Alle innlegg Sukkerforum

chatt via Facebook jeg har vært såret av 2 menn

Vis siste innlegg
(kvinne 50 år fra Oppland) on. 24 feb. 2016 23:11 Privat melding

Ja det er vanskelig å beskrive her fordi jeg er nytt på sukker no.. jeg må innrømme at jeg ble utnyttet av 2 menn på Facebook via chatt og kan ikke tro de fleste tenker på et ting " sex" og hva oppfatter de egentlig ?. Jeg mener at det er ikke viktig å snakke om en ting og jeg måtte avslutte chatte de to og har blokkert de... hva mener dere i dag de tenker på en ting enn andre ting ...

(kvinne 40 år fra Hordaland) on. 24 feb. 2016 23:41 Privat melding

Velkommen hit Meo :-)
Litt usikker på hva du spør om, men ja, det er en del som bare er ute etter sex og det pleier å komme frem ganske fort. De har liten tålmodighet til å snakke om andre ting. Du kommer sannsynligvis til å få en del useriøse henvendelser, men det er lov å ignorere sånt. Du lærer deg fort å skille skitt fra kanel. Heldigvis er det også mange flotte, oppegående og seriøse menn her, så ikke mist motet.
Hvis jeg var deg, ville jeg vært litt tilbakeholden med å bli facebookvenn med de du chatter med her. I hvert fall vente til du føler at det er en seriøs person du snakker med. Ikke oppgi noen kontaktinformasjon (fullt navn, adresse, tlf nr) i begynnelsen.

Lykke til! :-)