Alle innlegg Sukkerforum

Hvorfor skriver du under Pseudonym?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Balder fr. 26 feb. 2016 15:57

Mange her som skriver under pseudonym, meg selv inkludert, og vi går sikkert glipp av verdifull eksponering.
Spørsmålet er da hvorfor gjør vi det?
Jeg skal svare først: Jeg skriver under pseudonym av to grunner, den viktigste er at jeg ikke tror jeg er helt klar for å date enda, så jeg bare stalker under pseudonym.
Den andre grunnen er at jeg er så fordømt blyg, og kan være mer frittalende under pseudonym.
Det er like viktig for meg å være høflig og ordentlig under pseudonym som uten, så dere vil ikke se meg rakke ned på andre forumfolk under pseudonymets dekke.

Skjult ID med pseudonym Balder fr. 26 feb. 2016 16:11

@Villrosa Det er det dummeste jeg har hørt! Neida. Det er helt sant det du skriver.
Det er jo en grunn til at kommentarfeltene rundt omkring på nettet er fult av hat og rasisme. Det er lett å være stor i kjeften når man ikke trenger å stå for det man sier.

Skjult ID med pseudonym Kiara fr. 26 feb. 2016 16:12

Jeg skriver under pseudonym fordi det er så mange lesere her som vi ikke aner hvem er. Hadde alle vært åpne med bilder og vi kunne se hvem som kan lese, ville jeg ikke hatt problemer med å skrive med bilde. Jeg synes også det er litt befriende å skrive under pseudonym. Da forholder folk seg bare til det jeg skriver, ikke til andre preferanser. Dersom jeg ønsker å bruke forum for å få flere muligheter til dater, ville jeg nok valgt å være åpen.

Skjult ID med pseudonym Kiara fr. 26 feb. 2016 16:13

Det triste er jo at det har vist seg, at netthat ikke har blitt mindre da de ble tvunget til å skrive med eget navn.😕

Skjult ID med pseudonym Kiara fr. 26 feb. 2016 16:27

Spurte du meg paper?

Skjult ID med pseudonym Kiara fr. 26 feb. 2016 16:30

Uansett skjønner jeg ikke spørsmålet ditt. Du må forklare meg hva du mener.

(mann 35 år fra Akershus) fr. 26 feb. 2016 16:32 Privat melding

Jeg skriver også stort sett under åpen profil, men jeg kan også se poenget med å ville beskytte seg og sin identitet, og dermed bruke pseudonym. Jeg er enig i @villrosa, og jeg også liker å "se ansiktet" til den jeg snakker med, for når alt kommer til alt har man egentlig ingen garantier på at noen er den de påstår å være her på nettet.

Jeg tenker at jeg har ingen ting å skjule for at folk leser mine meninger. Noen kan kanskje være på kanten fra en persons ståsted, mens andre er helt enige, og slik vil det nå alltid være. Samtidig tenker jeg at hadde jeg for eksempel jobbet i barnevernet, nav, politiet og andre yrker hvor man kan være mer utsatt enn andre, så ville jeg nok valgt å bruke pseudonym, og det finnes flere eksempler i den retningen.

Men syvende og sist, så må det jo være en enkelts valg.

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) fr. 26 feb. 2016 17:03 Privat melding

@ts: har aldri skrevet under pseudonym, og kommer heller ikke til å gjøre det. Jeg er meg selv uansett. Det har dratt en del interesse til profilen og innboksen, og det er ikke så dumt. Jeg tenker det er hva jeg er her for, å vinne interesse og finne meg en kjæreste. Tror jeg har kommet et stykke der. :P

Skjult ID med pseudonym Haakon fr. 26 feb. 2016 17:08

Skriver som regel kun med forumnick som her, grunnen er hovedsaklig at jeg er mer interessert i å diskutere sak enn person, og at mine ytringer ikke forhåndsdømmes pga folks meninger om min profil (alt fra alder og bosted, til kroppsfasong, ansiktssymmetri og alt innimellom).

Man er jo ganske så kjappe til å dømme folk utfra profilene deres når det kommer til om man synes den personen er tiltalende eller ikke, og har null tro på at folk ikke gjør akkurat det samme på forum.
For min egen del så kan jeg vel si så mye at dette kanskje har sitt utspring i en tøff oppvekst/mobbing, der man uansett ble rakket ned på samme hva man sa, bare pga hvem man var, men sånn sier nå MIN livserfaring at det er. Andre har selvfølgelig helt andre innsynsvinkler på det.

For de som anser forum som en eksponeringskanal for seg selv, så for all del skriv med åpen profil. Men man er ikke automatisk noe mer troverdig som deltager i en diskusjon av den grunn.

Man har jo sett medlemmer på forumet her som har gått hardt ut og kaller alle med pseudonym for feige og ikke i stand til å stå for de de mener, forsvinne fra forum/sukker og komme tilbake igjen med flere år høvlet av sin egen alder på profilen sin.

Ser jo desverre at mange bruker pseudonymet for å skrive ting de hadde holdt seg for god til ellers, som å spre negativitet og å rakke ned på andre. Men tenker som så at slik er disse personene uansett, for noen er det bare viktig å slenge dritt om andre og å hevde seg selv.

Skjult ID med pseudonym Kiara fr. 26 feb. 2016 17:25

Helt enig i ditt ståsted, Haakon.

Skjult ID med pseudonym Frk.Fryd fr. 26 feb. 2016 17:33

Skriver med pseudonym rett og slett fordi jeg ønsker å være anonym her. Jeg har ingen ønske om å eksponere meg selv for å vises bedre for folk der ute.

Dessuten er dette et åpent forum hvor man absolutt ikke har noe kontroll på hvem som leser her. Plutselig kan naboen, arbeidskolleger, slekt, ekser eller venner fortelle deg at de leste det jeg skrev, og det er jeg ikke interessert i.

Det skal sies at jeg har skrevet med åpen profil tidligere, så jeg er ikke redd for å stå for det jeg sier. Jeg bare ønsker å være anonym.

Jeg blir kanskje litt mer frittalende med pseudonym, men jeg er ikke blant de som sprer eder og galle og skjuler meg bak pseudonymet. Jeg har lest lenge nok på forumet til å se at noen gjør det.

Jeg er likevel meg selv og er høflig og viser respekt for folk uansett. Og selv om jeg er anonym vil jeg ikke skrive noe jeg ikke kan stå for.

Skjult ID med pseudonym Gravlax fr. 26 feb. 2016 17:39

jeg skriver konsekvent aldri med pseudonym.

Skjult ID med pseudonym Kiara fr. 26 feb. 2016 17:44

Her på forum kan vi bare fastslå at angrep og ufinheter ikke er noe som kan knyttes bare til anonyme.😄

Skjult ID med pseudonym Frk.Fryd fr. 26 feb. 2016 17:46

Jeg eksponerer meg selv i profilen min, det holder i massevis. Jeg har en profil med både mye tekst og bilder. Jeg har nok besøk og får nok meldinger, så jeg trenger ikke mere eksponering. Derfor er det litt befriende å være anonym her.

Skjult ID med pseudonym Jo fr. 26 feb. 2016 17:56

Mange gode argumenter her, så bestemte meg for å begynne med det nå.

Skjult ID med pseudonym Gravlax fr. 26 feb. 2016 18:15

jeg bare tøysa...jeg skriver med pseudonym :) Hvorfor? Jo nå skal dere høre. Det hadde seg slik at en gang for lenge siden (ikke som i mange år siden - men la oss heller si en stund siden) - så skrev jeg med åpen profil. Kanskje var det ikke her men et annet forum. Det får bli mellom oss. Og da fikk jeg prøvd det. Om jeg fikk mange ekstra besøk og meldinger pga det? Ja, det skal jeg si deg at jeg gjorde. Folk ble startstrucked og turte ikke engang å skrive "Hei". De ble bare zombiestalkers. Kom og gikk , kom og gikk .. men sa ingenting. Ble rett og slett for mye for mange, tror jeg. Hørte rykter om nedetid pga for stor pågang, og til syvende og sist ble det for mye for både meg, nettleverandør og admin. Jeg ble nærmest tvunget til å begynne med pseudonym. På denne måten gjør jeg jo alle dere en tjeneste, slik at trafikken kan gå som normalt og alle får det de vil ha.
Derfor skriver jeg med pseudonym.

Skjult ID med pseudonym Frk.Fryd fr. 26 feb. 2016 18:23

Gravlax
Ja jeg skjønte at det måtte være noe. 😉 Hadde vært kjekt å komme i kontakt med deg da, men det er vel aberet med å skrive med pseudonym.

(kvinne 47 år fra Oslo) fr. 26 feb. 2016 18:39 Privat melding

Jeg skriver med åpen profil jeg. Like greit det. :-)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 26 feb. 2016 18:54

Fordi jeg ønsker å være anonym og fordi jeg ikke ønsker oppmerksomhet mot profilen min som en følge av mine poster her på forumet.

Enkelt og greit egentlig.

Skjult ID med pseudonym durrr fr. 26 feb. 2016 18:55

Fordi sukker har et åpent forum. Det dukker opp på google søk, og det gidder jeg ikke.

(mann 40 år fra Møre og Romsdal) fr. 26 feb. 2016 21:00 Privat melding

eg skriv med psynonym fordi eg liker å leve i det skjulte, og har aldri vist mitt sanne eg utad

(mann 40 år fra Møre og Romsdal) fr. 26 feb. 2016 21:01 Privat melding

tok du an ?

Skjult ID med pseudonym Vimsa fr. 26 feb. 2016 21:07

Når man er litt beskjeden, men samtidige vil ha ut det man har på hjertet, UTEN å være frekk og ekkel, er det å skrive med pseudonym et godt alternative.
Å skulle man være så uheldig å tråkke I salaten en gang er det liksom ikke så farlig....fordi ingen vet hvem jeg er:-)

Skjult ID med pseudonym Gravlax fr. 26 feb. 2016 21:14

du ska itte trø i salaten, spede spira lyt få stå.

Skjult ID med pseudonym Kiara fr. 26 feb. 2016 21:24

... men graset er grønt for alle :-D

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) fr. 26 feb. 2016 21:25 Privat melding

Så lenge du ikke bruker et nick som er gjenkjennelig av venner og bekjente, vil utenforstående ikke vite hvem du er. De ser hverken nick eller profil på sukker, ikke uten at noen nevner/svarer til @nick. Du trenger ikke være anonym for det.

Jeg stoler ikke på folk som skriver under pseudonym, spiller ingen rolle om det er for å være "friere" enn med fullt nick og profil, eller bli vurdert utifra hva som skrives enn utseende/profil, dette blir bare dumt. Hvis du absolutt skal opprettholde en fasade, og denne hadde sprukket om du sto fram med nick og profil, sier ikke dette noe om deg? Hva du tenker om andre? Og ikke minst at du snakker med to tunger?

Skjult ID med pseudonym Vimsa fr. 26 feb. 2016 21:25

Prøver hardt på det, jeg @Gravlax....men pseudonymet mitt er ikke tilfeldig valgt....hehe! Vimser litt hit og vimser litt dit og.....ops, tråkka feil:-D

Skjult ID med pseudonym Gravlax fr. 26 feb. 2016 21:25

salaten er alltid grønnere på den andre siden

Skjult ID med pseudonym Ronja fr. 26 feb. 2016 21:27

Fordi jeg liker å diskutere og se hvordan andre tenker, men er veldig privat og forsiktig. Hadde derfor aldri gjort det med åpen profil:)

Men bruker det ikke som en anledning til å være slem og slippe unna med det, hele poenget for meg er jo en konstruktiv diskusjon. Er ærlig uansett, og vanligvis hyggelig med mindre de ikke er det og jeg ikke klarer å få et vennlig ord ut. Da er det ren ærlighet! Men ikke mer.

Skjult ID med pseudonym Vimsa fr. 26 feb. 2016 21:34

Jeg snakker ikke med to tunger @nigma. Jeg kunne absolutt skrevet det jeg skriver med pseudonym med åpen profil også. Men foreløpig har jeg valgt å være anonym, å det har med sjenansen min å gjøre. Jeg tør faktisk si min mening.
Å her er det ikke noe som sprekker om jeg hadde stått fram med full profil:-)

Skjult ID med pseudonym Tinka fr. 26 feb. 2016 21:35

Dating og alt rundt mitt forhold til menn er for meg en privatsak, ingen jeg kjenner (eller ikke kjenner) har noe med mine meninger om noe som har med dette å gjøre.

Anonymitet gir meg frihet til å uttale meg om temaer jeg ikke ser noe poeng i å dele mine meninger åpent om.

Sukkerforum er mer fjas enn seriøst, hvorfor bli (frivillig) assosiert med fjas? Jeg synes ikke sukkerforum bygger positivt omdømme, nødvendigvis ikke negativt heller. I beste fall nøytralt.

Er ikke på forum på nett for å finne en date eller få flere besøk på profilen. Tvert i mot, jeg ønsker ikke flest mulig besøk, det holder med 1 melding fra 1 rett :-)

Sum a summarum har jeg i grunnen ikke hørt ett eneste godt argument for å skrive med bilde og åpen profil her:-)

Skjult ID med pseudonym Vimsa fr. 26 feb. 2016 21:36

Hvorfor gå over bekken etter salat.....

Skjult ID med pseudonym Kiara fr. 26 feb. 2016 21:47

Jeg er nok mer personlig når jeg skriver med pseudonym, og jeg snakker ikke med to tunger fordi om jeg gjør det. Jeg tror ganske greit at en person som ikke er ærlig eller til å stole på, ikke vil være det om han skriver her med bilde og kallenavn heller.

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) fr. 26 feb. 2016 21:49 Privat melding

@Tinka: Jeg har fått mange positive tilbakemeldinger på at jeg tør å stå fram med profil på et sted som dette, dessuten drar det rimelig bra med damer. :) Og jeg er her for å få meg kjæreste, det er målet. Så kan vi diskutere metodene.. :P Jeg vil påstå min metode er rimelig enkel. :) Og målet mitt er nådd. :)

(kvinne 46 år fra Oslo) fr. 26 feb. 2016 21:49 Privat melding

Hey,
Tenkt om drømmemannen min plutselig så meg herinne..det ville han ikke gjort om jeg var anynom...hehe men har ikke vært så heldig hehe..men har ingen grunn for å skjule meg under et annet navn..jeg er den jeg er. :-)
og helt greit for meg om andre gjør det :-)

Skjult ID med pseudonym Vimsa fr. 26 feb. 2016 21:50

Så enig så enig @Kiara:-)
Det er mye enklere å bli mer personlig å snakke om ting jeg I allefall på dette tidspunktet ikke ville turt å gjøre med åpen profil:-)

(kvinne 46 år fra Oslo) fr. 26 feb. 2016 22:03 Privat melding

@Villrosa :) du er bare så herlig :-) digger deg :-)

(kvinne 53 år fra Østfold) fr. 26 feb. 2016 22:06 Privat melding

Nigma Så bra. Villrosa digger humoren din:)

Skjult ID med pseudonym Kiara fr. 26 feb. 2016 22:13

Gratulerer, Nigma!😃
Jeg skriver ikke her for å få kjæreste, så jeg har det fint som anonym😃

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) fr. 26 feb. 2016 23:02 Privat melding

@Villrosa: Vi fant hverandre. :)

Skjult ID med pseudonym Tinka fr. 26 feb. 2016 23:59

Så stas Nigma :-)

Har vel diskutert dette før, det ender med å være et personlig valg. Vi er eslet for ulike metoder, liker det ulikt. Forum er ikke min metode. Forumtreff derimot, he he. Liker meg i møte med folk - er ikke en datingtype. Forum er tidtrøyte og ikke mitt vindu til potensielle partnere. Jeg har jo ikke rett, for andre enn meg selv.