Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Minelli ti. 1 mars 2016 17:41

Hei,
Så en oppfordring om at nye forumister burde presentere seg, så hallo, her er jeg! :-) Har vært inne og kommentert et par innlegg, men ikke sagt ordentlig hei ;-)

Har vært betalende medlem på Sukker siden romjulen. Skrevet noen mailer, vært på et par dater. Noen hyggelige mailer, men også mailer som har gått rett på sak, dvs bare gi beskjed hvis ønsker sex, lurer på hvordan du er å kysse osv. (Mulig jeg er snerpete, men ikke sånn jeg vil starte et forhold?!) Et par bra kaffetreff, som likevel ikke har ført til noe mer, og en hårreisende date, så nesten har blitt fristet til slette hele medlemskapet.
Var medlem her for 6 år siden, og ble sammen med en mann som viste seg være psykopat, så etter kommet ut av det, droppet jeg sjekking noen år.

Men... Vil jo ikke være alene resten av livet, så tilbake her. Og forventer ikke finne mannen i mitt liv med en gang, men kan jeg ikke skrive/treffe noen hyggelige mennesker i mellomtiden. Så iallefall føler at det er håp.
Og da slo det meg, kanskje jeg skal "joine" gjengen i forumet, det virker som de har det veldig hyggelig, så jeg klarer holde moralen og spiriten til fortsatt videre sjekking oppe!
Så her er jeg altså! :-)

(kvinne 46 år fra Oslo) ti. 1 mars 2016 17:53 Privat melding

Hei Minelli.
Du har da fått en fin start da. Det vil alltid komme noen sleske mailer innimellom med noen uanstendige forslag. Det er sikkert noen som biter på dem også, eller svaret kan være at de er evige optimister. :-)))

Dette er et fint tidsfordriv mens man venter på mail fra den rette mannen. Her er det stort sett morsomt å være så lenge man holder seg borte fra kran... eh ... de saklige diskusjonene. :-) Kos deg her.

(mann 52 år fra Oppland) ti. 1 mars 2016 17:56 Privat melding

Jeg venter på det første uanstendige forslaget, som jeg uansett kommer til å avvise..)

Skjult ID med pseudonym Lisa ti. 1 mars 2016 17:56

Velkommen, Minelli! :-)

Skjult ID med pseudonym Balder ti. 1 mars 2016 18:04

Velkommen til galehuset!
(Hvis jeg kan si velkommen da, jeg er jo nyere en deg her inne :-))

(kvinne 55 år fra Akershus) ti. 1 mars 2016 18:05 Privat melding

Velkommen, @Minelli! Håper du vil kose deg like mye her som jeg gjør :-)

Kast deg ut i det som er av tråder og del synspunkter og erfaringer!

Det er dessverre del av opplevelsen at man får en del spesielle henvendelser. Etter noen måneder her, er jeg kommet til 'intet menneskelig er meg fremmed' -stadiet. Jeg tenker på det som å ha utvidet min horisont :-)

Skjult ID med pseudonym Gravlax ti. 1 mars 2016 18:12

velkommen Minelli.
Du har fått både i pose og sekk, skjønner jeg. Både ufine mailer og noen dater. Ikke dårlig det ;)

(mann 48 år fra Oslo) ti. 1 mars 2016 18:15 Privat melding

Ja velkommen @Minelli!

Jeg tror forum er ganske uformelt så du trenger ikke å presenterer deg.. Bare kom og delta. Jeg opplevde forum sånn jeg også en gang når jeg var ny. Det går fort over.

Ja, så du har møtt en psykopat her ute.. Det er jeg også. Jeg er en forum psykopat og veldig sjarmerende, innyndende og meget godt likt.. så ikke la deg bli fasinert av min sjarme. (Jeg er homofil så det gjør ikke noe)

Visst du spør meg om jeg egentlig tar ting så tungt, så er svaret et kontant NEI!

Uansett, velkommen frøken Minelli til mange og lange diskusjoner hvor ytringsfriheten ikke gjelder. Her ute gjelder ikke grunnlovens §100.. så ikke si din mening direkte, men pynt på det, da går det bra.

Nå har jeg presenter meg selv som @Paper ovenfor for deg, så er det avklart.

(mann 35 år fra Oslo) ti. 1 mars 2016 18:33 Privat melding

Welcome to the forum Minelli :)

(mann 43 år fra Oslo) ti. 1 mars 2016 18:43 Privat melding

Velkommen skal du være :)

(kvinne 45 år fra Oslo) ti. 1 mars 2016 20:47 Privat melding

Velkommen Minelli :-)