Alle innlegg Sukkerforum

Kroppsfokus

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Creeper ma. 15 feb. 2016 23:52

Skal drømmedamen være slank, muskuløs eller ha litt å ta i?

Trafikken på min profil gikk merkbart opp når kiloene gjorde det samme 😌.

Så hva foretrekker forummennene?

Skjult ID med pseudonym Schæfer ti. 16 feb. 2016 00:03

Tja, tenker det kommer litt ann på helheten, rent personlig foretrekker jeg verken skinn og bein, eller for mange ekstra kilo, men som sagt, hele pakka som teller, noen kilo for mye behøver ikke være negativt, og avhenger vel av øynene som ser :)

Skjult ID med pseudonym Creeper ti. 16 feb. 2016 00:09

Godt svar det, Schæfer 👍????

(mann 47 år fra Oslo) ti. 16 feb. 2016 00:29 Privat melding

Jeg kan bare føye til det Schæfer har sagt at det betyr mer hvor og hvordan kiloene sitter enn hvor mange det er.

Skjult ID med pseudonym Creeper ti. 16 feb. 2016 00:31

Hva med pupper, rumpe, muskler, tattiser, piercing, kort/langt hår?

(mann 47 år fra Oslo) ti. 16 feb. 2016 00:35 Privat melding

Ikke fan av piercinger. Stort sett stygt. En utsøkt tattis kan være kledelig, men tryggest om den er liten.

Skjult ID med pseudonym sør ti. 16 feb. 2016 00:35

Creeper er du mann eller dame?

(mann 43 år fra Oslo) ti. 16 feb. 2016 06:00 Privat melding

@sør
Hun er veldig søt og vakker dame☺️😊

(mann 43 år fra Oslo) ti. 16 feb. 2016 06:01 Privat melding

Det kalles ikke ekstra kilo men det kalles kjærlighetshåndtak vel😊

(mann 34 år fra Oslo) ti. 16 feb. 2016 06:37 Privat melding

Ligger det ikke implisitt at noen kilo for mye er negativt?

Men personlig vil jeg også si at helheten teller.

(mann 40 år fra Møre og Romsdal) ti. 16 feb. 2016 07:11 Privat melding

slank, med ei fast rumpe,,langt hår, ikkje for store pupper, gjerne trent og litt muskla
om ho har piercing så gjer det meg ingenting.
har ho fine auer så er det ein absolutt homerun, og da e ikkje alt det andre så viktig.
men har ho ikkje personligheit og klokskap da er det uansett ikkje vits

Skjult ID med pseudonym rådgiver ti. 16 feb. 2016 08:42

Kroppsvekten må stå i et fornuftig forhold til høyden. I tillegg er proporsjoner viktigere enn selve vekten.

Mage opplever jeg som lite tiltrekkende - både hos menn og kvinner.

Skjult ID med pseudonym Mjau ti. 16 feb. 2016 08:57

Mage er lite tiltrekkende, det synes jeg går igjen hos menn. Hva er mage for dere? Skal det være null fett og stramt som et trommeskinn? Jeg har født unger, jeg har har litt strekkmerker og en myk midje. Får satse på at jeg har noen satans vakre øyne som tar vekk fokuset fra den myke midjen. :-P

Skjult ID med pseudonym Ointah ti. 16 feb. 2016 09:19

Slank, atletisk, former, piercing, tatoos. Sier ja takk til alt.
Jeg trodde lenge at jeg bare likte slanke jenter. Sikkert pga min forholdshistorikk. Men har med tida funnet ut at kvinner kan være sexy og flotte både med muskler og noen ekstra kilo. Tattiser og piercinger kan være alt fra hylsexy til dritstygt. Nå skal det sies at alt har en grense men merker at labelen på mine kriterier endrer seg også mye i forhold til personen som er bak alle formene :P

(mann 37 år fra Vest-Agder) ti. 16 feb. 2016 09:57 Privat melding

Jeg ender nok opp litt i nærheten av der det ser ut til at bl.a. ointah er. Jeg er ikke veldig opptatt av hvorvidt jenta har en bestemt kroppsform. Har sett mer enn nok jenter som er penest som slanke og jenter som er penest med "et par kilo ekstra" til å skulle sette opp en av de som det jeg går etter. Jeg ender vel opp med noe så diffust som "jenta må passe til kroppsfasongen", som jeg ser gjør det helt umulig for andre å se nøyaktig hva jeg mener. Litt tattoveringer og piercinger kan være kult. Men det vil neppe spille noen stor rolle om hun har det eller ikke.

I det store og det hele har jeg nok ikke noe spesifikt utseende jeg går etter. Jeg ønsker meg jo selvfølgelig ei jente som jeg finner tiltrekkende, men klarer ikke å definere kriteriene for hva som gjør at jeg finner henne tiltrekkende. Et godt smil hjelper jo selvfølgelig. Jeg er nok ekstra svak for et lurt smil som gir inntrykk av at hun pønsker på noe ramp.

(kvinne 44 år fra Østfold) ti. 16 feb. 2016 10:18 Privat melding

En tråd om man må ofre en tråd om kropp å mens vi sitter på et forum å taster om at sånn og sånn er penest så ligger det folk å kjemper for livet som hadde gitt faen om man hadde hatt et par kg for mye osv ja verden er merkelig sier som per Fugelli gi blanke faen å få et bedre liv , vær fornøyd med den man er , lev livet, ikke lev opp til andres forventninger 😃😃😃 ha en strålende dag her er det pleie av en 7 åring med 40 i feber 🙈🙈 nyt dagen alle sammen 😃

Skjult ID med pseudonym Vimsa ti. 16 feb. 2016 10:45

Trodde faktisk det skulle være mye mere fokus på kropp da jeg kom inn på Sukker. Fokus på faste, veltrente damekropper med store velproporsjonerte pupper😁
Har nok blitt positivt overrasket😊 Er flere menn som heller setter pris på damer med former og ekstra kg!
Er selv ei som heller vil ha en mann som ikke kan gjemme seg bak er tynn bjørk, eller har en kropp med bare muskler. Mage gjør ingenting så lenge den ikke henger på knærne eller er til hinder på andre måter.
Jeg har ikke tenkt å gjøre store forandringer på egen kropp for å tilfredsstile andre, da må det være for min egen velværes del😊

(kvinne 44 år fra Østfold) ti. 16 feb. 2016 11:08 Privat melding

@rosa jeg vet å derfor stråler du :) i går filk jeg selv aha opplevelse ! Tok blodprøver for 1 ule siden Pga følt meg så innmari sliten unormalt sliten null energi. Så ringte legen i går at jeg måtte komme innom ! Da i et par sekunder tenkte jeg nå er der noe farlig og datt ut av fokus fikk inn i en transe på en måte ! Beina mine skalv på legekontoret var så redd ! Så kom jeg inn å legen fortalte meg at var blodfattig bare 7 i jernlager og jeg gråt av glede 😂😂 så du er et forbilde der @rosa derfor er du også så flott Pga du stråler 😃 ha en flott dag :)

(kvinne 44 år fra Østfold) ti. 16 feb. 2016 11:09 Privat melding

Off mye skrivefeil ordboka på tlf Hehe

Skjult ID med pseudonym Lexi ti. 16 feb. 2016 11:12

Jeg er også positivt overrasket over hvor lite kroppsfokus det er her, men jeg synes det var et interessant vinkling, og håper det kommer flere seriøse svar fra menn, og at det ikke bare forsvinner i fjas.

Vi kvinner har jo en tendens til å være på evig slankekur bl. a. fordi vi tror menn vil ha sylfider. Det ville gjøre mer for kvinners positive selvbilde at vi fikk høre et mer nyansert syn på dette, enn å få høre at det finnes viktigere spørsmål her i verden. Det finnes alltid viktigere spørsmål her i verden.

I fjor høst gikk jeg til legen, og for å få time måtte jeg fortelle hva som var problemet til sykesøsteren. Jeg sa: 'Jeg er redd for helsen min. Jeg har gått ned 25 kg på fire måneder. Jeg har gjort det ved å sulte meg. Jeg sliter med svimmelhet, synsforstyrrelser, hodepine, og jeg har mistet mensen. Jeg er redd for at jeg kan få mangelsykdommer eller andre skader på grunn av at det har gått så raskt. Jeg er redd for ikke å klare å stoppe. Barna mine og vennene mine tror jeg er i ferd med å utvikle anorexi'.

Vet dere hva sykesøsteren svarte? 'Så flink du har vært!'

Jeg er voksen, men hadde jeg vært 15 år, så kunne den sendt meg ut i en spiral som kunne gått veldig dårlig. Som det var stoppet jeg der jeg ville stoppe, spiser nå sunt og variert, har fått igjen mensen og har ingen helseproblemer overhodet. Og det er ikke engang sikkert at jeg hadde noen grunn til bekymring - hun fant ikke noe galt.

Dette er ikke for å gi menn som tenner på tynne jenter dårlig samvittighet . Vi tenner på det vi tenner på - det er mer en oppfordring til at hvis det er flere menn som også synes det er greit med litt former, at de sier fra. Dere kan bokstavelig talt redde liv.

Skjult ID med pseudonym Creeper ti. 16 feb. 2016 12:00

Lexi, flott innlegg.

Og ja, alle må vi evne å ha flere tanker i hodet til samme tid. Jeg liker å prate om hva som smaker best av grønne og gule epler, vel vitende om at mennesker i andre land dør av sult.

Skjult ID med pseudonym Kiara ti. 16 feb. 2016 12:35

Jeg har noen kilo for mye, og krysset av for det på profilen min. Jeg har helfigurbilder og tenkte da at det vises at jeg bare har noen få kilo for mye, ikke at jeg sliter med overvekt. Da fikk jeg melding fra en mann som anbefalte meg å endre hva jeg hadde skrevet på kropp og utseende. Han mente mange menn aldri ville kikke på bildene mine en gang, om det stod noen kilo for mye. Greit å sile dem ut, tenkte jeg. 😄

Skjult ID med pseudonym BruceW ti. 16 feb. 2016 12:46

Det er sosialt selvmord for menn over 17 eller med iq over bolebukse-verdenen å si til damer at kroppsfasongen ikke frister til mer enn vennskap.

Skjult ID med pseudonym Kiara ti. 16 feb. 2016 12:49

Det vil vel strengt tatt være det samme, om en dame sier det til en mann?

Skjult ID med pseudonym BruceW ti. 16 feb. 2016 12:52

En dame kan stort sett si hva hun vil uten at det svir. Menn er svært lite ømfintlige og veldig selvironiske på den fronten. Sånn generelt og etter min erfaring.

Skjult ID med pseudonym Kiara ti. 16 feb. 2016 12:58

Hmm, @BruceW ... Det visste jeg faktisk ikke, og ikke liker jeg deg heller. Snakke nedsettende til noen om kropp og utseende er ikke greit uansett, og jeg må si jeg har inntrykk av at veldig mange menn har lave tanker om eget utseende og tiltrekningskraft. Det er nok av dem som har for høye tanker også, men det er ikke den kategorien menn jeg er interessert i. Hvordan kan jeg overbevise noen om at JEG synes de er bra nok, når de har bestemt seg for at de ikke er det? Og kanskje da har hørt det av damer gjennom årene... Selvironi er ikke bare et gode.

Skjult ID med pseudonym Kiara ti. 16 feb. 2016 12:59

Det skal selvfølgelig stå...
*... ikke liker jeg det heller...

Skjult ID med pseudonym BruceW ti. 16 feb. 2016 13:06

@Kiara
Liker meg ikke heller? Hva har det med saken å gjøre? Mulig du forvekslet tastene G og T her.. ;)

Har jeg skrevet at jeg eller noen jeg kjenner snakker nedsettende til damer?

Hvordan du skal overbevise noen at du er interessert? Si det til dem. Menn er ekstremt dårlige tankelesere.

Skjult ID med pseudonym BruceW ti. 16 feb. 2016 13:07

Hehe, denne chatten er ikke så praktisk som den tror :-)

(kvinne 55 år fra Akershus) ti. 16 feb. 2016 13:10 Privat melding

Jeg er en varm tilhenger av selvironi :-) Særlig når det gjelder kropp. Også egen, ettersom jeg også har noen kilo for mye, som jeg for øvrig lever meget godt med. Da jeg fortalte en date at jeg hadde ambisjoner om å gå ned en 4-5 kg, sa han bekymret: 'Nå må du ikke gå ned for mye da!' At jeg ikke tok ham under armen og tok ham med meg hjem og beholdt ham, vitner om stor selvbeherskelse fra min side, syns jeg :-)

Jeg spurte en jeg skulle lage frokost til for en stund siden om hva slags bacon jeg skulle kjøpe inn, og han svarte at det var det samme, bare det var fett.

Jeg svarte at det var greit forutsatt at han ikke dro denne klassiske takk-for-maten talen:

'Hvis vinen hadde vært like kald som sausen, og gåsen like fet som vertinnen, så hadde det vært et ypperlig måltid!'

Skjult ID med pseudonym Haakon ti. 16 feb. 2016 13:14

Er nok mer enig med Kiara enn BruceW i det siste her altså..

Tror ikke menn generelt sett lar sånne kommentarer prelle av som vann uten at det betyr noe. Spesielt om man har hørt det, og blitt avvist pga det opp i gjennom livet.

Kan hende noen ikke bryr seg en fille og bare går videre med godt mot (kan tenke meg det er det samme som teppebomber innboksene her, og heller fisker med not enn snøre), men det er langt fra sjeldenhetene at menn tar dette inn over seg.

Skjult ID med pseudonym Kiara ti. 16 feb. 2016 13:18

@BruceW
Mulig svaret ditt til meg hadde vært noe annerledes dersom du ikke trodde jeg skrev at jeg ikke liker deg. ☺️
Jeg har ikke beskyldt deg for å snakke nedsettende til damer. Jeg sier at jeg ikke liker at damer snakker nedsettende til menn.

Skjult ID med pseudonym BruceW ti. 16 feb. 2016 13:19

Da er vi helt enig, Kiara :)

Skjult ID med pseudonym Kiara ti. 16 feb. 2016 13:20

Pjuh.. det var bra. 😄

(mann 34 år fra Oslo) ti. 16 feb. 2016 13:24 Privat melding

Kiara: Det trikset der har jeg tenkt på også faktisk. Med motsatt effekt, resultert i at jeg et par ganger har søkt spesifikt etter jenter som har krysset av på "et par kilo for mye" fordi jeg regner med at de antakelig får begrenset med meldinger selv om de kan ha et bra utseende. Ergo mindre konkurranse :)

Skjult ID med pseudonym Kiara ti. 16 feb. 2016 13:40

He he... Jeg kan bekrefte at det ikke er så mye konkurranse i min innboksen I hvert fall. 😄 Uten at jeg blir noe mindre selektiv av den grunn.😊

(kvinne 44 år fra Østfold) ti. 16 feb. 2016 13:41 Privat melding

det var med glede å se at de brukte kvinner med normale former på årets bademote,de brukte flotte kvinner med former,så kanskje vi er på vei til å snu ? er lov å håpe, pga media er en stor årsak til presset som er i dag ;)

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) ti. 16 feb. 2016 15:04 Privat melding

Kvinner med former er bra, spesielt om de har kakeformer. Kake er godt. :P

Skjult ID med pseudonym Kravstor ti. 16 feb. 2016 15:27

Dette temaet dukker opp med jevne mellomrom. Som mann må jeg bare innrømme at kropp er viktig. Helfigur bilde burde være obligatorisk. Noen kilo ekstra er veldig subjektivt.

Når det er sagt er det absolutt ikke en mal for hvordan kvinnene jeg blir tiltrukket av ser ut. Det som er felles er nok en viss grad av timeglassfigur. På spørsmål om muskler så er vel svaret at muskler gir flottere figur enn fett. På jenter er det jo muskler på rumpe og lår jeg verdsetter.

Puppene er som de er. Legger mindre vekt på det. De kan man i mindre grad påvirke selv.

Kort oppsummert liker jeg de med sunn livsstil best.

Skjult ID med pseudonym the dater ti. 16 feb. 2016 15:37

Kilo? Alder? osv......

Jeg kaller det erfaring. Hvem liker ikke en dame med erfaring?

Skjult ID med pseudonym cleopatra ti. 16 feb. 2016 15:51

jeg var på en date å den var helt oki ,men pga jeg hadde for store bryst i følge han kunne vi ikke date igjen hahahaha jeg holdt på å dette på ræva pga jeg har 75c noe jeg anser som helt normal byste hehe ;) så menn har rare krav noen ganger,;) daten fikset ikke damer med store bryst så jeg jeg ble droppet pga av det å det var eneste grunnen sa daten hehe ;) så ikke noe overrasker meg mere her inne hehe

(kvinne 55 år fra Akershus) ti. 16 feb. 2016 15:53 Privat melding

@Cleopatra: Der tror jeg du var heldig som slapp unna, gitt :-)

Skjult ID med pseudonym Ointah ti. 16 feb. 2016 15:55

Erfaring legger seg ikke nødvendigvis i form av kilo, @the dater :-)

Skjult ID med pseudonym cleopatra ti. 16 feb. 2016 15:59

ler @rosa ja dette er det rareste jeg er opplevd på dating fronten ha ha men som sagt ærlig sagt av han man tenner jo på forskjellig ting hehe

@sol jada bare ser på det som en morsom greie nå,men ble satt ut der å da hehe men men ;)

Skjult ID med pseudonym Kravstor ti. 16 feb. 2016 16:05

@Villrosa
Kjøtt=muskler og fett=fett

Om dere legger på dere muskler, er alt bare velstand:-)

Skjult ID med pseudonym Kravstor ti. 16 feb. 2016 16:17

Her gjelder det vel ofte at like barn leker best. Finnes ingen fasit for livskvalitet.

Skjult ID med pseudonym Ointah ti. 16 feb. 2016 16:17

Les hva jeg skriver: erfaring legger seg ikke rundt hofter, lår eller midje. Erfaring er en indre reise :-)

Skjult ID med pseudonym durrr ti. 16 feb. 2016 16:30

Blanding av slank og muskuløs. Har vært på date med både runde, tynne og muskuløse jenter. Er ingen tvil om hvem jeg var mest tiltrukket til fysisk.

Men det er viktig å nevne: det holder ikke å bare ha fysikken jeg nevner. Jeg må også like personligheten og kjemien :)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 16 feb. 2016 16:56

@Kiara

Kanskje fordi disse mennene gjennom mange år har gjort seg erfaringer som "rettferdiggjør" lave tanker om eget utseendet og tiltrekningskraft?

Helt ærlig så har jeg ingen tiltrekningskraft. Enkelt og greit.
Jeg kan ikke flørte så jeg vil nok aldri bli mer enn venner med ei jente.
Er nok en likandes person, men jeg er for passiv og for lite seksuelt aggressiv til å kunne konkurrere om ei jentes gunst.
Derfor pleier jeg alltid å trekke meg når jeg forstår hun snakker med flere enn meg.

Skjult ID med pseudonym Kiara ti. 16 feb. 2016 16:58

Jeg har kommet til at jeg først og fremst bare trenger at han har veldig lyst på akkurat meg, og alle de som trenger en annen type får lete andre steder. Jeg har blitt litt mer lubben med alderen, så jeg kan ikke ha en som MÅ ha ei tynn ei. Kraftig bygd er jeg også, med svære lår og armer, små pupper og liten rumpe. Det jeg har oppdaget, er at jeg en gang var utrolig atletisk og flott uten at jeg ante noenting om det . JEG så bare alt som var feil ved meg, og alt ved andre som jeg syntes var vakkert som jeg ikke hadde selv. Veldig synd. Derfor tenker jeg at jeg skal prøve å se alt som er bra ved meg nå. Fortsatt anser ikke jeg meg for å være særlig flott, men andre sier de synes det. Det jeg derinot er ganske trygg på og verdsetter, er at jeg har en veldig funksjonell og velfungerende kropp... De fleste med litt erfaring , synes forhåpentligvis funksjon og bruksområde er viktigere enn looks.😉 Man blir jo tross alt bare eldre, og pupper og hud trekkes ubønnhørlig sørover. 😃

Skjult ID med pseudonym Kiara ti. 16 feb. 2016 17:06

@Powpowgutt
Det er nettopp det jeg skjønner at de kan ha opplevd, men så tenker jeg at det slår så utrolig feil ut. Med årene er det jo helt andre kvaliteter mange damer er på jakt etter, enn det de var på ungdomsskolen. Jeg må selvfølgelig like det jeg ser av vedkommende, men jeg tiltrekkes nesten aldri av det som er klassiske skjønnheter. Jeg faller for andre egenskaper. Nå skriver ikke jeg med mange eller dater flere på en gang, men jeg opplever at mange er litt sky eller tilbaketrukket som du beskriver her. Hvordan kan man lykkes med noen som allerede tenker litt i utgangspunktet, at slaget er tapt? Det er stort sett slike menn jeg faller for, og det gjør jeg sikkert neste gang også. Så... Jeg må lage en strategi. Mitt naturlige reaksjonsmønster er at jeg bare avskriver han også...

Skjult ID med pseudonym Kravstor ti. 16 feb. 2016 17:22

Hele tiden kommer begrepet "tynn" opp. Nesten alltid er det damer som bruker det ordet. Menn foretrekker stort sett normalvektige kvinner. Det er mye mer interessent å snakke om SUNN enn tynn.

(mann 52 år fra Oppland) ti. 16 feb. 2016 17:31 Privat melding

Oii....nå holdt jeg på å gå rett ut i et minefelt, snur og går tilbake....

(kvinne 55 år fra Akershus) ti. 16 feb. 2016 17:33 Privat melding

Jeg har aldri vært så fornøyd med kroppen min som jeg er nå. Det er ikke fordi jeg ser ut som noen modell - jeg kunne nesten gjort Kiaras beskrivelse til min - men jeg er kommet til det stadiet i livet der jeg gir beng. Hvis en mann ikke blir interessert fordi jeg ikke ser ut som Twiggy, så er det synd. For ham. Da var han ikke noe for meg.

Jeg ville ikke tatt 5 øre for å stille opp på forsiden av hva som helst, men alle min feil og mangler (ok, ville muligens sørget for heldige vinkler :-) . Jeg selv faller for øyne og smil. Høyde, bredde, hår er irrelevant. Og så er jeg en sucker for menn som lukter godt :-) Om han ellers er 190 og skallet eller 1.70 med tykt, mørkt hår blåser jeg i. Ingen av oss er 25 lenger, og hadde vi vært perfekte hadde vi vært dørgende kjedelige.

Skjult ID med pseudonym Kiara ti. 16 feb. 2016 17:37

@kravstor
Tynn er noe vi damer tror menn vil ha, men jeg har sett mange steder der de skriver at de ikke ønsker det nødvendigvis.😉

(mann 52 år fra Oppland) ti. 16 feb. 2016 17:42 Privat melding

Når du er 50 kan du ikke forvente å se ut som om du er 25.
Noe på kroppen din blir slappere med årene og det blir det også på din partner, så...no problem..

Skjult ID med pseudonym my ti. 16 feb. 2016 17:43

Durr
Det går ikke an å krysse av for både slank og muskuløs og jeg tror ikke kvinner beskriver sin egen kropp nærmere i profiltekst, eller?
Men hvis de får en avkryssing for slank, litt muskuløs men med hud som ugjenkallelig preges av tyngdekraften, krysser jeg villig av, hahaha!

Skjult ID med pseudonym Kiara ti. 16 feb. 2016 17:44

Da gjelder det å fylle på med litt fett, slik at huden fylles opp. 😄

(mann 52 år fra Oppland) ti. 16 feb. 2016 17:46 Privat melding

Et eget detaljert "kroppstre, det hadde være noe..)

Skjult ID med pseudonym my ti. 16 feb. 2016 17:50

Apollon
Eller bare bytte ut profilbilde med helfigur.

Skjult ID med pseudonym Kiara ti. 16 feb. 2016 17:50

Yes, type frukt. Eple-, pære- eller banantre i utgangspunktet.😂

(mann 52 år fra Oppland) ti. 16 feb. 2016 17:53 Privat melding

Naken, med en liten sladd, slik at alle vet hva de står ovenfor.

Skjult ID med pseudonym Kravstor ti. 16 feb. 2016 18:44

@Solecita
Flott at du er fornøyd med kroppen. Et godt selvbilde gjør deg mer attraktiv.
Men dette med "Twiggy" referansen er i samme gate som tynn. Dette kan dere ikke legge på oss menn. Nesten som om vi skulle føle oss presset til å bruke anabole steroider og legge skylden på damene. Nei, disse idealene må dere selv ta ansvar for. Det er damebladene og mote produsentene dere etterspør som har skapt dette!

(kvinne 44 år fra Østfold) ti. 16 feb. 2016 18:51 Privat melding

@kravstor du har et poeng der ang media men dere menn blir også påvirket slik at dere vil ha slike damer hehe

hører jo det blandt de mannlige kollegaene mine hehe

Skjult ID med pseudonym Creeper ti. 16 feb. 2016 18:54

Hvor mange har egentlig timeglass? Jeg ser det ekstremt sjelden/aldri uavhengig av alder

Skjult ID med pseudonym Kravstor ti. 16 feb. 2016 19:12

@Rufsetufsa
Er klar over at kravstor irriterer. Nå var det fra min side opprinnelig ment selvironisk, men ja som de fleste her inne er jeg nok for kravstor.
Timeglassfigur er ikke synonymt med tynn og ihvertfall ikke med Twiggy. Når jeg bruker ordet timeglassfigur så er det litt inspirert av en artikkel jeg en gang leste. Noen har faktisk drevet forskning på hva som var fellesnevneren på menns preferanser på tvers av kulturer og historiske epoker. Fellesnevneren var timeglassfigur. Nå forventer ikke en 50 år gammel mann at damene skal ha samme grad av timeglassfigur som damer i 20 årene, men et liv som er smalere enn hofte/rumpe er det mange damer som har, og det er flott:-)

Skjult ID med pseudonym Kravstor ti. 16 feb. 2016 19:15

@Creeper
Etter min standard er det mange som har en grad av timeglass figur.

(kvinne 50 år fra Hordaland) ti. 16 feb. 2016 19:22 Privat melding

Jeg er verken tykk eller tynn, vakker eller stygg, men om jeg møter en voksen mann som bryr seg mer om utsende enn innhold, tenker jeg at han har litt lite å by på sann intellektuelt sett...

Skjult ID med pseudonym Kravstor ti. 16 feb. 2016 19:27

Etter en tur innom online listen fant jeg vel ut blant de 10 første med helfigur bilder hadde 9 det jeg kaller timeglassfigur. Innser at min bruk av ordet timeglassfigur blir misforstått litt. Kvinners bruk av ordet referer nok til en veldig markert timeglassfigur med svært yppige former. I min verden kan man være alt fra slank til lett overvektig og ha timeglassfigur.

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) ti. 16 feb. 2016 19:30 Privat melding

Smaken min endrer seg ofte når jeg finner en kvinne som jeg liker, jeg ser vel at det som jeg har av ønsker - ikke krav, er litt flyktig. Jeg vil heller fokusere på dialogen, og kjemien enn hvilke fysiske mål hun har. For når gravitasjonen gjør sitt, og alt henger og slenger, rynkene er mer fremtredende, håret er grått, men dialogen fortsatt er bra, så er jeg glad for at jeg har levd et liv med en kvinne jeg elsker og som elsker meg tilbake, på tross av våre forskjeller i interesser eller annet. Når alt kommer til alt, er det ikke nødvendigvis interessene man har felles som betyr noe, men hva man samles om. Tror det er en stor forskjell der.

Just my two cents.

Skjult ID med pseudonym Lisa ti. 16 feb. 2016 19:33

Godt skrevet, Nigma! :-)

(kvinne 45 år fra Akershus) ti. 16 feb. 2016 19:41 Privat melding

Hvor ble det av kakeformene du ønsket deg @nigma...hahaha:-)
Å ja, det du skriver er godt skrevet. Mye fjas på deg, å godt er det, men også mye veldig bra:-)
Skulle vært mange flere som deg:)

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) ti. 16 feb. 2016 19:42 Privat melding

@Lisa: Takk! :)

Skjult ID med pseudonym Mjau ti. 16 feb. 2016 19:43

Når menn sier at de ikke liker mage på kvinner, så sier det meg svært lite. Hva legger dere i det? Skal det ikke liksom ikke være fett rundt midjen i det hele tatt? Jeg bare spør av nysgjerrighet. Virker som ingen tør definere hva de egentlig mener, men safer med samlebetegnelsen "mage". Kom igjen, lev litt farlig, løp ut i minefeltet! :-P Når noen sier at "han har pondus", så ser alle for seg hva det er. Skjønner?

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) ti. 16 feb. 2016 19:45 Privat melding

@Happytime: Ja, er ikke alltid foldene vil på plass i ansiktet, så da blir det mye morsomheter, men det finnes en dypere side også. Men man bør ikke være mørkeredd.. hehe.. :P

Kake? Sa du KAKE? :P

Nukker og beier. :)

(kvinne 44 år fra Østfold) ti. 16 feb. 2016 19:47 Privat melding

en ting er sikkert alle har mage så det kan vi være enige om ler ;)

Skjult ID med pseudonym Lisa ti. 16 feb. 2016 19:50

Enig med deg, Happytime. Skulle vært flere slike som Nigma. Vi får klone ham, slik at vi kan få plassert et eksemplar her på mine trakter også. :-)

(kvinne 45 år fra Akershus) ti. 16 feb. 2016 19:51 Privat melding

Hare byggelig:-)

Er skit redd mørke @nigma....så da bør jeg vel ikke treffe på deg I mørket med foldene på steder de ikke burde være.....:-)
Ja du kan være seriøs når du vil, har sett det flere ganger...ia I allefall noen ganger:-)

(kvinne 45 år fra Akershus) ti. 16 feb. 2016 19:53 Privat melding

Den kunne jeg likt @LIsa....:-) Vet ikke hvor dine trakter er, men ønsker meg en sånn I mine trakter. Å vi burde vel uansett hatt to om vi bor I samme disktrikt:-) Vil ikke "slåss" om han:-)

(mann 34 år fra Oslo) ti. 16 feb. 2016 19:57 Privat melding

Kiara: Med litt tilbaketrukne fyrer må du nok ta litt initiativ, småflørte åpenlyst. Få han til å vite at du liker han. Forhåpentligvis kan han klare å løsne såpass at han kan gjengjelde etterhvert.

Skjult ID med pseudonym Kiara ti. 16 feb. 2016 19:59

Takk, @klippekort!😊 Noterer... 😃

Skjult ID med pseudonym durrr ti. 16 feb. 2016 20:04

@my
Haha, nei jeg tror ikke jenter beskriver sin egen kropp på den måten, noensinne, men jeg er jo heller ikke interessert i at ei jente beskriver det. Jeg ser det jo på bilder eller når jeg treffer jenta i virkeligheten :)

@Mjau
Generelt:
http://www.builtlean.com/2012/09/24/body-fat-percentage-men-women/

Min personlige preferanse er mellom 15-20% fett i kroppen. Og før noen spør: ja, jeg er kroppsfiksert. Jeg er bevisst på at fysisk tiltrekning betyr mye for meg, og tåler du ikke det, så er vi ingen god match :)

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) ti. 16 feb. 2016 20:08 Privat melding

@Happytime: Jeg beveger meg ikke ned i tussmørket altså. :P Ingen fare. :P Men jeg kan finne på å skremme litt.. hehe.. :P

Mulig jeg kan klones, men påtar meg ikke noe ansvar for resultatet.. haha.. :P

(kvinne 44 år fra Østfold) ti. 16 feb. 2016 20:10 Privat melding

men hva mener dere menn er overvekt ?? når er en dame noen kg for mye ,hvordan ser en dame ut da ?;)

(mann 52 år fra Oppland) ti. 16 feb. 2016 20:13 Privat melding

Når vekten gjemmer seg i det mørkeste skapet er det på tide å vurdere å gjøre noe med situasjonen tenker jeg..moahahaa..

(kvinne 45 år fra Akershus) ti. 16 feb. 2016 20:14 Privat melding

Så lenge du ikke skremmer meg så er det greit @nigma.....er så innigranskauen lettskremt:-D
Skvetter bare jeg går inn/ut en dør og det står noen på andre siden....hahaha:-D
....får heller sates på å finne en som kan måle seg med deg her da:-D Innen den klonete deg har en representative alder jeg jeg selv 150 år og lite attraktiv for kloningen....hehe:-)

Skjult ID med pseudonym Kravstor ti. 16 feb. 2016 20:14

@Mjau
Jeg står allerede i midten av minefeltet så jeg har ikke så mye å tape.
Jeg må innrømme at jeg ikke vet hva mage er. Har man en fettvalk som henger og bretter seg når man stor oppreist har man vel kanskje mage. Gravide har mage uten at de nødvendigvis har denne bretten.
Med fare for å bli mektig upopulær igjen må jeg få fortelle om en liten a ha opplevelse jeg har hatt de siste ukene. Jeg har alltid likt rumper og har jo tenkt at det dreier seg om setemusklenes størrelse og fasthet. For noen uker siden leste jeg om en undersøkelse der menn skulle rangere bilder av kvinnerumper. Det forskerne fant ut var at en svai i ryggen(fremoverrotert bekken) på 45 grader var det menn foretrakk. Svai i ryggen var altså viktigere enn musklene. I ettertid har jeg jo sett at det stemmer godt med de jeg synes skiller seg ut positivt også. Nå kommer jeg endelig til poenget her. Fremoverrotert bekken skyver magen frem. Den type mage er bare feminint i mine øyne.

(kvinne 44 år fra Østfold) ti. 16 feb. 2016 20:14 Privat melding

ta f.eks nicole smith når hun var på topp en modell med former,anser dere menn henne som overvekt den gangen ?;) hun var jo veldig populær på den tiden ;)

Skjult ID med pseudonym Ferd ti. 16 feb. 2016 20:16

Menn bidrar selvfølgelig til kroppspresset kvinner føler, men kvinner bidrar også mye, tror jeg, og ihvertfall mye mer enn menn bidrar til kroppspresset på menn.

Et enkelt eksempel: Hva er på forsiden av manneblader? Vakre kvinner.
Hva er på forsiden av kvinneblader? Vakre kvinner. (!!) I rest my case.

(kvinne 45 år fra Akershus) ti. 16 feb. 2016 20:16 Privat melding

Godt spørsmål @thelady:-D
Venter I spenning på uinnpakkede svar....:-D

(kvinne 44 år fra Østfold) ti. 16 feb. 2016 20:22 Privat melding

oki @banjohan ;))

Skjult ID med pseudonym durrr ti. 16 feb. 2016 20:23

@thelady
Overvekt for hvem? Det er snakk om preferanser her. Å svare på spørsmålet "hva foretrekker menn av magefettprosent" er som å spørre "hva liker menn å spise"

Svaret er individuelt, og ikke minst subjektivt. Jeg personlig ville aldri vært tiltrukket av Anna Nicole Smith rent fysisk men det betyr jo ikke at hun ikke er flott i mange andres øyne. Jeg liker ikke former; jeg liker muskler.

Skjult ID med pseudonym Vimsa ti. 16 feb. 2016 20:27

@durr
Likte i grunnen @thelady's spørsmål.
Ja, svaret er indivituelt! Du svarer for deg så er det jo et lite håp om at andre svarer for seg. Hadde vært moro å vite i grunnen, hva de forskjellige menn her inne mener.

Skjult ID med pseudonym Kiara ti. 16 feb. 2016 20:28

*Sukk... Jeg som har jobbet med yoga og annen tøying/kjernetrening, for å bli kvitt svaien i ryggen, @kravstor... 😕 Det positive med å ikke ha så mye svai, er at for meg er ryggsmerter borte og jeg kan bevege bekkenet mye friere når jeg rir eller padler.😄

Jeg er veldig enig i at kroppspress er noe som kvinner påfører kvinner. Ofte har jeg inntrykk av at menn tross alt når det kommer til stykket, har såpass med testosterinbriller på at de aksepterer mer damekropp enn vi damer gjør.

(kvinne 44 år fra Østfold) ti. 16 feb. 2016 20:28 Privat melding

oki ærlig sak det @durrr at du liker muskelkvinner ;))

(kvinne 44 år fra Østfold) ti. 16 feb. 2016 20:29 Privat melding

samme tenkte jeg @vimsa i ren nysgjerrighet ;)

Skjult ID med pseudonym Creeper ti. 16 feb. 2016 20:29

@ durrr
15 - 20 % fett for deg selv eller dama?

Jeg har selv en fettprosent på 30 %, så da er jeg sikkert grisefeit i dine øyne ;)

Skjult ID med pseudonym Vimsa ti. 16 feb. 2016 20:31

Jeg tror nok @thelady at dette hadde vært mye enklere for oss damer å svare åpent på, om herrekroppen:-)
Menn har en tendens til å pakke inn det de mener:-)

Skjult ID med pseudonym James ti. 16 feb. 2016 20:31

Jeg, som andre, grovsorterer basert på det visuelle. Flott om en viser å ta vare på kropp og sjel, uten å være treningsnarkoman. Tattoos og piercings is not my cup of tea. Det avgjørende er likevel hvordan du er som person. Opplevde å bli betatt av en på forum, kun basert på det hun skrev. Ingen bilde. Eye candy er fint, men det kommer en dag..., vi eldes raskere enn vi aner. Selv vektlegger jeg det positive. Evnen til å være glad, ha humor og humør. Jeg faller for glade damer. De sure og kverulerende må gjerne passere😉

Skjult ID med pseudonym Kravstor ti. 16 feb. 2016 20:33

@thelady
Nicole Smith var flott, Kylie Minogue er en helt annen type, men også flott.

Som mann vil jeg være størst. Jeg ser mest på damer mellom 52 og 68 kg, men det er litt i forhold til min størrelse 187cm/90 kg.

Skjult ID med pseudonym durrr ti. 16 feb. 2016 20:34

@Creeper
10-13% for meg. 15-20% for dama :)

(kvinne 44 år fra Østfold) ti. 16 feb. 2016 20:34 Privat melding

helt riktig @vimsa hehe ble stille liksom ler ;))

(kvinne 44 år fra Østfold) ti. 16 feb. 2016 20:35 Privat melding

enig med deg @kravstor 2 flotte damer på hver sin måte ;)

Skjult ID med pseudonym Creeper ti. 16 feb. 2016 20:37

durrr, morsomt at noen innrømmer at de liker sånne damer også.

Mistenker by the way at det er vanskeligere å se denne fettprosenten enn hva man tror.. Jeg vedder på at du ville tippet feil på min .

Skjult ID med pseudonym Vimsa ti. 16 feb. 2016 20:38

@BanJohan....tenkte litt mere direkte og uinnpakket på @thelady's spørsmål. Du skrev proposisjoner....Hvordan er en proposjonert dame for deg? Dere er forskjellige der også, skjønner du:-)

(kvinne 44 år fra Østfold) ti. 16 feb. 2016 20:40 Privat melding

oki..... jeg er 1.75cm lang hva mener dere menn min perfekte vekt burde være ?? ***spent redd jeg ryker noe jævlig leeer **** må sies jeg har grov beinbgyning noe jeg ikke kan noe for ;)

@kravstor hadde jeg veid noe på 50 tallet hadde jeg sett syk ut hehe

(mann 34 år fra Oslo) ti. 16 feb. 2016 20:41 Privat melding

Anna Nicole Smith.. På den tiden? Det var jo veldig diffust da. Hun så vel ganske bra ut da jeg var i slutten av tenårene, ish. Gikk vel i kraftig nedoverbakke etterhvert?

Skjult ID med pseudonym Kravstor ti. 16 feb. 2016 20:42

@durr
"Jeg liker ikke former, jeg liker muskler". Denne forstod jeg ikke. Nå skal jeg en tur på treningssenteret sammen med damene som trener knebøy. Er ikke det former så vet ikke jeg!

Skjult ID med pseudonym Kiara ti. 16 feb. 2016 20:42

Vekt er jo et utrolig dårlig mål da, @thelady. Jeg blir faktisk ganske tynn, mens jeg fortsatt har 26 i BMI.

(kvinne 44 år fra Østfold) ti. 16 feb. 2016 20:47 Privat melding

har ikke peiling på hva min bmi er skal jaggu sjekke nå hehe driter liksom i det hehe

Skjult ID med pseudonym Vimsa ti. 16 feb. 2016 20:47

@Kiara, jeg forstår spørsmålet til @thelady etter noen kommentarer her ang. vekt. Jeg mener også vekt i kg er noe forbannedes tull generelt sett. Vi er bygd forskjellig og høyden kan ha mye å si.
Men noe menn er fullstendig opphengt i vekt i kg.....de kan i grunnen bare ha det så godt for min del:-) Å ikke det at noen får meg opp på en vekt for å "bevies" hva jeg veier så vi kan jo i grunnen si nesten hva som helst:-)

(kvinne 44 år fra Østfold) ti. 16 feb. 2016 20:52 Privat melding

min bmi var 22 normal sto det hehe

Skjult ID med pseudonym Vimsa ti. 16 feb. 2016 20:53

Kommer ikke det an på hvordan man sitter i sofaen @BanJohan....når man tar på hverandre?:-)
Å det slo meg at det "sukket" var et savn....hehe:-)

Skjult ID med pseudonym durrr ti. 16 feb. 2016 20:53

@kravstor
Haha ja, de har vel former hvis du definerer det slik, men da har jo alle former. Det jeg mener med muskuløs er at musklene er veldig markerte :)

@Creeper
Jeg stiller opp med fettmåler på dates :)

(kvinne 55 år fra Akershus) ti. 16 feb. 2016 20:55 Privat melding

@durr: Tør jeg da gjette at du ikke går på mange andredates :-)

Skjult ID med pseudonym Vimsa ti. 16 feb. 2016 20:57

@BanJohan....den ser jeg helt klart:-) Hadde vært skikkelig kjipt om ikke noen biter passet....Synes nå det er helt greit om det er et par stykker om ikke passer helt sammen, men de fleste bør passe ja:-)

Skjult ID med pseudonym durrr ti. 16 feb. 2016 20:58

Nope, pleier å blinke rødt på fettmålern hvis hun er over 20% blank! Og da løper jeg :)

(kvinne 44 år fra Østfold) ti. 16 feb. 2016 20:59 Privat melding

jeg tror nok at grunnen til at jeg har fått de store muskelbuntene langt oppi halsen osv er fordi jeg er oppvokst med det,min far var har vært 2 ganger norgesmester i styrkeløft og nr 4 i NM så jeg er såå lei ler ;) men nå er han bare dommer i konkurranser ;) hele oppveksten ble preget av dette hehe stevner overalt osv osv hehe så jeg liker de med litt kosemage haha ;)

(kvinne 44 år fra Østfold) ti. 16 feb. 2016 21:01 Privat melding

VM ikke Nm haha

(kvinne 45 år fra Akershus) ti. 16 feb. 2016 21:02 Privat melding

Hahaha @thelady, kosemage var et nytt begrep:-D Likte det!
"Ønsker meg en mann med kosemage".....kunne fint stått i profilen det:-D

(kvinne 44 år fra Østfold) ti. 16 feb. 2016 21:05 Privat melding

ja @happy en jeg kan legge hode mitt på å nusse på uten at det er hardt sukk hehe

Skjult ID med pseudonym Vimsa ti. 16 feb. 2016 21:07

Er det mulig å rett og slett bare gjemme bort noen brikker da @BanJohan?
Type tampen brenner kan vel være en av utfrodringene på veien....:-)

Skjult ID med pseudonym Mjau ti. 16 feb. 2016 21:08

15-20% er lite fett på ei dame. Under 15% da begynner du å jaggu å se ut som en mann, men det er min personlige mening. Men, smaken er som baken- delt. De som digger lite fett på dama, ja de vet hvor de finner dem, tenker jeg. ;-)

Skjult ID med pseudonym Mjau ti. 16 feb. 2016 21:09

Men tommel opp for deg, durrr- som tør å si det! :)

Skjult ID med pseudonym my ti. 16 feb. 2016 21:11

Hvordan måler man fettprosent? Skjærer en stripe fra låret og dissikerer stykket for å måle cm-tykkelsen på fettet? Jeg forstår ikke dette, men står klar med kniven. Forklar!

Skjult ID med pseudonym Mjau ti. 16 feb. 2016 21:12

Det finnes en sånn der fettklype, my. Fettklype! Jaiks.
Durrr har sikkert en med seg når han skal på date. :-P

Skjult ID med pseudonym Kiara ti. 16 feb. 2016 21:13

Jeg kommer heller aldri til å oppgi vekten min til en date, @Vimsa. 😳Er han opptatt av den, har han misforstått. Til gjengjeld vil jeg gjerne ha en som er litt myk å ta på. Kosemage er helt greit!

Skjult ID med pseudonym Vimsa ti. 16 feb. 2016 21:19

Ojojoj @BanJohan....skulle det ikke mere til....hehe;-)

(mann 34 år fra Oslo) ti. 16 feb. 2016 21:20 Privat melding

Flott det: Først diskusjon om hvem som er skyld i kroppspress og så diskusjoner om BMI og fettprosent.

Kan vi ikke heller diskutere korpspress? Sikkert mange her som har blitt meldt inn i korps etter press fra foreldre.

Skjult ID med pseudonym Vimsa ti. 16 feb. 2016 21:21

Kosemage høres skikkelig digg ut @Kiara.....:-)

Skjult ID med pseudonym Mjau ti. 16 feb. 2016 21:22

Ja, da kan de sitte der å snu proteinvafler med fettklypa si å angre, Villrosa.

(kvinne 50 år fra Hordaland) ti. 16 feb. 2016 21:23 Privat melding

ja Willrosa mange leter for lenge og ender opp med ingenting

(mann 50 år fra Østfold) ti. 16 feb. 2016 21:25 Privat melding

Mange av mine dater har med pølseklype.

Skjult ID med pseudonym Vimsa ti. 16 feb. 2016 21:26

Godt de ikke har med pinsett @Bruce.w:-)

Skjult ID med pseudonym Tinka ti. 16 feb. 2016 21:26

Så bra, her er det jo en mann for oss alle :-)

Jeg kjenner helt klart at jeg er påvirket av tidens idealer, og at jeg synes slank og sterk ser best ut for begge kjønn (huff, politisk ukorrekt å like slank?) For meg handler ikke ekstra kilo bare om det estetiske, det handler om at jeg forbinder overvekt med dvask, slapp, sofagris, lat, usunn osv. Assosiasjonene til overvekt er kanskje enda viktigere enn det estetiske.

Verdens fineste kropp hjelper ikke uansett, med mindre helheten av utstråling, lukt, blikk, hjerne, hormoner, personlighet osv. får sommerfuglene til å fly :-)

Skjult ID med pseudonym Gravlax ti. 16 feb. 2016 21:34

Klart det er viktig å oppgi vekten sin til en date. Tenk om han sier du er verdt din vekt i gull! Da kan du bare svare: Takk, det blir 67 kilo gull til en pris av kr 155 pr kilo = 10.385 kr. Bla opp, min gode mann!
Kan bli en ålreit date for drøye ti tusen kroner.

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) ti. 16 feb. 2016 21:35 Privat melding

Det beste fettmålet får du med å måle avstanden mellom hvert øre. :P

Skjult ID med pseudonym Kiara ti. 16 feb. 2016 21:35

Er det DET de vil betale for...🙊 Jeg har alltid tenkt at de mener noe annet når de sier jeg sitter på en gullgruve.🙈

Skjult ID med pseudonym Vimsa ti. 16 feb. 2016 21:36

Hahaha @gravlax.....hadde det vært sånn det fungerte hadde jeg glatt oppgitt hva vekten var og kanskje til og med lagt på litt....!:-)

Skjult ID med pseudonym Mjau ti. 16 feb. 2016 21:36

Pleier de å få brukt den, Bruce?

Skjult ID med pseudonym durrr ti. 16 feb. 2016 21:37

@Mjau
Jeg sier det her og i hodet mitt, men jeg som de fleste menn sier ikke til ei dame at hun er for <sett-inn-dealbreaker>

Det holder å si at jeg ikke kjente det spesielle som skal til for å treffes igjen.

Jeg vet hvordan det er å slite med angst for egen kropp, og å ha dårlig selvtillit pga det er. Selvsagt bidrar jeg ikke til det hos andre, men jeg svarer samtidig ærlig hvis noen spør meg og ber meg om et ærlig svar.

@Villrosa
Jeg vil ikke skrive med mange. Jeg vil skrive med noen (veldig) få som jeg finner supertiltrekkende. Ingen av delene er feil eller uheldig. Jeg er heldig som vet hva jeg foretrekker og velger å være selektiv. Kjærlighet har jeg nok av fra mine nærmeste venner, mer trengs ikke :)

(kvinne 45 år fra Akershus) ti. 16 feb. 2016 21:37 Privat melding

Hva i alle ville verden er det du har mellom øra @nigma......:-O

Skjult ID med pseudonym Mjau ti. 16 feb. 2016 21:38

Nå snur man strengt tatt ikke vafler, når jeg tenker etter. Jeg mente pannekaker! Duh.

Skjult ID med pseudonym Kiara ti. 16 feb. 2016 21:39

På sykehjemmet skal jeg jage menn.😄

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) ti. 16 feb. 2016 21:45 Privat melding

@Happytime: Hjernen er full av fett. :)

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) ti. 16 feb. 2016 21:47 Privat melding

Så mulig det ikke er så galt å si at man er tjukk i hue? :P

(kvinne 45 år fra Akershus) ti. 16 feb. 2016 21:47 Privat melding

Det er mulig det @nigma, men blir ikke da denne tåpelige %satsen helt spinnvill? Ikke at jeg bryr meg det spøtt om det, men dog:-)

(kvinne 45 år fra Akershus) ti. 16 feb. 2016 21:49 Privat melding

Foretrekker nå noen ekstra kilo på kroppen enn alt i hue:-D

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) ti. 16 feb. 2016 21:57 Privat melding

@happytime: jeg teller kun % i positiv energi. Resten er bortkastet. :P

Skjult ID med pseudonym BruceW ti. 16 feb. 2016 21:59

Kiara. Selvsagt, man er jo gentleman!

(kvinne 45 år fra Akershus) ti. 16 feb. 2016 22:03 Privat melding

Teller i grunnen ikke % i det hele tatt....:-)
Føler meg heller fram. Å skulle jeg telle så måtte det vært noe sånt ja @nigma:-D Fokus på det positive!!

Skjult ID med pseudonym Vimsa ti. 16 feb. 2016 22:05

Kosemage er definitivt et pluss ja @BanJohan:-)
Puslebitstest kan du ha litt i bakhånd da vettu.....:-)