Alle innlegg Sukkerforum

Hva avgjør om DU svarer?

Vis siste innlegg
(mann 44 år fra Telemark) on. 2 mars 2016 13:49 Privat melding

Det er mange tråder her inne der folk klager om at de:
-Får for mange slibrige meldinger.
-Får for få slibrige meldinger.
-Får ingen meldinger.
-Får ingen svar.
-Får for korte meldinger.
-For lite besøk på profilen.
-For mye besøk på profilen (uten å bli kontaktet)
Dette er siden jeg ble aktiv for ca en måned siden.

Det virker på meg som at det hele koker ned til at "vi svarer hvis profilen er interessant.
Så mitt spørsmål i den sammenhengen er: Hva avgjør om en profil er interessant?
Er det Matchtall?
Er det oppgitte interesser?
Er det teksten?
Eller er det Bilde(r)?
Kanskje en kombinasjon?

Og en annen ting, hvordan virker dette matchtall greiene? Er det mulig at en som jeg får en høy match med får lav match med meg?
(Bare nysgjerrig).

(Ja, jeg legger hodet på stabben med åpen profil).

(kvinne 52 år fra Hordaland) on. 2 mars 2016 13:56 Privat melding

Det nå være bilder av grei kvalitet, og en profiltekst som gjør meg litt nysgjerrig. Ikke for mange reise/ ekstremsportbilder det virker bare skrytete.Jeg ser ikke på matchtall i det hele tatt, velger de jeg likere selv.

(kvinne 45 år fra Østfold) on. 2 mars 2016 14:00 Privat melding

jeg har en kollega som har profil her inne, og kollegaen begynte å lese forumet,før det hadde kollegaen min vært litt interessert i en profil og hadde planer med å ta kontakt,men så, så kollegaen min at denne profilen var aktiv her, og bare pga hvordan vedkommende oppførte seg her, hvordan vedkommende tastet osv ga kollegaen min **bang** som kollegaen min sier hehe .. kollegaen min kalte også oss for hobby psykologer *ler**så slutt å klage å ting blir bedre hehe ;) men nå pausen over å @kjetil gi faen hva andre mener om din profil osv stol på deg selv ha selvtillit til at du er ra nok som du er ;) uavhengig hva andre mener er det beste ;) ha en strålende dag;)

(mann 44 år fra Telemark) on. 2 mars 2016 14:07 Privat melding

@thelady
Jeg tar det veldig rolig. Det er noe i dette hobby-psykolog stempelet, jeg har stilt dette spørsmålet ut ifra rent akademisk interesse som det så fint heter :-P.

(kvinne 45 år fra Østfold) on. 2 mars 2016 14:09 Privat melding

jeg vet @kjetil hehe klarte bare ikke dy meg flirer ;) ha en fortsatt flott dag :-)

(kvinne 54 år fra Østfold) on. 2 mars 2016 14:30 Privat melding

Jeg svarer uansett,- om "samtalen" blir kort, lang, seriøs eller full av fjas avhenger jo om man får noen slags "kontakt" basert på tema og engasjement .

Skjult ID med pseudonym Helena on. 2 mars 2016 14:34

@ts
Svarer alle hyggelig, men avgjørende for åpning for fortsatt kontakt, er kombinasjonen av at

1. Vi har felles verdier, holdninger, interesser, mål mht. forhold.

2. Profilteksten er god. Ikke nødvendigvis lang, men må ha substans - dvs. ikke være for generell, ikke inneholde mye klisjeer eller jåleri, vise en viss grad av humoristisk sans (gjerne selvironi) - og helst inneholde noen halvveis skjulte referanser (til litteratur, musikk, film) som forteller meg at akkurat vi to vil ha mye å snakke om / le av.

3. Hvis bilder i profilen (men gjerne ikke; dårlige bilder ødelegger helhetsinntrykket): Ikke for mange og ikke "skrytebilder" - helst bare helt streit(e) portrettbilde(r).

(kvinne 54 år fra Oslo) on. 2 mars 2016 15:00 Privat melding

Prøver å svare alle.

Klager ikke på svar/ikke svar/besøk/ikke besøk osv.

Har han besøkt meg og ikke sendt melding så er han ikke interessert.
Har jeg sendt melding og han ikke svarer så er han ikke interessert.
Helt ok.

Heg sender meldinger selv om jeg skulle være interessert.

Slibrigheter? Det er det lite av. Skulle det forekomme, blokker og gå videre.

Det jeg kunne ønske meg - uten at det er en stor greie - er at de som sender hjerter heller skrive melding. Du er interessert i meg? Ok? Si noe da!! Jeg har skrudd av varsel for hjerter også....
(Jeg vet at det liksom er er hint, og at han sikkert vil at jeg skal respondere.... Eller at hjerte er satt som en "huskelapp"))

Hva avgjør om en profil er interessant? En mann kan ha verdens beste profiltekst og flotte bilder.
For at jeg skal bli interessert i å bli kjent med ham må jeg kunne se for meg at jeg passer i det livet han har og vice versa. Så enkelt og så vanskelig. Den profilen kan du bare lage om du er den personen.

Skjult ID med pseudonym Balder on. 2 mars 2016 15:07

@Lisalinn
Du er en av de mange kloke damene her inne :-)
Jeg bruker hjerter som en slags huskelapp. Har tidligere fortalt at jeg ikke er helt klar for dating ennå, det er en del ting som må på plass først (Ny jobb feks.) Så da merker jeg interessante profiler med et lite gult hjerte, og venter på den dagen jeg føler meg klar. Det er forøvrig ingen av de jeg har merket med et hjerte som har tatt kontakt, men noen av de har besøkt profilen min.

(kvinne 54 år fra Oslo) on. 2 mars 2016 15:26 Privat melding

@Balder Du kan lage huskeliste uten å bruke hjerter. Det er en funksjon her som heter "Private vurderinger" (når diverse inne på en profil) Der kan du velge "på vent", "kjærestemateriale" osv. Da finner du personen like lett igjen senere. Bare at personen ikke vet om det da :)

(kvinne 54 år fra Oslo) on. 2 mars 2016 15:27 Privat melding

*(når DU ER inne på en profil)

Skjult ID med pseudonym Balder on. 2 mars 2016 15:33

Takk for tipset :-)

(kvinne 56 år fra Akershus) on. 2 mars 2016 15:38 Privat melding

Det første jeg ser på er jo bilder, og med mindre det er fullstendig avskrekkende (skjer veldig sjelden) så sjekker jeg profilteksten. Hvis den er god (for ikke å snakke om hvis det er humor der) - så går jeg videre på matchtre. Hvis jeg er virkelig interessert ser jeg så på kart og evt. på leiligheten hvis de har det.

Typiske ting som gjør profilen interessant er

- Geografisk nærhet
- Humor
- Pent smil :-)
- Felles interesser (språk, reiser)
- Ikke for ekstremt treningsfokus
- Høyere utdanning
- God norsk. Hvis de ikke vet hva stor bokstav er og har et tonn med ordelingsfeil/grammatikkfeil går det ikke for meg. Jeg er språknerd. Det blir som å kritisere en som er supertrent for å ikke falle for ei berte som er så tykk at hun sliter med å gå i trapper.

Jeg liker generelt at folk byr på seg selv. Hvis det er bortimot null informasjon, så er det ikke noen som passer for meg, med mindre de har en god melding.

En god melding vil typisk sett være en hvor de tar utgangspunkt i noe som står i profilen min, eller som er humoristisk. 80% av de meldingene jeg får tar utgangspunkt i utseendet mitt. De tre som etter hvert viste seg å være mest interessante gjorde pussig nok ikke det, Det ene tok utgangspunkt i at vi hadde vært på mange av de samme stedene, den andre at vi begge var språknerder, og den tredje spurte litt rundt min interesse for Russland.

Typiske ting som gjør den uaktuell er røyk, ønske om flere barn og uhåndterlig avstand.

Men vi har vel alle ulike preferanser på det området. Det som kan gjøre en profil uinteressant for meg, kan være midt i blinken for noen andre.

(mann 50 år fra Akershus) on. 2 mars 2016 16:17 Privat melding

Antallet meldinger jeg får er absolutt håndterbart uansett så blir vel å svare alle vel, om det blir positivt, negativ, sarkastisk eller humoristisk svar det blir opp til budskapet..;-)

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) on. 2 mars 2016 16:20 Privat melding

Jeg svarer alle så sant de ikke er kun basert på sex :-))
Men hvis personen er uinteressant så gir jeg beskjed om dette på en fin måte i første mld :-))

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 2 mars 2016 16:43

Jeg lar være å svare for å være ærlig. Men så får jeg bare meldinger av modelldamer fra Russland og sånn. :P

Så da kan vel vi si det sånn at det som avgjør om jeg svarer er rett og slett om du er modelldame fra Russland eller ikke. :P

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 2 mars 2016 16:44

Eller, det er vel en sannhet med modifikasjoner, for jeg svarer ikke modelldamer fra Norge heller for den saks skyld. :P
Orker ikke bruk tid på damer som er alt for fine for meg og egentlig ikke har noe som helst til felles med meg.

Skjult ID med pseudonym Helena on. 2 mars 2016 17:08

@Hovmester
Hvis atte profilteksten dinn er like bra som humorn du visær på dissa innlegga på forum tydær på og jeg var i trædveåra så hadde jeg svart yess visst atte det var du som hadde skrivi og spørt meg sell om du ikke hadde bilde på profilen for det du skriver passær j***** bra.
Å jæ menære. Veit ikke om det hadde blitt no likkavæl asså.

(kvinne 52 år fra Hordaland) on. 2 mars 2016 17:18 Privat melding

Ref Gravlax og oppdragelse på sukker - "skriver hun kort, så skriver du langt tiilbake" så lenge hun skriver er hun interessert.. og plutselig skriver hun langt en dag, da kan du skrive kort tilbake og spillet er snudd

(kvinne 56 år fra Akershus) on. 2 mars 2016 17:28 Privat melding

@Powpowgutt: Skulle ønske jeg fikk meldinger fra modeller fra Russland. Ideelt sett mannlige over 45 😎

Skjult ID med pseudonym Rage on. 2 mars 2016 17:35

Utseende er alt. Har du utseende med deg så svarer plutselig 70% flere av de du har sendt melding til. Jeg vet, har prøvd litt forskjellig for å finne det ut.

Sånn er det dessverre, vi andre med normalt utseende faller fra så det jomer etter på nettdating, vi må bare smøre hos inn med tålmodighet og satse på at vi møter kjærligheten i virkeligheten. Alle fortjener å oppleve den! :)

(kvinne 56 år fra Akershus) on. 2 mars 2016 17:49 Privat melding

@Rage: Man kan gjøre mye for å forbedre bildene. Av de bildene jeg ser er det kanskje 1% som er direkte avskrekkende, men sikkert 40% som kunne tatt en hårklipp, sett inn i kameraet, smilt, tatt et skarpt bilde og dermed sett ufattelig mye bedre ut. Jeg så ut som et takras på nesten alt som var av bilder frem til for tre-fire år siden da jeg omsider skjønte at man ofte må ta et lass med bilder for å få to-tre gode.

Skjult ID med pseudonym Creeper on. 2 mars 2016 17:50

Svarer dem som virker interessante.
Jeg tiltrekkes ikke av pene menn, så det er ikke et kriterie

Skjult ID med pseudonym Rage on. 2 mars 2016 17:56

@Solecita
Nå må du huske at du er ei vakker dame. De "dårlige bildene dine" er kanskje de beste eller bilder jeg aldri kan få av meg selv :)

Men skjønner hva du mener med bra bilder.

(kvinne 56 år fra Akershus) on. 2 mars 2016 18:03 Privat melding

@Rage: Takk:-) Det hender jeg viser frem to bilder av meg selv for henholdsvis 13 og 4 år siden, bare for å ha gleden av å se folks pupiller doble seg i størrelse av sjokk. De bildene som er på profilen min er naturligvis de beste jeg har, men hvis jeg hadde satt ut uskarpe baderomsselfier med skittentøykurv og toalett hvor jeg så ut som om jeg akkurat hadde vært på fylla i 14 dager hadde jeg neppe fått så mye besøk jeg heller :-)

(kvinne 52 år fra Hordaland) on. 2 mars 2016 18:09 Privat melding

Du viser deg frem på ditt beste Sol og du er jo veldig vakker (lov å si det selv om jeg er dame) du har mange god tips synes jeg både til menn og kvinner

(kvinne 56 år fra Akershus) on. 2 mars 2016 18:33 Privat melding

Tusen takk, @Edelweis, :-) det er som sagt snakk om å ta 200 bilder og kaste de 196 dårligste :-)

Skjult ID med pseudonym Kakadue on. 2 mars 2016 18:58

Teksten er like viktig som bildene...om ikke mer. Man kan lese mye utav en profiltekst om det er et menneske man kunne tenke seg å tilbringe en kveld eller flere med... Og turn-offs er de som kun skryter av hvor mye de trener og andre overfladiske ting... greit å vite ja...men det må veies opp av litt info om hva som rører seg på innsiden også...
Tittet på profilen din Kjetil, og du virker som en interessant mann, en som har litt mellom øra ;-)) (men du bor jo aaalt for langt unna da ;-)

(mann 46 år fra Oslo) on. 2 mars 2016 19:00 Privat melding

@Kjetil74
Jeg vet ikke hvorfor enkelte klager på disse tingene. Kommer vel ingen vei med det. Men det skyldes nok oftest oppgitthet. Å kritiserer og stille spørsmål er noe helt annet. Positiv eller negativ kritikk.

Trur at matchtallet alltid er det samme to imellom - tross noen rariteter som kan forekomme. (Igår spratt plutselig matchen min fire tall opp med ei, før den svingte ned igjen uten at noen av oss hadde forandret noe. Hun fortalte meg det og jeg så det.)

(kvinne 46 år fra Oslo) on. 2 mars 2016 19:45 Privat melding

Hvis jeg får en melding fra noen som er 1.90 da blir jeg deppa..jeg er lav og føler rart å tenke på meg sammen med en høyt viking 😔

(kvinne 56 år fra Akershus) on. 2 mars 2016 19:57 Privat melding

@Tatiana: Har han smilehull og er over 45 år kan du sende ham til meg. 1.90 er glimrende. :-)

Skjult ID med pseudonym EiKvinne on. 2 mars 2016 20:04

For min del er det glimt i øyet, og jeg trenger ikke noe bilde for å få det.
Jeg er nemlig ganske synsk og det holder meg en artig melding

(mann 46 år fra Oslo) on. 2 mars 2016 21:07 Privat melding

Det var faktisk en overskrift som jeg nærmest overså :D
Hva avgjør om DU svarer?
(Jeg svarer ca alltid. Selv de falske. Dem kan jeg leke med.)

Hvis jeg har håp om at det kan utvikles til noe mere er det fordi:
-Hun har en optimistisk tankegang.
-Hun tør (og ønsker) å presentere seg så helhetlig som mulig.
-Hun opplever livet som mere enn det sansbare og mere enn hva våre språk evner å sette ord på.
-Hun fremstår som godhjertet og idealistisk.
-Hun er åpen for eksistensielle realiteter på tvers av gjengs tro/'fornuft'. (Noe av det samme jeg skrev over.)
-Hun ler når latteren naturlig kommer. (Ikke fordi uskrevne regler sier man skal le.)

(mann 46 år fra Oslo) on. 2 mars 2016 21:09 Privat melding

Også vellldig viktig: Barnlige sider i seg. Hun Lever!