Alle innlegg Sukkerforum

Hva er man egentlig ute etter?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Ariel ti. 23 feb. 2016 23:54

Har man virkelig for store forventinger til nettdating?
Jeg ser virkelig ikke problemene man har...man kan ikke sammenligne å lese en profil her som det kan man få ut av en man har med seg hjem .. folk klager over profiler, bilder ++ man kontakter og skriver vel med de man føler er av interesse? og om det ikke funker...det finnes folk..både der ute og her :D

Skjult ID med pseudonym Ariel on. 24 feb. 2016 00:18

Er man ute etter en som ser på bildene?
Er man ute etter profilen?
Hva leser dere mannfolk på profilen?? går man rett på albumet? leser dere profilen?

(mann 35 år fra Oslo) on. 24 feb. 2016 00:26 Privat melding

For mange spørsmål her til at du får svar ;).

Nei, stort sett trigges jo et besøk av profilbildet. Så leser man profilen og ser på bilder og matchtre. Hvilken rekkefølge ting skjer i kan variere da. Men ofte ser jeg på albumbilder først om profilteksten er av en viss lengde da man kjapt får et inntrykk av om de stemmer overens med inntrykket av profilbildet. Leser alltid teksten før jeg evt. sender noen melding.

(mann 35 år fra Oslo) on. 24 feb. 2016 00:27 Privat melding

Men det varierer sikkert fra person til person og det merkes sikkert også om man har lagt ned litt arbeid med profilen sin.

Skjult ID med pseudonym Balder on. 24 feb. 2016 00:28

Jeg blir interessert i en profil pga. matchtall, interesser og bilde(r) i den rekkefølgen.
Og så mister jeg interessen fordi jeg oppdager at jeg ikke kan oppfylle alle kravene de stiller til drømmepartneren (han har orden på livet sitt? Hvem har det? livet mitt er en F*kkings ruin, det er derfor jeg er her.) Neida, bare køddær.
Men jeg mister interessen når jeg ikke kan identifisere meg med drømmemannen de ser etter.

Har funnet noen få, men de bor selvfølgelig på andre siden av landet.

Skjult ID med pseudonym Coma on. 24 feb. 2016 00:31

Kommer an på hva mannen er ute etter.
Vet av mannfolk som i profilen sin skriver at de søker etter et langvarig forhold, fordi de vet at dette drar flere damer enn om det står "en flørt". Disse bryr seg fint lite om du har en profiltekst som står til laud, for å si det sånn.

Skjult ID med pseudonym Vimsa on. 24 feb. 2016 00:38

Først ser jeg på profilbilde, går inn på profilen og finner høyden...stopper ofte der😁 Sært sier mange, men sånn er jeg. Går han gjennom nåløyet på høyden ser jeg på hva han søker, å der ryker og også ofte😩 Når jeg opp der også sjekker alt, tom leiligheten om han har.
Snoker skikkelig rundt😜

(mann 35 år fra Oslo) on. 24 feb. 2016 00:39 Privat melding

Hva er høyeste bud på nå?

Nei, men ser på helheten ja.

(mann 48 år fra Oslo) on. 24 feb. 2016 00:40 Privat melding

Jeg dummet meg ut for den personen jeg har hatt best kontakt med fra Sukker ved tidlig å spørre om hun var fra Italia. "Har du lest profilen min i det hele tatt?!😬" kom det kjapt tilbake og det hadde jeg jo ikke gjort (godt nok). Men å være frekk/sløv skaper jo litt temperatur og humor som man kan varme seg på videre i chatten.

Jeg ser på bilder først, deretter tekst. Noen ganger sparer jeg albumbildene til etter jeg har lest profilteksten. Som Klippekort sier så kan det ha noe med lengden på teksten å gjøre om jeg ser på albumbildene før teksten. Og er ikke bildene bra så trenger jeg ikke lese teksten.

Skjult ID med pseudonym Ariel on. 24 feb. 2016 00:40

yeliel :Vet av mannfolk som i profilen sin skriver at de søker etter et langvarig forhold, fordi de vet at dette drar flere damer enn om det står "en flørt"..

Jeg er filosofisk...klarer ikke lese sukker....folk melder seg ut og klager over profil +++...og at folk ikke klarer tyde ditten og datten...det jeg ser for meg er at om man treffer en som virker ålright så møtes man..hvorfor møtes så få hverandre? :o

Skjult ID med pseudonym Vimsa on. 24 feb. 2016 00:45

Høyeste bud til nå er 1.95@klippekort😁 Men greier meg fint med bud ned på 1.85-1.86...😂

(mann 35 år fra Oslo) on. 24 feb. 2016 00:47 Privat melding

Kroner?

Skjult ID med pseudonym Vimsa on. 24 feb. 2016 00:49

Hadde tatt seg ut å selge seg så billig😂
Meter og cm😜

Skjult ID med pseudonym Ariel on. 24 feb. 2016 00:49

Om man har snakket med noen så er det lov og oppsøke profilen igjen...
pirre: om det var den du hadde hatt mest kontakt med og det viste seg at hun var Italia....om det var en av de du har hatt mest kontakt med og ikke så det så er det jo mer din feil...?

Hva leste du før du ble kjent med henne? bildene?

(mann 35 år fra Oslo) on. 24 feb. 2016 00:50 Privat melding

Ok, da klarer jeg ikke matche høyeste bud.

Skjult ID med pseudonym Vimsa on. 24 feb. 2016 00:52

Vet @klipoekort😁
Men du er ikke langt unna da...😂

Skjult ID med pseudonym Ariel on. 24 feb. 2016 00:55

he.he.he

(mann 48 år fra Oslo) on. 24 feb. 2016 00:56 Privat melding

@Ariel det jeg mente å si var at jeg ved første gangs kontakt så skummet jeg teksten, men la ikke merke til hvor hun kom fra. Så dummet jeg meg ut, men det ga bare chatten et ekstra løft. Og vi ble godt kjent på tross av lite "forarbeid".

(mann 35 år fra Oslo) on. 24 feb. 2016 00:58 Privat melding

Close, but no cigar.

Skjult ID med pseudonym Tinka on. 24 feb. 2016 00:58

Et magisk øyeblikk, en slags tiltrekning, et blikk, stemme, utstråling som klikker...og allverdens profiltekst og bla bla betyr null og niks :-)

Selv har jeg en profiltekst som fortjener medalje for altfor mye og politisk korrekt, megakjedelig hablahabla. Men men, jeg lykkes til gjengjeld med å holde ufine grisete duster på avstand, og får bare meldinger fra hyggelige menn.

Tar i gode mot bud >1.80, jeg :-)

Skjult ID med pseudonym Ariel on. 24 feb. 2016 01:00

Det jeg mener Pirre...alt skal være så perfekt! men altså...du er ikke frigjort a og melde deg inn på sukker..

Ska mye til for at jeg glemmer for den jeg snakker med erfra, og som den filosofen jeg er så tenker jeg at 20% a mannfolka tenker på det..

men pirre..det ble vel ikke for alltid av lite forarbeid på sukker? :)

Skjult ID med pseudonym Vimsa on. 24 feb. 2016 01:02

Budet er absolutt innafor i massevis @klippekort....er andre tall som er litt uttafor😁

(mann 48 år fra Oslo) on. 24 feb. 2016 01:07 Privat melding

@Ariel nei det ble ikke for alltid, men poenget var vel å si at den ene gangen jeg gjorde dårlig forarbeid, så endte det med den beste kontakten hittil. Tilfeldig? Tror kanskje ikke det. Spontanitet er viktig.

Skjult ID med pseudonym Ariel on. 24 feb. 2016 01:11

Pirre...kunne du gjort det samme forarbeidet på ei du møtte fra sukker? som det du kunne sett for deg in real? det du beskriver er jo booom...og det funker ikke på nett...eller er dere ?

Alle på sukker er ute etter EN ting....noen er ute etter å møte folk, andre ikke, og andre ditten og tatten....går bra, herrefred..

(mann 48 år fra Oslo) on. 24 feb. 2016 01:17 Privat melding

@Ariel Det er vanskelig å få tak på hva du vil frem til og hva du spør om. Og hva legger du i 'boom'?

Skjult ID med pseudonym Ariel on. 24 feb. 2016 01:25

Hva jeg spør om?:
Har man virkelig for store forventinger til nettdating?
Du beskrev jo det alle på sukker vil : poenget var vel å si at den ene gangen jeg gjorde dårlig forarbeid, så endte det med den beste kontakten hittil! og det føler jeg fortjener en "post" :p

(mann 48 år fra Oslo) on. 24 feb. 2016 01:34 Privat melding

:-) Ellers har jeg nedjustert forventningene til nettdating til det som er realistisk etter noen måneders erfaring nå.

Skjult ID med pseudonym Ariel on. 24 feb. 2016 01:36

ene gangen jeg gjorde dårlig forarbeid, så endte det med den beste kontakten hittil...og om det ikke funka, så har det satt standarden for hva du søker..så tvi tvi...;)

(mann 38 år fra Oslo) on. 24 feb. 2016 01:54 Privat melding

@ ariel jeg ser på forhold at det er utrolig og gi og ta. Ingen er perfekte nok i dagens samfunn. Tror at når man jakter på kjærligheten så er det så lett og si det skal jeg ha og osv. Men i forhold må man møte sin partner på halv veien ellers går ting veldig dårlig. Problemet i dag er nok det at vi har så utrolige høye krav at vi setter oss selv ut av spill før i det hele tatt har startet. Tror gi og ta er en del av nøkkelen her. Og tror det bør startes med når man og ser etter en. Er det en del ting som passer og noe som ikke passer så er det utrolig nok mulighet for at man kan fire på det ene kravet for og møte en som kan være en posiel kjæreste.

Jeg selv merker jeg er mer en meet pepol in real life guy. Jeg greier rett og slett ikke selge meg godt nok her. Og helt ærlig gjør ingen ting. Men livet er som sagt kort og veldig dumt og kaste det bort på tragiske krav som nesten ingen kan oppfylle. Alle sammen prøv en ting gå på date med en dere kanskje aldri kunne sett dere selv på date med. Det gjorde jeg og fikk sjokk. Gå ut kos dere. :-)