Alle innlegg Sukkerforum

Har du datet noen fra Sukker ?

Vis siste innlegg
(mann 47 år fra Rogaland) sø. 2 sep. 2007 07:18 Privat melding

Hva skjedde da ? Ble det noe ut av det eller var det ikke som forventet liksom ?

Noen som vet hvor mange Sukker egentlig har klart å matche sammen til enten samboere

eller ekteskap ?

Dere har vel vært her en stund og vet sikkert ALT om dette :p ?

Hvor lenge har Sukker eksistert ?

Skjult ID med pseudonym Sukker.no sø. 2 sep. 2007 11:12

Sukker har eksistert siden våren 2004.

Hvorvidt de som har vært på Sukker en stund, vet ALT om hvor mange som har blitt samboere eller giftet seg, eller ikke, så kan vi fortelle at det vet ikke vi engang! Og langt derifra. Vi får høre om kjærester, barn og giftemål og samboerskap blant vennene til vennene våre og tilbakemeldinger på Sukker. Tilbakemeldingene sier dessverre ikke noe mer om det totale antallet kjærester, men kun at det er disse som har valgt å gi en slik tilbakemelding.

Når det gjelder vennene til vennene våre som har fått kjærester og barn etc., så har vi ikke nøyaktig tall på hvor mange det har vært, men kanskje et sted mellom 10 og 20. Hvis vi antar svært grovt at dette kommer fra et utvalg på 150 Sukkermedlemmer så tilsier det at det totalt skulle være noe omkring 6000 par og viderekomne par som har kommet fra Sukker.

Det man skal huske i sammenhengen er at Sukkers medlemmer ikke er blant de letteste å matche (siden du linket inn en utenlandsk "skaff deg dame i utlandet" tjeneste - som vi nettopp slettet). Sukkers medlemmer er i sine mest energiske og søkende år av livet og ikke så mange velger det "første og beste". Søkeprosessen tar derfor tid, - også på Sukker. Selv om hovedvekten av Sukkers medlemmer bor i områder der de er eksponert for mange single fra før så er de her fordi de leter etter noen som passer dem spesielt godt.

For de aller fleste vil det finnes noen her inne passer dem meget godt. Sukker kan også betraktes som en veldig kabal som skal gå opp på best mulig måte for at flest mulig skal bli fornøyd. Både vi og medlemmene våre jobber for å få dette til og vi lover at Sukker skal bli enda bedre i tiden som kommer.. Hold ut Nemo, dette skal gå bra bare du har litt talmodighet :)

(mann 47 år fra Rogaland) sø. 2 sep. 2007 14:35 Privat melding

Jaja det var jo et bra svar, men tror ærlig talt ikke den siden jeg linket til hadde vært så voldsomt mye og bekymre seg om, 90% av profilene var vel fra Russia tror jeg ...

MEN damene var da hotte nok hvertfall ;)

Syns denne siden funker fint med mange engasjerte/frustrerte/kjekke mennesker på en gang :p

Det meste dreier seg jo egentlig bare om måten og sjekke opp hverandre på, ofte kan de som ikke nødvendigvis er de peneste være de beste og leve sammen med osv osv .... Tror MANGE hadde blitt skuffet om de bare valgte for utseendet.

Aldri vurdert "Videochat" her forresten ? Da får du med en gang større mulighet og vil sikkert kunne dra ekstra medlemmer som syns det hadde blitt mere spennende og mer morsomt osv...Alternativ til Msn kanskje.

Eller kanskje dere har det allerede for den chattegreia har jeg IKKE sjekket ut ennå :p