Alle innlegg Sukkerforum

600 besøkende i date...1 :600 hva er galt hehe??

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym MR X sø. 23 nov. 2008 13:29

NÅ HAR 600 JENTER HVERT PÅ PROFILEN MIN OG KUN EI JEG HAR DATET....MANGE MED BRA OG HØY MATCH.MEN SER ALLE BARE PÅ BILDER OSV HER??
OVERLEGNE JENTER SOM ALDRI SVARER.TILOGMED DEM SOM HAR SVAR GARANTI SVARER IKKE.USERIØST

Skjult ID med pseudonym Zhair sø. 23 nov. 2008 13:39

Mr X velkommen i klubben :=)))

Skjult ID med pseudonym jepp sø. 23 nov. 2008 13:40

var det godt å få det ut?

Skjult ID med pseudonym Xradon sø. 23 nov. 2008 13:44

Nå er det slik at en bør stå på og vise interesse. Jeg har hatt ca 140 besøkende og fått allerede en del hjerter ifra damene. Det kommer helt an hvor langt dem vil dra kontakten. Men jeg forventer ikke å få date med så mange jeg heller. Det er ofte slik, mindre muligheter på damefronten her inne betyr at du kan komme borti en seriøs date. Det er ikke så gøy å dra på 200 dater der bare en dame er seiøs.

Mindre svar desto bedre over lengden. Da vet du at du får kontakt med noen som virkelig vil ha kontakt med deg så får du ta det derifra.

Skjult ID med pseudonym oslomann sø. 23 nov. 2008 14:05

Ca 600 besøkende og 6 jenter jeg har datet her, så det blir 1:100. Synes ikke det er så verst for seks uker jeg, har uansett ikke tid til mer enn en eller to dater i uken hvis jeg også skal være sammen med venner og familie, passe jobben min og ha litt tid til mine øvrige interesser utover det å møte damer. Og minst 1/4 eller 1/3 svarer meg når jeg tar kontakt, skjønt det er selvsagt ikke alle svar som ender med en date. To av de jeg har vært ute med har kommentert at jeg ser bedre ut i virkeligheten enn på bildene mine, så det er nok ikke bare bildene som avgjør om jentene svarer eller ikke. Skjønt burde vel uansett få tatt noen nye snart, og få noen jenter til å plukke ut bildene som de liker best. Jeg innser jo at de bildene jeg liker ikke nødvendigvis er de samme som jenter flest liker. Kanskje det burde være en slik "Hot or Not?" funksjon her? Da kunne man jo legge ut flere bilder, og så kunne det andre kjønn gi deg en tilbakemelding eller karakter på hvert bilde. Slik hadde man jo fort kunnet finne ut hvilken bilder som andre mennesker liker.

Men kanskje ikke problemet egentlig ligger hos jentene? Det er vel ikke de som sitter og er frustrerte på grunn av manglende svar?

Ha en fin dag

Skjult ID med pseudonym juling sø. 23 nov. 2008 14:10

5000 besøk og ingen dater.....så du har ingenting å klage på :)

Skjult ID sø. 23 nov. 2008 14:11

9000 besøkende og 5 dater. Ingen grunn til å sutre!

Skjult ID med pseudonym Amourine sø. 23 nov. 2008 14:51

ALT er avgjørende for kontakt her inne...:-)
*bilder
*meldinger
*profiltekst
*aktivitet
*alder
*vekt
*høyde
*utdanning
*jobb
*barn
*osvosvosv...lista er lang. :-)

Er det et mål i seg selv å gå på flest mulig dater? Eller date med den Ene man faktisk VIL treffe?

Min statistikk er visst 3:10400.
Så jeg tror besøkstallene er helt uten betydning for hvor mange dater man har. Hvor mange man derimot får en nysgjerrighet på og kjemi med via meldinger derimot...det er det interessante. :-)

*Amo*

Skjult ID med pseudonym haha :) sø. 23 nov. 2008 14:55

nimillionertrehundreogfemtitotusenetthundreogsyttiseks besøk og etthundreogfiretusenfirehundreogfemten dater på 3 uker! Slå den! ;)

Skjult ID med pseudonym Petra sø. 23 nov. 2008 15:06

3801 besøkende og to dater, er vel med i klubben. Vel tror det er viktig å prate med mange her inne, og ikke satse alt på ett kort (eller en fyr), har ivhertfall erfart det selv.

Skjult ID med pseudonym MR X sø. 23 nov. 2008 15:19

jaja godt å høre det er flere hehe

Skjult ID med pseudonym Smily:o) sø. 23 nov. 2008 16:04

12965 besøkende og 17 dater ... men 4 mnd siden sist date .... gir ikke de beste ods ,nei .... men da finer jeg vel han snart da ..? hehehe ;oP

Skjult ID med pseudonym 5 minutes sø. 23 nov. 2008 16:27

når jeg leser besøkstallene deres.......uff....jeg tror jeg henger meg

her må jeg jobbe med profilen min skjønner jeg.....

back in 5 minutes ;-)

Skjult ID med pseudonym pigalopp sø. 23 nov. 2008 16:28

Innpå 1.500 besøkende og 1 date.....i mai.... Er ikke sur av den grunn, for det går jo bare utover meg sjøl ;-)

Kunne vært på fire dater til, men valgte å la være. Masse kjekke menn her inne, men har fremdeles ikke funnet den jeg kunne tenke meg..... Ikke har jeg liten tid heller.....
God jakt videre MR X ;-)

Skjult ID med pseudonym Smily:o) sø. 23 nov. 2008 16:33

Det kommer jo ann på hvor lenge du har vært her inne , 5 minutes ..... F.eks jeg har vært her i 1 1/2 år :o)

(mann 37 år fra Oslo) sø. 23 nov. 2008 16:45 Privat melding

talentløst.....

Skjult ID med pseudonym R sø. 23 nov. 2008 16:51

9 mnd, 15 910 besøk og 5 dater - den siste i juli. Hm. Jeg har vesentlig dårligere tall enn deg, MR X...

Skjult ID med pseudonym ttt sø. 23 nov. 2008 17:01

mann på 28
1500 besøkende på 2 år
0 dater

Skjult ID med pseudonym MsMiss sø. 23 nov. 2008 17:52

Er folk for late til å date? Er det mangel på tid eller er det rett og slett snakk om prioritering? Merker selv at dersom det blir for mye snakking og for lite action går spenningen litt over. Man skal finne en tid som passer, og hva gjør man i mellomtiden? Tørrsnakker eller skygger banen til den store dagen? Faren er jo at man legger sin elsk på en annen.

(kvinne 42 år fra Akershus) sø. 23 nov. 2008 18:01 Privat melding

For late til å date??? Det gjelder å finne en som vil gå på date med en da .... det er ikke lett .

Skjult ID med pseudonym oslomann sø. 23 nov. 2008 19:24

@ Amo

Man kan jo ikke vite om man finner noen tiltrekkende før man møter dem ansikt til ansikt? Så jeg synes det er best å møte jentene så fort som mulig, hvis det lar seg gjøre. Helst i løpet av den første uken eller to. Synes det er bare tull å sitte og brevveksle i ukesvis, da mister man jo momentet etterhvert, kan kanskje begynne å gå tom for enkle ting å snakke om (man er jo tross alt fremmede for hverandre), og kan komme til å bygge opp et fantasibilde av den andre parten som ikke står i forhold til virkeligheten - og som bare fører til skuffelse når man omsider møtes. Har man færre forventninger blir man ikke så lett like skuffet, og kanske gledelig overrasket. Min beste date så langt er inne var med ei jente jeg gikk ut med en fredagskveld, bare tre-fire timer etter første kontakten mellom oss. Det var en utrolig bra date:)

Dessuten er det bare positivt å møte flest mulig også. Hvis du er ute og handler klær eller sko kjøper du vel ikke det første du ser heller, gjør du vel? Man må jo prøve litt forskjellig for å se hva man liker best :-)

Altså er det etter min mening et poeng i å date flest mulig av de man finner interessante, og så fort som mulig også.

(kvinne 53 år fra Oslo) sø. 23 nov. 2008 19:40 Privat melding

4600 besøkende og 3 dater.

Skjult ID med pseudonym Amourine sø. 23 nov. 2008 19:46

@ oslomann

Ikke for å være slem eller kritisk på noen måte, men...du er her fortsatt? :-) My point is - jeg er ikke mer eller mindre single fordi jeg velger å ikke treffe mange.
Jeg skjønner hva du mener, og ser logikken i å "kysse mange frosker". Men ender man ikke tilslutt med å håpe at neste frosk til enhver tid er "bedre", og dermed alltid være klar for "den neste"? Den neste daten? Den neste kontakten...?

Påstår kanskje her - men tror mange kan kjenne seg igjen i følgende: For noen ligger selve kicket i å treffe noen "ny". ;-)

Det sies at det første kysset får du aldri tilbake, og det suget i magen som knytter seg til det. Jeg tror mange har det på samme måte med datinga. (Men det er nå bare min personlige, subjektive observasjon...;-))

Altså er det etter min mening ikke et poeng i å date flest mulig av de man finner interessante. Men er enig i...om det er interessant, treffes kjapt. :-)

*Amo*

Skjult ID med pseudonym Amourine sø. 23 nov. 2008 19:51

(Tilleggsspørsmål: Er det virkelig så mange "dere" finner interessante her inne, at dere kan date 1...2...3...eller fler ganger i uka? Seriøst interessante? DET skjønner jeg ikke...)

Skjult ID med pseudonym ttt sø. 23 nov. 2008 20:00

MsMiss
En kommer nok ikke unna problemet med responsen.. Ser ut som de fleste sliter med å få kontakt og når dem får kontakt er det med mennesker som har helt andre hensikter, slikt som det ble sitert i en eller annen tråd... Går gjerne på date jeg om det føles riktig :-)

Skjult ID med pseudonym stjerne62 sø. 23 nov. 2008 20:23

4342 Besøkende på 4 mnd og 1 date.....
Har ikke problemer med å få kontakt...men jeg er litt treg til å date og da blir de borte...hoppet over meg...og gått videre til den neste. Men jeg tenker som så: Har han ikke tid til å vente litt..da er han ikke akkurat den seriøse mannen jeg venter på....
Her er det ikke snakk om uker....Men som alenemor må jeg faktisk planlegge litt...

Skjult ID med pseudonym oslomann sø. 23 nov. 2008 20:30

@ amo

Har jo bare vært her siden første halvdel av oktober da, så synes ikke det er så lenge. Forstår jo at enkelte har vært på sukker i årevis. Og jeg har hatt en del gøy her på sukker også, og på noen av datene. Et par andre dater har riktignok vært ganske mislykkete, men i det minste møttes vi fort og kastet ikke bort altfor mye tid på brevveksling før vi fant ut at vi ikke passet sammen. Poenget mitt er egentlig at jeg ikke har noen tro på å bli kjent med mennesker over internett, jeg tror man må møtes ansikt til ansikt. Og derfor møter jeg heller for mange enn for få. Dessuten liker jeg jenter jeg, og synes det er hyggelig å bli kjent med mer enn én :-) Og jeg har ikke noe i mot noen nye venninner heller, hvis jentene er hyggelige men det ikke er noen gnist mellom oss.

Skjult ID med pseudonym MR X sø. 23 nov. 2008 21:35

stjerne62

alenefar her.skal vi kanskje planlegge sammen?? hehe

Skjult ID med pseudonym Amourine sø. 23 nov. 2008 21:41

@ oslomann

Ja, det var jo ikke lenge. :-)
Noen velger å gjøre slik, og noen velger å gjøre sånn...vi er forskjellige.
Jeg for min del velger å ikke treffe noen "bare for å treffe". Og jeg er ikke på Sukker for å utvide venneflokken min. :-)

:-)

Skjult ID med pseudonym Xradon sø. 23 nov. 2008 21:42

Kan si det slik også. Jeg har vært med på en chattekanal for flere år siden, var meget aktiv. Jeg fikk møte 8 jenter iløpet av ett års tid. Ingen av de svarte til miss prinsesse. Men derimot fikk jeg hvertfall møte seriøse damer som ville mere enn å tulle, leke med folks følelser. De lette etter den rette og ga meg en sjangse. Det står det respekt av.

Å finne en date er søren meg ikke lett. Men den som er avhengig av et annet legeme er en fattig sjel. Det tror jeg det ligger noe i.

Skjult ID med pseudonym Smily:o) sø. 23 nov. 2008 21:47

Jeg har datet mye , men gjør det heller ikke bare for å "date"... velger å treffe folk for at jeg føler ikke jeg får et godt nok inntrykk av noen på nett og velger da IRL.. Har noen gode og noen dårlige dater ... mest bare ok dater .. men alle har vært en morsom opplevelse. :o)

Skjult ID med pseudonym Zhair sø. 23 nov. 2008 22:01

7536 besøk

Hvor mange har jeg datet ?

Dra frem kalkissen nå Mr X ;=)))))

Skjult ID med pseudonym MR X sø. 23 nov. 2008 22:09

zhair

0

Skjult ID med pseudonym Zhair sø. 23 nov. 2008 22:23

feil Mr X ;=)

(kvinne 41 år fra Troms) sø. 23 nov. 2008 23:12 Privat melding

smily har tatt frem nisselua:-) nå er det snart jul:-)...kan forøvrig ikke huske siste date egentlig....

Skjult ID med pseudonym HrMetikk sø. 23 nov. 2008 23:38

Hmmm.........

Jeg er forholdsvis fersk her inne, men registrerer at det er ganske utbredt sutring på forumet her angående dette med svarhyppighet. Med fare for å fremstå som blærete må jeg bare si at jeg ikke skjønner at det kan være så vanskelig å få svar her inne. Har selv fått svar fra fem av sju jenter jeg har skrevet til, og jeg ser ikke ut som Brad Pitt eller skriver som Shakespeare.

Tror derfor man kanskje bør se litt på fremgangsmåten når man kontakter damene her inne, der er det sikkert mye å hente for mange der hvis det er slik at så mange sliter med responsen.

Skjult ID med pseudonym Kit sø. 23 nov. 2008 23:44

Du har helt klart ett poeng, HrMetikk. Det er mye sutring&klaging på forumet. Jeg tror en del tar sukker alt for alvorlig. Det hender da en går en tur på byen, og ikke får den responsen en ønsker? Eller hender det bare meg?

PS, jeg hadde sikkert vært mer suksessfull om jeg ikke skrev som Brad Pitt eller så ut som Shakespeare...

Skjult ID med pseudonym HrMetikk sø. 23 nov. 2008 23:58

" PS, jeg hadde sikkert vært mer suksessfull om jeg ikke skrev som Brad Pitt eller så ut som Shakespeare..." LOL:)

Nei, det hender nok ikke bare deg. Og i likhet med de fleste blir du nok heller ikke traumatisert av dårlig uttelling en kveld.
Det som overrasker meg er så mange føler seg tråkka på av manglende respons her inne, jeg klarer ikke å forstå det selv om jeg prøver.

Tror nok det og ikke ta sukker så dødens alvorlig er ett godt stalltips, det kan sikkert hjelpe på responsen til mange også.
Man er gjerne litt mer avslappet og seg selv om man ikke er superseriøs i gjerningsøyeblikket, da kan man slumpe til noen humoristiske vendinger som fungerer mye bedre enn svette og oppbrukte sjekkereplikker.

Skjult ID med pseudonym tinus ma. 24 nov. 2008 00:16

2500 besøkende på 2 uker, å null dater..... velkommen i gjengen....;)

Skjult ID med pseudonym yeehaw ma. 24 nov. 2008 00:53

Spørsmålet er vel ikke hvor mange dater du har hatt, men hvor lange forholdene ble. Dersom det ikke ble noen forhold av datene er kanskje søkestrategien feil? Sagt på en annen måte - ser du etter den perfekte partneren eller ser du etter en å ha det hyggelig sammen med?

Skjult ID med pseudonym eelo ma. 24 nov. 2008 01:26

267 besøkende og møtt 1.
svargaranti er bare piss....

(mann 38 år fra Oslo) ma. 24 nov. 2008 01:54 Privat melding

DET ER MASSE OVERLEGNE JENTER HER INNE SOM BARE VIL DEG VONDT OG ALLE ANDRE OGSÅ!!!!!!!!!!!!??????????.............. DET ER BARE Å SKCHJØPE SEG ENNNNNNNN GØNNNNNNNNER Å SKYTE SEG SJÆL I HUET.

Godt å kunne formulere seg vet jeg.

Skjult ID med pseudonym høstsol ma. 24 nov. 2008 15:56

Åhhh, jeg elsker tall og statistikk! (Står ikke i profilen, altså, da ville jeg ikke fått noen respons... Hehe)
1770 innom profilen min på drøye tre måneder, cirka 50 hjerter og like mange mail - tre finfine dater - hvorav de to siste også ble småromantiske. Fornøyd jeg!

Skjult ID med pseudonym bøddi ma. 24 nov. 2008 16:14

10100 besøkende, minst 50 dater, mange hyggelige jenter, men stadig like singel.

Skjult ID med pseudonym Kjøttmeis ma. 24 nov. 2008 16:22

Jeg har gått bort i fra å skrive til jenter og lar de ta kontakt først. Jeg ser heller ikke ut som noen Brad Pitt. Er heller ikke så veldig elokvent at det gjør noe. Men resultatet er at det tikker inn noen brev av og til. Også blir det et par dates.

Grunnen til at jeg er svært sparsommelig med førstemeldingene er at, selv om jeg fikk svar, så kunne det kjennes ut som å trekke tenner. Meldingene var så uinspirerte at jeg bare ble irritert.

Skjult ID med pseudonym Luring ma. 24 nov. 2008 17:54

3180 besøkende , 4 date og fremdeles singel :-) bedre singel enn kvalt :)

(mann 39 år fra Akershus) ma. 24 nov. 2008 20:43 Privat melding

Er det virkelig sånn at man må " finne opp hjulet " hver gang man tar kontakt?
Er vi på det nivået som bysjekking var for X antall år siden, hvor han med den beste sjekkelinja fikk den fineste dama i baren?

Syntes det stilles litt for høye krav til første kontakt for at man skal få respons. Den første linja forteller egentlig ikke så mye om deg. Kan jo like gjerne være en linje du har lært av kompisen.....

Skjult ID med pseudonym 153 0 0 to. 27 nov. 2008 00:51

153 besøkende 0 dater og 0 respons

Skjult ID med pseudonym Lilleulv to. 27 nov. 2008 01:48

Scrat:

Må du finne opp hjulet hver gang du søker en ny stilling? Nei. Men det skader ikke å legge litt arbeid i søknaden hvis du mener alvor...

(Men så klart; Om du anser deg svært attraktiv på jobbmarkedet, kan du jo bare hive inn en CV og håpe det beste :-)

Skjult ID med pseudonym Scrat to. 27 nov. 2008 01:58

Eneste jeg sier er at lista for å få respons virker å ligge litt høyt innimellom. Da tenker jeg på de som ikke kikker inn på profilen engang, men kun ignorerer deg. Man kan fort gå glipp av "drømmepartneren" på den måten.....

Og for ordens skyld så prøver jeg faktisk å skrive en individuell første melding og den består av mer enn et "Hei"

Skjult ID med pseudonym Lilleulv to. 27 nov. 2008 02:19

Skjønner at det er kjedelig å bli ignorert, Scrat... Men det går altså andre veien også. Selv om jeg svarer nesten alle, har i blant noen diskvalifisert seg fra å få svar ved å f.eks. bare skrive: "Hva driver du med, da?"

Skjult ID med pseudonym juni to. 27 nov. 2008 11:28

... jeg observerer i hvertfall at å lage en svargarantiliste ikke har hjulpet noe særlig på å minske innlegg som har temat "de-som-ikke-svarer-på-meldinger"

...

Skjult ID med pseudonym oslomann to. 27 nov. 2008 11:32

@ Scrat

Nei, du behøver ikke å finne opp hjulet på nytt hver gang, er enig med deg. Selvsagt er det fint å kunne skreddersy åpningsmailen hvis det er mulig, som Lilleulv er inne på, men veldig ofte er det lite i profilen til jenta å egentlig spinne videre på. Spørsmål om jobb, studier eller hvordan dagen har vært er kjedelige, vanlige og skiller seg lite ut fra mengden, og kanskje heller ikke noe som er spesielt interessant eller morsomt å snakke med en totalt ukjent om. Jeg bruker stort sett den samme åpningsreplikken hver gang jeg (her inne, ikke på byen, i butikken eller på gata hvor jeg er mer variert selvsagt avhengig av situasjonen) og den fungerer ganske bra. Har rundt 30-40 prosent svar på første meldingen min, og er egentlig fornøyd med det tatt i betraktning at det bare tar meg ti sekunder å skrive den. Gjør noen unntak selvsagt, der jenta har et eller annet spesielt i profilen sin jeg kan spørre om eller tøyse med, f.eks. et usedvanlig bilde, særegen interesse eller overdreven (fleipete) profilteks, men hovedpoenget med første meldingen er jo bare å få kontakt og vekke interesse. Så kan du (og bør du) skrive mer individuelle og unike mail etterhvert som du blir litt kjent med vedkommende.

Og for å svare på forhånd på eventuell kritikk og sure svar her. Hvis noen synes dette er en tåpelig fremgangsmåte så er det ok for meg. Første gang jeg prøvde nettdating for rundt et år siden hadde jeg bare to dater på tre måneder, begge relativt mislykkete da jeg ikke fant jentene særlig attraktive irl. Nå møter jeg 1 eller 2 nye hver uke (å møte jentene så fort som mulig ansikt til ansikt er min måte å gjøre det på), har en hyggelig og artig dialog gående med 5-10 andre til enhver tid (enkelte trekker seg etterhvert, men det må man regne med), og har egentlig ikke tid til mer. Jeg har bare vært på sukker noen uker, og føler meg ikke mislykket over å fortsatt være her. Jeg har det gøy her jeg. Og hvis enkelte jenter skulle synes at det er lite hederlig å flørte med og date flere jenter samtidig så er det heller ikke mitt problem. Jeg er singel og kan date akkurat hvem jeg vil og hvor mange jeg vil. Når jeg er i et fast forhold er derimot 100 prosent trofast, og har alltid vært det.

Men hvis du har en sinnsykt bra profil med utrolig flotte bilder trenger du kanskje ikke å si mer enn "hei". Det fungerer imidlertid ikke for meg, så pen er jeg nok ikke, så jeg må vekke litt interesse for å få jenta i prat :-)

Skjult ID med pseudonym Scrat to. 27 nov. 2008 14:09

Takk for gode råd. Nå var vel det jeg skrev ganske generelt og litt med tanke på hva andre også har skrevet om tidligere. Jeg har ikke vært her lenge nok til at jeg tar ting så tungt. Men jeg holder fast på at jeg ikke syntes det skal legges altfor mye vekt på første melding. Det er tross alt bare første melding i noe som kan vare livet ut.......

Skjult ID med pseudonym smask fr. 28 nov. 2008 22:21

Jøss...for en oppsummering på hvor mange besøkende forskjellig har hatt da...moro :P
Da bør vel jeg også komme med tallene min og da... Har vært her i toppen 2 uker og har hatt 5300 besøk...... Sånn, da er jeg med også ;)

Skjult ID med pseudonym mafalda fr. 28 nov. 2008 22:36

7.556 besøkende... 83 hjerter... 7 date og fremdeles singel!!

Skjult ID med pseudonym Latro fr. 28 nov. 2008 23:01

Min statistikk: 3 måneder, 88 besøkende, 0 hjerter, 0 dater.

Jeg har ikke profilbilde, jeg har bare skrevet til fem jenter, og jeg har ikke kommet så langt som å invitere noen av dem på date, så jeg har egentlig ikke noe å sutre over. :-)

Skjult ID med pseudonym Meg :) lø. 29 nov. 2008 16:16

Enig med de som synes det er litt mye sutring her....

Er ikke lettere å finne noen her enn andre steder, men blir jo bare en arena ekstra.
Enig med de som vil møtes raskt, ikke vits å kaste bort tiden på gutter man uansett ikke utvikler noe mer med (verken vennskap eller forhold). Har ikke blitt så mange dater foreløpig, men mange flotte, hyggelige gutter. Liker meg her jeg :)

Får ikke mer moro enn man lager selv. Fok må ta ting for det de er. Se det beste i andre, smile og ha det mest mulig moro :D

Skjult ID med pseudonym Bongo sø. 30 nov. 2008 00:31

Hvem i f** teller dater ?

Skjult ID med pseudonym Xradon to. 25 des. 2008 16:34

384 besøkende. 3 røde hjerter. 6 gule hjerter.

Jeg har profilbilde og en god beskrivelse av hvem jeg er. Men nå har jeg den jenten jeg vil gå på date med og er svært fornøyd. Når jeg tok turen innom sukker trodde jeg ikke på at dette kom til å skje. Men det gjør det. Med så lite besøkende iforhold til andre med høyere besøkstall er jeg godt fornøyd med resultatet.

Handler om å være seriøs.

(mann 38 år fra Akershus) to. 25 des. 2008 17:43 Privat melding

Jeg håper det blir EN date, EN dame. Orker ikke tanken på å date mange. Er ikke slik. Kanskje dette ikke er rette plassen for meg, men vi prøver videre.

Her har dere meg jenter. Spør meg ut på date, og jeg svarer.

Skjult ID med pseudonym høstsol to. 25 des. 2008 18:31

Okay, nå har jeg 2500 besøkende, 50 hjerter (mange som trekker disse hjertene sine også - hmmf), 75 mail og fire dater. Her går det fremover (ref. tidligere mail 24. november). Men - nå er jeg SKIKKELIG, SKIKKELIG klar for en date 3. juledag.
Så, er det noen høye, oppegående, blide menn med fri 3. juledag - så gi beskjed - hehe!!!

Hilsen frøken utålmodig

Skjult ID med pseudonym skjult id to. 25 des. 2008 18:48

3552 besøkende.. en mislykket date.
Og ikke minst (!) - en påstått date!!

Slå den!! hehe

(kvinne 42 år fra Akershus) to. 25 des. 2008 18:48 Privat melding

13693 besøkende på profilen ... hahahaha ... but still here! ;oP

Skjult ID med pseudonym høstsol to. 25 des. 2008 18:53

Dæven, er vi så vanskelige å bli glad i? Jeg snakker ikke om å like - det er jo lett. Men beundre, elske, ønske å glede, dele - alt det der... Forresten, hva er en påstått date for noe?

Skjult ID med pseudonym ikkedesper to. 25 des. 2008 20:38

Over 6000 besøkende og ikke en brev eller hjerte , 2 måneder her, det er dårlig

Skjult ID med pseudonym Xradon to. 25 des. 2008 20:57

Hva gjør dere feil når dere ikke oppnår noe resultater? ikke får hjerter? brev? date?

Er dere for kresen på en partner? Forvent ikke å få for mye, finn heller noen du trives å være sammen med som du liker. Nytteløst å gå etter perfekt utseende. Da blir det ingenting på dere. Det er mye annet som er mye viktigere som må bare stemme.

Se på seg selv og tro ikke man er ment for alle og enhver. Det ligger noe i disse ordene.

Skjult ID med pseudonym høstsol to. 25 des. 2008 21:06

Enig, enig, enig. Var bare litt sutrete der en stund - synes det er mange bra menn her på nettet, jeg! Og leter definitivt ikke etter det perfekte utseendet, DET finner jeg bare kjedelig...
Men, AKKURAT nå, hadde jeg veldig lyst til å se frem til en spennende date... Har sikkert en mer konstruktiv oppfatning imorgen, når julefettet har forlatt blodårene...

(mann 38 år fra Akershus) to. 25 des. 2008 21:24 Privat melding

Kresen? Nei, langt ifra. Litt klønete på å få første kontakt? sikkert. Men så er det jo bare jeg som tar kontakt. Det blir slitsomt etter hvert

Ett av dillemaene tror jeg er at jentene virker å være overanalytiske. Ikke legg så mye i alt folk sier. Noen trekker seg etter to meldinger(ja jeg har opplevd det her)

Jeg har ingen strategi. Jeg improviserer, og tryner så det holder. Men jeg lærer.

Så får vi se da.

Skjult ID med pseudonym Hingsten to. 25 des. 2008 23:51

høstsol.
Bare lave usikre vallaker som ikke forstår seg på hva vakre spennede kvinner ønsker og gjør de fornøyde å oppdrive 3.juledag.
skikkelig dårlige odds.ikke skønner den hva et restaurantbesøk er, ikke dype selvsikre blikk. ææk..
nei hingsty anbefaler tryllestav fremfor en date..eller. eller..

(mann 54 år fra Buskerud) fr. 26 des. 2008 02:50 Privat melding

3.juledag er en utmerket dag for nye bekjentskaper........
13694

Skjult ID med pseudonym høstsol fr. 26 des. 2008 13:06

Hihi - feen kom med tryllestaven og drysset englestøv over meg... Fikk en hyggelig sms sent igår kveld fra en sukker-venn, har nå date imorgen. Jippi!!
Ser dere - det funker å ønske seg noe!