Alle innlegg Sukkerforum

Kjemi og utstråling

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Creeper on. 24 feb. 2016 23:14

En av mine venninner er også registrert med profil på Sukker. Hun har datet mange - og jeg ingen. Hun har også datet flere av dem som fremkommer på min matchliste. Etter datene kan hun gjerne fortelle hvem som overhodet ikke likner bildene sine, eller som ikke eier utstråling, null humor, kjedelig, tørr, ingen kjemi...
Og jeg tenker at det da ikke er interessant å møte dem. Ene syntes jeg faktisk så veldig spennende ut, men etter min venninnes beskrivelse av daten, så forsvant interessen min.

Er det sannsynlig at jeg vil oppleve disse personene annerledes? Kan en mann som i følge henne har null utstråling, faktisk sjarmere meg og vice versa? Er oppfattelse av utstråling universelt eller avhenger det av kjemi? Hva tenker dere?

Jeg vet at oppfattelse av utseendets attraktivitet er veldig individuelt. Gjelder dette også sjarm og utstråling?

(kvinne 52 år fra Hordaland) on. 24 feb. 2016 23:20 Privat melding

å ja

Skjult ID med pseudonym Schæfer on. 24 feb. 2016 23:21

Her må jeg si meg enig med Hovmester og Rufsetufsa, og samtidig, hvis du er så "enkel" og overfladisk at du faktisk tar hennes ord for det, så vil jeg bare ønske lykke til......

Skjult ID med pseudonym Creeper on. 24 feb. 2016 23:22

Rufsetufsa, jeg har da inntrykket av at de fleste her inne på sukker og andre datingsider dater mange før de finner en som vekker interesse.

Dessuten har jeg jo lurt på hvordan en mann framstår dersom hun ikke er interessant for ham. Kanskje det er nettopp da han heller ikke utstråler noe tilbake. Jeg kan se for meg situasjonen hvor jeg selv må tilbringe en time med feil mann. Jeg er vel neppe i min mest sjarmerende utgave.

Skjult ID med pseudonym Creeper on. 24 feb. 2016 23:24

@Schæfer, la meg være "enkel" og overfladisk om det funker best for meg ;)

Skjult ID med pseudonym Cllou on. 24 feb. 2016 23:25

Jeg skal heller ikke hindre deg :D

Skjult ID med pseudonym Schæfer on. 24 feb. 2016 23:28

@Creeper
For all del, men du behøver jo ikke å belemre oss andre med fjortis problemstillingene dine da, hvis du ikke vil ha tilbakemeldinger ;-)

Skjult ID med pseudonym Creeper on. 24 feb. 2016 23:29

Ungdomsskoletrinnet? Hvordan det? Jeg har funnet ut at det er mer effektivt å outsource denne datingen. Er jo litt in i tiden det da. Så kan jeg heller bruke tiden på noe jeg er god til.

Skjult ID med pseudonym Cllou on. 24 feb. 2016 23:30

Bake kanelboller?

Skjult ID med pseudonym Creeper on. 24 feb. 2016 23:30

Schæfer, det er ditt privilegium å la være å svare :)

Klart jeg vil ha tilbakemeldinger, eller retter sagt: Jeg vil ha kommentarer, diskusjoner, saklige og usaklige, for å få tiden til å gå på en rolig vinterferieaften.

Skjult ID med pseudonym Cllou on. 24 feb. 2016 23:30

Eller er du en ingeniør?

Skjult ID med pseudonym Cllou on. 24 feb. 2016 23:31

Sukkerboller er godt ;)

Skjult ID med pseudonym Creeper on. 24 feb. 2016 23:36

Jeg baker gjerne kanelboller, men akkurat nå foretrekker jeg å slå nupereller.

Forunderlig hvor raskt man får et "stempel" her inne om man stiller feil spørsmål. Artig at de som stempler andre kan være dem som selv fremstår som sneversynt.

Skjult ID med pseudonym milk on. 24 feb. 2016 23:37

Og en cola zero eller en pepsi.

(kvinne 48 år fra Oslo) on. 24 feb. 2016 23:38 Privat melding

Selvfølgelig og ja, heldigvis er det stor mulighet for at du opplever de venninna de har datet annerledes! Kommer ikke på en eneste en av mine venninners typer som jeg kunne tenkt meg og nei, det er ikke kun fordi de er minne venninners typer, men fordi vi heldighvis har forskjellig smak😊

Skjult ID med pseudonym Vimsa on. 24 feb. 2016 23:38

Nupereller er nå ikke det værste du kan slå nå @Creeper:-)

Skjult ID med pseudonym Vimsa on. 24 feb. 2016 23:42

Å når det er sagt....de nuperelle greiene må jeg få tilføye at JA, det er stor sannsynlighet for at du vil oppleve en helt annen kjemi med disse mannfolka enn din venninne. Om vi alle skulle føle det samme for alle menn ville antakelig veldig mange av oss sloss om en og samme mann eller så ville en og samme mann ikke få en eneste dame fordi ryktene gikk om at han ikke hadde verken utstråling, humor, var tørr og kjedelig.
Det er så godt at vi er utstyr med forskjellige antenner:-)

(mann 41 år fra Møre og Romsdal) on. 24 feb. 2016 23:42 Privat melding

smaken er som baken og det er det nok med humoren og liknande også.
Om venninna di syns ein kar e døll og teit so kan det no godt vere at du ler deg nesten i hel av det same som ho syns er pinlig eller dumt.
Eg sjølv bryr meg særs lite om rykter eller sladder frå andre. eg vil oppleve det sjølv eg ;)

Skjult ID med pseudonym Creeper on. 24 feb. 2016 23:43

For å stille spørsmålet på en litt annen måte:
Er det noen som er totalt uenig i at Obama er en karismatisk leder?

Er utstråling litt mer universelt enn at det kun er øyet som ser? Jeg vil påstå at noen har det, og andre ikke, uavhengig av hvem som ser.

Skjult ID med pseudonym Sunny on. 24 feb. 2016 23:43

Jeg ville ikke hatt noen av mine venninner sine menn - de har det lille ekstra som mine venninner ser etter, men ikke det lille ekstra som jeg ser etter...

Skjult ID med pseudonym Vimsa on. 24 feb. 2016 23:44

Å der kom unikumet @nigma inn fra sidelinjen igjen med en av sine alltid fornuftige kommentarer:-)

Skjult ID med pseudonym Creeper on. 24 feb. 2016 23:46

@Vimsa og Bonde-36, jeg oppfatter at dere har misforstått spørsmålet.

Kjemi er noe som oppstår mellom to individer. Det jeg lurer på er om opplevelsen av sjarm og utstråling korrelerer med følelsen av kjemi eller er uavhengig av denne?

Kan jeg oppleve en mann som veldig sjarmerende og med sterk utstråling, til tross for at vi har null kjemi?

Skjult ID med pseudonym Kravstor on. 24 feb. 2016 23:48

Jeg har helt klart bedre utstråling på afterski enn kaffedate. Selv på kaffedate har jeg nok litt utstråling om jeg liker daten.

Skjult ID med pseudonym Vimsa on. 24 feb. 2016 23:52

Aha @Creeper. Da har jeg misforstått:-)
De gangene jeg har truffet menn med null utstråling og sjarm, etter mitt syn, har det heller ikke vært kjemi, overhode!
Kjemi er nok mye enklere å oppnå om h*n har utstråling og sjarme, selv om det ikke er gitt det heller.
Å ja, jeg mener du kan oppleve en mann som sjarmerende og utstrålende uten å oppnå kjemi på type "jeg faller for deg" nivå. Men jeg mener også at det vil være vanskelig å ikke føle noen kjemi overhode med en mann med sterk utstråling og sjarme.
Ble dette forståelig???

Skjult ID med pseudonym Creeper on. 24 feb. 2016 23:55

Kravstor, dette var det mest seriøse svaret på spørsmålet mitt.

Så utstrålingen din styres litt/mye av interessen for motparten. Dette er egentlig logisk.

I mitt hode henger utstråling kanskje litt sammen med evnen til å flørte. Jeg flørter gjerne med bussjåføren jeg, og han vil nok oppleve at jeg har en viss utstråling til tross for at han er dobbelt så gammel som meg.

Skjult ID med pseudonym Vimsa on. 24 feb. 2016 23:55

Tror nok ikke du kan påvirke utstrålingen din i særlig stor grad @Kravstor:-) Den er en del av deg......Men du kan nok helt klart tro at du kan påvirke den på afterski, men det er nok ikke utstrålingen som opphøyes der.....:-)

Skjult ID med pseudonym Cllou on. 24 feb. 2016 23:57

@Creeper
En bussssjsåfør er en man med gått humoer.

Skjult ID med pseudonym Creeper on. 24 feb. 2016 23:59

Ja Vimsa, det svaret ga mening.
Så overført til min venninnes opplevelser, så kan kanskje hun ha rett i at datene ikke har særlig utstråling som en slags gitt objektiv størrelse.

Altså, jeg også trenger å føle at en mann har utstråling og sjarm for å føle kjemi. Dersom hun hadde kommet og sagt: Han fyren var utrolig sjarmerende, og hadde en herlig utstråling, men han er ikke min type. Vi hadde ikke rett kjemi. Ja, da hadde han selvsagt fått en sjanse eller tre :)
En av forumdamene har fremsnakket en mann for meg på denne måten. Hun beskrev ham som fantastisk, men kanskje ikke for henne.

Skjult ID med pseudonym Creeper to. 25 feb. 2016 00:03

Ptrn, det tror jeg er fullt mulig.
Hos meg avhenger egen utstråling også av dagsform. Men generelt øker den nok med interessen for motparten, men bare inntil et visst nivå. Om interessen blir for stor (les: Jeg blir betatt). Da synker den, fordi jeg legger bånd på meg, blir nervøs og klønete.

Skjult ID med pseudonym Vimsa to. 25 feb. 2016 00:04

Jeg mener nok ikke hun har helt rett @Creeper.
Din venninne kan mene han mangler utstråling, men hvis du møter han kan du mene noe annet. Jeg kjenner flere som jeg synes har null utstråling og sjarme, men h*n de er gift/sammen med mener de har det.
Dette gjelder på samme måte som utseende. Jeg kan synes en mann er stygg som nøkken og du kan synes han er kjempe kjekk....:-)

Skjult ID med pseudonym Tinka to. 25 feb. 2016 00:08

Det blir litt i samme gate som å koble venn/venninne med en du mener passer. Det er ikke så lett. En av mine beste venninner mener "Hans" passer perfekt for meg, men det gjør han dessverre ikke. På den annen side kan hun overhodet ikke forstå hva jeg så i "Erik". Ergo; ingen grunn til å ta de nærmeste for god fisk når det gjelder "anbefalinger".

Så ja, jeg tror godt at du kan oppleve venninnens date på en helt annen måte. Men, det forutsetter at du gidder å bruke tid på å date. Noen av oss er jo veldig lite glad i akkurat dét, og gjør det bare når det virkelig virkelig virkelig frister :-)

Skjult ID med pseudonym Cllou to. 25 feb. 2016 00:14

@TS
Jeg har lest tråd på forum + pratet med venn om det. Når én blir populær blir han straks enda mer populær av flere. Kanskje noen bare vil ha samme personer som andre (bare fordi det ER sånn). Og ikke vil ha personer andre ikke vil ha (bare fordi det ER sånn).

Skjult ID med pseudonym Cllou to. 25 feb. 2016 00:15

Glemte denne

:P

Skjult ID med pseudonym Creeper to. 25 feb. 2016 00:15

@Tinka

I de tilfellene du beskriver, så er det jo også helt andre faktorer enn utstråling som spiller inn. Det kan jo være at han har feil humor, eller et utseende som ikke appellerer. Det å vite hva andre vil falle for, er en tilnærmet umulig eksersis. Og det med utstråling handler kanskje mye om personlig persepsjon.
Jeg synes kanskje at Vidar Teisen har utstråling fordi jeg liker hans litt tørre væremåte. Men jeg klarer ikke å se utstrålingen til Donald Trump. Kanskje kona gjør?

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt to. 25 feb. 2016 00:17

Her snakker vi om ting som ikke er utseendet, altså liten sjanse for at du vil ha en annerledes oppfatning av ting.
Hadde vi snakket om kun utseendet så ville det vært annerledes.

Uansett hva hun syntes om dem, så er det vel strengt talt litt rart å date de samme som henne er det ikke? Litt sånn type gjenbruksfølelse?

Skjult ID med pseudonym Creeper to. 25 feb. 2016 00:22

@Powpow
Du er den første som faktisk tør å være enig med meg. Altså våger å anta at utstråling kan være uavhengig av kjemi. Enig i at det ikke handler om utseendet overhodet. Man hører jo ofte om at veldig pene mennesker mangler utstråling.

Tja, gjenbruksfølelse? Kanskje litt. Jeg har jo ikke vært i den situasjonen, og jeg ville aldri ha datet en fyr som hun hadde gått lenger med enn førstedate. Og da snakker vi kun om en kaffekopp.

(kvinne 52 år fra Hordaland) to. 25 feb. 2016 00:25 Privat melding

å ja masse billedskjønne mennesker uten snev av utstråling

Skjult ID med pseudonym Tinka to. 25 feb. 2016 00:26

Creeper
Tenker at det også har litt å gjøre med hvordan du vurderer hennes meninger om menn ellers? Noen har jeg tillit til, andre ikke (akkurat på dette området, altså)

Og jo, tror jeg er enig også. Vet mange med formidabel utstråling, selv om JEG ikke reagerer på dem eller kunne kjent tiltrekning, sånn amorøst sett.

Skjult ID med pseudonym Creeper to. 25 feb. 2016 00:38

@Tinka,
Dette er en svært oppegående venninne som jeg har stor tillit til.

Og jeg omgås mange mennesker i jobbsammenheng med slik formidabel utstråling som du beskriver. Det er også helt uavhengig av kjønn, alder og tiltrekning. Ofte oppleves nok glade mennesker som smiler mye som personer med utstråling. Jeg tenker at Bjørn Kjos har det. Men jeg tviler på at jeg ville blitt tiltrukket av ham. Men at vi ville hatt god kjemi, det er jeg helt sikker på.

Skjult ID med pseudonym Creeper to. 25 feb. 2016 00:42

Når det er sagt, så faller jeg sjelden for personer med mye sjarme og utstråling. Jeg vil ikke ha en mann som stråler 360 grader 24/7. For meg passer det bedre med en subtil utstråling som kun er rettet mot meg :)

(kvinne 57 år fra Akershus) to. 25 feb. 2016 05:01 Privat melding

Jeg tror nok jeg ville ha forsøkt de jeg betraktet som mest lovende helt uavhengig av hva venninnen min mente.

For å bruke kjemianalogien, så reagerer to ulike stoffer på hverandre på ulike måter, så der hun finner ham kjedelig kan du finne ham spennende.

Det finnes selvsagt noen mennesker som er opplagt spennende og karismatiske, og noen som er ufattelig kjedelige, men i de fleste tilfeller vil det avhenge av akkurat de to personene som treffes.

Jeg ville nok lyttet mer til ting av typen: Ser 20 år eldre ut enn på profilbildet, snakket hele kvelden om sin eks, sliter med alkohol, hadde dårlig hygiene etc. Men spennende/kjedelig er noe som avhenger av de to som møtes, så det ville jeg ikke lagt så mye vekt på.

Men det var et godt og interessant spørsmål, for det var en problemstilling jeg overhodet ikke hadde tenkt på før.

Skjult ID med pseudonym Kravstor to. 25 feb. 2016 08:51

@Vimsa
Det jeg opplever på after ski er at mange søte damer flørter med meg. Det er noe jeg også opplever på sukker fest. De damene er jo mange hakk mer attraktive enn de som besøker profilen min her inne.

Skjult ID med pseudonym Vimsa to. 25 feb. 2016 09:29

Hmmm @Kravstor...kanskje det da har noe med oss å gjøre😁
Kanskje det er vi som ser en annen utstråling og sjarme pga på sånne tilstelninger når det surrer litt i toppen😂