Alle innlegg Sukkerforum

Et lite Hei-eksperiment

Vis siste innlegg
(kvinne 57 år fra Akershus) ma. 29 feb. 2016 05:13 Privat melding

Jeg ser i en annen tråd at det er mange som blir oppgitt over og ofte ikke svarer meldinger som bare består av et 'hei'. Jeg er en av dem.

Men hva med et lite eksperiment? Hva om vi besvarte de neste 5 'Hei'- meldingene med et 'Hei' tilbake, og så så hva slags samtaler som kom ut av det? Så kan vi rapportere funnene tilbake i tråden - selvsagt anonymisert så ingen kan identifiseres.

Hvis mange nok gjør det, så får vi et mer realistisk inntrykk av bakgrunnen til hei-meldingene og om vi bør endre strategi. :-)

Skjult ID med pseudonym Mann 44 ma. 29 feb. 2016 08:17

Når man treffer en dame /mann i det virkelige liv for første gang , begynner man med ett Hei og ikke prater som en foss om alt mulig om selv med engang slik damer vil ha det til at man skal gjøre det her inne
Så du Solecita har et godt poeng der :)

(kvinne 55 år fra Oslo) ma. 29 feb. 2016 09:12 Privat melding

Det å sammenligne hva vi kan gjøre i det virkelige liv kontra sukkerlivet blir litt feil.... I det virkelige liv, når vi møter en "stranger in a bar" så vet vi jo ingenting om fyren. Her inne har vi jo luksusen av å kunne starte en samtale om noe. Vi har en icebreaker med en gang om vi bare vil (les profilen til den du vil sende melding til så finner du sikkert noe du kan ta fatt i)

Samtidig så vet jeg av erfaring at et enkelt hei her inne funker som bare det. Det kan lede deg inn på en profil hvor du ser et hyggelig smil og leser en profiltekst som går rett hjem.... Også sender du et hei tilbake.

Men hva sier du så? Og kunne du sagt det med en gang.

Er helt med på @Solecitas forslag. Men det forutsetter at noen sier hei da.....

(kvinne 55 år fra Oslo) ma. 29 feb. 2016 10:32 Privat melding

Jeg sender førstemelding stadig vekk. Og da skriver jeg ikke bare "hei". Tror ikke jeg skal endre på det for eksperimentets skyld :)

(kvinne 52 år fra Hordaland) ma. 29 feb. 2016 10:35 Privat melding

det er grei for meg jeg skal sende ut 5 hei i dag og avlegge rapport (ler)

(kvinne 57 år fra Akershus) ma. 29 feb. 2016 11:09 Privat melding

Tror jeg skal nøye meg med å svare på de jeg mottar. Jeg sender bare førstemelding hvert jubelår, bortsett fra de som jeg sender til og gjør oppmerksom på i meldingen at dette bare er rent vennskapelig, og ikke er for å få kontakt.

(kvinne 57 år fra Akershus) ma. 29 feb. 2016 11:12 Privat melding

@Spirit: Jeg presiserer at mitt forslag var ikke å sende 5 meldinger til tilfeldige mennesker, men å ta seg bryet med å svare de som sender slike meldinger til deg, og som formodentlig mener noe med det.

(mann 36 år fra Oslo) ma. 29 feb. 2016 11:32 Privat melding

I sent a few Hi / hello and none of them were answered except one with was replied with not a good match and best of luck.

(mann 36 år fra Oslo) ma. 29 feb. 2016 11:38 Privat melding

Fikk min forrige Hei-melding i september. Men kan godt rapportere tilbake om noen år når jeg har fått 5 stk.

(kvinne 57 år fra Akershus) ma. 29 feb. 2016 11:44 Privat melding

@Bimal: Sending just a Hi/Hello is a 98% guarantee of getting no answer:-)

@Klippekort: Ha, Ha! Bare å ta det etter hvert som de kommer - trenger ikke samle opp :-)

(kvinne 52 år fra Hordaland) ma. 29 feb. 2016 11:49 Privat melding

sorry Sol, ikke meningen å ødelegge fokus

jeg bare laget et unntak for meg selv da jeg heller ikke får så mange "Hei!" meldinger og gjerne ville være en del av utvalget i eksperimentet, tenkte jeg at jeg selv kunne sende noen "Hei" til noen jeg synes virker spennende.

(mann 36 år fra Oslo) ma. 29 feb. 2016 11:56 Privat melding

Men teller gamle meldinger (legger merke til meget lunken interesse om hvordan konversasjonen forløp seg i september)? Og hvordan definerer du en "hei-melding"? Kan det kun stå hei i meldinga?

(mann 36 år fra Oslo) ma. 29 feb. 2016 12:03 Privat melding

@Solecita - For me it's a consistent, just Hi or a nice polite message gets me less than 98% response :)

(kvinne 57 år fra Akershus) ma. 29 feb. 2016 12:11 Privat melding

@Edelweis: Det går fint, hvis noen har lyst til å ta den varianten så er det helt greit. Resultatene kommer sikkert mye fortere. Vi kan kalle den "The Gravlax twist" :-)

@Klippekort. Du er velkommen til å bruke gamle meldinger - jeg er meget interessert i konversasjonen fra september :-), og du kan gjerne legge inn hallo eller andre ultra-korte meldinger også.

@Bimal: You did see that I said that just a 'Hi' would give you a 98% guarantee of NO answer, right :-)

(mann 36 år fra Oslo) ma. 29 feb. 2016 12:20 Privat melding

Hva er du interessert i egentlig? Har hatt noen samtaler med folk som kun har skrevet "Hei" eller lignende. Noen har dødd ut med en gang, noen har pågått lenger.

(kvinne 52 år fra Hordaland) ma. 29 feb. 2016 12:21 Privat melding

"The Gravlax twist" det at damen kan sende "Hei" og telle sine triste "Nei" - tror det blir en spennende rapport i kveld

(kvinne 55 år fra Oslo) ma. 29 feb. 2016 14:46 Privat melding

Hmmm.... Her er jeg faktisk helt på lag med @Spirit.

"Og det å sende en melding uten et genuint ønske om å bli bedre kjent med vedkommende ser jeg ikke på som noen god idè" Nemlig!

Kan da supplere med at å svare hei bare for å svare hei - og ikke hva jeg genuint mener - heller ikke er noen god ide for meg.

(kvinne 57 år fra Akershus) ma. 29 feb. 2016 14:58 Privat melding

@Lisalinn. Det var som et alternativ til null svar overhodet, for å se om det er noe poeng i å svare de som bare skriver 'Hei', eller om vi likegodt kan fortsette å ignorere dem. :-)

(kvinne 55 år fra Oslo) ma. 29 feb. 2016 15:14 Privat melding

Jeg ser den @Solecita.... Men så tenker jeg at det kanskje er en som har mannet seg opp til å ta kontakt, og som legger mer i mitt "hei"-svar tilbake. Syns det kan bli litt dårlig gjort. Skape forventinger osv...

(kvinne 57 år fra Akershus) ma. 29 feb. 2016 15:54 Privat melding

Hm. jeg tenker vel at det er grenser for hvor mye forhåpninger de kan få av et hei - jeg tenkte jo ikke at dere skulle fake interesse, bare rett og slett se om det i det hele tatt fører noe sted, eller om det blir 'hei, hei', og så ferdig med det. Men de som ikke føler seg komfortabel med det skal selvsagt heller ikke gjøre det - dette var bare for de som hadde lyst til å prøve, og se om de kanskje oppdaget muligheter som de hadde lukket seg for. :-)

Skjult ID med pseudonym tindar ma. 29 feb. 2016 15:59

Vel for å si det enkelt. Visst ikke vi menn starter samtalen så kommer det aldri noe verken hei eller hallo. Dere kvinner er pingler. Men kanskje dere trenger et spark for å komme i gang. ))

(kvinne 57 år fra Akershus) ma. 29 feb. 2016 16:32 Privat melding

@Tindar: Jeg sender bare reelle førstemeldinger hvis jeg ikke har noen jeg er i dialog med. Det har skjedd eksakt tre ganger siden september av ca 48 timers varighet hver gang. Så lenge jeg er i en dialog med noen som jeg ikke vet hvor vil ende, så sender jeg heller ikke melding til en ny mann. Det ville ikke vært fair mot noen av dem.

(Jeg regner da ikke med meldinger jeg sender bare for å si at jeg synes noen har en fin profil, men hvor jeg presiserer at dette ikke er en 'jeg vil gjerne møte deg' melding. )

(kvinne 52 år fra Hordaland) ma. 29 feb. 2016 19:14 Privat melding

Mens dere fortsatt diskuterer retningslinjene i "eksperimentet" har nå jeg sendt mine fem (antall foreslått av meg selv) "Hei" - tindar finnes pingle unntak

Oppsummert: av 5 sendte "Hei" til menn jeg synes virker spennende;

1 er på jobb
2 tror ikke vi passer sammen, lykke til videre!
3 ikke svar (jmf tindar pinglemann)
4 ikke svar (jff tindag pinglemann)
5 ikke svar (jmf tindag pinglemann)

Svar 2 forundrer meg mest. For tenk deg om jeg sier "Hei" til noen i baren, er det et logisk svar; "tror ikke vi passer sammen!" eller ville man sagt "hei på deg" tilbake. Og enda verre da jeg svarte; "Oki du har nok rett. lykke til videre!" ja da ble jeg blokkert - for tenk om jeg skulle si "Hei" en annen dag og.

Skjult ID med pseudonym tindar ma. 29 feb. 2016 19:24

Nå skal sant sies at jeg har vært her i kort tid. Uten at det unnskylder at jeg fremdeles vil påstå at menn er mye mer frempå enn dere kvinner og vi av og til savner et hei eller hallo fra dere kvinner. Jeg tror vi menn savner at dere er lik oss der.)) Men det er meg.

(kvinne 57 år fra Akershus) ma. 29 feb. 2016 19:26 Privat melding

De tre som ikke har svart - der er det jo håp i hangande snøre. Nr 1 på jobb - betyr det at han svarer senere?

Nummer to var den mest logiske. Han tolket ditt 'Hei' som et tegn på interesse, og svarte den høflig ut :-)

(kvinne 52 år fra Hordaland) ma. 29 feb. 2016 19:30 Privat melding

men dert skal sies, jeg har ikke for vane å sende kun "Hei" meldinger - dersom jeg liker noens bilder eller tekst så skriver jeg noe om det som en innledning, det føltes ganske idiotisk å sende kun et hei, for som Kiara sier dette er jo ikke en bar (tror jeg da ler)

Skjult ID med pseudonym tindar ma. 29 feb. 2016 19:31

Og lurer på om de ikke svarende var på logget? Men det vil jeg jo tro;)

(mann 36 år fra Oslo) ma. 29 feb. 2016 19:55 Privat melding

Jeg har fått 3 "hei"-meldinger hvor jeg har svart tilbake med Hei. Alle gangene har det kommet ny melding tilbake.

(kvinne 57 år fra Akershus) ma. 29 feb. 2016 20:17 Privat melding

@klillekort: I dag eller over en lengre periode?

(mann 36 år fra Oslo) ma. 29 feb. 2016 23:02 Privat melding

Nei, er du gær'n. Av de meldingene jeg har i innboksen min. SÅ mange meldinger får jeg ikke.

(kvinne 57 år fra Akershus) to. 3 mars 2016 05:37 Privat melding

Fikk en hei-melding i går ettermiddag som ble besvart med et 'hei'igjen. Så langt intet svar. Så enten syntes han jeg var kjedelig som bare skrev hei (!) eller så fikk han en slik flom av meldinger fra de 49 andre han hadde sendt melding til at min melding druknet i mengden. :-)

(kvinne 54 år fra Østfold) to. 3 mars 2016 07:41 Privat melding

Fikk en hei-melding forrige dagen , svarte hei selv,- og etter snart 2 døgn ingen ny melding.. So go figure.. 😉 det var det, lizzm ????

(kvinne 57 år fra Akershus) to. 3 mars 2016 08:15 Privat melding

Det styrker jo bare min tro på at hei-meldingene gir mindre enn andre meldinger. Tror ikke jeg har opplevd å ikke få gjensvar når jeg har svart på andre førstemeldinger.

(kvinne 55 år fra Oslo) to. 3 mars 2016 08:28 Privat melding

Jeg fikk et hei (med smiletegn) i går. Svarte hei tilbake. Etter to timer kom det en lang og hyggelig melding. Han hadde fin profil også, kjekk mann.

Du @Tindar.... hvordan vet du at menn er mer frempå enn kvinner her inne? Jeg sender uten å nøle førstemeldinger :) Og det virker som om veldig mange av forumdamene gjør det samme. (Men vi er kanskje i en egen kategori, vi liker å skrive og ytre oss)

Hvis jeg ikke får meldinger fra menn så kan jeg kun konstatere at jeg ikke får meldinger, ikke at menn generelt ikke skriver til damene her. Jeg får mange hjerter men få meldinger. Jeg savner at menn er litt mer frempå..... ;-)

(mann 48 år fra Akershus) to. 3 mars 2016 08:47 Privat melding

Jeg sender hjerter og hyggelige meldinger og får svar tilbake på noe men fortsetter å spre glede uansett hva som skjer ;)

(kvinne 55 år fra Oslo) to. 3 mars 2016 09:21 Privat melding

Nei der ser du @Hovmester. På seg selv kjenner man bare seg selv.. Ikke andre.
Hvor har jeg det fra at mange forumdamer sender førstemelding? Fra Forum vel :) hehe... De skriver jo her at de ofte sender melding. Kanskje de bare tuller...?

Våre inntrykk er basert på hva vi personlig erfarer. Det er ikke sikkert det er sånn for alle andre.
En mann sier at han aldri får hei eller noen som helst førstemelding og konkluderer med at damer ikke er flinke til å sende meldinger.
Jeg sender masse meldinger og konkluderer med at damer er flinke til å sende meldinger.
Vi har begge rett hva gjelder oss selv, men tar helt sikkert begge feil når det gjelder hva som faktisk skjer.

(kvinne 55 år fra Oslo) to. 3 mars 2016 09:52 Privat melding

Tror de fleste her synes det er litt teit med den "jeg vet hvem du er men du vet ikke hvem jeg er" leken @hovmester. Spar deg.

(kvinne 57 år fra Akershus) to. 3 mars 2016 09:57 Privat melding

Jeg kan ikke skryte på meg at jeg sender mange førstemeldinger. Jeg gjør det hvis jeg ikke er i dialog med noen. Det har skjedd tre eller fire ganger siden september. :-)

(kvinne 55 år fra Oslo) to. 3 mars 2016 10:22 Privat melding

Hva som er mange meldinger er nok relativt @Solecita. Du skrev tidligere at du hadde fått 50 meldinger en dag. Det har aldri hendt meg. Ikke da jeg var ny her en gang. For meg er 5 på en dag veldig mange. Nå får jeg kanskje 5 i uka.... kanskje!
Og jeg klager ikke, for det spiller ingen rolle. Jeg har hatt størst hell når jeg har sendt melding selv. Og når man ikke er så opptatt med å svare kan man heller være opptatt med å lete. Jeg har til tider satt profilen min som mer eller mindre usynlig (ikke synes i online lista osv) fordi jeg har vært mer komfortabel med å lete selv enn å bli funnet. Det funker for meg.

(kvinne 55 år fra Oslo) to. 3 mars 2016 10:33 Privat melding

Ja alle vet hvem jeg er @hovmester. Jeg skriver jo åpent. Det er du som skjuler deg og som synes det er gøy å hinte til at jeg har sendt deg melding men jeg vet ikke at det er til hovmesteren.
Veldig moro sikkert.
Haha. Innholdet i mine førstemeldinger trenger ikke være eksempler for analyse.

Skjult ID med pseudonym Kakadue to. 3 mars 2016 10:42

Ja, Hovmester:still med åpen profil du slik som Lisalinn, så kan du begynne å diskutere slikt. Du er vel mann nok til det, eller...?

(kvinne 55 år fra Oslo) to. 3 mars 2016 11:33 Privat melding

Det har sikkert en sammenheng med at jeg har vært her lenger enn @Solecita og at mange av mennene allerede har sendt meg melding....

(kvinne 57 år fra Akershus) to. 3 mars 2016 13:51 Privat melding

Det med 50 meldinger skjedde en eneste gang - nyttår, expo og nye bilder ga til sammen et rush av henvendelser. Det er ikke gjennomsnittet per dag. Jeg er sikker på Lisalinn får flest totalt sett. Dessuten er det den ene riktige som betyr noe. Ikke alle de andre.

Skjult ID med pseudonym Kakadue to. 3 mars 2016 14:28

Helt greit å ha pseudonym Hovmester, men dårlig gjort da å blottlegge ei som er mer modig enn deg selv (og meg!)

Skjult ID med pseudonym Kakadue to. 3 mars 2016 14:48

Vel, du spør Lisalinn om du kan få gjengi førstemeldingen hun sendte til deg.... Kjipt når ikke engang hun vet hvem du er da...

Skjult ID med pseudonym Kakadue to. 3 mars 2016 15:10

Tipper du satser på at "tøffeimaget" ditt skal oppfattes sexy... Det gjør det kanskje også av noen?? 😂

Skjult ID med pseudonym Helena to. 3 mars 2016 16:22

@Kiara
Personlig synes jeg tøffingimage er sexy så lenge det kombineres med humor og vidd og stadige overraskelser :-)

@Hovmester
Pen eller pulbar: Diskusjonen om dette gikk høyt blant gutta på vorspiel en gang i tiden, husker jeg, og jeg skjønte den ikke helt, for jeg synes liksom det er best å være begge deler? Kjønnsforskjeller her?

Skjult ID med pseudonym Helena to. 3 mars 2016 16:46

@Hovmester (14:09 igjen)
Det vil si trenger en dame å være pen for å være pulbar, var vel problemstillingen når jeg tenker meg om, og konklusjonen blant gutta var nei, ikke hvis kroppen er bra nok.

Og jeg tenkte at jeg må like øynene og ansiktet hans, uttrykket og varmen han utstråler, ikke bare kroppen hans :-)

Skjult ID med pseudonym Helena to. 3 mars 2016 16:47

@Kiara
Det var det, unnskyld! På tide å legge seg nedpå litt :-)

Skjult ID med pseudonym Helena to. 3 mars 2016 16:52

@Hovmester
Seriøst?

Å, jeg leste jeg feil først, så nå at det står "mange" og ikke "men" foran "pene damer" (må virkelig legge meg litt nå).

Da blir svaret ok, interessant, og da skjønner jeg - ikke "kropp eller ansikt", men seksuell energi er viktigere enn pen - og da er jeg med.

(mann 53 år fra Oppland) to. 3 mars 2016 17:16 Privat melding

Ok, da prøver jeg dette:

HEI !

(mann 53 år fra Oppland) to. 3 mars 2016 19:27 Privat melding

Jeg er klar for å konkludere...

(mann 48 år fra Oslo) to. 3 mars 2016 19:33 Privat melding

HEI Appolonis, er du gutt eller jente, mann eller dame?😉

Skjult ID med pseudonym tindar to. 3 mars 2016 19:39

Jeg datt visst av lasset her @Lisalinn. Beklager at jeg ikke svarte deg ang det at menn er mer frempå her inne. Men nå har visst emne dreid seg fra pulbar og ikke pulbar. Og det gidder jeg ikke å diskutere. Men hei da;)

(kvinne 55 år fra Oslo) to. 3 mars 2016 20:17 Privat melding

Hei @Tindar
Alt i orden, har ramlet av lasset jeg også. :)

(kvinne 57 år fra Akershus) to. 3 mars 2016 20:54 Privat melding

Hei, @Appolonis :-)

(mann 53 år fra Oppland) to. 3 mars 2016 21:49 Privat melding

Hei Solecita....)

Ja, så slår anonymiteten inn...

(kvinne 57 år fra Akershus) to. 3 mars 2016 22:20 Privat melding

@Apollonis: Så hvor går man herfra, da :-)

(mann 53 år fra Oppland) to. 3 mars 2016 22:42 Privat melding

Solecita

Ja, si det du..)

(kvinne 57 år fra Akershus) to. 3 mars 2016 22:49 Privat melding

Anonymitet har sine ulemper :-)

(mann 40 år fra Oppland) to. 3 mars 2016 23:44 Privat melding

Er det derfor jeg ikke får meg dame?

Hei;)

(mann 36 år fra Oslo) fr. 4 mars 2016 23:14 Privat melding

Solecita: om du ikke får ny melding etter "hei", og jeg får det har man en av to konklusjoner:
- jeg er mer populær enn deg ;)
- menn multisender meldinger i større grad og fortsetter samtalen med den første og/eller(?) beste som svarer.

Iom at du allerede har fått minst 3 meldinger siden starten av tråden kan vi nok stryke det første alternativet...

(kvinne 57 år fra Akershus) lø. 5 mars 2016 06:27 Privat melding

@klippekort: Jeg fikk faktis melding tilbake etterhvert, men folk som bare sender et lite hei, er sjelden de som skriver lange og interessante meldinger senere.

Og jeg har fått en drøss meldinger siden denne tråden startet, men det er fortsatt mulig at du er mer populær enn meg.

Uansett hjelper det ikke å ha fått 600 førstemeldinger hvis ingen av dem har blitt kjæresten din :-)

(mann 53 år fra Oppland) lø. 5 mars 2016 14:28 Privat melding

Det vi er ute etter er ikke kvantitet, men kvalitet.
Finnes det kvaliteskvinner her inne ? Selvsagt gjør det det..)
Trolig veldig mange..