Alle innlegg Sukkerforum

Pedofile overgripere

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Coma on. 24 feb. 2016 00:14

Det rulles nå opp et nettverk av pedofile overgripere i Trøndelag, alle de involverte så langt er familiefedre i 30-40-årene. Det er snakk om overgrep mot barn ned på spedbarnsstadiet 😳

Dette er tilsynelatende normale mannfolk, i forhold, i jobb, med venner... ikke en siklende pervo i parken som blotter seg.

Vi vet at pedofile søker seg mot miljø hvor det er tilgang til barn.
Statistisk sett finnes noen av dem her på Sukker også.

Til deg som har barn/barnebarn: Tenker du over dette?
Snakker du med barna dine om kropp og grenser?

Skjult ID med pseudonym Tanke on. 24 feb. 2016 00:46

Ja, og ja. Har til og med vitnet i en tilsvarende sak. Får mest lyst til å finne en smørkniv og skjære av grisene både det ene og det andre.

Skjult ID med pseudonym Balder on. 24 feb. 2016 00:53

Ekle greier.

Skjult ID med pseudonym Coma on. 24 feb. 2016 10:48

@Villrosa
Det finnes ikke streng nok straff for slike 😈
Det er en urovekkende tanke at politiet bare har kapasitet til å avdekke toppen av isfjellet. Hva med de som IKKE blir tatt...folk vi kanskje omgåes og inviterer inn i livet. Grøss...
Håper virkelig de med små barn her inne tenker over dette, for som i de fleste voldssaker er det gjerne utsagn som "dette hadde vi aldri trodd om HAM!" når vedkommende blir tatt.

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) on. 24 feb. 2016 11:01 Privat melding

Ja, ungen vet veldig godt om dette, og er flink til å formidle dette verbalt. Man kan aldri beskytte seg helt for slike ting, men så lenge det er en dialog med ungen, så pleier dette å bli plukket opp fort.

Straff hjelper ikke, dette er en sykdom, de må få hjelp. Å sette en sånn person i fengsel har ingen virkning, annet enn at personen er hindret fra å forgripe seg på utsiden.

Skjult ID med pseudonym Mjau on. 24 feb. 2016 11:13

Jeg skjønner det ikke. Dette er altså så utbredt. I hele verden ser det ut som. Hvor glapp det i evolusjonen når det kommer til dette? Jeg leser at mange selv er blitt utsatt for seksuelle overgrep som barn, og bare viderefører faenskapen. Det er umulig å ta det inn over seg, noe er så vanvittig grovt. Tanken på hva som skjuler seg på kanaler vi ikke aner eksisterer... Deep web/invisible web. Jeg blir uvel.

Skjult ID med pseudonym Mjau on. 24 feb. 2016 11:30

De i politiet som sitter på deep web over tid og ruller opp disse pedofilligaene... Fy f... for en jobb. De må ha en psyke ut av en annen verden. Jeg er så glad for at noen orker å ta denne jobben.

Skjult ID med pseudonym Coma on. 24 feb. 2016 11:35

@Villrosa
Fikk ikke du/dere meddommere noe hjelp til å bearbeide inntrykk i etterkant? 😯

Skjult ID med pseudonym Coma on. 24 feb. 2016 11:40

Skjønner heller ikke mekanismen med at mor ofte vet hva som foregår, men ikke griper inn... 😐
Hva skjer med slike overgripere (som blir dømt til fengsel men ikke forvaring) når de kommer ut? Er det liksom fritt fram for å dra hjem til kona og barna?! 😯 (hvis hun på sitt forskrudde vis vil ha ham tilbake i huset).

Skjult ID med pseudonym Kiara on. 24 feb. 2016 11:43

Ja, all cred til det helsepersonellet, etterforskerne og de i rettsapparatet som greier å forholde seg til dette.