Alle innlegg Sukkerforum

Damer og bilder

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Ointah ma. 15 feb. 2016 08:18

Hei, skjønne vesener.
Må bare lufte noe som jeg har tenkt litt på. Jeg skjønner meg ikke på damer og de bildene de legger ut(kanskje vi er inne på noe av kjernen til at jeg er singel 😛). Når jeg, på en datingside, ser at mange damer velger å ha bilde av natur så blir jeg bare oppgitt. Jeg bor og lever i Norge. Jeg trenger ikke å se bilde av en fjord, en solnedgang, utsikten fra et fjell eller noe som helst i den gata. Det eneste jeg er interessert i er hvordan dere ser ut i forskjellige vinkler, utsnitt, alvor, gøy og flørt. Kanskje jeg er kynisk og dere synes jeg er overfladisk men sukker handler om mennesker. Og uansett hvor mye man vrir og vender på det så spiller utseendet en rolle. Derfor kan man fylle ut kriterier på hvordan man vil at partneren skal se ut(i svært grove trekk men allikevel).
Så kjære, vakre kvinner. Vis meg dere og ikke få profilen deres til å se ut som en reklame for turistnæringen.
Puh. Godt å få det ut 😀

Skjult ID med pseudonym Ointah ma. 15 feb. 2016 08:24

Har ikke sett på manneprofiler så jeg kan ikke uttale meg 😏

(kvinne 45 år fra Østfold) ma. 15 feb. 2016 08:26 Privat melding

Sikkert like lei som vi kvinner er av å se alle bildene menn legger ut fra treningsstudio i alle vinkler 😂😂😂 de profilene blar man lett forbi Hehe

Skjult ID med pseudonym Ointah ma. 15 feb. 2016 08:29

Så så, kvinner. Denne tråden er viet til dere. Ikke bland menn inn i den. Lag en egen tråd for det 😊

(mann 47 år fra Møre og Romsdal) ma. 15 feb. 2016 08:31 Privat melding

Når jeg pløyde gjennom min matchliste innenfor en radius på 1,5 times reisevei, så var det frustrerende.
Jeg hadde 5 fulle sider med matcher, og når alle med fjell, kajakk klatre, dykke og fallskjermbilder var luket bort( Blokkert) så hadde jeg igjen fire matcher.

Det fikk meg til å tenke meg om, jeg kan ikke skyte spurv med kanon...... alle blokkeringer ble åpnet igjen, og sorteringen ble utført med andre kriterier

Skjult ID med pseudonym Ointah ma. 15 feb. 2016 08:47

Tja. Både enig og uenig der, laxen. Når jeg ser ei dame i det fjerne sitte på Oksetunga så blir det akkurat like lite interessant som om hun ikke var på bildet. Mennhvis man ser dem tydelig eller i en flott silhuett så er jeg med.
En ekstra ting jeg ikke liker. Damer på over 30 år som har duckface på bilder. Dette er en datingside og da synes jeg bilder som prøver å se ut som coveret på en 90-talls pornofilm er bare teit.

(mann 47 år fra Møre og Romsdal) ma. 15 feb. 2016 08:52 Privat melding

@Ointah

Hvis jeg sorterte bort De med Duckface, så forsvant også de siste fire jeg hadde igjen på matchlista.:-)

(kvinne 45 år fra Østfold) ma. 15 feb. 2016 08:53 Privat melding

@budda når du nå har fjernet blokkeringene på de skal du se du finner en :) Pga du er en flott mann med en herlig humor hadde jeg bodd nærmere hadde jeg prøvd meg 😂😂😂 Pga du er en som ikke tar seg selv så høytidelig og har en humor og livsglede som stråler :) dagens fremsnakking fra meg Hehe så damer fra møre og Romsdal slå til dette er en godgutt 😃😃😃😃

Skjult ID med pseudonym Ointah ma. 15 feb. 2016 08:56

Haha, da har du kanskje en viss type du leter etter, Budda😀
For all del, man må få ha de bildene man vi. Jeg kommer bare med velmenende råd ????

Skjult ID med pseudonym Ointah ma. 15 feb. 2016 09:07

Det er ingen grunn til å blokkere. Jeg skjønner bare ikke hva sånne bilder gjør på en datingside. Det er som å si "hei, vil du ha en date med meg? På kjøpet får du også en date med denne gressplenen/solnedgangen"

(mann 47 år fra Møre og Romsdal) ma. 15 feb. 2016 09:19 Privat melding

@Ointah
Jeg antar at en person som har en profil der det står at De er aktiv, og ønsker en sporty mann, samt at alle bilder gjenspeiler at De er aktiv.

Jeg har datet et par sånne. Og ja, det var nok bra for min egene fysiske form, men gud bedre meg for et tidkrevende liv.

Båten grodde ned av grønske og motorsykkelen fikk kjørt seg mindre enn 20 mil på sesongen.
Jeg må ha en dame som ønsker sjø og båtliv og gjerne vil være med på en motorsykkeltur i ny og ne. Ingen av fjellgeitene jeg kjenner har hatt disse interessene.

Skjult ID med pseudonym Ointah ma. 15 feb. 2016 09:20

Er bare det at ei dame har, la oss si, seks bilder. Jeg tenker "så fint". Så viser det seg at fire av dem er av en eller annen fjordtarm, en havutsikt eller noe annet som jeg ikke har noen interesse av.

Nå er du bare tøffel, Banjo 😛

(mann 47 år fra Møre og Romsdal) ma. 15 feb. 2016 09:31 Privat melding

Takk @ Thelady.
Det var snilt sagt :-)

Btw. jeg fjernet blokkeringene, sendte ut 23 meldinger, og fikk 0 svar tilbake.
Ikke engang hun som var hjemme hos meg på middagsselskap for et års tid siden har svart. Dette er en kollega av en god venninne av meg.
Men dette er vel nettdating i et nøtteskall. Suksess for de få, og en skuffelse for de fleste......

(kvinne 56 år fra Akershus) ma. 15 feb. 2016 09:37 Privat melding

I utgangspunktet hadde jeg bare vanlige bilder av meg selv - jeg hadde bare 5 bilder til disposisjon, og da syntes jeg det var naturlig. Jeg gikk ut i fra at det viktigste for de som ønsket å treffe meg, var å se hvordan jeg så ut, og siden de fleste av oss ser helt ulike ut fra bilde til bilde, så tenkte jeg at ulike vinkler og grad av pynting var et greit utgangspunkt. Jeg fikk da tilbakemelding på at det var kjedelig å bare se 5 bilder av meg.

Siden jeg dels ikke har - dels ville gi et helt feil bilde av meg selv hvis jeg la ut - bilder fra fjellet, så tok jeg en annet valg da jeg fikk ubegrenset plass til bilder. Så da ble det bilder fra hagen min, og bilder fra reiser jeg har vært på,. Det sier mest om meg.

Og nå må menn bla seg gjennom et dusin bilder av alt mulig annet før de i det hele tatt kommer til bilder av meg. Så vet jeg at de som kommer så lang har litt stamina :-)

(kvinne 48 år fra Sør-Trøndelag) ma. 15 feb. 2016 10:04 Privat melding

Jeg er mer enn mitt utseende, og velger å ha bilder av noe blikket mitt ser med glede på, og et par andre sim sier bittelitt om min humor.
Hvis noen syns der er uinteressant så er det helt ok :-)
Alle passer ikke for meg og jeg passer ikke for alle, så jeg ser ikke noen grunn til å moderere meg for saken 😄

Skjult ID med pseudonym Ointah ma. 15 feb. 2016 10:52

Jeg er også mer enn mitt utseende og det får man vite om ved chatting. Skjønner det fortsatt ikke. "Jeg er ikke bare en kvinne - jeg er også en solnedgang, en fjord, en fjelltur og en blomst". Man har jo muligheter til å skrive ting om hvem man er - å illustrere det er mildt sagt unødvendig.

Skjult ID med pseudonym Ointah ma. 15 feb. 2016 11:03

Du har sikkert rett, mhm. Jeg bare skjønner det ikke. Når jeg er inne på en profil så blir jeg skuffet hvis jeg ser naturbilder. Hvis jeg vil se det så kan jeg bare stikke hue ut av døra å se mot skogen. Jeg er interessert i kvinner her inne - ikke natur????

(kvinne 48 år fra Oslo) ma. 15 feb. 2016 11:39 Privat melding

Jeg har ganske mange bilder av meg selv, og da synes jeg det burde være greit å ha noen av ting som betyr noe for meg. Jeg kan ikke skjønne hva som er galt med det?

(kvinne 56 år fra Akershus) ma. 15 feb. 2016 11:45 Privat melding

@nigma. Og der datt jeg rett ut for deg, gitt :-) Har en bråte med blomsterbilder - men jeg er vel uaktuell på grunn av geografi m.m. uansett :-)

Skjult ID med pseudonym Ointah ma. 15 feb. 2016 11:46

Som jeg sier. Når det er f.eks 5 bilder på profilen og tre av dem er av natur så blir jeg skuffet. Hvis det er 15 bilder og tre av dem er av natur så er det ikke så farlig. Jeg sier ikke at det t så veldig galt, Metwo. Jeg sier bare at jeg ikke skjønner det.

(kvinne 48 år fra Oslo) ma. 15 feb. 2016 12:17 Privat melding

Ointah
Jeg skjønner hva du mener. Det finnes mange menn som gjør det samme. Jeg ønsker å se hvordan mannen ser ut først og fremst.
Men jeg liker også at han har bilder av interesser også. Det blir med i elimineringen.

(kvinne 48 år fra Sør-Trøndelag) ma. 15 feb. 2016 12:28 Privat melding

@Ointah
Blir du virkelig _skuffet_ av naturbilder? 😄
Gled deg over de fine bildene du ser og gi blaffen i resten.
Eventuelt så kan du se på det som en grei måte å sile bort uaktuelle kandidater 😉

Skjult ID med pseudonym Ointah ma. 15 feb. 2016 14:04

På en datingside blir jeg selvsagt skuffet hvis man har masse naturbilder eller sånne glorete bilder med ett eller annet visdomsord som noen andre har klekket ut. Skal si det enkelt sånn at det ikke er noen tvil: hvis man har interesser så kan man skrive det i presentasjonen. Man trenger ikke illustrere det. Hvis jeg skal se etter noen å dele livet med så vil jeg se bilder av dem og kun dem. Så kan de skrive opp og ned hvor glade de er i solnedganger, visdomsord, fjellturer, blomster. Jeg skjønner det uten å se bilder.

Sånn. Er det noe som er uklart nå? :P

(kvinne 48 år fra Sør-Trøndelag) ma. 15 feb. 2016 14:10 Privat melding

@Ointah
Jeg forstår godt det du sier, men skjønner ikke helt problemet 😜

@nigma
Jeg skal prøve å smette inn et bilde av en blomst i albumet mitt, kun til ære for deg 😄

Skjult ID med pseudonym Orokjeks ma. 15 feb. 2016 14:24

Som noen nevnte ovenfor, damer som har passert 30 tallet med fjortis fishface blir ikke blokkert, men det kommer ikke på tale å ta kontakt med dem. Det samme gjelder de som legger ut bilder med seg selv og barna... Det signaliserer at man ikke er helt med, men dem om det, men ingen kontakt fra meg.

Naturbilder, mottoer og lignende gjør meg ingenting, men til syvende og sist, så vil man vite hvordan vedkommende ser ut. Husk at det noen synes er svært vakkert, kan noen andre mene det motsatte. Skjønnhet er øynene som ser... Så legg ut bilder damer av dere selv. Noen liker mora, mens andre liker datteren og ingen menn er så glade i naturbilder :p

Skjult ID med pseudonym Creeper ma. 15 feb. 2016 14:53

Takk for tipset, TS!
Nå kommer flere "intetsigende" naturbilder på profilen min om det er hva som skal til for å luke bort Rema1000-menn.
Jeg vil aldri være interessert i en sånn mann, og albumet er jo et verktøy for å bli sett av den rette - og helst kun ham.

Skjult ID med pseudonym Sunny ma. 15 feb. 2016 15:23

@Creeper - Jeg har gjort det slik ;-)

Jeg er absolutt ikke interessert i en som ikke er aktiv. Selv om jeg poengterte det i profilen min at jeg er glad i toppturer fikk jeg beskjed av flere menn at det nok bare var en hype, Etter at jeg la ut bilder fra noen av turene mine forsvant sofameldingene ;-) Det er flere bilder av meg enn naturbilder i albumet mitt, men alle bildene representerer litt av det jeg setter prispå i livet mitt.

Jeg trenger bare en, men han bør være glad i fjord og fjell både sommer og vinter :-)

Skjult ID med pseudonym Orokjeks ma. 15 feb. 2016 15:33

Jeg har faktisk gått en del på fjell, men kan aldri huske å sett så mange av det motsatte kjønn. Hvis man skulle tro på bilder her inne på sukker, så burde jo nesten hver bidige fjelltopp være bebodd av kvinner her til lands, samt være det ultimate møtested for å treffe damer... men jeg er nok "sofa" kommentator da og henger meg på at disse fjellturene er en hype for single kvinner akkurat nå, som i all hovedsak er på finværsturer, inntil noe annet dukker opp. Akkurat som disse gå stavene som var på moten for noen år siden. Var ikke mange menn med de gitt, mens damer hev seg over det :)

Skjult ID med pseudonym Sunny ma. 15 feb. 2016 15:53

@Orokjeks: Jeg møter alt for få menn turene mine. Kanskje er det pingleturer siden jeg helst går fra hytte til hytte når jeg er på tur flere dager i strekk? ;-)

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa ma. 15 feb. 2016 16:07

Jeg kan fint spare meg for flexing av muskler og singleter, treningsstudio. Og at folk har grimaser på profilbildet sitt, det skjønner jeg ikke. Kanskje noen vil fremstå som noen skøyere, men for meg blir det litt merkelig om man skal skaffe seg dame :) Profilbilder med sneipen i kjeften er heller ikke helt appetittelig :)

Skjult ID med pseudonym Sunny ma. 15 feb. 2016 16:25

@nigma: Jeg bør kanskje skaffe meg et grønt telt, la en grønn lue vaie i treet ved siden av - ha med noe godlluktende lokkemat til alfahannens hund osv😉

Skjult ID med pseudonym Sunny ma. 15 feb. 2016 16:44

@Kiara: Jeg sier også ja takk til begge deler, men vil gjerne møte en som ikke blir skremt av å være ute i naturen. Mannen til en venninne er en av dem, noe som gjør at jeg har en god turvenninne 😉

Skjult ID med pseudonym Sunny ma. 15 feb. 2016 16:59

@nigma: bør kanskje ha et bilde av en flaske med konjakk i en fjellbekk på et av bildene i albumet? ;-) Synd egentlig - jeg er mest glad i Amarone.. ;-)

Det er fint det finnes små duppedingshøytalere til mobilen slik at "Sound of Music" også kan bli en del av turopplevelsen/sjekketuren - kall det hva du vil - lett er det visst ikke ;-)

Skjult ID med pseudonym Tinka ma. 15 feb. 2016 17:24

Jeg er enig med ts
Bilder av alt annet enn mannen selv er helt uinteressant, nesten litt mistenkelig :-) ("hvorfor har du såååå få bilder av deg selv å vise frem at du må spe på med naturbilder?"). Trenger (ønsker) ikke se bilde av et fjell selvom du liker å gå i fjellet.

Skjult ID med pseudonym Orokjeks ma. 15 feb. 2016 18:47

Jeg er nok mer som Nigma sier, jeg tar med telt og fiskestang... Som regel bare en presenning og sovepose og går ikke på oppgåtte stier, så jeg har meg selv kanskje å takke :)

Kanskje sukker skulle arrangert en fjelltur med telt over flere døgn, så kunne man "besøke" hverandres telt og bål utover kvelden :))

Skjult ID med pseudonym Orokjeks ma. 15 feb. 2016 19:01

Og en stor fyyyyyy til alle damer som tar selfie av seg selv når de kjører bil.... Det er jaggu mange slike bilder. Hva er det som foregår av vurdering da? Er det en refleks bevegelse etter at man har sett seg selv i sminkespeilet... Jeg mener ryggespeilet :)

Skjult ID med pseudonym Ointah ma. 15 feb. 2016 19:19

Hvis damer tar bilder av seg selv når de kjører bil blir jeg bare redd :-)

Skjult ID med pseudonym Vimsa ma. 15 feb. 2016 19:25

@Ointah og @Oreokjekt
Bilder i bil trenger da ikke være når vi kjører. Kanskje vi bare så oss i speilet og fant ut at "Nå så vi godt ut, gitt" så nå stopper jeg å tar et bilde av meg selv så jeg kan legge ut på Sukker:-D

@nigma
Bilde, dryppende våt i dusjen=våt telefon=jævlig dyrt!

(kvinne 48 år fra Sør-Trøndelag) ma. 15 feb. 2016 19:33 Privat melding

@nigma
Ah! Def hadde jeg glemt! Takk for påminnelsen 😘

Skjult ID med pseudonym Vimsa ma. 15 feb. 2016 19:35

@nigma
Jo takk du, vanntett er ikke alltid vanntett kan jeg fortelle deg! Snakker da med en viss erfaring:-)
Å nei, har ikke hatt med meg telefonen i dusjen og tatt bilder av meg selv våt og dryppede:-D

(kvinne 51 år fra Hordaland) ma. 15 feb. 2016 21:52 Privat melding

Variert profil med litt ulike bilder kanskje, litt en selv og litt bilder av ting som har betydning for en.

Jeg synes det er viktig med et smil på profilbildet, og her er en del som knapt nok gjør det.

(kvinne 61 år fra Rogaland) ma. 15 feb. 2016 23:58 Privat melding

Det er jo det samme med menn,,så det blir vel likt,,men hva skal man
vise, egentlig,,men ok så hva,vi må jo respektere andre,og om man ikke har den samme hobby så hva? det kan vel bli et par for det?