Alle innlegg Sukkerforum

profil tekst

Vis siste innlegg
(mann 41 år fra Møre og Romsdal) on. 24 feb. 2016 23:50 Privat melding

No har eg ikkje vore innom noken mannlige profile, men mange av dei damene eg er innom har bilder og thats it, kanskje om dei er flyttbar eller ikkje. Men elles er det tomt.
Har dere så utruli lite å fortelje om der sjølv eller vil dere ha oss til å gjette ka dere driver med og korleis dere er som menneske??

Eg drit no i det egentlig, men med tanke på at noken syt om at vi mannfolka berre ser på utsjånaden så begynner eg no å fundere ;)

Skjult ID med pseudonym arneand on. 24 feb. 2016 23:53

*shrugs*
Det bare er slik dude.
Finner du noen som greier å skrive mer enn to linjer om seg selv...
Send melding asap!
Sjeldne greier ^^

Skjult ID med pseudonym Cllou on. 24 feb. 2016 23:54

@arneand
`.´ UFO

(kvinne 48 år fra Oslo) on. 24 feb. 2016 23:55 Privat melding

Det er ikke alle som har tom profil. Jeg har en god blanding. Mye tekst og noen bilder.
Men det er ikke bare vi som har tomme profiler. Menn er ikke bedre sånn sett. Selv liker jeg at det er litt tekst som forteller litt om hvem han er som person.

(kvinne 40 år fra Hordaland) on. 24 feb. 2016 23:56 Privat melding

Kan ikke uttale meg om dameprofilene, men det er jo også en del menn som ikke har fylt ut en skit om seg selv. Hverken i fakta-feltet eller fritekst. Ikke lett å fatte noen interesse for dem da.

Hvis det er nye brukere så tenker jeg at de er litt unnskyldt, noen trenger gjerne litt tid på seg for å skrive noe "salgbart" om seg selv. Work in progress, liksom.

Eller kanskje moralen er "spør hvis du lurer på noe"... gjesp...

Skjult ID med pseudonym Vimsa on. 24 feb. 2016 23:59

Har skrevet så mye om meg selv, hva jeg gjør og hva jeg søker at det er sannsynligvis ikke så mye å spørre meg om:-)
Mange bilder har jeg også.....:-)

Skjult ID med pseudonym Cllou to. 25 feb. 2016 00:01

Ca mengde tekst som det er mulig å trykke inn bokstaver + 36 bilder :)

(kvinne 48 år fra Oslo) to. 25 feb. 2016 00:09 Privat melding

Cllou
Var det din egen profil du beskrev nå?

(kvinne 52 år fra Hordaland) to. 25 feb. 2016 00:14 Privat melding

jeg hadde en fin tekst - men tok vekk alt og har nå en idiotisk tekst og bare bilder...

og

nå får jeg faktisk flere meldinger (?) enn da jeg hadde tekst what ?

(mann 34 år fra Rogaland) to. 25 feb. 2016 00:19 Privat melding

Jeg opplever sjelden at dem jeg har svært god match med (typ 92-93) mangler tekst, mens det forekommer altfor ofte hos dem jeg har litt lavere match med. Kanskje er det slik at damer jeg matcher spesielt godt med også er av den veldig tekstorienterte sorten, akkurat som meg? :-)

Skjult ID med pseudonym Cllou to. 25 feb. 2016 00:20

@Metwo
Ja

(kvinne 40 år fra Hordaland) to. 25 feb. 2016 00:21 Privat melding

Jeg tenker noen ganger at jeg har alt for mye tekst... Ville helst hatt noe kort og fyndig som beskrev meg med få ord. Men inntil jeg kommer på hva det skulle vært, får de stakkars karene bare ta på seg lesebrillene og lide seg gjennom mine "samlede verker"... ;-)

(mann 46 år fra Oslo) to. 25 feb. 2016 00:26 Privat melding

10 ord KAN forsåvidt si langt mere enn 1000 på sider som disse. Men hvis det legges personlighet inn i ordene så forstår jeg meg ikke på dem som synes profiler er for fyldige på sukker.

(mann 29 år fra Hordaland) to. 25 feb. 2016 01:02 Privat melding

Jeg har forsøkt meg på meldinger til de som har veldig høy match men tom profiltekst. Det er derimot vanskelig å finne noe å skrive til noen man ikke har noe som helst å gå på. Koker litt ned til "se på profilen min og se om det er noe for deg", siden min profil er relativt utfyllende. Jeg har sett enkelte som har vært aktive på sukker veldig lenge som likevel har 0 tekst. Det er litt vanskelig å forstå.

(kvinne 56 år fra Akershus) to. 25 feb. 2016 05:14 Privat melding

Jeg tror den eneste som har klart å fange min interesse selv om han hadde minimalt med tekst var en som var høy, mørk, superkjekk, med et smil til å dø for, som bodde i nærheten og med 98% match.

Hvis bildet viser en mann med et smil som treffer meg midt i solar plexus kan han slippe unna med lite tekst, men siden jeg er så verbal selv, så trenger jeg normalt en mann som også er det, så minimal eller ingen tekst vil i 99 av 100 tilfeller bety minimal eller ingen interesse fra min side.

Jeg skjønner nesten ikke at det er mulig at folk kan tro at man skal klare å bli interessert basert på et uskarpt bilde tatt på avstand og nesten ingen tekst. Hva skulle man basert en slik interesse på, puls?

Til gjengjeld ville en knakende god tekst gjøre en mann atskillig mer attraktiv i min øyne enn bildet kanskje normalt ville tilsi.

Skjult ID med pseudonym Sunny to. 25 feb. 2016 07:03

Jeg fikk tilbakemelding på at jeg måtte være klar over at jeg skremte vekk mange menn pga jeg har en utfyllende profil med flere bilder. "Det er bra", svarte jeg, "så slipper jeg å kaste vekk tid på de som ikke er interessante". Ellers så trenger jeg bare den ene og viss profilteksten er for mye for ham, så er jeg for mye feil for meg IRL- må treffe en som faktisk kan kommunisere.