Alle innlegg Sukkerforum

Hva ser jenter etter egentlig?

Vis siste innlegg
(mann 30 år fra Vestfold) ti. 23 feb. 12:06 Privat melding

Hei alle sammen. Jeg er nå en nyskilt mann på snart 30 år, som er ny her inne. Det jeg lurer på, er jo om hva det er jenter/damer egentlig ser etter i en mann? Hvordan skal man starte for å få kontakten, og starte å chatte for å bli bedre kjent? Jeg liker å tro at jeg er en ærlig, snill og hyggelig person. Men til nå, har jeg ikke akkurat fått god respons når jeg har henvendt meg til interessante profiler, for å prøve å ta kontakt for å bli kjent. Har noen noe tips om hva man burde gjøre? :):).

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 23 feb. 15:46

Finnes ingen andre tips enn å unngå alle slags seksuelle antydninger, dropp cheesy komplimenter på utseendet som de har hørt 100 ganger før, skriv personlige meldinger.

Og sist men ikke minst, pass på at du er innenfor alder, bosted og at du kan passe det de søker.

Deretter er det bare å fortsette å sende til du finner noen som er nysgjerrig tilbake. :)

Skjult ID med pseudonym Gravlax ti. 23 feb. 16:13

mange kvinner prøver kanskje å unngå "nyskilte " menn. Da de som oftest ikke er klare for nytt forhold ennå. De er redde for bare å bli en "rebound"-date. Nå vet jeg ikke hvor lenge siden du er skilt, men prøv heller å være tålmodig og bruk tiden. Haster ikke med å måtte rushe inn i et nytt forhold når man er nyskilt. Lykke til!

(mann 45 år fra Oslo) ti. 23 feb. 16:24 Privat melding

Her bør man ha utseende som en en filmstjerne eller tålmodigheten til en skilpadde. Helst begge deler. Iallafall ikke motsatt.

(mann 51 år fra Oppland) ti. 23 feb. 16:41 Privat melding

Hva kvinner ser etter ? Aner ikke..
Vet dog litt om hva de ikke ser etter.
Om jeg finner ut mer skal du få en tilbakemelding..hehe

Skjult ID med pseudonym Kiara ti. 23 feb. 19:10

Gode råd her. 😊 Den eneste som tar feil er Pirre.😄

(kvinne 37 år fra Telemark) ti. 23 feb. 21:05 Privat melding

@pirre
😂
Den var god! 😄

Skjult ID med pseudonym Dingo on. 24 feb. 20:56

Ærlig, snill og hyggelig ... nokså intetsigende og generelle "kvaliteter", hvem i all verden blir tiltrukket av det? Hva brenner du for, hva tenker å bruke resten av livet ditt til, hvilke verdier lever du etter? Har du integritet eller er du bare interessert å tilpasse deg en eller annen kvinnes ide om hvordan en mann skal være?

(mann 26 år fra Sør-Trøndelag) on. 24 feb. 22:04 Privat melding

Kvinner vil ha en mann! Det betyr ikke det at man må se ut som en hunk eller ha muskler som hulken, men at du som mann er trygg på deg selv, vet hva du vil ha og ikke redd for å vise det, har orden på livet ditt og ikke er alt for desperat,kvinner er allergiske mot sånt :)

(mann 42 år fra Oslo) to. 25 feb. 00:08 Privat melding

Ulike kvinner vil ha ulike menn. Finnes ingen fasit her. Du må nesten finne veien selv.

(kvinne 45 år fra Oslo) to. 25 feb. 00:12 Privat melding

Skriver under på Powpow sitt svar!

(kvinne 45 år fra Oslo) to. 25 feb. 00:16 Privat melding

...og fts90 sitt svar😊

(kvinne 45 år fra Oslo) to. 25 feb. 00:18 Privat melding

Hmm og ja Krizstian sitt svar også

Phu... vet.. trengte ikke å bruke tre meldinger på dette da haha 😁

(kvinne 36 år fra Hordaland) to. 25 feb. 01:42 Privat melding

drit lei av åpninger som;
du er sexy/ du er deilig
møtes for kaffe eller flørt i første melding
porno/ sexhentydninger som om det er det viktigste i livet...

(mann 44 år fra Oslo) to. 25 feb. 02:03 Privat melding

@mirakel666
Hvis du blir drit lei sånne meldinger burde du trolig forandre profilnavn.
Ikke fordi det er noe galt med navnet, men du skjønner hvorfor :-)

(mann 45 år fra Oslo) to. 25 feb. 02:32 Privat melding

Takk @Ipek😊 Og enig med @tresnitt; Hvis jeg hadde kalt meg selv for OverjordiskDyriskSex så ville jeg vel ikke klaget mye på at motsatt kjønn ga meg komplimenter og inviterte meg inn i bingen sin?

(mann 45 år fra Oslo) to. 25 feb. 03:11 Privat melding

@Kiara Basert på hva som er kommet frem i tråden "Utseende hos kvinner vs menn" så mener jeg at skilpadde/filmstjerneuttalelsen min står seg godt. På nett så teller utseende mer enn i virkeligheten ifht å sile bort folk.

Skjult ID med pseudonym Mjau to. 25 feb. 06:34

Nyskilt? Helt ærlig: Bruk lengre tid på å være singel, mann. Finn deg sjæl og bli fortrolig med å være alene først. Har ingen gode erfaringer med menn som plasserer seg ute på markedet kort tid etter brudd, under fanen seriøs.

(mann 47 år fra Vestfold) to. 25 feb. 08:00 Privat melding

Problemet er jo også at du ikke skal være sammen med kvinner. Du skal være sammen med en av dem. Det hjelper jo fint lite hva tusen kvinner generellt foretrekker, om det skjærer seg med hu ene, som er ment for deg.

Egentlig er det helt meningsløst å spekulere over hva "kvinner" eller "menn" for den del liker. Men jeg forstår deg. Jeg gjør det selv, og synes det er ganske morsomt. Man føler seg så utrolig glup når man har knekt en sånn type kode. Aha! Så det er DET kvinner vil ha! Som om en slik erkjennelse hjelper.

Min erfaring er at kvinner ser etter helt forbausende ulike ting. Men det jeg tror er en fellesnevner er dette: vi som er her har jo ofte kommet hit etter en kaoslignende tilstand som kalles for skillsmisse. Jeg tror veldig få er interessert i MER kaos. Det vi ønsker nå er en ro, harmoni, leie hverandre i handa, være forelsket osv. Så da kan du spørre seg selv hva slags mann må du være for å levere slike betingelser.

Det jeg tror går ut er ting som altfor nyskilt, for mye alkohol og sigaretter, spilling/gambling, tvilsom moral og holdninger, egoisme og selvopptatthet, dårlig økonomi, dårlig selvtillit, dårlig helse. I det hele tatt, livsstilsproblemer som kan indikere at du bringer rot med deg. Kort sagt, ikke noe ingen av oss vet fra før.

Andre egenskaper er relative i sin betydning. Noen vil ha en kjekk finansmann, andre vil ha en kunstnerisk type.

(kvinne 45 år fra Oslo) to. 25 feb. 10:26 Privat melding

Flere menn som har skjønt det her Tommel opp for svaret til Gunnar69 også :)