Alle innlegg Sukkerforum

Noen som var på forrige quiz i Oslo?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym vennen on. 17 feb. 2016 11:29

Kom du i såfall alene? Og gjorde de fleste det? Ble det laget grupper ut fra match fra sukker eller bare random?

(kvinne 38 år fra Buskerud) on. 17 feb. 2016 12:11 Privat melding

Jeg var der :-) Kom alene, men møtte noen veldig koselige forumister en time før vi skulle være der. da var det ikke så skummelt å bevege seg opp i tredje etasje.

Når vi kom opp hang det lister på veggen, med hvilket bord du skulle sitte på. Der var det blanding av menn og damer i rundt samme aldersgruppe (i alle fall på samme bord som jeg satt). Jeg tror sammensetningen er basert noe på matchtall og muligens alder - dette er forøvrig noe sukker kanskje kan redegjøre mer om. De jeg satt sammen med var veldig hyggelige og vi hadde en artig quiz. Jeg syntes dog det var lagt opp litt for alvorlig, og kunne godt hatt mer innslag av humor i spørsmålene. det ble gjennomført to runder, hvor man byttet bord mellom runde 1 og 2. Tanken var vel at man da skulle sitte sammen med noen nye, men vi var stort sett de samme menneskene i runde 1 og 2. Det var en fin arena for å være sosial, om noen fikk så mye ut av det i forhold til "sjekking" må noen andre svare på :-)

(kvinne 57 år fra Akershus) on. 17 feb. 2016 12:25 Privat melding

Det @blinkelill sa.

Noen av oss kommer til å møtes før quizen denne gangen også, så det er bare å si fra - jeg har startet en egen tråd på det. Du er hjertelig velkommen :-)