig hva man finner ut i voksen alder hehe når man ikke kjenner sin biologiske fam helt hehe ;)

(kvinne 45 år fra Østfold) to. 11 feb. 2016 10:32 Privat melding

foreldrene til min biologiske far er opprinnelig fra amerika å da blir jeg ? hehe

(kvinne 45 år fra Østfold) to. 11 feb. 2016 10:33 Privat melding

ahh kanskje 1/4 del? hehe har ikke peiling ikke giddet å satt meg inni det hehe har uansett amerikansk blod i meg hehe

(kvinne 45 år fra Østfold) to. 11 feb. 2016 10:34 Privat melding

jepp leeeer fant det ut selv nå hahaha

Skjult ID med pseudonym Antonyma to. 11 feb. 2016 14:19

@hmmm
Ingenting konkluderende eller dømmende i det innlegget ditt så vidt er kan se...noap ingenting! Hahaha😂😂😂...hørte du d?? glasshuset ditt har ikke vegger lenger stupid;-) eg derimot har ikke konkludert...de "ser" separert ut...er ikke det samme som de "er" separert... (Det tar tid å skille seg btw ;) ) resten var satire 😎 look it up! 😝

lykke til i Asia! Evt med alle (?) de "utenlandske" her på sukker😀

Skjult ID med pseudonym Creeper to. 11 feb. 2016 23:42

"- Norske kvinner drikker mer, slåss mer, er uhøflige i trafikken og sjekker opp folk på byen. "

Huff og huff! Nå står det virkelig dårlig til med norske kvinner altså. Har damene virkelig begynt å SJEKKE OPP FOLK PÅ BYEN!" ÆSJ!!!

Skjult ID med pseudonym Creeper to. 11 feb. 2016 23:44

"- Selvopptatte karrierekvinner gjør Norge til et kaldt land av frossenpizza og overvektige unger med dårlig nettverk. "

Han oppfant nok ikke kruttet han fyren her, men må ha stått veldig nær da det smalt.

(mann 47 år fra Møre og Romsdal) to. 11 feb. 2016 23:58 Privat melding

Sjekker opp folk på byen?

Den byen har jeg lyst å dra til...... noen som vet hvor den ligger?

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 12 feb. 2016 01:04

Ser ikke helt problemet?
Dette er jo menn norske kvinner uansett ikke vil ha av forskjellige grunner (utseendet, holdninger, etc.), så her er det vel vinn - vinn - vinn.
Så får det være opp til dere å tolke hva de tre vinnene betyr. :P

(mann 45 år fra Oslo) fr. 12 feb. 2016 09:26 Privat melding

Hvis det er et likeverdig forhold mellom to mennesker så ser jeg ikke problemet. Har ikke lest linken men klarer å mene noe allikevel. Forhold er en privatsak og man skal også vite at i Asia er ikke kvinner og menn vokst op med den samme kulturen i forhold til samliv og kjærlighet som vi har her. Det kan være en win-win for begge parter - akkurat som mellom to norske.

(kvinne 57 år fra Akershus) fr. 12 feb. 2016 12:59 Privat melding

@Krizstian: Jeg tror ikke noen har noe problem med at folk finner seg partnere i andre land. det er mer de angstbiterske variantene av 'høyt henger de og sure er de' i form av utskjelling av norske kvinner, som er litt vanskelig å forhold seg rasjonelt til.

'Ja jeg er lat, har bilring og tre-fire unger på slep, og barna mine spiser bare Grandiosa. Og potetgull. Så jeg skjønner godt at livet ditt blir ulidelig med en norsk kvinne og synes også du skal finne deg noe bedre enn oss' Det er vel ingen som seriøst venter å få et slikt svar?

Hvis du slenger ukvemsord så må du regne med å få en del igjen. Enkel matematikk. :-)

For øvrig synes jeg det er hyggelig at folk finner kjærligheten overalt, så lenge de rømmer til noe, og ikke fra noe.

Skjult ID med pseudonym Orokjeks fr. 12 feb. 2016 14:22

Skal ikke bry seg så hardt hva enkelte forum skribenter skriver her inne. At de er her på årevis, sier sitt om dem som partner og hvorfor de er fremdeles single. At de rakker på andre og stiller krav, gjør hele greia til en sitcom :)

Skjult ID med pseudonym James fr. 12 feb. 2016 14:36

Ja her på forum gjelds det å holde tunga rett i munn, i rett munn😜 Forøvrig signerer jeg oro😉

Skjult ID med pseudonym oslomann fr. 12 feb. 2016 14:54

Ser ikke problemet med at menn som mislykkes på kjøttmarkedet her hjemme søker seg utenlands. Kanskje de ønsker seg kona og barn de også? Det er et rimelig veldokumentert fakta at kvinner generelt sett heller velger å "resirkulere" de mer attraktive mennene etter hvert som disse blir single igjen, og dermed ofte få barn med de som har barn fra før (snakker her om menn i alderen 35-40 og oppover), heller enn å bli sammen med de mindre attraktive, "mislykkete" og ofte barnløse mennene. Og hvem kan klandre dem? Alle vil vel ha attraktive partnere, og dessuten velger vi ikke hvem vi faller for. Verken menn eller kvinner.

I tillegg kommer selvsagt noen menn som har draget på norske kvinner også, men som ganske enkelt føler seg mer tiltrukket av orientalske jenter eller latinoer. Det er vel en smakssak?
Norske jenter gjør for øvrig akkurat det samme. Det er ikke få som finner seg en fyr fra Cuba, Den dominikanske republikk, Tyrkia eller et annet litt mer eksotisk land. Men da er det selvsagt "ekte kjærlighet", mens gutta som gjør det er noen tapere som bare utnytter de stakkars jentene fra Thailand, Brasil, Russland eller hvor det nå er. Hvorfor er det sånn?

Men en ting de gutta som leter etter dame i utlandet godt kan spare seg for, er å rakke ned på de norske jentene. Makan til bitterhet og sinne. Skjønner godt at mange jenter reagerer på det. Finnes for øvrig nok av bitre damer også vil jeg påstå, men jentene har i alle fall to fordeler. De kan stort sett alltids få sex hvis de vil (uten at det betyr at de også klarer å finne kjærlighet, eller blir lykkelige av den grunn), og de kan – hvis de vil – som regel også kunne få barn og starte en familie, om enn kanskje som aleneforsørger. Mislykkete, ensomme og frustrerte menn får ingen av delene.

(kvinne 57 år fra Akershus) fr. 12 feb. 2016 15:55 Privat melding

Synes generelt man kan unngå å rakke ned på hverandre uansett nasjonalitet. På 53 år har bare tre av mine kjærester vært norske. Det betyr ikke at jeg har noe imot norske menn, det bare betyr at jeg veldig lett faller for menn fra rundt Middelhavet - lynnet, språket, kulturen taler til meg, særlig fordi jeg til tross for at jeg er 100% etnisk norsk, betrakter meg som minst 33% kulturelt spansk.

Det finnes massevis av flotte norske menn, og det finnes massevis av flott norske kvinner. La oss fokusere på det i stedet for alle disse trådene om hvor håpløse den ene eller den andre kategorien er.

Skjult ID med pseudonym James fr. 12 feb. 2016 16:45

Rufsa / ikke morsomt - om du evnet å lese ville du ikke ment det. Det kunne vært en tråd med eksempler på feilskjær eller gleder. Jeg ga et bidrag. Forventet andre ville bidra. Men ingen tørr, etter å ha lest en slik tråd. Og de som skjøt med skarpt er de som, i følge dem selv i egne tråder, har vært single siste 10 år, eller føler seg "fanget" i tilflyttet by. No Wonder. En påberoper seg baller og angir alder på Ts, en annen distrikt. Er vel egentlig ikke overrasket! Nettopp derfor signerer jeg Oro her.

Skjult ID med pseudonym Creeper fr. 12 feb. 2016 17:23

@ James
Hvilken relevans har dette? Får man ikke lov til å mene noe i trådene dine om man har vært lenge single eller er tilflytter?

Skjult ID med pseudonym James fr. 12 feb. 2016 17:45

Jeg overlater til deg å lese, forstå og vurdere relevans, Creeper.

Skjult ID med pseudonym Creeper fr. 12 feb. 2016 17:51

Tenker som forrige gang: Dette sier mest om deg, James

Skjult ID med pseudonym James fr. 12 feb. 2016 17:53

Creeper, ditto.

Skjult ID med pseudonym Creeper fr. 12 feb. 2016 17:56

Hehe...tar det som et kvalitetsstempel at jeg ikke er din type, James 😄

Skjult ID med pseudonym James fr. 12 feb. 2016 18:01

vi tenker skremmende likt, med motsatt fortegn. Nå er jeg ferdig kommentert her Creeper. Har langt mer hyggelige ting å ta meg til. Les ORO sin kommentar, og reflekter😜

Skjult ID med pseudonym Creeper fr. 12 feb. 2016 18:04

Vet du hva det ordet betyr, eller måtte du slå opp i Fremmedordboka?

Jeg har ikke vært singel i årevis, har du? Men i motsetning til deg, så stiller jeg absolutt krav - og er stolt av det 👍????

Skjult ID med pseudonym Creeper fr. 12 feb. 2016 18:07

BanJo, foreslår at du utnytter potensialet blant publikum under din neste spillejobb.
Alt du trenger er å kikke litt ekstra på en kvinnelig publikumer mens du synger, så smiler du til henne. I pausen eller etter konserten spanderer du en drink og ber om telefonnummeret. Tror det kan funke 👍????

(mann 47 år fra Møre og Romsdal) fr. 12 feb. 2016 20:22 Privat melding

Her har du oppskriften Ban Johan.:-)
https://www.youtube.com/watch?v=e4Ao-iNPPUc

(mann 47 år fra Møre og Romsdal) fr. 12 feb. 2016 21:58 Privat melding

Nå vet jeg ikke hvilke menn du omgås@ my som ikke kan matche en superwoman.
Menn på min alder er avkom etter 68'erne. Vi er oppdratt til å være myk og hensynsfull. vi har fått likestilling inn med morsmelka, og vi står ikke tilbake for våre jevnaldrende av motsatt kjønn.
Vi har klipt navlestrenger skiftet bleier vasket spy,og trøstet og tørket tårer.
Vi har blitt dratt til sides av våre mødre og blitt opplært i kunsten å lage både hvit og brun saus. vi har lært oss å vaske gulv, klær og å tørke støv.
Vi har lært oss å bake. og massevis av det som tradisjonelt sett har vært kvinnens domene.

MEN...... det har ikke vært tilstrekkelig for De fleste av oss hanner fra 70-tallet.
Vi har hatt en trang til fart og spenning, og vi har hatt trangen etter å lære oss praktiske utfordringer.
Vi mekker bil og vi snekrer.

Når jeg ser rundt i min omgangskrets, så er det mange menn som er både supermom, og superdad.
Og de fleste av disse er på tross av at de er av den maskuline praktiske typen som trives bedre med en skiftenøkkel eller en hammer i hånden en mye bedre kokk og har et ryddigere hus enn mine kvinnelige venner.

(mann 47 år fra Møre og Romsdal) fr. 12 feb. 2016 22:31 Privat melding

Haha @my.....tøfluser tenner ikke blusset skjønner jeg :-)

Men helt seriøst....... Det skulle jo vært kø utenfor døra vår.
Men neida. Vi må fortsatt jakte...

Eller for å si det som min gamle mor sier: Jeg tror alle damene i denne byen er blitt idioter......hadde din far kunnet bare halvparten av det du kan, så hadde jeg kjøpt meg hagle for å holde konkurrentene unna husveggene.

Skjult ID med pseudonym - fr. 12 feb. 2016 22:40

Er der virkelig ingen, ingen, - som har trøbbel med "det nye kvinnestyrte samfunnet"?!? Hvor menn, egentlig, bare må ta sin del!?

Eller opponerer til at "dere" må lene dere på menn i vanskelige tider? Er det slik? Er det en "falsk" likestilling? Om det er slik a når push comes to shove, ja da må mannen stille?

(mann 47 år fra Møre og Romsdal) fr. 12 feb. 2016 23:00 Privat melding

Jeg har ikke trøbbel med det nye kvinnestyrte samfunnet.
Jeg lar meg rett og slett ikke styre 😆

Skjult ID med pseudonym Creeper fr. 12 feb. 2016 23:07

Er dette egentlig så veldig vanskelig?

Jeg er kvinne, noen vil kalle meg en moderne kvinne. Jeg har min egen jobb, en slags karriere. Jeg har en utdanning og forsørger meg selv. I tillegg er jeg flink til å snekre, lage mat, mekke bil og bygge ting. Jeg er teknisk og praktisk anlagt, og har et godt hode på toppen. Men det viktigste av alt: Jeg er supermamma i mine barns øyne. Jeg er tålmodig, kjærlig og hengiven.
Er det noen motsetning i å inneha disse egenskapene, og samtidig være klar til å gi og motta kjærlighet fra en mann? Jeg ønsker meg en mann som kan gi dagene mer innhold, en som gjør meg så trygg at jeg tør å føle meg liten, men samtidig en som trenger min støtte og mine armer når skyene truer. En som kan dele mine gleder og som får meg til å føle meg i stand til å elske. Er det egentlig noen motsetning mellom dagens kjønnsroller, og muligheten til å finne kjærlighet?

Er det ikke mer nobelt med et forhold bygget på gjensidig respekt og kjærlighet, og hvor hver og en får utfolde seg innen egne interesser og potensiale uavhengig av kjønn. Går det ikke an å unne damene retten til å realisere sine drømmer uten å fordømme og fremheve kulturer hvor kvinner ikke har samme rett?

Jeg synes det er flott at mennesker finner hverandre, uavhengig av kultur og nasjonalitet. Men kun av de rette grunnene.

(kvinne 46 år fra Oslo) fr. 12 feb. 2016 23:10 Privat melding

Jeg er i hvert fall ingen super woman...at all...😱😳

(mann 47 år fra Møre og Romsdal) fr. 12 feb. 2016 23:12 Privat melding

Jeg hadde en som var bra......
Hun kom på overraskelsesbesøk og fersket meg med mopp og vaskebøtte.
Da kom den beste kommentaren jeg har hørt i mitt liv: Gi meg moppen og gå å banke spiker eller gjør noe mannegreier.
Jeg blir ikke våt i musa av en mann med mopp :-)

Skjult ID med pseudonym - fr. 12 feb. 2016 23:13

What to do, er jo ikke noe mer enn at dere må vokne opp selv!! "Hele verden" er enige med dere!

På privaten synes jeg du skal la sønnen din ha den forståelsen, det er nå slik det er, og han kommer neppe langt med noe annet! La nå sønnen din få lov å være en (tradisjonell) mann, det er slik jeg oppdrar mine sønner! Jentungen er det verre med, men hun har heldigvis to brødre som kan passe på! Det er verre med chicksa (Disse voksne damene) som maser om ting de ikke kan stå inne for!
Om noen skulle lure; jeg er helt og holdent for fullstendig likestilling!

Skjult ID med pseudonym Creeper fr. 12 feb. 2016 23:17

Jeg mener at begrepet "likestilling" ofte misbrukes. I mitt hode betyr det like rettigheter. Det betyr IKKE at vi skal gjøre alt likt, at vi skal viske ut forskjeller mellom kjønnene og bli androgyne alle i hop. Det betyr heller ikke at man skal bytte om på kjønnsroller osv. La menn være menn, og kvinner være kvinner. Men om en kvinne ønsker å bli snekker, så oppmuntre henne og si at det er flott. Også om en mann vil bli jordmor. Like rettigheter er ikke lik ensretting.

Skjult ID med pseudonym - fr. 12 feb. 2016 23:20

Jeg kunne ikke vært mer enig, creeper!

(mann 47 år fra Møre og Romsdal) fr. 12 feb. 2016 23:24 Privat melding

@Creeper
Godt sagt ☺️

Skjult ID med pseudonym - fr. 12 feb. 2016 23:27

nei da, my, det går seg til! Det du nå beskriver er alle foreldres generelle bekymring, ikke hvorvidt gutter skal få lov å bli menn!

(mann 47 år fra Møre og Romsdal) fr. 12 feb. 2016 23:36 Privat melding

Vi lever i en moderne verden og Budda har sendt sin sønn på danseskole for å tekke den moderne dames ønsker av en mann.
Og jan har sendt sin datter på karatekurs for å forsvare seg mot respektløse og uoppdratte slyngler som vandrer løs i landets gater.

Skjult ID med pseudonym Creeper fr. 12 feb. 2016 23:38

Min store skrekk er å treffe en mann som kan danse... Jeg hater det, og er totalt inkompetent i pardans.

(kvinne 54 år fra Østfold) fr. 12 feb. 2016 23:42 Privat melding

Creper Bare å sende han til meg, elsker å danse:)

(mann 47 år fra Møre og Romsdal) fr. 12 feb. 2016 23:44 Privat melding

Seriøst @Creeper
Ingen klinedans, ingen dirty dancing, ingen lambada?
Hva med brudevals?

Skjult ID med pseudonym Creeper fr. 12 feb. 2016 23:48

Brudevals har jeg danset én gang i mitt liv...og se hvordan det gikk!!! Strake vegen åt skogen, eller til hel.... Men valsen var fin den, og brudeparet likeså. Men lykkelig alle sine dager ble det ikke.

Klinedans? Joda, ok da. Den siste rolig låten kl 0225 sammen med mannen man har hatt et godt øye til hele kvelden. Lambada og Dirty Dancing er ok med litt promille og høy partyfaktor :)

(mann 47 år fra Møre og Romsdal) fr. 12 feb. 2016 23:52 Privat melding

Hmmmm @Creeper
Du er ikke så ille likevel. Bare litt tøff i trynet 😆

Skjult ID med pseudonym Piapia fr. 12 feb. 2016 23:55

Finnes ikke noe mere sexy enn en mann som virkelig kan å danse....:) Send til meg!

Skjult ID med pseudonym Creeper fr. 12 feb. 2016 23:55

Jeg har visst den effekten på deg, Budda.
Men jeg er usikker på hva som har utløst den.

Føler meg ikke spesielt tøff i trynet, men jeg er uredd og kaller en spade for en spade. Gidder ikke å gå rundt grøten, og er egentlig ganske likefram. Rett og slett ukomplisert!

(mann 47 år fra Møre og Romsdal) lø. 13 feb. 2016 00:07 Privat melding

Kanskje du minner meg om noen @Creeper , og det er det som farger mitt inntrykk ☺️
Ukomplisert er bra. Eller det er jævlig bra 😅

(kvinne 54 år fra Østfold) lø. 13 feb. 2016 00:12 Privat melding

Ha ha skal vi sloss om danserne pipa:)

Skjult ID med pseudonym Creeper lø. 13 feb. 2016 00:12

Det der var innsiktsfullt. En slags bias-effekt. Vi er fylt av den hele tiden, men sjelden klar over det.

Skjult ID med pseudonym Piapia lø. 13 feb. 2016 00:15

Må nok det, oven12:) Er ikke så mange av dem.... :)

(kvinne 54 år fra Østfold) lø. 13 feb. 2016 00:18 Privat melding

Ha ha vi klarer nok og bli enige ( ikke sikkert vi har samme smak ellers) Håper jeg:)