Alle innlegg Sukkerforum

Om kropp, mat og trening og sånn

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym sangfugl ma. 22 feb. 2016 16:56

Hva krysser dere av for her? Er man ærlige, eller juger man bittelitt? Hva forventes?

Slank - betyr det tynn/mager?
Gjennomsnittlig - betyr det normal, eller betyr det slank pluss? Eller....er det det man skriver når man ikke synes noen kg for mye (litt smålubben) passer? Det at man skriver gjennomsnittlig - er det noe dere gutta blar forbi?

Trener og spiser sunt i blant - er det av og til når man gidder å komme meg opp fra sofaen? Eller er det når man er ganske aktiv, men ikke toppidrettsutøver? Ganske opptatt av kropp og trening virker jo på en måte litt negativt ladet - eller?

Og så det med maten da - spiser sunt i blant? Når man stort sett alttid spiser sunt, elsker å lage god, næringsrik mat fra bunnen av, men har et normalt kosthold, og fikke føler seg komfortabel med å krysse av for "ganske opptatt av kropp og trening"?

(kvinne 44 år fra Oslo) ma. 22 feb. 2016 17:11 Privat melding

Litt for mange analyser her, men jeg tenker jeg er normal ang kropp. Bruker str 40- 42, tror det er ganske gjennomsnitt. Og gjennomsnitt er vel normal?
Spiser sunt av og til eller hva de skriver betyr vel at man har grønt til hvert måltid, ikke kun spiser junk? Man liker fisk, og unngår godteri for ofte..? Man er ganske bevisst uten å være helt opphengt i karboer, kalorier osv.

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) ma. 22 feb. 2016 17:19 Privat melding

Sikkert en del som ljuger, men det viktigste er vel hva du føler du bør legge deg på mtp. disse valgene. Man kan kanskje begynne med svake indikatorer på dette, og heller endre om det trengs mer absolutte krav eller valg, må ikke tenke dette ihjel, men det gir en pekepinn av hva du er og hva du putter i deg, hvor mye du trener og hvem du ønsker å omgås med, finne match med.

(mann 48 år fra Oslo) ma. 22 feb. 2016 17:40 Privat melding

@sangfugl
Ganske interessant det du tar opp der, men personlig er har jeg litt problemer med å ta ting som skrives i profiler konkret, og som et faktum.

Det er ingenting som stemmer. Alt som blir skrevet på relasjonsprofiler og tekst, er egen vurderinger eller drømmer.

Noen snakker om dette treet for eksempel, men jeg gidder ikke å se på det en gang, for det er bare noe tøv. Det å tro på alt som blir formidlet, når det er personen i profilen selv som styrer informasjonen, skal man ikke tro på.

Møt dem, se dem, still spørsmål, da kan man gjøre en vurdering. Derfor er for eksempel Sukker sine egne event, eller forumfester en mulighet for å forske ut dette, uten å utsette seg for ubehagelige situasjoner.

(kvinne 44 år fra Østfold) ma. 22 feb. 2016 17:46 Privat melding

jeg har skrevet slank men hvis slank betyr tynn/mager har jeg feilet å må rette opp pga jeg trodde slank betydde normal hehe ;)

Skjult ID med pseudonym Mjau ma. 22 feb. 2016 17:49

Under punket "Kropp" på profilen har jeg ikke satt noen ting. Dette punket kan vi tolke forskjellig, tror jeg. Mannfolka får kikke på bildene (nei, det ligger ikke bikinibilder i albumet) å vurdere selv. Jeg har helfigurbilder og da får de et visst inntrykk. Men klart, er du typen som må frem med fettklypa for å måle fettprosenten på dama før du bestemmer deg om du er tiltrukket, så blar du sikkert forbi min profil. Og det er sannelig helt greit. ;-)

(kvinne 47 år fra Oslo) ma. 22 feb. 2016 17:54 Privat melding

He he @villrosa

Skjult ID med pseudonym Coma ma. 22 feb. 2016 17:58

Har krysset av for "gjennomsnittlig". Bruker str 36, har en BMI på ca. 21. Har litt for mye "kjøtt på beina" til å definere meg som slank.
En veltrent mann med fettprosent på 10 vil sikkert definere meg som smålubben...det kommer an på øyet som ser

Skjult ID med pseudonym Coma ma. 22 feb. 2016 17:59

😂 @Villrosa

(kvinne 44 år fra Østfold) ma. 22 feb. 2016 18:04 Privat melding

36? da er du tynn i mine øyne @coma ;) nå følte jeg meg feit som bruker 38/40 i bukse å anser meg som slank hehe , der ser man hva man oppfatter forskjellig hehe

Skjult ID med pseudonym Mjau ma. 22 feb. 2016 18:06

Skjønner dere hvor forskjellig folk tolker punktet "Kropp"? Håpløst.

(mann 46 år fra Sør-Trøndelag) ma. 22 feb. 2016 18:15 Privat melding

Hmm, legger lite vekt på denne da interessene/aktivitetsnivået ellers er viktigere.

Selv setter jeg meg selv som "gjennomsnittlig" i vinterhalvåret og tikker over til "atletisk" i de periodene jeg løper ultramaraton, deltar på VM, og sånn....seff. #smilefjes

(kvinne 44 år fra Østfold) ma. 22 feb. 2016 18:23 Privat melding

enig @moz jeg driter i hva andre mener hehe jeg er 175cm å veide meg i dag å tallet var 65kg viktigste er at man er frisk ,å ikke sitter på ræva å hiver innpå alt mulig uten å bevege seg ;)

så får andre ha sine mål,heldigvis liker fleste menn kvinner med litt former ;)

Skjult ID med pseudonym Coma ma. 22 feb. 2016 18:28

@thelady
Kommer mye an på høyde også dette, jeg er bare en liten gnom ;-)
Ex.: Tone Damli og Mona Grudt ser jeg på som tynn/slank, Maria Mittet som kraftig. Det i mellom der vil jeg si er gjennomsnittlig. Eller tar jeg feil? :-)

(kvinne 44 år fra Østfold) ma. 22 feb. 2016 18:30 Privat melding

du er nok liten søtt og nett dame @coma slik jeg ser for meg deg hehe men vi må huske på vi har forskjellig benbygning jeg har tungbygd,;) så man kan ikke bare ha fokus på vekt uten å se på andre ting,dessuten muskler veier mere en fett :-)) osv osv ;)

Skjult ID med pseudonym Coma ma. 22 feb. 2016 18:35

@thelady
Når du oppgir høyde og vekt nå, så veier du mindre enn meg hvis du tenker fordelt på antall cm. For den rette så er vi nok fin nok akkurat som vi er 😜

(kvinne 44 år fra Østfold) ma. 22 feb. 2016 18:37 Privat melding

helt riktig @coma vi er bra nok som vi er :-)

Skjult ID med pseudonym Tanke ma. 22 feb. 2016 18:37

Ble str 38/40 etter to graviditeter, før var jeg str 36. Anser meg selv som gjennomsnittlig nå.
Trener variert, spiser variert. Jeg går ikke på veggen om jeg ikke får trent 2-3 ganger i uka, og kan fint spise junkfood et par ganger i måneden uten å telle kalorier. Maten lages oftest fra bunnen. Jeg er glad i god,sunn mat- og styrer unna de som spiser lite variert og usunt. Det handler mye om hva slags mat jeg ikke godtar som fast innslag i menyen og at jeg har barn som fortjener et bedre forbilde enn en som griner på nesa av frukt, grønnsaker, fisk etc. Jeg satte trener og spiser sunt iblant :-p muligens er jeg litt for glad i sjokolade til å si noe annet hehe

Skjult ID med pseudonym Orokjeks ma. 22 feb. 2016 18:41

Siden det er etablert her inne på forumet at gode bilder gjelder og vi er et snev av overflatisk, så kan vi stoppe med selvbedraget at man ikke er så opptatt av vekta til andre og seg selv. Er du en tyggegummikar på 160 kg, så vil det være svært, SVÆRT får damer som ville ta kontakt, det sammme motsatt vei. Hvorfor er det så mange som lyver på vekta sin inne her da, hvis det ikke betyr noe? Hvis man tar to menn, eller kvinner og de er nesten identiske i utsende, oppførsel og kjemi, så vil man garantert gått for den mest trente versjonen. De som sier noe annet lyger spør du meg....

(kvinne 44 år fra Østfold) ma. 22 feb. 2016 18:47 Privat melding

så enig med deg @tanke :-) alt handler om hva man hiver i seg :-) det nytter ikke å sitte å klage på vekta hvis man bare sitter på ræva å spiser usundt,å som en professor skrev i ett innlegg det har blitt så inn å skal kose seg å det ser de med at overvekt blandt norske folk har økt .... en ting er hvis man går på medisiner som gir økt vekt osv det er noe helt annet men utenom det kan man ta tak selv å holde seg litt i aktivitet :-) jeg er en som går opp 5kg bare jeg ser julemat så jeg må hele tiden passe på hva jeg putter i meg hehe og jeg har født 3 barn som heldigvis elsker fisk og grønnsaker og frukt ;) pga det har de fått inn med morsmelka ;)

Skjult ID med pseudonym Tanke ma. 22 feb. 2016 18:52

@oro ; nope, da er det x-faktoren som råder. Men sant nok, er den ene 160 kg og den andre 90... Men da vil jeg heller ikke si at de er like av utseende!

Skjult ID med pseudonym Coma ma. 22 feb. 2016 18:55

@Orokjeks
Den ene x'n min er 1.85, 105 kg., har 8% kroppsfett. Har trent hardt i nesten 30 år. Da det ble slutt mellom oss trodde jeg aldri at jeg ville tenne på en "vanlig" mann igjen. Så gikk det en tid, og jeg møtte en liten "spjæling" på 1.70 (og jeg tipper 70 kg) som jeg ble skikkelig betatt av. Glemt var Mr. Muscle. Heldigvis (!)
Når det er sagt; kunne aldri blitt sammen med en mann som hadde en diiiger ølmage eller et "fettforkle".

Skjult ID med pseudonym Creeper ma. 22 feb. 2016 18:58

Jeg har krysset for gjennomsnittlig, og er fornøyd med det. Jeg trener og spiser sunt i blant. Trener 3 - 4 g i måneden eller sjeldnere. Spiser potetgull, McDonalds etc et par ganger i uka. Ellers mye grønnsaker og kjøtt. Lite/sjelden fisk.

Jeg blir faktisk fornærmet om noen kaller meg tynn. Tynn er milevis unna mitt ideal ihvertfall.

(mann 43 år fra Oslo) ma. 22 feb. 2016 19:01 Privat melding

Hvis man er nødt til å pynte på sannheten er det bedre å la de feltene stå åpne. Så kan man heller ta det på chat.

Skjult ID med pseudonym Vimsa ma. 22 feb. 2016 19:06

Jeg hadde valget mellom "Et par kg for mye" og "Rundere". Er nok litt mer enn et par kg for mye, men betegner meg ikke som "Rundere" siden det er det siste valget på skalaen:-)
Å du tar nok feil @oreo, det er ikke alle som vil gå for den trente versjonen. Det er faktisk overraskende mange som faktisk vil ha noen med litt mye former, heldigvis:-) Å det å ha noen kg for mye er ikke synonymt med å være utrent.
Forskning viser at det å ha noen kg for mye å være trent er helsemessig bedre enn å være slank og utrent! Så det så:-)

Skjult ID med pseudonym Coma ma. 22 feb. 2016 19:12

Det aller beste er å ha rimelig oppdaterte bilder i helfigur, så kan den som går inn på profilen selv vurdere.

Har hørt en del mannfolk fortelle om kvinner som har gamle bilder på profilen sin, når de så møter opp på date'n er de 15 kg tyngre enn da bilde ble tatt 😱 Vet ikke hvem de forsøker å lure... dårlig gjort er det uansett.

Skjult ID med pseudonym Vimsa ma. 22 feb. 2016 19:12

Å akkurat dette temaet her er jeg helt sikker på det stort sett er vi damer som fokuserer på. Har vært innom mange profiler hvor menn har krysset av for gjennomsnitlig eller tynn, men bildene viser noe helt annet. Ikke bra ikke bra. Så det er ikke bare damer som "lyver" på dette.
Når jeg går inn å søker detaljert tar jeg bort muskuløs og tynn og lar et par kg for mye så. Jeg vil heller ha en mann med litt kosemage enn en muskelbunt.

Skjult ID med pseudonym Vimsa ma. 22 feb. 2016 19:14

Tænk ju @Villrosa:-)

Å @coma, helt riktig. Oppdaterte bilder er et must.

Skjult ID med pseudonym Sunny ma. 22 feb. 2016 19:20

Et bilde sier mer enn 1000 ord....

Skjult ID med pseudonym Kravstor ma. 22 feb. 2016 19:21

@thelady
Tippet skjelettet ditt veier rundt 3 Kg. Gjennomsnittet for kvinner er 2,5kg. Skjellet utgjør en så liten del av kroppsvekten at det å snakke om tungt skjelett er meningsløst. Det er bare en myte.

Ellers er ord som tynn og slank ekstremt subjektive. Helfigur bilde gir det beste inntrykket.

Skjult ID med pseudonym Coma ma. 22 feb. 2016 19:24

@Villrosa
Hva gjorde du? Gikk du? Sa du noe til vedkommende om at du følte deg lurt?

(kvinne 44 år fra Østfold) ma. 22 feb. 2016 19:25 Privat melding

oki @kravstor å du har jo sett meg så jeg vet ikke hva jeg er i manns øyne hehe anser meg selv som slank som betyr normal i mine øyne hehe men kanskje lubben hos menn? hehe

Skjult ID med pseudonym Haakon ma. 22 feb. 2016 19:25

Hva vil dere damene definere dette som (random strongmanbilde fatt fra nettet)

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/67/77/a5/6777a58b27292863c9e1be88513d6833.jpg

Muskuløs, atletisk eller stor og fyldig? Alt kan forsvares som korrekt. Kommer kun ann på øyet som ser. Hva mener du?

(kvinne 44 år fra Østfold) ma. 22 feb. 2016 19:26 Privat melding

på bilder altså hehe

(mann 46 år fra Akershus) ma. 22 feb. 2016 19:28 Privat melding

Alder og vekt er bare tall. Det er det indre som teller for min del.

Skjult ID med pseudonym Coma ma. 22 feb. 2016 19:29

@Kravstor
3 kg?? 😂 Skjelettet utgjør ca 20% av kroppsvekta. 100 kg = 20 kg skjelett.

Skjult ID med pseudonym Vimsa ma. 22 feb. 2016 19:31

Jeg vil ikke betegne han som stor og fyldig @Haakon. Strongman skulle vel vært et valg her inne....hehe:-) Men hva jeg ville kalt han.....det er jeg jammen ikke sikker på, gitt.
Men for meg er stor og fyldig en som er dvask og veldig overvektig. En strongman er forsåvidt muskuløs selv om han er stor.

Skjult ID med pseudonym my ma. 22 feb. 2016 19:40

Jezzz Kravstor, bare hodet veier fem kilo. Det øverste hodet, altså.
Tipper skjelettet veier nærmere 30 kilo på en knokkeldame som meg.

Skjult ID med pseudonym Coma ma. 22 feb. 2016 19:56

@Villrosa
Kommer sikkert an på om vi snakker pilspiss eller fluesopp! 😜

Skjult ID med pseudonym Kravstor ma. 22 feb. 2016 20:06

Skjelettet veier 20% av kroppsvekten! Så hvis jeg legger på meg 5 kg har jeg altså lagt på meg 1 kg skjelett. I realiten har en voksen mann i snitt 3,5 kg skjelett og det variasjonen er ikke stor. Varierer med 1kg fra tyngste til letteste. Beklager å ødelegge dette argumentet for de som er uvenner med badevekten.

Skjult ID med pseudonym Coma ma. 22 feb. 2016 20:06

@Villrosa
Aldri vært utsatt for "prikkedøden" altså? 😂

Skjult ID med pseudonym my ma. 22 feb. 2016 20:40

11-12 kilo skjelett (alt inkludert), resten er ren og skjær nytelse. Hahahahaha!

Skjult ID med pseudonym Creeper ma. 22 feb. 2016 21:07

Etter mitt syn er mannen stor og kraftig.

Skjult ID med pseudonym Creeper ma. 22 feb. 2016 21:11

Benvev utgjør ca 70 prosent av skjelettet, vann 25 prosent. I tillegg består skjelettet av kollagenfibre, blodårer, bindevev, benmarg med fett og blodceller, nerver og senefester. Skjelettet utgjør 20 prosent av kroppsvekten til et voksent menneske, ifølge boken Menneskekroppen - Fysiologi og anatomi.

Skjelettets tørrvekt, altså uten fett, vann, osv., utgjør seks-syv prosent av kroppsvekten hos voksne. Dette varierer lite fra person til person, ifølge en stor studie av skjelettet. Veier du 50 kg, vil da 3-3,5 kg av kroppsvekten din bestå av kun benvev. Veier du 100 kg vil 6-7 kg være benvev.

Skjult ID med pseudonym my ma. 22 feb. 2016 21:12

Etter mitt syn er mannen altfor stor og kraftig, egentlig kraftig og fet.

Skjult ID med pseudonym Creeper ma. 22 feb. 2016 21:15

Ikke kravstor. Han er en tørrpinne

Skjult ID med pseudonym Kravstor ma. 22 feb. 2016 21:16

Det er muskler, fettvev og veske som utgjør resten av kroppsvekten. En overvektig kvinne har stort sett samme skjelettvekt(snitt 3,5kg) som en normalvektig. Da er det en fordel om en god del av det er muskler. Musklene støtter opp om skjelettet. Styrketrening vil også styrke skjelettet(men særlig mye tyngre blir det ikke).

Skjult ID med pseudonym Kravstor ma. 22 feb. 2016 21:32

@Creeper
Jeg er en tørrpinne på 90kg og 4kg skjelett(Tørrvekt)😊
Veier du 100kg vil IKKE tørrvekten av skjelletet veie 6-7kg.
Tørrvekten varier ikke i takt med kroppsvekten!
Det er bare en myte med tung beinbygning.

Skjult ID med pseudonym Vimsa ma. 22 feb. 2016 21:37

Folkens, denne tørrpinnen @Kravstor snakker om skjelettet som ligger igjen etter at resten av oss har råtnet bort etter 15 år i kista!
Tørre bein, uten beinmarg og annet gørr.
Sånn som skjeletter som står å dingler på diverse legekontor:-)

(kvinne 44 år fra Østfold) ma. 22 feb. 2016 21:40 Privat melding

@kravstor har rett faktisk

vekten av benbygningen vår med bare omtrent 750 gram for kvinner, og med cirka en kilo for menn.
- En gjennomsnittlig kvinnes skjelett veier cirka 2,5 kilo, mens en gjennomsnittlig manns skjelett veier cirka 3,5 kilo. Vekten av bena til gjennomsnittspersonen varierer med pluss eller minus tretti prosent, sier professor dr. med. Jan A. Falch ved Poliklinikk for osteoporose ved Aker universitetssykehus.

(kvinne 44 år fra Østfold) ma. 22 feb. 2016 21:41 Privat melding

Altså kommer vekten fra muskel-, fettvev og væske – ikke fra knokler eller brusk. Dessverre tviholder mange på denne myten om å ha tung beinbygning, men nå er det kanskje på tide å gi slipp på den. Endre gamle inngrodde overbevisninger og tør og tenk nytt. Grunnen til vekta er som den viser i dag er fordi du du har gjort de samme tingene frem til nå. Om du vil du ha et annen resultat i fremtiden og bli lettere må du tørre og bevege deg ut av komfortsonen og gjøre nye ting! Du kan ikke slanke beina og knoklene, men må nok gå løs på fettet!

- Skjelettet er tilpasset sin oppgave, som er å være ditt indre reiseverk. Det større belastning, jo mer er det nødt til å bære, En stor, tung person vil derfor ha et noe større skjellett enn en lett person.
Men knoklene veier altså i seg selv nokså lite.

dr. jan A.Falck

Skjult ID med pseudonym Kiara ma. 22 feb. 2016 21:43

Hmmm... Når dere først skal være opptatt av kropp, setter dere fokus på skjelettet? 😂 Jeg er mer opptatt av bløtdelene jeg.😄

På profilen min har jeg hatt noen kilo for mye, men det ble jeg anbefalt at jeg ikke burde ha. Av en hyggelig beiler, faktisk etter at jeg hadde avvist han. (Bodde på andre siden av landet) Deretter har jeg hatt gjennomsnittlig, og prøvde meg litt på atletisk også... Det siste knekte all interesse, og jeg trives utrolig dårlig med å karakterisere meg som gjennomsnittlig. Skulle ønske vi kunne velge type, fantastisk, hot, funksjonell eller uforglemmelig og slikt.

Skjult ID med pseudonym Vimsa ma. 22 feb. 2016 21:47

@Villrosa, nei vi er ikke det!:-) Å våre knoker veier mye mer i dag enn når de er tørrkokte....hahaha:-)
For noen skal rett være rett, for andre trenger ikke alt vær helt tørt:-)

Skjult ID med pseudonym Creeper ma. 22 feb. 2016 21:51

Haha...hvordan begynte vi å diskutere skjelett. Dette er en definisjonssak. Noen definerer tørrvekt og andre fagfolk snakker om skjelettet som system (ikke bare knokler).

(kvinne 44 år fra Østfold) ma. 22 feb. 2016 21:52 Privat melding

så @kravstor jeg skal slutte å si jeg har tung benbygning eller kraftig bygd leer :-)) **INTERN** til kravstor hehe

Skjult ID med pseudonym Creeper ma. 22 feb. 2016 21:56

Skjelettet er et slags stativ til å henge kjøttet på. Dimensjonene på skjelettet vil jo definere hvor mye som får plass mellom beina 😉.
Jeg har brede skuldre og stor vidde over brystbeinet. Da blir beinbygningen med på å bestemme hvor mye jeg veier.

Skjult ID med pseudonym Creeper ma. 22 feb. 2016 21:57

Eller mener du Kravstor at en mann på 150 cm har like tungt skjelett som mann på 190?

Skjult ID med pseudonym Kravstor ma. 22 feb. 2016 22:25

En manns skjelett varierer med 1 kilo. Høyde påvirker selvfølgelig. På samme måte som vi ikke kan påvirke høyden, kan vi i liten grad påvirke skjelett vekt. Kroppsvekt derimot kan vi i veldig stor grad påvirke.

(kvinne 39 år fra Hordaland) ma. 22 feb. 2016 22:34 Privat melding

Herlighet da folkens 😄 Skjelettet var jo også en ting å diskutere!
Snart må vel Sukker lage flere punkter til avkrysning når det gjelder kropp,mat,trening:
Feks:
*Anslått vekt på ditt tørrkokte skjelett
*Spiser du opp grønnsakene dine? (ja/nei/bare på første date)
*Fettprosent (angi på en skala mellom "kyllingfilet" og "bacon")
*Treningsvaner (på en skala mellom "daglig triatlon før frokost" og "Tøyer litt i armene når jeg strekker meg etter fjernkontrollen")

Flere ting vi må kreve å få vite om en potensiell partner?

Skjult ID med pseudonym Vimsa ma. 22 feb. 2016 22:35

Hard eller myk kosemage:-)

(kvinne 44 år fra Østfold) ma. 22 feb. 2016 22:36 Privat melding

bedre å lære noe om kroppen enn å å taste om kuk som i andre tråder hehe men smak og behag hehe

Skjult ID med pseudonym Kravstor ma. 22 feb. 2016 22:41

Dette med slank, gjennomsnittlig osv. er så subjektivt at det har begrenset verdi. Helfigur bilde gir et godt inntrykk.

Skjult ID med pseudonym Coma ma. 22 feb. 2016 22:41

@thelady
Kuk er også kropp! 😉

(kvinne 44 år fra Østfold) ma. 22 feb. 2016 22:42 Privat melding

soijjjy sant nok @coma hehe ;))

(kvinne 39 år fra Hordaland) ma. 22 feb. 2016 22:42 Privat melding

@thelady, ja jeg er forsåvidt enig i det. Noen ganger er det bare litt absurd hvilken retning trådene tar her inne 😄

(kvinne 44 år fra Østfold) ma. 22 feb. 2016 22:51 Privat melding

@isabel sant nok, sånn seriøst jeg driter i vekt tynn tykk what ever hehe eller hvordan man er bygd, er kun med for morroskyld ;) legger ikke noe i det hehe ;) alle er flott på hver sin måte uansett og man skal være glad man er frisk ;) jeg hadde det bare gøy med kravstor hehe ;) men ja det sklir ut,men det gjør det som oftes i alle tråder,mange herlige mennesker her med humor ;)

Skjult ID med pseudonym Kravstor ma. 22 feb. 2016 22:52

@Rufsetufsa
Om du mener det er de minst tiltrekkende som er opptatt av dette, hva gjør du da i denne tråden? Definerer du deg som en av de minst tiltrekkende, eller har du bare forvillet deg inn hit?

Jeg hører sjelden noen kritisere andres kropp. Vet ikke hva slags miljø du vanker i som opplever det slik.

Skjult ID med pseudonym sangfugl ma. 22 feb. 2016 22:54

Wow, for noen mange, og bra svar, noen mer seriøse enn andre - men det var meningen! Tusen takk alle, jeg skal lese gjennom, men jeg tror jeg står på trygg grunn når jeg har beskrevet meg selv som gjennomsnittlig, selv om jeg har en ganske over snittet interesse for kropp, kosthold og trening - så er jeg ikke fanatiker.
Helfigurbilder har jeg i profilen min, må kanskej finne frem noen flere.....

Takk igjen :-)

Skjult ID med pseudonym Creeper ma. 22 feb. 2016 22:54

Vekt, tynn, tykk er jo ekstremt viktig da!!!
Vi snakker vel fremdeles om k..en?

Skjult ID med pseudonym Tinka ma. 22 feb. 2016 22:58

Selv har jeg helgardert med gjennomsnittlig, det får være bra for den som liker meg sånn ellers :-)

Hver sin smak, og nå kan vi også dra til hvert vårt land.

http://www.kjendis.no/2016/02/21/kjendis/superdrug_online_store/skjonnhetspress/kroppspress/kropp/43224836/#_ga=1.139186803.1531686726.1453463836

Jeg har bestilt billett til UK og Filippinene :-)

Skjult ID med pseudonym Tinka ma. 22 feb. 2016 23:01

Hmmm, noe rart med lenken? Prøver igjen, dette er en undersøkelse av 19 lands idealer for en mannskropp, med bilder :-)

Vanskelig, så jeg deler lenken i to

http://www.kjendis.no/2016/02/21/kjendis/superdrug_online_store/skjonnhetspress/kroppspress/kropp/
43224836/#_ga=1.139186803.1531686726.1453463836

Skjult ID med pseudonym Kravstor ma. 22 feb. 2016 23:02

@Creeper
Ja, skjelletet er et stativ man henger kjøttet på. Bredde på bekkenet er f.eks genetisk bestemt og for meg er det naturlig at det henger mer kjøtt på et bredere bekken.

Nå må jeg visst gi meg før det blir lynsjestemning her:-)

(kvinne 44 år fra Østfold) ma. 22 feb. 2016 23:06 Privat melding

hehe @kravstor ... å visste du at hver gang du nyser så besvimer hjernen din? hehehe ;) det er faktisk sant

nei ikke gi deg hehehe

(kvinne 50 år fra Hordaland) ma. 22 feb. 2016 23:10 Privat melding

det er forskjell på å se på og ta på

akkurat nå er jeg best å ta på...

men vurderer å bli litt bedre å se på (trene) men da blir jeg ikke så god å ta på

Dilemma og stort viktig tema som opptar min dag (not)

Skjult ID med pseudonym my ma. 22 feb. 2016 23:12

Bare jeg slipper gnagesår på hoftekammen etter nærkontakt, så er jeg ganske fornøyd.

Skjult ID med pseudonym sangfugl ma. 22 feb. 2016 23:13

Dere er bra assa! Fått gode tips, virker som om de fleste tenker som meg, og...jeg har fått meg en god latter opptil flere ganger :-)

(kvinne 39 år fra Hordaland) ma. 22 feb. 2016 23:14 Privat melding

@Edelweis, god beskrivelse 😊

Skjult ID med pseudonym Creeper ma. 22 feb. 2016 23:14

Kravstor, U made my Point!

Et stort stativ = mer polstring 👍????.
I tillegg til skjelettsystemets egenvekt, vil ulike design fordre ulik størrelse og vekt

(mann 43 år fra Telemark) ma. 22 feb. 2016 23:25 Privat melding

Jeg tenkte jeg skulle kommentere en tråd "Om kropp mat trening og sånn", men nå handler det vist om tørrvekt på meneskeknokkler. Det kan jeg dessverre vert lite om, men sikkert mye sant som har blitt skrevet.

@ts Jeg synes mange damer som skriver at de har noen kilo ekstra ser veldig slanke ut på bildene sine, men det er noen få som nok har ljuget den andre veien. Personlig liker jeg heller de "normale" damene enn de tynne. Tror jeg hadde blitt sliten av å være i et forhold med en som var mye mer kroppsfiksert en meg. Tror fort jeg hadde kommet til kort.

Skjult ID med pseudonym Kravstor ma. 22 feb. 2016 23:28

Ser at TS også nevner mat i overskriften. Leste ganske nylig en ernæringsekspert uttale at hovedproblemet med dagens mat er at den er for billig og lett tilgjengelig.

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) ma. 22 feb. 2016 23:39 Privat melding

Her er en brannfakkel (eller flere):

- Tung å prate med
- Rund i kantene
- Bein i nesa
- Store baller

Når alt kommer til alt, når h*n står der, er mye glemt. :P

Skjult ID med pseudonym Vimsa ma. 22 feb. 2016 23:43

Du er så god du @nigma😊

Skjult ID med pseudonym Tanke ma. 22 feb. 2016 23:44

Hehehehe @nigma

(kvinne 50 år fra Hordaland) ma. 22 feb. 2016 23:49 Privat melding

da velger jeg "bein i nesa" nigma

(mann 43 år fra Telemark) ma. 22 feb. 2016 23:54 Privat melding

@nigma
Menn med store baller er mest utro, har vist noe med hormoner å gjøre.

Så damer, styr unna menn med store baller. (hvis dere ikke syns det er greit om han er utro da...)

Ps. Det gjelder kun "the balls" ikke resten av "utstyret".

Skjult ID med pseudonym Coma ma. 22 feb. 2016 23:56

Så lenge de HAR baller så er det greit for meg! 😉

Skjult ID med pseudonym Coma ma. 22 feb. 2016 23:59

...ehh...altså...ikke det med utroskap da 😳

(mann 34 år fra Finnmark) ma. 22 feb. 2016 23:59 Privat melding

Skulle ønske æ va 20år igjen, da man hadde veltrent kropp. Bare før 3 årsiden veide æ 110kg, men slanka mæ ned til 75kg på 3 mnd. Har nu satt som mål å komme mæ i den formen æ va som 20 åring.

Skjult ID med pseudonym Kiara ma. 22 feb. 2016 23:59

Hmmm... Store baller blir lange flate baller, så det er er ikke DER fokuser ligger. 😄 Mentale baller er det viktig at han har da. Skikkelige.
Ellers tenker jeg som deg Kjetil, jeg vil ikke ha en som er veldig mye mer kroppsfokusert enn meg. Jeg vil ha en som tar vare på seg selv, men som er litt avslappet på det. Er man aktiv og lever godt, kan man gjerne være ganske polstret for min del. 😊 Jeg har ikke tenkt å sulte det meste av livet for å være et eller annet, som ender med å bli et skjelett til slutt uansett.😄 (på 3,5 kilo, for jeg er kraftig bygd.😉)

Skjult ID med pseudonym Kravstor ti. 23 feb. 2016 00:06

Det er rart hvor runde i kantene alle damene er her i denne tråden. Når jeg leser damenes profiltekster er det ofte litt mere krav og forventninger til mannens fysikk og livsstil.

Skjult ID med pseudonym Kiara ti. 23 feb. 2016 00:18

Ha ha... Da har du ikke sett min profil. 😄

(kvinne 46 år fra Sør-Trøndelag) ti. 23 feb. 2016 00:23 Privat melding

@Kravstor
Er dette damer som selv har en bra fysikk og sunn livsstil? Da er det jo forståelig. Selv stiller jeg ikke krav til andre som jeg selv ikke kan oppfylle

(kvinne 50 år fra Hordaland) ti. 23 feb. 2016 00:58 Privat melding

kjekt å vite det om menn og størrelsen på b... Kjetil!

litt sånn "trekk ned buksen, bend over ... å nei du kommer nok til å være utro, good bye!"

(kvinne 50 år fra Hordaland) ti. 23 feb. 2016 01:51 Privat melding

Kjære Villr! er det min feil jeg kan alltids slette b... kommentaren så du får sove .. ler

(kvinne 55 år fra Akershus) ti. 23 feb. 2016 02:37 Privat melding

@Kravstor: Jeg kan heller ikke huske å ha stilt noen krav til fysikk eller livsstil. Til gjengjeld tror jeg knapt det er mer enn fem mannlige profiler jeg har sett som ikke har ordene trening, friluftsliv eller sporty. Og fire av dem var fordi de ikke hadde noe tekst.

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) ti. 23 feb. 2016 09:17 Privat melding

@kjetil74: Store baller betyr bare at du får utfordringer på vinterstid, ballespor i snøen.

@Vimsa: Takk, gjør mitt beste. :)

Skjult ID med pseudonym Kravstor ti. 23 feb. 2016 09:22

@Virgo71
Ja, det er damer som selv har en bra fysikk og sunn livsstil.

@Solecita
Jeg mente slett ikke at det er urimelig om damene setter krav til dette. Synes bare det var påfallende mange som ikke bryr seg om dette i denne tråden. Får litt inntrykk av at mange kjenner hverandre og ikke vil tråkke på noen tær.

Skjult ID med pseudonym Kiara ti. 23 feb. 2016 09:58

@Kravstor
Alle bryr seg noe om hvordan den andre er rent fysisk. Man må jo føle seg tiltrukket av vedkommende, og de som ikke bryr seg om det bør lete etter venner og ikke kjæreste. Jeg gjør det, men har ikke et ideale som kan skrives en gang for alle. Bortsett fra at jeg ikke vil ha den som du ser på helsestudio med singlet og en haug med bilder hvor de flekser muskler. Hvis jeg skriver hva jeg synes er viktig her, kommer det til å hagle med kommentarer på at det ikke er rart folk er single fordi de henger seg opp I bagateller. Akkurat nå er jeg der at jeg ikke vil ta den.😉 Jeg vil ha en som er litt på samme nivå med meg, og der finner man ikke ut før man blir kjent. Jeg vil helst ikke ha en som gjør meg latere og mindre sunn, men heller ikke en som her hyperfokusert på helse og kosthold. Det aller viktigste er at jeg ikke vil ha den som sier at du som er så aktiv kan dra meg ut av sofaen. Jeg ønsker å være mer aktiv nemlig, men kommer liksom ikke i gang. Noen sier slikt, og de er totalt utelukket.

Skjult ID med pseudonym Kravstor ti. 23 feb. 2016 10:27

@Kiara
Flott at det kommer en dame ut av skapet og innrømmer at disse tingene betyr noe. Noen vil sikkert si at jeg var hyperfokusert på trening når jeg trente nesten hver dag fra april til november. Jeg ble singel i februar og sønnen min som satser på idrett fikk en korsbånd skade som gjorde at han ble avhengig av å dra på helsestudio hver dag for å trene seg opp. Det betyr ikke at jeg ikke vil prioritere tid på en kjæreste når jeg treffer henne. Det er ikke en mal på hvem jeg tiltrekkes av. Instinktene mine trekker blikket og oppmerksomheten mot flere ulike typer og fasonger. Med det øverste hodet tenker allikevel at jeg vil ha en som setter pris på noe av det samme som meg. Jeg elsker å slappe av ETTER å ha brukt kroppen. Liker mange former for trening og mosjon:-)

Skjult ID med pseudonym Tinka ti. 23 feb. 2016 10:58

Kravstor og Kiara oppsummerer tråden fint, i hvert for meg. Enig i veldig mye. For jeg vil heller ikke stille mitt lys under en skjeppe:-)