Alle innlegg Sukkerforum

Hvordan forbedre egen profil?

Vis siste innlegg
(mann 33 år fra Hordaland) ti. 23 feb. 2016 02:23 Privat melding

Jeg er fullt klar over at jeg virkelig legger hodet mitt på en hoggestabbe nå, men er det noen som har noen KONSTRUKTIVE råd til hvordan jeg kan forbedre min profil? :) F.eks:
- Bilder tatt i andre settinger.
- Bilder tatt med andre klesplagg.
- Kortere profiltekst.
- Mer humor.
- Færre forventninger til type dame jeg søker (virker kanskje som at jeg har "høyere" enn jeg har når det gjelder felles interesser). KJEMI ER NR 1.
- Informasjon jeg rett og slett burde utelate, fordi det gir et unødvendig sært eller nerdy inntrykk av meg? :P Som f.eks at jeg spiller en del pc-spill.
- Eventuelt noe jeg nevner, som jeg kunne ha utdypet?
- Eller noe HELT annet?

Etter å ha vært medlem her i et par måneder, har jeg opplevd at det er flere som ikke svarer meg og jeg lurer på hvorfor det er slik - selvsagt kan det være så enkelt som at jeg ikke ser ut som deres type utseendemessig, men det kan også være noe mer som jeg ikke ser. SÅ stygg er jeg da ikke, selv om jeg heller ikke er noen modell.

Jeg har for all del også møtt et par stk men trodde at det skulle være lettere. For meg er det slik at jeg helst vil møtes ganske tidlig hvis jeg liker en profil, for så å finne fort ut om man faktisk har kjemi eller ikke. Er det mange jenter/kvinner som ikke forstår denne måten å tenke på? Kanskje jeg har blitt misoppfattet som "desperat" på grunn av at jeg tenker slik.

Jeg har nemlig hatt et par erfaringer tidligere ved at jeg har skrevet med en jente i flere uker, ja til og med måneder, og så møttes for å ikke ha kjemi. Og i motsatt tilfelle har jeg skrevet med en som jeg opplevde lite "kjemi" med i chatten, og som jeg var usikker på om jeg ville møte, men som jeg møtte og hadde VELDIG god kjemi med! Så hvorfor gå rundt grøten? Kjemien merker man jo kun i virkeligheten - ansikt til ansikt.

Om noen virkelig gidder å gå igjennom profilen min og gi meg noen velmente, konstruktive svar på det jeg spør om, så blir jeg både imponert og takknemlig :)

Ønsker hver og en av dere lykke til videre i søkingen videre på Sukker.

(kvinne 57 år fra Akershus) ti. 23 feb. 2016 04:56 Privat melding

Dette vil naturlig nok være subjektivt - så du får ta det som et menneskes synspunkt - og så får du sikkert flere. Jeg må også ta forbehold om at jeg bare får opp profilbildet på mobilen, så jeg kan ikke kommentere bildene dine ellers.

Som profilbilde ville jeg valgt et bilde uten lue. Selv Brad Pitt er ikke kjekk med lue. Pass i det hele tatt på at bilder er så gode som mulig, og at ditt ansikt er i fokus. Folk undervurderer hvor viktig det er.

Når det gjelder tekst så er den faktisk av de bedre jeg har sett, men jeg ville kanskje ha tonet ned gamingen en tanke. Og jeg ville fjernet eller omformulert henvisningen til det - eh- fysiske. Det ga meg litt 'duracell-kanin'-assosiasjoner. :-)

Men alt i alt burde ikke egentlig denne teksten skremme noen. Hvis du har gode bilder hjelper det godt.

Hvis du virker oppriktig interessert, viser at du har lest teksten hennes og geografisk og aldersmessig er innenfor hennes søk, så burde du få svar.

Og jeg er enig med deg når det gjelder den totale uforutsigbarheten når det gjelder kjemi på nettet og kjemi i virkeligheten, men mange ønsker likevel å skrive en stund først.

Lykke til, og vær tålmodig. Det tar ofte litt tid :-)

(kvinne 61 år fra Akershus) ti. 23 feb. 2016 17:23 Privat melding

Jeg stryker profiler med lue/caps/sykkelhjelm/motorsykkelhjelm , fordi de sannsynligvis prøver å skjule at de har lite hår.
Det er ikke noe galt med å være tynn i luggen, men det er usexy når en mann prøver å skjule det. Det tyder på lav selvtillit.
Vær deg selv ...med eller uten hår :-)