Alle innlegg Sukkerforum

Sant eller usant?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Lilly fr. 26 feb. 2016 19:10

En venninne av meg sier at amerikansk forskning avdekker at kvinners største frykt i nettdating er at menn hun møter på nett skal prøve å skade henne. Menns største skrekk er at hun er 10 kilo tyngre i virkeligheten :-D

Hva mener dere?

(kvinne 50 år fra Oslo) fr. 26 feb. 2016 19:12 Privat melding

Det har jeg aldri vært redd for!

Skjult ID med pseudonym Mjau fr. 26 feb. 2016 19:20

Lyver alltid på vekta. For hvis han er utelukkende ute etter å skade kvinner så kan jeg sette meg på han.

Men, nei. Jeg går ikke rundt og frykter det du refererer til. Betyr ikke at jeg er naiv. Men nå er det kanskje andre tilstander i Amerika, når det kommer til nettdating? Det vet jeg ikke så mye om.

Skjult ID med pseudonym BruceW fr. 26 feb. 2016 19:24

Det viser seg at om damer har løyet for mye om vekta blir de dumpa på selve daten, mens damer ikke bryr seg så mye. I følge en liten test.

http://www.dailymail.co.uk/femail/article-2769315/From-escaping-bathroom-asking-pregnant-The-shocking-reactions-men-abandoned-Tinder-date-overweight.html?ito=social-facebook

Skjult ID med pseudonym BruceW fr. 26 feb. 2016 19:27

Det største problemet med å møte noen som viser seg å veie mye mer enn oppgitt, er at vedkommende er en upålitelig løgner.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 26 feb. 2016 19:31

Høres ganske troverdig ut egentlig.
Dog jeg ville kanskje trodd at frykten for at dama var ei skrulle var større enn frykten for 10kg for mye. :P

Skjult ID med pseudonym Kiara fr. 26 feb. 2016 19:34

Jeg oppgir ikke vekt.
Jeg frykter ikke at han skal skade meg heller, men har som prinsipp at jeg bare er på offentlig sted første date. Har faktisk opplevd å bli invitert med på måneskinnstyr på et øde sted, som førstedate. Vedkommende ble litt spydig når jeg sa nei og hvorfor. Jeg syntes faktisk det var respektløst å invitere noen du aldri har møtt, ut på en slik tur.

Skjult ID med pseudonym Lilly fr. 26 feb. 2016 19:35

Ingen anelse om det står vekt i amerikanske profiler eller om det bare var noe de så i forhold til bildene.

Regner med at psykopatmenn ikke skriver i profilen sin at de er det heller. :-D

Skjult ID med pseudonym Lilly fr. 26 feb. 2016 19:44

Gi meg heller en rund mann enn en slem mann :-D

Skjult ID med pseudonym Coma fr. 26 feb. 2016 19:47

@Paper
Har hørt flere menn fortelle det samme som det du skriver her. Hvem er det de prøver å lure... 😐

Skjult ID med pseudonym Lilly fr. 26 feb. 2016 19:48

Men gjelder det bare kvinner?

Skjult ID med pseudonym Lilly fr. 26 feb. 2016 19:50

Noen som har opplevd at noen er direkte slemme?

Skjult ID med pseudonym Kiara fr. 26 feb. 2016 19:54

Jeg har møtt noen som hadde brukt minst 15 år gamle bilder. Det var litt nedtur. Ikke fordi han var 20 kilo tyngre, men fordi han hadde hatt 15 usunne år. Dette preget han på utrolig mange måter.

Skjult ID med pseudonym Vimsa fr. 26 feb. 2016 19:56

Ikke redd for å bli skadet på date. Tror det er et femomen utefor norden I allefall. Å jeg kan, som Mjau, sette meg på han:-) Å når det gjelder det med størrelse har jeg aldri lagt skjul på at jeg veier for mye! Har helfigur bilder I profilen som "beviser" det:-)
Å nei @Lilly! Det gjelder menn også. Tror de er like gode på "lyve" på vekten. Å de unnskylder ofte med at bildene nok var litt gamle.

(kvinne 39 år fra Hordaland) fr. 26 feb. 2016 20:02 Privat melding

Vel, dette med "største frykt" kan forstås på ulike måter:
a) som et worst case scenario
b) som en reell bekymring.

Jeg vil si, ja å komme ut for en voldelig person er vel det verste som kan skje i nettdating-sammenheng.
Men det er ikke noe jeg går og bekymrer meg for. Jeg bruker sunn fornuft og tar mine forholdsregler. Aldri opplevd noen ubehageligheter.

Ang. menns største frykt, jeg har aldri blitt spurt om vekt, og det skulle da for pokker bare mangle.

Skjult ID med pseudonym Lilly fr. 26 feb. 2016 20:04

Jeg møtte en hyggelig fyr engang på byn og han fikk tlfnr mitt. Etter noen sms avtalte vi å møtes. Fyren hadde tydeligvis lest en av disse sjekkebøkene for men hvor du skal syke ut kvinnen for han sa så mye rart. Alt fra at min far statistisk sett ikke var min far, til fornærmelser på at jeg bare var 160 høy, og at utdannelsen min ikke var skikkelig. Samtidig flørtet han med meg. Merkelig opplevelse.

Skjult ID med pseudonym Kiara fr. 26 feb. 2016 20:25

Er ikke det ubehagelig, Lilly😱 Jeg blir lit flau jeg.😊

Skjult ID med pseudonym Lilly fr. 26 feb. 2016 20:32

Jo og blir faktisk flau på deres vegne når de gjør sånt. De prøver jo å late som de har høy selvtillit, men man merker jo at de har veldig lav når det kommer til stykke.

Skjult ID med pseudonym Creeper fr. 26 feb. 2016 20:45

Min største frykt er - helt ærlig - at mannen blir skuffet når han ser meg, og ikke klarer å skjule det.

En av grunnene til at jeg aldri dater...

Skjult ID med pseudonym Mastermind fr. 26 feb. 2016 20:59

Herregud, er det mulig... Er ikke rart man fortsatt er singel. Ser at menn med såkalt middels utseende uttaler seg meget kritisk til utseende til kvinner. Hvem faen tror de at de har sjans på?? Kanskje på tide å ta en titt i speilet. Det holder ikke kun å være slank for å være attraktiv. Har disse kritiske mennene tenkt på at kvinner kan også tenke på samme måte... Da blir det SELVSAGT ikke mange som glir igjennom nåløyet her. På tide å bruke litt selvinnsikt og se etter andre verdier hos en partner, samt prøve å se etter det vakre som finnes i hvert eneste menneske! Hvis du er på jakt etter kjærligheten da...noen er her kun for å leke.

Skjult ID med pseudonym Kiara fr. 26 feb. 2016 21:05

@lilly
Egentlig skulle jeg ønske at det var opplest og vedtatt at det var greit å vise at man var usikker på date eller når man sjekker. Personlig synes jeg det er litt beroligende dersom jeg merker at han er litt usikker og har behov for å late som han er konge. Dersom han er helt trygg og rolig vet jeg jo at han er i en setting han er vant til å mestre og være i, eller at han ikke er noe særlig følelsesmessig berørt. Alle vil vel ha noen med litt erfaring, men proffe datere er ikke helt tingen liksom.

Skjult ID med pseudonym Creeper fr. 26 feb. 2016 21:27

@Villrosa, takk for det.
Alle damer jeg ser her inne er søte og nydelige. Menn forteller jo stadig om disse skuffelsene sine (og sikkert damer også), "hun løy på vekta...blabla..."

Jeg kjenner bare at jeg ikke orker å bli noens skuffelse, om enn bare for en kveld. Satser på å møte noen IRL isteden jeg. Og ser fram til andre arrangement her og forumfester der 😄

Skjult ID med pseudonym Lilly fr. 26 feb. 2016 21:29

Var ikke det jeg tenkte. Bedre å komme som seg selv enn som en skuespiller :-)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 26 feb. 2016 21:50

@Kiara

Godt mulig det burde vært opplest og vedtatt, men det er nå en gang sånn at kvinner tiltrekkes av selvsikre menn naturlig nok.
Som oftest fordi disse selvsikre mennene har en mye mer attraktiv utstråling enn en usikker, nervøs og småsjenert mann.

@Mastermind

Jeg har en enorm selvinnsikt. Mitt problem er at damene her inne på Sukker er for fine for meg rett og slett. De passer ikke i forhold til mitt eget utseende.
Så sliter med å finne ei som har noe til felles med meg og som det er realistisk for meg å ha sjans på.

Skjult ID med pseudonym Kiara fr. 26 feb. 2016 21:52

Jupp... Spille er feil uansett hvilke vei de spiller- For meg er det slik at en som ikke er litt nervøs eller usikker når han møter meg, så betyr ikke det møte noe heller. I hvert fall er jeg slik selv. Når det betyr noe for meg, blir jeg litt usikker. Når det ikke rører noe i meg, er jeg ikke usikker.

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) fr. 26 feb. 2016 21:54 Privat melding

Min største skrekk er at dama er så tynn at hun løper sikksakk i dusjen. :P

Skjult ID med pseudonym CPU fr. 26 feb. 2016 21:57

Syns det burde være obligatorisk at jenter må oppgi vekt og størrelse på bryster :P

Skjult ID med pseudonym Creeper fr. 26 feb. 2016 22:03

89 kg, 95DD

(mann 34 år fra Oslo) fr. 26 feb. 2016 22:04 Privat melding

Tok med VG på en date: Stor forside: Politiet advarer: Flere voldtekter etter nettsjekking.

Det ble med den ene daten...

(kvinne 47 år fra Oslo) fr. 26 feb. 2016 22:15 Privat melding

Jeg er nok av de som faller igjennom hvis mannen er opptatt av kropp og utseende. Men for å se slik på det så ønsker jeg meg heller ikke en mann som det.
Jeg er mer opptatt av personlighet og verdier. Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg ikke er opptatt av kun utseende. Når jeg ser tilbake på eksene mine så er de veldig forskjellige av utseende; mørk og blond, høy og lav, fyldig og tynne.
Jeg tror jeg må finne en som tenker likt. Forresten ville det ikke falle meg inn å oppgi vekta mi. Jeg har noen kilo for mye, og det er alt de får vite før de treffer meg.

Skjult ID med pseudonym Kiara fr. 26 feb. 2016 22:18

@Powpowgutt
Jeg vet at det er slik desverre, og selvtilliten sin er noe alle bør jobbe med å bygge opp. Likevel er ikke selvtillit nødvendigvis det samme som ikke å være nervøs. Jeg tenker at om det er akseptert at man er litt klønete og nervøs, trenger ikke slike naturlige ting gå utover selvtilliten. Det blir jo fort en vond sirkel, som jeg skulle ønske var unødvendig. ( Jeg har jo to sønner som skal ut i denne verdenen.😄)

Skjult ID med pseudonym CPU fr. 26 feb. 2016 22:24

Vel, det viktigste er ærlighet. Gi inntrykk av noe du ikke er, er feil. Bedre å vise hvordan man ser ut så du finner noen som liker den du er :)

Skjult ID med pseudonym durrr fr. 26 feb. 2016 22:37

@BruceW: Den første videoen du lenker til, er ei venninne av tre stk som kaller seg "Simple Pickup". Videoen du lenker til etterpå, er av en fyr som er en pickupartist i fatsuit.

La meg si det slik: den første jenta hadde ikke game whatsoever. Det spiller ingen rolle at hun har på seg fatsuit; pickupartisten hadde uansett fått flere telefonnummer enn henne, rett og slett fordi han kan å flørte...sånn mye mer enn gjennomsnittet ;)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 26 feb. 2016 22:56

@Kiara

Jeg har sluttet å bry meg. Er heller usikker, nervøs og sjenert hele tiden. :P
Blir selvsagt ikke mange datene eller damene ut av det, men jeg er nå meg selv i det minste. :P

Skjult ID med pseudonym Mastermind fr. 26 feb. 2016 23:10

Til powpowgutt.
Hvis ei jente får deg til å føle at du ikke er bra nok...er ikke denne verdt å bruke tid på. Jeg er sikker på at du er et flott menneske både innvendig og utvendig og har masse å tilby en eventuell kjæreste. Du må aldri la noen tro at noen er "finere" enn deg ! Du er nemlig god nok som du er !

Skjult ID med pseudonym Kiara fr. 26 feb. 2016 23:14

Vi vet hva vi har men ikke hva vi får Pow, og oss selv har vi i det minste med hele livet. 😄 Jeg liker slike menn, men problemet er jo at det er litt vanskelig å få tak i siden de ha lært at alle vil ha de selvsikre.😄 (Altså jeg vil ha noen som er trygg på seg selv jeg altså, men trygg på den måten at de tør å være usikker.)

(kvinne 47 år fra Oslo) fr. 26 feb. 2016 23:15 Privat melding

Flott sagt Mastermind. De ordene bør alle ta til seg.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 26 feb. 2016 23:33

@Mastermind

Handler jo ikke at jeg lar noen tro at noen er finere enn meg eller at hun ikke får meg til å føle bra nok.
Dette handler om damer jeg hverken har møtt eller snakket med.
Damer jeg kun ser profilen til her inne. Og da ser jeg jo at de er for fine for meg.

Jeg er jo ikke dum, jeg vet jo det at jeg ikke kan få hvilken som helst dame. Er realistisk her og ser etter ei som er på samme nivå som meg selv. Men det er jammen ikke lett å finne ei på samme nivå, med felles interesser og innenfor akseptabel avstand. :P

Skjult ID med pseudonym Kiara fr. 26 feb. 2016 23:36

Det jeg er overbevist om Powpowgutt, er at slike som deg er alt for streng mot dere selv.

Skjult ID med pseudonym Mastermind fr. 26 feb. 2016 23:54

Powpowgutt; ja, du er altfor streng med deg selv. Du må bare prøve å følge den gode følelsen hvis den dukker opp når du leser en profil og sende en hyggelig melding. En gang eller flere blir det positiv respons. Her må man aldri gi opp.

Skjult ID med pseudonym Kiara fr. 26 feb. 2016 23:57

Har du møtt han også, Villrosa?😄 Har profilen et ekte bilde, hadde jeg rvangsgiftet niesen min med han tvert 😄

(mann 48 år fra Vestfold) lø. 27 feb. 2016 00:05 Privat melding

Den snilleste gutten i klassen står alltid sist i køen. Ikke først og fremst fordi andre har plassert ham der, men fordi han stiller seg der sjæl.

Skjult ID med pseudonym Kiara lø. 27 feb. 2016 00:10

Det er veldig trist, men mye sannhet i det Gunnar. Ser der stadig.

(mann 48 år fra Vestfold) lø. 27 feb. 2016 00:37 Privat melding

Den russiske visesangeren Vladimir Vysotskij skrev en fantastisk vise om fenomenet;

Han rakk ikke å elske

Her er sangen om en som vi har kjent, har kjent
En kropp som ikke fikk springe ut, springe ut
En med sangstemme og med talent, talent
Men han fikk aldri sunget ut, sunget ut

Så nesten ingen fikk vite om ham, om ham
som ikke var venner med skjebnen sin, skjebnen sin
Og tonene hans nådde aldri fram, aldri fram
selv om meningen var fin

Han begynte sjenert på tonen "do",
men ble aldri ferdig, og

fikk aldri fullført en akkord, akkord
Og ingen sukket mens han sang
og ingen ville synge med
på noe sted

Så dumt, åh Herregud så dumt, så dumt
Han skulle fyrt opp en vulkan
han skulle fylt opp alle hav
Men det ble aldri, aldri noe av

Så masse å si til oss, men ble stum, ble stum
når han skulle få det ut, ta det ut
i en eksplosjon foran publikum
sku´n bretta sjela ut, sjela ut

Også ville´n slåss med seg sjæl, han ville slåss
Men han hadde angst, han hadde skrekk, hadde skrekk
så når blodet brusa som en foss, som en foss
løp han vekk, løp han vekk, løp han vekk

Han som ville vite alt fra A til Å
som ville prøve å forstå

livets mysterium til bunns, til bunns
fikk aldri hvisket hennes navn,

fikk aldri kysset hennes munn
Hun som han skulle hatt, skulle tatt

Så dumt, åh Herregud så dumt, så dumt
Han ville alltid skynde seg
Han ville støtt gi seg i vei,
men kunne aldri, aldri bestemme seg

I snøens renhet skrev han dikt, skrev dikt
Men visste aldri hva hun het, hva hun het
Han skrev med håp, av hellig plikt, av plikt
Men snøen smelter som vi vet, som vi vet

Ja, alt han skulle si ifra, si ifra
skrev han på snø, skrev han på is
Og ble han ikke ferdig da
prøvde han å fange snøfnugg enkeltvis

Nei, han nådde aldri fram
til henne som han elsket over alt

Han skulle flyktet, flydd avsted, flydd avsted
Han skulle røvet henne med,
men han dro aldri noe sted.

Satset ikke, hoppet ikke, rakk det ikke

Så dumt, åh Herregud så dumt, så dumt
Tida var ute - han ga opp
Spente ikke buen nok og skjøt for kort, skjøt for kort,
han skjøt for kort, skjøt for kort

Så dumt, åh Herregud. Vel vel
Det var historien min i kveld
Livet går videre av seg selv
allikevel, allikevel, allikevel

Skjult ID med pseudonym Kiara lø. 27 feb. 2016 00:42

He he, den sangen er jo bare vond😕

Skjult ID med pseudonym BruceW lø. 27 feb. 2016 00:44

Denne tråden handler om at kvinner er redd for voldsmenn og at menn ikke liker at noen damer lyver på seg slankere kropp for å få seg en date. Tråden handler altså ikke om at menn ikke liker damer med former.

Skjult ID med pseudonym Kiara lø. 27 feb. 2016 00:52

Brucew
Denne tråden handler vel nettopp at alle vi damene sier at vi IKKE er redd menn.😉

Skjult ID med pseudonym Kiara lø. 27 feb. 2016 00:52

Hovmester
Jeg synes mange snille menn ender med bitchy damer jeg.😕

(mann 47 år fra Akershus) lø. 27 feb. 2016 01:00 Privat melding

Jeg kjenner meg igjen det Powergutt sier dessverre og kommer til å slite med det resten av livet :(

Skjult ID med pseudonym Kiara lø. 27 feb. 2016 01:01

Nei, for de fleste endrer det seg heldigvis etter ungdomskolen. I dating har jeg likevel inntrykk av at mange menn opplever at de stiller bakerst fordi de er snille. Det er litt kjipt, for de fleste vil jo ha en som er snill. Problemet er mye at mange snille er tilbaketrukne, kanskje unnvikende og egentlig avvisende på den måten. Da er det ikke at de er snill som er problemet.

Skjult ID med pseudonym Kiara lø. 27 feb. 2016 01:13

Ja... Og så man ikke avskrive seg selv, og ikke være åpen for de positive tilnærmelsene man får.

(mann 47 år fra Akershus) lø. 27 feb. 2016 01:23 Privat melding

God natt Villrosa ;)

Skjult ID med pseudonym - lø. 27 feb. 2016 01:51

Min største nett-dating-frykt er helt klart mer i gata av +10 kilo enn at hun skal skade meg, på noen som helst måte! Dissende underarmer i fart kan jo skade noen og enhver...men jeg er fortsatt kjapp nok til å dukke unna en +10 kilo feit overarm! Grøssssss!

(mann 40 år fra Møre og Romsdal) lø. 27 feb. 2016 05:01 Privat melding

har hatt same opplevelse som paper. Eg hadde snakka med ei jente i eit par veker, og ho va voldsomt flott og trente ein del sa ho, bilda viste ei ganske slank jente og ho virka absolutt grei også.
Når eg møtte ho ute så var ho ganske diger og tendenser til bart. Kjente eg blei forbanna av å bli ført bak lyset.
Her kjem da også egenskapen å vere ærlig inn, ein egenskap eg setter ganske høgt.
Om ein ikkje kan vere ærlig frå første stund, ja da er det sjølslutta.

(mann 40 år fra Møre og Romsdal) lø. 27 feb. 2016 05:03 Privat melding

men eg e ikkje redd for å oppleve det igjen. Om det skjer, så gir eg ho berre på båten.
Er man rund eller tynn, gi no beskjed på førehand. Ikkje vits å lyge på slikt.. Vi er fødd med auer i haudet vi og

Skjult ID med pseudonym Sunny lø. 27 feb. 2016 09:12

Har bare møtt snille menn! Mht utseende - det går begge veier - så bør en da i 2016 med smart tlf osv ha oppdaterte bilder å vise fram. Jeg har selv forskjellige bilder i album slik at de FÅ jeg treffer vet hvordan jeg ser ut FØR vi møtest.

Skjult ID med pseudonym Lilly lø. 27 feb. 2016 09:12

Når jeg ser på venninne mine som er i forhold så er de tynne, tykke, høye, lave, med store og små bryster. Tror det er lett for kvinner å glemme at alle menn ikke vil ha en tynn jente. Hvis alle er seg selv tiltrekker man personer som liker oss for den vi er i stedet for den man var :-) ingen av venninnene mine i forhold er supermodellmateriale ihvertfall ;-) og flere av dem er sammen med sjenerte menn :-)

Skjult ID med pseudonym Sunny lø. 27 feb. 2016 09:16

@Lilly : helt sant! Jeg trenger bare den ene - han må like meg slik jeg er😊 Det er jo også gjensidig😉