Alle innlegg Sukkerforum

Hvordan forbedre egen profil?

Vis siste innlegg
(mann 32 år fra Hordaland) ti. 23 feb. 2016 02:23 Privat melding

Jeg er fullt klar over at jeg virkelig legger hodet mitt på en hoggestabbe nå, men er det noen som har noen KONSTRUKTIVE råd til hvordan jeg kan forbedre min profil? :) F.eks:
- Bilder tatt i andre settinger.
- Bilder tatt med andre klesplagg.
- Kortere profiltekst.
- Mer humor.
- Færre forventninger til type dame jeg søker (virker kanskje som at jeg har "høyere" enn jeg har når det gjelder felles interesser). KJEMI ER NR 1.
- Informasjon jeg rett og slett burde utelate, fordi det gir et unødvendig sært eller nerdy inntrykk av meg? :P Som f.eks at jeg spiller en del pc-spill.
- Eventuelt noe jeg nevner, som jeg kunne ha utdypet?
- Eller noe HELT annet?

Etter å ha vært medlem her i et par måneder, har jeg opplevd at det er flere som ikke svarer meg og jeg lurer på hvorfor det er slik - selvsagt kan det være så enkelt som at jeg ikke ser ut som deres type utseendemessig, men det kan også være noe mer som jeg ikke ser. SÅ stygg er jeg da ikke, selv om jeg heller ikke er noen modell.

Jeg har for all del også møtt et par stk men trodde at det skulle være lettere. For meg er det slik at jeg helst vil møtes ganske tidlig hvis jeg liker en profil, for så å finne fort ut om man faktisk har kjemi eller ikke. Er det mange jenter/kvinner som ikke forstår denne måten å tenke på? Kanskje jeg har blitt misoppfattet som "desperat" på grunn av at jeg tenker slik.

Jeg har nemlig hatt et par erfaringer tidligere ved at jeg har skrevet med en jente i flere uker, ja til og med måneder, og så møttes for å ikke ha kjemi. Og i motsatt tilfelle har jeg skrevet med en som jeg opplevde lite "kjemi" med i chatten, og som jeg var usikker på om jeg ville møte, men som jeg møtte og hadde VELDIG god kjemi med! Så hvorfor gå rundt grøten? Kjemien merker man jo kun i virkeligheten - ansikt til ansikt.

Om noen virkelig gidder å gå igjennom profilen min og gi meg noen velmente, konstruktive svar på det jeg spør om, så blir jeg både imponert og takknemlig :)

Ønsker hver og en av dere lykke til videre i søkingen videre på Sukker.

(kvinne 56 år fra Akershus) ti. 23 feb. 2016 04:56 Privat melding

Dette vil naturlig nok være subjektivt - så du får ta det som et menneskes synspunkt - og så får du sikkert flere. Jeg må også ta forbehold om at jeg bare får opp profilbildet på mobilen, så jeg kan ikke kommentere bildene dine ellers.

Som profilbilde ville jeg valgt et bilde uten lue. Selv Brad Pitt er ikke kjekk med lue. Pass i det hele tatt på at bilder er så gode som mulig, og at ditt ansikt er i fokus. Folk undervurderer hvor viktig det er.

Når det gjelder tekst så er den faktisk av de bedre jeg har sett, men jeg ville kanskje ha tonet ned gamingen en tanke. Og jeg ville fjernet eller omformulert henvisningen til det - eh- fysiske. Det ga meg litt 'duracell-kanin'-assosiasjoner. :-)

Men alt i alt burde ikke egentlig denne teksten skremme noen. Hvis du har gode bilder hjelper det godt.

Hvis du virker oppriktig interessert, viser at du har lest teksten hennes og geografisk og aldersmessig er innenfor hennes søk, så burde du få svar.

Og jeg er enig med deg når det gjelder den totale uforutsigbarheten når det gjelder kjemi på nettet og kjemi i virkeligheten, men mange ønsker likevel å skrive en stund først.

Lykke til, og vær tålmodig. Det tar ofte litt tid :-)

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) ti. 23 feb. 2016 09:12 Privat melding

@ts: Den korteste profilteksten jeg har hatt var: "Hei, nå er det din tur!", den var nok i korteste laget. Så lenge du er ærlig med dine ønsker og behov, interesser osv. Så går dette greit. Bilder er kjekt, og de bør representere hva du gjør til daglig, er det trening, bør du ha med litt der, er det tur i skogen/fjellet, ta med noen fine bilder der. Ser en del kvinner har usminkede bilder, kanskje ett der du ikke er striglet, kanskje med sovesveis? :P Lykke til. :P

Skjult ID med pseudonym Mjau ti. 23 feb. 2016 10:12

Nå har ikke jeg vært inne på din profil, men kan kommentere det med gaming. Jeg tror det kan få kvinner til å pile i en annen retning, spesielt hvis det blir lagt fram som noe som betyr svært mye og tar mye tid. Og det er nå greit nok, det er jo en interesse. Men da må du rett og slett bare lete etter henne som synes dette er ålreit. De damene finnes nok. Kanskje hun finner deg hvis du velger å være spesifikk på at gaming er viktig. :)

Skjult ID med pseudonym Kiara ti. 23 feb. 2016 10:20

Enig i at bilder uten lue er lurt.

Utover det ville jeg ryddet I teksten, slik at det ikke er blanding av hva du søker under presentasjon av deg selv osv...

Skriv det med gaming og spill om det er viktig for deg, men skriv også det med at du liker å være aktiv selv om du gamer. Det viktige er å få frem hvem DU er. Bare samle det i siste tekstboksen. Mange få prestasjonsangst hvis man har for mye fokus på at man er aktiv og veltrent, og ønsker det hos den andre. Derfor kan der være lurt å konkretisere hva du mener med det. Lykke til. :-)

(kvinne 60 år fra Akershus) ti. 23 feb. 2016 17:23 Privat melding

Jeg stryker profiler med lue/caps/sykkelhjelm/motorsykkelhjelm , fordi de sannsynligvis prøver å skjule at de har lite hår.
Det er ikke noe galt med å være tynn i luggen, men det er usexy når en mann prøver å skjule det. Det tyder på lav selvtillit.
Vær deg selv ...med eller uten hår :-)