Alle innlegg Sukkerforum

Antall dater

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Minelli to. 18 feb. 2016 14:55

Hei,
Prøver meg på et første spørsmål her på forumet:
Hvor mange dater dere parallellt?
Ut fra flere av de jeg har møtt, så har jeg skjønt at man kanskje har avtalt flere dater iløpet av en uke. Jeg tenker det er greit når det gjelder første dater, for man vet jo aldri hvordan det vil være og møtes ansikt til ansikt, og ikke sikkert første date fører til noe mer. Jeg har også hatt samtale med flere her inne parallellt, og avtalt date med begge i løpet av en uke. Noen dater har vært hyggelig, uten at har ført til noe mer, andre vil man treffe igjen.

La si man har en vellykket date, og man avtaler å treffes igjen. Er det da fortsatt greit å date flere? Så lenge man ikke er i et forhold, så står man jo fritt til å treffe hvem man vil. Men samtidig så tenker jeg litt sånn, at hvis man avtaler date nr to, så har den første daten vært vellykket, og man ønsker bli bedre kjent. For min del, så tenker jeg i alle fall at dette kan kanskje bli noe mer, og da fokuserer jeg på daten jeg har avtalt å treffe igjen. Men, så har jeg oppfattet litt at kanskje ikke så mange andre som oppfatter det sånn.
Så spørsmålet mitt er vel: hvor mange dater har du med samme person før du dropper dater med andre personer?

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) to. 18 feb. 2016 15:01 Privat melding

@ts: Har bare en date av gangen, fullt fokus på den daten jeg har, går det skeis, leter jeg videre. Har forsøkt å sjonglere med flere dater, det var for mye stress, og fokuset var der ikke, så det gidder jeg ikke.

Når date nr. to blir avtalt, er kalenderen kjemisk renset for andre dater. Har også sett at noen jenter trekker ordet date litt vel langt, men da trekker jeg meg ut og takker for interessen.

(kvinne 46 år fra Oslo) to. 18 feb. 2016 15:08 Privat melding

1 om gangen holder for meg :-)

Skjult ID med pseudonym Kiara to. 18 feb. 2016 15:12

Jeg kan bare date en om gangen, fordi jeg ikke evner å være interessert i flere på en gang. Jeg er sånn enmannskvinne, som bare kan forholde meg til en mann i året. Eller tiåret.... 😂 Jeg kan skrive med flere, men ikke skrive på en flørtete måte. En gang har jeg datet en som sa at han datet flere, og hadde mange elskerinner. Den daten ble med den daten. Det passer ikke meg.

Skjult ID med pseudonym Coma to. 18 feb. 2016 15:56

Kopierer svaret til nigma over her :-)

(mann 52 år fra Oppland) to. 18 feb. 2016 16:18 Privat melding

Jeg har egentlig hatt bare en date i de 8-9 månedene jeg har vært på sukker.
Ikke mye dobbelt her nei..)

(kvinne 53 år fra Oslo) to. 18 feb. 2016 16:51 Privat melding

Først av alt, jeg har selv aldri dobbeldatet.

Men når det gjelder de som gjør det. Jeg tror vi må slutte å bruke ordet date - eller forstå at date ikke alltid betyr det samme for alle.

Skrive meldinger = innledende runder
Første date = intervju
Andre date = dobbeltsjekke om du var ok
Tredje date = DATE

Tro mange tenker sånn. Og som da kan intervjue og dobbeltsjekke flere. Noen er nemlig så heldig å ha flere i "loopen" som er interessante samtidig. Jeg er såpass sær og kresen at det aldri har skjedd. Jeg faller så sjelden for noen... Så det at jeg skulle spre interessen min utover flere faller liksom på sin egen urimelighet. Er nok litt sånn som @Kiara, enmannskvinne.
Men andre er sikkert annerledes.

Når jeg tenker meg om kunne jeg helt sikkert ha drukket kaffe med to forskjellige menn i løpet av en uke uten at jeg følte at det var noe galt. Men type romantisk date med levende lys og vin hvor jeg på forhånd har tatt på meg det lekreste undertøyet... Nei da holder man seg til bare en mann.

Skjult ID med pseudonym Gravlax to. 18 feb. 2016 16:55

enig med Lisalinn (veldig klokt skrevet). Men noen ganger kan dog første, andre og tredje date komme på samme dagen. Plutselig følte man full klaff og en time ble til syv. Men da ville jeg selvsagt kansellere evt andre avtaler som lå for tur. Ren og lekker er jeg alltid, uansett første eller tiende date ;)

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) to. 18 feb. 2016 17:03 Privat melding

@lisalinn: Flere nivåer? Jøje meg. Jeg stiller de spørsmålene jeg vil ha svar på ved første møte, kjenner på kjemi og andre ting samtidig. Så blir det sortert etter noe tenking i noen dager. Noen dater er så bra, eller så himla dårlige at det blir tatt et valg der og da. :) Er ikke kresen, bare bevisst på hva jeg ikke vil ha. :)

Skjult ID med pseudonym cleopatra to. 18 feb. 2016 17:04

enmannskvinne er vel man selv om mat drikker kaffe med potensielle kandidater ? er vel sjelden man treffer full blink med første man tar en kaffe med ;P så de fleste har jo gjerne ****datet** noen før man treffer blink ;P men de er jo ikke mere useriøse for det ;P

ellers helt enig med @lisa en skikkelig **date for meg er når man faktisk går ut å spiser en middag etter ett par møter først ;P før man kommer dit er man i en bli kjent fase for å se om dette kan utvikle seg,kall det gjerne en type intervju ;P

Skjult ID med pseudonym Kiara to. 18 feb. 2016 17:18

Nå har jeg aldri hatt mange kandidater i kikkerten på en gang. Det er ikke ofte nok jeg finner noen interessante, og når jeg synes noen er det ser jeg ikke andre. Jeg er enig i graderingen til Lisalinn. Det er forskjell på 1.date og senere dater. Det å håpe at man er så spesiell at vedkommende ikke skriver med andre eller kan avtale med førstedater med andre samtidig med en selv, blir å være litt for naiv. Et Hei og hyggelige meldinger forplikter ikke, men har man møttes og vedkommende kjører type påvirke følelser løp blir det annerledes. Da forventer jeg ærlighet, og at hans sier det om han vil møte flere selv om han vil møte meg igjen.

(mann 37 år fra Vest-Agder) to. 18 feb. 2016 17:20 Privat melding

Jeg har ikke hastverk, så jeg sender ikke en gang ny førstemelding til noen før "forrige kandidat" er ferdig avklart. Går det riktig vei, melder jeg meg ut*, går det feil vei, så brytes kontakten, og så begynner jeg å lete etter neste date.

*jeg melder meg selvfølgelig ikke ut etter første gang vi har møtt hverandre, men med mindre vi bruker sukker til å kommunisere med hverandre fremdeles, så logger jeg heller ikke inn før enten vi har funnet ut at det ikke fungerte, eller profilen skal deaktiveres.

(mann 37 år fra Vest-Agder) to. 18 feb. 2016 17:22 Privat melding

Jeg har forøvrig ikke noe problem med det om hun snakker med flere, så lenge hun er villig til å fokusere på meg og droppe de andre om vi får skikkelig klaff og begynner å date skikkelig.

(kvinne 45 år fra Akershus) to. 18 feb. 2016 17:24 Privat melding

Det holder i massevis med en date om gangen. Å hvis vi finner ut at vi vil treffes igjen holder det å snakke med den ene.
Innbiller meg at det bare blir krøll hvis man ikke holder fokus der det bør være, på det som kan bli den store kjærligheten😊

Skjult ID med pseudonym cleopatra to. 18 feb. 2016 17:30

enig @sharpe ;P jeg har vært på kaffe *date* der jeg fant ut etter 10min at herregud dette var totalt BOM å da logget meg inn samme kvelden,men jeg har hatt *date* jeg har vært usikker hva jeg føler å da holdt meg unna sukker for å tenke,gjerne et par dager,så har jeg hatt *date** jeg har vært helt sikker på at jeg vil møte vedkommende igjen å da kun holdt meg på forum til ting ble avklart ;P ergo jeg er på sukker ennå still single ha ha ;P men man må jo møte folk skal man finne ut av ting,men man eier ikke en person selv om man har hatt en *kaffe* date ;P men etter 2-3 dater å man fortsatt vil møtes da holder man seg unna sukker ;P

(kvinne 53 år fra Oslo) to. 18 feb. 2016 17:42 Privat melding

Jeg driver ikke med denne "graderingen" selv altså @Nigma. Men jeg tror mange gjør det. Jeg tror også at vi kan lære litt av det.
Hvis det første møte er slik at man tok en kaffe og fant ut at det ikke var liv laga... da var det heller ikke noen date. Date er mer romantisk. Date er å holde hender over bordet. Date er når man mister tråden i samtalen fordi man heller vil kysse.

Det er ikke date når han skal stille de spørsmålene han må ha svar på for å finne ut om jeg "går videre". Det er jo mer en audition. :)

Jeg kunne ønske at man ga litt mer blaffen. Ikke tok ting så ekstremt seriøst.
Jeg vet ikke om jeg vil ha svar på alt så tidlig jeg. Det MÅ være en tiltrekning og kjemi der. Som gjør at vi ønsker å komme tilbake til hverandre og finne ut mer.
Det var en som på første møte spurte meg om når jeg først hadde kommet meg inn på boligmarkedet og hvor mye gjeld jeg hadde igjen på huset... Da skjønte jeg at dette går rett i dass... Det ble tatt et valg der og da. For det var intervju. Han hadde sikkert flere han skulle intervjue og faste spørsmål.
Jeg liker å tilnærme meg et menneske på en annen måte.

Skjult ID med pseudonym Kiara to. 18 feb. 2016 17:49

Jeg skiller litt på hva som er date og ikke. Selv om intensjonen er en date når man møtes første gangen, kan det være så på viddene feil at det ikke er noe i den virkelige settingen som tilsier at det er en date.

(kvinne 53 år fra Oslo) to. 18 feb. 2016 17:50 Privat melding

Helt enig @Kiara

(kvinne 51 år fra Oslo) to. 18 feb. 2016 17:53 Privat melding

Dater kun en av gangen.
Jeg tror jeg har sagt dette i en lignende tråd tidligere.
Det handler om respekt.
Jeg ønsker meg et varig forhold. Og når jeg velger å gå på date, er det fordi jeg opplever å motta de samme vibbene som jeg selv har sendt.
Hvis jeg har noen i reserve, vil det si det samme som at jeg egentlig ikke har tro på den jeg skal date.
Det er ikke respekt.
Jeg forventer det samme tilbake, men har opplevd mye at det ikke er slik.

(kvinne 46 år fra Oslo) to. 18 feb. 2016 17:57 Privat melding

Kun en om ganger her også :)

(kvinne 45 år fra Akershus) to. 18 feb. 2016 17:59 Privat melding

Veldig enig @pånigjen.
Å har man noen I reserve vil man sannsynligvis alltid ha det og man vil alltid søke etter noe "bedre" og aldri bli fornøyd med den man dater.

(kvinne 45 år fra Oslo) to. 18 feb. 2016 17:59 Privat melding

Jeg fokuserer på en ...fra date til date...

Skjult ID med pseudonym perla to. 18 feb. 2016 18:14

En av gangen. Derfor jeg er av og på her inne. Eller nå er jeg egentlig veldig av, tenkte bare si ha det til gjengen her. :)

Skjult ID med pseudonym Kiara to. 18 feb. 2016 18:36

Oi... tvi tvi @Perla. 😃

(kvinne 53 år fra Oslo) to. 18 feb. 2016 18:48 Privat melding

Alle her har jo en reserveløsnings-fare hengende over seg ettersom vi er på Sukker og vet at det finnes andre muligheter.
Faren ved seriedating/dobbeldating er at vi sammenligner og kan komme til å finne fordeler ved en og ulemper ved en annen. Ingen blir bra nok og vi jager videre.... Det er farlig. Derfor tror jeg det er lurt å ha fokus på en om gangen.

(mann 43 år fra Oslo) to. 18 feb. 2016 19:21 Privat melding

Har en grense på 25 av gangen. Blir det fler enn det klarer jeg ikke å skille navnene.

(kvinne 55 år fra Akershus) to. 18 feb. 2016 21:18 Privat melding

Menn er som busser. Først venter du i all evighet, og så kommer det tre på en gang. Følgelig hender det at førstedater kan klumpe seg litt, men fra andre date har jeg fullt fokus.

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) to. 18 feb. 2016 21:20 Privat melding

@perla: tvi-tvi. Kom ikke tilbake, da vet jeg du har det godt. :)

(mann 52 år fra Oppland) to. 18 feb. 2016 21:26 Privat melding

Jeg synes det er greit å følge de samme retningslinjene her inn som jeg ville ha gjort om jeg traff de samme menneskene ute på byen.

(kvinne 55 år fra Akershus) to. 18 feb. 2016 21:45 Privat melding

@Appolonis: Et øyeblikk tenkte jeg: Men selvsagt, det er jo helt innlysende at det bør være slik.

Men det er faktisk ikke helt det. For når du treffer folk i det virkelige liv så tar du ubevisst stilling til ved første møte, om dette er noen du kunne tenke deg å se mere til, eller om det er helt uaktuelt. Og hvis du blir interessert så skrur du av radaren i forhold til andre menn.

I vår virtuelle sukkerverden vet vi ingenting før vi har møtt dem. Og vi har helt andre typer utfordringer. Jeg vet ikke hvordan det er med dere, men ute i virkelighetens verden har jeg aldri opplevd at 30 menn har vist meg interesse i løpet av en uke. Det er mer sånn en mann på 30 uker. Hvis jeg er heldig :-)

Så førstedatene teller ikke. Andredater teller.

(mann 52 år fra Oppland) to. 18 feb. 2016 21:53 Privat melding

Ja, enig, men jeg velger likevel å oppføre meg likt her inne og og der ute.
Klart det kan være fristende å flørte med to personer samtidig på privaten, men jeg gjør det ikke.

Egentlig er dette hypotetiske "problemstillinger" for å være helt ærlig..)

haha...den var nesten god..

Skjult ID med pseudonym the dater to. 18 feb. 2016 22:20

<-------- pseudonymet sier vel sitt skulle jeg tro.

Litt mer seriøst så synes jeg @Lisalinn sier mye fornuftig her.
Selv treffer jeg helst flest mulig, fortest mulig. Og så hender det at de overlapper innimellom ja. Det tar tid, og er en jobb, å finne den "rette" ;)

Skjult ID med pseudonym Gravlax to. 18 feb. 2016 22:30

Kanskje forskjell på gammel og ung her? De unge har god tid og dater en og en og bruker laaaang tid på å finne sin utkårede. De eldre begynner å få dårlig tid så de må skynde seg og dater flere om gangen for å rekke å finne noen før de legger på røret ;) ;) ;)

Skjult ID med pseudonym the dater to. 18 feb. 2016 22:34

Helt sikkert, Gravlax:D
Nærmer meg 50 nå :P

(kvinne 55 år fra Akershus) to. 18 feb. 2016 22:36 Privat melding

Helt klart. Ene foten i graven her :-)

Skjult ID med pseudonym Lisa to. 18 feb. 2016 22:47

For meg er det stikk motsatt, Gravlax. Fordi jeg er blitt eldre, er jeg blitt mye mer bevisst på hva jeg ønsker og ikke ønsker, og vet mer om hva som kan fungere og ikke. Det korter også ned antallet på potensielle dater. Jeg ønsker ikke å bruke tid på noe jeg i utgangspunktet vet er dødfødt.

Skjult ID med pseudonym Gravlax to. 18 feb. 2016 22:49

helt enig Lisa, jeg vil heller ikke bruke tid på noe(n) som er dødfødt. Men har man først valgt å møtes til en date, så har men vel vurdert vedkommende til ikke å være helt bortevekkinatta? ;)

Skjult ID med pseudonym Lisa to. 18 feb. 2016 22:51

Hvis man først dater ja...

(kvinne 53 år fra Oslo) to. 18 feb. 2016 22:59 Privat melding

Jeg tror ikke jeg flørter nok i meldinger her inne til at det kvalifiserer til monogami... Således er jeg helt enig med @Solcita i at ingenting teller før andredate. Førstedate er som sagt kun et møte for å teste om det kan være noe der.
Og noen ganger er det jo noe der. Jeg har hatt en førstedate som varte i tre døgn.... Så... Jada!

Skjult ID med pseudonym Gravlax to. 18 feb. 2016 23:03

tre døgn uten å skifte klær? ;)
eller hvordan definerer man en date kontra to dater? hvis man er sammen noen timer , går hjem og skifter og møtes igjen om kvelden, er det da date nr 2? eller fortsatt første date?

(mann 46 år fra Oslo) to. 18 feb. 2016 23:04 Privat melding

Tommel opp for tredagers førstedate @Lisalinn😄

(kvinne 53 år fra Oslo) to. 18 feb. 2016 23:13 Privat melding

@Gravlaks da.... Det med klesskift var vel det minste problemet. Man har jo klær hjemme.

Skjult ID med pseudonym Gravlax to. 18 feb. 2016 23:17

ok, men begge to trenger vel klesskift..så da måtte jo en av dere reise hjem og hente klær og tannbørste. Så da er spørsmålet om det regnes som date nr 2 da dere møttes igjen ;) (moi= petimeter)

Skjult ID med pseudonym Olivia to. 18 feb. 2016 23:25

Pytt, tannbørster selger de på Narvesen. 😀

Skjult ID med pseudonym Gravlax to. 18 feb. 2016 23:27

gjør de? det har jeg aldri sjekket. Men takk for tipset ;)

(kvinne 53 år fra Oslo) to. 18 feb. 2016 23:30 Privat melding

Da vi møttes igjen...? Nå er du ikke bare petimeter @Gravlaks, du tenker bare altfor pent og pyntelig.
Daten varte i 3 døgn, han hadde t-skjorter til låns og butikk på hjørnet som solgte tannbørste.

Skjult ID med pseudonym Gravlax to. 18 feb. 2016 23:32

ok ;) og det var det? eller ble dere et par etter det? Eller fikk dere nok etter maratondaten? ;)

(kvinne 53 år fra Oslo) to. 18 feb. 2016 23:40 Privat melding

Nå skal det sies at vi hadde hatt en god del kontakt før vi møttes, og ja vi var sammen et år etterpå.
Det var nok et møte mellom to mennesker som umiddelbart følte en sterk forbindelse. Føler meg heldig som har opplevd det.

Skjult ID med pseudonym Gravlax to. 18 feb. 2016 23:46

Det er nydelig ;)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 19 feb. 2016 00:07

Date? Hva er det? Sånt driver jeg ikke med. :P

Men hadde jeg datet, så hadde det bare vært 1 av gangen.
Ikke at det er noe problem, for det vil aldri skje at 2 interessante som er interesserte dukker opp samtidig. :P

Skjult ID med pseudonym Tinka fr. 19 feb. 2016 01:52

Hæ? Flere dater på en gang? Skjønner ingenting, jeg:-)

Men, men...etter 2 sukkerdater på 14 måneder er det svært liten sjanse for dobbeltbooking her i gården. Jeg møter (eh...dater) bare de jeg virkelig virkelig VIRKELIG ønsker. Det er til gjengjeld en metode som faktisk kan gi god klaff, i hvert fall for en stund ;-)

Motto: Unngå å bruke tid på diverse passe-kanskje-usikker-vetikke-trorikke-tja-njei-lunken...typer.

Nei, jeg går kun for potensielle innertiere som virker helt usannsynlig bra for meg. De er svært få. Så dermed går jeg sikkert glipp av en hel del veldig bra menn. Det får heller være, Sukker er tross alt bare en veldig liten del av "the mating game". Heldigvis!

(kvinne 50 år fra Hordaland) fr. 19 feb. 2016 02:05 Privat melding

Jeg dobbeldatet en periode da jeg var i 20 årene og bodde i London-
Jeg var på 3 date nivå (jmf Lisa... sin mal) (tja mulig 4) med 3 engelskmenn

på vei fra pub leiende og i en romantisk stil traff jeg og date 1 date 2

følte meg som en idiot - og de to engelskmennene vekslet et par over høflige fraser for å lette på stemingen

(kvinne 46 år fra Oslo) fr. 19 feb. 2016 08:09 Privat melding

Jeg har aldri datet parallelt og ikke vil jeg gjøre det heller. Det holder med å konsentrere seg om en person av gangen. Men for meg har det stort sett ikke vært noe problem for jeg har til nå ikke kommet forbi første daten.
Datene har vært hyggelig og koselig de, men det må noe mere til for at jeg skal bli interessert i et potensielt forhold.
Jeg venter på han som tar meg med storm. En som jeg blir betatt av med en gang. 😉

Skjult ID med pseudonym Mjau fr. 19 feb. 2016 08:54

Dobbeldater ikke. Føles ikke greit.

Skjult ID med pseudonym Tanke fr. 19 feb. 2016 12:13

Jeg kan ha parallelle samtaler her inne, men har jeg kommet hjem fra første møte med en av dem og har stjerner i blikket (og det er gjensidig) så avsluttes raskt videre dialog med den andre. Det er tid for flørt, og da er det ikke greit å ri to hester.

Så får vi se, skal ha et første møte i morgen! :-D