Alle innlegg Sukkerforum

Vanskelig funksjon

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym ukjentmann lø. 1 sep. 2007 21:33

Det er ikke lett å fylle ut spørsmålene, og noen ganger blir det missforståelser.

Hvis man velger NEI på spørsmålet "Vil ha barn", så må man også velge "10 år" på spørsmålet "Når ha barn".

Dette er det veldig mange som ikke forstår. På halvparten av profilene jeg sjekker, er det ene bladet grønt og det andre rødt, ergo må dem ha missfortstått.

Jeg forslår at spørsmålet "Når ha barn" droppes. Hvis to personer vil ha barn, så er det allikevel umulig å bestemme idag om hvor mange år til man vil ha det barnet. Eller hva sier du, Morten ?

(kvinne 60 år fra Akershus) lø. 1 sep. 2007 21:37 Privat melding

Enig med deg - kvinne 50 - tror ikkje eg har hatt "egg" på 10 år ... så kommer dette barnegreiene opp som et problem hele tiden ... dett er ikkje alt som passer på gjennomsnittet ... he, he

Skjult ID med pseudonym ikkebarn sø. 2 sep. 2007 22:25

Jeg valgte "Nei" fordi jeg ikke vil ha barn nå - men kanskje om 5 eller 10 år? Jeg syns en burde heller droppe spørsmålet "Vil du ha barn". Som svar på spørsmålet "Når vil du har barn" kunne en legge til "Aldri" som mulig svar

Skjult ID ma. 3 sep. 2007 10:16

Jeg synes spørsmålet er nyttig. Det er tross alt så mange her inne som er i den rette alderen til å få barn. Noen 20-åringer er der at de ønsker seg barn innen kort tid. Noen 30-åringer vil gjerne vente i flere år. Det er greit å vite at man ikke er på ulike planeter i det spørsmålet. Kanskje de som ikke vil ha barn heller kan få bedre informasjon om hvordan de skal svare på spørsmålet "når barn"?