Alle innlegg Sukkerforum

Elsker/elskerinne

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Coma lø. 27 feb. 2016 11:15

Er nysgjerrig på hvordan dere som har erfaring med å ha en elsker/elskerinne takler den mentale biten oppi det hele. Klarer dere alltid å holde følelsene unna?

Har selv hatt et par walks of shame i livet, men derifra og til å skulle ha sex med samme personen over lang tid ville ikke ha fungert følelsesmessig for min del...ville ha blitt knyttet til personen.

Hva gjør du hvis du begynner å kjenne på følelser? Eller merker at partneren din begynner å gjøre det?

Skjult ID med pseudonym BruceW lø. 27 feb. 2016 11:31

Skal du kutte meg ut???

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) lø. 27 feb. 2016 11:33 Privat melding

Elsker funker ikke for meg :-(
Har prøvd, men det ble bare tull !

Skjult ID med pseudonym missa lø. 27 feb. 2016 11:52

Funka ikke for meg.......var umulig for meg å ikke involvere meg følelsesmessig selv om det var det jeg hadde bestemt meg for at ikke skulle skje...

Ble bare slitsomt.....

Skjult ID med pseudonym Creeper lø. 27 feb. 2016 11:59

Har aldri hatt en elsker, men ville nok kunne vurdere det om den rette muligheten dukker opp. En av forutsetningene er at det er gjensidig fra begges side mtp at det ikke skal utvikle seg for mye følelser. Men noe følelser blir det nødvendigvis.
Jeg kjenner flere som har klart det finfint. Et par fordi mannen var gift og derfor ikke tilgjengelig for noe mer.

(kvinne 55 år fra Oslo) lø. 27 feb. 2016 12:06 Privat melding

Man involverer seg vel i større eller mindre grad følelsesmessig uansett. Men vi involverer ikke denne personen i livet vårt; presenterer ikke for venner, barn eller familie, tar ikke med som sin "+1" når man blir invitert på noe, gjør ikke noe "offentlig" sammen og planlegger ikke lenger enn til neste møte.
Man kan sikkert gli over i å bli kjærester om begge får følelser. Men altså, drive å treffe en fyr sånn bare for sex og ikke ha noen følelser står for meg som en umulighet. Jeg tror at man helt sikkert har følelser for hverandre i en slik setting, også er det andre faktorer som gjør at man ikke kan være sammen som kjærester/par.

Skjult ID med pseudonym Lexi lø. 27 feb. 2016 12:13

Hvor går skillet mellom elsker og FWB? Har en gjensidig avtale med en venn i en annen by. Når jeg er der, og så lenge vi begge er single, så møtes vi. Vi støtter hverandre i søk etter kjæreste og har kjent hverandre i 100 år. Han er det eneste mennesket som vet absolutt alle mine hemmeligheter. Vennskapet vårt ble enda dypere av også å bli fysisk.

Han har foreslått å reise bort noen dager sammen til utlandet, å komme å besøke meg og barna, og har fleipet om at vi skulle gifte oss. Jeg vurderer besøk til utlandet, men det andre skjer ikke. Han er min beste venn, men jeg kunne ikke ha levd med ham.

Skjult ID med pseudonym Creeper lø. 27 feb. 2016 12:22

BanJohan, jeg tror du stiller et betimelig spørsmål. Når man får døyvet en del av "sulten", så er man ikke like motivert i jakten på en godbit. I tillegg vil nok elskeren også stille med noen gode kvaliteter som en annen date vil måtte leve opp til og attpåtil overgå. Ikke lett dette...

(kvinne 55 år fra Oslo) lø. 27 feb. 2016 12:23 Privat melding

@Lexi. Jeg har ingen av delene, men mener at elsker og FWB er en og samme sak.

Skjult ID med pseudonym Creeper lø. 27 feb. 2016 12:26

Jeg har aldri hatt noen av delene, men mener at de er to helt ulike ting. Ligger jo også i navnet.

Man trenger ikke å være venn med elskeren sin. I mitt hode starter en elsker som noe fysisk og mange forblir bare det. FWB har utspring i vennskap, bekjentskap ol, men utvikler seg til at begge vil forsøke fysisk

Skjult ID med pseudonym Creeper lø. 27 feb. 2016 12:30

Jeg kunne aldri - ALDRI - ha vurderte en FWB. Det er for meg like utenkelig som å ha sex med min egen bror eller fetter. Venner er venner, og jeg ville ikke ha klart å omgås dem som venner etter evt. sex. Da måtte jeg ha kuttet dem ut som venn.

Elsker er derimot en nesten-kjæreste, men hvor man bare får med en x-prosent av et vanlig parforhold.

Skjult ID med pseudonym Lexi lø. 27 feb. 2016 12:40

@Kiara: Mange ting. For hans del at han ønsker en spretten, blond 35-åring som kan føde hans barn, mens jeg er en brunette i slutten av 40-årene med strekkmerker etter de barna jeg allerede har.

For min del at han sliter med svært alvorlig angst og depresjoner, og at han er i slutten av 50-årene og veier 120 kg.

Vi synes begge at vi er for gamle for hverandre, ironisk nok, selv om det virker som om han er på glid. Det er ikke jeg. Ikke først og fremst pga alderen.

(kvinne 55 år fra Oslo) lø. 27 feb. 2016 12:42 Privat melding

En elsker kan bli en venn og da er han en FWB. En venn kan bli en elsker og da er han en FWB.
En elsker som ikke er og heller aldri blir en venn... ehhhh....altså skulle jeg gang på gang sluppet noen inn døra og opp i senga mi så måtte det vært en jeg likte såpass at jeg ville omtalt ham som venn. Hemmelig venn og sikkert ikke en del av min omgangskrets, men dog.

Men dette blir bare en betraktning fra meg, ettersom jeg ikke er der.

Skjult ID med pseudonym Creeper lø. 27 feb. 2016 12:43

OMG, Lexi... en mann på 120 kg i slutten av 50-årene, med alvorlig angst og depresjoner. Han må jo være et skikkelig scoop for en flott blond dame på 35. Og som til og med skal bli mor til hans barn...

I rest my case

Skjult ID med pseudonym Creeper lø. 27 feb. 2016 12:45

Blir bare en lek med definisjoner dette, Lisalinn.

Jeg er heller ikke der, men jeg ser da ikke på min ektemann som en FWB selv om han også er min beste venn. Altså, hva som kom først av høna og egget har betydning for min definisjon av forholdet.

Skjult ID med pseudonym Lexi lø. 27 feb. 2016 12:49

@Creeper: Det er jo ikke den første mannen med noe urealistiske forventninger. :-)

Men så lenge vårt fysiske forhold er meget givende, og vårt vennskap er meget givende, så tenker jeg at så lenge han uansett ikke er en mann jeg er forelsket i så får hans kriterier være hans kriterier. :-)

(kvinne 55 år fra Oslo) lø. 27 feb. 2016 12:52 Privat melding

@Creeper. Selvsagt er det kun definisjoner. Jeg snakker her kun ut ifra at det er et forhold som er basert på at man har en seksuell relasjon, og kun det. Ikke et parforhold med unger, klesvask og felles regninger.

Ektemann som er FWB. Må bli en Friend with lots of benefits det da? Hehe....

Neida så, jeg tenker fortsatt at elsker og FWB er litt av samme sak jeg da. Ihvertfall ville det vært det for meg om jeg hadde hatt en :)

Skjult ID med pseudonym Creeper lø. 27 feb. 2016 12:57

@ Lexi

Deres forhold høres ut som en gjensidig utnytting av hverandre ;)
Og jeg skal ikke fordømme noens krav og kriterier. Det er bare litt komisk enkelte ganger. Ref. tidligere diskusjoner om kvinner og urealistiske menn.

Skjult ID med pseudonym Creeper lø. 27 feb. 2016 13:06

@Lexi
Er han veldig rik?
Tenker han selv at det er realistisk å få en dame i 30-årene uten bagasje? Forøvrig er jeg litt nysgjerrig på det samme som Kiara over her. Angst og depresjoner er kanskje en dealbreaker

Skjult ID med pseudonym Lexi lø. 27 feb. 2016 13:08

@Gravlax: Som sagt: Vi støtter hverandre i å finne kjæreste. Vi sees et-par-tre ganger i året, så det dekker ikke alle behov. Og når jeg får en kjæreste kommer han selvsagt først.

@Creeper: Vi har begge stor glede av våre treff. Hvorfor tenker du at det er utnyttelse?

@Kiara: Alderen og størrelsen kunne jeg fint levd med. Tungt medisinert angst og depresjon er litt vanskeligere å takle, også for barna mine.

Skjult ID med pseudonym Gamla lø. 27 feb. 2016 13:11

Hatt en elsker i mange år jeg.
Et hektisk og aktiv liv for oss begge, gjør at letingen etter den den rette tar lang tid. Aldersforskjellen " gale veien" utgjør mye for at det ikke er tenkelig med et dypere forhold. Derfor enkelt å skru av eventuelle følelser. Vi er ikke i hverandres vennekrets og ingen felles bekjente. Treffes et par ganger i måneden for kos og nærhet hjemme hos hverandre,så lenge vi er single begge to. Minimum kontakt ellers. Aldri i offentlighet.

Funker som søren det!

Skjult ID med pseudonym Creeper lø. 27 feb. 2016 13:15

Jeg skrev "utnyttelse ;)"

Altså var blunkefjeset ment for å sette begrepet i positiv kontekst.
Gjensidig glede og nytte var den reelle betydningen. Jeg bruker et litt annet språk, men ser at det kunne misoppfattes

Skjult ID med pseudonym Lexi lø. 27 feb. 2016 13:16

@Creeper: Nei, han er ikke rik. Men han er et snilt og godt menneske, lynende intelligent, morsom, med en vakker sjel og mye empati.

Jeg har prøvd å forklare ham at de slanke, unge damene han leter etter gjerne vil ha andre unge, slanke kjærester.

Han var ikke tiltrukket av meg da jeg veide 100, men ble interessert da jeg kom ned på 75. Et tankekors for meg at en så intelligent mann ikke forstår at det samme gjelder for kvinner. En hvit flekk i hans bevissthet...

Skjult ID med pseudonym Creeper lø. 27 feb. 2016 13:19

Lexi, du fremstår som en smart og reflektert kvinne som vet nøyaktig hva du gjør.

Pass deg allikevel for å ikke bli for involvert i hans angst og depresjoner. Altså, dere har et nært vennskap: Håper du ikke lar hans problemer bli dine.

Skjult ID med pseudonym Gamla lø. 27 feb. 2016 13:28

@BanJohan
Er jo ingenting å bli avslørt for? Vi gjør jo ingenting galt?
Klart det er noen i min vennekrets og sikkert også i hans som vet om dette. Men de har aldri møtt ham,eller jeg de.
Vi er aldri hverandres +1

Skjult ID med pseudonym Lexi lø. 27 feb. 2016 13:50

@Creeper: Vi har vært der for hverandre når det har vært noe siden begynnelsen av 90-tallet. Vi bor langt unna og sees bare to-tre ganger i året, men vi er aldri mer enn en telefonsamtale unna. Vi har begge andre venner så vi dumper ikke alle problemer i fanget på hverandre.

Jeg takker for omtanken din, men det går fint :-)

Skjult ID med pseudonym Coma lø. 27 feb. 2016 13:53

Har ei venninne som har en elsker. Hun drar dit, det er rett på sex'n, de sover noen timer, så kjører han henne hjem.

Det er aldri snakk om f.eks. å spise frokost sammen.

Utseendemessig er han visst nok HELT utenfor hennes "smak" og helt uaktuell som en fremtidig partner.

Tenker for meg selv at da kunne jeg like godt ha tatt betaling for det... 😵

Så vi mennesker er tydeligvis skrudd sammen veeeldig forskjellig. Takk og lov for at jeg har B.O.B! 😂

(kvinne 49 år fra Oslo) lø. 27 feb. 2016 14:15 Privat melding

Enig med Villrosa mye bedre enn ons med et slikt opplegg.
Passer selvsagt ikke for alle og lett for at noen blir såret, men kan fungere.

Skjult ID med pseudonym durrr lø. 27 feb. 2016 14:19

Man har følelser for den andre uansett. Det å ha en elsker funker kun når man vet at man ikke kan være kjærester.

Jeg var for eksempel "boytoy" til ei som var i mediebransjen (fortsatt er), og jeg visste at så fort hun fikk en lederrolle et annet sted i Europa så kommer hun til å dra. Dessuten ville det ikke fungert mente hun pga hun var 20 år eldre.

Vi fortsatte fordi sexen var god og vi var gode venner som hadde mye til felles. Men ikke noe mer.

Skjult ID med pseudonym Coma lø. 27 feb. 2016 14:21

@Villrosa
Nei, sier ikke at hun er hore. Men JEG ville ha følt meg som det med et sånt opplegg (sex uten følelser).

Skjult ID med pseudonym Chutlu lø. 27 feb. 2016 14:28

Går ikke å ha sex uten føleser.... Jeg føler alltid noe når jeg puler!

Skjult ID med pseudonym durrr lø. 27 feb. 2016 14:40

@Mjau
Ikke hvis hun ville flytte, takler ikke distanse :) Men hvis du spør om jeg syns hun var kjærestemateriale så er svaret "vet ikke før man har prøvd men sjansen er god" :)

(kvinne 52 år fra Hordaland) lø. 27 feb. 2016 14:43 Privat melding

Undrer meg, når man trenger en elsker er det jo et veldig tydelig tegn på at det er noe en ikke får dekket i det "opprinnelige" forholdet.

Kanskje burde flere stoppet opp i en slik situasjon og heller revurdere; hva ønsker jeg, hva får jeg. gir jeg og hvem kan jeg oppnå dette,

Skjult ID med pseudonym Coma lø. 27 feb. 2016 14:46

@Edelweis
Dette trenger ikke være folk som er i et forhold. Tenker mer på de som er single og som velger denne løsningen ☺️

(kvinne 52 år fra Hordaland) lø. 27 feb. 2016 15:00 Privat melding

Coma, å du mener singel, men ikke ønske om å være kjæreste kun sex

tja interessant, hvor lenge kan man holde på slik før den ene plutselig føler/ ønsker noe mer (eller begge)

sikkert veldig individuelt

Skjult ID med pseudonym Apache lø. 27 feb. 2016 15:54

Kunne ikke tenke meg å være elskerinne. Det er å ødelegge for en uskyldig part om mannen er opptatt, og sette livet sitt på vent. Har ikke tro på at ikke følelsene før el. senere ikke blir involvert for kvinner.

Motsatt at en mann er elsker for en opptatt kvinne vet jeg ikke hvordan fungerer.

Skjult ID med pseudonym Apache lø. 27 feb. 2016 16:14

@Villrosa: Og som jeg skrev så tror jeg at følelsene før el. senere blir aktivert. Men kanskje det finnes de som klarer å holde sex og følelsene adskilte.

Skjult ID med pseudonym Apache lø. 27 feb. 2016 16:28

@Villrosa: Jeg skrev - for en uskyldig part om mannen er opptatt.
Men no big deal.:-)

(kvinne 52 år fra Hordaland) lø. 27 feb. 2016 16:29 Privat melding

en psykopat kan greie det å holde sex og følelser atskilt - men ikke dermed sagt at alle som holder føleleser og sex adskilt er psykopater

(kvinne 55 år fra Oslo) lø. 27 feb. 2016 16:36 Privat melding

Vi snakker vel ikke om å være elskerinnen/elskeren til en som er gift/opptatt. Men et forhold mellom to single som opplever seksuell tiltrekning til hverandre. Selvsagt risikerer man å bli såret om man utvikler følelser som ikke var en del av "planen" hvis den andre ikke gjengjelder disse følelsene.
Der kan sikkert også oppleves sårt den dagen den ene avslutter affæren fordi han/hun har møtt en annen.
Og for andre går det helt greit.

Alle har vel behov for en arm å sove på innimellom. Men de fleste av oss ønsker seg noe langt mer.

Skjult ID med pseudonym Apache lø. 27 feb. 2016 16:43

@Coma: Det er ikke noe for meg. Jeg klarer ikke å ha sex uten følelser. Har ikke hatt mange forhold pga det også. Dater lenge før jeg går videre med mannen, blir han lei i mellomtiden så var han ikke den riktige for meg. :-)

(kvinne 55 år fra Oslo) lø. 27 feb. 2016 16:52 Privat melding

Godt poeng @Villrosa
Man kan være glad i en mann uten å ville være kjæresten hans. Det finnes mange typer kjærlighet :)

(kvinne 52 år fra Hordaland) lø. 27 feb. 2016 17:04 Privat melding

Liker det ; mange typer kjærlighet

(kvinne 52 år fra Hordaland) lø. 27 feb. 2016 17:18 Privat melding

ok Paper ...hun er
kul
dere lager mat sammen
koser dere gløgg i hjel
prater hull i hodet på hverandre
bomelib
glad i hevrandre
kjent hverandre lenge

hva i helvete er en kjæreste da om dette ikke er en kjæreste (ler)

(mann 45 år fra Oslo) lø. 27 feb. 2016 17:22 Privat melding

Fwb passer ikke meg. Har testet det ut flere anledninger og det skjærer seg i 100% av tilfellene. For meg er det enten eller. Enten er vi sammen eller så er vi ikke sammen.

(kvinne 55 år fra Oslo) lø. 27 feb. 2016 17:24 Privat melding

Det blir vel litt som at man oppfører seg som kjærester de timene man er sammen. Men når man går hver til sitt så er man totalt singel.

(kvinne 55 år fra Oslo) lø. 27 feb. 2016 17:35 Privat melding

@Krizstian. Sånn tenker jeg også. Alt eller ingenting.

(mann 48 år fra Akershus) lø. 27 feb. 2016 17:35 Privat melding

Jeg har en venninne som er gift hvor mannen gir fullstendig faen. Derfor stiller jeg opp når hun trenger hjelp med ting hvor han kunne stilt opp. Men jeg kommer aldri til å stille opp når det gjelder sex. Der setter jeg en grense jeg aldri bryter.

(kvinne 52 år fra Hordaland) lø. 27 feb. 2016 17:46 Privat melding

Ja ok papaer

dag ut og dag inn ... et evig ork i samme seng
krangling... trivielle ting
må involveres i den andres personlige liv
og ikke minst man blir aldri en hel igjen kun en halv

jeg ler og merker meg at dine stikkord for en kjæreste ikke frister ,,, jeg ville også ha valgt som "Ann"

(kvinne 50 år fra Oslo) lø. 27 feb. 2016 18:05 Privat melding

Men kjære vene, Paper (og dere andre som holder på sånn); hva skjer den dagen en av dere får en ordentlig kjæreste? Klarer dere da å kutte ut "sexvennen"? Hvordan vil det føles for den av dere som blir "forlatt" fordi den andre endelig fikk seg kjæreste? Det vil alltid være én av partene som blir såret og vil føle savn (og kanskje sjalusi) i en slik situasjon...

(mann 48 år fra Akershus) lø. 27 feb. 2016 18:06 Privat melding

Det er derfor jeg har en regel om sex Unni69. Jeg stiller opp som venn og ikke sex partner. Får jeg meg kjæreste så er hun som en vanlig venn og da må hun klare seg selv.

(kvinne 46 år fra Oslo) lø. 27 feb. 2016 18:15 Privat melding

ikke tale om...for mange følelser kommer i spill...jeg hadde ikke klart det...

(kvinne 52 år fra Hordaland) lø. 27 feb. 2016 18:30 Privat melding

Heia! Her kommer jeg ny på gamlehjemmet, litt velta i toppetasjen... tror jeg er.. var ... usikker .. gift .. velkommen på Rom 208, Litt sånn Nigma?

(mann 39 år fra Hedmark) lø. 27 feb. 2016 18:35 Privat melding

Er ikke oppegående dere vett!

(mann 41 år fra Møre og Romsdal) lø. 27 feb. 2016 18:37 Privat melding

faen, ekje her ei sunnmørs dame som treng ein å avreagere på :P

(kvinne 52 år fra Hordaland) lø. 27 feb. 2016 18:43 Privat melding

Å vi er så oppegående så her inne .. Satyr

(kvinne 52 år fra Hordaland) lø. 27 feb. 2016 18:47 Privat melding

bonde - spennende invitasjon for damer i din søkegruppe, men kanskje du bør utdype "avreagere" noe - så du ikke får en dame med pil og bue

(kvinne 52 år fra Hordaland) lø. 27 feb. 2016 18:50 Privat melding

skikkelig avansement Villrosa, heia sommeren så du kan ha ute s.

(mann 41 år fra Møre og Romsdal) lø. 27 feb. 2016 18:50 Privat melding

kjem ho med pil og bue så har eg børse :P
nei ho må no klare å kome med andre ting ;)

Skjult ID med pseudonym BruceW lø. 27 feb. 2016 18:52

For å ikke bli for personlig kan man jo benytte glory holes. Det funker har jeg hørt.

(mann 48 år fra Akershus) lø. 27 feb. 2016 18:53 Privat melding

Jeg tenker følelser og kommer aldri til å klare å være elsker til ei som er i forhold

(mann 48 år fra Akershus) lø. 27 feb. 2016 19:03 Privat melding

Nei skjønner hva du mener Villrosa ;)

(mann 48 år fra Akershus) lø. 27 feb. 2016 20:07 Privat melding

Det er kun ei som kommer til å vinne mitt hjerte og da er alt annet uaktuelt. Men venner får man aldri nok av ;)

(kvinne 50 år fra Vestfold) lø. 27 feb. 2016 20:37 Privat melding

Må bare spørre da jeg altså!
Når du har vært alene i 4 1/2 år som meg og ikke skal ha en elsker...
Er det tørke da eller????

(kvinne 50 år fra Vestfold) lø. 27 feb. 2016 20:50 Privat melding

@Villrosa - Jeg har hatt elsker jeg altså.
For meg er sex en så viktig del av det å ha det bra og for meg er det bedre med en elsker enn mange one-night stand.
Har ikke vært klar for kjæreste da mitt fokus har vært på å skape et trygt og godt hjem for ungene og meg selv.
Ungene har ikke vært klar for at jeg skulle dra inn en ny mann i deres liv.
Men har han ikke lenger nå da...
For nå er jeg veldig klar for kjæreste :-D

(kvinne 50 år fra Vestfold) lø. 27 feb. 2016 20:51 Privat melding

@BanJohan hvordan har du klart det?
Blir liksom ikke det samme å gjøre hele jobben alene synes jeg...

(kvinne 50 år fra Vestfold) lø. 27 feb. 2016 20:54 Privat melding

@Hovmester, like sjokka som meg :-p

(mann 48 år fra Akershus) lø. 27 feb. 2016 20:56 Privat melding

Sitter å hører på Admiral P og sangen Min Engel. Sånn beskriver min venninne meg som person og det får jeg tårer av

(kvinne 50 år fra Vestfold) lø. 27 feb. 2016 20:57 Privat melding

Ganske varmblodig av meg jeg også @Villrosa og etter 18 år med samme mann og lite action de siste åra har jeg hatt behov for å utforske litt...

(kvinne 50 år fra Vestfold) lø. 27 feb. 2016 21:08 Privat melding

Er nok veldig enig med deg der @BanJohan.
Vi er forskjellige og det er jo bra.
Tenk hvor kjedelig det ville blitt om alle var like og mente det samme ;-p

Jeg er ikke redd for å være ærlig @Villrosa.

Kjente bare det ble litt negativt med elsker her he he..
Med god kommunikasjon vil det funke :-)

(kvinne 50 år fra Vestfold) lø. 27 feb. 2016 22:24 Privat melding

@BanJohan det er slik en elsker fungerer for meg...
Ikke noe "ding-dong, Wham bam thank you mam"

(mann 48 år fra Akershus) lø. 27 feb. 2016 22:24 Privat melding

Jeg er heller singel enn å tulle med følelser til ei jente for å ha henne som elskerinne. Tror ikke noe på det at det ikke blir følelser etter en stund. Så kalde klarer ikke 2 personer å være i min verden.

(mann 49 år fra Vestfold) lø. 27 feb. 2016 22:30 Privat melding

Nå skal det sies at elskerforholdet antakelig er en flerfoldig tusen år gammrl tradisjon. Vi har faktisk overlevd, og det er neppe elskere som har satt verden i de største brannene. Man kan innvende, tror jeg da, at om folk konsentrerte seg mer om hverandres orgasmer enn om alle mulige andre ting hadde det gått bedre her på kloden. Men det er selvsagt bare en hobbyteori fra min side.

(mann 48 år fra Oslo) lø. 27 feb. 2016 22:34 Privat melding

@Jepp69 og @BanJohan Fikk meg en god latter nå. Benker meg på tribunen med popcorn for fortsettelsen😂

(kvinne 50 år fra Vestfold) lø. 27 feb. 2016 22:41 Privat melding

Var hjemme hos han uten"Wham Bam" også he he... Prata og hadde det hyggelig sammen. Var ute på pub sammen uten at det ble "Wham bam" etterpå også. Vi var begge enig om hva dette var. Jeg likte han jo. Har jo ikke sex med en jeg ikke liker. Men var ikke forelska eller glad i han på samme måte som med en kjæreste @BanJohan

(mann 49 år fra Vestfold) lø. 27 feb. 2016 22:48 Privat melding

Det er adskillig mer krig i et gjennomsnittlige kjærlighetsbasert ekteskap enn i et elskerforhold.

Skjult ID med pseudonym Balder lø. 27 feb. 2016 22:51

Disclaimer: Jeg har liten erfaring med dette, da jeg har vært trofast mot en dame hele livet (og så blitt "belønnet" med et tupp i baken), og aldri hatt noen elskerinne. (Og i motsetning til det det høres ut som mange skilte har opplevd, ble ikke sexlivet noe dårligere på slutten, det var andre ting som førte til bruddet.) Nok discaliming, nå til saken:

For at jeg skulle kunne hatt en elskerinne måtte den fysiske tiltrekningen vert meget stor tror jeg. Hvis jeg traff en som gjorde det helt klart at det var sex og ingenting annet, da måtte hu vært fin altså, for at jeg skulle gå med på det (kunne kanskje ha blitt med på en ONS, da hvis rødvinsrusen var høy :-).)
Har man romantiske følelser for noen, ser man ofte mellom fingrene på små, og store, fysiske "skavanker".

Det har blitt nevnt FWB kontra kjæreste, og som sagt har jeg liten erfaring med slikt, men jeg har gjort meg tanker om hvorvidt noen av mine bestevenner hadde vert kjærestematteriale hvis de var damer, og jeg har kommet til at, nei, det hadde de ikke. (De er for støgge)

Men jeg kan se hvordan man kan ha gode venner som man deler alt med, som tilfeldigvis er av motsatt kjønn, uten at de kan bli kjærester.

(kvinne 57 år fra Akershus) ma. 29 feb. 2016 04:50 Privat melding

@Spirit: Får jeg lov å spørre hva som er årsaken til at dere ikke rett og slett blir kjærester?