Alle innlegg Sukkerforum

Spørsmål er kjedelig...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Creeper ti. 23 feb. 2016 21:55

Jada, jeg forsøker meg på en liten brannfakkel her - eller i det minste en fyrstikk. I tråden om når man gir opp, er det mange som skriver at de stiller mange spørsmål, men får ingen tilbake. Andre sier at en førstemelding bør inneholde spørsmål fra profilen for at man skal bli interessert.

Personlig blir jeg raskt lei av en person som stiller meg spørsmål. Jeg synes det er dritkjedelig. Er vel ikke noe jobbintervju vi er på. Jeg er i hvert fall ikke interessert i å utlevere en hel haug med informasjon om meg selv til en helt fremmed, og jeg er enda mindre interessert i å bruke tid på å svare på disse høflighetsfrasene. "Hei, hvordan har dagen din vært?", "Finner du det du søker her inne?", "Hvilken mat liker du å lage?".......uææææ!!!

Derimot blir jeg nysgjerrig og interessert i en mann som byr på seg selv, skriver noe som fenger og som vekker min interesse. Fortell meg gjerne om din fineste Rema1000-tur, din første forelskelse da du var seks år (og at jeg minner om henne) eller hvorfor du malte huset ditt grønt. Jeg trenger info som gjør meg nysgjerrig på deg, og jeg må skjønne at du skriver akkurat denne meldingen til meg. Du trenger ikke å fortelle at du er nysgjerrig på meg, for det skjønner jeg jo om du tar kontakt :)

Hva tenker dere? Kjør debatt ;)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 23 feb. 2016 22:12

Jeg tenker at dette er håpløse greier.
Stille spørsmål er for likt et jobbintervju, mens om du bare forteller om ting og ikke stiller noen så er du ikke interessert nok.
Så hva gjør en da?

Og hva om jeg ikke har noe å fortelle? Er det greit om jeg lar deg stå for snakkinga, du som garantert har mer å fortelle om enn meg?

Skjult ID med pseudonym Creeper ti. 23 feb. 2016 22:18

Powpow, du tar helt feil!!! Du har veldig mye å fortelle. Du er faktisk en av veldig få mannfolk her inne som utmerker seg som verbalt sterke. Det er nettopp derfor jeg er litt nysgjerrig på hvem du er.
Når du bruker mange setninger på å fortelle hvor uinteressant du er, så gjør du det med så mye innhold at det faktisk gir mening og skaper en fortelling. Det skal ikke mer til...

Skjult ID med pseudonym Creeper ti. 23 feb. 2016 22:32

God kveld!
BanJohan er nesten som en fornorsket DonJuan. Det rimer i hvert fall litt, eller kanskje ikke... Du heter kanskje Johan og spiller banjo. Jeg spiller også banjo, eller rettere sagt så drømmer jeg om å lære det. Min første musikalske opplevelse var faktisk med en banjo. Jeg var fem år og gikk i musikkbarnehage. En jevnaldrende gutt slo meg i hodet med en.
Så nå har jeg hatt litt banjoskrekk hele livet, men håper på å bli kurert gjennom å temme den, eller temme en som behersker den ;)

....dette var bare noe tull jeg kom på i farten. En førstemelding ville selvsagt hatt et litt annet innhold, men det var nå et eksempel.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 23 feb. 2016 22:33

@Creeper

Å være sterk verbalt betyr ikke nødvendigvis at en har noe innhold å komme med.
Kunne skrevet veldig mye, uten at du hadde blitt en døyt klokere på hvem jeg var, hva slags person jeg var.

Jeg er en kreativ person, med min verbale styrke som du kaller det kan jeg konstruere både det ene og det andre.
Å lage en fortelling hjelper ikke den som ønsker å vite mer om meg og hvem jeg er.

Hvis jeg hadde skrevet en førstemelding til deg, fullstendig ribbet for spørsmål, men snarere den mest tilfeldige historien du kan forestille deg. Tror du at du hadde svart meg da? Hadde du svart meg når meldingen egentlig ikke gir noen indikasjon på at jeg er nysgjerrig på deg? Kanskje jeg bare hadde lyst til å chatte?
Hvis jeg ikke spør om noe relatert til din profil, hvordan skal du kunne vite at jeg faktisk er nysgjerrig og interessert i å vite mer om deg?

Skjult ID med pseudonym Creeper ti. 23 feb. 2016 22:36

@Powpow, jeg blir i hvert fall nysgjerrig på DEG. Og som regel er det den faktoren som uteblir her inne. De mange som har sendt meg meldinger, har ikke klart å vekke min nysgjerrighet. At de er interessert i meg, er ikke så spesielt. For meg er det mer spesielt når JEG blir interessert.

Skjult ID med pseudonym milk ti. 23 feb. 2016 22:38

Klara og Creep er dere så fantastiske at andre må stå for hele underholdningen? Er det bare de andre som må gi og ikke får noe tilbake? Egoistiske folk er lite interessante! Det trengs minst 2 for å få en bra samtale og i lengden hvis partneren ikke klarer å bidra er det like bra å være alene.

Skjult ID med pseudonym Creeper ti. 23 feb. 2016 22:43

@milk, for en idiotisk kommentar. Hvem har sagt at andre må stå for hele underholdningen? Da har du ikke sett de meldingen jeg skriver. Blir gjerne lange avhandlinger. Jeg har faktisk også skrevet meldinger over flere sider her inne.
Ensidig kommunikasjon er og blir kjedelig. Jeg forventer at to personer bidrar til en dialog som ligger dypere enn "intervjuspørsmål". Dersom du ikke klarer å treffe meg dypere enn på smalltalk-planet, ja...så er det ikke noe tap at du ikke finner meg interessant heller.

(mann 36 år fra Oslo) ti. 23 feb. 2016 22:43 Privat melding

Hvorfor spør du om hva vi tenker? Alle skjønner vel at du prøver å få igang en debatt og er ute etter andres meninger.

Skjult ID med pseudonym Ariel ti. 23 feb. 2016 22:46

Da bør man møte den man snakker med ASAP....:o) jeg liker meldinger, at han stiller spørsmål (viser interesse) og ditto! om jeg må lete i en tekst for å sette et spm tegn ved det, så er det noe man kan "lese" når man møtes..eller? den setningen ble litt ja..hehe..
Og trur ikke at om fks en fyr hadde skrevet en lang melding uten et spm til deg, at du hadde følt deg spesielt? hver sin smak :)

Skjult ID med pseudonym Creeper ti. 23 feb. 2016 22:46

klippekort, jeg er ute etter saklige innspill i debatten her ja. Og vær gjerne uenig med meg! Hvorfor jeg spør hva du tenker? Det er vel for at jeg inviterer deg til å delta det vel.
Men det er fint om vi kan holde oss til saken, og ikke til person.

Skjult ID med pseudonym milk ti. 23 feb. 2016 22:47

@Creepy Du bør kanskje akseptere intervjuspørsmål og komme deg på date så fort som mulig istedenfor å bruke for mye tid her inne og drømme om folk som ikke finnes.

Skjult ID med pseudonym Creeper ti. 23 feb. 2016 22:48

Ariel, jeg har for eksempel noen spesielle bilder i album. Hadde jo vært artig om noen hadde skrevet en fin melding rundt hva han assosierer med et av bildene mine. For meg forteller slike meldinger mer om mannen, og det er hva som skal til for å gjøre meg nysgjerrig. Jeg blir ikke intr. i en mann som bare stiller spørsmål om meg / er nysgjerrig på meg.

Skjult ID med pseudonym Creeper ti. 23 feb. 2016 22:51

milk, de finnes så absolutt!
Han ene mygget ut da jeg foreslo en spontan øl. Han andre fant seg dame og siste var gift :) Men det er garantert flere der ute :)

Poenget mitt var ikke å diskutere hva jeg gjør eller ikke. Poenget var å få frem en motvekt til alle som sier at man må stille spørsmål om man skal virke interessert.

(mann 36 år fra Oslo) ti. 23 feb. 2016 22:53 Privat melding

Jeg spør siden du syns spørsmål er kjedelig, mens her bruker du spørsmål for å få igang en diskusjon som sikkert hadde kommet uavhengig av spørsmålet.

Enig i at høflighetsspørsmål ikke nødvendigvis tilfører samtalen så mye, og kanskje har man ikke så mye å snakke om om man tyr til disse for ofte uansett. Og man trenger ikke nødvendigvis spørre om noe for hver melding. Men spørsmål indikerer nysgjerrighet/interesse. Kan gjerne fortelle om hvorfor jeg har malt huset mitt grønt, men det virker ikke veldig naturlig om ikke samtalen har penset inn på nettopp det eller om du spør. For ellers vet jeg ikke at du har interesse av å vite det.

Skjult ID med pseudonym Vimsa ti. 23 feb. 2016 22:53

Jeg synes det er helt greit med spm så lenge det er litt tekst blandet sammen med de😊
Vil gjerne at den jeg snakker med skal bli litt kjent med meg, jeg😊
Men det trenger for all del ikke stilles opp som om det er en spørrebok heller😁
Å jeg stiller spm, masse spm, men prøver, som sagt i en annen tråd, å flette de inn i annen tekst.
Å jeg forteller gjerne historier, men gud hvor lite givende det er når jeg får en liten setning tilbake😩
Jeg forventer aldri å like lange meldinger tilbake som jeg selv sender, men håper på noe jeg kan respondere på.....så jeg slipper å begynne på nytt hver gang😳

Skjult ID med pseudonym Ariel ti. 23 feb. 2016 22:58

Om en svarer på profil og legger igjen en kommentar på bildene dine, så vet man at man har noe å "snakke" om..som du nevnte i spørsmålet ditt så er du lei a spm osv..men er det fordi de ikke har lest profilen din? eller at de ikke har tydet bildene dine?

Skjult ID med pseudonym Lisa ti. 23 feb. 2016 23:00

Å fortelle en historie kan si mye om historiefortelleren, uten at denne er en medvirkende part i selve handlingen. Hva blir vektlagt, hvordan ordlegger han/hun seg, er den positivt vinklet, er det humor der...osv.
Denne informasjonen kan bidra til at jeg fatter interesse for noen, selv om kanskje historien i seg selv ikke er så spesiell.

Skjult ID med pseudonym Ariel ti. 23 feb. 2016 23:02

Da foretrekker jeg en Jeg historie...man merker vel om en melding er i 3 person? eller?

Skjult ID med pseudonym Creeper ti. 23 feb. 2016 23:02

Ariel, om du spør meg, så er det fordi spørsmål ikke gjør meg nysgjerrig på HAM. Jeg trenger at han viser hvem han er først og fremst. Men det betyr selvfølgelig at begge bidrar like mye. Men jeg savner å finne en interessant mann her inne. Jeg finner dem visst bare blant anonyme på forum...hehe.

Skjult ID med pseudonym Creeper ti. 23 feb. 2016 23:04

Lisa, veldig enig med deg!

Skjult ID med pseudonym Vimsa ti. 23 feb. 2016 23:06

Veldig enig med @Lisa og @Kiara:-)

Skjult ID med pseudonym Ariel ti. 23 feb. 2016 23:12

creeper: Enig! men jeg har bilder av meg og en fotball drakt..der starter man lett en samtale..har også et bildet hvor jeg dykker i Egypt..men ikke stort mange som spør om det :o men om du ser på en profil, går du bare etter bildene? :)

Skjult ID med pseudonym Ariel ti. 23 feb. 2016 23:13

prøver være anonym...ikke at det er "farlig"....men ja...om man er filosofisk er det litt...ja..mystisk....!__!

Skjult ID med pseudonym Creeper ti. 23 feb. 2016 23:15

Banjo, jeg skrev jo en førstemelding til deg ;)

Skjult ID med pseudonym Vimsa ti. 23 feb. 2016 23:15

Er litt for beskjeden til å "stå fram" @BanJohan....:-)

Skjult ID med pseudonym Vimsa ti. 23 feb. 2016 23:16

....men jeg tråkker vel I baret en vakker dag og glemmer å være anonym:-)

(mann 36 år fra Oslo) ti. 23 feb. 2016 23:17 Privat melding

Å være interessert i de som er anonyme her er vel litt som å delta i "Dating i mørket" vil jeg tro. Man vet ikke helt hvem denne personen er, kun hva man sier og mener. Så ser man profilen, og vips så er illusjonen man hadde borte.

Skjult ID med pseudonym Ariel ti. 23 feb. 2016 23:20

Og hva kan man intressere seg i en skrit? @klippekort ? d er folk som har en diskusjon...men man ser herken et bildet eller en "profil"..man kan se noen som har samme meninger..men dating i mørket? trur det heter en diskusjon :)

Skjult ID med pseudonym Creeper ti. 23 feb. 2016 23:20

klippekort, du har et poeng. Det er dog to anonyme her inne som jeg kunne ha datet usett. Hadde vært spennende det, om de var villig til det samme.

Skjult ID med pseudonym Lisa ti. 23 feb. 2016 23:24

@klippekort
Jeg er på forum først og fremst for å utveksle meninger. Her er helt klart noen menn som vekker interesse gjennom det de skriver. Men jeg tenker at dersom de hadde vært aktuelle som noe mer enn "diskusjonspartnere", så hadde jeg fått dem opp i søkerlisten min. Er de ikke der, så hjelper det liksom ikke at de er spennende på forum.

Skjult ID med pseudonym Creeper ti. 23 feb. 2016 23:25

Skiller du ikke på forumet og åpen kommunikasjon, BanJohan?

Forresten svarte du aldri på "førstemeldingen" min, så da er kanskje du en av de mange som foretrekker spørsmål da :)

Skjult ID med pseudonym Ariel ti. 23 feb. 2016 23:25

Trur ingen anonyme etterlyser åpenhet? altså...får ikke flere klikke av å skrive her...:o fint med ærlige folk..men jeg liker de som er mystiske...! det er vel ingen anonyme som etterlyser en fredags date her?

(mann 36 år fra Oslo) ti. 23 feb. 2016 23:27 Privat melding

Skrit? Er det skrift du mener?

Nei, nettopp, man ser ikke bildet eller noen profil. Man diskuterer sammen uten å vite så mye om hverandre eller å ha tilgang til noe informasjon uten at motparten er villig til å dele. Man blir nysgjerrig på personen, og så er det ikke sikkert man hadde følt det samme om man hadde sett profilen til vedkommende. Men samme det.

Skjult ID med pseudonym Balder ti. 23 feb. 2016 23:30

Spørsmål, historier, ja hva som helst, hadde vert å foretrekke fremfor den totale stillheten som er min innboks.

Skjult ID med pseudonym Creeper ti. 23 feb. 2016 23:36

BanJohan, jeg hadde selvsagt ikke skrevet en slik førstemelding om jeg var oppriktig interessert i deg. Dette var et eksempel skrevet i full fart, og som bevis på at jeg tok utfordringen jeg oppfattet at du ga meg.

Derimot er det et eksempel på at man kan skrive meldinger basert på noe man liker eller er nysgjerrig på ved en person, men uten å stille de evinnelige spørsmålene.

Skjult ID med pseudonym Vimsa ti. 23 feb. 2016 23:39

Jeg hadde glatt skrevet en sånn dype melding @Creeper, om jeg var interessert:-)
Å jeg ville satt stor pris på å fått en I samme sjanger også:-) For meg hadde det vært en perfekt start.
Men det har vel noe med humoren å gjøre:-)

Skjult ID med pseudonym Coma ti. 23 feb. 2016 23:40

Det er vel litt forskjell på den innledende førstemeldingen kontra videre kommunikasjon?
For min del hadde jeg lurt på hvilken psykofarmaka vedkommende gikk på om han i første melding skrev om hvorfor han malte huset sitt grønt 😜

Men etter en innledende runde med smalltalk, når vi med det har avklart at det er en gjensidig interesse, bør det komme noe med mer substans (og da kan det kanskje komme en morsom/interessant historie knyttet til f.eks. fargen på huset eller valg av hund).

(mann 36 år fra Oslo) ti. 23 feb. 2016 23:41 Privat melding

Jeg tror, ihvertfall i en førstemelding, at det er større sjanse for å få svar om du har med et spørsmål. Men gjerne noe mer spennende enn "hvordan går det?"

Skjult ID med pseudonym Creeper ti. 23 feb. 2016 23:43

Hehe...Vimsa. Jeg hadde kanskje ventet med å servere humoren i melding nr 2 eller 3. Men det er definitivt innafor. Og jeg elsker teite ordspill og tørr humor :)

Skjult ID med pseudonym Creeper ti. 23 feb. 2016 23:45

Men klippekortet, er du kun ute etter selve svaret da?

Jeg samler ikke på svar, eller på meldinger. Jeg ser etter en mann som kan vekke min interesse. Og da teller jeg ikke antall høflige svar tilbake på spørsmålene mine..."jotakk, jeg har det bare bra"

Skjult ID med pseudonym Vimsa ti. 23 feb. 2016 23:45

Jeg hadde ikke nølt med å svare om jeg hadde fått en sånn melding @Creeper:-) Å starte med humor...og fortsette med det er gull:-)

(mann 36 år fra Oslo) ti. 23 feb. 2016 23:47 Privat melding

Er jo ute etter å starte en samtale.

Skjult ID med pseudonym Creeper ti. 23 feb. 2016 23:49

Og en samtale trenger ikke å starte med spørsmål. Gi meg noe av deg selv i stedet for å be om noe fra meg.

(mann 36 år fra Oslo) ti. 23 feb. 2016 23:51 Privat melding

Haha. Ber ikke om noe fra deg. Men begynner ikke med avhandlinger om meg selv før jeg i det hele tatt vet om jeg får svar.

(mann 36 år fra Oslo) ti. 23 feb. 2016 23:53 Privat melding

Banjohan: Trenger ikke bli dårligere kvalitet om man slenger med et spørsmål.

Skjult ID med pseudonym Balder ti. 23 feb. 2016 23:55

Alle "eksperter" råder en til å ha et spørsmål i første melding, slik at mottakeren kan svare på noe. Liksom gi vedkommende en grunn til å svare. Men det trenger jo ikke være den spanske inkvisisjonen for det. (INGEN forventer den spanske inkvisisjonen!)
(Selv om de (inkvisitorene altså)rent faktisk og historisk gav "ofrene" sine flere måneders varsel, slik at de kunne forberede sitt forsvar) (Elsker dere ikke nerdefakta?)

Skjult ID med pseudonym Creeper ti. 23 feb. 2016 23:55

Klippekort, jeg synes absolutt at du skal fortsette med den taktikken som fungerer best for deg :)

Skjult ID med pseudonym Creeper ti. 23 feb. 2016 23:56

Balder, jeg hadde garantert svart på en slik førstemelding. Elsker nerdefakta ispedd litt humor!!

(mann 36 år fra Oslo) on. 24 feb. 2016 00:01 Privat melding

Ja, Creeper. Noen ganger har man med spørsmål, noen ganger ikke. Alt etter hva som passer. Men jeg forteller ikke om en tur på Rema 1000 om det ikke er noe spesielt i hennes profil som tilsier at det skulle kunne slå an.

Banjohan: Njæ... Noen, men vet ikke om jeg vil si de fleste. Ikke at det betyr så mye for min del.

(mann 36 år fra Oslo) on. 24 feb. 2016 00:12 Privat melding

Om du inkluderer de som er positive, så. Men ikke veldig mange "takk for melding, men jeg er ikke interessert" jeg har fått.

Skjult ID med pseudonym Balder on. 24 feb. 2016 00:14

"Hei, mitt navn er herr B"
Blokkert!
"Jeg viste herr B var et dårlig brukernavn"

(mann 51 år fra Oslo) on. 24 feb. 2016 00:40 Privat melding

Ts, personlig blir jeg raskt lei om hun ikke har spørsmål. Etter mitt syn forteller spørsmålene som stilles mye om personen som stiller de, og om interessen. Ser vi tenker ulikt, og det er greit. Vi kan da fastslå manglende interesse for hverandre.

(kvinne 57 år fra Akershus) on. 24 feb. 2016 04:52 Privat melding

Jeg blir overlykkelig over en mann som stiller spørsmål utover 'Hvordan har du det i dag'? og 'Hva søker du' ?

Når jeg skriver med noen så ønsker jeg jo å bli bedre kjent med dem, så da stiller jeg dem endel spørsmål. Om hvor de liker å reise, hvor de drømmer om å reise, hobbyer, hva som helst egentlig. Poenget er jo bare å avdekke om man har noe felles, og i prosessen ser man jo om de har sans for humor, hvordan de uttrykker seg og om man får noe skriftlig 'kjemi'.

De gangene de både svarer med litt mer enn akkurat det nødvendigste, og attpåtil spør meg om ting, da vet jeg at det er grunnlag for et videre bekjennskap. De tre jeg har fått best kontakt med tok alle utgangspunkt i ting jeg hadde skrevet i profilen min, og så tok vi det derfra.

De eneste gangene jeg kjenner at det knurrer litt i magen er når jeg får en melding fra noen med "så pen du er', jeg går inn og ser på profilen deres hvor det enten er et dårlig bilde eller ingen bilder, og nesten ikke noe tekst og middelmådig match, og geografisk upraktisk. Jeg sender så et høflig avslag og får tilbake 'Hvorfor gir du meg ikke en sjanse?!' Og da hender det at jeg svarer nøyaktig hvorfor. At jeg liker folk som byr på seg selv, og at her har jeg ingenting å vurdere dem utfra eller å få noe inntrykk av, utover at de er en mann. Og det alene er faktisk ikke nok. Det må være noe som trigger min nysgjerrighet enten i meldingen eller i profilen. Jeg er ikke der at puls og egne tenner er nok.

(mann 38 år fra Oslo) on. 24 feb. 2016 05:09 Privat melding

Det som er det som er det store synde nei nei i Norge er jo snakke om seg selv og sitt. Sier man overhode noe positivt om seg selv så blir det sett på som skryt. Jeg tror en generell oppfatning er at mange antar andre er kjedelig fordi profilen kanskje ikke ser perfekt ut. Min er overhode ikke perfekt, men jeg har det utrolig gøy med det jeg skriver. Jeg greier overhode ikke putte inn all info om meg selv der og det bil bli lite og snakke om. Hehe. Ta en titt innom min profil, jeg prøver noe nytt ;-)

(kvinne 57 år fra Akershus) on. 24 feb. 2016 05:22 Privat melding

Jeg elsker folk som snakker om seg og sitt, enten det er i profilen deres eller i melding! Mer av det!

Poenget er jo bare å få et inntrykk av dem. Noen ganger har jeg fått kjempelange beskrivende førstemeldinger, og de er i hvert fall 100% garantert et svar uansett hvor dårlig match de måtte være.

Skjult ID med pseudonym Bibi on. 24 feb. 2016 14:31

Hei, jeg syns nok at en del menn er litt fantasiløse, og henger seg på standardspørsmål/-formuleringer. Men så er jo saken, at enkelte skriver ganske mye på sin profil, og det kan være vanskelig å finne ut hva man ellers kan spørre om, for å komme i gang med kommunikasjonen. Så kanskje gå bort fra spørsmålstillingen, og heller skriv om noe som opptar deg. Det som jeg syns er fint, er når den som kontakter meg, tar tak i noe av det jeg skriver som engasjerer, og kommenterer det/utfyller det, på bakgrunn av egne erfaringer/opplevelser. Personlig har jeg, som kvinne, dessverre problemer med menn som ikke kan skrive grammatikalsk/ortografisk riktig (da ser jeg bort fra typiske "tastefeil" som alle "i farten" kan komme til å gjøre), eller fører et ureflektert/umodent språk. Interessen daler helt i bånn ...

(kvinne 52 år fra Hordaland) on. 24 feb. 2016 23:41 Privat melding

"hei, hvordan har din dag vært?" er ingen god start for første melding

hva med; "Jeg har lyst til å bli kjente med deg!"

(mann 45 år fra Oslo) to. 25 feb. 2016 00:05 Privat melding

Jeg må innrømme at jeg liker den litt formelle inngangen på en samtale. Hvis man kommer gjennom den så er det plutselig spennende. Hvis ikke så er hun, eller jeg, ikke nok interessert