Alle innlegg Sukkerforum

Du finner ikke kjemien på "sukker.no"?

Vis siste innlegg
Skjult ID fr. 24 mars 2006 22:30

Hei norges single elite!
En ting jeg har merket meg etter å ha datet noen jenter som jeg møtte gjennom sukker er at man blir kjent på en helt ny måte her. Før så har jeg sjekket opp damer på by'n, fester og i andre sammenhenger. Man begynner å snakke med jenter man finner interessante, man kjenner vibber og at det er en kjemi. Det er sånn interessen begynner. Og hvis man da i tillegg har mye til felles er det lett å bli forelsket, fordi man allerede ha kjent vibbene. Men hvor mye vibber kjenner man over eter'n?

Når jeg skriver meldinger over nettet blir man kjent med fantastiske jenter. Pga. av det geniale søkesystemet til sukker finner man jenter som er ganske like seg selv. Men min erfaring og andre jeg har snakket med er at det man finner på sukker er mest potensielle venner. Og det er ikke derfor jeg har registrert meg her. Man blir godt kjent med personen man mailer med, og alt ligger til rette for at hun er kvinnen i ditt liv. Og så møter du henne noen ganger. Man har masse tilfelles, ler, har det moro, kanskje har sex eller kliner - og det er jo bra. Men jeg har enda tilgode å finne kjemien. Dette er lettere å finne på den tradisjonelle sjekkemetoden.

Men jeg har lyst til å gi sukker en ny sjanse. Nå mailer jeg med en jente som virker utrolig bra. Regner med å møte henne snart, så får vi se hva som skjer.

Lykke til folkens!

(mann 47 år fra Oslo) fr. 24 mars 2006 23:16 Privat melding

Det der festene kommer inn. Nettopp fordi man også skal finne kjemien har vi de store festene der man kan møte mange med potensielt god match. Men man må ikke gi opp etter en fest. Jeg vil tro at man i gjennomsnitt må gå på 5-10 fester før kjemien sitter, under den forutsetning at man er positiv og utadvent. De heldige derimot finner det de leter etter allerede på første fest. Hvis man blir sur og lei går det aldri. Sin egen lykkes smed gjelder definitivt på Sukkerfest.

Det gamlemetoden, i motsetning til sukker, gir er en spenning der man kan tillate seg å leke med tanken om den andre uten at vedkommende er klar over det. Siden dette er risikofritt fyrer man seg opp videre og følelsene bygger seg opp. Disse følelsene tror jeg også tilrettelegger også for "god kjemi".

Ulempen, likevel, er at det som oftest er bom. Man har fantasert og virkeligheten er en annen, viser det seg en måned eller tre senere. Når man til slutt blir litt lei av dette vil man begynne å verdsette samhørighet høyere enn før.
Selv om det ville være rart om jeg hevdet noe annet mener jeg da at Sukker er det beste alternativet hvis man ikke er så heldig at man plutselig får en innertier av en singel nær kollega eller venns venn, innen rimelig tid.

Skjult ID lø. 25 mars 2006 02:23

Sukker funker jo fint det. Kjemien kommer gjerne når man legger det lille ekstra i første treffet. Hvis du føler at du sitter på eksamen, sender du ikke de feteste vibbene. Dra en god historie, og ta en øl sammen. Da kan du løsne litt på skjortesnippen, og håpe dama senker guarden sin nok til at du kan sjarmere. Det er ikke så vanskelig, men det funker ikke hver gang!

Skjult ID med pseudonym håpfull ma. 3 april 2006 19:45

Ja, det er noe eget med Sukker. Eventuelt så er det kanskje noe eget med nett-dating generelt? Personlig så synes jeg det er rart å å bli såpass godt kjent med noen man aldri har møtt. Og når jeg er på date med en "sukker-gutt" så har jeg kanskje litt store forhåpninger.. Jeg har tenkt; her er det en gutt som har mange av de samme verdiene jeg har. Han er lett å skrive meldinger med. Han er kanskje god til å gi tilbakemeldinger. Han er kanskje kjekk på bilde.. Han er festlig. Alt som man tidligere brukte lang tid på å finne ut av er avdekket før man møtes.

- Og så mangler det lille ekstra. Eller så vil jeg så veldig gjerne at det lille ekstra også skal være der, og tillater meg å bli betatt. Jeg hadde rett og slett nok en gang ikke det lille ekstra som skulle til for ham.. Og plask, så ligger jeg der på magen og kaver rundt i den lille dammen min.. Når skal jeg lære at veldig mange slett ikke er ute eter forhold som skal vare, men rett og slett vil ha morro her og nå.. Ikke noe galt i det, men jeg ville jo bare treffe en som ville noe mer..

Så da reiser jeg meg opp av dammen, bruser litt med de våte fjærene, og gjør meg klar til neste svalestup etter møte med den neste "sukker-gutten". Med så mange "sukker-gutter" med høye match-tall, så må det da være en som har god kjemi med meg??

Skjult ID med pseudonym gutt 24 ti. 13 feb. 2007 19:00

Det som kan være et problem med nettdating er at noen legger for stor vekt på det første møtet. Noen skal gjøre et valg så fort, om skal man sees igjen eller ikke. Lista blir lagt så høyt for å fortsette kontakten særlig hvis man vet det er 100 andre gutter/jenter på matchlista.

Blir litt for lett å tro at gresset er grønnere på den andre siden. Det er jo ofte sånn i det virkelige liv at man møter en jente gutt på butikken, skolen, eller jobben så brukes det lengre tid. Bruker litt tid å kikke litt på hverandre. Fantasere litt om hvordan man skal be den andre med på noe. Mange kan bruke lang tid på å bli betatt i en person. Flørte litt småprate. Og det kan være litt usikkert om den andre er singel i det hele tatt. Spenningen bygger seg opp over litt tid.

Man burde egentlig bruke litt den samme metoden når man møter noen fra nettet. Fortsette å treffes flere ganger før man skal gjøre "valget" om man skal fortsette kontakten. For da vil det jo hege litt i lufta, som en spenning, og man blir bedre kjent også. Trenger ikke være full klaff på første møte. Kan ofte være litt for nærvøst, kjemien kan noen ganger komme etterhvert. Så bruk tid in real life på hverandre.

Skjult ID med pseudonym gutt27 on. 14 feb. 2007 02:13

gutt 24: Greit at det er 100 andre på match-lista, og mulig det bare er jeg som er overfladisk med bilder og profilene, men sum av summarum er det 4-5 man kan tenke seg å møte. Synes ikke sukker flyter over av kandidater som frister meg. Så jeg vil gjerne bruke tid og ressurser på de få som virker lovende :).

Skjult ID on. 14 feb. 2007 09:28

Jeg har heldigvis endelig møtt en her:)
Og det er masse kjemi;)

Skjult ID med pseudonym bella on. 14 feb. 2007 19:33

så godt å høre at skjult id har møtt noen - det gir litt håp til en som nettopp har blitt "dumpa" uten forklaring etter andre daten... det var vel kjemien som manglet, i guess...

(mann 51 år fra Oslo) on. 14 feb. 2007 20:43 Privat melding

bella, synes ikke det hadde vært urimelig å fått en liten forklaring hvis du ble "dumpa" etter andre daten. Greit nok at en ikke får svar på en melding, men 2 dater er jo litt mer tid og energi.

Skjult ID med pseudonym bella to. 15 feb. 2007 22:28

kit: takk for det synspunktet. Jeg mente jo igrunnen det samme selv, men man kan jo begynne å lure....