Alle innlegg Sukkerforum

Utseende hos kvinner vs menn

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Coma on. 24 feb. 2016 10:38

Er 100% heterofil, men er i stand til å se om en kvinne pr definisjon er vakker eller ikke. Og jeg må si at det er et ganske overveldende flertall av vakre kvinner kontra menn. Hvilket puss er det evolusjonen har spilt oss? 😉

"Skjønnhet kan være så mye", "smaken er som baken"...men det er ikke til å stikke under en stol at det er en god del kjønnsspesifikke trekk som vi fra naturen side er programmert til å bli mer tiltrukket av. Vi har en forkjærlighet for det rette og jevne, symmetri.
Dette dreier seg ikke om bare om vestlig skjønnhetsideal, men evolusjon og viten.

Går jeg rundt i byen en hel dag kan jeg se 100 vakre kvinner, men kun en mann som kan sies å være dette (...hvis jeg er heldig; to 😄).

Dette er ikke en diskusjonstråd om at skjønnhet er mer enn det du ser. Jeg kjenner jo heller ikke de nevnte kvinnene/jentene jeg passerer på gata, mulig de har en personlighet som suger, men det er ikke poenget her.

Er det flere som har registrert det samme som meg? Er det ikke et litt underlig fenomen?

Skjult ID med pseudonym Creeper on. 24 feb. 2016 10:43

Enig 👍????

Og enda mer på datingsider enn IRL. Overrasket over kvaliteten på damene og skuffet over mennene. Snakker fremdeles om noe så overfladisk som bare utseendet vel vitende om at jeg faller for helhet

Skjult ID med pseudonym Zena on. 24 feb. 2016 10:47

Godt sagt, og svært enig:)

Skjult ID med pseudonym Coma on. 24 feb. 2016 10:54

@nigma
Nei, evidensbaserte refleksjoner 😄

(kvinne 56 år fra Akershus) on. 24 feb. 2016 10:55 Privat melding

Jeg vet ikke om jeg ville sagt 100 til 1, men jeg har registrert at det er usedvanlig mange vakre kvinner, og ikke fullt så mange vakre menn. Jeg tror ikke evolusjonen har spilt oss noe puss. Det har antagelig sammenheng med at menn er svært visuelle, og nesten uten unntak velger en pen jente hvis de kan. Kvinner derimot har et helt knippe av kriterier, hvor skjønnhet bare er et av dem. Makt, penger, intelligens - en mann kan være gammel, skallet og grisestygg, og likevel være gift med den rypa, mens for middelaldrende, tykke ikke spesielt vakre kvinner finnes det ingen mengde makt, penger eller intelligens som kan gi dem en 20 år yngre billedskjønn mann.

Kvinners 'salgsverdi' er 80% deres utseende. Personlighet og intelligens teller selvsagt også, men mye mindre. Følgelig sørger kvinner for å gjøre det beste de kan ut av sitt utseende, mens menn som regel gir blaffen. De vet at utseendet bare er en liten del av hva de dømmes på uansett.

Skjult ID med pseudonym Coma on. 24 feb. 2016 10:56

@Creeper
Du har sett det du også ja... 😉
Nei...skulle dette vært basert på kun utseende hadde vi vært en utdøende rase 😂

Skjult ID med pseudonym Balder on. 24 feb. 2016 11:01

Stakkars damene :-(

De har aldri møtt meg.

Skjult ID med pseudonym Balder on. 24 feb. 2016 11:03

@Solecita
Der traff du hodet på spikeren tro jeg.

Skjult ID med pseudonym Coma on. 24 feb. 2016 11:14

@Solecita
Spiller vår tanke om monogami som det eneste rette inn her?
Way back then var det bare alfahannen som fikk parre seg. Et tiltrekkende utseende signaliserte gode gener og ergo videreføring av slekta.
Litt ffw og vi sitter her i dag med det scenariet du beskriver; en fet bankkonto kan veie opp for en veik hake og hentesveis.

Skjult ID med pseudonym Sunny on. 24 feb. 2016 11:26

Blir helt satt ut når gjennomsnittlig pene menn skriver i profilen sin at de ser etter er dame som ikke trenger å være direkte pen, men heller ikke må være stygg... Slike kommentarer fører til blokkering med en gang.

Ja, en skal like å se på den er sammen med, men mye av sjarmen blir, for meg, utstrålt fra det indre og personen blir da vakrere

(mann 49 år fra Vestfold) on. 24 feb. 2016 11:28 Privat melding

Mitt eneste anliggende i denne sak er å få vite hva i huleste @nigma mener med "kvinnetråden gunnar"

Skjult ID med pseudonym Coma on. 24 feb. 2016 11:29

@Villrosa
Nei, føler meg absolutt ikke hevet over noen andre. Som jeg skrev innledningsvis så er dette vitenskap, enten vi liker det eller ei.
Små babyer ser lengre på pene mennesker enn de som er mindre pene. I en søskenflokk får den fineste ungen (ubevisst) mer oppmerksomhet fra mor. Stammefolk uten innflytelse fra det vestlige skjønnhetsidealet finner også symmetriske personer mer tiltrekkende.
Egentlig er det bare et lite hjertesukk fra ei med et normalt bra utseende som selvsagt taper kampen om han ene kjekkasen i baren...fordi han har 15 andre grisefine damer som kjemper om hans gunst! 😜 Livet mitt hadde vært enklere om fordelingen var 50/50 😂

Skjult ID med pseudonym Coma on. 24 feb. 2016 11:44

@Villrosa
Joda...ser en del avleggere som kan bli riktig så flotte om 20 år jeg også 😂 Synes bare ikke det er så mange fra 35+.... 😳

Skjult ID med pseudonym Balder on. 24 feb. 2016 11:51

For å være ærlig, så tror jeg at personlighet spiller like, om ikke større rolle en utseende (sikkert derfor jeg er single selv om jeg er Brad Pit Mk.2). Hvis man er betatt av en person så ser man det attraktive i den personen, selv om andre kanskje ikke ser det samme.
Jeg har en greie med røyking. Jeg kan se en dame og tenke "hun er fin", men så tar hun en sigarett i munnen og da syns jeg plutselig ikke hun er pen lenger. Vet ikke hvorfor, men jeg har hatt de slik så lenge jeg kan huske.

Skjult ID med pseudonym BruceW on. 24 feb. 2016 12:01

Helt enig med trådstarter her. Og det er helt riktig at utseende er et mye viktigere seleksjonskriterium for det ene kjønnet. En av grunnene til at vi ser langt flere pene kvinner omkring er at menn ikke sminker seg :-)

Skjult ID med pseudonym Coma on. 24 feb. 2016 12:04

@Balder
Du ser vel ikke personligheten til hun som sitter i baren?
Er med på tanken om at du kan gå bort til den vakre kvinnen i baren for så å få bedre kontakt med den gjennomsnittlige venninna som sitter ved siden av henne. Men grunnen til at du gikk bort var hun klassisk pene. Selv om hun røyker og er en bitch, så har hun fortsatt et bra utseende og det er henne du vil snu deg om etter på gata (om enn ikke fysisk så iallefall mentalt i det du passerer).

Skjult ID med pseudonym Balder on. 24 feb. 2016 12:11

Jeg har aldri gått bort til noen i baren jeg, jeg er så alt for sjenert til det. Prøver derfor nettdating,

Skjult ID med pseudonym Coma on. 24 feb. 2016 12:13

@Villrosa
Ser dessverre ikke så mye av dette heller. Og jeg må innrømme at for min egen del så hjelper hverken penger eller sjarm hvis vedkommende har et utseende som kun en mor kan elske 😉 #evigsingel

(kvinne 56 år fra Akershus) on. 24 feb. 2016 12:16 Privat melding

@Villrosa: Jeg tror vi snakker om litt ulike ting her. Jeg ser ikke så gresselig mange menn hverken her eller i det virkelige liv som jeg ville beskrive som vakre (jeg synes forøvrig heller ikke Brad Pitt er en vakker mann, bare så det er sagt). Derimot har jeg sett en bråte med menn hvis utseende appellerer til meg og som jeg finner attraktive. Forbausende mange faktisk. 😎 Av de jeg har datet så langt er det vel bare et par som jeg kunne si var objektivt sett kjekke. Poenget er at han er kjekk for meg. Jeg tror det @Coma snakker om er objektiv skjønnhet mens det du snakker om er skjønn i dine øyne. Da blir nødvendigvis tallene litt anderledes.

Ellers lever jeg godt med at en mann ikke er objektivt sett vakker. Noe mer vinn-vinn situasjon enn at jeg synes han er flott mens alle andre synes han er helt ordinær kan jeg vanskelig tenke meg. 😎

(kvinne 47 år fra Sør-Trøndelag) on. 24 feb. 2016 12:16 Privat melding

@Villrosa
Catfight! 😂😂

Skjult ID med pseudonym Kravstor on. 24 feb. 2016 12:18

@Coma
"Way back then var det bare alfahanner som fikk parre seg". Dette gjelder fortsatt i ulveflokken. Blant mennesker fungerer ikke dette. En Alfahann ville aldri klart å forsvare seg, selv ikke med hjelp av alle hunnene. Mennesker er alt for intelligente til at denne teorien kan fungere. En diktator kan ha stor makt, men prøver han å innføre enerett på å ha sex blir nok livet kort.

(kvinne 46 år fra Oslo) on. 24 feb. 2016 12:22 Privat melding

Det med baren er en mysterium for meg, hvordan noen klarer bare å gå nær noen å skjekke opp...🙈

(mann 50 år fra Østfold) on. 24 feb. 2016 12:23 Privat melding

Her er skjønnhetsstandarder omkring i verden.

http://jbhuang0604.blogspot.no/2014/06/global-beauty-standards.html?m=1

(kvinne 46 år fra Oslo) on. 24 feb. 2016 12:23 Privat melding

et...

Skjult ID med pseudonym Coma on. 24 feb. 2016 12:28

@Kravstor
Nei, selvsagt fungerer det ikke i dag. Men det hindrer ikke kvinner som har eggløsning i å snuske litt rundt med han ene maskuline hunken på sommerfesten til jobben...før hun drar hjem til han i kategorien "...men snill" 😉

Skjult ID med pseudonym BruceW on. 24 feb. 2016 12:28

få se da, mjau

Skjult ID med pseudonym BruceW on. 24 feb. 2016 12:33

@Gravlax

Jeg oppfatter ikke denne tråden som et angrep på menn, men bare en observasjon. Du senser kanskje en generell trend?

Skjult ID med pseudonym Piapia on. 24 feb. 2016 12:38

Gravlaks: Helt enig med deg her. Mye frustrasjon ute å går kanskje?

Skjult ID med pseudonym Coma on. 24 feb. 2016 12:39

@Gravlax
Nei...bevares...vi kan godt sitte å prate om pavens skjegg hvis du heller vil det (eller nei...forresten...kommer nok til å forsette å lage tråder om det som faller ned i hode på meg der og da).

Prøver bare å skape litt debatt, og å sette ting på spissen. Og det er utrolig interessant når man får ulike men reflekterte svar fra personer med forskjellig ståsted.

Beklager hvis jeg har tråkka på dine ømme tær.

Skjult ID med pseudonym BruceW on. 24 feb. 2016 12:40

Jeg må si meg helt enig med TS. Hadde jeg vært dame ville jeg blitt lesbisk på flekken ;-)

Skjult ID med pseudonym Coma on. 24 feb. 2016 12:43

@BruceW
En jeg studerte sammen med sa at "hadde jeg vært kvinne skulle jeg ligget hjemme hver dag å gnidd brystene mine!" 😂

Skjult ID med pseudonym BruceW on. 24 feb. 2016 12:45

Har hørt noe tilsvarende om hva noen damer ville gjort om de ble menn.. :-)

Gnidd???

(mann 51 år fra Oslo) on. 24 feb. 2016 12:45 Privat melding

Jeg tenker de tråder du måtte referere til, Gravlax, gir uttrykk for frustrasjon fra noen kvinner's side. Selv har jeg akkurat pirket litt i dette i en annen tråd. Ser vi en Dr. Jekyll og Mr. Hyde hos disse kvinner? :-)

Skjult ID med pseudonym Coma on. 24 feb. 2016 12:48

@BruceW
"Knadd" da...blanda inn litt dialekt her 😉

Skjult ID med pseudonym Coma on. 24 feb. 2016 13:08

@Kiara
Godt poeng! Vi utfordrer herved menn om å starte noen tråder med tema de ønsker synspunkter på! ☺️

Skjult ID med pseudonym milk on. 24 feb. 2016 13:10

Jeg kan ikke si at jeg er imponert over utseendet til sukker damene jeg har møtt IRL. Bildene var bra men det er klart at det burde vært obligatorisk med minst 1 uten sminke.

Skjult ID med pseudonym Schæfer on. 24 feb. 2016 13:15

Skjønner godt hvorfor mange av damene her inne på forumet faktisk er på Sukker..... :-D

Og @Villrosa, tror du har et poeng..;-)

Skjult ID med pseudonym BruceW on. 24 feb. 2016 13:16

Nytt tema som damene kan svare på.

Om man er litt klar for venninna til dama, hvordan får man partneren til å invitere henne med på trekant så det ikke blir noe utroskap og tenners gnissel? Man er jo tross alt gentleman. Og hva slags kamera bør man bruke?

(kvinne 54 år fra Oslo) on. 24 feb. 2016 13:18 Privat melding

Alle vet hva som generelt oppfattes som pen/kjekk/vakker.
Men jeg sier som @Villrosa "Det jeg synes er pene menn, synes min venninne er noe annet". Jeg blir sjeldent tiltrukket av det som "etter boka" er en kjekk mann - men jeg forstår allikevel utmerket godt hva som oppfattes som ehh.... skal man kalle det kommersielt kjekk/vakker. Og når jeg ser meg rundt ser jeg nok flere damer som havner i den kategorien enn menn. Men nå har jo norske kvinner rykte på seg for å være vakre også da :)

Synes norske menn er flotte jeg.

Skjult ID med pseudonym kaia on. 24 feb. 2016 13:23

Innlegget til @ts kan virke noe "slemt" men jeg tror den kan forklare noe av mismatchen som er her inne på sukker.Menn klager på mangelen på respons fra kvinner og at de ikke svarer uansett hvor mange meldinger de skriver.Det er tydelig at menn synes det er mange fine damer her inne ..mens vi damene synes tydeligvis ikke det samme...
Dvs. de undersøkelsene som har konkludert med at menn vurderer seg selv som mer attraktive enn det kvinner vil vurdere dem som- ser ut til å stemme helt.Løsningen må være at kvinner må selv jakte med på mennene de selv liker og menn må nok revurdere sitt speilbilde;.)

Skjult ID med pseudonym Schæfer on. 24 feb. 2016 13:25

Eller at kvinner også kanskje oftere må revurdere sin attraktivitet :)

Skjult ID med pseudonym kaia on. 24 feb. 2016 13:28

Kvinner har heller en tendens til å være for kritiske til seg selv og sitt utseende @schæfer!

Men derimot bør de bli litt tøffere på å ta intiativet både her inne og ute :-)

Skjult ID med pseudonym BruceW on. 24 feb. 2016 13:29

Lurer på hvordan det ville gått her om menn får et begrenset antall åpningsmeldinger. F.eks en om dagen. Da måtte jo damene ut på banen.. eller kanskje bare sukker legges ned :)

Skjult ID med pseudonym Schæfer on. 24 feb. 2016 13:33

Nja.....
Spørsmålet er vel heller om de kanskje tendenderer til å være litt kravstore :)
Men enig i at kvinner her inne muligens burde fremstå som litt tøffere/selvsikre, og kanskje ikke feige ut så fort :)

Personlig er jeg veldig positivt overrasket over responsen her inne, mange flotte damer (I min bok) som faktisk tar kontakt først også, det som dog kan irritere meg litt her inne, er f.eks. de man får looks match med, og hun sender et hjerte, for så å ikke svare på en (Etter eget skjønn) hyggelig melding uten klisjeer eller svada.
De går gjerne inn på profilen flere ganger etterpå da :(

(kvinne 54 år fra Oslo) on. 24 feb. 2016 13:35 Privat melding

@kaia - jeg kan underskrive på at det er mange fine damer her. Jeg har en kamerat som også er her inne. Han er på samme alder som meg og søker dermed damer i samme aldersgruppe som meg. Jeg har fått se hva han har å "velge i" og jeg må si at det er ganske mange flotte/vakre/nydelige damer her inne. Ble nesten litt sjokkert når jeg så hans utvalg altså.... Så vi bør skjerpe oss - vi har noe å konkurrere med. Ikke bare fordi de så bra ut på bilde, de fleste hadde knakande gode profiltekster også.

Jeg må ærlig innrømme at det utvalget jeg får opp ikke har tilsvarende kvalitet - og da tenker jeg ut fra en helhetlig vurdering av profiler.

(kvinne 47 år fra Sør-Trøndelag) on. 24 feb. 2016 13:36 Privat melding

@Schæfer
Kaia har et poeng. Ser det når jeg er på by'n med ei klassisk pen venninne også; det er liksom INGEN selvinnsikt å spore hos enkelte som prøver seg på henne! 😐
Personlig går jeg ikke bort til den kjekkeste mannen i baren fordi jeg VET at jeg kun er midt på treet utseendemessig. Å"prøve bare for å prøve" blir litt for klamt for min del, og utidig gjort overfor han kjekke 😊

Skjult ID med pseudonym BruceW on. 24 feb. 2016 13:42

@Virgo

Etter hva jeg kan se av bildene dine er du et godt stykke over gjennomsnittet blant damer på 44.

Skjult ID med pseudonym Tinka on. 24 feb. 2016 13:44

Det milk sier, alle burde vise seg usminket OGSÅ.

Har sett gjennom kvinnekatalogen hos en mannevenn som er på Sukker.

Der så jeg plutselig en kvinne jeg kjenner fra studietiden, veldig pen, symmetrisk, klassisk skjønnhet, og utrolig fotogen, vært modell. Men herregud, tenkte jeg - leit at ikke personligheten er like pen. For denne dama har utstråling som en glassmanet, hun er sur og tverr og har så vidt meg bekjent aldri vært i forhold til en mann, men hun har sikkert fått mange førstedater.

Jeg synes penhet er helt uinteressant, og laxen har rett. Vi damer er flinkere til å sminke oss, fiffe håret og gjøre det best ut av det vi er tildelt.

Jeg har sett ganske mange pene menn her, uten at det gjør dem mer interessante. Uten et glimt, et sjarmerende smil eller andre slags ulike magneter spiller det ingen rolle om han (bare) er pen. Der er vel menn mer kjent for å være mer visuelle enn kvinner. Jeg tror de like ofte blir skuffet når fernissen krakelerer :-)

Skjult ID med pseudonym Schæfer on. 24 feb. 2016 13:47

@Virgo71
Joda, men dette blir fremdeles ikke noe annet enn anekdoter.

Personlig sjekker jeg ikke på byen i det hele tatt, det er noen år siden, men jeg ser poenget og at det fort blir litt kleint...

På den annen side, så vet man jo aldri, det kan jo hende at de som opptrer på den måten du beskriver er fullstendig klar over at de stiller i en annen liga, men den som intet våger intet vinner, og gjør man det ofte nok, så kan de jo hende man får napp? ;-)

Forøvrig synes jeg ikke det er noen grunn for deg til å nedvurdere ditt eget utseende, ser da for meg ut som en flott kvinne, og jeg tror og håper at de fleste voksne mannfolk ser på noe annet en bare utseendet, og hvis den rette kjekkasen (i dine øyne) liker det han ser ved første øyekast, så håper og tror jeg at han ser litt videre også, hjelper lite om hun ser ut som Angelina Jolie, hvis hun er så selvopptatt og enkel at hun nesten ikke klarer å formidle annet enn enstavelsesord :)

Klart utseendet betyr noe, er jo ofte det som fører til at man blir interessert i utgangspunktet, men jeg tror altså at det er en del kvinner der ute også, som tror de er mer attraktive enn de er, mange av de fortjener kanskje de overfladiske kara som utelukkende går etter utseende/kropp og pupper?

Skjult ID med pseudonym Schæfer on. 24 feb. 2016 13:50

@Villrosa

WORD! :-)

Skjult ID med pseudonym BruceW on. 24 feb. 2016 14:21

Tror My har knekt en kode her.. :-)

(mann 47 år fra Akershus) on. 24 feb. 2016 14:22 Privat melding

Definitivt en evighet da @nigma
Problemet er vel at 20-30 minutter for kvinner ofte er en time for oss :)
Lurer på om vi lever i forskjellige tidssoner :-D

(kvinne 47 år fra Sør-Trøndelag) on. 24 feb. 2016 14:40 Privat melding

Takk for fine ord @BruceW og @Schæfer

@Villrosa: Enig i det du skriver...men for de som gang på gang får et nei, eller ikke får et svar...tror du ikke det til slutt vil føre til "menn som hater kvinner" (og vise versa selvsagt)?

Skjult ID med pseudonym BruceW on. 24 feb. 2016 14:49

Eller man tvinger seg til å fire litt på kravene og får svar fra noen til slutt...

Skjult ID med pseudonym durrr on. 24 feb. 2016 14:51

Forklaringen på hvorfor det er 100 pene damer og 1 vakker mann er enkel:
Det finnes bare én av meg :D

(kvinne 45 år fra Østfold) on. 24 feb. 2016 15:04 Privat melding

20-30 min på badet må jeg si er lite hehe fra jeg går inn i dusjen til jeg går ut av badet ,så har det nesten gått en 1 time hehe ;)

(kvinne 45 år fra Østfold) on. 24 feb. 2016 15:08 Privat melding

leeer@rosa

(kvinne 45 år fra Østfold) on. 24 feb. 2016 15:14 Privat melding

jeg er en sånn 20 min dusjer haha om morran,når jeg er ferdig med det jeg skal setter jeg med ned i dusjen å bare nyter varmen å våkner haha vet det er komisk hehe;) skal jeg på date bruker ihvertfall 2 timer for da er det mere sminke og krølle håret haha til hverdags 1 time,men sminker meg bare litt om morran før jobb;)

(kvinne 45 år fra Østfold) on. 24 feb. 2016 15:24 Privat melding

ler @ rosa er der snart selv så jeg skal ikke le for lenge haha

(mann 46 år fra Oslo) on. 24 feb. 2016 16:55 Privat melding

Dette var et interessant (og litt humoristisk) tema.

Vel, for meg er vakker - men ikke minst 'skjønn' - to mere fascinerende ord enn pen, som jeg forbinder med ytre overfladisk skjønnhet.

Jeg får inntrykk... av at @TS inkludert hennes talskvinner/-menn beskuer verden rundt seg med påsatte modellmasker foran eget ansikt. Som mange av oss vet ser vi oss selv i andre. Hva er det vi ønsker å se i andre? Masken eller det ekte?

Av en eller annen rar grunn er endel kvinner... (som har rykte på seg å være mindre sosialt overfladiske enn menn) ...vellldig opptatt av sitt ytre utseende, og det er jo totalt motstridende... De fleste menn gir blanke i kvinnenes sminke. Det er oftest en konkurranse kvinnene seg imellom.

En helt annen ting: Noen øverst her trur visst at de selv er i stand til å personlig definere det 'objektivt vakre'. What??????? Det hørtes rent guddommelig ut , hehe :P

Det er masse flotte damer her ;-) Det er dame jeg ser etter. Og det er masse flotte menn kan jeg se, selv om jeg er mann :-)

(mann 46 år fra Oslo) on. 24 feb. 2016 17:37 Privat melding

@Mr.Ketchup
Der kunne vi tatt noen Læreren-Arne-vitser, hehe :P

@Villrosa
Jeg liker best sminke som er 'karikerende' fremfor sminke som prøver å skjule rynker og ditt og datt.
Og forresten: Parfyme er kult. Hvis man greier å bruke det bra (og ikke for overdrevet). Å finne en lukt som på magisk vis gjenspeiler ens sjel.

Skjult ID med pseudonym Schæfer on. 24 feb. 2016 17:44

Og som et innlegg i debatten...
Jeg går ikke god for hele innlegget,, men det er noen poeng her..😀http://www.aftenposten.no/meninger/sid/For-meg-er-norske-jenter-like-tiltrekkende-som-Donald-Trumps-hentesveis-8367539.html

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 24 feb. 2016 18:10

Øhh.. Ikke så rart da, for kvinner er jo generelt mye vakrere enn menn.
Sånn har det vært siden tidenes morgen. Er en del av forskjellen mellom kvinner og menn.

Men er det bare jeg som ikke skjønner problemet her?
Finner du ingen vakre menn, kan du alltids bytte fil til vakre kvinner. :P

(kvinne 56 år fra Akershus) on. 24 feb. 2016 18:15 Privat melding

Jeg tror poenget her er at kvinner ikke er like avhengige av at deres partnere er vakre som menn er.

(mann 29 år fra Hordaland) on. 24 feb. 2016 18:19 Privat melding

Andre har nok nevnt det, men det er jo noe med at kvinner bruker masse sminke og klær som framhever de riktige formene. Menn gjør ofte hverken det ene eller det andre. Tror nok mange av disse kvinnene raskt mister en del av flottheten sin om de vasker ansiktet.

Det er uten tvil mange pene kvinner på Sukker, men når jeg går på f.eks. treningssenter så er det for det meste menn som ser bra ut. Hvordan det er på byen eller Sukker kan jeg egentlig ikke si mye om, men selv om jeg er hetero så sammenligner jeg meg selv med andre menn når jeg ser dem, og de fleste ser da helt kurante ut? Men kanskje jeg er blant de mennene som overvurderer eget utseende :P

(mann 46 år fra Oslo) on. 24 feb. 2016 18:22 Privat melding

;-)

Dette var morsomt :o) Nå tok jeg en kjapp tur ut for å handle, og hadde bestemt meg for å prøve å telle subjektivt pene folk, fra min vinkel. Ekstra vanskelig ved at jeg prøvde å kaste helt fra meg sensuell skjønnhet jeg ser i kvinner.

Da jeg var ute så jeg solen var gått ned og det glødet rødt i horisonten. Da passerer en fremmed mann meg. Jeg smiler, peker bak ham på lyset og sier: "Se, så vakkert." Han smiler tilbake og jeg gjorde meg tanken senere at det var trolig denne personen (i min underbevissthet) som jeg dypest sett mente ('fortalte til') at var vakker :-)

Inne på butikken begynte jeg å stadig flire av meg selv der jeg glodde enhver midt i ansiktet litt mer enn hva som er vanlig. Også oppsto et problem: Jeg greide ikke finne noen som ikke var vakre :) Det bruste litt i kroppen og jeg følte meg veldig glad.

Så @TS og noen andre: Jeg skjønner ikke bæret av hva dere snakker om. (På denne tråden altså.) :-)

Skjult ID med pseudonym Creeper on. 24 feb. 2016 18:24

Jeg gjentar gjerne at jeg ser overraskende mange flotte menn IRL. På sukker derimot... Er de på andre matchlister enn min.

Mange av dameprofilene er som flere nevner - smashing!
Men hvorfor bryr menn seg så lite om å se bra ut da? Noen skriver at menn ikke er opptatt av å klær og utseende. Er man ikke opptatt av å være velstelt? Hvorfor?

(mann 29 år fra Hordaland) on. 24 feb. 2016 18:29 Privat melding

Creeper det er vel litt tradisjon nesten. "Mandig" å ikke bry seg. Men jeg tror det blir mindre og mindre slik med tiden, og menn av den yngre generasjonen bryr seg nok om utseendet sitt.

Skjult ID med pseudonym Creeper on. 24 feb. 2016 18:33

@Bjørn89

Du har nok dessverre rett ang den voksne generasjonen. Feite ølvommer, møkkete t-skjorter og bar isse. Veldig mandig!

(mann 29 år fra Hordaland) on. 24 feb. 2016 18:37 Privat melding

@ Creeper Ølvom og møkkete t-skjorter er ikke akkurat særlig tiltrekkende nei. Bar isse er det vel ikke stort å gjøre med, med mindre man skal begynne med hårtransplantasjon osv.

(mann 48 år fra Oslo) on. 24 feb. 2016 18:40 Privat melding

Jeg skjønner at mange synes det er mer tiltrekkende med en fyr som har alt håret intakt, men jeg skjønner ikke hvorfor bar isse blir nevt i samme åndedrag som feit ølvom og møkkete T-skjorter @Creeper. Mener du at man må dekke seg til med lue eller tupe? Eller investere i transplantasjon?

Skjult ID med pseudonym Creeper on. 24 feb. 2016 18:46

Enig med dere. Jeg taster på mobilen og var upresis. Det jeg så for meg var en sånn glissen hentesveis av fett hår og issen glinsende mellom hårstråene.

Skallete velstelte menn var ikke med i denne tanke

(kvinne 56 år fra Akershus) on. 24 feb. 2016 19:11 Privat melding

Skallet har jo vært sex-symbol siden Yul Brynners tid, og den eneste mannen som ga meg slørete blikk så langt her, var også skallet. På den rette mannen er det super-sexy.

Skjult ID med pseudonym Creeper on. 24 feb. 2016 19:13

De to forholdene jeg har hatt var begge menn med lite hår. Nå drømmer jeg om en kraftig gråsprengt manke 😄

(mann 46 år fra Oslo) on. 24 feb. 2016 19:14 Privat melding

. .OOO . . . OOO
OOOOO . OOOOO
. OOOOOOOOOO
. . OOOOOOO
. . . . OOOO
. . . . . . O

(mann 46 år fra Oslo) on. 24 feb. 2016 19:29 Privat melding

Kvinner kan bruke hentesveis for å lage skjegg?

Skjult ID med pseudonym Balder on. 24 feb. 2016 19:45

Jeg vet dere elsker det når jeg kommer med mine etterlengtede fakta.
Skallethet er et tegn på mandighet! Biologisk og vitenskapelig! Det er nemlig de mannlige kjønnshormonene som dreper hårcellene i hodebunnen.
(Selv er jeg så heldig at min mandighet ga seg uttrykk allerede tidlig i tyveårene :-P )

(kvinne 47 år fra Sør-Trøndelag) on. 24 feb. 2016 19:50 Privat melding

Ikke feil med en skalla mann så lenge han ikke kjøre sånn "bozo the clown"- look 😊
Helt "snagga" kan være sexy det 😉

Skjult ID med pseudonym Kravstor on. 24 feb. 2016 20:12

@Balder
Det er jo riktig at det er mannlige kjønnshormoner som dreper hårcellene til de som er genetisk disponert for det. Menn på 25 har høyere verdier på kjønnshormoner enn menn på 50 men har også mer hår. Selvtillit vil uansett mer enn kompensere for manglende hår for de fleste damer.

Skjult ID med pseudonym Balder on. 24 feb. 2016 20:26

@Kravstor
Ikke ødelegg trøsten for oss som er lit tynne i hyssingen!
(Dessuten hadde jeg like lite hår som 25 åring). (Bortsett på ryggen da, der hadde jeg mindre.)

Skjult ID med pseudonym Creeper on. 24 feb. 2016 21:01

Og hvor kommer nese- og ørehårene fra da?
Utrolig mange menn lar nesehår vokse ut av nesa... Æsj

Skjult ID med pseudonym BruceW on. 24 feb. 2016 21:02

Det synes du er rimelig sexy, Creeper. Det har flere fortalt meg.

Skjult ID med pseudonym Creeper on. 24 feb. 2016 21:03

Bruce, bare om de er så lange at jeg kan flette dem og tre glassperler på

Skjult ID med pseudonym BruceW on. 24 feb. 2016 21:08

http://www.arrse.co.uk/community/attachments/hair-trimmer-nose-hair-trimmer-small-35787-jpg.107133/

Skjult ID med pseudonym Conrad on. 24 feb. 2016 21:19

Jeg er helt enig! Det går 15 vakre kvinner på dusinet! Det er derfor kvinner er nødt til å kunne tilby noe mer enn et vakkert ytre. Dessverre er det få som klarer dette. De stoler blindt på sitt vakre ytre til de en gang mot slutten av tyveårene innser at de burde ha vektlagt andre kvaliteter fremfor de kvalitetene de naturlig mottok fra naturens side.

(mann 46 år fra Oslo) on. 24 feb. 2016 21:22 Privat melding

@BruceW
Indiansk kultur?

Skjult ID med pseudonym Vimsa on. 24 feb. 2016 21:42

Kjenner jeg ble nesten litt forelsket i deg nå @Hovmester😂😂😂

(mann 28 år fra Sør-Trøndelag) on. 24 feb. 2016 21:45 Privat melding

Det med hvor kjekke menn er har også veldig mye å si hva man har gjort med det utsende man har fra naturens side. Jeg var aldri noen kjekkas når jeg vokste opp verken på vgs eller på ungdomsskolen, vil ikke si jeg er noen supermodell nå heller, men etter jeg fikk fikset på hår og klær og hjulpet en del andre menn med dette ser jeg mye bra potensiale der ute. Lær å kle dere!:)

Skjult ID med pseudonym Vimsa on. 24 feb. 2016 22:09

Å ja @Hovmester😜 Er noe av det mest eksklusive jeg har blitt tilbudt noen gang😂

Skjult ID med pseudonym Vimsa on. 24 feb. 2016 22:28

Nei for all del! Godt å høre at du tar vare på å setter pris på damene:-)
Du serverer de vel gjerne billigste variant av pulverkaffe også?

Skjult ID med pseudonym Vimsa on. 24 feb. 2016 22:36

Skal det kjøres stil må det da være gjennomført......Er ikke du Hovmester?

Skjult ID med pseudonym BruceW on. 24 feb. 2016 22:43

Kjipt å be hovmesteren stå for innkjøpene. Han skal jo bare åpne åpne dører og servere.

Skjult ID med pseudonym Vimsa on. 24 feb. 2016 22:44

Hvorfor sjokomelk @Mjau?

Skjult ID med pseudonym Vimsa on. 24 feb. 2016 22:48

.....ja ikke sant @BruceW!
Hadde tatt seg ut om dama kom med medbragt! Hadde blitt fornærmet jeg om jeg hadde hatt en stilling tilsvarende hans:-)

Skjult ID med pseudonym Vimsa on. 24 feb. 2016 22:49

Sjokolademelk og julebrus.......barnedrikk....?

(mann 46 år fra Oslo) on. 24 feb. 2016 22:51 Privat melding

Hvorfor har tråden blitt markert som useriøs av flere?

Det kan hende noen er blitt støtt men dette burde man vel tåle? Det finnes raringer av alle slag. Hvis jeg skal trekke frem noe litt trist så må det være tilstanden som en kvinnelig 'heterofil' som nesten bare ser skjønnheten i kvinner :P

(mann 46 år fra Oslo) on. 24 feb. 2016 22:52 Privat melding

Sjokomelk er godt

(mann 46 år fra Oslo) on. 24 feb. 2016 22:53 Privat melding

Jeg har kjøpt brusmaskin. Kanskje jeg skal prøve sjokomelk med kullsyre.

Skjult ID med pseudonym Vimsa on. 24 feb. 2016 22:55

Hadde med at du, i kraft av din stilling, skal servere......har ikke med medbragt når man kan bli server, veit du:-)

Skjult ID med pseudonym Vimsa on. 24 feb. 2016 23:01

Nei, vet du hva....det er i grunnen likegyldig @Hovmester.
For det er ikke alle som bryr seg så mye om akkurat det, å som faktisk setter pris på en kanelsnurr fra Lidl....hvis den blir servert av "den rette":-)

Skjult ID med pseudonym Vimsa on. 24 feb. 2016 23:06

Nå ble jeg jammen meg nesten litt smigret.....bare nesten.

Skjult ID med pseudonym Schæfer on. 24 feb. 2016 23:08

"- Hvis jeg skal trekke frem noe litt trist så må det være tilstanden som en kvinnelig 'heterofil' som nesten bare ser skjønnheten i kvinner :P"

Hør, hør :-D

Skjult ID med pseudonym Cllou on. 24 feb. 2016 23:15

Min storstebror sverger til brødskive med brunost og ketsjup og varmes i microen, har aldri testet, men aldri vært fristet heller med cola ved siden av. Har noen prøvd sukker på brunosten? Vinsglasset funker for meg. 1 slurker rødvin og 3 1/2 slurk cola.. det er ikke for å dnugatti og nøkkelost.repe rødvinsmaken, da kunne jeg kjøpt noe annet istedet, men liker kombinasjonen da.

(kvinne 51 år fra Hordaland) on. 24 feb. 2016 23:17 Privat melding

oi dette var en lang tråd mange som mener noe om dette

jeg tenker det er mye vakre menn og - menn
vi damer har sminke, hår ting og tang etc og jeg ser jo på meg selv at jeg blir penere med litt sminke da... ikke for mye

de fleste menn bruker jo ikke sminke enn så lenge...

Skjult ID med pseudonym Cllou on. 24 feb. 2016 23:20

@cllou
Hva har din storstebror med dette å gjøre?

Skjult ID med pseudonym Vimsa on. 24 feb. 2016 23:29

Ja hold deg unna rampen @Hovmester og hold deg til sjokolademelken:-)

@Cllou...det må du nesten spørre @Cllou om:-)

(mann 48 år fra Oslo) to. 25 feb. 2016 02:39 Privat melding

@Balder navnet ditt ga en dypere mening nå. Eller er det kanskje riktigere å si mer overflatisk mening😊

Skjult ID med pseudonym Antonyma to. 25 feb. 2016 07:50

Haha, altså... her var det mye politisk korrekthet ("alle er fysisk vakre/pene") og ellers mye selvmotsigende og/eller hykleriske greier...

Mange menn ser ut til å være enig at de (generelt) er visuelle vesener og at utseende betyr MYE når de ser etter partner ...samtidig er/trenger de liksom ikke være så opptatt av å gjøre det beste ut av eget utseende fordi de er ikke (så) overfladiske (som damer) eller fordi de har skjønt at skjønnhet kun er skin deep..?
nei ta dere en bolle altså! :P
Hadde mannfolk i den grad det forfektes i denne tråden "skjønt" at skjønnhet er skin deep og satt personlighet over eller i det minste like høyt som skjønnhet, slik som damer i mye større grad gjør (...og må gjøre tydeligvis!), når de leter etter aktuelle partene så hadde nok datingverdenen sett rimelig annerledes ut...mulig skilsmissestatistikken hadde gått litt ned også..haha :P (.. ta en bolle til om det ble for drøyt for deg ;D )

Eg er veldig enig med trådstarter, og hadde eg vist frem den opprinnelige matchlista mi (før eg fjerna de værste freakshows) så hadde dere jaggu skjønt hva det var snakk om her! (venner har fått latterkrampe...med tårer(!) og lurt på hvilken stein alle disse raringene har krøpet frem fra!! ..og det er jordnære, fornuftige, vanlige, under gjennomsnittet overfladiske venner vil eg påstå)

Og...altså.... eg gikk inn på looks for første gang for et par uker siden...og det var reine skrekkfilmen!!...eg trodde ikke mine egne øyne etterhvert som eg bladde,,,så mange uattraktive (creepy, ekle, skumle,rare, feite,ufjelge, merkelige) menn skal det godt gjøres å finne på en gang ...f,eks i gatebildet, men her på sukker er de...samlet på et sted! ...etter de første femti..ish ble det tross alt litt mer "normalt" (what was that about??!? :o ) but still....eg går IKKE inn der igjen!
Ellers er det generelt laaaaangt mellom kjekkasene ja....(både her og i gatebildet) og enda lenger mellom kjekkaser med interessant profil...men de trenger det vel ikke for de rennes vel ned av damer..som håper at de er nåla i denne enorme høystakken :P

Skjult ID med pseudonym Antonyma to. 25 feb. 2016 07:55

BTW.....siden eg først har tatt bladet fra munnen her og kalt en spade for en spade: hvorfor har så mange menn styggere tenner enn damer også?? DET burde jo ikke være kjønnsavhengig... !?!

Mannfolka må gjerne se på tråden som et angrep/nedsnakking av menn og dermed avfeie det hele... og til og med skrive/antyde at det er noe feil/trist med damer som opplever at det er slik @ts beskriver ...men det gjør dere ikke "vakrere eller kjekkere" på den ene eller andre måten for det...just saying...

Evt kan menn innse at også mange damer (og jada, t.o.m. de intellektuelle) er "visuelle" og liker en kjekk og velstelt mann (fra topp til tå ja!) og step it up a bit sånn generelt..og spesielt på det verbale i profilene er det MYE å gå på!!

(personlig ønske: smilebilde MED tenner takk, eg vil se tenna dine! haha..dvs om du er kyssbar ;-) )

Eg ser mer på innlegget som et oppriktig hjertesukk, som er like legitimt som alle andre meninger og tanker her, og det hjertesukket tror eg det er mange som kjenner seg igjen i enten de tør å si det høyt eller ei...(sikkert også noen menn som føler det slik!?..eller?)

Manglende svar på meldinger som stadig er oppe som tema her taler da også sitt tydelige språk..,...for trust me, damer svarer når de ser og/eller leser noe de virkelig liker! ;-D

(mann 49 år fra Vestfold) to. 25 feb. 2016 08:11 Privat melding

AKK ja sann. Et godt utseende er som sjokoladen, det gjør deg fristende å smake på, men det er jo ikke dermed sagt at du hverken smaker søtt eller er spesielt god. Det kan være som å sette tenna i en firkløver som har ligget på hytta i fem år. Et godt utseende gir deg med andre ord et fortrinn i begynnelsen. Så skal du begynne å vis hvem du EGENTLIG er. Og det er i den neste fasen du vil komme til å stille likt med alle andre. Dine personlige egenskaper er jo relatert til hva du sier og gjør. Dine handlinger, og ikke den rette nesa di. På nett blir selvsagt utseendet en forholdsmessige viktig faktor. Noe det er grunn til å passe seg litt for.

(mann 48 år fra Oslo) to. 25 feb. 2016 08:21 Privat melding

Men altså: Er poenget her at menn er mer uheldige utseendemessig enn damer på grunn av naturens ubarmhjertighet (dårlig ansiktssymmetri, håravfall osv.) eller på grunn av at de er dårligere til å ta vare på seg selv?
I det første tilfellet kan det godt mulig stemme (mine to ansiktshalvdeler er I hvert fall så asymmetriske at jeg må være enhver renessansemalers våte mareritt). I det andre tilfellet er jeg derimot slett ikke enig. Greit nok, jeg innrømmer glatt at jeg kunne/burde trent mer og skjerpa meg i kostholdet, men jeg kjenner også drøssevis med mannfolk som er veldig nøye med å ta vare på seg selv, både når det gjelder trening og livsstil generelt.
Og før dere begynner: Jadda, jeg føler meg selvfølgelig bare truffet, mobba og tråkka på tærne her.

Ellers har jeg fulgt forumet noen år, og noe som faktisk er litt interessant er at i så å si hver eneste tråd som omhandler kropp og utseende, så nedvurdere både menn og kvinner nesten uten unntak det motsatte kjønn sammenlikna med en selv. Litt morsomt, egentlig.

Skjult ID med pseudonym Antonyma to. 25 feb. 2016 08:26

selvsagt@Gunnar69 og de som vet at de er "visuelle av seg" bør jo passe seg ekstra for bitersøte fristelser ;-)

samtidig må det sies at det liksågodt kan være slik at den mindre fristende firkløveren som ser fem år gammel ut...også "smaker" dertil ....og at den firkløveren som ser fristende og deilig ut faktisk er godest ;-)

Skjult ID med pseudonym Antonyma to. 25 feb. 2016 09:00

"My milkshake brings all the boys to the yard,
And they're like
It's better than yours,
Damn right it's better than yours,
I can teach you,
But I have to charge"

dedikert til @hovmestern :)

I knew you would come this time too;-)

(kvinne 56 år fra Akershus) to. 25 feb. 2016 09:20 Privat melding

@Antonyma: Jeg ser vel hele spekteret her, fra de som har et utseende som kun en mor kan elske, til de dødskjekke. Og mange normalt attraktive. :-)

Det jeg derimot til tider undrer meg over er at mange ikke gjør noe særlig ut av det de har. Jeg har vært der selv, usminket, uten å gidde å gjøre noe annet med håret enn å vaske og gre det, langbukser, flate sko. Jeg var gift og var ikke interessert i å tiltrekke meg menn. Men jeg registrerte jo at interessen fra menn økte dramatisk da jeg skiftet stil for et par år siden. Det forundrer meg at når man er på let etter en kjæreste, at man ikke gjør et forsøk på å vise seg fra sin beste side. Det gjelder begge kjønn, men særlig menn. Jeg har heldigvis ikke opplevd ekstremvarianten selv, jeg har vært heldig med mine dater, men jeg har jo snakket med jenter som har opplevd å stille velduftende til date med nykrøllet hår og en lekker kjole, for så å bli møtt av en mann med skitne, slitte klær som luktet svette og det som verre er. Og det hjelper ikke hvor fantastisk personligheten din er, eller for den saks skyld hvor pen du er, hvis denslags helt grunnleggende ting ikke er på plass.

Og ja. Det er 100% riktig at det er personligheten som får folk til å bli, men for å bli må de først ha kommet...

(mann 44 år fra Telemark) to. 25 feb. 2016 09:29 Privat melding

For å svare trådstarter: Hvorfor er det flere "klassisk pene" kvinner en menn?
Fordi "klassisk pene" menn ikke har hatt noen fordeler i evolusjonen.
Klassisk penhet er et feminint trekk, og menn som innehar dette blir sett på som androgyne og potensielt homofile. Menn kan jo være attraktive for kvinner uten å være pene, de fleste filmstjerner som blir sett på som kjekkaser er jo ikke "pene" i den klassiske betydningen, men de har ett eller annet som kvinner (og menn, på en sånn heterofil -kunne vært bestekompisen hans- måte) finner attraktivt.

Vi er også så heldige å bo i det landet i verden med flest pene damer!
Norske menn derimot scorer vist bare gjennomsnittlig. Spanske menn og norske damer er vist de peneste ifølge Internett. (Og man skal jo tro alt som er på internett!)
Det er vel fordi vikingene røvet alle de pene damene fra England.

Skjult ID med pseudonym Vimsa to. 25 feb. 2016 09:36

Nå ser jeg sjelden på damer og tenker over deres utseende. Men det jeg ser her er, ang menn, er at ikke alle er like nøye med hva slags profilbilde de bruker. Er liksom ikke så nøye å "ta seg best mulig ut"😁
Har vært inne på Looks. Har faktisk sveipet høyre flere ganger pga albumsbildene, til tross for at jeg aldri ville gått inn på profilen kun etter å ha sett profilbilde.
Jeg tror vi damer er mer nøye på hva slags førsteinntrykk vi gir med profilbildet vårt😊

Skjult ID med pseudonym Antonyma to. 25 feb. 2016 09:44

hahaha.....elsker hvordan eg får frem den passiv- agressive siden din @hovmester ...hver gang lizzom! ...eg skjønner ikke...? jo det gjør eg!! muahahah ;D

...det at behovet ditt for å komme med mer eller mindre fordekt selvskryt (som eg mistenker for å være sterkt oppskrytt) blir ekstra sterkt ved alle slike tema taler sitt eget språk.......loud and clear baby ;-)

ord for dagen: drag eller selvbedrag? ;-D

Skjult ID med pseudonym Antonyma to. 25 feb. 2016 09:47

@solecita

enig :-)

(mann 48 år fra Oslo) to. 25 feb. 2016 09:58 Privat melding

Når jeg scroller nedover tråden her, er det vel ikke akkurat Hovmesteren som står for det mest fordekte selvskrytet.

Skjult ID med pseudonym Antonyma to. 25 feb. 2016 10:08

@kjetil74
du er inne på noe...norske damer er vakre på verdensbasis... vakrest til og med sier iallefall min svenk/iranske kompis som har reist over hele verden og bodd i mange land inkl Norge.....hehehe ;-)

(vi tar til oss det vi kan!)

og derfor er det kanskje ikke usannsynlig at det er bra hold i trådstarters påstand/observasjon tross alt!?!

Norske menn burde således føle seg relativt heldige som du sier, men gjør de det?? who knows...

Skjult ID med pseudonym Antonyma to. 25 feb. 2016 10:25

hehehe...undersalg ja...mer enn du er klar over tror eg;) når det gjelder salg så er om å gjøre å selge seg inn, istedenfor ut hovmester...:-)

(kvinne 56 år fra Akershus) to. 25 feb. 2016 10:57 Privat melding

@Villrosa: Jeg har også vært fornøyd med utseendet på de jeg har vært på date med, men det er jo naturlig nok fryktelig mange fler jeg ikke har vært på date med av de som har kontaktet meg. Det er mange grunner til at det ikke blir noe mer, fra begges side, men jeg skal være ærlig nok til å innrømme at utseendet har vært utslagsgivende i noen få tilfeller. De vanligste er imidlertid geografi, alder og at det de skriver ikke appellerer til meg. Du kan lett forføre en kvinne via ord. Russerne sier at 'menn elsker med øynene, og kvinnene med ørene' og det er mye sant i det.

Skjult ID med pseudonym Piapia to. 25 feb. 2016 11:17

Antonyma: Ditt hjertesukk var trist lesing. Bare husk at bak hvert profilbilde som du gjør narr av finnes det et menneske. Det å kalle de freaks og skrekkfilm og vise de frem til dine venner for å få latterkrampe for deretter å poste om det på forum er direkte ufint. Får håpe for din del at det ikke sitter en guttegjeng en plass i landet og ler seg skakk over dine bilder.

Skjult ID med pseudonym Tinka to. 25 feb. 2016 11:44

Antonyma
Jeg må bare si, at du forfrisker hele forumet noe så inn i h...når du fyrer løs med skarpt og driter i om du er politisk korrekt.

Akkurat da/nå, i det jeg leste ditt første innlegg over her må jeg innrømme at jeg spontant lo høyt. Dessverre, for det resulterte i kaffesprut over alle regningene her. Herlig. Rett og slett herlig.

Sorry Piapia, du har jo et poeng, men akkurat en som Antonyma kan tillate seg det. Hun går rett i strupen på alle fordekte, både de pene og de "mindre pene", av begge kjønn. Dagens!

Etter @my sin nye tråd tenkte jeg, nei - på tide å logge av forum for godt. Men hvis du lover å underholde oftere her, så blir jeg gjerne en stund til:-)

Skjult ID med pseudonym Antonyma to. 25 feb. 2016 11:58

hm....hår ja....er det "lov" på forum å si at man foretrekker menn med hår da?.
....føler ikke det er mer "feil" enn at menn foretrekker damer med hår... :D men aner jo muligheten for å få masse tyn for å si det høyt ,... fordi vi skal jo alle tilsynelatende bare tiltrekkes av det indre her på forum....kun det... det er iallefall litt fy fy (for oss kvinner spesielt) å ha preferanser som evt går i retning av det "normativt vakre/kjekke" når det gjelder utseende...men desto mer innafor å skrive at man tenner på skalla menn antar eg...

Dårlig menneske eller ei i forumfolkets øyne, eg elsker å rufse, pjuske og kose med håret hans. <3 ...ikke helt samme følelsen å klappe en på skallen nei..men klart... det står ikke på dealbreakerlisten heller!
Og man lærer seg å like flere og flere ting etterhvert som man blir eldre...eg gjør iallefall det...så da er det bare å vente på at eg skal bli gammel nok til å like det meste da! Ser virkelig frem til å se stadig flere kjekkaser i bybildet! :D hahaha..

(mann 46 år fra Oslo) to. 25 feb. 2016 12:09 Privat melding

Hvordan ser jeg ut, Anonyma? :D
Jeg har begynt å miste litt hår foran. Sukker aksepterte først ikke dette bildet før jeg skrev et brev tilbake om mulighet for personlig identitet. (Jeg liker ikke å bruke 'smile-passfoto'.) Men det morsomme var at det sto noe om at det kunne skremme folk :p Er jeg så støgg?

Skjult ID med pseudonym Helena to. 25 feb. 2016 12:15

@Antonyma: Tror jeg bare blir mer og mer sær og kresen med årene, jeg... Særlig når det gjelder personligheten, verdiene og livsstilen en mann må ha for at det skal være mulig å forelske seg ...

Kanskje derfor jeg er her :-D

(kvinne 56 år fra Akershus) to. 25 feb. 2016 12:22 Privat melding

@Antonyma: Jeg er med @Tinka: Jeg lo så tårene trillet da jeg så innlegget ditt. Fortsett med dem. Du gjør dagen min bedre.

Og folkens. Get real. Vi tenner på ulike ting. Hvorfor er det så sjokkerende å si det? Jeg har vært på begge sider av gjerdet - stygg som nøkken, og noe mer heldig etter en kraftig make-over. Og det sto ingen kø, til tross for at jeg var mye snillere, søtere og hyggeligere da jeg var i den første perioden.

Jeg synes det er positivt at man kan lære seg å utvide sin horisont. Jeg har fallt for menn som var et godt stykke utenfor mitt opprinnelige 'ideal', og det er jeg takknemlig for. Sukker har faktisk utvidet min horisont. Men jeg ser ingen grunn til å hakke på de som har andre preferanser. Foretrekker du liten og slank og med barbert skalle? Fint. Høy mørk med kosemage? Strålende. Hjulbeint med rødt hår og med store muskler? You go, girl! Live and and let live. Det er gudsjelov noen for alle.

La oss nå få lov å si hva vi liker og ikke liker uten at folk skal bli så fordømt dømmesyke. For nå er jeg faktisk i ferd med å få overdose av all 'positiviteten' her. Den kan faktisk trekkes for langt og gå over i dømmesyke den også, og det er nå i ferd med å vippe over. Blir det for mye positivitet så blir det for søtt selv på sukker.

(mann 48 år fra Oslo) to. 25 feb. 2016 12:28 Privat melding

Er da forskjell på å ha ulike preferanser og kategorisk gnåle over alle som ikke lever opp til ens egen formidable skjønnhet? Det er i hvert fall kontentaen av mange av innleggene JEG ser i denne tråden.
Men nå skal jeg ut på ski. Fordelen med sånne tråder er at jeg irriterende nok blir motivert for å jobbe litt ekstra med egen fasade.

(kvinne 56 år fra Akershus) to. 25 feb. 2016 12:32 Privat melding

@HerrFekt: Har du ambisjoner om å gå fra HerrFekt til Perrfekt :-)

(mann 48 år fra Oslo) to. 25 feb. 2016 12:36 Privat melding

Nei, DET er kjøtt forlengst. Og med dagens form er det snarere snakk om å skifte til Herr Defekt ved hjemkomst.

Skjult ID med pseudonym Piapia to. 25 feb. 2016 12:38

Det er ikke sjokkerende å si at vi tenner på ulike ting sol. Men man kan holde seg for god for å gjøre narr av de som man anser som lite tiltrekkende. Har de ikke livets rett her inne? At noen er fredet her inne og kan komme med slike uttalelser uten at noen reagerer, er helt tydelig.

Skjult ID med pseudonym Piapia to. 25 feb. 2016 12:53

Gravlax: Helt enig med deg. Godt skrevet :)

(kvinne 56 år fra Akershus) to. 25 feb. 2016 12:55 Privat melding

@Paper: Hvis jeg er søt som en liten pusekatt, så tror du ikke på meg. Hvis jeg viser litt klør, tror du ikke på meg. Hva må jeg gjøre for at du skal tro på meg? Bite noen?

Jeg er ikke slank nok til å falle innenfor kravene til din idealkvinne uansett, men faller i hvert fall innenfor dine krav til bryststørrelse...

Og @Hovmester: Å høre deg karakterisere andre som ufine - det er så ironisk at det får meg nesten til å slutte å skrive på sukker.

Omtrent som da Tom Lehrer (hans navn være lovet) sluttet å skrive satiriske protestsanger da Henry Kissinger og LeDucTho fikk fredsprisen, fordi livet var mer ironisk enn noe han kunne produsere.

Skjult ID med pseudonym Antonyma to. 25 feb. 2016 13:05

@tinka :D
hehe, takk og lov for at det enda finnes damer som deg med humor, også ift dette tema, innpå her!! ...og som ikke leser enhver av mine karakteristikker over her bokstavlig og med indignasjon i blikket som f.eks @piapia ... og....diverse xxxx

@piapia...om noen skulle sitte å le mitt profilbilde en eller annen plass i Norges land uten at eg visste om det kunne eg ikke brydd meg mindre...eg ville jo ikke visst om det!! hahaha, og at når et par tre av mine beste venner uavhengig av hverandre får hakeslepp og latterkrampe så burde du kanskje ane at det er nok ingen røyk uten ild i dette tilfellet.....
..og jada vi er alle mennesker :), og noen av disse menneskene velger å legge ut bilder som kunne skremme fanden på flatmark...på en datingside!!! det fortjener litt humor og harselas i min verden ;-)

Eg kunne pakket det inn i bomull og og kalt de mindre vakre eller ulekkre som @helena (forøvrig helt enig med @helena i beskrivelse av bilder!....spot on! ) men her er ingen forulempet personlig på forum så vidt eg kan se..og trist lesning finnes det jaggu nok av innpå her ellers skal eg si deg...its all in the eye, eller skal vi si brain of the beholder ift hva som er trist lesning skjønner du ;-D
@tinka f.eks...en av forumets tilsynelatende klokeste, smarteste kvinner ble for en gangs skyld kaffesprutende underholdt av det samme innlegget du ble trist av..sånn er verden, you can't please em all :)

ps: håper det ikke ble kaffe i pcen @tinka! hehe ;)

og ja den nye tråden for alle som ble indignert, rystet og støtt osv av denne tråden og har behov for 1. å gjenopprette forumets "felles" forståelse for hva man kan og bør mene og si og ikke 2. bruke situasjonen til å fremstille seg i en glorifisert utgave 3. være forumpoliti og domstol, gidder eg ikke bry meg med ....det er antageligvis trist lesning for sånne som oss likevel ;-) ha en fin dag!

(mann 49 år fra Vestfold) to. 25 feb. 2016 13:05 Privat melding

Jeg tror løsningen er å date mer. Så blir det litt spenning i lufta og før man vet ordet av det, blir man dumpa. Eller betatt, og begynner å skrive ømme erotiske dikt til hverandre. Det hadde vært noe det! Å få en søt kjærlighetserklæring på messenger eller noe.

(kvinne 56 år fra Akershus) to. 25 feb. 2016 13:16 Privat melding

Jeg begynner å tvile på mine leseferdigheter her. Som @Kiara har jeg heller ikke registrert noen lang liste med innlegg hvor noen fremhever sin egen skjønnhet på bekostning av andre.

Kunne noen vært så snille å liste opp de spesifikke innleggene det gjelder? Jeg begynner åpenbart å bli sløv på mine gamle dager?

Skjult ID med pseudonym Antonyma to. 25 feb. 2016 13:38

@solecita, takk :)
forøvrig enig i innlegget om overdreven positivitet, absolutt på sin plass...
we are calling your bluff people!

Når noen av de personene eg mener fremstår gjennomgående med mest integritet, smartness , klasse og kløkt her inne likte og ble underholdt av innlegget mitt så er eg tilfreds med hvordan eg "traff" :)

og ja enig med din replikk ift at hovmestern føler seg på linje med dette laksen skrev:

I "gamle dager" så var det en uskreven regel i reklameverdenen (og i politikken) at man skulle fremheve seg selv og sitt budskap istedenfor å snakke nedsettende om konkurrenten. Fremdeles har jeg mer respekt for de i politikken som klarer å stå rakrygget å presentere sitt budskap uten å måtte påpeke hvor dumme de andre er. (selv om jeg ikke er enig i deres budskap).

Jaudu! Dette var jo en treffende beskrivelse av ...hovmesteren!!! hahaha, da lo eg høyt ja!! :D
...men så er spørsmålet...om hovmestern ikke innser at han er den rake motsetningen av dette da, eller om han faktisk var ironisk morsom på egen bekostning... eller om han innser at han er den rake motsetningen av dette, men ikke innser at andre også innser det? ....Eg vet hva eg tror ;)

(kvinne 56 år fra Akershus) to. 25 feb. 2016 13:40 Privat melding

Både @HerrFekt og @Gravlax snakker om det, og det er folk jeg respekterer, så jeg ville vært interessert i å se konkrete eksempler, da jeg formoder at de i det minste har sett det hos noen?

Skjult ID med pseudonym Antonyma to. 25 feb. 2016 13:56

@solecita regner med du absolutt ikke tar deg nær av paper her,... :) men for de som ikke har fulgt så godt med vil eg bare få si:

solecita har "promotert seg" via skriveferigheter og kløkt på en outstanding bra måte på forum. Hun er en av de få her inne som konsekvent klarer å fremstå som et genuint varp, en sjeldent bra catch av en dame rett og slett...det er langt ifra kleint i den målgruppen hun søker, det er beundringsverdig og eg håper hun finner en mann som kan matche hennes kaliber! Har tilgode å se en slik mann på forum enda....(min vurdering) men kanskje det sitter noen på gjerdet og titter ;-)

(kvinne 56 år fra Akershus) to. 25 feb. 2016 14:01 Privat melding

@Paper: Jeg var ikke oppmerksom på at jeg satte noen opp mot hverandre. Jeg ønsker bare større takhøyde.

Er det galt å nevne at folk pleier å like smilet mitt? Men du kan da så gjerne få noen av mine mindre glattpolerte sider hvis det får deg til å føle deg bedre. Jeg skravler høl i hodet på folk, jeg er vimsete, klønete, upraktisk, uteknisk, halvblind, har hukommelse som en sil, eier ikke retningssans, skarp stemme, gråter lett, kan være ryddenazi, sta som en bukk, har overflødig hud på armer og lår og flere arr på magen og er dårlig til å danse. Og jeg er veldig gammeldags og barnslig på en gang. Fornøyd nå?

(kvinne 45 år fra Østfold) to. 25 feb. 2016 14:03 Privat melding

sukk så vi som ikke er så aktive på forumet som mange andre og vi som ikke promotert oss selv godt nok på forum er ikke genuint varp,sukk sukk

ja ja heldigvis viser vi den siden på privaten ler **innlegget ment som *ironi* ;)

Skjult ID med pseudonym Antonyma to. 25 feb. 2016 14:05

Hovmester da, synes du har fått med deg et relativt stort team denne gangen eg;).. men noen er jo aldri fornøyd....:) menmen undersalget fortsetter iallefall ser eg! :D

Skjult ID med pseudonym Antonyma to. 25 feb. 2016 14:19

@thelady, joda, men må jo kunne fremsnakke noen uten at alle får vonde tær ;)
å klare å fremstå som noe...og å være ....er to forskjellige ting thelady ;) ordbruken min er IKKE tilfeldig;)
alle er sikkert et varp ...og spesielt for den rette osv....jfr...positivismen hehehe, men eg antar relativt mange oppegående menn ville kalle solecita et potensielt varp ut ifra forum..hun skiller seg ut hva skal vi si ....på en akademisk, stødig og classy måte.....i mine øyne vel å merke:)

(kvinne 45 år fra Østfold) to. 25 feb. 2016 14:22 Privat melding

mine tær er ikke ømme altså ,var kun for å få litt humor inn her i en ellers merkelig tråd hehe ;) no hard feelings altså ;) nå skal jeg faktisk ut å nyte virkeligheten i dette flotte påskeværet ;)

(kvinne 56 år fra Akershus) to. 25 feb. 2016 14:25 Privat melding

@Paper: Du har ikke såret meg, og jeg er absolutt ikke noe offer.

Jeg tror derimot ikke jeg klarer å være noe særlig mer ærlig om mine mindre heldige sider enn jeg var ovenfor.

Enig. Vi gir oss der. Og jeg liker deg også. Selv om jeg ikke alltid forstår deg :-)

Skjult ID med pseudonym Antonyma to. 25 feb. 2016 14:27

skjønte det, men følte for å presisere så ikke andre skulle misforstå....igjen..
synes det har vært mye humoristisk her eg forøvrig, både på den ene og andre måten ;D
god tur ut @thevarp! ;)

(kvinne 56 år fra Akershus) to. 25 feb. 2016 14:30 Privat melding

@Antonyma: Jeg blir flau, men tusen, tusen takk for gode ord.

Fillern at jeg ramset opp alle mine dårlige sider akkurat nå da, for alle de som garantert hadde forberedt seg på å storme mot meg etter innlegget ditt, vil nå ha tverrsnudd og begynt på løpeturen to mil i motsatt retning :-)

Skjult ID med pseudonym Chutlu to. 25 feb. 2016 14:38

Sitter på gjerdet og titter jeg...

Skjult ID med pseudonym Antonyma to. 25 feb. 2016 14:43

haha, ja altså stussa litt på timingen der eg og, men da har du i det minste også fått vist at du er trygg nok til å by på deg selv!

ingen grunn til å bli flau, du gjør en god profil her inne, det er nok av de som ikke gjør det og som burde være flaue tidt og ofte, men aldri viser tegn til selvinnsikt i så måte... :)

(kvinne 56 år fra Akershus) to. 25 feb. 2016 15:17 Privat melding

@Gravlaks: Ja, jeg ser at jeg misforsto innlegget ditt, men hele kommunikasjonen her generelt blir litt underlig når signalene fra de ulike går i alle retninger og vi:

A - skal diskutere
B - ikke skal kunne si noe som potensielt kan såre noen
C - være ærlige
D - ikke kunne si noe positivt om oss selv
E - snakke pent om oss selv heller enn det vi ikke liker hos andre

Det finnes ingen måte å møte alle disse kravene samtidig.

@Hovmester: Vi er åpenbart i samme båt...

Skjult ID med pseudonym Apache to. 25 feb. 2016 15:40

Jeg ser mange flotte menn, men de fleste er opptatt allerede. Forskningen viser at menn generelt går oftest etter et pent utseende da det visuelle teller mye, og jo mer kjent mannen er dess mer teller utseendet da hun blir en trofékone.

Det finnes mange vakre kvinner, men veldig mange av dem er fikset på og så bruker de makeup som en mann ikke bruker. I en nettavis var det bilder av kjente kvinner før og etter de sminket seg. Bilder før de sminket seg visste gjennomsnittlig utseende kvinner, men etter sminke og hårstyling så de ut som modeller.

Jeg har møtt en del menn som jeg synes er meget tiltrekkende, men så får jeg vite at de er opptatte. Lurer på om menn som er opptatte utstråler ro, tilfredshet, modenhet og ekthet noe mange single ikke gjør da de er på jakt og har stasjet seg opp ut av ekthetsonen.

(mann 41 år fra Møre og Romsdal) to. 25 feb. 2016 16:23 Privat melding

masse fine damer, men ei dame som er fin utan å lesse på med sminke, ei slik vil eg ha :)
Blir ofte litt i stuss når eg er på helsestudio og ser mange jenter som er full i sminke og lukter som dei skulle akkurat spraya på seg parfyme og det etter ein time med hard spinning.
Eg syns slikt blir for dumt og miste litt lysta til å ta kontakt. Må no kunne klare å vere utan sminke av og til.

(mann 41 år fra Møre og Romsdal) to. 25 feb. 2016 16:26 Privat melding

såg også lenger oppi tråden, ein kommentar på at Unger ser ekstra mykje på pene menn, no ser ikkje eg på meg sjølv som noken særlig pen mann, men om det var det som skulle vere kriteriet so må no eg vere ekstrem pen :P
Ungane kan no bli vel voldsomme med glaning, så eg har mine tvil til den konklusjonen ;)

Skjult ID med pseudonym Antonyma to. 25 feb. 2016 16:42

@hovmester hovmester hovmester.....du fornekter deg ikke, haha...regner med den der var til meg blant annet
burde jo overse deg (don't feed the monster!!:o), ...men skal klargjøre et par ting som du tydeligvis ikke har forstått.

For det første:
"oss gutta" ...du og dine "likegutter" (ble ikke rett å bruke likemenn) uansett alder dere måtte befinne dere i, er tydelig og definitivt ikke i målgruppen for de menn hverken jeg eller Solecita (og du vet nok hvem de andre er på forum og ellers i livet) søker,,,så det du/dere "gutta" vil ha er inget mål å tilby..

For det andre:
du overvurderer din evne til å snakke for andre enn deg selv...du har omtrent like mye til felles med de menn jeg søker som en gråstein har med en diamant...ja de er begge en form for stein...men thats it! Eg ville aldri forvente at du skulle forstå en mann som vil ha kvinner som meg mer enn eg forventer at du skulle forstå hva kvinner som meg vil ha....på samme måte ville eg heller ikke forstå damer som vil ha sånne som deg...og ikke forstår eg sånne menn som deg heller,

I motsetning til deg har eg derimot vett nok til å snakke for meg selv og ikke for alle oss damer/jenter.

For det tredje:
at du ikke liker sånne damer som ikke har sansen for sånne som deg og visa versa er bare naturlig og helt i orden og du burde prøve å tåle det på en litt mer verdig måte, for din egen del....
Du driter deg usannsynlig mye ut når du i ene øyeblikket stiller deg bak å ikke snakke ned andre for å fremheve seg selv for så å stadig bruke innleggene dine på å kun skrive (utvalgte) andre ned. Det er få som kommer med så få saklig argumenter og så mye patetisk kvinnefiendtlig oppgulp som deg og samtidig kritiserer andre for akkurat det du gjør aller verst selv.

Skjult ID med pseudonym Antonyma to. 25 feb. 2016 16:43

Men du må gjerne fortsette for min del @hovis

...slik eg ser det skinner eg og de damene du velger deg som mål for dine forsøk på selvhevdelse mer, jo mer du forsøker å disse oss (eg tar det faktisk som et kvalitetsstempel) og du graver bare din egen grav...eller underselger deg (som du sier du gjør) ufrivillig mye tror eg!

Warning ;): kommer i all hovedsak til å overse deg og evt "hånligheter" rettet mot meg fremover (med mindre eg ikke klarer å dy meg..hehe så ikke føl deg for trygg! ;) ) for det er virkelig waste of time på samme måte som en annen mann her inne på forum er meningsløst å diskutere med,(men skal også innrømme at eg mange ganger har funnet det underholdende å knives litt med deg;D ,,,men så blir det "old" til slutt :P )

men lykke til hovis, ....eg tror du trenger det minst like mye som oss andre her, og får du faktisk napp hos en 20 åring, eller kanskje 18? slå til! Tviler på at du finner bedre match til ditt ungdommelige tankesett enn det ass! ;.D smask!

Skjult ID med pseudonym Tinka to. 25 feb. 2016 16:47

Antonyma
Hva er adressen til din fanklubb?
:-)

(en kvinne løper fortere med skjørtet oppe, enn en mann med buksa nede)

(kvinne 56 år fra Akershus) to. 25 feb. 2016 16:57 Privat melding

:-)

Skjult ID med pseudonym Antonyma to. 25 feb. 2016 17:02

haha @tinka... ;-)

og hear, hear! til den parantesen der:) får faktisk bilder i hodet, humre!!

(mann 51 år fra Oslo) to. 25 feb. 2016 17:41 Privat melding

Signerer Tinka :-) Ts er latterlig morsom, Latterlig irrelevant, latterlig patetisk. Latterlig - prøve deg på latter? Hvor f.... er den latterlige fanklubben ? mohaaaa :-))

(mann 51 år fra Oslo) to. 25 feb. 2016 17:46 Privat melding

Og det var selvfølgelig ikke Ts som nærer min ironi, men latterlige Antonyma :-))

Skjult ID med pseudonym Råd to. 25 feb. 2016 18:27

Klart det er mange flere vakre kvinner en menn.

Det er jo mer kulturelt akseptert for kvinner å bruke sminke. Sminke kan forbedre utseende til de fleste med 20%.

Jeg er sikker på at hvis den gjennomsnittlige mann hadde brukt like mye kosmetikk som den gjennomsnittlige kvinne ville vi sett ganske mange flere vakre men.

Når det kommer til sminke og kosmetikk er det alltfor mye stigmatisering så de fleste menn kvier seg for å bruke det.

Skjult ID med pseudonym Creeper to. 25 feb. 2016 18:28

Og jeg er stadig overrasket over at man ikke bare tar forum for det det er - tidtrøyte og seriøs/tullete diskusjoner om alt og ingenting.
La folk få tulle og fjase uten å ta alt mulig helt bokstavelig. Kjedelig om alle er enige og alle oppfører seg som stortingspolitikere.

(mann 48 år fra Oslo) to. 25 feb. 2016 18:42 Privat melding

Stortingspolitikere krangler da så busta fyker?

Skjult ID med pseudonym Creeper to. 25 feb. 2016 18:42

Nettopp! Og veldig få tar dem seriøst

(mann 48 år fra Oslo) to. 25 feb. 2016 18:47 Privat melding

INGEN skal beskyldes for å ta meg seriøst, så det stemmer nok, my.

Skjult ID med pseudonym Creeper to. 25 feb. 2016 18:49

Og det er poenget. La oss ikke ta alt som skrives av meninger på forum helt bokstavelig.
Noen må våge å mene noe for å sette igang en diskusjonstråd

(mann 51 år fra Oslo) to. 25 feb. 2016 19:02 Privat melding

Av og til blir det bare formye Møllers tran!

(mann 48 år fra Oslo) to. 25 feb. 2016 19:05 Privat melding

Med mindre noe åpenbart er skrevet på fleip, ser jeg ingen grunn til at jeg ikke skal ta det bokstavelig, Creeper. Og da svarer jeg også deretter.

Skjult ID med pseudonym Cllou to. 25 feb. 2016 19:36

@my
Fnanen ta dai

Skjult ID med pseudonym Cllou to. 25 feb. 2016 19:53

Eni i at do ar rna6isk :)

(mann 48 år fra Oslo) to. 25 feb. 2016 19:55 Privat melding

Ring Penn & Teller, my. De gir faen i etikken akkurat der.

Skjult ID med pseudonym Cllou to. 25 feb. 2016 20:12

@mu
Du skriver feil
S-O-K-K-E-R

Skjult ID med pseudonym Cllou to. 25 feb. 2016 20:18

JAVELDAHOVMESSSSSTERRR:)

Skjult ID med pseudonym Antonyma to. 25 feb. 2016 20:20

hm..hvorfor tenker eg på ordet projisering skal tro.. ;D

trodde det var på face, insta og twitter og sånn man hadde følgere..tydeligvis også marked for det på sukker :)

skal tipse sukker om sånn følgeknapp så det gjør det enklere å holde seg oppdatert for de som ønsker å følge andre! :-)
#kjedeavpositivitet!

(mann 53 år fra Oppland) to. 25 feb. 2016 20:36 Privat melding

Å joda..)

(mann 53 år fra Oppland) to. 25 feb. 2016 20:41 Privat melding

Jeg hadde 114% match med ei, men jammen eksisterte det potensielle problemområder der også..hehe

(mann 53 år fra Oppland) to. 25 feb. 2016 22:23 Privat melding

ehh..nei..)

Skjult ID med pseudonym TILT to. 25 feb. 2016 23:30

Jeg er mann og har ikke sett på mannfolkene på sukker,.no og er sikkert ikke så flink til å bedømme de heller, men det er strengt tatt ikke mange vakre damer her så da må det i så fall være utrolig dårlig med flotte mannfolk... :-)

(kvinne 45 år fra Østfold) to. 25 feb. 2016 23:34 Privat melding

det er mange råflotte menn her på sukker problemet er at det er ikke kun det som teller,hjelper ikke være flott å se på når man ikke matcher på det av verdier/kvaliteter i livet ;)

Skjult ID med pseudonym AlBundy to. 25 feb. 2016 23:48

Damer tror de er flinke til å bedømme hvor fine damer er. Det er de sikkert ut fra hva andre kvinner liker. Men det samsvarer langt fra 100% med hva en mann subjektivt liker. Jeg har ikke tall på antall ganger en dame har skrytt av utseende på en annen dame og jeg bare har jattet med. Joda, noen ganger stemmer det selvfølgelig...

(kvinne 45 år fra Østfold) to. 25 feb. 2016 23:59 Privat melding

jepp å alle mine venninner er nyyyydelige ikke bare pga utseende men de har hjerte av gull,et godt indre ja de har rett og slett hele pakka som gjør de så himla vakker som person ;) jepp så jeg skryter av mine venninner hehe ;) men nuh god natt ;)

Skjult ID med pseudonym AlBundy fr. 26 feb. 2016 00:06

God natt Thelady. Bra å framsnakke venninner, absolutt. :-)

Skjult ID med pseudonym Kravstor fr. 26 feb. 2016 10:28

Har skummet gjennom tråden. Den var jammen frisk. Innledningsvis likte jeg det jeg leste. Menn er rotete i ansiktet og lite attraktive generellt. Det var jo gode nyheter. Jeg ser jo ikke manneprofilene her inne, så godt å høre at konkurransen ikke er så hard👍.

Alle lurer jo på hvorfor damene ikke svarer på meldinger og her kom jo noe av forklaringen. Fint at noen faktisk er ærlige om dette.

Når det gjelder utseendet så har nok kanskje menn og kvinner et litt ulikt perspektiv. Kvinner er nok veldig opptatt av portrett perspektivet, mens menn liker å vurdere den andre fra badestrand perspektivet. Med sminke, hairextension, falske øyevipper osv. Osv. holder jo kvinner over 40 seg veldig godt. I badestrand perspektivet er jeg litt mer usikker på om forskjellen mellom kjønnene er like stor.

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) fr. 26 feb. 2016 10:44 Privat melding

@Kravstor
Det du skriver er veldig sant!
Jeg er veldig enig med deg i at vi damer doller oss opp før en date, noe dere ikke har samme mulighet til å gjøre!
Men jeg både tror og håper at dere menn også gjør en ekstra liten innsats før dere skal på date :-)) Det er noe med at vi ser at vi ikke tar lett på dette, at daten har en betydning :-))

Skjult ID med pseudonym Kravstor fr. 26 feb. 2016 11:16

@My
Det er mer enn 9 år siden jeg første gang laget profil på sukker. Da jeg oppdaget forum var det en tråd der som var ganske lik denne. Jeg liker at noen ser selvironien og andre lar seg provosere😀. Og ja, jeg synes nok mange burde være ærlige mot seg selv og innse at de er kravstore.

Skjult ID med pseudonym Kravstor fr. 26 feb. 2016 11:29

@Monika.P
Vi menn har nok litt å gå på der ja. Damer har uendelige mye mer innsikt i hvordan man skal gjøre det beste ut av det medfødte ansiktsutseendet. Mange menn kunne sikkert hatt riktigere frisyre i forhold til hodefasong osv.

Skjult ID med pseudonym Kravstor fr. 26 feb. 2016 11:40

@Kiara
Tror nok kanskje at med mye trening kan en mannskropp holde seg nærmere et slags ideal lengre. Det betyr ikke at menn nødvendigvis holder seg bedre i praksis.

Tror kanskje det er greit at kvinner blir bevisst på menns helhetsperspektiv(kropp/ansikt) og menn tilsvarende bevisst på portrettperspektivet.

Skjult ID med pseudonym Sunny fr. 26 feb. 2016 12:02

@nigma; Det er ikke lenge siden jeg leste om en mann fra Tunisia som forlangte skilsmisse fra konen sin dagen etter de hadde giftet seg. Dagen etter de giftet seg oppdaget han at konen ikke var så pen uten sminke som det hun var med sminke😉

(mann 44 år fra Telemark) fr. 26 feb. 2016 12:04 Privat melding

@Kravstor.
Kunne sikkert hatt en annen frisyre, men da må det bli hatt, eller tupe.
Hentesveis er jo også en innertier har jeg hørt.

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) fr. 26 feb. 2016 12:07 Privat melding

@Kjetil74
Det er mange måter å gjøre en innsats på :-))
Jeg syns menn uten hår er kjempe sexy :-)

(kvinne 54 år fra Oslo) fr. 26 feb. 2016 12:27 Privat melding

"Vackert är allt som ses med Kärlekens ögon"
Det prøver jeg å tenke på. Og da blir jeg litt misunnelig på de som har vært sammen i alle år... De parene, som når de ser hverandre, fortsatt ser den de ble forelsket i som 25-åringer. Han ser ikke på cellulittene på lårene hennes, hun bryr seg ikke noe om alderstillegget han har fått rundt livet, hun elsker ikke ham mindre pga viker og grå hår.... Skjønner dere? De ser selvsagt at den andre har blitt eldre og endret seg, men det gjør ikke noe fordi de har levd et liv sammen.

Og her sitter vi og velger bort mennesker vi ikke kjenner pga disse tingene, som andre lykkelige folk elsker hverandre på tross av...

jaja....

(kvinne 54 år fra Oslo) fr. 26 feb. 2016 12:49 Privat melding

Det er heldigvis stort sett sånn ja @Villrosa. Vi kvinner er ofte vår egen verste fiende.

@Kiara, Kjærligheten oppstår jo ikke i det vi ser/leser en profil her inne. Noe skal vi tiltrekkes av først. Men mitt poeng er at vi er langt mindre kritiske til utseende på et menneske vi kjenner (og har blitt glad i) enn en fremmed som vi kun ser utenfra.

(kvinne 47 år fra Oslo) fr. 26 feb. 2016 13:29 Privat melding

Ja og det er så synd Lisalinn! Vi må bli flinkere til å fremmsnakke vårt eget kjønn på mange områder. Akkurat der er faktisk menn flinkere enn kvinner virker det som...

Skjult ID med pseudonym Apache fr. 26 feb. 2016 15:22

Det finnes mange flotte menn der ute.:-)

Nå må ikke noen av dere Sukkermenn hykle. Dere ser etter pene unge damer med flott kropp. Hvis ikke det er tilfelle så hvorfor har de fleste som dukker opp som aktuelle skrevet at dere vil ha i parantes kvinner som har bryst og ikke daier, og at en flott rompe, pent smil og slank kropp er ikke å forakte. I tillegg vil noen av dere ikke ha kvinner i deres egen alder, og synes de ser slitne og gamle ut. Tror dere at unge kvinner vil ha menn som ser slitne og herjete ut?

Herrfekt er en av unntakene, han ser super ut.:-)

Skjult ID med pseudonym Apache fr. 26 feb. 2016 15:31

@Villrosa: Les en gang til. Jeg starter avsnittet med noen av dere Sukkermenn.....Trenger ikke gjenta noen hele tiden.

(kvinne 54 år fra Oslo) fr. 26 feb. 2016 15:49 Privat melding

Si nå at @Apache har (litt) rett da.
Ved å søke flott rompe, pent smil og slank kropp (osv. osv.) i tillegg til minst 15 år yngre (for å sette det på spissen) når man selv er sliten herjet gammal gubbe (for å virkelig sette det på spissen) så havner man vel lett der at ingen vil ha en. Man er ikke attraktiv nok for de unge. De jevngamle vil heller ikke ha en, fordi de synes fyren er rimelig "shallow" som kun søker utseende og ungdom.

(mann 35 år fra Vest-Agder) fr. 26 feb. 2016 16:00 Privat melding

Kvinner bruker sminke mens menn viser sitt virkelige utsende uten å ha pyntet på det. Der ligger nok mye av svaret. Tror selv det er relativt lik andel flotte personer hos begge kjønn

Skjult ID med pseudonym Apache fr. 26 feb. 2016 16:01

@Paper: Du er nok unntakene av de jeg har fått opp. Ser ung ut for alderen også, og flott blåfarge på øynene.:-)
Yngre menn har oftest bena plantet godt på jorda, men noen menn over en viss alder er kresne og skal ha fra øverste skuffe og har glømt at de har blitt eldre.

@Villrosa: I øst stiger sola opp og der er den hele dagen. Unnskyldning godtatt.:)

(kvinne 54 år fra Oslo) fr. 26 feb. 2016 16:05 Privat melding

Det er litt trist at man i jakten på det uoppnåelige mister sjansen på det man kunne fått @Apache :)

Skjult ID med pseudonym Balder fr. 26 feb. 2016 16:06

Jeg kjenner meg igjen i beskrivelsen av menn som ikke er opptatt av eget utseende. Måne og 7 dagers skjegg er "standard". Men, jeg ville aldri ha møtt opp på en date slik. Da får hele hodet en grundig behandling med barbermaskinen, og jeg finner frem den rene buksa.
:-)

Skjult ID med pseudonym Apache fr. 26 feb. 2016 16:25

@Lisalinn: Det er sant.:)

@Paper: Jeg kranger aldri, men diskuterer.:-)

Det er da jeg lurer på om hvem sin skyld det er at Sukkerfolket ikke finner hverandre. For høye krav, selv om noe krav er greit da alle er sin egen lykkessmed? Folk orker ikke å flytte som dem gjorde før? Eller er det motpartens feil for at de er for gamle selv om de er på samme alder? Har de feil utseende, høyde, vekt og aktivitetsnivå?

Skjult ID med pseudonym Apache fr. 26 feb. 2016 16:51

@Kiara: Har jeg hengt ut Herrfekt? Da har du misforstått.

Herrfekt får jeg opp, men han er unntaket på alle vis derfor eget avsnitt. Noen må ha det detaljert ellers står misforståelsene i kø. Det kan være greit å spørre hva motparten mener før en feil resonnement starter....

(mann 49 år fra Vestfold) fr. 26 feb. 2016 16:55 Privat melding

Har litt problemer med å forstå hvordan menn kan se for seg at de er sammen med 15-20 år yngre kvinner. Det må jeg si. 10 år nedover får være absolutt, og egentlig er det for mye det og. For min del, altså. Det er noe med å ha en del av de samme referansene i livet.

Skjult ID med pseudonym Apache fr. 26 feb. 2016 16:56

@Kiara: Et avsnitt er et stykke tekst som er adskilt fra resten av teksten....

Det eneste felles var at han får jeg opp som et hedelig unntak på alle vis. Got it?!

Skjult ID med pseudonym Apache fr. 26 feb. 2016 17:02

@Villrosa: Jeg tror at Kiara er voksen og smart nok til å forsvare seg selv. Hun er ikke et barn som trenger en mor som passer på....:-)

Skjult ID med pseudonym Apache fr. 26 feb. 2016 17:24

@Villrosa: Du gjør som du vil, men jo flere kokker dess mere søl. Husker tilbake tilbake til en bestemt sak der en person jeg diskuterte med....
Så smartest å la to finne ut av det selv, hvis det ikke er krangel du vil ha da..:)

Skjult ID med pseudonym Apache fr. 26 feb. 2016 17:32

@Kiara: For meg er ikke et avsnitt kun et kunstpause til det var avsnittet over for kort.
Du spurte ikke, men kom også med anklagelser. Riktignok med spørsmålstegn, men like fullt anklagelser og spørsmålstegnene virket mot sin hensikt. Hadde du spurt hva jeg mener om Herrfekt uten å komme med mange negative utbroderinger som aldri var i mine tanker så hadde jeg svart deg på samme positive måte.:)

(kvinne 54 år fra Oslo) fr. 26 feb. 2016 18:08 Privat melding

Jeg tror de fleste forsøker å skrive om SAK og ikke PERSON. Sånn sett er ihvertfall mine kommentarer i basert på Sukker generelt og ikke mennene/damene i denne tråden. Det siste ville jo vært umulig ettersom så mange skriver med pseudonym... så det er jo umulig å forholde seg til hvordan de ser ut og hva de søker på profilen.

Og gud bedre så lett det er å misforstå (jeg bruker også avsnitt som kunstpause...). Jeg syns i den anledning at man kan være såpass raus at man aksepterer en forklaring og så lar det ligge. Ikke fortsette å forsvare sin egen misforståelse...

Skjult ID med pseudonym Apache fr. 26 feb. 2016 18:14

 @Kiara: Jeg forteller da ikke deg el. andre hvem dem er, det ville vært ufint. Så du får kverulere videre hvis du vil om hva jeg mente, ikke mente, sa, tenkte, svarte osv... Og flott hvis du virkelig mener at du har fått oppklaring.

Skjult ID med pseudonym Coma fr. 26 feb. 2016 19:31

@Villrosa
Litt overrasket nå. Du som alltid er så raus...så plutselig er det litt nedsnakking (var ikke det ordet du brukte tidligere?) på menn over 63 her! 😉

Skjult ID med pseudonym Apache fr. 26 feb. 2016 19:33

Mitt bidrag til diskusjonen som foregikk på tråden og ment til de aktive og de som satt på gjerdet:

"Det finnes mange flotte menn der ute.:-)

Nå må ikke noen av dere Sukkermenn hykle. Dere ser etter pene unge damer med flott kropp. Hvis ikke det er tilfelle så hvorfor har de fleste som dukker opp som aktuelle skrevet at dere vil ha i parantes kvinner som har bryst og ikke daier, og at en flott rompe, pent smil og slank kropp er ikke å forakte. I tillegg vil noen av dere ikke ha kvinner i deres egen alder, og synes de ser slitne og gamle ut. Tror dere at unge kvinner vil ha menn som ser slitne og herjete ut? 

Herrfekt er en av unntakene, han ser super ut.:-)"
------------

Så startet dette under.

Kiara skrev:
" Jeg må bare spørre om en ting her, @apache. De mennene som dukker opp, hvorav de fleste søker 15 år ned og vil ha unge damer som er flotte og stramme, hvor dukker de opp? Og HerrFekt, er han en av dem? Nå er jeg helt enig i at han ser virkelg flott, men er det ikke litt ufint å henge han ut som en av dem? Og vil utseendet hans gjøre at det i så fall var greit? Slik han fremstår er det forresten en del andre fine kvaliteter han har, som betyr veldig mye mer enn at han har et fint utseende. Hvis ikke han er en av dem du nevner, så er det mildt sagt ufint å dra han inn i en slik oppramsing. 

Jeg lærte noe for litt siden av en som hørte mitt hjertesukk over menn som tror de har sjansen på de unge. De vet de ikke har, derfor går de etter dem. Kan det være en selvhanikappende straregi, for å beskytte seg? Vet dust du avvises, slipper du frykten for å bli involvert. Samtidig lever du opp til forventningene til en mann; du jakter og satser. Den tanken gir i hvert fall meg et grunnlag til å tenke nye tanker som utfordrer grunnholdningen min."
-----------

Mitt svar:
" Har jeg hengt ut Herrfekt? Da har du misforstått. 

Herrfekt får jeg opp, men han er unntaket på alle vis derfor eget avsnitt. Noen må ha det detaljert ellers står misforståelsene i kø. Det kan være greit å spørre hva motparten mener før en feil resonnement starter...."
----------
Så påfølgende innlegg:
" Et avsnitt er et stykke tekst som er adskilt fra resten av teksten....

Det eneste felles var at han får jeg opp som et hedelig unntak på alle vis. Got it?!"
--------------

Skjult ID med pseudonym Apache fr. 26 feb. 2016 19:33

Kiara svarte etter at jeg svarte 17:02 Villrosa 16:56:
"Med all respekt, jeg har ikke noe å fosvare her. Hele min kommentar var et spørsmål. Det er på alle mulige måter logisk å tolke det slik jeg gjorde. Det avsnittet skaper bare en kunstpause, før du fortsetter på at HerrFekt ser flott ut. Som om du setter han opp som et unntak mot de slitne og herjede. 

Tror deg på at du mente det slik som du prøver å forklare, men da kan du heller forklare i stedet for å angripe og disse meg.

Jeg lurer fortsatt på hvor disse mennene dukker opp, for et sånt angrep om hykleri langt ute I en tråd, er vanskelig å tolke som annet enn svar til de som faktisk har skrevet i tråden. Var det til menn på sukker generelt?"
-------------

Mitt svar:
"For meg er ikke et avsnitt kun et kunstpause til det var avsnittet over for kort.
Du spurte ikke, men kom også med anklagelser. Riktignok med spørsmålstegn, men like fullt anklagelser og spørsmålstegnene virket mot sin hensikt. Hadde du spurt hva jeg mener om Herrfekt uten å komme med mange negative utbroderinger som aldri var i mine tanker så hadde jeg svart deg på samme positive måte.:)"
------------------

Skjult ID med pseudonym Apache fr. 26 feb. 2016 19:34

Kiara svarte:
"Du hadde en svært negativ kommentar. Jeg spurte deg på en måte du ikke ønsket og likte hver du mente med den, og det er tydelig at du synes det rettferdiggjør at du er ufin mot meg. Det hadde vært mer på din plass at du oppklarte og beklaget at det ble uklart så en uskyldig tredjepart kunne komme negativt ut. 

Det kommentaren din egentlig handlet om er jo at noen sukkermenn er hyklere. Jeg spurte deg faktisk om hvor de hyklerne er. Er det noen i tråden her som har de søkekriteriene, og så står for helt andre holdninger her? Eller er det andre menn på sukker som har de holdningene, og denne tråden ble et sted å si noe om det? Man er IKKE hykler fordi om man vil ha ung, vakker partner, og de som skriver her er ikke hyklere hvis de sier de ikke søker det mens det er andre menn som søker det. De skriver på vegne av seg selv, og ikke menn generelt. De som søker ung, vakker og mener de absolutt bør ha det, de kan jo virkelig ikke skrive det her uten total slakt og halshugging. Det er sikkert. 

Så, jeg reagerte på kommentaren din på to måter. Nå har jeg forklart begge, og det er jo supert at jeg misforstår siden jeg tolket den veldig negativt. Det er sikkert fint å få ryddet opp også, for det er nok flere som også kan misforstå."
----------------

Mitt svar:
"Jeg forteller da ikke deg el. andre hvem dem er, det ville vært ufint. Så du får kverulere videre hvis du vil om hva jeg mente, ikke mente, sa, tenkte, svarte osv... Og flott hvis du virkelig mener at du har fått oppklaring."
-----------------

Skjult ID med pseudonym Apache fr. 26 feb. 2016 19:34

Kiara svarte:
"Jeg fikk oppklart overraskende mye, skal jeg være ærlig.

Jeg synes det er helt betimelig å stille spørsmål ved hvordan dette hykleriet kommer til syne. Det er IKKE hykleri å søke en partner 20 år ned, eller å ha en rekke andre preferanser jeg misliker. Jeg synes ikke det er greit på generelt grunnlag å antyde at menn hykler jeg. Det setter jo nesten alle som har gode holdninger og meninger her I tråden, I potensielt dårlig lys. "

Kiara til Lisa med hentydning til meg:
"@Lisalinn
Det ville aldri falt meg inn å forsvare at jeg misforstår noe. Det blir som å forsvare at vi puster. Men jeg kommer til å forsvare retten til å stille kritiske spørsmål til min dødsdag. Den retten blir borte hvis man stilltiende skal akseptere å bli angrepet med spydigheter, negative merkelapper og devaluering når man stiller spørsmål. Desverre er jeg uenig med deg i sak og person her. Veldig ofte angripes person og ikke sak,og sak blir liggende urørt fordi det umulig å diskutere eller være uenig uten å får en sverm over seg. Hederlige unntak finnes og det er perioder der det er bra, men det er ofte folk glemmer ballen her og kaster seg over spilleren."

Skjult ID med pseudonym Coma fr. 26 feb. 2016 19:43

Hvorfor liker du de litt yngre da? ☺️

Skjult ID med pseudonym Coma fr. 26 feb. 2016 19:55

@Villrosa
Vel...du nevner det med å holde seg godt. Og da tenker jeg: Er det mer legitimt for deg å si det kontra at jeg f.eks sier at jeg vil ha en mann med klassiske ansiktstrekk? Da får man jo gjerne DEN harrangen i retur om at det er det indre som betyr noe og at man selv er overfladisk og hever seg over andre 😜

Skjult ID med pseudonym Apache fr. 26 feb. 2016 19:57

@Villrosa: Jeg er ferdig, men syntes det var på plass å ta hele samtalen sånn at folk selv kan bedømme hvem som disser hvem.

Og når det gjelder deg så var du selv før jul ute og kritiserte eldre menn som ikke syntes at kvinner i din alder var gode nok. Og så beskrev du hvordan noen av dem så ut, uten selvsagt avsløre dem. Hva kalles det når du nå kritiserer meg?:-)

Skjult ID med pseudonym Olivia fr. 26 feb. 2016 20:51

Seriøst folkens. Det er helg. Get laid.

(kvinne 56 år fra Akershus) lø. 27 feb. 2016 09:39 Privat melding

Nix, @Paper. Du lar meg være meg, skikkelig og språkfiksert, og jeg lar deg være deg, en god gutt og analfiksert. Høres ikke det ut som en grei deal?

Skjult ID med pseudonym Theodor lø. 27 feb. 2016 12:30

Er litt enig i en kommentar tidligere her ang. sminke.
En jente jeg vet om er meeget vakker når hun har sminket seg.
Hvis jeg treffer på henne uten sminke så er hun vel nesten under middels pen. Så jentene har helt klart en fordel der.

(kvinne 56 år fra Akershus) lø. 27 feb. 2016 14:05 Privat melding

Unnskyld meg, men det er jo grenser hvor mye sminke gjør av forskjell også. Jeg tar på litt pudderfoundation for å dekke rødhet i kinnene, litt mascara og eye-liner for å markere øynene og litt leppestift. Det er jo ikke akkurat å gå fra Magica fra Tryll til Scarlet Johansen.

Skjult ID med pseudonym Coma lø. 27 feb. 2016 14:56

Joda...sminke kan gjøre litt, men Mona Grudt og Jason Statham er uansett eksempel på klassisk vakre mennesker, sminke eller ei.

Put lipstick on a pig, it's still a pig.

Skjult ID med pseudonym tindar lø. 27 feb. 2016 15:28

Ser man på bilder her så ser jo man fort det samme. Noen legger ut bilde som de er sminket og dollet opp på. Og noen legger ut bilde der de er 10-15 kilo lettere. men ser man de i real life så finner du fort ut at menn ser eldre ut enn de jevngamle kvinnene og uten at jeg har sett på menn her så må jeg si det etter å ha lest tråden her at den personen har rett. Kvinnene ser yngre ut enn mennene.Og faktisk er penere også.

Skjult ID med pseudonym Apache lø. 27 feb. 2016 15:49

Kunsten å sminke seg, sier de som kan, er å sminke seg så det ser naturlig ut og da kan likevel forvandlingen være stor. Trenger ikke mye sminke til det. Mye sminke for å skjule er for amatører, sier venninnen min som driver med det. Smink naturtro farger i flere lag med forskjellige hjelpemidler som skjuler rynker, føflekk, vorter og alt som skal skjules og 10-20 år er tatt bort. Men har folk mindre pene tenner så hjelper det lite da tenner viser alder, penger og hvor mye folk tar vare på seg selv.

Selv sminker jeg kun øynene. Bruker ikke mye smykker og liker enkle klassiske snitt på klærne.

(mann 35 år fra Oslo) lø. 27 feb. 2016 22:24 Privat melding

Hvordan kan man være heterofil som dame om man syns det går 100 pene damer for hver pene mann?

(mann 35 år fra Oslo) lø. 27 feb. 2016 22:46 Privat melding

Men det gir ingen mening. Da har man valgt feil fil.

Skjult ID med pseudonym Balder lø. 27 feb. 2016 23:07

Hva pryder fremsiden av Herreblader? Damer.

Hva pryder fremsiden av Kvinneblader? Damer der også!

Det er klart damer ser på andre damer, uten at de trenger å få tenning eller bli forelsket av den grunn.

Jeg vil vel tro at de fleste menn er fint i stand til å se om en annen man er fysisk attraktiv eller ikke også. Uten at det gjør ham homo (Ikke at det er noe galt med det altså.)

Skjult ID med pseudonym - lø. 27 feb. 2016 23:13

Damer har ikke problemer med å svinge begge veier! Dette er for hetero menn fullstendig uaktuelt, men damer fikser dette! Det er så mye lettere for ei dame å kline med ei annen dame enn det er for en mann å gjøre det samme! Alle damer er predisponerte ift sitt eget kjønn!

(mann 35 år fra Oslo) lø. 27 feb. 2016 23:22 Privat melding

Not that there's anything wrong with it.

Skjult ID med pseudonym Creeper lø. 27 feb. 2016 23:24

@-
Du kan jo ikke si "alle damer"...

Jeg ville heller ha klint med Jahn Teigen enn Scarlet Johansson. Finnes ikke noe slik filbytte her nei!

(mann 48 år fra Oslo) lø. 27 feb. 2016 23:28 Privat melding

@Creeper Teigen/Johansson-eksempelet overbeviser meg nesten om at du snakker sant... Men hva med Jessica Alba😅

Skjult ID med pseudonym Creeper lø. 27 feb. 2016 23:31

Pirre, samme der. Jeg klarer bare ikke tanken på å være i en intim situasjon med en av samme kjønn.

Men jeg har flere venninner som fantaserer om det, så det er nok mer vanlig blant kvinner enn blant menn.

Skjult ID med pseudonym - lø. 27 feb. 2016 23:36

Jeg husker fortsatt første gang jeg hadde sex med to damer samtidig, det var i Soho og jeg var 20+. ingen hadde fortalt meg hvordan London fungerte. Jeg burde dog ha skjønt det, for jeg hadde nettopp signert en eller annen kontrakt på at jeg var skyldig en nattklubbeier helvete mye penger, men jeg signerte med "julenissen", og det var en jævla morsom kveld!

Skjult ID med pseudonym Balder lø. 27 feb. 2016 23:39

Det er nok mer sosialt akseptert blant kvinner også, tror jeg. (så dere, to forbehold i samme setning, "nok" og "tror", ingen grunn til å gå bananas.)
Jeg er jo en som liker å forstå ting utifra evolusjon, og har faktisk ofret dette en tanke. En dame som "holder på" med en annen dame er ikke noen trussel mot mannen. Hvis han er den eneste mannen som parer seg (jada jeg vet, veldig akademisk) med en dame, er han sikker på at hennes barn er hans, og hans gener blir ført videre.
Derfor anser ikke mannen den andre kvinnen som noen trussel, så lenge han får slippe til i blant.

Skjult ID med pseudonym Coma lø. 27 feb. 2016 23:43

@Klippekort
Ingen fare, er meget trygg på min egen seksualitet 😉 Men estetisk sans, det har jeg 😊

Skjult ID med pseudonym - lø. 27 feb. 2016 23:48

Altså, jeg kan forklare deg hvorfor evolusjonen møter seg selv i døra ift dette! Kvinner må ha en ting fra mannen, hans sæd! Kvinner er de som, evolusjonsteknisk, skal ta vare på avkommet frem til det klarer seg selv! Dette er myke greier....derfor tenner kvinner på andre kvinner! Studier har vist at menn impulsivt reagerer på en naken kvinnekropp, kvinner reagerer ikke på en naken mannskropp, de reagerer derimot impulsivt på spedbarn! Evolusjon har derimot tatt hankjønnet noe videre...det viser seg at menneskehannen evner vise omsorg for sitt eget avkom! Og det er bra!

(mann 48 år fra Oslo) lø. 27 feb. 2016 23:48 Privat melding

Det er kun homofile/bifile menn som fantaserer om andre menn. Du tar diametralt feil Kiara. Tabu ja, det er det en grunn til. Hår i suppa bokstavelig talt. I russetida susset jeg en gutt (kun) pga knuteregler. Fryser på ryggen av det enda😳

Skjult ID med pseudonym - lø. 27 feb. 2016 23:55

Du kan jo høre med mennene her inne: hvor mye mer greit er det at dattera di er lespe, enn at sønnen din er homse?

(mann 35 år fra Oslo) lø. 27 feb. 2016 23:58 Privat melding

Coma: Jeg skjønner jo hvorfor du er her nå. La oss si du syns 1 av 5 damer er pene (har ingen anelse om det er høyt eller lavt estimert). Altså 200 av 1000. På de 200 damene går det 2 menn. Altså 2 av 1000 menn du syns er pene. I tillegg skal altså andre ting klaffe enn kun utseendet.

Skjult ID med pseudonym Creeper sø. 28 feb. 2016 00:00

Villrosa, samme her 😄.
To menn...hadde kanskje ikke vært så galt..hehe

Skjult ID med pseudonym Balder sø. 28 feb. 2016 00:00

Nå har jeg postet her opptil flere ganger, men tråden har ikke dødd enda!

(mann 48 år fra Oslo) sø. 28 feb. 2016 00:05 Privat melding

@Balder/TrådDreper Denne tråden er et bål hvor alt vi bidrar med gir næring til videre brenning. Putting out fire with gasoline:-) Kommer til å brenne i ukesvis her😅

Skjult ID med pseudonym - sø. 28 feb. 2016 00:05

Hva tror du en far føler om det, mhm? Generelt...

Skjult ID med pseudonym - sø. 28 feb. 2016 00:12

Du kan jo håpe så mye du vil vedrørende dine "myke" idealer. Hva du "håper" vedr hva det måtte være er neppe realiteter!

Skjult ID med pseudonym Creeper sø. 28 feb. 2016 00:13

Men en ting lurer jeg på:
Hva er vitsen med å være lesbisk om dama di er mer macho enn de fleste menn???
Da jeg så programmet "Dama til...Anja Edin", tenkte jeg at jaja, hu Gro kunne jo like godt vært hetero. Anja er jo sykt macho

Skjult ID med pseudonym Balder sø. 28 feb. 2016 00:14

@-
Var lit i tvil om jeg skulle svare på dette, siden dine poster lukter lit troll, (enig med deg i det med evolusjon forresten) men:
Som far til en som var lesbisk jente, men siden har blitt bifil gutt (Jupp, slikt går i 2016 i verdens rikeste land) Kan jeg si at det gjør meg ingen ting, annet en at jeg syns det ar synd at han har måtte gjennomgå masse psykiske problemer pga identitetsproblemer og lignende. Det kunne han godt ha vært foruten.

Skjult ID med pseudonym - sø. 28 feb. 2016 00:16

hvorfor antar du det, mhm? Du må ikke forveksle min virkelighetsbeskrivelse med hvem jeg er og hva jeg står for!

Skjult ID med pseudonym Balder sø. 28 feb. 2016 00:18

@Creeper
Akkurat det har jeg også tenkt på, men jeg har lært mye om slikt i forbindelse med det jeg skrev om over her.
Det er vist slik at kjønnsidentitet, sexuele preferanser og romantiske preferanser (altså hvem man blir forelsket i) ikke nødvendigvis er sammenfallende.
Hos de fleste av oss er det det, men det er tre forskjellige ting, og noen er født som jente, føler seg som mann, tenner seksuelt på kvinner og blir forelsket i personer av begge kjønn, for eksempel.

Skjult ID med pseudonym - sø. 28 feb. 2016 00:21

Jeg ser ikke noe spm Balder? Hva lurer du på? Hvorvidt det er riktig av deg å støtte jenta/gutten din? Ja, selvfølgelig er det det! Du defineres av intet annet den dagen du går i grava!

Skjult ID med pseudonym - sø. 28 feb. 2016 00:22

Ja, det er min virkelighetsbeskrivelse! Hvorfor mener du jeg generaliserer?

Skjult ID med pseudonym - sø. 28 feb. 2016 00:24

...sitter du på info som skulle tilsi noe annet?

Skjult ID med pseudonym - sø. 28 feb. 2016 00:26

Jeg beskriver ikke min mening, det ville jeg aldri gjort i noen som helst diskusjon - det er bare tåpelig å gjøre!

(kvinne 54 år fra Oslo) sø. 28 feb. 2016 00:26 Privat melding

@Creeper. Jeg synes at Anja (kona til Gro) er sykt vakker. Også har hun en utstråling og karisma som nok gjør henne tiltrekkende.

Dette handler bare om smak og preferanser. Vi heterofile kvinner liker ikke alle sammen type menn. Hvorfor skulle lesbiske kvinner da kun like feminine kvinner.

Skjult ID med pseudonym Creeper sø. 28 feb. 2016 00:33

Enig i at Anja er vakker. Og hun virker veldig kul. Men hun hadde ikke trengt mange doser testosteron før hun kunne lurt meg også ;)

Skjult ID med pseudonym Coma sø. 28 feb. 2016 00:37

De heterofile mannfolka jeg har snakket med om sånt, synes tanken på to kvinner sammen er spennende (f.eks. når de ser pornofilm eller hvis temaet er trekant).
Derimot steiler de hvis det er snakk om to menn i samme situasjon .
Men mulig de tenker annerledes når det kommer til egne barn og deres seksuelle legning.

Skjult ID med pseudonym - sø. 28 feb. 2016 00:37

Jeg stiller ett spm mhm, om du ikke tåler å høre dette spm, vil det for alltid være ditt problem! At du har massive mengder av homofile venner kunne ikke bry meg mindre - det tilfører ikke noe! Det kan godt være at fedre har null problemer med sine homse sønner, men jeg tror, dessverre, ikke det er slik! Og jeg gidder ikke konkludere på dette basert på dine følelser rundt "-" sin person, eller din fantastiske mengde med homsevenner!

Skjult ID med pseudonym Creeper sø. 28 feb. 2016 00:39

Interessant, Lisalinn.

Får håpe noen av mannfolka her tør å svare da:
Anja Edin - hot or not?

Skjult ID med pseudonym Vimsa sø. 28 feb. 2016 00:45

Var inne på denne et kvarter for et par dager siden....å for en vending den har tatt!
Tror jeg nøyer meg med å kommentere et av de nederste innleggene ja.
Anja Edin-hot, men feil kjønn for min del.

(kvinne 54 år fra Oslo) sø. 28 feb. 2016 00:49 Privat melding

Var ikke meningen å slette kommentaren min.
Min påstand er altså at jeg tror at Anja ville hatt draget på flere menn om hun var hetero. Ja hun er "guttejente", matcho... Men hun har en karisma og utstråling som jeg tror folk rundt henne merker godt. Og at både menn og kvinner føler seg tiltrukket av henne.

Man kan jo dra slutning at jeg -som heterofil - synes hun er tiltrekkende nettopp fordi hun er litt macho. Men jeg tror ikke det er der det ligger. Noen mennesker bare har denne karismaen.

Apropos kommentaren "jeg så programmet "Dama til...Anja Edin", tenkte jeg at jaja, hu Gro kunne jo like godt vært hetero. Anja er jo sykt macho"
Jeg har en venninne som konsekvent faller for lave, tynne menn med litt barnslig utseende. Ganske feminine menn. Det er ikke sånn at hun da like gjerne kunne vært lesbisk..... ;)

Skjult ID med pseudonym Creeper sø. 28 feb. 2016 00:54

Lisalinn, det er nå engang slik at heterofili er det mest naturlige. Derfor er det ikke like naturlig at man kunne vært lesbisk om man faller for feminine menn.

(kvinne 54 år fra Oslo) sø. 28 feb. 2016 01:03 Privat melding

@Creeper. Naturlig og naturlig.... Det er vel ganske naturlig å være lesbisk/homofil også. Ihvertfall i min verden.

Er du lesbisk liker du jenter - feminine eller maskuline jenter. Og du er ikke mindre lesbisk om du liker maskuline jenter.

På samme måte som at en heterofil jente ikke er mindre heterofil fordi hun liker litt feminine menn.

Skjult ID med pseudonym Creeper sø. 28 feb. 2016 01:08

Enig i det. Men det hindrer meg ikke i å undres.

Skjult ID med pseudonym - sø. 28 feb. 2016 01:15

Herre jesus! Er det noen som innbiller seg at det finnes en definisjon? Jeg tror så absolutt det er mer akseptert å være homofil nå enn det var for noen år siden! Frem til 1972 var det forbudt ved lov å være mannehomo i Norge! faktum er at store deler av verden henretter homser i kveld! Glansbilde-illusjoner er ikke noe annet enn fordummende! Prøv å gift deg i en kirke som homse i Norge i dag? ...går jo helt greit det! INGEN som har noe imot det?!

(kvinne 56 år fra Akershus) sø. 28 feb. 2016 03:13 Privat melding

@Spirit: Hva er det du mener vi har glemt? Hva skal til for at du skal føle at en kvinne er kvinnelig nok? Og jeg spør ikke for å harselere, men fordi jeg er genuint nysgjerrig på svaret ditt.

(kvinne 54 år fra Oslo) sø. 28 feb. 2016 09:34 Privat melding

Jeg er nysgjerrig på det samme som @Solecita

Skjult ID med pseudonym tindar sø. 28 feb. 2016 10:01

Joda da var det i gang ser jeg:) Stakkars Spirit og her faller Norske kvinner i skyttergraven ganske fort,,

(kvinne 54 år fra Oslo) sø. 28 feb. 2016 10:42 Privat melding

Personlig bryr jeg meg ikke så mye om enkeltpersoners preferanser. At @Spirit ikke er imponert over utvalget her betyr absolutt ingenting. Heller ikke hva han legger i at "dagens kvinnfolk har glemt hva det vil si å være kvinne". Han er en singel mann på Sukker som ønsker å velge fra øverste hylle. Det han mener er øverste hylle er trolig en hylle lenger ned i skapet for en annen.... Men jeg håper jo at han har tilsvarende "standard" for seg selv :)

Husk at "one mans heaven is another mans hell"

Skyttergrav @Tindar? Nei.... Orker ikke befinne meg der. Reiser meg heller og går blant likesinnede.

Skjult ID med pseudonym Coma sø. 28 feb. 2016 10:55

@Spirit
Objektiv skjønnhet har ingen ting med ståsted å gjøre. Dette er mennesker som har riktige proporsjoner og som jeg tidligere har nevnt i tråden; slike mennesker som babyene i forsøk viser seg å se lenger på og som stammefolk uten påvirkning fra vestlig skjønnhetsideal også plukker ut som den vakreste.

(kvinne 54 år fra Oslo) sø. 28 feb. 2016 11:40 Privat melding

Både kvinner og menn har vel noe å lære rent klesmessig.
Det er mye allværsjakker der ute... og når jeg sitter på t-banen på vei til/fra jobb ser jeg stort sett folk kledd i svart.

Vi bor i et land med vær og kulde. Vi har kanskje litt mer fokus på det praktiske enn det elegante?

Skjult ID med pseudonym tindar sø. 28 feb. 2016 11:40

Jeg tror jeg må si meg enig med Villrosa. Mange kvinner og menn har glemt at man går ikke ut for å drikke kaffe eller handle i joggebukse og t skjorte. I nærbutikken der alle kjenner deg kanskje. Men i sentrum og til byen da kler man seg og prøver å se ut som man har lært noe.

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) sø. 28 feb. 2016 11:48 Privat melding

Helt enig med deg @Villrosa !
Har flere venninner som går på butikken i pysjbukse hvis de har fri, joggebukse i byen osv!
Et pr av de er gift, og jeg syns faktisk synd på mannen, av og til pynter vi oss for den andre ;-))

Skjult ID med pseudonym Coma sø. 28 feb. 2016 11:52

Sant nok...Alle kunne kle seg bedre, både kvinner og menn. Men det forandrer ikke det faktum at det finnes et overskudd av pene kvinner.
Og det finnes et overskudd av "midt på treet"-kvinner kontra menn. Men her kommer kanskje sminke og klær inn som en viktig faktor.

(kvinne 48 år fra Oslo) sø. 28 feb. 2016 11:55 Privat melding

Jeg er sikkert litt off topic her nå. Jeg har ikke lest noe i denne tråden i det siste, og ikke nå heller.

Var bare en liten tanke som slo meg nå. Vi snakker så mye om indre verdier, personlighet og kjemi som skal stemme hos en potensiell partner. Mange mener at utseende ikke betyr så mye. Likevel har denne tråden som handler om nettopp utseende fått 500 innlegg. Sier vel sitt?

(mann 35 år fra Oslo) sø. 28 feb. 2016 12:05 Privat melding

Personlig har jeg aldri tenkt på Anja Eddin som spesielt hot. Heller Gro for min del.

(mann 51 år fra Oslo) sø. 28 feb. 2016 12:23 Privat melding

Netwo - spot on :-)

En vakker eller flott person kan gjerne gå med striesekk og vi vil fortsatt se vedkommende som vakker eller flott. Og jeg tenker ikke utelukkende på et flott utseende. Flott med de som skinner. De skinner for oss alle. Så får alle andre gjøre hva de kan for å fremstå bra. Eller bare gi faen :-)
Det er en for alle. Sies det.

(mann 51 år fra Oslo) sø. 28 feb. 2016 12:24 Privat melding

* Metwo - selvfølgelig :-))

(kvinne 48 år fra Oslo) sø. 28 feb. 2016 12:33 Privat melding

My
Du er tilbake der ja. Joda, det understreker vel meningen min. 😉

(kvinne 48 år fra Oslo) sø. 28 feb. 2016 12:35 Privat melding

Bodie
Litt mye tv og nett på deg? Siden det ble Netwo mener jeg. 😂

(mann 51 år fra Oslo) sø. 28 feb. 2016 12:47 Privat melding

Metwo - benytter mobil nå, og finner ikke brillene :-))

(kvinne 49 år fra Oslo) sø. 28 feb. 2016 12:48 Privat melding

Da har du ikke vært i Stockholm 😜

(kvinne 54 år fra Oslo) sø. 28 feb. 2016 12:50 Privat melding

Sånn apropos skjønnhet, kropp, ideal og sånn:
http://www.aftenposten.no/meninger/tegnehanne/

Skjult ID med pseudonym Balder sø. 28 feb. 2016 12:53

Klarer vi 1000 innlegg?

Jeg syns damer er penere enn menn, og det er jeg glad for, siden jeg er heterofil.

I Norge kler man seg etter forholdene! Jeg blir ikke imponert av en dame som går med kort skjørt og bare ben i 10 minus.
Vi nordboere tåler ikke nødvendigvis mer kulde enn andre folkeslag, vi har bare vett på å kle på oss ordentlig (Ihvertfall oss mannfolk, noen damer har ikke skjønt det, og gjør seg til "offer" med høye heler på glatta og lignende.)

(kvinne 54 år fra Oslo) sø. 28 feb. 2016 12:59 Privat melding

Men det kan da finnes en mellomting mellom å se ut som om man skal på fjelltur og å fryse ihjel i partyantrekk?

(mann 49 år fra Vestfold) sø. 28 feb. 2016 13:10 Privat melding

Jeg blir faktisk veldig imponert over kvinner som klarer å gå i tynnstrømpebukse, korte skjørt og høyhæla sko på glatta i 10 minus! Respekt, sier nu jeg.

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) sø. 28 feb. 2016 13:23 Privat melding

Man kler seg da etter hva man skal :-))
Skal jeg ut og gå tur i skogen tar jeg på meg turbuksen, skal jeg på fest eller på byen pynter jeg meg gjerne med kjole eller skjørt :-)!
På jobb syns jeg også det er viktig å pynte seg litt, både for meg selv, kollegaer og elever :-))

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) sø. 28 feb. 2016 13:40 Privat melding

Helt klart @Hovmester så kler man seg slik man vil !
Men man kan vise de man er sammen med litt respekt og kle seg etter hva man skal :-))

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) sø. 28 feb. 2016 14:22 Privat melding

Må vi alltid gå med truse ?? ;-))

(mann 51 år fra Oslo) sø. 28 feb. 2016 14:29 Privat melding

Fantastisk bra - nei til truse !!

Skjult ID med pseudonym tindar sø. 28 feb. 2016 14:33

Jeg ser ikke etter om de går med truse eller uten. Av en eller annen grunn ser jeg først etter om de går med bh;)

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) sø. 28 feb. 2016 14:36 Privat melding

Bh 'n er alltid på ute blant folk :-))

Skjult ID med pseudonym tindar sø. 28 feb. 2016 14:48

Akkurat nå tør jeg ikke å dra denne lenger;))

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) sø. 28 feb. 2016 14:51 Privat melding

:-))

Skjult ID med pseudonym tindar sø. 28 feb. 2016 15:00

jeg synes jeg var tøff som sa at jeg likte å se etter bh men du er tøffere så den er grei;)

Skjult ID med pseudonym tindar sø. 28 feb. 2016 15:15

Ikke for å skryte men jeg mestrer alt av normale bh med to fingre;)

Skjult ID med pseudonym Feeder sø. 28 feb. 2016 15:35

Vi menn skal være stygge, kvinner skal være pene. Pene menn som ser ut som Justin Bieber osv er ikke menn, de er gutter.

Skjult ID med pseudonym tindar sø. 28 feb. 2016 15:52

Da har du blokkert meg Villrosa for jeg ser deg ikke;)

Skjult ID med pseudonym tindar sø. 28 feb. 2016 16:08

Ja du har ikke vært hos meg for du hadde sikkert ikke blitt sluppet ut ved første anledning;)

Skjult ID med pseudonym tindar sø. 28 feb. 2016 16:20

Helt ærlig. Du har ikke besøkt min profil,Og jeg har bilde og tekst.

Skjult ID med pseudonym tindar sø. 28 feb. 2016 16:29

Litt lei meg men jeg har ikke blokkert deg og du har ikke blokket meg. Og jeg har ikke besøkt deg heller.

(kvinne 54 år fra Oslo) sø. 28 feb. 2016 16:29 Privat melding

@Tindar Hvis Villrede har matchtall under 70 med deg så synes det ikke at hun har besøkt deg ;)

(kvinne 54 år fra Oslo) sø. 28 feb. 2016 16:31 Privat melding

Ikke Villrede - Villrosa!

Skjult ID med pseudonym tindar sø. 28 feb. 2016 16:32

Hun har match tall langt over 70;)

(kvinne 54 år fra Oslo) sø. 28 feb. 2016 16:36 Privat melding

Man kan velge at profilen ikke skal være synlig for de med match under 70.

Skjult ID med pseudonym tindar sø. 28 feb. 2016 16:36

Hahaha;) En dag kommer jeg nok å sier hei;)

Skjult ID med pseudonym tindar sø. 28 feb. 2016 16:38

Du også Lisalinn har tall langt over 70:)

Skjult ID med pseudonym tindar sø. 28 feb. 2016 16:41

Jeg er ikke kostbar og heller ikke er jeg vanskelig. Men synes det er greit at man ikke kommer for langt inn på livet mitt her.

(kvinne 54 år fra Oslo) sø. 28 feb. 2016 16:42 Privat melding

Så lenge du ser matchtallene er det ingen som har blokkert noen ;)

Skjult ID med pseudonym tindar sø. 28 feb. 2016 16:46

Jada og jeg har bare blokkert de som blokker meg. Og det synes som om det er noen bruker det etter å ha besøkt meg men det plager ikke meg nevneverdig.

Skjult ID med pseudonym tindar sø. 28 feb. 2016 17:34

Damer kan til tider være mer rå enn menn. Men som oftest vet de å oppføre seg og vi menn kan fortere glemme at vi bør oppføre oss og tenke på at vi ikke alltid er blant gutta.

(kvinne 56 år fra Akershus) sø. 28 feb. 2016 18:09 Privat melding

@Spirit: Kan du være konkret og gi eksempler så jeg er sikker på at jeg skjønner hva du mener? Hva, spesifikt mener du er galt, og hvordan mener du det burde være? Hvordan oppfører og lever idealkvinnen og -mannen for deg?

Skjult ID med pseudonym tindar sø. 28 feb. 2016 18:19

Paper. Jeg jobber i et mannsmiljø og mangler nok det kvinnesynet der. Og at kvinner bruker list og lempe for å få oss dit de vil er kjent. Men jeg kommer nok alltid til å prøve å styre ordbruk i nærhet av de,

Skjult ID med pseudonym tindar sø. 28 feb. 2016 18:21

Og mens vi er i gang? Hvor får dere den alfakrøllen fra? Er jeg blond eller?

Skjult ID med pseudonym tindar sø. 28 feb. 2016 18:25

Villrosa, Takk.))

(kvinne 54 år fra Oslo) sø. 28 feb. 2016 18:44 Privat melding

Jeg oppfatter ikke @Solecita som den med sort/hvitt holdning her.
Spørsmålet til @spirit er betimelig, han har flere ganger i denne tråden kommer med uttalelser om at kvinner burde være av en viss standard uten å utdype hva det er han egentlig legger i det.

Hva slags ideal er det han sikter til?

(kvinne 54 år fra Oslo) sø. 28 feb. 2016 18:45 Privat melding

...og der hadde han svart ja.

(kvinne 54 år fra Oslo) sø. 28 feb. 2016 18:54 Privat melding

@Hovmester. Har andre planer den kvelden.
Og Pep (som jeg nå kjenner igjen til tross for at han har blitt yngre og bytta navn siden sist) har blokkert meg fordi han tror jeg ikke liker ham.

(kvinne 56 år fra Akershus) sø. 28 feb. 2016 18:57 Privat melding

@Spirit: Jeg er redd du fortsatt glir unna og er veldig vag. Det der kan jo passe på halvparten av jentene her, meg inkludert. Kan du være mer konkret?

(kvinne 56 år fra Akershus) sø. 28 feb. 2016 18:58 Privat melding

Og med 'det der' siktet jeg da til svaret 18.38. Selv det siste svaret blir lite konkret.

Skjult ID med pseudonym tindar sø. 28 feb. 2016 18:59

@Villrosa. hver gang jeg trykket der jeg skulle forsvant jeg bare ut herfra. Men det ordner seg for snille gutter.

(kvinne 54 år fra Oslo) sø. 28 feb. 2016 19:01 Privat melding

Å bli blokkert er ikke noe jeg tar så tung. Jeg må uansett ikke inn på profilene til menn som ikke er interessert i meg. So, who cares?

(kvinne 54 år fra Oslo) sø. 28 feb. 2016 19:35 Privat melding

@Paper. Kvinnepsyke ? Jeg har ikke vært her inne på 3 mnd., og har ikke fått med meg hverken hva som har skjedd eller hvorfor du har skiftet alder og nick. I en annen tråd (hvor du het Ketchup?) nevnte du at du hadde blokkert meg fordi jeg ikke likte deg. Da ante jeg ikke hvem du var - kjente deg ikke igjen. Har aldri mislikt en som het Ketchup... Trodde du var en ny fyr som blandet meg med en annen. Ketchup har nå blitt til Paper, men samme bilde... Det er ikke så lett å henge med i profilsvingene... Jeg husker deg kun som Sgt. Men altså, det var først nå jeg kjente deg igjen - og det var pga skrivestilen.

Nok om det. Dette er ikke viktig. Beklager. Du er en artig fargeklatt her inne.
Og vi skal ikke på date.

Skjult ID med pseudonym Coma sø. 28 feb. 2016 19:54

@Spirit
Nå bytter jeg dekk på bilen min selv, er ikke et hjelpeløst nek som må ha noen for å fixe ting for meg.
Men i tillegg kan jeg være den mest feminine kvinnen du kan tenke deg. Hvorfor må det ene utelukke det andre?
Antyder ingen ting i startinnlegget som sier at jeg savner flere metroseksuelle menn. Det jeg savner er flere menn med klassiske pene trekk.

(kvinne 54 år fra Oslo) sø. 28 feb. 2016 20:03 Privat melding

@Coma, det er mange menn med klassiske pene trekk. Man ser det bare ikke fordi de har så mye skjegg i ansiktet sitt. Hahaha!! Vent til denne hipsterbølgen er over så dukker de opp igjen :)

Ellers er jeg veldig enig med deg. Man kan være handywoman og superfeminin. Det ene utelukker ikke det andre.
Mange av oss kvinner er handy fordi vi ikke har noe valg også. Jeg var alenemor i mange år og måtte gjøre alt selv. Det er ikke noe problem! I tillegg har jeg vokst opp i et hjem hvor alle gjør alt uavhengig av kjønn (oppvokst med alenefar som både bakte brød og skifta dekk).

(kvinne 54 år fra Oslo) sø. 28 feb. 2016 20:16 Privat melding

@Spirit! Yes!!! Jeg visste det ville komme! Norske menn som drar til utlandet for å finne seg dame! Endelig!

Skjult ID med pseudonym Coma sø. 28 feb. 2016 20:20

@nigma
Er det en Ferrari under skal jeg ta spørsmålet ditt opp til vurdering 😂

(kvinne 54 år fra Oslo) sø. 28 feb. 2016 20:25 Privat melding

Jeg har ikke hørt noe fra noen i kulissene jeg @Paper. Har vært borte fra Sukker i 3 mnd. som sagt. Koblet ikke din tidligere profil med din nåværende før for 1 time siden. Gjenkjente skrivestilen, det er det hele.
Kjenner ikke til den andre tråden du nevner.
Så da lar vi det ligge.

Skjult ID med pseudonym Coma sø. 28 feb. 2016 20:25

@Lisalinn 😂...ja, den måtte komme 😉

@Spirit
Med tanke på de mannfolka jeg ser sammen med thai- og russerdamer, tar jeg det hele med knusende ro gitt.
Sender derimot mine kondolanser til disse kvinnene som prostituerer seg til et bedre liv.

Skjult ID med pseudonym Coma sø. 28 feb. 2016 20:29

@nigma
Ja, DET va penisforlengeren sin! 😆 (kjører selv Toyota da 😉)

(kvinne 54 år fra Oslo) sø. 28 feb. 2016 20:30 Privat melding

@Coma, mange av de jentene kommer nok ikke til Norge fordi de "dyrker sitt eget kjønns sterke sider i relasjon til mannens".

Skjult ID med pseudonym Coma sø. 28 feb. 2016 20:37

@Spirit
Det er nok en hel del norske mannfolk som har gått seg på en smell der i forhold til russiske damer! De vet nemlig også hvor skapet skal stå - og vel så det - når ringen er på fingeren! 😉
Personlig liker jeg å kunne kommunisere verbalt med partneren min, men skjønner at det er underordnet alt bare hun kan gå i en sti mellom kjøkkenbenken og soverommet.
Ikke rart krisesentrene er fulle av "kjøpt kjærlighet".

(kvinne 54 år fra Oslo) sø. 28 feb. 2016 20:38 Privat melding

@Spirit. Har du tenkt over hvorfor du kun havner på date med damer med feil verdier? Og hvorfor er det ingen med de rette kvalitetene som vil treffe deg? Hvorfor vil ikke de trygge, kunnskapsrike og dyktige damene date deg?

Egentlig blir jeg veldig forvirret av det du skriver. Noen av de kommentarene du har tyder mest på at du ikke vil ha trygge, kunnskapsrike og dyktige damer (det er jo disse som ofte er handy og selvstendige nok til å klare seg uten en mann).

Skjult ID med pseudonym Coma sø. 28 feb. 2016 20:57

@Spirit
Har selv hatt en kjæreste fra USA og VET at språkbarriereren er der. Man har ikke samme referansene og mye av humoren som ellers ville ha vært der, faller bort.
Elsker norske menn jeg! Men jeg tenner fysisk dessverre på fåtallet av dem...derfor denne tråden.

Skjult ID med pseudonym Coma sø. 28 feb. 2016 21:05

@Spirit
...og poenget ditt var?

(kvinne 54 år fra Oslo) sø. 28 feb. 2016 21:06 Privat melding

Dette glansbildet av norske menn som gifter seg med utenlandske damer stemmer jo ikke. Det er langt høyere skilsmisseprosent blant disse parene kontra norske par. Det samme viser tall fra Sverige og Danmark. Så det fungerer nok ikke like greit som man ønsker å tro. Da snakker vi ikke bare kjønnsroller selvsagt, men også kulturforskjeller, savn av familie osv.

Dessverre fører dette til en del triste skjebner - og dette skal vi ikke tulle med eller kimse av, og absolutt ikke stikke hodet i sanden fordi det er en sannhet vi ikke liker:

I Fafo-rapporten ”Crossing Borders” (Brunovskis og Tyldum, 2004) ble det avdekket at en stor andel av de prostituerte i Oslo opprinnelig kom til landet gjennom ekteskap med norske menn, og at de deretter endte i prostitusjon, ofte etter en skilsmisse eller etter tap av annen jobb. Kvinner fra Thailand var overrepresentert i denne gruppa. De aller fleste hadde altså ikke prostitusjon som mål for oppholdet i Norge.

Dette er en realitet for mange kvinner.

(kvinne 56 år fra Akershus) sø. 28 feb. 2016 21:08 Privat melding

@Spirit: Kan du gjøre en ting for meg? Kan du beskrive hva du mener ville være idealkvinnen? Da uten sleivspark og nedlatende kommentarer, men åpent og ærlig og konkret: Slik er det en kvinne bør være.

Budskapet ditt drukner litt i alle de negative karakteristikkene.

Skjult ID med pseudonym Coma sø. 28 feb. 2016 21:09

@Spirit
Du slår deg ubegrunnet på brystet ;)

(kvinne 54 år fra Oslo) sø. 28 feb. 2016 21:13 Privat melding

....er det ikke litt dobbeltmoralsk av deg @spirit å kritisere norske kvinner for å være nedlatende mot norske menn, når du så til de grader kritiserer norske kvinner selv.

Serious case of the kettle calling the pan black?

Skjult ID med pseudonym tindar sø. 28 feb. 2016 21:19

Jøss er der krangel her? Dette temaet her har utviklet seg i feil retning og både menn og kvinner må forstå dette blir feil for alle som deltar her. mange ser og mange dømmer.

Skjult ID med pseudonym Coma sø. 28 feb. 2016 21:30

@Villrosa
For det første; jeg kunne ikke tenke meg noe annet enn en norsk mann! 😊Meeen...det er lenge imellom at jeg møter noen som jeg kjenner det "kribler" av. Skulle ønske det ikke var sånn, men det er det.
Jeg ser jo noen flotte mannfolk her inne på Sukker som kunne vært aktuelle, men vet at konkurransen er hard. De kan velge og vrake blant flotte kvinner vettu ☺️.

Skjult ID med pseudonym Coma sø. 28 feb. 2016 21:40

@Hovmester
Nix, dette er ikke snakk om synsing.

Men for all del, for å bruke ditt argument mot deg selv: Jeg kan iallefall vurdere mannfolk sitt utseende da 😉. Og tråden jeg har startet er et resultat av årelang observasjon og kommentarer fra ulike venninner. Typisk kommentar på byen: "Det er ikke EN kjekkas her i kveld!"

Skjult ID med pseudonym tindar sø. 28 feb. 2016 21:46

Det du sier her @Coma er du kun ser etter mannfolk med rett utseende etter din smak og neppe hva de har mellom ørene og gjerne at de har en kjemi som kunne gjort at du faktisk falt for han. Og vi gutta ser ikke bare på pupper og annet. Og vi putter heller ikke alt på knaggen heller. Men for all del tro hva dere vil og ikke sett oss alle i en bås,

Skjult ID med pseudonym tindar sø. 28 feb. 2016 21:47

Og hermed er sikkert best å holde kjeft i denne tråden;))

(mann 30 år fra Møre og Romsdal) sø. 28 feb. 2016 21:52 Privat melding

Damer har blitt mer bevisste på sitt utseende, mens menn har blitt mindre bevisste.

Skjult ID med pseudonym Coma sø. 28 feb. 2016 22:02

@tindar
Feil, det tråden handler om er objektiv skjønnhet, ikke hva min personlige smak er.
Du skriver selv at du/dere ikke putter alt på knaggen. Riktig. Tenkt at det føltes som om de fleste tilhørte denne gruppen da? Velkommen til min verden.

(mann 39 år fra Hordaland) sø. 28 feb. 2016 22:10 Privat melding

En skikkelig popcorn tråd dette. :D

Skjult ID med pseudonym Antonyma sø. 28 feb. 2016 22:17

..sukkerforum er som fluepapir for norske menn som elsker å hate norske kvinner.

for et imponerende sinne! for en aggresjon! men sikkert godt å få utløp da :)

for min del er den rungende stillheten blant de andre mannfolka når sånt kommer opp vel så interessant å observere:)

Skjult ID med pseudonym Coma sø. 28 feb. 2016 22:35

@my
Synes du skal lage en egen tråd for å se om påstanden din stemmer! 😆 (men ville vel neppe fått ærlige svar 😇)

(mann 39 år fra Hordaland) sø. 28 feb. 2016 22:46 Privat melding

@Antonyma Har ingenting i mot oppegående, selvstendige og sterke norske damer. Hvorfor tror du jeg er her? :) Det jeg syntes derimot, er at det er vanskelig å finne en som sparker beina under meg.

Skjult ID med pseudonym Coma sø. 28 feb. 2016 22:57

@AlexBergen
👍

Skjult ID med pseudonym Balder sø. 28 feb. 2016 23:45

@Antonyma
Når det gjelder holdninger som de @Spirit legger for dagen, kan jeg på veiene av alle menn i min omgangskrets (min lille omgangskrets, jeg er jo en INTP) si at ikke alle menn deler disse.
Jeg håper at grunnen til at du ikke ser en masse andre forum-menn angripe han er at vi bare prøver å sitte helt stille til han går sin vei. Dere damene derimot klarer ikke å la være å mate trollet :-)

Skjult ID med pseudonym Antonyma sø. 28 feb. 2016 23:47

Som eksemplifisert over her er kvinner mye raskere til å korrigere ..(også) andre kvinners meninger/ uttalelser om menn (spesielt eller generelt).

Kvinner kommer menn til unnsetning.,,,til og med de menn som konsekvent kun nedsnakker "alle" norske damer!

Interessant fenomen det også :)

Personlig har eg faktisk til gode å se en eneste kvinne her inne uttrykke seg på en tilsvarende sint og hatefull måte som de menn eg her refererte til.

Så oppriktig talt, jeg har selv ikke sett en eneste kvinne som gir inntrykk av å "hate norske menn" her nei.

Kvinner som kritiserer, stiller spørsmål, diskuterer, lengter, ønsker seg, harselerer, er sarkastiske, ufine osv. jada, massevis :), på samme måte som mange menn gjør det samme ..uten at de samtidig formidler en generell dyp forakt for det motsatte kjønn, slik de ekstra sinte menn jeg her snakket om.

Er derfor usikker på om akkurat "sinne" er likt fordelt...
frustrasjon derimot ....tenker jeg er rimelig likt fordelt mellom kjønnene ;)

Skjult ID med pseudonym Antonyma sø. 28 feb. 2016 23:53

@AlexBergen.... :)

har selvsagt ingen formening om hvorfor akkurat du er her, eller om du har noe for eller i mot mot oppegående, selvstendige og sterke norske damer...

mitt innspill handlet ikke om det :)

Skjult ID med pseudonym Balder sø. 28 feb. 2016 23:58

@Spirit
Nei, men jeg vet vike holdninger du legger for dagen her.
Kan hende du bare er et troll som prøver å føkke opp stemninga, og det klarer du jo fint, så hissige som noen av damene er. Men nå har jeg gitt trollet nok mat.

(mann 51 år fra Oslo) ma. 29 feb. 2016 00:11 Privat melding

Mitt bidrag på vegen til 1000;

Et par av dere kvinner i denne tråden finner jeg interessante - imidlertid, det faktum at dere så til de grader er til stede, gjør dere uinteressante :-))

Skjult ID med pseudonym Antonyma ma. 29 feb. 2016 00:25

@Balder :)

godt å høre :)

og ja du har et poeng ift å mate trollet, men samtidig er ingenting mer effektivt og holdningsskapende enn menn som korrigerer andre menn når det gjelder kvinnefiendtlige holdninger eller uttrykk.

Om alle menn ignorerer (lukker øynene for) slike ting i håp om at det skal forsvinne..... så forer man også trollet ved å "gi det stilltiende aksept" for slik adferd...

da bør det heller ikke forundre/engasjere/opprøre (bytt ut med hva som passer) "deg" (stilltiende aksepterende menn), når "din lille datter" en gang blir tiltalt i negative, kvinnefiendtlige ordelag..

og jeg skriver når og ikke om ja.....
eksempelvis er jo hore et slikt "legitimt ord" som "alle" jenter statistisk sett vil bli kalt en eller annen gang..

men sitt gjerne stille og se på det skje også i håp om at han som sa det går sin vei :) så får vi heller sette vår lit til at mødrene står opp for sin datter evt korrigerer sin sønn da ;-)

...du skjønner jo at jeg nå setter dette på spissen ;) du forstod jo faktisk hva jeg mente/etterlyste og tok også aktivt stilling (flott!)

Poenget mitt var at jeg etterlyste hverdagslig bevissthet og ansvar for holdningsskapende påvirkning ...litt slik som intensjonen med den filmen KjærePappa var :-)

Skjult ID med pseudonym Antonyma ma. 29 feb. 2016 02:17

...and all it took was one mans intervention to make the troll go away...

poenget mitt (første avsnitt, forrige innlegg) demonstrert i praksis,
ah, hvor er det vakkert når det skjer! ;D

(kvinne 56 år fra Akershus) ma. 29 feb. 2016 04:36 Privat melding

Jeg har ikke møtt @Spirit hverken med sinne, forakt eller hat. Derimot har jeg med genuin intellektuell nysgjerrighet prøvd å få ham til å å forklare hva han faktisk mener. Og det har vært som å spikre gel? til veggen.

Jeg nekter å diskutere ut fra hva jeg tror han mener, hva andre tror han mener eller ut fra hans negative sleivspark. Jeg vil ha fakta på bordet. Det burde være relativt enkelt å beskrive hvilke positive egenskaper man ønsker hos sin drømmepartner - særlig når man går så høyt opp på banen med kritikk. Når forklaringen på å ikke ville forklare nærmere først er at hvis vi ikke forstår det av oss selv da er vi 'feil' uansett, og når jeg spør igjen får jeg høre at 'det er så mange damer på alerten som ikke kan se egne feil men som elsker å fremheve mannens', da blir det umulig å diskutere for meg. Men utfra hvordan diskusjonen har utviklet seg så er det kanskje like greit? Takk til Balder som skapte litt balanse.

(mann 46 år fra Oslo) ma. 29 feb. 2016 09:58 Privat melding

Hahaha deilig å le. Takk @Anonyma :D
"..sukkerforum er som fluepapir for norske menn som elsker å hate norske kvinner."

Noen som blir med på Prosjekt Narvesenlitteratur - Sukkerboken? ;)

(kvinne 54 år fra Oslo) ma. 29 feb. 2016 10:51 Privat melding

På t-banen på vei til jobb i dag satt jeg å kikket litt ekstra på mennene rundt meg. Og jadda!! Mange kjekke flotte menn!
Jeg oppfordrer alle til å kikke litt ekstra rundt seg når de er ute blant folk! Han ene, som satt vis a vis meg, trodde nok til og med at jeg flørtet med ham ;) Og jeg som satt der forkjøla og snufset, med rød nese og rennende øyne...

Et lite poeng her er også at han som kanskje så litt kjedelig ut i utgangspunktet endrer uttrykk når du ser ham inn i øynene og smiler. Da lyser ansiktet hans opp og personen blir ganske pen!

Så på skuddårsdagen er mitt budskap ganske enkelt:
Få nesa opp fra mobilen. Se rundt deg! Gi et smil og få et smil tilbake! Det er godt både for humøret og det kan endre din oppfattelse av andre mennesker :)

(mann 51 år fra Oslo) ma. 29 feb. 2016 11:11 Privat melding

Lisalinn - bra. Dere andre / hør hør :-))

Skjult ID med pseudonym Balder ma. 29 feb. 2016 11:51

@Spirit
Det er vanskelig å forholde seg til dine påstander om manglende kvalitet på norske kvinner, når du konsekvent unnlater å utdype hva du legger i det. Hvilke kriterier måler du kvaliteten ut ifra? Er det kvaliteten på kjøkkenet, kvaliteten på soverommet?
Ikke alle passer for alle, det betyr ikke at noen nødvendigvis er av dårligere kvalitet.

(kvinne 56 år fra Akershus) ma. 29 feb. 2016 12:03 Privat melding

På flyet hjem i går satt jeg og småsov (4 timer søvn på to netter blir litt snaut) og da jeg våknet, dultet jeg ved et uhell borti armen til sidemannen, og unnskyldte meg på engelsk. 'Jeg snakker da norsk', svarte han smilende, og jeg så inn i de skjønneste øynene og det vakreste smilet jeg har sett på lang tid.

De nærmeste to timene snakket vi om alt mellom himmel og jord, særlig reising, og jeg fant ut at han bor i Oslo, elsker surfing og konserter og er arkitekt. Da vi nærmet oss Oslo, nappet min datter meg i ermet, og sier på spansk. 'Mamma, han var kjempesøt, og han har ingen giftering". 'Han er for ung' sa, jeg. 'Neida, jeg tror han er omtrent på din alder'!, sa min datter.

Jeg så pånytt inn et par aldeles nydelige øyne og tok en beslutning. Så da vi hadde fått bagasjen, gikk jeg bort og spurte hva han het, sa det hadde vært veldig hyggelig å snakke med ham, noe han smilte og sa at han også syntes, så ga jeg ham visittkortet mitt, og sa at hvis han hadde lyst til å ta en kopp kaffe en dag, måtte han bare ringe. Så ga jeg ham en klem, og gjorde mitt beste for å gå rolig vekk, uten å følge min naturlige innskytelse om å styrte av sted før jeg døde av flause.:-)Fotsid kjole og høyhælte sko gjør at man i det minste bør late som om man er en tanke sofistikert :-) Jeg aner ikke om han kommer til å ringe - han kan jo være gift med tre barn og ekstra elskerinne for alt jeg vet - ulempen med å treffe folk IRL - men jeg er enig i at når man ser smilet på folk - og særlig menn - så blir de mye penere med en gang. Tror menn hadde smilt mer hvis de visste hvor mye det hadde å si.

Så ja, det er mange flotte menn. Når de bare lar oss få se det :-)

(kvinne 56 år fra Akershus) ma. 29 feb. 2016 13:00 Privat melding

Takk, @Paper. :-) Jeg aner jo ikke om jeg noen gang ser ham igjen, jeg vet ikke om han er ledig engang. Jeg har ikke for vane å gi telefonnummeret mitt til fremmede menn. Det har bare skjedd en gang før, men da var det fordi jeg skulle låne en russisk film av ham.

Vi får se. Jeg er uansett stolt av meg selv fordi jeg våget :-)

(kvinne 56 år fra Akershus) ma. 29 feb. 2016 13:12 Privat melding

Og @Paper: Jeg prøver å forestille meg amorøse følelser hos gynekologen - men klarer det ikke. Jeg håper det var på venteværelset. :-)

Jeg elsker å flørte, men akkurat i gynekologstolen, da setter jeg pris på et så maksimalt profesjonelt og nøkternt forhold som overhodet tenkelig. Flørting står simpelthen ikke på agendaen da.

(kvinne 54 år fra Oslo) ma. 29 feb. 2016 13:25 Privat melding

Å nå ble jeg glad @Solecita - den flytur/flyplass-historien din er herlig.
Tenk så mange ganger man angrer på ting man ikke har gjort.... Og hvor godt det føles når man gjør (tørr!) det :)

Skjult ID med pseudonym Coma ma. 29 feb. 2016 13:41

@Paper
Det er vel fordi det tidligere har vært overvekt av menn som har blitt leger (og så spesialisert seg innenfor gynekologi).
Pr 2015 så er den prosentvise andelen av godkjente kvinnelige spesialister på dette fagfeltet 51,7.

Skjult ID med pseudonym Coma ma. 29 feb. 2016 13:43

BTW: Er de fleste menn gynekologer?! 😂 😜

Skjult ID med pseudonym Balder ma. 29 feb. 2016 14:20

@Spirit
Så det du egentlig mener er at en kvinne har kvalitet dersom hun forsøker å gjøre deg fornøyd?
Jeg foretrekker også kvinner som liker meg, men jeg stempler ikke de som ikke gjør det som "dårlig kvalitet" av den grunn.

I et forhold må det jo være slik, at begge parter ønsker å glede den andre. Hvis det ikke er slik, er ikke forholdet holdbart (over tid).
En kvinne kan jo ha masse "kvalitet" selv om hun ikke er nesegrus forelsket i nettopp deg!
Det finnes sikkert noen tisper der ute, men det da mange drittsekker blant oss menn også!

(kvinne 56 år fra Akershus) ma. 29 feb. 2016 16:46 Privat melding

@Villrosa: Du er et bedre menneske enn meg...

Jeg er nok med @Balders tolkning her.

Skjult ID med pseudonym Balder ma. 29 feb. 2016 18:21

@Villrosa
Det tror jeg også. Jeg reagerer bare på at han kaller det bra eller dårlig kvalitet. Jeg vil også ha en dame som ofrer like mye som meg i et forhold. Jeg har vært trofast mot ei dame hele (voksen) livet, og anser meg som ganske romantisk anlagt.
Jeg tror det har med følelser og ikke "kvalitet" å gjøre om noen vil ofre "alt i et forhold. Og er det en ting jeg har lært, så er det at du ikke kan tvinge noen til å elske deg. Er ikke følelsene der, kommer heller ikke oppofrelsen. Men jeg tror ikke alle de omtrent 45000000 damene i verden som IKKE elsker meg er dårligere mennesker.

(mann 36 år fra Oslo) ma. 29 feb. 2016 18:26 Privat melding

@Solecita - Thats really amazing story, Hope the guy calls you :)

Skjult ID med pseudonym Balder ma. 29 feb. 2016 18:43

Haha @Villrosa

Ble nesten lit såret der altså :-D

Skjult ID med pseudonym Balder ma. 29 feb. 2016 18:49

@Villrosa
Det vet jeg ikke, vanskelig å se :-).
Er det en fordel med fin bakdel?
:-D

Skjult ID med pseudonym Balder ma. 29 feb. 2016 18:56

Da blir jo det naturlige oppfølgingsspørsmålet: Er det en bakdel med fin fordel?

Skjult ID med pseudonym Balder ma. 29 feb. 2016 18:59

altså både i pose og smekk?

(kvinne 56 år fra Akershus) ma. 29 feb. 2016 19:16 Privat melding

Thanks, @Bimal :-) I suspect that he is your typical shy, Norwegian male, so I don't count on it - particularly since I do not even know if he is available - but I would be pleased if he did :-) The main point for me is that I had the guts to do it :-)

(mann 36 år fra Oslo) ma. 29 feb. 2016 19:22 Privat melding

@solecita - coming from a guys point of view... Even shy guys can muster amazing courage for the right girl....You never know... If he felt that you guys had the chemistry then he will give it a shot :)

(kvinne 56 år fra Akershus) ma. 29 feb. 2016 19:48 Privat melding

@Bimal: HE may have felt the chemistry, but his possible doting wife and three loving children may have felt differently :-)

Besides, We were not even flirting, we were just talking naturally.

(kvinne 47 år fra Sør-Trøndelag) ma. 29 feb. 2016 20:22 Privat melding

@Solecita
Skulle ønske jeg var så modig som deg! ☺️ Fikk nesten sånn "romantisk film" -følelse da jeg leste det du skrev. 😄👍Hold oss oppdatert da! 😉

(mann 48 år fra Akershus) ti. 1 mars 2016 05:07 Privat melding

Det er vel det indre som teller mest hos en person eller er folk her inne kroppsfiksert?

(kvinne 56 år fra Akershus) ti. 1 mars 2016 05:39 Privat melding

Tror det var en som sa 'Det er utseendet som får folk til å komme, men personligheten deres som får den til å bli'. Hjelper ikke mye med et vakkert ytre hvis det indre svikter :-)

(kvinne 56 år fra Akershus) ti. 1 mars 2016 05:42 Privat melding

*dem

(mann 48 år fra Akershus) ti. 1 mars 2016 06:21 Privat melding

Så da er det håp for meg med andre ord ?

Skjult ID med pseudonym Helena ti. 1 mars 2016 06:49

@GG1971
Et vakkert ytre er helt uinteressant hvis ikke personen også er hyggelig, grei og omtenksom. Mye av det vi kaller "sjarm" eller utstråling kommer av slike egenskaper.

En undersøkelse konkluderte for noen år siden med at to av de egenskapene kvinner setter høyest hos menn, er snillhet og humoristisk sans. Humoristisk sans er jo noe man i ulik grad er født med, men den kan også trenes opp - ikke minst ved at man er oppmerksom og lyttende (for da får man lettere med seg "hva som skjer", også av hverdagskomiske ting).

Og det som kan få en mann til å smelte en kvinnes hjerte, er nettopp evnen til å lytte; å "se" henne - altså virkelig prøve å forstå hva hun føler og tenker og prøver å si ;-)

Vi er jo født med det utseendet vi har. Hold kroppen i noenlunde form og pass på å være ren og velstelt - og konsentrer deg om andre ting enn hvordan du ser ut! Det er det som er mest attraktivt.

(mann 48 år fra Akershus) ti. 1 mars 2016 06:54 Privat melding

Det er akkurat meg du beskrev Helene. Skal huske dette du skrev nå. Tusen takk

Skjult ID med pseudonym Lisa ti. 1 mars 2016 09:18

Uff og huff, Spirit! Omtale sine menns peniser som stygge og ubrukelige? Jeg har enda til gode å møte damer som snakker om sine menns peniser i det hele tatt - heldigvis! Det er da ikke noe man deler med andre. Ikke i min verden i alle fall.
Når det gjelder menn - jeg kjenner mange som er både tiltrekkende og har en fin personlighet. Men de er opptatte - alle som en. :-(

Skjult ID med pseudonym Balder ti. 1 mars 2016 09:57

@Spirit
Nå forstod jeg hva du mente. Det går ikke an å være uenig i det.
Jeg kjenner noen damer som føler for å rakke ned på mannen, bla. en gammel tante, og jeg tror det kommer av en dose usikkerhet, og en dose missforstått likestilling.
For som du sier, det er forskjell mellom mann og kvinne, men for meg er likestilling like muligheter og rettigheter, ikke total likhet.

Skjult ID med pseudonym Helena ti. 1 mars 2016 10:05

@Spirit
Til dette som du skriver: «[kvinnene] ønsker seg alle en mann, men det virker som de ønsker en mann med egenskapene til en kvinne. Og i min verden blir det feil. Ønsker de seg en mann får de omfavne det mannen står for. De maskuline sidene. Trekkene og egenskapene som skiller menn fra kvinner.»

Her setter du fokus på noe viktig. Jeg tenker bl.a. på dette at gutter og menn utsettes for veldig mange og kanskje uforenelige krav i dag – de skal liksom være alt på én gang, tøffe og mandige og modige og følsomme og «myke» på både tradisjonelle og nye måter…

Og hvis de kritiserer det nye mannsidealet, blir de beskyldt for å være sjåvinister. Ikke kan de spøke på kvinners bekostning heller. Kvinner, derimot, kan plutselig i en del sammenhenger snakke «morsomt» nedlatende om menn uten at noen (i hvert fall ikke menn) våger å reagere på det, for nåde dem da...

Det kan ikke være lett å vokse opp og finne en sunn «manne-identitet» og selvrespekt i dag. Jeg mener at både kvinner og menn har en jobb å gjøre mht. å oppjustere menns status som mennesker.

I tillegg er det begge kjønns ansvar å jobbe for å oppjustere kvinners status som lønnstagere. Det er en annen historie... men i sum altså: likeverd og gjensidig respekt.

Skjult ID med pseudonym Balder ti. 1 mars 2016 10:15

Det jeg i utgangspunktet reagerte på var dit utspill om norske kvinners manglende kvalitet, I mine ører blir det et uttrykk for å gjøre om kvinner til objekter.
Et objekt kan ha god eller dårlig kvalitet, etter min mening kan man ikke vurdere mennesker på samme måte. Så det koker nok ned til ulik oppfatning av ord.

Skjult ID med pseudonym Balder ti. 1 mars 2016 10:17

@Helena

Tror du treffer den berømte spiker'n på hodet her!

(kvinne 54 år fra Oslo) ti. 1 mars 2016 10:38 Privat melding

Der sa du det @Balder. "for meg er likestilling like muligheter og rettigheter, ikke total likhet."

Jeg gir totalt blaffen i hvem som skifter de bildekkene eller tar klesvasken (hvorfor er det alltid bildekk som er eksempelet..? hehe... Jeg har ikke bil engang. Digresjon...) De huslige syslene klarer helt sikker par som er gode med hverandre å finne ut av.

For meg går likestilling med like muligheter og rettigheter også lenger enn til bare kjønn - her kan vi også snakke om legning, hudfarge, osv... Likestilling handler om menneskeverd!

Jeg ønsker å være feminin kvinne og jeg liker at menn er maskuline. Hurra for en lille forskjellen og alt det der! For meg går det utmerket an å være feminist/likestillingsforkjemper og samtidig være feminin og like maskuline menn.

(kvinne 54 år fra Oslo) ti. 1 mars 2016 11:06 Privat melding

Du er inne på noe viktig @Helena
Likestillingskampen har ført til at menn må bli mer komfortable med myke verdier, mens vi kvinner kjemper oss til mer målbare muligheter og rettigheter i samfunnet generelt. Det vi må huske her er jo at disse mulighetene også medfører ansvar. For begge kjønn. Og myke verdier skal man heller ikke kimse av. Det ligger mye ansvar der også.

Det dummeste vi kan gjøre er å latterliggjøre i prosessen hvor både menn og kvinner skal finne sin plass.

Dette er ikke lett. Jeg er mor til to unge menn i begynnelsen av 20-åra og ser det du @Helena skriver i praksis.
Vi skal snakke frem disse ungene mennene og vi skal gå foran som gode eksempler.

(kvinne 54 år fra Oslo) ti. 1 mars 2016 11:45 Privat melding

Helt enig @Spirit. Vi må gi dem verktøy - det har jeg jobbet med i hele oppveksten til gutta mine. Jeg er heldig som har to ganske trygge gutter.
Jeg opplever faktisk at de går inn i, la oss kalle det de nye kjønnsrollene på en svært naturlig måte og ikke ser de samme problemene som vi skisserer i denne tråden. Men jeg vet at det ikke er slik overalt.

At kvinner svikter ved å jobbe utenfor hjemme? Det er ikke der sviket blir begått.... Mine barns kjønnsrolletrygghet tror jeg har kommet mye ved at de har opplevd en mor som både jobber 100% og tar utdannelse ved siden av, som har både verktøykasse og sminkepung.

(kvinne 54 år fra Oslo) ti. 1 mars 2016 11:55 Privat melding

...vi må ikke bli så redde for å trå feil heller da. Det er lov å være litt svak og ikke så perfekt. Tror det er denne "perfekt"-fella mange går i (både kvinner og menn).
Jeg hadde verken tid eller råd til å sitte på kafe eller dra på "husmor"-ferie alene. Tror de fleste småbarnsmødre faller i min kategori altså!

(kvinne 56 år fra Akershus) ti. 1 mars 2016 11:57 Privat melding

At kvinner kan si mere tøffe ting om menn enn menn om kvinner har en veldig klar årsak. Maktstrukturer. Det er akkurat samme årsak som at fargete kan si stygge ting om hvite og tykke jenter stygge ting om tynne og ikke omvendt. Den som enten har mer makt eller er definert som å ha høyere status vil alltid få mer pepper.

Skjult ID med pseudonym Creeper ti. 1 mars 2016 12:03

Du verden så mye dritt en overvektig farget kvinne kan tillate seg da :)

(kvinne 54 år fra Oslo) ti. 1 mars 2016 13:15 Privat melding

@Spirit... Jeg vet at det ikke var du som sa "At kvinner svikter ved å jobbe utenfor hjemme?" Mitt svar der var ikke rettet mot deg :)

Er veldig enig i det du sier i ditt siste innlegg (12:44)
Alle det tingene du nevner at (noen) folk MÅ gjøre synes jeg bare er stress. Herregud... At man orker! Nå er jeg kanskje litt bedagelig anlagt. Jeg jobbet 100% fordi meg måtte ha lønn, og tok deltidsstudie fordi det ville skape en bedre situasjon for meg (og barna!) på sikt. Men å tro at man skal leve et liv som en rosablogger ved siden av?
Det er vel litt press på unge kvinner i dag tenker jeg - man skal være så perfekt og være med på så mye. Er så glad for at Facebook ikke fantes da jeg var alene/småbarnsmor! Når man ser hvor mye som postes der av "perfekte"/fasade-liv....
De tingene der har aldri vært viktig for meg.

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) ti. 1 mars 2016 13:45 Privat melding

Digger det du skriver @Spirit :-))
Jeg klarer ikke å gå rundt med nylakkete negler, ha strøket hus 24/7 osv, og jeg misunner ikke de som klarer det heller :-))
Jeg vil ha tid til å være til stede når min datter gjør lekser, være tilstede når hun er i stallen og ha kvalitetstid med henne:-))
Og så tar jeg litt egenpleie de helgene hun er hos pappaen sin, da har jeg også tid til venner og få gjort sånne ting :-))

Skjult ID med pseudonym Balder ti. 1 mars 2016 14:10

@Spirit
Helt enig i alt du skriver her (12:44)!

Folk må slutte å måle seg selv og andre opp mot det "perfekte".

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) ti. 1 mars 2016 15:13 Privat melding

Sånn som jeg tolker @Spirit å mener han vel at vi (damer) har blitt litt for trygge og litt for selvstendige, vi klarer oss selv, og vi forventer at mannen klarer seg selv! Og selvfølgelig gjør vi jo alle det, men hvor er ydmykheten, samhørigheten og ikke minst de små ting i hverdagen som viser at vi setter pris på hverandre ?
Jeg er helt enig med @Spirit :-))

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) ti. 1 mars 2016 15:52 Privat melding

Jeg er nok litt "gammeldags" i hvertfall i forhold til mine venner :-))
Jeg kan godt finne på å stå opp 1 time tidligere enn jeg må for å lage en god frokost og smøre matpakka til han jeg er sammen med, sånne ting som det gjør meg glad :-)) Det er en glede å glede andre :-))
Men jeg gjør det ikke hver dag :-))
Det samme med kaffe på senga, kjøpe favorittsjokoladen hans en tirsdag osv :-))
Og jeg liker å gjøre rent selv :-))

(mann 48 år fra Akershus) ti. 1 mars 2016 16:01 Privat melding

Jeg serverer frokost på sengen mens jeg gjør rent leiligheten og henger opp klesvask. Jeg vasker bilen og fyller opp tanken med drivstoff. Går ut med søppelen og henter avisen. Vanner blomstene og klipper plenen.

Skjult ID med pseudonym Creeper ti. 1 mars 2016 17:08

@Spirit og Kiara
Slik jeg oppfatter det, så har mange mistet evnen til å gi seg hen til hverandre.
Det handler om å tørre å være "svak", vise tillit, kjærlighet og stole på at den andre tar deg imot når du faller.
Dette gjelder begge kjønn. Det er vel den samhørigheten vi alle ønsker, men som er så vanskelig å uttrykke at vi trenger.

(kvinne 56 år fra Akershus) ti. 1 mars 2016 17:26 Privat melding

I profilen min har jeg følgende setning under :'Drømmepartner'

'Du må kunne takle at jeg er en sterk kvinne, men la meg få lov til å være svak når jeg har behov for det. '

Og hvis jeg ser bort i fra at jeg fikk henvendelse fra en som trodde det var kode for at jeg var underdanig, (hvilket det absolutt ikke var) så står jeg for den. Jeg tror de fleste kvinner som er her er ganske sterke. Vi er som regel alenemødre, og har måttet klare oss selv økonomisk og praktisk. Når det er sagt så er det selvsagt godt å ha en sterk mann å støtte seg til. Jeg regner med at jeg ikke er den eneste som innimellom har behov for å bare krype opp på fanget og føle meg beskyttet.

Men det som er viktig er at vi finner den som matcher våre behov praktisk og følelsesmessig. De jentene som er superhandy setter kanskje ikke så stor pris på en handyman for de klarer seg selv. Jeg som er en kjempekløne ser beundrende på alle som slår i en spiker eller maler en vinduskarm, mens jeg kan trå til som tolk gjennom mesteparten av Vest-Europa og Sør-Amerika og deler av Øst-Europa. Den mannen som ikke klarer å bake en kake ville kanskje sette pris på den,mens de gutta som er superkokker selv, ikke har det behovet.

Og uaktet praktiske ferdigheter så vil noen av oss ha en sterk mann, noen en totalt likestilt mann og noen vil kanskje foretrekke å være den sterkeste selv. Poenget er at det er ikke godt/dårlig. Det er bare ulike preferanser. Og finner vi den som matcher våre behov så er verden et perfekt sted.

(kvinne 54 år fra Oslo) ti. 1 mars 2016 18:22 Privat melding

Er det nå man skal sitere Kahlil Gibran?
Ja det syns jeg. Også syns jeg det @Solecita skrev over var så riktig. Jeg har vært en sånn alenemor som har fikset ting selv, men som setter pris på menn. Det er ingen motsetning der.

Men altså, Kahlil Gibran, om ekteskap:

"Elsk hverandre, men gjør ikke kjærligheten til en lenke:
La den være et bevegelig hav mellom deres sjelers kyster.
Fyll hverandres beger, men drikk ikke bare av ett beger.
Gi hverandre av deres brød, men spis ikke av sammen bit.
Syng og dans sammen og hver glade, men la den andre få være alene,
Slik strengene på en lutt er alene, men skjelver av samme musikk.

Gi deres hjerter, men ikke til den andres eie.
For bare Livets hånd kan romme deres hjerter.
Og stå sammen, men ikke for nær hverandre:
For templets søyler står adskilt,
og eiketreet og sypressen vokser ikke i skyggen av den andre."

Skjult ID med pseudonym Antonyma ti. 1 mars 2016 22:39

@Lisalinn

det diktet har eg brukt i mangt et bryllupskort :-)

liker det veldig godt!

Skjult ID med pseudonym Cllou ti. 1 mars 2016 22:58

Fantastisk dikt. (Jeg førte det videre over til ei for et par timer siden.)