Alle innlegg Sukkerforum

"Du er blant hennes beste matcher!"

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Sam ma. 22 feb. 10:50

..Står det på expo dama med matchtall 79, og jeg bor på motsatt side av landet.. Hun vil gjerne ha barn, jeg ønsker definitivt ikke flere.
Om jeg er blant hennes beste matcher kan jeg ikke annet enn å synes synd på henne, for jeg er definitivt ikke noen god match for henne.
Håper det ordner seg :)

Skjult ID med pseudonym Coma ma. 22 feb. 10:58

😂 ...har ofte stusset på det samme

Skjult ID med pseudonym Mann 44 ma. 22 feb. 11:20

Sukker tjener seg rike på dette ! Folk er ikke betalende medlemmer her for å finne seg en livsledsager men for å bruke penger på ingenting :....

(kvinne 45 år fra Oslo) ma. 22 feb. 11:24 Privat melding

Tror expo er der for at du skal bli mere synlig for andre enn de du normalt ser på. I matchlisten begynner man på toppen med match på 100 prosent og nedover. Lenge før du har kommet til 80-tallet har du gått lei.
Expo viser deg alle over match på 70 tror jeg. Jeg har fått samme beskjed fra en med match på 70, og jeg tenkte litt det samme som deg.

Skjult ID med pseudonym Kiara ma. 22 feb. 11:26

Men; er ikke over 70 å regne for å være blant våre beste matcher? Sukker forklarte det for litt siden. Når du kjøper expo, vises du slik til 1000 matcher. Når du kjører det på nytt, blir det 1000 nye. Det er vel grenser for hvor mange 1000 vedkommende har over 70 da. 😊

Skjult ID med pseudonym BruceW ma. 22 feb. 12:06

Klart sukker vet hva de gjør når eierne tar ut 2-3 mill hver i utbytte årlig.

Skjult ID med pseudonym Sam ma. 22 feb. 12:48

@kiara Når jeg har valgt at jeg helst ønsker å treffe noen med barn, samt at "få barn" og "år til barn" er knall røde fordi jeg ikke ønsker flere barn, kan jeg umulig være blant expo kjøperens beste matcher uansett eller?

Skjult ID med pseudonym Kiara ma. 22 feb. 12:58

@Sam
Nei, jeg bare prøvde å repetere svaret fra sukker. 😊 Strengt tatt tror jeg den frasen byrde vært endret. Når jeg vaker i nittipluss matchene mine, og det plutselig kommer en et stort bilde av kar med 72 i match som smiler svært og jeg ser jeg er blant hans beste matcher, da synes jeg automatisk litt synd på han.😊 Forøvrig har jeg ofte blodrøde blad på barn, med mange som har høy match med meg. Problemet var bare det at da jeg satte det som absolutt krav, forsvant over halvparten av matchene mine. (Jeg vil ikke ha flere, og ser etter menn i førtiårene.)

Skjult ID med pseudonym bollepus on. 2 mars 23:14

De havner umiddelbart på min blokkeringsliste. Det blir for dumt.

Skjult ID med pseudonym Hovmester on. 2 mars 23:16

Det har vært noen skikkelige godbiter på Expo'n i det siste.