Alle innlegg Sukkerforum

Blokkert..igjen??...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Pilen fr. 19 feb. 2016 01:20

Altså...nå skjedde det igjen. Har en samtale med en mann som virker over middels interessert (han tok kontakt opprinnelig). Ikke på chat, bare vanlige meldinger. Det ringer på døren og det er naboen som har problemer med å få inn hunden sin igjen (bor på landet). Går ut og hjelper henne med det, kommer inn etter en times tid og skal til å svare, men neida...jeg er blokkert!!! Dette er ikke første gangen...hva kommer dette av?? Jeg jobber også skift og det kan av og til gå dager før jeg får svart på en melding...da har det hendt igjen..blokkert!

Skjønner ikke greia. Jeg blokkerer kun de som er ufine eller oppfører seg som stalkere over lengre tid. Ikke de jeg har en fin og hyggelig tone med..jeg blir ikke furt hvis det går noen timer eller dager før jeg får svar. Folk bor jo ikke på Sukker!!

Ghah...hva kommer dette av??

(mann 41 år fra Møre og Romsdal) fr. 19 feb. 2016 01:33 Privat melding

kanskje du bør opplyse om at det kan ta tid før du svarer av og til. eg ser sjølv mange damer som les spørsmålet, og det kan gå dagevis før eg får svar. virker ikkje akkurat super innteressert da. Og for å sleppe å ha mange spørsmål hengande på vent, så kanskje blokkerast dei som les spørsmåla eventuelt svara, men ikkje svarer inne ei viss tid

(mann 38 år fra Vest-Agder) fr. 19 feb. 2016 03:14 Privat melding

Bonden er nok inne på noe her. Selv bruker jeg blokkeringsfunksjonen en del til å sortere ut uaktuelle profiler. Men da går det hovedsaklig på om det er et veldig viktig kriterie vi kræsjer på, eller dersom de f.eks. har satt opp en søke-alder som jeg faller skikkelig utenfor.

Er nok en del som bruker blokkeringsfunksjonen mye mer aktivt, og som tenker at hvis ikke de får svar i løpet av en time, så er de avvist.

Skjult ID med pseudonym Skorpion fr. 19 feb. 2016 06:15

Velkommen til klubben "Pilen"

(kvinne 55 år fra Oslo) fr. 19 feb. 2016 07:14 Privat melding

Å bli blokkert fordi man ikke får svar på en time... meldinger er ikke det samme som chat. Men det kan lønne seg å si "du nå ringer det på døra, straks tilbake".

Dere var jo midt i en samtale. Da vet han at du "er der". Kontakt var etablert. Det hadde vært noe annet om du aldri hadde svart i utgangspunktet. Han ble vel veldig usikker da. Og om det skal så lite til for at han blir furten, da er det kanskje greit at det bare ble sånn. Han blir sikkert fort furten og usikker på andre ting i livet også.

Jeg blokkerer også som en sorteringsfunksjon. Med ikke midt i en dialog. Det går an å spørre "hei, ble du borte?" Hvis jeg liker en fyr så har jeg litt tålmodighet.

(kvinne 57 år fra Akershus) fr. 19 feb. 2016 07:41 Privat melding

Folk må jo huske på at man har et liv utenom sukker også. Ved en anledning tekstet jeg ganske hyppig med en, men mens jeg var på jobben en dag gikk det i ett med mange oppgaver tett på. Jeg hadde slått av lyden på telefonen, registrerte ikke at det kom inn meldinger og svarte ikke på dem. Da jeg omsider fikk sett på telefonen igjen lå det fem meldinger, den siste med et litt forundret 'Har du innført full radiotaushet?'

Jeg forklarte situasjonen, vi tekstet videre, og det var det. Så har det hendt at han ikke har svart på noen timer, og da har jeg tenkt at han sikkert har vært veldig opptatt. End of story.

Jeg tror at så lenge man føler seg rimelig trygg på hverandre så går det greit. Er man mer usikker på hvor man står, reagerer man raskere negativt.

(kvinne 55 år fra Oslo) fr. 19 feb. 2016 08:01 Privat melding

Jeg gjør ofte den feilen at jeg ikke logger av. På mobilapp'n er jeg på døgnet rundt innimellom. Det forvirrer jo.... en fyr sendte meg melding kl 00.30 og spurte om noe. Kl 02.15 sendte han ny melding "neivel, da så..." og blokkerte. Det var natt til en hverdag. Jeg sov. Det er lov å bruke hodet.

(kvinne 55 år fra Oslo) fr. 19 feb. 2016 08:58 Privat melding

Tenker det samme som deg @nigma
Det sier noe om hvordan de er som personer ellers også. Og da er det like greit å bli blokkert.

Skjult ID med pseudonym Pilen fr. 19 feb. 2016 10:05

Hm, jeg kan kanskje bli flinkere til å gi beskjed om at jeg må gjøre noe annet. Men det dumme med blokkering, er at man ikke kan få noe egentlig svar på hvorfor man er blokkert, ei heller gitt beskjed om hvorfor man ikke fikk svart.
Skulle vært blokkeringsalternativer! Som f.eks:
-blokkert fordi du brukte for lang tid på å svare
-blokkert fordi du fornærmet meg
-blokkert fordi du er sexfiksert
-blokkert fordi du mangler profilbilde
-blokkert fordi jeg er i dialog med en annen
-blokkert fordi jeg er overfladisk og ikke synes du er pen nok
-blokkert fordi jeg er ekstremt utålmodig og nå gikk det over 5 min før jeg fikk svar
-blokkert fordi jeg er full og er livredd for å skrive noe teit til deg (du blir avblokka imorgen)

:-D

Skjult ID med pseudonym Tanke fr. 19 feb. 2016 11:44

Er man i en fortløpende samtale, enten pr meldinger her inne eller på chat, så er det vel normal høflighet å gi beskjed at nå skjer det noe her som gjør at jeg må avslutte for denne gang. Jeg har skrevet dette i en tidligere tråd også. Man forventer svar innen kort tid når man faktisk har en slik prat på gang. Men å bli blokkert? Vet du, du har det bedre uten han!

Jeg jobber turnus, og selv om jeg noen ganger har mulighet til å sende svar mens jeg er på jobb så er jeg tross alt på jobb og det er der hovedfokus er. Og er det utrykning, ja da er det rett og slett ikke tid til noe annet enn å komme seg avgårde. Deal with it.

@Pilen; hehe, likte de blokkeringsalternativene! Det er MANGE som virkelig burde brukt det siste alternativet!

Skjult ID med pseudonym BruceW fr. 19 feb. 2016 11:46

Jeg blokkerer kun de som ikke spør om telefonsex innen tre-fire meldinger. Så foreløbig har det gått bra.

Skjult ID med pseudonym Lexi fr. 19 feb. 2016 12:01

Må nok innrømme at både alternativ 3,4,5 og 6 er i bruk her :-)

Skjult ID med pseudonym Lexi fr. 19 feb. 2016 12:26

Det kommer jo også litt an på hva som er blitt sagt like før det ble brutt.

I et tilfelle var det en mann som mente at jeg var for skeptisk, og at jeg ikke hadde tro på mulighetene for oss som par. I et forsøk på å forklare at det ikke var tilfelle, skrev jeg et svar som var en total blottstillelse av meg selv, veldig nakent, veldig ærlig, veldig personlig, hvor jeg fortalte om mine følelser og reaksjoner på vår første date.

Og så kom det ikke noe svar. Det var i romjulen hvor de fleste hadde fri, og da det hadde gått 14 timer holdt jeg på å gå på veggen.

Derfor sendte jeg ham en SMS sent på kvelden hvor jeg ba ham sende meg en A, B eller C, helst så raskt som mulig.

A - Jeg synes du er veldig søt og sjarmerende men tror dessverre vi er for ulike til at dette vil fungere. Lykke til videre, Klem

B - Jeg har blitt slukt av en hval og har ikke kunne kommunisere, og det kommer jeg heller ikke til å gjøre de nærmeste 4-5 årene

C - Jeg trengte litt tid til å tenke, men sender deg en melding i morgen. Sov godt lille venn.

Neste dag klokken 12 sendte jeg ham en melding hvor jeg avlyste vår kommende date, fordi det åpenbart var noe som ikke fungerte for ham.

Jeg fikk til svar at han bare hadde vært for travel på jobben, og at jeg ikke burde legge så mye i et manglende svar.

Jeg tenker jo, at når du ser at den du skriver med begynner å føle seg usikker, så har du tid til å sende en A, B eller C.

Men vi endte opp på andre date. Og den ble episk.

Jeg vet ikke om det gjelder menn også - det får dere svare meg på - men for mange kvinner, når man i utgangspunktet er inne i en tett dialog, så kan manglende svar på 24 timer oppleves som en ganske brutal avvisning.

(kvinne 52 år fra Oslo) fr. 19 feb. 2016 13:40 Privat melding

Så bra ting løste seg Lexi.
Jeg har ingen problemer med å forstå at det kan være uforstående med all avvisning og blokkeringer for nye innen nettdating.
Selv har jeg et svært ambivalent forhold til nettdating, noe som gjør at jeg er aktiv få uker i året. (og logger av for en lang stund nå snart)

Når det er sagt, blokkerer jeg over en lav sko - rett og slett for å rydde bort de som av en eller annen grunn ikke er aktuelle.
Hvis jeg skulle finne ut at noen blokkerer meg, så "javel" Da er han allikevel ikke den rette.

Og hvis han hadde blokkert meg fordi jeg måtte gå midt i en samtale, uten å avvente hva som skjedde, ja da tenker jeg flåsete: "dust, ikke den rette for meg"

Man må ha litt takhøyde hvis man ønsker å få suksess med nettdating. Toleranse for at det lett kan oppstå misforståelser mellom 2 fremmede mennesker som skal prøve å gjøre inntrykk via mailveksling er et "must"

(mann 45 år fra Oslo) fr. 19 feb. 2016 16:50 Privat melding

Aner ikke. Har aldri blokkert noen her inne før. På en måte skal du jo være glad for det. Virker litt ustabilt i mine øyne å være så utålmodig eller humørsyk

(kvinne 47 år fra Sør-Trøndelag) fr. 19 feb. 2016 17:11 Privat melding

Er jeg midt i en hyggelig chat med noen og han plutselig forsvinner i et døgn, så blokkerer jeg ikke av den grunn. Avventer for å få en forklaring; kanskje fikk han telefon om alvorlig sykdom/ulykke i familien så han måtte kaste seg i bilen...hvem vet.

Blokkerer kun de som ikke tar nei for et nei, eller som er utrivelig på annet vis.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 19 feb. 2016 22:24

Går på veggen etter bare 14 timer uten svar?
Søvn og jobb og vipps så har det gått over 14 timer, ja selv i romjulen.

Spesielt i ferier så hadde jeg regnet med at hyppigheten på svar ville gått ned. Særlig om hun har barn fra før.

(kvinne 46 år fra Oslo) fr. 19 feb. 2016 23:02 Privat melding

jeg blokkerer bare folk som samtidig bor langt unnå og som er uten profilbilde og tekst...

Skjult ID med pseudonym Lexi fr. 19 feb. 2016 23:02

@Powpowgutt: Det var som sagt på grunn av det vi hadde skrevet rett før.

Under normale omstendigheter går det fint med et døgn uten kontakt. :-)

Skjult ID med pseudonym Pilen fr. 19 feb. 2016 23:08

Kan forstå at man blir usikker hvis man er blitt forelsket, men blir man det uten å ha møtt vedkommende da? Har ikke opplevd det selv, men er kanskje mulig? Og er man forelsket blitt, er det vel litt ødeleggende å blokkere? Lexi, hørtes fryktelig ut. Ærlighet bør besvares med ærlighet (det lærte jeg av barnehagetanta mi...og har blitt fulgt slavisk siden)...

Skjult ID med pseudonym Lexi lø. 20 feb. 2016 00:24

@Pilen: Vet ikke hvor store deler av innlegget ditt som var myntet på meg, men vi hadde altså truffet hverandre fra før av, og jeg blokkerte ham ikke. :-) Jeg ville bare illustrere at i hvisse situasjoner så kan det å ikke få svar innen rimelig tid være tøft.

Skjult ID med pseudonym Tipsern lø. 20 feb. 2016 13:00

Jeg har sendt en melding til en, fikk svar jeg har en venninne som kjenner deg vi passer ikke sammen. Jeg hadde ingen anelse hvem det her var så spurte hvem vår felles venn var da. Da brøt helvete løs og ble blokka :-o men gale damer er det nok a. Der ute så trenger ikke en selv :-) hehe

Når det gjelder skrive meldinger så skrivet jeg til de jeg ser som interesserter meg og kunne tenkt meg og bli bedre kjent med. Men har nesten aldri fått svar. Blitt blokka en del ganger på grunn av jeg ikke har svart på meldingen, har en jobb som gjør jeg ikke kan svare på meldinger, har kanskje tid til og lese dem. Men ikke ofte mer en det akkurat da :-(

(mann 47 år fra Oslo) lø. 20 feb. 2016 13:45 Privat melding

Jeg blokkerer omtrent aldri men skulle jeg gjort det hadde det vært dem som har ingen eller ca ingen tekst :P Dem tar jeg ikke seriøst. Men problemet er at det kan være nykommere som har meldt seg på før de har skrevet noe skikkelig.

Negative frekke folk har jeg stort sett ikke vært borti, med unntak av noen som plutselig blokkerer uten at jeg skjønner hvorfor. Det er ikke et problem for meg. Egentlig er det praktisk for det er jo ikke dem jeg søker.
De avslører apatiske trekk ved seg.

(mann 47 år fra Oslo) lø. 20 feb. 2016 13:48 Privat melding

Så kjekt da, Hovis :-)

Skjult ID med pseudonym Tålmodig sø. 21 feb. 2016 22:30

Hmm, de som har blokkert meg har jeg aldri vært i dialog med. De tittet på profilen min og dermed var jeg blokkert. Ja, ja, det er sikkert for å slippe å se den igjen, tenker jeg, men det er jo litt irriterende at de gjør det før jeg får sett hvem de er! :-)

I starten blokkerte jeg ingen, men så begynte jeg å gjøre det i listen over personer jeg hadde besøkt profilen til og som enten jeg fant uaktuelle, eller så jeg var uaktuell for (som regel pga. alder eller dette med at de kun ønsker møte andre med barn, noe som tydeligvis er veldig viktig i min "demografiske målgruppe"). Venter imidlertid noen dager eller en uke før jeg gjør det, av ren høflighet.

Har ellers merket meg at hastighet på kommunikasjon her inne ikke er all verden. At det går 1-3 dager mellom melding og svar er ikke uvanlig. Og det gjelder personer som tilsynelatende ønsker å fortsette samtalen. Greit nok for meg, menføler at jeg selv må legge inn en dag til å svare, for å ikke virker overivrig. Eller enda værre - som om jeg ikke har annet å gjøre enn å være online her!

Skjult ID med pseudonym Pilen ti. 23 feb. 2016 19:44

Lexi: Bare siste delen som var myntet på deg :-)