Alle innlegg Sukkerforum

Hvorfor skriver du under Pseudonym?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Balder fr. 26 feb. 2016 15:57

Mange her som skriver under pseudonym, meg selv inkludert, og vi går sikkert glipp av verdifull eksponering.
Spørsmålet er da hvorfor gjør vi det?
Jeg skal svare først: Jeg skriver under pseudonym av to grunner, den viktigste er at jeg ikke tror jeg er helt klar for å date enda, så jeg bare stalker under pseudonym.
Den andre grunnen er at jeg er så fordømt blyg, og kan være mer frittalende under pseudonym.
Det er like viktig for meg å være høflig og ordentlig under pseudonym som uten, så dere vil ikke se meg rakke ned på andre forumfolk under pseudonymets dekke.

Skjult ID med pseudonym Balder fr. 26 feb. 2016 16:11

@Villrosa Det er det dummeste jeg har hørt! Neida. Det er helt sant det du skriver.
Det er jo en grunn til at kommentarfeltene rundt omkring på nettet er fult av hat og rasisme. Det er lett å være stor i kjeften når man ikke trenger å stå for det man sier.

(mann 37 år fra Akershus) fr. 26 feb. 2016 16:32 Privat melding

Jeg skriver også stort sett under åpen profil, men jeg kan også se poenget med å ville beskytte seg og sin identitet, og dermed bruke pseudonym. Jeg er enig i @villrosa, og jeg også liker å "se ansiktet" til den jeg snakker med, for når alt kommer til alt har man egentlig ingen garantier på at noen er den de påstår å være her på nettet.

Jeg tenker at jeg har ingen ting å skjule for at folk leser mine meninger. Noen kan kanskje være på kanten fra en persons ståsted, mens andre er helt enige, og slik vil det nå alltid være. Samtidig tenker jeg at hadde jeg for eksempel jobbet i barnevernet, nav, politiet og andre yrker hvor man kan være mer utsatt enn andre, så ville jeg nok valgt å bruke pseudonym, og det finnes flere eksempler i den retningen.

Men syvende og sist, så må det jo være en enkelts valg.

Skjult ID med pseudonym Frk.Fryd fr. 26 feb. 2016 17:33

Skriver med pseudonym rett og slett fordi jeg ønsker å være anonym her. Jeg har ingen ønske om å eksponere meg selv for å vises bedre for folk der ute.

Dessuten er dette et åpent forum hvor man absolutt ikke har noe kontroll på hvem som leser her. Plutselig kan naboen, arbeidskolleger, slekt, ekser eller venner fortelle deg at de leste det jeg skrev, og det er jeg ikke interessert i.

Det skal sies at jeg har skrevet med åpen profil tidligere, så jeg er ikke redd for å stå for det jeg sier. Jeg bare ønsker å være anonym.

Jeg blir kanskje litt mer frittalende med pseudonym, men jeg er ikke blant de som sprer eder og galle og skjuler meg bak pseudonymet. Jeg har lest lenge nok på forumet til å se at noen gjør det.

Jeg er likevel meg selv og er høflig og viser respekt for folk uansett. Og selv om jeg er anonym vil jeg ikke skrive noe jeg ikke kan stå for.

Skjult ID med pseudonym Frk.Fryd fr. 26 feb. 2016 17:46

Jeg eksponerer meg selv i profilen min, det holder i massevis. Jeg har en profil med både mye tekst og bilder. Jeg har nok besøk og får nok meldinger, så jeg trenger ikke mere eksponering. Derfor er det litt befriende å være anonym her.

Skjult ID med pseudonym Jo fr. 26 feb. 2016 17:56

Mange gode argumenter her, så bestemte meg for å begynne med det nå.

Skjult ID med pseudonym Frk.Fryd fr. 26 feb. 2016 18:23

Gravlax
Ja jeg skjønte at det måtte være noe. 😉 Hadde vært kjekt å komme i kontakt med deg da, men det er vel aberet med å skrive med pseudonym.

(kvinne 48 år fra Oslo) fr. 26 feb. 2016 18:39 Privat melding

Jeg skriver med åpen profil jeg. Like greit det. :-)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 26 feb. 2016 18:54

Fordi jeg ønsker å være anonym og fordi jeg ikke ønsker oppmerksomhet mot profilen min som en følge av mine poster her på forumet.

Enkelt og greit egentlig.

Skjult ID med pseudonym durrr fr. 26 feb. 2016 18:55

Fordi sukker har et åpent forum. Det dukker opp på google søk, og det gidder jeg ikke.

(mann 41 år fra Møre og Romsdal) fr. 26 feb. 2016 21:00 Privat melding

eg skriv med psynonym fordi eg liker å leve i det skjulte, og har aldri vist mitt sanne eg utad

(mann 41 år fra Møre og Romsdal) fr. 26 feb. 2016 21:01 Privat melding

tok du an ?

Skjult ID med pseudonym Vimsa fr. 26 feb. 2016 21:07

Når man er litt beskjeden, men samtidige vil ha ut det man har på hjertet, UTEN å være frekk og ekkel, er det å skrive med pseudonym et godt alternative.
Å skulle man være så uheldig å tråkke I salaten en gang er det liksom ikke så farlig....fordi ingen vet hvem jeg er:-)

Skjult ID med pseudonym Vimsa fr. 26 feb. 2016 21:25

Prøver hardt på det, jeg @Gravlax....men pseudonymet mitt er ikke tilfeldig valgt....hehe! Vimser litt hit og vimser litt dit og.....ops, tråkka feil:-D

Skjult ID med pseudonym Ronja fr. 26 feb. 2016 21:27

Fordi jeg liker å diskutere og se hvordan andre tenker, men er veldig privat og forsiktig. Hadde derfor aldri gjort det med åpen profil:)

Men bruker det ikke som en anledning til å være slem og slippe unna med det, hele poenget for meg er jo en konstruktiv diskusjon. Er ærlig uansett, og vanligvis hyggelig med mindre de ikke er det og jeg ikke klarer å få et vennlig ord ut. Da er det ren ærlighet! Men ikke mer.

Skjult ID med pseudonym Vimsa fr. 26 feb. 2016 21:34

Jeg snakker ikke med to tunger @nigma. Jeg kunne absolutt skrevet det jeg skriver med pseudonym med åpen profil også. Men foreløpig har jeg valgt å være anonym, å det har med sjenansen min å gjøre. Jeg tør faktisk si min mening.
Å her er det ikke noe som sprekker om jeg hadde stått fram med full profil:-)

Skjult ID med pseudonym Tinka fr. 26 feb. 2016 21:35

Dating og alt rundt mitt forhold til menn er for meg en privatsak, ingen jeg kjenner (eller ikke kjenner) har noe med mine meninger om noe som har med dette å gjøre.

Anonymitet gir meg frihet til å uttale meg om temaer jeg ikke ser noe poeng i å dele mine meninger åpent om.

Sukkerforum er mer fjas enn seriøst, hvorfor bli (frivillig) assosiert med fjas? Jeg synes ikke sukkerforum bygger positivt omdømme, nødvendigvis ikke negativt heller. I beste fall nøytralt.

Er ikke på forum på nett for å finne en date eller få flere besøk på profilen. Tvert i mot, jeg ønsker ikke flest mulig besøk, det holder med 1 melding fra 1 rett :-)

Sum a summarum har jeg i grunnen ikke hørt ett eneste godt argument for å skrive med bilde og åpen profil her:-)

Skjult ID med pseudonym Vimsa fr. 26 feb. 2016 21:36

Hvorfor gå over bekken etter salat.....

(kvinne 47 år fra Oslo) fr. 26 feb. 2016 21:49 Privat melding

Hey,
Tenkt om drømmemannen min plutselig så meg herinne..det ville han ikke gjort om jeg var anynom...hehe men har ikke vært så heldig hehe..men har ingen grunn for å skjule meg under et annet navn..jeg er den jeg er. :-)
og helt greit for meg om andre gjør det :-)

Skjult ID med pseudonym Vimsa fr. 26 feb. 2016 21:50

Så enig så enig @Kiara:-)
Det er mye enklere å bli mer personlig å snakke om ting jeg I allefall på dette tidspunktet ikke ville turt å gjøre med åpen profil:-)

(kvinne 47 år fra Oslo) fr. 26 feb. 2016 22:03 Privat melding

@Villrosa :) du er bare så herlig :-) digger deg :-)

(kvinne 54 år fra Østfold) fr. 26 feb. 2016 22:06 Privat melding

Nigma Så bra. Villrosa digger humoren din:)

Skjult ID med pseudonym Tinka fr. 26 feb. 2016 23:59

Så stas Nigma :-)

Har vel diskutert dette før, det ender med å være et personlig valg. Vi er eslet for ulike metoder, liker det ulikt. Forum er ikke min metode. Forumtreff derimot, he he. Liker meg i møte med folk - er ikke en datingtype. Forum er tidtrøyte og ikke mitt vindu til potensielle partnere. Jeg har jo ikke rett, for andre enn meg selv.