Alle innlegg Sukkerforum

Amourine takker for følget. :-)

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Amourine ti. 25 nov. 2008 23:19

Det har vært utrolig spennende, morsomt og rart...og ikke minst givende, berikende, interessant og lærerikt å følge forumet i denne tiden. Har hatt fantastisk mange crazy debatter, snodige innlegg og sjarmerende tråder jeg har deltatt med mer og mindre iver i underveis.

Ønsker alle LYKKE LYKKE til videre!!! Keep it up!
Til alle sukkerforumianere...om jeg har snakket med dere selv, kjenner dere, våset eller debattert med dere, bare lest innleggene...eller dere leser uten å skrive. Til alle...ønsker jeg lykke til videre på ferden! Jakten på kjærligheten...:-))

Fy fader som jeg har kost meg her mange ganger!!!

Og nå er min superbruker ute...imorra. Jeg tar meg en pause...

Have fun, enjoy life!

Gode Amoklemmer
:o))

Skjult ID med pseudonym Kit ti. 25 nov. 2008 23:24

Du vil bli savnet! Snakkes :)

Skjult ID med pseudonym sciroco ti. 25 nov. 2008 23:27

God pause Amo... følger på med pause snart herfra også, sannsynlighvis for evig.. :-))

(mann 37 år fra Rogaland) ti. 25 nov. 2008 23:28 Privat melding

Stikker alle trofaste forumsskriverene nå eller :p
Ha en fortreffelig pause Amourine ;.)
Håper å se deg snart igjen ;-)
Leses ;-)

Skjult ID med pseudonym Organ ti. 25 nov. 2008 23:32

Hva i Helv...!?!

Skal du også stikke nå Amo?

Takk for mye moro på nett, og håper for DIN del du ikke kommer tilbake :-)

Skjult ID med pseudonym Lilleulv ti. 25 nov. 2008 23:33

Amourine! Kjære lille rare søte Amo.

Du er en av de gledesspredere jeg alltid gleder meg til å lese innleggene til. Du evner nettopp å balansere fjas med alvor på en utmerket måte, og det er det som er dette forumets styrke. Men uten sånne som deg, går det ikke!

Ta deg en velfortjent pause. Håper vi snakkes ved en senere anleding! Du er en flott jente!

Klem, Lilleulv

(mann 55 år fra Østfold) on. 26 nov. 2008 00:42 Privat melding

Venter her jeg vettu
snakkes etter ferien...

(mann 45 år fra Oslo) on. 26 nov. 2008 04:19 Privat melding

@ Amourine, @ Zitelle @ alle andre bra folk,

Jeg følger med dere ut og takker for meg.

Etter tre uker her nå og noen uker en gang i høst er det litt nok for egen del. Jævlig mye koko humor, slående subtilitet og noen heftige brottsjøer er det jeg tar med meg og takker for.

Personlig har jeg aldri vært noen stor fan av nettsamfunn, og kommer ikke til å bli det heller, men det er jo nuss at det som per formål skal bringe kun to sammen, like godt kan bringe mange, og da er det ikke polygami vi snakker om.

En særlig takk til Morten G i sukker.no for meningsutvekslinger off the beaten path.

En siste ting forresten.

Vi bygger skole på Haiti. Eller, det vil si, skolen er der, siden 2000, men vi mister bygget og må finansiere nytt samt tomten det skal stå på. Skolen drives i dag svært vellykket på frivillig basis fra Norge, og holder de facto liv i over 100 barn lokalt i slummen i hovedstaden Port–au-Prince. Så grim er jo virkeligheten. Vi spiser hva vi vil, de spiser gjørme. Some difference.

Så, jeg klarer å skaffe pengene til bygg og tomt, det er ikke rare greiene, vi snakker vestens desidert fattigste land og, hold deg fast, samtidig verdens tredje fattigste, men det trengs faddere for å sikre at tilbudet kan gis fremover også, og det trengs så jævelig, verdensøkonomien går i feil retning her. Dersom du ser verdien av å gi en hånd når en hånd behøves og kanskje også ser galskapen i den ultramaterialismen den forestående juletiden representerer, så besøk gjerne

http://www.prosjekthaiti.no/

jeg håper du blir gledelig overrasket over hvor personlig et fadderskap kan være. Vet at noen herfra allerede har blitt faddere, det takker jeg mer for enn noe annet. Vent litt. Det er det jeg takker for. Takk. Uendelig.

Vanadium – out of this game -

Skjult ID med pseudonym Mr.Right on. 26 nov. 2008 10:03

Bra tiltak med barna der Vanadium, det skal du ha. I motsetning til dere to blir jeg her sammen med de tusener andre her inne. Jeg er her for å finne en dame til jul eller påske og det skal jeg lykkes med!

(kvinne 46 år fra Oslo) on. 26 nov. 2008 11:10 Privat melding

Takker for tilbakemeldinger. Det blir litt pussig å IKKE skulle slenge inn en kommentar på alt mulig, da...*ler* Jeg har jo en tendens til å slenge snyteskafet mitt borti alt mulig her inne...hehe. (og ser ikke bort fra at jeg bruker siste dagen min godt her...:o))

Men har lyst til å si...at det er ingen grunn til å henge med huet selv oom noen av de gamle "traverne" (Hoppene?) tar seg en pause. Det er SÅ UTROLIG mange flotte her inne på Sukker, som har så mye å bidra med av positiv energi, morsomme innspill og kreative, vidvinklede og spennende synspunkter. :-))

Og husk:
"Jo mer du sprer rundt deg av positivitet og glad energi, jo mer vil du tiltrekke deg av den samme."

@ Vanadium
Utrolig flott prosjekt! Takk for tipset, og ja...jeg kommer på besøk på http://www.prosjekthaiti.no/.
(tillot meg å gjenta adressen, jeg)

@ sciroco
Håper du tar pause "for evig" pga den Oh Store Kjærleiken...:-)) Lykke til!

@ alle
Takk for så koselig hilsener! Keep it up, dere er så gode!

Klemmer fra Amourine
:-))

Skjult ID med pseudonym Perle62 on. 26 nov. 2008 13:42

Tusen takk for mange gode innspill. Takker og bukker til Amo og V.

@Vanadium: Veldig bra at du skrev om prosjektet. Som tidligere skrevet skal jeg være toastmaster i et stort bryllup. De ønsker seg ikke personlige gaver, men pengegaver til en humanitær organisasjon. Jeg har tatt kontakt med daglig leder for å forhøre meg nærmere. Så da kommer det noe bra ut av at du nevnte akkurat det :)

Skjult ID med pseudonym sciroco on. 26 nov. 2008 14:50

@amourine

Jeg gjør nok ikke det. Har vel kommet til en konklusjon at sukker ikke er plassen for min del. Vil fokusere på litt annet fremover :-))

Kan jo hende jeg slenger innom en eller annen gang da....

Skjult ID med pseudonym Smily:o) on. 26 nov. 2008 19:45

Huff og Huff ... også amo da ... :o(
Håper vi sees , amo ... du er ei flott dame , som setter et smil om munnen til alle du møter .... :o)

Skjult ID med pseudonym juni on. 26 nov. 2008 21:31

Slenger av gårde en nettklem til Amourine og takker for morsom lesing. Du har trent lattermusklene mine på en ganske så lun og generøs måte :-)

Skjult ID med pseudonym skjulet lø. 29 nov. 2008 05:10

ønsker deg lykke -selv om du har merket meg som uinteressant..

Skjult ID med pseudonym Petra ma. 1 des. 2008 07:46

Stikker alle fordi de har funnet kjærligheten her inne, eller er det bare en trend, ser jo at det er flere som har takket for seg i det siste.
Mitt tips er at dere kommer igjen, det hadde vært hyggelig;-)

(mann 45 år fra Oslo) on. 10 des. 2008 16:47 Privat melding

Fy Faen Folkens,

jeg kan bare ikke tro det? Så fantastiske dere er! Vent. Så fantastisk dere er!!!!!!! (Min tur til å tegnsette til overmål.)

Ikke bare én tråd har tatt opp tomme ord, mangel på mening og substans, denslags, men her har i alle fall jeg sett at handling - uten opphold - følger ord, og en takk av galaktiske proporsjoner følger. Holdt på å si ”dere aner ikke hva det betyr for barna”, men snarere er det vel akkurat det dere gjør, og derfor har dere også funnet det mulig å hjelpe.

Og la meg gjerne høre om andre prosjekter, jeg støtter gjerne, vi kan aldri gjøre nok, men vi kan gjøre alt vi kan likevel, få det frem folkens, skrik det ut, del historiene.

Stor klump i halsen, mange mange takk til hver og en av dere, en mye bedre jul har det blitt for noen av dem aller nederst på stigen, tårevåt klem,

Vanadium

– out in the cold fighting –