Alle innlegg Sukkerforum

Forskjellls behandling?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Sverre ti. 23 feb. 2016 20:55

Har en venninne som har åpnet profil på Sukker( inntil videre gratisbruker) Hun fortalte meg at hun får en del meldinger av gutter som ikke er betalende medlemmer, om hun skal svare på meldingen, kommer det opp: " en av dere må være betalende medlemmet for å sende svar) Hun sel kan hverken sende meldinger eller lese profil teksten til gutter som ikke er betalende medlemmer. Er det virkelig slik at gutter kan sende melding til alle, enten de betaler eller ei???

Skjult ID med pseudonym Kiara ti. 23 feb. 2016 20:58

De sender vel bare slike flørter? Og da må de gjøre det på bakgrunn av profilbildet har jeg tenkt. Jeg fikk i hvert fall bare det, da jeg var gratismedlem.

Skjult ID med pseudonym Vimsa ti. 23 feb. 2016 21:04

Riktig som @Kiara sier. Men bruker de kun appen på tlf. kommer det opp som melding, de kan ikke se "bilde" I meldingen sånn man kan på pc. Ser da ut som vanlig melding......

Skjult ID med pseudonym Kiara ti. 23 feb. 2016 22:31

Ja... De tekstene er ganske creepy uten bilde til😱 Type... "Jeg har lystbåter gi deg noe godt." Som kan passere med en konfekteske på bildet, men som lett blir sleezy uten.😄

Skjult ID med pseudonym Vimsa ti. 23 feb. 2016 22:36

Den har jeg også fått @Kiara, og lest på tlf😂😂😂
Skulle slette mld på pc og oppdaget da bilde😜

Skjult ID med pseudonym Kiara ti. 23 feb. 2016 22:37

Hi hi...😂😂 Det er noen som har fått noen mentale skyllebøtter, før jeg har kommet på ar det er slik flørt.

(mann 45 år fra Akershus) ti. 23 feb. 2016 22:44 Privat melding

@ts: Gratismedlemmer kan kun sende melding til betalende medlemmer. Kjønn er uvesentlig, men jeg har fått tilbakemelding om at jenter dessverre er atskillig mer utsatt for sliblige meldinger enn gutter, og det gjør meg flau på vegne av mitt eget kjønn.