Alle innlegg Sukkerforum

hmmmm..helt utrolig...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym kisses ma. 24 nov. 2008 16:43

Dette her er helt utrolig.. Dere klager over damer som ikke svare osv.. Dette er nettet,her bestemmer man selv om man vil svare eller ikke... Jeg trodde at hvis man ikke svarte en mann så tok dem hintet,men neeeida... Dere mannfolk må da se den der...hvis dama ikke svarer så er hun ikke interessert.. Og da hjelper det lite at dere sender mange brev vettu...da ender det opp med at dere får et surt svar og dere blir blokkert..
Ta det som en mann...skjønn hintet og gå videre!! Det er jo sååå mange å ta av her..ikke heng dere opp i den ene som ikke svarer..

(mann 42 år fra Oslo) ma. 24 nov. 2008 16:49 Privat melding

Dette har blitt tatt opp til det kjedsommelige her inne av både menn og kvinner!
Jeg har fått inntrykk av at de fleste her inne takler et avslag uten problemer. Men det som mange reagerer på er den totale mangelen på "folkeskikk" hos enkelte! :-)

Skjult ID ma. 24 nov. 2008 17:54

Jeg vil ikke si at det er bare folkeskikk...
Jeg får mange hjerter, svarer høflig og sier takk, spør hvordan står det til med denne hjertegiveren men får ikke svar tilbake.
Da skjønner jeg ingenting, kan det bety at røde hjerter betyr avslag på forskudd ?

(mann 42 år fra Oslo) ma. 24 nov. 2008 18:22 Privat melding

Det er vel en helt annen diskusjon, selv om den faller inn under det samme. Personlig så gir jeg alle et svar uansett så lenge de ikke er ufine i det de skriver til meg. Men uansett hvordan man vrir og vender på det, så synes jeg at det er mangel på folkeskikk å la være å svare på en hyggelig mail. Når det er sagt så har jeg sluttet å bry meg om det. Så får hver enkelt heller bare oppføre seg som de vil.
For meg så er det ganske klart at en person som ikke engang kan ta seg "bryet" med å sende et autosvar, er heller ikke en person jeg gidder å bruke tid på. Når man da i tilleg ser at meldingen forblir ulest, selv om vedkommende er pålogget, og denne personen heller ikke går inn på profilen min for å ta en titt, så tyder det jo på at personen er her av helt andre grunner en for å treffe noen.
Tror nok det er en del "oppmerksomhets søkere" her inne.

Jeg kan bare si lykke til, til de!:-)

Skjult ID med pseudonym kisses ma. 24 nov. 2008 18:47

Hmmm...greia er at hvis man svarer høflig tilbake at man ikke er interessert så gir dem seg faen meg ikke da heller....for da går det på...Å...hvorfor er jeg ikke bra nok for deg??? eller....hva er din type gutt da???...eller...er du sååå kresen?? eller....sikker på at du ikke vil da?...bare en halvtime?...bildet mitt sier noe anna enn det du ser...Hallo!!!! Nå ser du vel hvorfor man ikke gidder å svare høflig tilbake?? Man får bare pes alikevel...for da virker det som vi " krenker selvfølelsen dems"... Og jeg skal ikke ta alle over en kam,men det virker som de fleste ikke tåler et avslag....

(mann 42 år fra Oslo) ma. 24 nov. 2008 18:50 Privat melding

Jeg synes det er både trist og flaut på mitt kjønns vegne å høre at det finnes "menn" som oppfører seg slik! Jeg kan ikke gjøre annet en å beklage på det dypeste! :-o)

Men når folk begynner slik etter et høflig avslag så går det jo faktisk ann å bare svarteliste/hjerte de. Så er du kvitt de for godt!:-)

Skjult ID med pseudonym kisses ma. 24 nov. 2008 20:31

Når dama ikke har svart på 4 - 5 brev,så går det ikke på "hard to get leken" vettu.....

Skjult ID med pseudonym Smily:o) ma. 24 nov. 2008 20:32

Er litt vanskelig å leke "hard to get" på nett .... hehehe ... samme med ironi .. litt vanskelig å få det frem på riktig måte . ;oP

Skjult ID ma. 24 nov. 2008 23:43

det er da bare rein høflighet og folkeskikk å svare på mail så lenge det ikke bare er tull. kjenner jeg blir forbanna når folk er overlegne og unngår å svare:/

(mann 52 år fra Østfold) ti. 25 nov. 2008 00:52 Privat melding

Hvis jeg synes jeg har sent ett fornuftig førstemelding, og ikke får svar, så kan det være jeg sender en liten oppfølger. Det kan jo være at jeg av en eller annen grunn har blitt avglemt, eller havnet bak i lista i en travel periode. Får jeg ett avslag så vet jeg ihvertfall at du har gjort ett bevisst valg.

Om du vil svarteliste meg av den grunn så har jeg jo ikke tapt noe på det allikevel?

Men jeg kan av tidligere tråder skjønne at det det finnes greie grunner til ikke å sende avslag så jeg tar det ikke så veldig tungt å ikke få svar.

Skjult ID med pseudonym HrMetikk ti. 25 nov. 2008 00:54

Vet ikke om det kan kalles overlegent egentlig, selv foretrekker jeg manglende svar fremfor avslag og har selv latt være og svare jenter som har skrevet til meg og ser ut som burugler. Hva skal jeg skrive da, "beklager, men du er for stygg for meg"?

Jentene får en del flere henvendelser, så jeg skjønner at de ikke gidder å svare på de som ikke interesserer dem.

Selv mener jeg at de som ikke har svart meg, neppe kan ha verdens beste vurderingsevne;)

Skjult ID med pseudonym kisses ti. 25 nov. 2008 07:16

Det er alltid noen som drar opp den der folkeskikken.... Men uansett så er dette nettet,man har valget på om man vil svare eller ikke...det er ikke værre enn det.. Alle er forskjellig...noen vil svare alle og enhver for å være "hyggelig"..andre vil ikke svare fordi dem syns at den andre parten ikke er noe for dem på noen måte...og ser ingen grunn til å svare "beklager men du er ikke min type..ønsker deg lykke til videre"..

(mann 42 år fra Oslo) ti. 25 nov. 2008 13:30 Privat melding

Virket nesten som om du føler deg litt truffet av den komentaren om mangel på folkeskikk!?! ;-)

Skjult ID med pseudonym juling ti. 25 nov. 2008 14:09

Hvis man møter noen på gata og de spør om noe, så unnlater man å svare og går videre? Tror faktisk ikke så mange gjør det i RL, så hvorfor gjør man det her på nettet ? Jeg mener at det absolutt har noe med folkeskikk å gjøre..... :)

Det er faktisk en ting som slår meg , etter å lest adskillige tråder om dette emnet. Ser ut som at damene helst IKKE vil ha ha høflig avslag, mens de fleste menn vil ha det. Så hvorfor ikke prøve å følge dette? Da hadde vi jo sluppet å stadige høre om denne klagingen om svar / ikke svar.....

Ellers så får alle selvsagt ha en strålende dag :)

Skjult ID med pseudonym smaltalk ti. 25 nov. 2008 21:11

Hmmm, jeg oppfordrer faktisk de jeg sender til å gi en tilbakemelding, dersom den er negativ fjerner jeg bare vedkommende fra matchlisten. Og dersom jeg får av noen som ikke passer for meg, da sender jeg altid svar om det. Bruker bare autoformuleringene, tenker at da går de ikke på noe konkret og man unngår spekulering.

Verre er det når jeg faktisk har vært på date med en som der sier at han vil treffe meg igjen og deretter ikke svarer på meldinger. DET er ufint/barnslig/uhøfflig det! Herremin, man er da voksen nok til å tåle type; daten var bra, men i ettertid tror jeg ikke du er noe for meg f.eks....

Skjult ID med pseudonym belezza on. 26 nov. 2008 17:02

brune tenner er turn off!

Skjult ID med pseudonym belezza on. 26 nov. 2008 17:08

eeehhhhhhhh, kanskje jeg må begynne med briller, må jo ha klikket meg inn på feil tråd når jeg svarte på hva som er turn off for meg!

Skjult ID med pseudonym AmadeusM on. 26 nov. 2008 17:21

Jeg hverken maser eller klager... fornøyd jeg...

Skjult ID med pseudonym _ on. 26 nov. 2008 19:52

Det er helt utrolig. Hva går dere av jenter, egoister til de grader er søren men ikke rart dere er singele, vet dere hva finn dere en reporter, som liker å stille spørmål til dere som dere kan svare på.

Er nettopp ferdig med et intervju, jeg stiller spørsmålene og hun svarer, selvsakt spør hun ikke fordi det gjør en jo ikke til en reporter. Det er helt sykt tåpelig.

Andre som er i samme bås?
Noen som havner der men klarer å snu det til en toveis samtale?
Er gutter også slikt forresten?
Viss dette er normalen, er jeg blant de spesielle fordi jeg liker en god samtale.

Skjult ID med pseudonym Forundret on. 26 nov. 2008 20:10

Jeg opplever også at det er vanskelig å få igang en toveis samtale med jenter her inne. I den grad jeg i det hele tatt får kontakt med noen da. Ser at TS skriver at det er nettet,så det er frivillig å svare. Er det sånn å forstå at vanlig folkeskikk og høflighet ikke gjelder på nettet da? Eller lar de samme folkene være å svare i virkeligheten hvis man snakker til dem?

Skjult ID med pseudonym Smily:o) on. 26 nov. 2008 20:13

ikke alle under en kam da ...
Det kan faktisk være vanskelig å finne på noe å spørre om ..... derfor jeg liker å treffe noen ganske fort ... Det er bare tull å sende meld i lang tid... det er lett å skape "kjemi " på nett og det er desverre alt for ofte uekte .

Skjult ID med pseudonym Ulf on. 26 nov. 2008 20:29

Jeg ser ikke helt hvorfor folk tar seg nær av at de ikke får svar, hvis jeg skulle bli furt hver gang noe ikke går som jeg vil så tror jeg at jeg hadde hatt et ganske deprisivt liv.

Om noen velger å ikke ville snakke med meg er det helt greit. Personelig velger jeg å svare på alle førstemeldinger uansett, om jeg får høffelige meldinger fra personer som ikke er kjærestematerialet kan det fortsatt hende de er vennematerialet.

Jeg kjenner meg forsåvidt også godt igjen i den såkalte "intervju" samtalen, men det er forsåvidt helt greit det og, om noen ikke har interesse for meg så mister jeg og fort interessen for dem.. Case closed for min del.

Skjult ID med pseudonym hoppsasa on. 26 nov. 2008 20:48

Jeg svarer som regel på meldinger, men må innrømme at jeg glemt å svare noen.... Ikke alltid jeg har tid til å skrive rett etter jeg har lest "posten", så noen uinteressante har nok gått i glemmeboken. Jeg regner med at avsender skjønner at jeg ikke er interessert.....
Selv blir jeg ikke såret om noen ikke svarer meg - helt greit det :-)

(kvinne 37 år fra Hordaland) on. 26 nov. 2008 22:47 Privat melding

det sitter jo tusenere av folk gjemt bak en sjerm, å da kan en jo velge om en vil svare, da har en jo valget...
eg må jo ærlig si at eg ikke bruker tid på folk som ikke har bilde i profilen sin...
Det er ikke fordi eg er så kresen, men fordi eg liker å se hvem eg snakker med!!
Og eg mener at har de først laget seg en profil her kan de legge ut bilde også... det har faktisk litt å si...;)

Men dere gutta må jo og forstå at når en vi ikke svarer etter tredje mailen så er det
mangel på innteresse, å ikke ta det som et nederlag...

Det er jo også sånn at det ikke passer å svare akkurat i det man leser en mail...
Det er jo flere fisk i havet!!!!;)

Skjult ID med pseudonym Ulf on. 26 nov. 2008 23:01

@deisy

At det ikke passer å svare akkurat der å da er vel egentig ikke en unnskyldning for å ikke svare senere, jeg synes forsåvidt at det å glemme å svare også er er ganske dårlig argument i akkurat denne debatten, Sukker.no sitt mailsystem er utrolig godt lagt opp for at du skal vite hvem du har svart og ikke, den tydelige røde skrifta som sier "Ikke svart" er litt vanskelig og overse.

Men når det kommer til poenget ditt om bilder kan jeg nok si meg enig, hvis man ikke har selvtilitt nok til å vise annsiktet sitt for sukkerverdenen så har man vel heller ikke noe her å gjøre uansett.

(kvinne 37 år fra Hordaland) on. 26 nov. 2008 23:26 Privat melding

om de ikke har lyst å svare, er vel det greit det, man trenger vel ikke ha det inn med t-sje??
man sjønner vel det at innteressen ikke er noe særlig, når en ikke får svar....

Skjult ID med pseudonym _ on. 26 nov. 2008 23:31

Om en har bilde, fotoalbum, unik profil tekst, tatt tester, fyllet inn alt, skriver unike personlige meldinger, har ingen betydning i det hele tatt..
Jeg tar nesten alle under en kam, regner med at dem som sier at dem er annerledes, hadde høyst sannynlig kommet under den beskrivende kategorien.

Allså, sier en hei ute så få en normalt sett hei i retur, sier en hei her får en ingenting, greit nok kjedelig å slikt, vanligvis spør en hvordan den andre har det, normalt sett sier en bra, og normalt sett spør en tilbake igjen.
Men neida min erfaring er:
Jeg kan si
hei
hvordan har du det
hva gjør du på
så for at det ikke skal bli noe reporter greier, kan jeg slenge på at gleder meg til i morgen å bla bla slikt hadde normalt sett gjort at en hadde lurt på hva skjer i morgen, men en får ikke noe respons, det er som om en skal etterpå si, spør meg hva jeg gleder meg til.

Så får en til svar
hei
jeg har det bra, gjør ikke så mye ser på tv

allså her har en tatt kontakt med personen som har et treffende utseende og skriver om seg selv som om det var veldig bra, det er henne en har sett etter lenge. Ok en må prøve litt mer.
Kikker i profilen, hun liker å reise.

Spør
Hva ser på tv?
Ser du liker å reise, jeg har vært i blablabla, hvor jeg bla bla bla, å liker bla bla bla, har du bla bla bla?
Hvor drømmer du om å reise neste gang.

Svarer
Ikke noe spesielt
ok, nei.
Skal reise til bla bla bla å bla bla bla

Drømme damen, kan ikke gi slipp, har lest alt mulig av innlegg på forumet.

Hvem reiser du normalt sett med?
lete litt mer i profilen, musikk, hva slags musikk liker du, har du vært på noen konserter i det siste

Svarer
Venner og det som spilles på radioen å jeg har på ipoden, ja vært på noen.

Drømmedame drømmedame
jeg får fortelle om noe selv,
Idag på jobb skjedde blabla bla, skal ut med venner å gjøre bla bla bla, blir spennende å se hvordan det går med blabla bla

svarer
ok, jeg har hatt det kjempe kjekt idag, har hatt fri, jeg og fire venniner blablabla ikvel er det jentekveld

arg allså, drømmedame, ja men hun er jo .......
skal jeg spørre hvorfor hun viser så lite interesse i retur ja

svarer
hva mener du for noe, skriver jo som bare det..

eller skal en bare la være å si noe å se om hun tar kontakt, ja

svarer
du ble så rolig...?

mhm ja da kan en beklage seg overfor drømmedamen, også spørre enda mer, for det er det som virker, eller en kan si hva en mener da blir en ignorert

Skjult ID med pseudonym _ on. 26 nov. 2008 23:33

hadde det vært meg, hadde jeg svart og stilt spørsmål, brukt tid å funnet ut hvem personen var, også om det var så bra som det hørtes ut som, foreslått noe mer enn nett prat, dersom det ikke var bra, beklagd også gått videre.

Skjult ID med pseudonym Ulf on. 26 nov. 2008 23:52

@deisy

Klart at de som ikke vil svare ikke trenger det, men hvorfor ikke si det da? Jeg gidder heller ikke svare på alt, eller rettere sagt, jeg gidder ikke å fortsette å stille spørsmål hvis jeg ikke får gjensidig interesse. Men jeg har aldri glemt å svare noen, tross alt så får jeg det jo kasta i fleisen med rød skrift at det er noen jeg ikke har svart hver gang jeg logger på.

Skjult ID med pseudonym HrMetikk to. 27 nov. 2008 00:00

Skjønner ikke at noen gidder å sende mer enn en mail om de ikke får svar.

Kjenner jeg sliter med å tro at dette er utbredt blant oss gutta her på sukker og heller nok mot å mene at TS er noe generaliserende.

Skjult ID med pseudonym Ulf to. 27 nov. 2008 00:11

Tror du kan ha et poeng HrMetikk.
Tror de fleste av oss gutta her inne er smarte nok til å ta et hint. Men det finnes jo avvik, disse avvikene er enten for dumme til å forstå, eller så er de her av helt andre grunner(?)

Skjult ID med pseudonym Forundret to. 27 nov. 2008 00:24

Jeg er forundret over at HrMetikk og Ulf og en del andre fremdeles er her jeg. Sjekkingen går jo strålende og de får alltid svar og masse dater. Hva fa.. gjør de her da? Jeg derimot må være en av de dumme som ikke skjønner et plukk for det går ikke bra med sjekkingen, jeg får stort sett ikke respons og har ikke den fjerneste anelse hvorfor...... Men som sagt jeg er jo dum! Sliter stort sett med det samme som _

Men hvis noen kan opplyse en enkel sjel om hvordan dette nettsjekkingfenomenet skal angripes så tar jeg imot tips.

Skjult ID med pseudonym HrMetikk to. 27 nov. 2008 00:29

Vel, det skal vel en del dater til før det klaffer;)

Men hva som fungerer og hva som ikke fungerer er vel vanskelig å svare på synes jeg, selv har jeg kun skrevet til damer jeg helt åpenbart har mye til felles med og fått ganske god respons på det.

Skjult ID med pseudonym Ulf to. 27 nov. 2008 00:46

@Forundret

Bare fordi vi ikke sutrer over at vi ikke får svar fra alle betyr ikke at det ikke er tilfelle, bare at vi ikke gidder å ta oss nær av det.
Jeg vil ikke si det er masse svar og dating men heller akkurat nok for meg til å holde håpet oppe om at det dag kommer det en som det klaffer med :)

Jeg opplever det samme som _ jeg og, en god del av det faktisk, men hvorfor dvele ved avslag og ensidig interesse?
Husk at hvis du ikke er bra nok for henne så er ikke hun bra nok for deg heller.

Btw, hvis du vil ha tips så kan jeg jo si at det å ikke kalle seg selv dum vil være en god start. ;)

Skjult ID med pseudonym _ to. 27 nov. 2008 17:33

Dere sier dere sende en melding får dere ikke svar, gidder dere ikke mer, er det kun ego svar, gidder dere ikke.
Dere bor nok i oslo hvor det sikkert er 500 aktive jenter.
For oss andre som ikke bor i oslo, si at en setter et krav, jente 5år opp og 5år ned.
En ender opp med 100 stk som er pålogget innen en uke
20 stk to uker siden
10 stk tre uker siden
400 stk mer enn en mnd siden

Hva gjør du når du har bilde, fotoalbum, profil etter beste evne, skrevet unike meldinger til de 100 over en periode på tja 6mnd som ikke inneholder ekkle ting osv og ingen svarer, eventuelt de som svarer er, intervju objekt. Går du videre til de som ikke har vært logget på, på lenge? Ser du ut ifra fylket på dem som har satt opp ditt fylke? Ser du på dem som ikke vil flytte, stiller du deg selv disponibel til å flytte?

Skjult ID med pseudonym _ to. 27 nov. 2008 21:12

Hva tror dere grunnen er for senarioet skisser litt oppi der?
Hva kan slike forvente?
Er trist om de er slikt til daglig, rart at dem har venner egentlig

(kvinne 30 år fra Oslo) to. 27 nov. 2008 21:15 Privat melding

Hehe...følte meg litt truffet i egosvarinnlegget. Er man ikke interessert, så er man ikke interessert. Så enkelt og så greit er det med den saken!

Skjult ID med pseudonym Ulf to. 27 nov. 2008 23:05

@ _

Jeg vet jo ikke helt om du skisserer deg selv her eller ikke, men virker som at personen i senarioet har litt for lite selvtilitt til at han/hun kansje burde drive med nettdating.

Problemet vil uansett være at det ikke finnes noe fasitsvar for hva du må gjøre for å få kontakt med folk, hverken på internett eller i det vikelige liv. I enkelte tilfeller så holder det å skrive en melding hvor det ikke står annet en "Hei" og i andre tilfeller så må du virkelig komme med noe utbredt og orginalt.

Men en ting er ihvertfall sikkert, hvis man er av typen som tar seg veldig nær av å ikke få svar, så må man regner med MANGE skuffelser her på sukker.no

Skjult ID med pseudonym Organ to. 27 nov. 2008 23:45

Ulf: Bare en liten korreksjon til ditt siste avsnitt...

Da må man regne med MANGE skuffelser i livet generelt, ellers enig.

Skjult ID med pseudonym GrønneLykt fr. 28 nov. 2008 08:23

Jeg håper at det var flere enn meg som gledet seg over flyten og stilen i bidraget til psevdonymet "_" 26/11 lenger oppe i denne tråden. Sårt selvutleverende og samtidig elegant. Hun var jo ikke interessert. Du visste det, du óg, men referenget kom og tok deg: "drømmedame drømmedame". Det er jazz, baby. Eller blues, om du foretrekker det.

Takk :)

Skjult ID med pseudonym _ fr. 28 nov. 2008 18:09

På en måte hadde det vært interesant å vist hva som var manglende, kanskje blir profil teksten misstolket, kanksje gir bildene feil inntrykk, kanskje ser dem ingen felles interesser fordi en har glemt å nevne dem, poenget mitt er at en muligens hadde fått et helt annet inntrykk, hadde dem vært mer engasjerte og villet prøvd. Mener dem går glipp av mange flotte å bra folk, fordi dem muligens har en helt syk tankegang. Hvor mange har ikke opplevd å bli positivt overasket? Flere av mine ekser har vært under gjennomsnittet, men gud så deilig stemme dem har, kler seg bra, setter pris på dem de er sammen med og har en personlighet å indre som en må lete lenge etter, som slår mange av disse flotte jentene her inne. Siste var for å ilustrere, poenget mitt er liksom ikke meg oppi det hele, er flere som kjenner seg igjen som gutt å jente her, det er ikke akkurat den jenten som skal kritiseres og analyseres, det er det bakenforliggende, opphavet, muligheter for ah opplevelser.

Skjult ID med pseudonym Ulf fr. 28 nov. 2008 18:44

Takk Organ, du har selvfølgelig rett ;)

@ _

Kan du ikke prøve å eksprimentere og teste litt? Prøv å forandre profilteksten din helt, fjærne noen bilder eller legg til, ta relasjonsprofilen og forandre litt på den. Utelater du jenter med "et par kilo for mye"? Husk at selv om de selv synes de har for mange kilo på kroppen er det ikke sikkert at du synes det..

Prøv deg fram, plutselig treffer du eplet.

(kvinne 42 år fra Hedmark) fr. 28 nov. 2008 18:45 Privat melding

Man har jo ikke en syk tankegang bare fordi man ikke liker det man ser på en profil med en gang og går videre....

Skjult ID med pseudonym b6 fr. 28 nov. 2008 19:37

heart4u
Enig med deg, derfor tar ikke jeg kontakt med deg fordi jeg likte ikke bildene dine

Skjult ID med pseudonym _ fr. 28 nov. 2008 19:44

Hehe huff da

Ulf, ja du har et godt poeng der, ofte intrykket av seg selv ikke stemmer med det andre mener. Å ja, variere er en god måte for å teste, en må rett å slett bare prøve seg frem.
Å ja en må tåle avslag, det er jo en naturlig del av det hele, hva gjør dere når det ofte blir skuffelser og en har prøvd flere taktikker?
Kanskje tar en pause å konsentrer seg å ha det kjekt åså komme tilbake med hevet hode? Eller er det kanskje slikt at dere kommer bare innom å kikker om det er post, tar et søk, sender et par meldinger før dere begir dere videre i det virkelige liv?
Har noen av dere gått tilbake til dem som har vært egoister eller ikke har svart å prøvd med en ny taktikk?

Skjult ID med pseudonym HrMetikk fr. 28 nov. 2008 19:53

@_

Jeg har i grunn ikke noen taktikker, men skriver litt det som passer meg der og da i første mail. Det er selvsagt litt tilpasset inntrykket jeg har fått av profilen.
Foreløpig har jeg fått passe med respons til at jeg ikke blitt så veldig skuffet, har uansett begrenset tid til dating.
Så jeg sjekker posten, skriver litt på forumet og glemmer i grunn Sukker frem til neste sjekk.

Jeg har forøvrig aldri sendt en mail nr to til noen som ikke har svart, men har fulgt opp jenter jeg har sendt litt frem og tilbake med om de ikke har svart. Da gjerne med ett forslag om heller å møtes IRL enn å bedrive smalltalk på nettet.

Skjult ID med pseudonym Ulf fr. 28 nov. 2008 20:20

Kan ikke si jeg kjører noen spesiel taktikk jeg heller, Men jeg har forandret relasjonsprofilen min fram og tilbake et par ganger bare for å se hva slags jenter jeg får opp. Akkurat nå for tia prøver jeg ikke å kontakte noen, bare venter på at noen vil kontakte meg, også er jeg her en del pga. forumet.

(kvinne 42 år fra Hedmark) fr. 28 nov. 2008 20:24 Privat melding

Hehe...helt ok at du ikke likte bildene mine :) Man kan jo ikke like alt.

Skjult ID med pseudonym Maracusa fr. 28 nov. 2008 20:50

Til heart4u.........Syns det var dårlig å si til deg. hann syns sikkert du er drit fin å skjønner hann ikke har sjangs...............eller noe annet barnslig

(kvinne 42 år fra Hedmark) fr. 28 nov. 2008 22:13 Privat melding

Hehe...jaja,det får bli hans greie :)

Skjult ID med pseudonym _ fr. 28 nov. 2008 22:32

Jaja drit i å være personlig, tilbake til saken, er det på tide å oppsumere? Er vel flere som har meninger, tanker, opplevelser eller lignende? Er vel ikke noe hinder? En skal vel ikke ha behov for å nevne personene, det er jo det rundt det, hva en tenker tar det som mener med det osv.

Skjult ID med pseudonym eee ti. 2 des. 2008 20:25

Ikke rart en blir litt frustrert når en går ned på kravene, sender en morsom, søt, hyggelig melding, med kompliment, å litt om en selv å med spørsmål, lest uten å svare å heller ikke besøkt siden en gang

Skjult ID med pseudonym jaja ti. 2 des. 2008 20:58

Det er bare sånn livet er det...kan ikke få svar selv om man er så hyggelig som bare det.......dette er nettet...folk bestemmer selv om man vil svare eller ikke.......